Автор |
Повідомлення |
Іосіф Сталін Забанено
|
2017-07-12 15:29 |
кацапською піцькою написано: | не позорся сірожа із своїми фейковими цитатами |
Нарешті мій вірний піцька з'явився за викликом! Я, апостол Йосип Справедливий, повідомляю тобі, що цитата стовідсотково вірна, на хлопський розум дивися тут: М.Горький, "Владимир Ленин", Ленинград, 1924 г., стр. 20. У наступних виданнях фразу змінювали, але Я, Йосип Справедливий, не дам забути свого Вождя Владіміра Лєніна-Бланка!
Мій вірний піцько! Я доручаю тобі ниньки знайти для мене дві нових кацапських кістки (вони топірка потрібні мені для гри на барабані - я займаюся музикою, бо тутка, у пеклі, дуже нудно).
клон, видано Tarasyk |
|
|
|
|
Сlеаf Забанено
|
2017-07-12 22:02 |
Сралін Мудак написано: | цитата стовідсотково вірна, на хлопський розум дивися тут: М.Горький, "Владимир Ленин", Ленинград, 1924 г., стр. 20. У наступних виданнях фразу змінювали |
але то сірожа, але то Мудак
твір Горького "Владимир Ленин" опублікований вперше не окремою книгою, а всередині першого номеру журналу «Русский современник» за 1924 рік
https://vivaldi.nlr.ru/pm000071908/view#page=247
клон, видано Tarasyk |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-07-13 01:21 |
Дослідження професора соціології Марка Регнеруса щодо дітей, котрі виховані у гомосексуальних сім'ях
http://kmc.in.ua/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%96%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8/9670-doslidzhennia-mark-regnerus.html
першоджерело
http://www.markregnerus.com/uploads/4/0/6/5/4065759/regnerus_july_2012_ssr.pdf
Цитата: | Результати досліджень показали суттєву різницю в функціонуванні між особами, які жили в звичайній родині та рештою. Наприклад, люди, які задекларували, що виховувались батьками гомосексуалістами, частіше входять в конфлікт з законом, більш схильні до вживання наркотиків, мають думки до самогубства, проблеми з тривалістю емоційних зв’язків та дуже часто вдаються до зрад в стосунках. Такі особи також частіше за інших користуються послугами психологів.
Ще більш шокуючі результати досліджень в питаннях сексуальності. 31% осіб вихованих мамами-лесбіянками та 25% батьками-геями вказали, що були змушувані батьками до сексуальних стосунків. І найбільш вражаюче: тільки 61 % осіб вихованих мамами-лесбіянками та 71 % осіб вихованих батьками-геями окреслюють себе як «цілком гетеросексуальних осіб». Це означає, що відповідно 40% і 30% дітей вихованих батьками гомосексуалістами вважать себе гомо- або бісексуалами. Тобто, в середньому кожна третя дитина, вихована гомосексуальними парами, «заразились» гомосексуалізмом. |
До слова, гомо-лоббі намагалися заборонити розповсюдження цієї інформації, в тому числі через твердження про непрофесійність даного дослідження. Після ретельних перевірок методології дослідження університет прийшов до висновку, що дослідження зроблено професійно. |
|
|
|
|
EvGaS Відео Гуртом - субтитрування
|
2017-07-13 05:50 |
marchelloUA
Якщо геї та лесбійки спати не дають, то може просто варто про них не думати й облишити в спокої? Бо враження, неначе бутерброда вкрали. Сам же ж реверсивно збільшуєш популярність немоногамних стосунків тим що про них взагалі говориш. Не думав про такий варіант?
Додано через 20 хвилин 24 секунди:
marchelloUA
до речі, непрямий доказ неправильного підходу та вибірки для дослідження: 31% осіб вихованих мамами-лесбіянками та 25% батьками-геями вказали, що були змушувані батьками до сексуальних стосунків.
За такого відсотку педофілії було б дуже багато судових справ, скандалів та на практиці тоді б це призвело до законодавчих заборон таких сімей. Тож якщо проаналізувати висновки, то може й воно за певною методою було зроблене правильно, але початкова вибірка, опитування, тощо були поставлені неправильно, що й дало неправильний результат висновку: перевіряєш, наче воно й все правильно. Проаналізуєш вірогідності, вплив та співвідношення — не збігається з дійсністю.
Грубо кажучи, неточні соцопитування та наукові дослідження, це один з методів пропаганди та спроб очорнити якусь необхідну верству населення. Можна пошукати в історії, прикладів має бути вдосталь.
До речі, можу зробити вкид для подальшого обсмоктування льодяника:
за даними одного з таких самих досліджень трохи більш половини зрілого населення Землі є прихованими (неактивними) бісексуалами. Тобто особами, морально здатними та з психічними передумовами отримувати насолоду від фізичного та морального кохання до обох родів. То тепер що робити, бігати в паніці?
Можна починати холіварити, а я піду собі далі))
Додано через 16 хвилин 7 секунд:
marchelloUA написано: | університет прийшов до висновку, що дослідження зроблено професійно. |
Оце й називається викрут в прихованих деталях — професійно можна впороти навіть дурницю. Але обережно підібрані слова та формулювання якраз й маскують різниці в значеннях. Там не стоїть якесь слово як точно, відповідно, чи якесь ще, там стоїть нейтральне професійно, до якого можна найменш причепитись у висновку. Тобто, навіть якщо якесь наступне дослідження покаже якісь кардинально інші показники, ось це все одно лишатиметься професійним. Деталі, вони такі деталі… |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-07-13 12:36 |
EvGaS
Спати не дають завдання з програмування, котрі моя голова не варить протягом дня ((((( Вночі хоч щось вдається зробити - ціною здоров'я. Холіварити не цікаво. Хтось ділиться тут політичними відео, кому що.. |
|
|
|
|
Іосіф Сталін Забанено
|
2017-07-13 17:05 |
кацапською піцькою написано: | твір Горького "Владимир Ленин" опублікований вперше не окремою книгою, а всередині першого номеру журналу «Русский современник» за 1924 рік |
Мій вірний піцько! Моя доброта є безмежною, тому лише для тебе повторно повідомлюю: шановного єврея Лєніна-Бланка процитовано за виданням М.Горький, "Владимир Ленин", Ленинград, 1924 г., стр. 20. Цитата є й буде вірною незалежно від того, що й коли публікувалося у часописі "Узкій соєврєйнік". Не сперечайся зі мною, апостолом Йосипом Справедливим, бо зі мною сперечаються лише жидівські запроданці! А топірка ниньки йди шукай на хлопський розум дві кацапських кістки. Поки ти шукатимеш, я пограю на барабані тими, що є.
|
|
|
|
|
|
2017-07-13 17:05 |
Хто хоче поспостерігати цирк на дроті, можете зараз увімкнути телеканал Рада. Зараз там дуже «весело». |
|
|
|
|
marchelloUA VIP
|
2017-07-13 17:34 |
EvGaS
Що там в двох словах? Увімкнув і вимкнув через 20 сек, організм не сприймає. |
|
|
|
|
|
2017-07-13 18:20 |
marchelloUA
Валять важливі реформові законопроекти скандалом з притягненням Добкіна до кримінальної відповідальності. Добкіну завтра на другу дня до прокуратури, і зараз галопом намагаються до восьмої поприймати пенсійну, медичну, може й ще якусь реформу.
Сьогодні в парламенті:
- традиційно регіони та перейменовані регіони (окремої згадки не заслуговують)
- самопоміч (курвились саботажем реформ та істериками)
- Ольга Богомолець упиралася усіма ногами проти боротьби з медичною мафією, типу зомліла і її повезли аж до Феофанії (аби не могли привезти назад на голосування, мабуть)
- Лещенко та Найєм щось там намагалися підблокувати трибуну з іншою м-м-м, як би культурно сказати в множині…
- Ляшко щось популізмом як завжди істеричив, також бігав лаявся з Гройсманом (чи голосував, не знаю)
- так, був прем’єр України
- головний прокурор Луценко теж був, як прийняли все по Добкіну, забив йому стрілу в прокуратурі та пішов
Нагадую, реформи були за пенсії та медицину. За тих, хто курвився проти підвищення пенсій пенсіонерам — можете на наступних виборах не голосувати.
Далі не дививсь, це так, що десь за годину-другу на фоні було, пішов вечеряти. |
|
|
|
|
Тarasyk Забанено
|
2017-07-13 18:22 |
шо сірожа - соснув трошки пірожа?
клон, видано Tarasyk |
|
|
|
|
Іосіф Сталін Забанено
|
2017-07-13 19:06 |
кацапською піцькою написано: | шо сірожа - соснув трошки пірожа? |
Де дві кацап'ячих кістки, жидівський прислужнику?! Де ти вештаєшся, шокало? Негайно йди шукай, я кому сказав! Бачте, якими нахабними бувають оті космополити - спочатку цитує жидівський часопис "Узкій соєврєйнік", потім доручення відмовляється виконувати! Вже витягаю маузера з-під шинелі.
|
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2017-07-13 20:18 |
Нідерландський завод-виробник перевантажувальної техніки Breston поставить стивідорній компанії "Аскет Шиппінг", що працює в Бердянському порту, нові мобільні стрічкові конвеєри для навантаження на судна. Сума контракту з постачання перших шести конвеєрів – близько 500 тисяч євро, пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії. У співробітництві з інженерами голландського виробника фахівці української компанії розробили нові моделі перевантажувальних конвеєрів з технічними характеристиками, що забезпечують навантаження в умовах Бердянського морського порту суднових партій до 16-18 тис. тон з інтенсивністю близько 8 тис. тон на добу. Всього парком з 8 голландських мобільних суднонавантажувачів планується забезпечити одночасну обробку біля причалів АМПУ в Бердянському порту 3-4 суден, що дозволить усунути простої кораблів у чергах на рейді та залучити до Бердянська додаткові вантажопотоки. Повідомляється, що завдяки конвеєрам вже влітку 2017 року компанія технічно зможе здійснювати в Бердянському морському порту завантаження суден шириною до 26 метрів.
Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" (БХФЗ) за підсумками 2016 року отримав чистий прибуток у розмірі 118,7 млн грн, що в 2 рази перевищує показник попереднього року, повідомляє Delo.ua. 2015 року прибуток сягнув 59,3 млн грн. Загальний дохід БХФЗ 2016 року склав 1 млрд грн, що на 12,4% більше, ніж роком раніше. У звітному періоді підприємство реалізувало продукції на суму 1 млрд грн або 61 млн упаковок. Основну частку продажів складають препарати для лікування серцево-судинної системи, протимікробні засоби, а також медикаменти, що впливають на травний тракт. Минулого року частка БХФЗ на українському ринку склала 1,78%. Серед вітчизняних фармацевтичних виробників БХФЗ займає 8-у позицію з часткою 4,14%. Частка експорту 2016 року склала 10,2% в загальному доході. Географія поставок змінилася, зокрема, було припинено поставки на Московію. Сьогодні препарати БХФЗ доступні мешканцям Латвії, Литви, Боснії, Сербії, США, В'єтнаму, Грузії. "2016 року ми вивели на ринок 6 препаратів. Тепер на різних стадіях розробки знаходяться 25 лікарських засобів. 2017 року інвестиції в розвиток виробництва складуть 140 млн грн", – розповідає генеральний директор ПАТ "НВЦ "Борщагівський ХФЗ" Людмила Беспалько.
|
|
|
|
|
|
2017-07-14 08:04 |
Канцлер Німеччини в одній з промов перед західними ЗМІ зазначила, що Україна не мала б безвізового режиму в ЄС (Шенген), якби не наполегливість президента Порошенка.
(спробував зацитувати якнайточніш з пам’яті)
Розумійте як хочте, хоча тут наврядчи можна інакше щось зрозуміти, хіба що канцлер була несправжня, чи її підсадили на солоденьке й змусили в ломці читати потрібний текст навпроти камер. Бо злочинна влада, і таке…
Додано через 4 хвилини 33 секунди:
Хоча що взагалі якийсь канцлер якоїсь далекої, навіть несусідньої країни може знати про політику… краще оно ТБ подивитись, чи політологів на канапах… |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2017-07-14 09:06 |
EvGaS написано: | якби не наполегливість президента Порошенка. |
то ти коли вирушаєш в мандрівку Європою? До чи після купівлі вінтів для підтримки релізів? |
|
|
|
|
omm Відео Гуртом - фільмокрай
|
2017-07-14 10:39 |
EvGaS написано: |
що Україна не мала б безвізового режиму в ЄС (Шенген), якби не наполегливість президента Порошенка.
(спробував за
|
Ще б порошенко так наполегливо ратував за підвищення рівня життя, було б взагалі шикарно. А то можливість на 90 днів зганяти в європу пенсіонерів не нагодує.
А так пан гарант кинув народу піску в очі, а народ вже й радий, наче дійсно йому зарплатню в три рази підвищили |
|
|
|
|
|
2017-07-14 10:52 |
igor911 написано: | то ти коли вирушаєш в мандрівку Європою? До чи після купівлі вінтів для підтримки релізів? |
omm написано: |
Ще б порошенко так наполегливо ратував за підвищення рівня життя, було б взагалі шикарно. А то можливість на 90 днів зганяти в європу пенсіонерів не нагодує.
А так пан гарант кинув народу піску в очі, а народ вже й радий, наче дійсно йому зарплатню в три рази підвищили
|
Круто, скільки ненависті. Як руда ганчірка.
Воу, воу, шановні, а чому претензії не до Ангели Меркель? Зрештою, це ж її твердження, а не моє чи президента. |
|
|
|
|
|
2017-07-14 11:12 |
EvGaS написано: | Воу, воу, шановні, а чому претензії не до Ангели Меркель? Зрештою, це ж її твердження, а не моє чи президента. |
а що Меркель? порошенко - її маріонетка. Звісно, вона його виставлятиме великим президентом.. Тупий народ схаває |
|
|
|
|
|
2017-07-14 11:22 |
omm написано: | а що Меркель? порошенко - її маріонетка. Звісно, вона його виставлятиме великим президентом.. Тупий народ схаває |
Наскільки бачу, ти вдруге пишеш прізвище президента України з маленької літери. Не поважаєш Україну та її мешканців? |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2017-07-14 14:59 |
omm написано: | Ще б порошенко так наполегливо ратував за підвищення рівня життя, |
Тю, а ти (ви) шо інвалід? Що за підвищення твого "рівня життя" хтось має "ратувать"?
omm написано: | наче дійсно йому зарплатню в три рази підвищили |
Задачка з економіки:
при підвищенні зарплатні утричі у скільки разів зросте вартість продукту виробленого цією робочою силою? |
|
|
|
|
Ярпен Оцифрування книг Гуртом
|
2017-07-14 16:58 |
Віднайшов у тирнетах таке виконання "Марсельєзи":
Тут не переклад Вороного.
Текстом та інформацією про автора перекладу ніхто із гуртомівців не володіє? |
|
|
|
|
|
2017-07-14 17:22 |
Валя Котик написано: | Тю, а ти (ви) шо інвалід? Що за підвищення твого "рівня життя" хтось має "ратувать"? |
а ти (ви) шо баран? Я про свій рівень життя десь писав? Я про загальний. А він в Україні - нижче плінтуса. Вищий хіба що за нерозвинуті африканські країни.
Валя Котик написано: |
Задачка з економіки:
при підвищенні зарплатні утричі у скільки разів зросте вартість продукту виробленого цією робочою силою?
|
перечитай те,що ти (ви) процитував, і не задавай дурних питань,щоб люди ненароком не подумали, начебто ти (ви) вважаєш, що рівень цін прямо пропорційно залежить від рівня зарплат.. Інакше з такої логіки випливає, що Україна завжди буде в сраці, бо з кожним підвищенням зарплатні підвищуватиметься рівень цін, отже ніякого "жити по-новому" і бути не може І взагалі не це малось на увазі, але ж у тутешніх патріотів така манера - все передьоргувати.
EvGaS написано: | Наскільки бачу, ти вдруге пишеш прізвище президента України з маленької літери. Не поважаєш Україну та її мешканців? |
пишеш несправжнє прізвище президента з маленької - не поважаєш українців. Ще один приклад грандіозної логіки |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2017-07-14 17:34 |
omm написано: | Я про загальний. А він в Україні - нижче плінтуса. |
Угу. Наблюдаю щонеділі коли скуповуюсь в супермаркеті чи прогулююсь містом. Таке зубожіння -"аж сльози течуть".
omm написано: | начебто ти (ви) вважаєш, що рівень цін прямо пропорційно залежить від рівня зарплат.. |
Так. У вартість товару включається і оплата праці. Зимове підвищення мінімалки -прямий доказ. А щоб не залежав потрібно модернізовувати виробництва. |
|
|
|
|
|
2017-07-14 18:19 |
Валя Котик написано: | Угу. Наблюдаю щонеділі коли скуповуюсь в супермаркеті чи прогулююсь містом. Таке зубожіння -"аж сльози течуть". |
поменше за мажорами наблюдай... Глянь на пенсіонерку чи на вчительку - там цікавіше. Найяскравіше з того, що я бачив:
1) бабця риється в ящику з гнилою знеціненою капустою, вибираючи найменш гнилу.. Потім іде з тою однією капустиною на касу.. Капустина заважує на 1,80 грн. Бабуся дає 2 гривні. Продавчиня дає їй замість 20 копійок смоктульку, а бабця просить дати їй копійки. Я потім наздоганяю бабцю і питаю,чим допомогти і ЯК ТАК людина, що пропрацювала роками на державу, зараз не може собі навіть свіжої капустини купити? Вона сказала, що ту гнилу капустину буде тиждень в суп кришити потроху.. І радіє, що зараз хоч молода картопля трохи є, можна копнути і не купувати на суп. Отоді в мене реальні сльози потекли.
2) дідусь підходить до хлібного кіоска і питає чи є черствий (!!) хліб.. Йому кажуть, що нема і що черствий є в іншому кіоску за мостом (приблизно 1,5 км дороги). Дідусь іде за міст.. Я подумав, може раптом безплатно черствий роздають.. Питаю в кіоску - ні, він по 3 грн коштує, тоді як свіжий 6. Дідуся, на жаль, втратив з поля зору.
3) мама з дитиною в секонд-хенді ховають дитячу футболку десь межи пальт, щоб прийти на наступний день і забрати її за 3 грн замість 5 (щодень після завозу ціна за кілограм падає)..
Оце вам реальна Україна, а не те що ви хочете бачити.. Оце згадую ці інциденти і перечитую ваше повідомлення.. Так захотілось зарядити вам помежи очі, щоб дивились не тільки на свій достаток і таких,як ви, а й на інших людей, які ледь кінці з кінцями зводять |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2017-07-14 18:22 |
omm написано: | щоб дивились не тільки на свій достаток і таких,як ви, а й на інших людей |
+ |
|
|
|
|
|
2017-07-14 18:28 |
omm, в мене для тебе погана новина: сьогодні в Києві на гарячому заарештували москальського шпигуна. |
|
|
|
|
|
2017-07-14 18:32 |
Валя Котик написано: | Так. У вартість товару включається і оплата праці. Зимове підвищення мінімалки -прямий доказ. А щоб не залежав потрібно модернізовувати виробництва. |
не дивіться так вузьколобо.. Є ще можливість перерозподілу бюджетних коштів, є ще можливість подолання корупції хоча б на рівні влади (щоб отакої наволочі, як Дейдей з його 6 отриманими в подарунок мільйонами грн , не було) і купа інших можливостей, які паскудь при владі ніколи не буде реалізовувати і які могли б реально покращити рівень життя.
Додано через 4 хвилини 23 секунди:
EvGaS написано: | omm, в мене для тебе погана новина: сьогодні в Києві на гарячому заарештували москальського шпигуна. |
ти коли-небудь щось по темі напишеш, чи один лишень брєд?
Хоча виходячи з логіки тутешніх патріотів, будь-хто незадоволений владою чи рівнем життя в Україні, - москаль.. Нічого, ще порозумнішаєте. Можливо |
|
|
|
|
|
2017-07-14 18:52 |
omm написано: |
ти коли-небудь щось по темі напишеш, чи один лишень брєд?
Хоча виходячи з логіки тутешніх патріотів, будь-хто незадоволений владою чи рівнем життя в Україні, - москаль.. Нічого, ще порозумнішаєте. Можливо
|
ти так і не розповів які треба області здати, щоб помиритися з Вовчиком. Війни немає. Президент поганий. Блогери-аматори звільняють міністрів. Меркель керує Україною. Ти не патріот. А хто патріот — обов’язково дурень. І ще далі вагон з візочком подібного. Про яку адекватність діалогу може йти мова з жертвою ворожої пропаганди?
Додано через 2 хвилини 27 секунд:
*+ власниками твоїх улюблених телеканалів є регіонали, забув дописати. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2017-07-14 18:53 |
кацапом написано: | наблюдай... |
Пиши рідною, мордвинською.
кацапом написано: |
Оце вам реальна Україна, а не те що ви хочете бачити.. |
Твої фантазії, мордвине, і близько не наближуються до реальної України.
кацапом написано: | пишеш несправжнє прізвище президента з маленької |
Схоже, удмурт вже заглядав до порошенківського паспорту.
кацапом написано: | а що Меркель? порошенко - її маріонетка. |
Схоже, Порох не лише демонстрував кацапові свого паспорта, а й зізнавався, на кого працює.
EvGaS написано: | з жертвою ворожої пропаганди? |
Ні, зі звичайним кацапом. |
|
|
|
|
|
2017-07-14 19:02 |
Cleaf, нумо без образ (переходу на персоналії), пожалій людину та моральну рівновагу модерації. Бо йому й так тяжко, заледь стримується. |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2017-07-14 19:05 |
EvGaS, кацапи - не люди, тому шкодувати їх немає сенсу. До речі, той кацап ще й досі згадує, проти чиєї армії українці воюють на промзоні Авдіївки. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|