Автор |
Повідомлення |
iwan wan VIP
|
2016-05-15 23:49 |
gunnarukr написано: | Ну що? Чекаємо Шнура з "У Києві пити, а Москву нафіг спалити"? ) |
та вони кричать, що не хочуть вже виступати ... |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-05-15 23:57 |
iwan wan
Не розумію, що Ви хочете сказати. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-05-16 00:39 |
Наївні ви, Шнур не буде співати, щось проти Раші, він всяко віднєкується від такого, що може рознервувати рос владу.
І знаєте, образливо, 2 рік вже якби йде йде війна, а наші і далі слухають і люблять їх виконавців, часто густо взагалі галімих, а за своїх як правило не знають... |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-05-16 11:17 |
Винничука заблокували у Facebook за те, що назвав АТО війною
http://espreso.tv/news/2016/05/16/vynnychuka_zablokuvaly_u_facebook_za_te_scho_nazvav_ato_viynoyu
Цікаво, чия це ідейка - кацапів чи людей Соєвого?
Поки публіка захоплено тішилась перемогою Джамали, всі якось призабули призначення Луценка, кума і спільника Соєвого, на посаду генпрокурора. Причому, під нього ще й миттєво змінили законодавство і зґвалтували Верховну Раду для голосування за нього. Це "Євробачення" - вдалий вкид, який замилив справді важливі речі у житті України. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-16 11:29 |
don pedro
За порушення якого саме правила Фейсбук його заблокували? Чи просто автоматом через масові скарги від цукройо.ів? |
|
|
|
|
|
2016-05-16 11:32 |
igor911
Або від кацапів. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-05-16 11:48 |
don pedro написано: | зґвалтували Верховну Раду | ага, нещасну незайманку зґвалтували, прокляті... (ніби там було що ґвалтувати) don pedro написано: | Це "Євробачення" - вдалий вкид, який замилив справді важливі речі у житті України. | точно! спеціально домовилися ще стільки років тому - все готувалися до призначення Луценка.
люди, та ви зовсім подуріли, чи що? "цукройоби" їм, баче, ще й "соєвий"... могли б і посоромитися. яких обрали президента і ВР - таких і маєте. а як є що корисне сказати - то кажіть, бляха, а не скигліть! ой-ой-ой, як все погано, які всі погані... фу! бридко...
я від цього нескінченного лайна з фейсбуку пішов, але, бачу, і на рідному Гуртом спасу немає. соромно, що ми до такого докотилися.
Додано через 3 хвилини 41 секунду:
don pedro написано: | всі якось призабули призначення Луценка | ага, і тому вся мережа засрана статтями на тему "як галімо, що призначили Луценка". і за цим всі якось забули, як сильно хотіли зняти з посади Шокіна. от і зняли. iwan wan написано: | І знаєте, образливо, 2 рік вже якби йде йде війна, а наші і далі слухають і люблять їх виконавців, часто густо взагалі галімих, а за своїх як правило не знають... | монополія творить страшні речі. |
|
|
|
|
|
2016-05-16 11:49 |
Virake написано: | яких обрали президента і ВР - таких і маєте. |
Ви до кого це говорите? Я ні Соєвого, ні депутан, що його підтримують, не обирав. Говоріть за себе.
Virake написано: | скигліть |
"Скиглите" тут ви. Я тільки висловлюю свою думку, на що маю повне право - як і ви.
Virake написано: | точно! спеціально домовилися ще стільки років тому - все готувалися до призначення Луценка. |
Звісно, що ні. Але її перемогу використали з політичною метою.
Virake написано: | я від цього нескінченного лайна з фейсбуку пішов, але, бачу, і на рідному Гуртом спасу немає. соромно, що ми до такого докотилися. |
То тим більше не варто вступати у розмову, відб якої вам "соромно". |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-05-16 11:49 |
Virake написано: | яких обрали президента і ВР - таких і маєте. |
правильно. Народ як і нація будується згори. А у нас народ "обирає" "найкращих" представників.... Які й будують народ залишаючи його у вакуумі на задвірках історії. |
|
|
|
|
|
2016-05-16 11:50 |
Virake написано: | якось забули, як сильно хотіли зняти з посади Шокіна. от і зняли. |
Знімати його треба було, а от призначати паперового кума-"термінатора" - ні. Про це і мова. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-05-16 15:07 |
don pedro написано: | Ви до кого це говорите? Я ні Соєвого, ні депутан, що його підтримують, не обирав. Говоріть за себе. | я теж за інших голосував, то й що? це не дає права бути такими нікчемними канюками. не знаю, як для кого, а для мене вже давно пройшли часи, коли можна було жалітися інтернету на погану владу. щось не подобається - візьми і зроби так, щоб було інакше. а цей словесний понос - кому від нього краще?
до слова, деякі росіяни теж втираються і кажуть, що вони за того-то не голосували, тож нема чого їх ненавидіти. але так може думати тільки зовсім залежна, особистісно дрібна людина ("малєнькій чєлавєк"). в нормальних суспільствах, якщо громадянин - значить, відповідальний за те, що робиться в країні. голосував, не голосував - один чорт, головне, що допустив. don pedro написано: | "Скиглите" тут ви. Я тільки висловлюю свою думку, на що маю повне право - як і ви. | посилання на свободу слова - улюблений аргумент всіх пропагандистів. а що? хочу когось гімном поливати - маю право. кращих умов для інформаційної диверсії годі уявити. тільки якщо ви тут усе-таки як громадянин, а не як пропагандист-диверсант, то повинні нести хоч якусь відповідальність за те, що говорите. інакше ваше право на власну думку нічого не варте.
що ж до того, хто скиглить. якщо коли-небудь побачите, що я когось неконструктивно критикую - можете сміливо назвати скиглієм. а доти скиглієм із нас двох буде той, хто безоглядно сре в унісон з кисельовим. don pedro написано: | Знімати його треба було, а от призначати паперового кума-"термінатора" - ні. Про це і мова. | то де стотисячний майдан з вами на чолі, що скандує вимоги? де повстання, що зметає погану владу? дії, дії потрібно робити, а не плакатися в інтернеті. don pedro написано: | То тим більше не варто вступати у розмову, відб якої вам "соромно". | чудовий аргумент. в мене теж є подібний: якщо вам так влада тут не мила, але робити щось не хочеться, то чому ви досі в Україні? звісно, якщо ви справді тут - не знаю, може вже давно виїхали. щоправда, сенсу тоді в цих наріканнях іще менше. don pedro написано: | Знімати його треба було, а от призначати паперового кума-"термінатора" - ні. Про це і мова. | дуже наївно було сподіватися на те, що призначать когось не з оточення президента. особливо після призначення прем'єра і вигнання з кабміну варягів, хоч вони єдині щось робили.
я не фанат Порошенка і, коли він робив щось не так, завжди давав своє бачення того, як слід було вчинити. чого я не робив - або принаймні намагаюся не робити - так це по-провінційному зневажати цю людину, давати клички і так далі. побий мене грім, якщо я впаду так низько. адже саме цього від нас хочуть вороги - аби ми тільки сиділи і сварилися. звісно, коли хтось із представників робить хибне рішення, аж ніяк не потрібно з ним погоджуватися. але й марно проклинати крізь зуби не треба - в цьому немає жодного сенсу. потрібно робити щось, аби виправити становище. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-16 16:22 |
Начальник штабу АТО генерал-лейтенант Сергій Бессараб видав новий указ, який шокував українських солдатів на передовій - "заборона на вихід розвідгруп, вогонь не відкривати, категорично заборонено просуватись вперед і не захоплювати ворожу територію" Детальніше Новину повідомив український військовий Андрій Римарук, передає «Преса України».
Римарук розповів про новий «сумний» указ, отриманий від командувача штабом генерал-лейтенанта Сергія Бессараба командним складом бригад ЗСУ на передовій. Він каже, що їм зараз і так нелегко: активізація боїв на Донецько-Горлівському напрямку призводить до відчутних втрат в рядах українському армії.
«Сьогодні туди прилетіла чергова воднева бомба у вигляді телеграми з Штабу АТО або як я називаю, черговий «висер» генерал-лейтенанта Бассараба. Невеликі витримки, які несумісні з реальністю «Заборона на вихід розвідувальних груп, вогонь не відкривати, категорично заборонено просуватися вперед і не захоплювати ворожу територію», - розповів боєць.
Командири підрозділів, за словами бійця, в черговий раз болісно сприйняли розпорядження зі штабу АТО. Адже, те, що їм забороняють відкривати вогонь, означає зростання кількості 300-х в їх рядах. А розвідка, яка також була заборонена, - така ж необхідність для військових на передовій, як використання комп'ютера фахівцем з ІТ-технологій, порівнює Римарук. Але більш за все, говорить, шокувало формулювання останнього пункту.
"І на останок. Я в…! Звільнення у нас тепер називається захопленням. Гаразд, можна списати на очепятку в сепарському стилі з тонким натяком. Уявляю собі картинку, якщо відксерити цей наказ і дати прочитати всім на передку ... Раніше, під час служби категорично висловився на адресу Бассараба в соціальних мережах. Тоді зі мною намагалися провести якусь виховну роботу. Говорили, що розсекретив незрозумілу військову таємницю та інше. Нічого не вийшло. В результаті був правий. З такими військово-політичними рішеннями і кадровими призначеннями, війна у нас буде тривати десятиліттями і стає на коліна на похоронах будемо все частіше і частіше», - сумно констатує боєць.
Нагадаємо, цієї ночі в зоні АТО відбулося серйозне загострення ситуації. Про це в соціальних мережах пишуть місцеві жителі і волонтери.
http://uapress.info/uk/news/show/130985
https://www.facebook.com/andrei.rumaryk/posts/1028124413939507 Додано через 2 хвилини 37 секунд:
тобто нашим воякам командування відводить роль мішеней-статистів на навчаннях артилерії та ДРГ московсько-гібридних військ.
Додано через 1 хвилину 40 секунд:
Virake, вангую твоє питання: "Чому ти не в АТО?"(с) |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-05-16 16:55 |
igor911 написано: | Начальник штабу АТО генерал-лейтенант Сергій Бессараб видав новий указ, який шокував українських солдатів на передовій - "заборона на вихід розвідгруп, вогонь не відкривати, категорично заборонено просуватись вперед і не захоплювати ворожу територію" |
Моя скромна дивання думка.
1) А розвідгрупи і так нечасто ходили. Причому по всіх зведеннях на розтяжках тільки наші кожен день підриваються, а "республіканці" щось не дуже. Тож думаю це не вплине на перебіг подій.
2) А з чого і по кому вогонь. з автоматів і кулеметів? З них як стріляли так і будуть. Так як в українській армії з більш важчим озброєнням проблеми.
3) ну ворожу територію ми і так давно не захоплювали. і ресурсів на це не маємо, якщо чесно.
igor911 написано: | тобто нашим воякам командування відводить роль мішеней-статистів на навчаннях артилерії та ДРГ московсько-гібридних військ. |
В принципі так. але і від Мінська є якась логіка. А то снайпери бойовиків вбивали б наших солдат декількома десятками в день. Значить якісь обмеження і на них діють...
За арту не знаю. Не бачив. Але ж вона теж не всюди працює. Наразі ми не можемо відійти від тактики "поганого миру"...
Є така теза: " Що єдина можливість якось врегулювати цю ситуацію це посадити Росію за стіл переговорів". А мінськ яким би він незручним не був для України, це хоч щось. Іншого ніхто нам не дасть. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-05-16 17:05 |
gunnarukr
Ну значить нам ще 1500 років сидіти на задвірках історії. З такими думками серед населення. Одне тільки шкода, який сенс існування нації/, якщо вона тільки споживає ресурси, і нічого не приносить в цей світ. Ні технологій, ні культурного розвитку цивілізацій, ні подій світових маштабів, а не регіональних, Ні ідеологій. Одне споживання ресурсів. Виходить українці живуть логікою "жити аби жити"... Видно так і залишимось ми на задвірках історії до того часу поки не зникнемо, а це настане скоро, з такою "логікою" населення. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-05-16 17:08 |
Keltirulla
Моя хата скраю -- це хіба не українська приказка?
а так, я з вами цілком погоджуюся.
та й геополітичні розклади,якщо чесно, зараз не в наш бік... Сенсу вийо не бачу.
Дійшли до рівня Африки, може й повернемось до кращого. А націю треба виховувати ще зі школи, з пелюшок. А всім пофігу... |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-05-16 17:20 |
gunnarukr написано: | Моя хата скраю -- це хіба не українська приказка? |
безперечно її можна застосувати до українців, але є й інші, ви їх чомусь не згадали.
Додано через 3 хвилини 27 секунд:
gunnarukr написано: | Сенсу вийо не бачу. |
Ну може ви й вийо, а ми боремось.
Додано через 2 хвилини 46 секунд:
gunnarukr написано: | й геополітичні розклади,якщо чесно, зараз не в наш бік |
ну звичайно... ми повинні тільки сидіти й чекати поки за нас хтось все зробить. Може треба використовувати усі можливості які є, щоб вибратися з цього лайна. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-05-16 17:25 |
Keltirulla написано: | Ну може ви й вийо, а ми боримось. |
Боремось. і де саме ви, боретесь якщо не секрет?
Keltirulla написано: | ну звичайно... ми повинні тільки сидіти й чекати поки за нас хтось все зробить. Може треба використовувати усі можливості які є, щоб вибратися з цього лайна. |
Ні. але ж і не бездумні, тупі речі робити. Бездумно в атаку кидаються тільки хоробрі та дурні. І гинуть і ті, і ті однаково швидко. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-05-16 17:31 |
gunnarukr написано: | і де саме ви, боретесь якщо не секрет? |
Це завуальоване питання "чому не в АТО?"
Так, я не в армії. але на це є причини які я не писатиму на форумі.
А так щомісяця я віддаю половину свого прибутку волонтерам, чи сам купую речі й разом з волонтерами відсилаю їх на передок.
gunnarukr написано: | Ні. але ж і не бездумні, тупі речі робити. |
Заборона відкривати вогонь по противнику, це розумна передова технологія, так і переможемо. Як і без розвіданої інформації. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-05-16 17:38 |
Keltirulla написано: |
Це завуальоване питання "чому не в АТО?"
Так, я не в армії. але на це є причини які я не писатиму на форумі.
А так щомісяця я віддаю половину свого прибутку волонтерам, чи сам купую речі й разом з волонтерами відсилаю їх на передок.
|
Ні. Яки питання-- така й відповідь.
добре, що ви влаштувалися в житті і можете собі це дозволити. Підтримую такі прагнення.
Keltirulla написано: | Заборона відкривати вогонь по противнику, це розумна передова технологія, такі переможемо. Як і без розвідданих. |
Ну вже більше року заборона відкривати вогонь діє. Мені здається, що стріляють.
А з передовими технологіями у нас і так проблема. і розвіддані мають збиратися технікою і супутниками. А не життями... |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-05-16 17:46 |
gunnarukr написано: | добре, що ви влаштувалися в житті і можете собі це дозволити. |
Це не влаштування, я не "багата" людина.
gunnarukr написано: | розвіддані мають збиратися технікою і супутниками. |
Навіть в передовій армії за технологіям - США - інформацію збирають розвід групами, чи агентами.
Додано через 1 хвилину 18 секунд:
Технології та техніка, це приємний бонус, а не основа. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-05-16 18:00 |
Keltirulla написано: | Це не влаштування, я не "багата" людина. |
Та я не хотів вас зачепити. Просто в нашій "багатій" країні багатьом і 20грн дати, то проблема.
Keltirulla написано: | Навіть в передовій армії за технологіям - США - інформацію збирають розвід групами, чи агентами. |
Агенти, якісна контррозвідка, спеціалісти розвідки оснащені не сміттям. в нас же ж такого немає. а про це чомусь ніхто не горлає. А якби були, то б не було тих неприємних поразок.
а так як зараз нічого такого немає(або воно не діє), то і рипатись не варто.
Keltirulla написано: | Технології та техніка, це приємний бонус, а не основа. |
коли зіштовхується піхота з бонусом і без бонуса, хто виграє? Я от і не хочу, щоб українці програли. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-05-16 19:20 |
igor911 написано: | Начальник штабу АТО генерал-лейтенант Сергій Бессараб видав новий указ, який шокував українських солдатів на передовій - "заборона на вихід розвідгруп, вогонь не відкривати, категорично заборонено просуватись вперед і не захоплювати ворожу територію" |
а по вашому не схоже не фейк? поширили лише два-три видання тай все, якби таке було реально, то б усі обурювалися |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-16 19:24 |
iwan wan, які видання? ті що працюють по "темниках" з АП? Але як і з наказами ГШ по Іловайську - всьому свій час і все опиниться у відкритому доступі. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-05-16 20:01 |
igor911 написано: | iwan wan, які видання? ті що працюють по "темниках" з АП? Але як і з наказами ГШ по Іловайську - всьому свій час і все опиниться у відкритому доступі. |
гаразд, якщо ви такий прихильник теорій продажу всього, чого про то не кажуть Радикали і Самопоміч, мілітарний портал, Ксьянов чи Донік? |
|
|
|
|
Ярпен Оцифрування книг Гуртом
|
2016-05-16 20:06 |
______________ |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-16 21:55 |
Ярпен написано: | А які накази ГШ ЗСУ |
отакі http://tyzhden.ua/News/144641
Додано через 36 секунд:
"Накази підтверджують, що ніякої імпровізації в діях армійського командування не було, і добровольчі батальйони кидалися в бій за заздалегідь затвердженим командувачем АТО Віктором Муженко планом" |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-05-16 22:20 |
може це й дійсно було так, але в справжньості документів виникають великі сумніви. таку підробку зараз будь-хто може виготовити. |
|
|
|
|
TroSer VIP
|
2016-05-17 13:14 |
Верховна рада прийняла закон №2766 «Про внесення змін до закону України «Про телебачення та радіомовлення». Де встановлюються певні квоти на використання контенту.
http://www.slovoidilo.ua/2016/05/17/novyna/kultura/verxovna-rada-zaprovadyla-kvoty-na-radio-ta-telebachenni
Якщо простими словами, закон наче повинен зменшити частку російського продукту. Але це марна трата зусиль, на мою думку. Про мовне квотування тут ні слова. Інші законопроекти лежать без діла. Виходить, що за цим законом може збільшитися частка американського, канадського та європейського продукту (куди входить і український), але знову ж таки, про мову цього продукту немає й мови. Боюся, що це квотування лише стимулює "клепати" російськомовний український продукт. Але побачимо, зрада це, чи перемога. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-17 14:13 |
TroSer написано: | Про мовне квотування тут ні слова |
отож.
Цитата: | Законом визначається, що до передач європейського виробництва належать програми, виготовлені на замовлення юридичних осіб держав, які ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне мовлення. |
замовить така собі, приміром кіпрська компанія, фактично, мовно та ментально московський серіальчик і він чудово впишеться у норми цього закону. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-05-17 16:35 |
igor911 написано: |
TroSer написано:
Про мовне квотування тут ні слова
отож.
Цитата:
Законом визначається, що до передач європейського виробництва належать програми, виготовлені на замовлення юридичних осіб держав, які ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне мовлення.
замовить така собі, приміром кіпрська компанія, фактично, мовно та ментально московський серіальчик і він чудово впишеться у норми цього закону.
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|