Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
EvGaS 
Відео Гуртом - субтитрування

Востаннє: 26.02.22

2017-07-14 19:11  
Президент та голова генштабу з’їздили сьогодні до Львова, забезпечили замовленнями державне підприємство, підвищили потенційну обороноздатність країни початком осучаснення панцерників шасі Т-72, забезпечили виплати потенційних податків до держбюджету та додаткові робочі місця. Нічого для люду не роблять, аби підвищити заробітну платню. Ото поганці™.
Валя Котик 
Свій

Востаннє: 12.01.18

2017-07-14 19:12  
omm написано:
айяскравіше з того, що я бачив:

Жінка розводиться із чоловіком де-юре. Проживають і надалі разом, ведуть спільне господарство і т.п. Виїзжджають на роботу за кордон. Офіційно не працюють. Оформляють субсидії та допомоги як малозабезпеченій та одинокій матері від держави Україна. Тобто із бюджету, за наш рахунок. І за рахунок тих бабусь з дідусями.
EvGaS 

2017-07-14 19:24  
Cleaf написано:
ще й досі згадує, проти чиєї армії українці воюють на промзоні Авдіївки

Та наче щось було про 2% сил, але іхтамнєт. Про аномальну концентрацію важких танків, легких броньовиків, РСЗВ — теж нічого.

До речі, нещодавно турки перемогли усю «непереможну» армію москалів всього одним пострілом: було вдосталь вчасно збити заблукалий бомбардувальник/розвідник і на рохкання через дипломатичні канали просто послати до дідька — сказати що з усіма наступними буде те ж саме. Літаки більш не губляться де кордон Туреччини, сталий факт.
Московія ганебно проковтнула поразку в конфлікті. А турки морально перемогли ще до початку якихось масштабних дій.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2017-07-14 19:27  
omm написано:

Ваші пропозиції? І з подробицями, будь-ласка.
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2017-07-14 19:28  
У порті "Південний" буде збудовано найбільший в Україні завод з переробки сої на соєвий шрот і олію, – повідомив генеральний директор одного з лідерів масложирового ринку України "Дельта Вілмар СНД" Олександр Орлов. За його словами, обсяг інвестицій в проект складе 150 млн. доларів, передає Укррудпром. "Компанія "Вілмар" готова і далі інвестувати в Україну. І, власне кажучи, ми маємо цьому підтвердження. Наш основний інвестор не відмовляється від планів, які він намітив на нашу країну", – заявив Олександр Орлов. Він додав, що "соєвий" проект привабливий через зростаючий попит на соєву олію на світових ринках, а також надмірну кількість переробних потужностей на ринку соняшнику. Україна здатна переробити 19 млн. тон насіння соняшнику. При тому урожай аграрії збирають на рівні 14 млн. тон. Гостра конкуренція за сировину змусить переробників диверсифікувати сировинні поставки. Виграють ті, хто першим увійде на соєвий ринок. А також ті, у кого є власні виходи до моря для відвантаження готової продукції на кораблі. "Сою Україна експортує як сировину, а потрібно робити глибоку переробку. Новий завод ми будемо будувати тут же, поруч з існуючими двома. Продуктивність його буде – 2 тис. тон на добу. Ринки змінюються. Ми орієнтуємося на Азію, Африку, Європу. У нас досить велика географія експортних поставок", – пояснив Олександр Орлов. На думку інвестора, переробка сої – додаткова додана вартість для України і нові робочі місця. Для того, щоб ефективно конкурувати на світових ринках, переробник повинен володіти власним виходом до морських причалів, що є у "Дельта Вілмар СНД". Більшість інвесторів буде змушене користуватися послугами сторонніх стивідорів, що підвищить остаточну ціну на соєву олію та шрот. Незважаючи на те, що інші інвестори також почали проекти з переробки сої, завод "Дельта Вілмар СНД" в найближчі кілька років залишиться найбільшим і найефективнішим завдяки своєму розташуванню в безпосередній близькості до причалів самого глибоководного морського порту України – "Південний". Експорт продукції великотонажними судами типу "Panamax" істотно здешевить логістику. Крім цього, Дельта Вільмар, будучи найбільшим в постсовку імпортером пальмової олії, забезпечує морські судна завантаженням в обидві сторони: судно приходить в Україну з пальмовою олією, а йде з соєвою або соняшниковою. Таким чином, за рахунок відсутності порожнього пробігу, "Дельта Вільмар" отримує вирішальну економію в ціні за рахунок логістики. Будучи членом глобальної агропромислової групи, підприємство має доступ до дешевих фінансових ресурсів, що дає новому соєвому проектові ще одну перевагу над конкурентами. ТОВ "Дельта Вілмар СНД" належить до глобальної агропромислової групи Wilmar International (штаб-квартира – Сінгапур). До групи входять понад 160 виробничих активів на чотирьох континентах. Найбільші підприємства розташовано в Індонезії, Малайзії, Китаї, Індії та Європі.
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 25.12.23

2017-07-14 19:35  
don pedro написано:
Ваші пропозиції?

"Геї" йдуть до нас з Европи Wink (2) :
Цитата:
Бельгійці хочуть вирощувати в Україні біло-блакитну м'ясну породу корів

http://vkursi.te.ua/2017/07/09/na-ternopilshhyni-belgijtsi-plauyut-rozvodyty-unikalnu-porodu-koriv/
Ще й на Прикарпаття:
Цитата:
Власне, завдяки кооперації з європейцями вітчизняні аграрії планують розширити спектр власної діяльності та займатись не лише молочним тваринництвом, а і м’ясним.

Головні ж виробничі потужності українців розташовані у Тернопільській області і частково на Івано-Франківщині.
don pedro 

2017-07-14 19:40  
Ярпен написано:
"Геї" йдуть до нас з Европи Wink (2) :

Головне, що не зґвалтували...
patriot__85 

2017-07-14 20:03  
Є чоловік і жінка для продовження роду. А з геїв та інших, чого чекати?
omm 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 18.11.24

2017-07-14 20:04  
EvGaS написано:

ти так і не розповів які треба області здати, щоб помиритися з Вовчиком. Війни немає. Президент поганий. Блогери-аматори звільняють міністрів. Меркель керує Україною. Ти не патріот. А хто патріот — обов’язково дурень. І ще далі вагон з візочком подібного. Про яку адекватність діалогу може йти мова з жертвою ворожої пропаганди?

Додано через 2 хвилини 27 секунд:

*+ власниками твоїх улюблених телеканалів є регіонали, забув дописати.

я тобі відповідав - нічого здавати не треба - пригадуй, в тебе гарна пам'ять. Так, війни немає, і понад те - така ж і офіційна позиція вашої улюбленої влади з президентом на чолі. Президент жахливий, так. Не блогери звільняють міністрів, а міністри самі йдуть у відставку через те,що блогер-"аматор" (нічого собі аматор з мільйоном підписників) нагнув президентський канал в дуже грубій формі. Країною керує президент, який є маріонеткою Меркель - майже те ж саме, проте не зовсім. Дивлячись кого вважати патріотом: якщо для цього необхідно поважати владу,то я не патріот, якщо ж досить любити мову,поважати укр.народ і культуру, то я патріот.. Щодо "обов'язково дурень" додумуєш, я нічого подібного не писав. Писав про ТУТЕШНІХ патріотів, але ж не всі такі. Чи всі? В мене немає улюблених каналів. Я жоден не дивлюсь. Мінімально позитивне враження склалось про роботу журналістів NewsOne, та цього реально мало,щоб називати його моїм улюбленим..
Cleaf написано:
Пиши рідною, мордвинською.

це була цитата оцього
Валя Котик написано:
Угу. Наблюдаю щонеділі коли скуповуюсь в супермаркеті чи прогулююсь містом.

Cleaf написано:
Твої фантазії, мордвине, і близько не наближуються до реальної України.

якби ж фантазії
Cleaf написано:
Схоже, удмурт вже заглядав до порошенківського паспорту.

нащо? Досить ознайомитись з його біографією.
Cleaf написано:
кацапи - не люди, тому шкодувати їх немає сенсу.

фашизм чи мені здалося?
Cleaf написано:
До речі, той кацап ще й досі згадує, проти чиєї армії українці воюють на промзоні Авдіївки.

ні проти яких армій українці не воюють
EvGaS написано:
Та наче щось було про 2% сил, але іхтамнєт.

не пам'ятаю чи писав про 2%.. Здається, писав "кілька відсотків". Отже, кілька відсотків рос.збройних сил проти майже 100% українських. І це ви, панове, називали стримуванням московської орди для всієї Європи? Не смішіть. Я ніколи не писав що іхтамнєт. Є, але ж блін не ціла армія. Витратний матеріал рос.влади, не більше.
don pedro написано:
Ваші пропозиції? І з подробицями, будь-ласка.

щодо чого? Ви нічого не процитували

Cleaf написано:
кацапи - не люди, тому шкодувати їх немає сенсу.

хоч я й не кацап, але за таку херню бан треба ліпити не дивлячись на свої політичні переконання. Грубе порушення правил. Модератори, ау!
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 20:29  
кацапом написано:
Мінімально позитивне враження склалось про роботу журналістів NewsOne

Схоже, кацап справді уявив, що зможе пропіарити кацапських підгавкувачів своїм дописом.
кацапом написано:
нащо? Досить ознайомитись з його біографією.

Не ясно, до чого тут біографія. Схоже, Мацковскій педерастіархат навіть на мозок тварин впливає негативно
кацапом написано:
фашизм чи мені здалося?

Тут не Італія 1930-х, чуваше, тому здалося.
кацапом написано:
ні проти яких армій українці не воюють

Кацап усе ще згадує, до якої армії належить такий собі Аґєєв.
кацапом написано:
кілька відсотків рос.збройних сил проти майже 100% українських. ... Я ніколи не писав що іхтамнєт.

Шизофренія кацапа стає очевидною, бо він суперечить сам собі в одному дописі. Не кажучи про те, що на Сході активовано максимум 10-15 відсотків ЗСУ, решта - Нацгвардія та СБУ.
кацапом написано:
хоч я й не кацап, але за таку херню бан треба ліпити не дивлячись на свої політичні переконання. Грубе порушення правил. Модератори, ау!

Ти кацап і саме тому безпорадно намагаєшся когось вчити банити за правду, щось там патякаючи про правила. Прибічник тварюк, що лупили з "Градів" по Маріуполю, волає про правила, бач ти.
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2017-07-14 20:34  
Cleaf
Ну і що це за
Цитата:
кацапом написано:

Будьте трішки чемнішими. omm це вам не фіцко. З ним можна вести дискусію.
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

2017-07-14 20:37  
Krest0 написано:
omm це вам не фіцко. З ним можна вести дискусію.

Який сенс у дискусії з ретранслятором кацапської пропаганди? Там же жодної власної думки.
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 20:42  
Krest0 написано:
Будьте трішки чемнішими. omm це вам не фіцко. З ним можна вести дискусію.

З кацапом не ведуться дискусії, друже, так само, як не ведуться дискусії з собакою чи котом. При тому не має значення, про котрого з кацапів ідеться.
omm 

2017-07-14 20:55  
Cleaf написано:
Схоже, кацап справді уявив, що зможе пропіарити кацапських підгавкувачів своїм дописом.

маразм зашкалює. До чого тут піар?
Cleaf написано:
Не ясно, до чого тут біографія

до того, що з народження він таки не Порошенко. Згодом він сам узяв собі материне прізвище
Cleaf написано:
Схоже, Мацковскій педерастіархат навіть на мозок тварин впливає негативно

і мацковскій, і київський - дві великі політичні структури. Не належу до жодного.
Cleaf написано:
Тут не Італія 1930-х, чуваше, тому здалося.

фашизм - поняття не однієї конкретної епохи чи часового проміжку. Він і нині частенько проявляється. Наприклад, у твоїх коментарях.
Cleaf написано:
Кацап усе ще згадує, до якої армії належить такий собі Аґєєв.

не знаю ніяких Аґєєвих, то чому б мені згадувати про його належність до якоїсь армії? Вигадуєш вже бозна що.
Cleaf написано:
Шизофренія кацапа стає очевидною, бо він суперечить сам собі в одному дописі. Не кажучи про те, що на Сході активовано максимум 10-15 відсотків ЗСУ, решта - Нацгвардія та СБУ.

най так. Не володію статистичними даними. Все одно Україна задіяла в рази, а то й у десятки разів більше своїх потужностей, аніж Росія
Cleaf написано:
Ти кацап і саме тому безпорадно намагаєшся когось вчити банити за правду, щось там патякаючи про правила. Прибічник тварюк, що лупили з "Градів" по Маріуполю, волає про правила, бач ти.

та ні, шановний, я українець, який намагається мислити своїм баняком (можливо й помиляюсь, можливо й заганяюсь, однак впевнено кажу, що жодної думки мені ніхто не нав'язав), а ти, таке враження, замість голови, носиш телевізор.. Однак ти ж націоналіст, судячи з усього. В твоїх очах все в Україні ідеально, а як хто раптом посміє засумніватись, то він хто? та звісно ж кацап.
І не думай, що ти мене сильно своїми дебільними і безпідставними образами сильно зачіпаєш.. Спочатку радше веселив, а тепер просто набрид своєю одноманітністю і передбачуваністю

Ярпен написано:
Який сенс у дискусії з ретранслятором кацапської пропаганди? Там же жодної власної думки.

де вас усіх штампують? Усі звинувачуєте в тому, що я є жертвою кацапської пропаганди, при тому, що у мене просто не було можливостей нею стати. Я не дивлюсь ні російських каналів, ні інших ЗМІ.
Панове, будьте оригінальніші. Бо коли кожен (ще раз - кожен!) з моїх опонентів назвав мене кацапом чи жертвою кацапської пропаганди, і при цьому ще й кажуть, начебто у мене немає власної думки - це реально смішно
EvGaS 

2017-07-14 20:58  

бо без нього тут ніяк…
omm 

2017-07-14 20:58  
Cleaf написано:
З кацапом не ведуться дискусії, друже, так само, як не ведуться дискусії з собакою чи котом. При тому не має значення, про котрого з кацапів ідеться.

зачекай, ти звеш мене кацапом і ведеш зі мною дискусію.. Щось тут не так
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 21:00  
кацапом написано:
маразм зашкалює. До чого тут піар?

Про маразм - самокритично. Продовжуй надалі, ерзянине.
кацапом написано:
до того, що з народження він таки не Порошенко. Згодом він сам узяв собі материне прізвище

Кацап намагався переконати людей, що прізвище матері - "несправжнє" для сина тієї ж матері.
кацапом написано:
фашизм - поняття не однієї конкретної епохи чи часового проміжку. Він і нині частенько проявляється. Наприклад, у твоїх коментарях.

Кацап знову марить.
кацапом написано:
най так. Не володію статистичними даними. Все одно Україна задіяла в рази, а то й у десятки разів більше своїх потужностей, аніж Росія

Кацап вдруге доводить власну шизофренію, бо меле казна-що, зізнаючися, що не володіє тематикою.
кацапом написано:

та ні, шановний, я українець, який намагається мислити своїм баняком (можливо й помиляюсь, можливо й заганяюсь, однак впевнено кажу, що жодної думки мені ніхто не нав'язав), а ти, таке враження, замість голови, носиш телевізор.. Однак ти ж націоналіст, судячи з усього. В твоїх очах все в Україні ідеально, а як хто раптом посміє засумніватись, то він хто? та звісно ж кацап.
І не думай, що ти мене сильно своїми дебільними і безпідставними образами сильно зачіпаєш.. Спочатку радше веселив, а тепер просто набрид своєю одноманітністю і передбачуваністю

Одноманітність і передбачуваність змусили кацапа волати до модераторів, вимагаючи бану тому, хто його нібито веселив.
кацапом написано:
зачекай, ти звеш мене кацапом і ведеш зі мною дискусію.. Щось тут не так

Кацап марить, дискутувати з ним ніхто не збирався; щодо кацапа складаються діагнози, що миттєво оприлюднюються.
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

2017-07-14 21:03  
omm написано:
Усі звинувачуєте в тому, що я є жертвою кацапської пропаганди, при тому, що у мене просто не було можливостей нею стати. Я не дивлюсь ні російських каналів, ні інших ЗМІ.

omm написано:
о того, що з народження він таки не Порошенко.

Ось ця дурня, наприклад, звідки узята? Першоджерело цього вам відоме? Для тих "хто на бронепотязі": дівоче прізвище матері Петра Порошенка -Григорчук.

Посилання на "першоджерело про вальцмана" під спойлером:
тиць
http://novorus.info/news/vlast/14831-prezident-poroshenko-konec-ukraine-vor-syn-vora-vor-v-kvadrate.html
omm 

2017-07-14 21:09  
Cleaf написано:
Кацап намагався переконати людей, що прізвище матері - "несправжнє" для сина тієї ж матері.

не подобається "несправжнє", хай буде "змінене".. Ти чудово зрозумів, що малось на увазі. Люди просто так своє прізвище не міняють. Чого ж так засоромився молодий пан Вальцман?
Cleaf написано:
Одноманітність і передбачуваність змусили кацапа волати до модераторів, вимагаючи бану тому, хто його веселив.

та ні, вимагав бану на тій підставі, що ти назвав цілий народ "не людьми", що є розпалюванням національної ворожнечі. Мене особисто можеш називати кацапом скільки тобі влізе

Додано через 59 секунд:

Cleaf написано:
Кацап марить, дискутувати з ним ніхто не збирався; щодо кацапа складаються діагнози, що миттєво оприлюднюються.

однак ти мене не ігноруєш і коментуєш кожну мою фразу. Що це є, як не дискусія?
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 21:14  
кацапом написано:
не подобається "несправжнє", хай буде "змінене".. Ти чудово зрозумів, що малось на увазі. Люди просто так своє прізвище не міняють. Чого ж так засоромився молодий пан Вальцман?

Кацап досі з'ясовує, як прізвище матері може бути несправжнім для людини.
кацапом написано:
та ні, вимагав бану на тій підставі, що ти назвав цілий народ "не людьми", що є розпалюванням національної ворожнечі.

Кацап марить, не людьми названо кацапів, котрі не є народом за визначенням. Про національну ворожнечу не може бути мови, бо кацапи - не нація.
кацапом написано:
ти мене не ігноруєш і коментуєш кожну мою фразу. Що це є, як не дискусія?

Кацап мріє про дискусію, проте замість неї надалі отримуватиме діагнози. До того ж, кацап скеровується шукати джерело своїх марень про буцімто змінене прізвище Порошенка.
omm 

2017-07-14 21:20  
Cleaf написано:
Кацап марить, не людьми названо кацапів, котрі не є народом за визначенням. Про національну ворожнечу не може бути мови, бо кацапи - не нація.

якого б ти значення не надавав цьому слову, воно є образливим прізвиськом росіян. Називати росіян не людьми - це розпалювання ворожнечі. І фашизм
Cleaf написано:
Круто. Жертви пропаганди вже є окремим народом.

відколи це слово "кацап" означає "жертва пропаганди"?
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

2017-07-14 21:23  
omm написано:
Люди просто так своє прізвище не міняють. Чого ж так засоромився молодий пан Вальцман?

Останній шанс для включення мізків, у мене сьогодні хороший настрій.
Тестик на інтелект:
З якого би дива в 1936 році на території Румунії єврейського хлопчину назвали би Олексієм Івановичем?
omm 

2017-07-14 21:24  
Ярпен написано:
Посилання на "першоджерело про вальцмана" під спойлером:

це не першоджерело.. Про Вальцмана я чув ще задовго до виборів
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 21:25  
кацапом написано:
якого б ти значення не надавав цьому слову, воно є образливим прізвиськом росіян. Називати росіян не людьми - це розпалювання ворожнечі. І фашизм

Жодних "росіян" не існує в природі, бо Росія (Русь) - се Україна. Називати кацапів (псячих вилупків, що намагаються знищити українців) не людьми - справедливо, правильно та вірно. Жодного фашизму у правильних оцінках не може бути за визначенням. Тому кацап скеровується далі шукати джерело вигадок про змінене прізвище Порошенка.
omm 

2017-07-14 21:32  
Cleaf
та в тебе націоналізм головного мозку.. Якщо Росія - се Україна, то хто ж ті півтори сотні мільйонів жителів на північний схід від України?

Додано через 2 хвилини 46 секунд:

Cleaf написано:
Називати кацапів (псячих вилупків, що намагаються знищити українців) не людьми - справедливо, правильно та вірно. Жодного фашизму у правильних оцінках не може бути за визначенням.

воу-воу.. Тут мені вже прямо позиція гітлерівців щодо євреїв пригадується
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 21:38  
кацапом написано:
та в тебе націоналізм головного мозку.. Якщо Росія - се Україна, то хто ж ті півтори сотні мільйонів жителів на північний схід від України?

На північний схід від України мешкають кацапи та поневолені ними люди.
кацапом написано:
Тут мені вже прямо позиція гітлерівців щодо євреїв пригадується

Кацап досі шукає джерело фантазій про зміну прізвища Порошенком та з'ясовує, проти кого українці воюють на промзоні Авдіївки.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2017-07-14 21:52  
дивлюсь на ту всі "дискусію" і офігіваю
тут тільки слова кацапської коняки підходять - "дебіли, бл.дь"
що одні, що другі
не спроможні ані слухати, ані думати - тільки обзивати один одного і тупо гнути свою лінію, вважаючи її єдиноправильною

для пані Валі ото статтю знайшов - це Вам, панянко, не напишуть в методичках і на ваших каналах не покажуть
Цитата:
Olena Kosenko

Ківалови, Добкіни,Кернеси, Шуфричі,які відкрито виступили за підтримку сепарптистів, які чекають не дочекаються російських військ в Києві, Ахмєтов, який є посібником і союзником сепаратистів не є злочинцями для наших СБУ, прокурорів, а от АТОВЦІ -захисники України - злочинці, тому що не дали Путіну захопити Україну. Наша влада є антиукраїнською. Українське суспільство має вимагати змін у виборчих законах і потім негайних виборів усіх гілок влади.
УКРАЇНЦІ, ВСТАНЬТЕ НА ЗАХИСТ НАШИХ ВОЯКІВ! ЯК НЕ ЗАХИСТИМО ЇХ, УКРАЇНА СТАНЕ ЗДОБИЧЧЮ РОСІЇ.
Луцьк: АТОвця засудили за критику влади в соцмережах
У Луцьку за злочин проти основ національної безпеки України судили 27 річного чоловіка.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 30 червня, його дії були спрямовані на насильницьку зміну, повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

Зокрема, 26 серпня минулого року проти Василя Соломонюка порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 109, ч. 3 ст. 109 КК України.

Виявилось, що з травня 2015 року по березень 2017 року, за допомогою спеціально створеного в соціально-орієнтованій мережі «Вконтакте» та «Фейсбук» аккаунтів «Вася Соломонюк» розповсюджував матеріали, що містять публічні заклики до насильницької зміни конституційного ладу та до захоплення державної влади.

Так, у соцмережах він написав допис «Якщо ми не знищимо владу, влада знищить нас», який в СБУ розцінили, як публікацію пропагандистсько-агітаційного характеру, спрямовану на організацію збройного повстання проти чинної влади.

Також особливу увагу силовиків привернув допис чоловіка під назвою «НА ЗАКАРПАТТІ РОЗПОЧАЛИСЯ ОБШУКИ У КВАРТИРАХ НАЦІОНАЛІСТІВ», який закінчувався словами: «…Смерть режиму внутрішньої окупації – хай живе націоналістична революція!». На думку слідчих СБУ, у вказаному тексті міститься інвективна (що містить гостру критику) оцінка режиму Порошенка, тобто його способу правління, а також державної влади загалом, яку автор закликає знищити насильницьким, збройним способом. Тож вони вирішили, що Василь Соломонюк підбурює громадськість вийти на «Національну революцію» і закликає до насильницького повстання проти чинної влади.

А от у третьому своєму дописі Василь Соломонюк закликав усіх виходити на новий майдан 21 липня. Загалом, йому інкримінували 15 епізодів поширення дописів на своїх сторінках в соцмережах «Вконтакте» і «Фейсбук», які містять заклики до повалення влади в країні.

Виявилось, що Василь Соломонюк, це ніякий не бот і не троль — це реальна людина. Свого часу він був прихильником Нацальянсу, а з початком війни на Сході України — відвоював у 51-й Володимир-Волинській ОМБР. Після демобілізації намагався вести активну громадську діяльність, вів сторінки в соціальних мережах та відвідував націонал-патріотичні заходи.

Однак, у березні цього о 6 годині до Василя додому увірвались співробітники СБУ, які скрутили хлопця і забрали на допити. Тож невдовзі він постав перед судом.

У ході слухань, було прийнято рішення про укладення угоди про визнання винуватості між прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та підозрюваним Василем Соломонюком.

За визнання своєї вини, хлопцю присудили 3 роки, без конфіскації. Однак, враховуючи укладену угоду, Василя звільнили від відбування покарання з умовним терміном 2 роки. Також йому доведеться оплатити 4,9 тисяч гривень за проведення судово-лінгвістичної експертизи та 2,9 тисяч гривень за залучення експерта для проведення компютерно-технічної експертизи.

Такий вирок лучанину Василю Соломонюку за публікацію у соцмережах 15 постів націоналістичного характеру виніс суддя Луцького міськрайонного суду Вадим Смітюх. Варто відзначити, що більшість дописів – перепости публікацій з сайту та груп в соціальних мережах, ане авторські публікації. Тож його засудили фактично за підтримку думок інших людей, а не за відкриті заклики.

Сам Василь вже понад місяць не виходить на зв’язок. За словами його знайомих — хлопця залякали. Тим не менше, до кінця липня ще він може оскаржити свій вирок у Апеляційному суді.

джерело https://ar.volyn.ua/2017/07/13/lutsk-atovtsya-zasudyly-za-krytyku-vlady-v-sotsmerezhah/
не берусь казати правда то чи ні, бо не знайомий з цим паном особисто, але чомусь наше СБУ абсолютно не цікавить, наприклад, таке

натомість в тюрмах сидять патріоти
дивно? та вже ні

і
p.s. повторюсь, кацапи це не люди, це генетичне сміття на планеті
Cleaf 
Забанено
Забанено

2017-07-14 21:57  
ssTAss написано:

тут тільки слова кацапської коняки підходять - "дебіли, бл.дь"
що одні, що другі

І тут раптом пан ssTAss сам підтримує "одних")))). Та ще й як:
ssTAss написано:
p.s. повторюсь, кацапи це не люди, це генетичне сміття на планеті

Щодо того АТОвця: пане ssTAss'е, він закликав до повалення державної влади під час війни, а не просто критикував (якщо надана Вами інформація є правдивою), тож засудили не за "критику влади", а за відверте зрадництво. За Добкіна з наведеного Вами фото вже взялася Генпрокуратура, до речі.
don pedro 

2017-07-14 22:02  
ssTAss
Згідний. З одного боку, мене задрали порохоботи, а з іншого боку - зрадойоби і підкацапне бидло.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2017-07-14 22:08  
don pedro написано:
мене задрали порохоботи, а з іншого боку - зрадойоби і підкацапне бидло

і невідомо що гірше
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 302, 303, 304  наступна