Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2016-06-08 12:35  
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2016-06-08 12:56  
Cleaf написано:
Нікчеми відрізнюються від мудрих тим, що покидають занепад, відсутність перспектив розвитку, війни, концтабори, руїни. Відповідно, Асад, Каддафі,

А ви не зудумувалися над тим, що тут винні зовсім не керівництво цих держав, а комітете 300 ?
Я просто шокований вашим ходом думок, тут більше нічого додати...

Додано через 6 хвилин 12 секунд:

Virake написано:
невже в когось є ілюзії, що вони мають свободу дій і лише співпрацюють з кремлем?

А у вас що, є сумніви ? Наскільки ж це безглуздо думати, що усі антизахідні режими - підстилки Кремля !

Virake написано:
асадівська сирія піднялися не тільки на російських грошах, а й на російських кадрах. навіть керівництво ІДІЛ на 90% складається з вихованців російської системи освіти.

Так ми тут говорими про асадівську Сирію чи про ІДІЛ ? Чи може, ви думаєте, що це одне й те ж ?

Virake написано:
без постійного притоку "добра" північна корея і асадівська сирія уже б давно розвалилися.

Ви про що ? Сирія завжди отримувала озброєння від Росії але це нічого не значить, бо половина світу отримує. Ви якісь приклади можете привести ?
wolesj 
VIP

Востаннє: 15.11.24

2016-06-08 13:06  
до теми союзництва читайте«Самостійна Україна»
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-06-08 14:20  
virtus8hur написано:
А ви не зудумувалися над тим, що тут винні зовсім не керівництво цих держав, а комітете 300 ?

Ні, не задумувалися, бо над ненауковою фантастикою можуть задумуватися лише люди, що пишуть про написану клишоногим австрійським єфрейтором Адольфом Гітлером "Mein Kampf" наступне: "Я читав цей видатний твір повністю (в рос. перекладі). Скажу, що твір геніальний, і автор теж геніальний. Його варто читати кожній освіченій людині. А корисного і пізнавального там дуже багато, окрім цитат про євреїв" (посилання: https://toloka.to/t73158-60)
virtus8hur написано:
Так ми тут говорими про асадівську Сирію чи про ІДІЛ ? Чи може, ви думаєте, що це одне й те ж ?

Звісно, одне й те ж. "Інформнапалм" узяв інтерв'ю в біженця з Сирії, пана з Забадані, що сам брав участь у боях проти поплічників Асада. Його слова: "ІДІЛ придумано самим режимом, не без допомоги зовні, щоби заплямувати Іслам та показати, що Іслам поганий" (посилання: https://blog.informnapalm.org/zashhytnyk-zabadany-rezhym-asada-dolzhen-byt-svergnut-y-vse-chuzhye-dolzhny-ujty-s-nashej-zemly/).
virtus8hur 

2016-06-08 14:43  
Cleaf
Happy
Cleaf 
Забанено
Забанено

2016-06-08 14:48  
На черговому засіданні Комісії з питань найменувань Київською міською державною адміністрацією було підтримано низку пропозицій про перейменування вулиць у Києві. Зокрема, комісія рекомендувала Київському міському голові внести до Київради подання про перейменування 4 вулиць, 2 проспектів та провулку: вул. Баумана на вул. Януша Корчака, вул. Ванди Василевської на вул. Змієнка, вул. Кутузова на вул. Генерала Алмазова, вул. Суворова на вул. Михайла Омеляновича-Павленка, пров. Кутузова на пров. Євгена Гуцала, проспект Ватутіна на проспект Романа Шухевича і проспект Московський на проспект Степана Бандери.
Під час візиту в сектор "М" спецпредставник ОБСЄ Сайдік з'ясовував місця дислокації сил ЗСУ, інформує на своїй сторінці у Facebook координатор групи "ІС", народний депутат України Дмитро Тимчук. "З 04. по 06.06.2016 р. група ІС фіксувала перебування в секторі "М" (приморський, або ж маріупольський напрямок) спеціального представника голови ОБСЄ в складі Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на сході України Мартіна Сайдіка", - написав він.
За словами Тимчука, пан Сайдік уживав усіх заходів для того, щоб не бути ідентифікованим під час свого перебування в цьому районі - зокрема, пересуваючись як "звичайний" представник ОБСЄ в складі патруля, зробив 05.06.2016 року виїзд у район н.п. Павлопіль: "Під час спілкування з місцевим населенням пана Сайдік цікавили питання місць розташування підрозділів ЗСУ в цьому районі". "Викликає здивування той факт, що вже через кілька годин після поїздки Сайдіка в район н.п. Павлопіль прозвучала заява "заступника командувача корпусом "МО ДНР" Басуріна, який оголосив, що якщо з районів н.п. Павлопіль і Харчовик українські війська не будуть виведені найближчим часом, то керівництво "ДНР" буде вважати, що "місія ОБСЄ повністю підтримує агресивні дії української сторони", - зазначив він. Крім того Тимчук повідомив, що 06.06.2016 року в Маріуполі в штабі місії о 10:30 Сайдік провів зустріч із місцевими жителями н.п. Широкине Новоазовського району (на зустріч прибули 7 жителів зазначеного населеного пункту, які нині змушені тимчасово проживати в м. Маріуполі). "Під час зустрічі місцеві жителі вказали Сайдіку на той факт, що українська влада нібито затягує питання з розмінування території цього н.п., не згадавши про неможливість таких дій у силу постійних обстрілів із боку Росісько-терористичних військ. Під час зустрічі Сайдік вільно спілкувався російською мовою, знання мови він пояснив тим фактом, що працював у Москві (РФ) співробітником посольства Австрії", - додав він.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2016-06-08 19:45  
virtus8hur написано:
Наскільки ж це безглуздо думати, що усі антизахідні режими - підстилки Кремля !
щоб бути проти заходу але не бути підстилкою кремля треба принаймні мати порівнянну з росією військову та економічну потужність. та й тоді немає жодних гарантій, що таке рівне співробітництво протримається довго - росія має звичку насичувати союзні держави власними агентами (не кажучи вже про ворожі).
virtus8hur написано:
вони однозначно пов'язані. ІДІЛ захопив стільки території Сирії саме тому, що ця сила для місцевого населення виглядає привабливішою за асадівський режим. усі ті страшилки з відрубуванням голів і подібне - то для західної публіки. не здивуюся, якщо це теж робота росіян, які хочуть виставити Асада в образі меншого зла. до речі, і я певен, що вам про це відомо - більшість авіаударів росія завдавала саме по сирійській опозиції, а не ІДІЛ.
Cleaf написано:
"ІДІЛ придумано самим режимом, не без допомоги зовні, щоби заплямувати Іслам та показати, що Іслам поганий"
і треба віддати їм належне - операція виконана бездоганно. до протиріч, які роздирають захід, додалося ще й мусульманство. не сказав би, що воно їх і раніше не роздирало, але після вторгнення десанту так званих біженців все це набрало нових оборотів. тепер кожен західний правий зобов'язаний бути ще й ісламофобом. колись журналісти Vice News брали інтерв'ю у чеченця, який воював на Донбасі - то вони були вражені, що він, виявляється, б'ється пліч-о-пліч із Правим Сектором.
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-06-08 20:49  
Virake написано:
щоб бути проти заходу але не бути підстилкою кремля треба принаймні мати порівнянну з росією військову та економічну потужність. та й тоді немає жодних гарантій, що таке рівне співробітництво протримається довго - росія має звичку насичувати союзні держави власними агентами (не кажучи вже про ворожі).

Я завжди вважав Вас найрозумнішим на толоці. Ви показуєте неймовірні знання з психології. А топір я бачу в вашій подобі кваліфікованого експерта-аналітика з глобальних військово-політичних питань. Це просто колосально

Virake, я розумію, що такий спеціяліст, як Ви дуже зайнятий аналітичною роботою, але чи не могли б Ви мені пояснити, для чого існує зовнішня розвідка держави?
З Вашого аналітичного допису видко, що в світі лише розвідка росії "має звичку насичувати союзні держави власними агентами (не кажучи вже про ворожі)".
Чи означає це, що служба зовнішньої розвідки України (СЗРУ) наслідує у своїй роботі вельмишановне панство розвідників не меньш шановного мною Ізраїлю, та не меньш шановних шпигунів північноамериканських піндосів та великобританських наглічан?
Коротше кажучи, чи не їсть СЗРУ даремно свій хліб?
Cleaf 
Забанено
Забанено

2016-06-08 21:12  
Арсен Аваков закликав розділити децентралізацію та "особливий статус" Донбасу в проекті змін до Конституції. 8 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав внести зміни до Конституції в частині децентралізації, виключивши при цьому пункт про те, що особливості місцевого самоврядування окремих районів Донецької та Луганської областей визначаються спеціальним законом. "Я вважаю, якщо ми хочемо досягти успіху в децентралізації, то давайте перестанемо ховатися. Давайте винесемо цей проект окремо в бік від вкрай сумнівного проекту "особливого статусу", який не пройде через парламент. З "особливим статусом" Донбасу ці зміни не мають жодних шансів", - сказав Арсен Аваков.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-08 21:27  
Cleaf написано:
Арсен Аваков закликав розділити децентралізацію та "особливий статус" Донбасу в проекті змін до Конституції.

Cleaf написано:
Давайте винесемо цей проект окремо в бік від вкрай сумнівного проекту "особливого статусу", який не пройде через парламент. З "особливим статусом" Донбасу ці зміни не мають жодних шансів", - сказав Арсен Аваков.

спираючись на свій скромний життєвий досвід, хочу зауважити, що для конституційної більшості депутатів ВРУ ступінь сумнівності закону визначає лише повнота налитого стакану. Судячи з заяви собакова - стакан має бути налитий з горбочком. Армяни вміють торгуватись
leicheman 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 14.11.24

2016-06-08 23:44  
Маю доріжку до фільму Spotlight (У центрі уваги) кому писати щоб скинути для зведення з відео? чи хто цим займається напишіть мені в приватні повідомлення.
igor911 
Модератор відео

Востаннє: 17.11.24

2016-06-08 23:47  
leicheman, є тема https://toloka.to/t6789 - там буде результативніше написати, ніж тут.

Додано через 1 хвилину 35 секунд:

2016.06.08 ВІТУ ЗАВЕРУХУ за волосся витягують з камери суду

шкода, Савченко не прийшла на суд...
virtus8hur 

2016-06-09 01:40  
Virake написано:
щоб бути проти заходу але не бути підстилкою кремля треба принаймні мати порівнянну з росією військову та економічну потужність.

Ваша думка сама по собі є безпідставною. Погано ви знаєте цей світ, який вже не є двополярним. Чи може ви називаєте кацапською підстилкою кожного, хто хоч якось співрацює з РФ ?

Virake написано:
ІДІЛ захопив стільки території Сирії саме тому, що ця сила для місцевого населення виглядає привабливішою за асадівський режим

Ви були колись у Сирії ? Особливо на тих територіях, які контролює ІДІЛ ? Хто вам казав, що так більшість його підтримують. І ви знаєте який "національний" склад цього ІДІЛу і хто його створив ?

Virake написано:
до речі, і я певен, що вам про це відомо - більшість авіаударів росія завдавала саме по сирійській опозиції, а не ІДІЛ.

Росія завдає авіаудари по всіх, хто проти Асада. І правильно робить. Треба віддати належно, що РФ у Сирії відіграє дуже корисну функцію, на відміну від Донбасу. А до того, "сирійської опозиції" як такої не існує.

Додано через 28 хвилин 35 секунд:

Virake написано:

ще раз
virtus8hur написано:
Раджу почитати ось це
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2016-06-09 19:22  
virtus8hur написано:
Ваша думка сама по собі є безпідставною. Погано ви знаєте цей світ, який вже не є двополярним. Чи може ви називаєте кацапською підстилкою кожного, хто хоч якось співрацює з РФ ?
моя думка заснована на історичному досвіді нашої країни та її сусідів. і цей досвід свідчить про те, що кожен, хто хоч у чомусь покладався на росію, врешті-решт був примушений віддавати їй значно більше, ніж отримав від неї.

щодо тих, кого я вважаю підстилками: прочитайте ще раз мій пост. там чітко сказано, хто може бути підстилкою, а хто може і не бути.
virtus8hur написано:
Росія завдає авіаудари по всіх, хто проти Асада. І правильно робить. Треба віддати належно, що РФ у Сирії відіграє дуже корисну функцію, на відміну від Донбасу. А до того, "сирійської опозиції" як такої не існує.
яку ж функцію вона там виконує, окрім тотального руйнування, вбивств цивільних і підтримки напівмертвого тиранічного режиму?

якби сирійської опозиції не існувало, то росії б не було чого робити в сирії. в принципі, як і решті країн світу, котрі туди встряли.
virtus8hur написано:
Раджу почитати ось це
прочитав. інтерв'ю ніяк не підкріплює вашу позицію, бо Себастьян Маас ніяк не пояснює причини співробітництва своєї партії з росією.

virtus8hur, вам бракує природної русофобії. нормальний український патріот-державник (не кажучи вже про націоналіста) ніколи в житті не стане співпрацювати чи виправдовувати співпрацю з фундаментальним ворогом України. скажіть мені, наскільки добре ви знайомі з нашою історією? назвіть історичні прецеденти, які можуть спонукати до такої поблажливості.
virtus8hur 

2016-06-09 20:37  
Virake написано:
моя думка заснована на історичному досвіді нашої країни та її сусідів.

Сирія не є нашим сусідом чи сусідом РФ. І ця близькосхідна країна ніколи не була частиною російської імперії. Зате була частиною турецької імперії або колонією західних держав - суперників росії ))

Virake написано:
підтримки напівмертвого тиранічного режиму?

Режим втратив значну частину своєї території, але б не назвав його мертвим, бо він має сильну підтримку в народу (принаймні на контрольованих землях) і налаштований воювати до самого кінця (це б нашій еліті повчитися у нього). Тиранічним я теж його не вважаю. Ви вкурсі, що Б. Асад був призедентом багато років до того, як почалася війна і ніхто тираном його не вважав, він навіть дружив деякий час із заходом

Virake
Якщо вас цікавить ця тема, то раджу глянути фільм із циклу Holidays in the danger zone розділ Exis of Evil - там одна серія присвячена Сирії. Фільм знімало Бі-Бі-Сі десь 2003 року.

Virake написано:
Себастьян Маас ніяк не пояснює причини співробітництва своєї партії з росією.

Він не пояснював, але на початку там авторка інтерв'ю Олена Семеняка пояснила чому неправильно ділити партії на "проросійські" та "проукраїнські". І такий підхід стосується не тільки партій, але й держав.

Virake написано:
virtus8hur, вам бракує природної русофобії.

У мене достатньо русофобії. Російську мову я не любив з дитинства, коли ще мама читала мені казки рос.мовою. І навіть зараз мене кожного разу злить, коли я чую на вулиці цю собачу кацапську мову, бо вона звучить гидко.

Virake написано:
нормальний український патріот-державник (не кажучи вже про націоналіста) ніколи в житті не стане співпрацювати чи виправдовувати співпрацю з фундаментальним ворогом України.

Повторююсь, що зараз мова йде не про Україну, а про Сирію, для якої росія не є цивілізаційним ворогом. Не забувайте, що росія на Донбасі і в Сирії відіграє зовсім різні функції.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-09 21:00  
virtus8hur написано:
росія на Донбасі і в Сирії відіграє зовсім різні функції

virtus8hur, це одна й та ж гра з краяння політичної карти світу
скоріш за все слідуючою країною-руїною буде Турція. Причому ніяке нато їй не допоможе
virtus8hur 

2016-06-09 21:32  
фіцко написано:
слідуючою країною-руїною буде Турція. Причому ніяке нато їй не допоможе

Це навряд... Туреччина здатна себе захистити.
фіцко написано:
це одна й та ж гра з краяння політичної карти світу

Якщо під "грою" розуміти світову гібридну війну, то так, але наш світ надто складний і багатогранний, щоб ставити Україну і Сирію в один ряд.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-09 23:22  
virtus8hur написано:
Це навряд... Туреччина - достатньо сильна країна, як здатна протистояти з РФ без урахування ядерної зброї. Озброєння у них чудове, солдати чудові, керівництво також налаштоване на захист власної країни. Турецький флот точно сильніший за російський чорноморський флот

коли пукін казав, що "наші війська стануть позаду жінок та дітей", ніхто тоді не уявляв, як це буде
зараз вже уявляємо, а багато хто і на своїй шкурі це спробував

на жаль не можу знайти відео, де х-ло ділиться своїм баченням, що таке ІДІЛ. В нього багато таких інтерв"ю. Але в одному з них він торкнувся питання приватних військових компаній (ПВК), як стрижня усього руху. Риторика була, що у конфліктах в Лівії, Єгипті, Іраку-Сирії приймають участь одні і тіж люди з ПВК, вони "мігрують" на країну-мішень, заварюють кашу та дають ідеологію боротьби, до якої приєднуються, як фанатики/ідеалісти, так і шукачі пригод/заробітчани. Разом вони роблять в країні-мішені безлад. Він ще казав, що процес вийшов вже з під контролю власників ПВК, і у перспективі докотиться до Європи.

Так що Росії не обов"язково впрягатись в прямий військовий конфлікт з Турцією. Там достатньо курдів. А якщо туди зайде ще й ІДІЛ та інші ватаги, то вони порвуть Турцію ізсередини, як Тузік грілку.
virtus8hur 

2016-06-10 00:05  
фіцко
Ти гарно описав принцип дії та поширення ІДІЛу. Але невже ти не розумієш, що цей ІДІЛ, тобто ПВК створене і поширюється за вказівками ЦРУ ? А отже вони не будуть створювати ІДІЛ в середовищі НАТО, до якого входить Туреччина. І саме тому ІДІЛ ніколи не нападе на "сраїль", бо ЦРУ не піде проти свого найважливішого союзника, до того ж "сраїль" сам є співзасновником цього ІДІЛу. Можи ти чув про Абу-Бакра аль-Багдаді ? https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D1%83_%D0%91%D0%B0%D0%BA%D1%80_%D0%B0%D0%BB%D1%8C-%D0%91%D0%B0%D0%B3%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D1%96
Так ось, те що написано у вікі про нього - це брехня. Насправді він ізраїльтянин, агент моссаду і звуть його Шимон Еліот.

фіцко написано:
Там достатньо курдів.

Так, але курди вже багато десятиліть наполегливо і безуспішно намагаються відділитися від Туреччини. Турки там осідлати курдів і тримають їх під контролем.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-10 00:39  
virtus8hur написано:
Але невже ти не розумієш, що цей ІДІЛ, тобто ПВК створене і поширюється за вказівками ЦРУ ?

virtus8hur написано:
до того ж "сраїль" сам є співзасновником цього ІДІЛу

ти доповнив мій пост, назвавши декотрих "власників" ПВК. Можу додати ще, що лідерам ІДІЛ від Аллаха надійшла телеграмка, щоб вони не нападали на цей самий сраїль, а якщо хто ослухається, то Аллах їх покарає. Однак Туречини ця телеграмка не стосується
virtus8hur 

2016-06-10 00:49  
фіцко написано:
Однак Туречини ця телеграмка не стосується

Ти гадаєш, що Туреччина може напасти на "сраїль" ? Такого ніколи не буде.

Додано через 41 секунду:

фіцко написано:
назвавши декотрих "власників" ПВК.

може ти знаєш ще якихось господарів ІДІЛу, окрім названих мною ?

Додано через 2 хвилини 18 секунд:

фіцко
А як тобі Шимон Еліот ? Що ти про нього можеш додати ?
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-10 00:52  
virtus8hur, хочу тобі зауважити, що якщо ти будеш дивитись на події в Близькому Сході через призму закриття проекту "Ізраїль", ти прийдеш до тих же висновків, що і я
Основним доказом того що доля проекту "Ізраїль" вже вирішена - є зміна відношення піндосів щодо Ірану.
Куди можна переселити жидів? На мій погляд на теперішній час є тільки одне місце
Є тільки одна країна, народ якої може бути проти цього переселення. І це Турція
virtus8hur 

2016-06-10 01:04  
фіцко написано:
Куди можна переселити жидів? На мій погляд на теперішній час є тільки одне місце

Це часом не Нова Хозарія на теренах Криму, Таврії, Донбасу, Ростовської обл. та Кубані, про що ти вже писав тут https://toloka.to/t63353-30#767941

фіцко написано:
народ якої може бути проти цього переселення. І це Турція

Турція буде проти переселення жидів у Нову Хозарію ? І тому може напасти на Ізраїль ? По-моєму це якась дурня.

фіцко написано:
якщо ти будеш дивитись на події в Близькому Сході через призму закриття проекту "Ізраїль"

Хотілося б, та не все так просто. Сіоністи продовжують будувати нові поселення на Західному Березі (це ж не логічно, якби "сраїль" мав би ліквідовуватися найближчим часом)
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-10 01:11  
virtus8hur написано:
може ти знаєш ще якихось господарів ІДІЛу, окрім названих мною ?

на мій погляд ці господарі стоять над структурами/країнами, які ти перерахував. Вони контролюють і Росію. Думаю, що не помилюсь, якщо назву їх "кошерними господарями"

Додано через 6 хвилин 36 секунд:

virtus8hur написано:
Турція буде проти переселення жидів у Нову Хозарію ? І тому може напасти на Ізраїль ? По-моєму це якась дурня.

ти трохи незрозумів. Коли жиди будуть масово переселятись у Крим, сьогоднішньої Турції вже не буде на карті
virtus8hur 

2016-06-10 01:15  
фіцко написано:
назву їх "кошерними господарями"

Є ще інша назва - Комітет 300. Згоден ?

фіцко написано:
закриття проекту "Ізраїль"

А ти не чув про плани його розширення ?
Жиди-сефарди колись хотіли розширити "сраїль" від Нілу до Євфрату, ось до таких меж:

Однак сефарди не мали вирішального впливу в Комітеті 300 і тому цей план не пройшов. Але є підозри що зараз його саме намагаються втілити в життя за допомогою ІДІЛу. План простий. ЦРУ та моссад інспіровують "ісламістів" в Ірак та Сирію - якраз та ті землі, які мають стати східним кордоном "Великого Ізраїлю". Між ним та Іраном іще поміститься незалежна держава Курдистан, який також може бути створений за волею цього самого Комітету 300. Через затяжні громадянські війни у Сирії та Іраку ці країни будуть виснажені, місцеве населення буде просто стерте. Потім "сраїль" введе туди свої війська начебто тому, що відчує загрозу з боку ІДІЛу. Звісно ж, він їх переможе легко, бо він це й його дітище, і воно йому служить. І вкотре "сраїль" буде виглядати перед світовою спільнотою як "найсильніша армія у світі" та "оплот безпеки та стабільності на Близькому Сході". Далі побудує там свої поселення на вичищеній від арабів землі. І так буде створений "Великий Ізраїль", що на карті вище.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-06-10 01:39  
virtus8hur написано:
Є ще інша назва - Комітет 300. Згоден ?

цілком можливо, що їх представники входять у цей комітет

virtus8hur написано:
А ти не чув про плани його розширення ?

virtus8hur, жиди ради не можуть дати маленькому іСраїлю, а ти кажеш про великий. І це при фінансуванні цього апендиксу такими спонсорами-монстрами, як сша та Німеччина
А Крим навіть більший ніж сраїль за площею. Україна без питань дасть жидам в Криму воду та електрику, може навіть на шару. В нас тут багато любителів братнього жидівського народу. Як-то кажуть: "Аби не москалі"
vitexdp 
Частий відвідувач

Востаннє: 16.11.24

2016-06-10 07:09  
нічо собі тут анти-симітизм цвіте і теорії заговорів. наче на росіянський сайт занесло
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-06-10 10:03  
І чого ж не дають банів за політику? адже раніше це була поширена практика на толоці. Де конфуціус з його "справедливістю"? Іфн же так любить роздавати гірчичники....
don pedro 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

Востаннє: 15.09.21

2016-06-10 10:30  
Robar III
Та нехай. Кожен пост фіцьки та віртуса - сеанс саморозкриття по повній. Навіть весело і водночас дивно, що таке можна писати після всього, що сталось.
wolesj 
VIP

Востаннє: 15.11.24

2016-06-10 10:41  
Запрошую учасників дискусії до перегляду Мій нацистський спадок
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 302, 303, 304  наступна