Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-12-21 13:50  
Barilo
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1917288051840924&set=a.1405552299681171.1073741827.100006792422157&type=3

Ніякої заслуги петі(-ушка) в "санкціях" немає.
Barilo 
Свій

Востаннє: 19.11.24

2016-12-21 14:24  
Robar III

Це той краснов якого СБУ взяло за яйця як кремлівського агента? Бачу авторитетні люди у вас в спільниках. Може ще рогозіна або дугіна тут процитуєте. Вони до речі можуть вас і епітетів стосовно Порошенка навчити. Там вже 3 роки його по всякому називають. Повчитесь
Валя Котик 
Свій

Востаннє: 12.01.18

2016-12-21 15:14  
Robar III написано:
відкрий е декларацію, і порівняй з його податковими звітами 2013-14 року.

Ні ти усе-таки дурень, раз пропонуєш порівнювати непорівняні речі.

Я тут тобі дружбана підшукав:

Цитата:
Нехай ця країна горить вогнем

http://www.unian.ua/politics/1690391-nehay-tsya-krajina-gorit-vognem-ya-sobi-zaroblyu-chervonenko-provaliv-konkurs-na-posadu-golovi-oda.html

Ти що також якийсь конкурс, може на копа, провалив, що через пост стверджуєш: "Усі мінти-казли"?
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2016-12-21 17:53  
Важка ти, шапка Мономаха. Не пригадую Президента, якого б не гнобили. Щоправда, Кравчука я майже не застав, але й тепер йому дорікають, що здав ядерну зброю (а чи був у нього вибір, тепер кожен великий аналітик). Кучму геть, Банду геть, Ющенка в останні роки просто місили з гівном, особливо всякі 95-ті квартали, Турчинов і той “здав” Крим, йому ще пригадають... Тепер от черга Шоколадного, хто наступний? Завжди цікаво, як би кожен з нас поводився на місці Президента.

З іншого боку, право розчаровуватись і змінювати свою позицію, хоронячи політиків на наступних виборах — позитив. Просто ми народ-мрійник, який легко роздає кредити довіри, а потім бідкається, коли реальність трошки підводить.
ярий тверезенник 
VIP

2016-12-21 18:18  
Qualcuno В'ячеславу Чорноволу голову проломили ломом після "ДТП" щоб не дати можливості йому стати Президентом України... Так що не треба фігню писати про чергу шоколадного і хто наступний. Засланий козачок той шоколадний з кремля, якщо череп його цілий до сих пір і янукович ні разу нічого не сказанув поганого про шоколадного теж диво, не вважаєте ?
iwan wan 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-12-21 18:43  
ярий тверезенник написано:
В'ячеславу Чорноволу голову проломили ломом після "ДТП" щоб не дати можливості йому стати Президентом України... Так що не треба фігню писати про чергу шоколадного і хто наступний. Засланий козачок той шоколадний з кремля, якщо череп його цілий до сих пір і янукович ні разу нічого не сказанув поганого про шоколадного теж диво, не вважаєте ?

яка палка промова, до речі хто там у вас зараз головний як Ярош відійшов?
Валя Котик 
Свій

2016-12-21 18:48  
і янукович ні разу нічого не сказанув поганого про шоколадного теж диво, не вважаєте ?

Отакі у нас тепер націоналісти: відслідковують, що й про кого меле вітька з Ростова. По цьому і про людей судять.
[Captain] 
Попереджень: 1

Востаннє: 18.10.24

2016-12-21 18:50  
Валя Котик
Янукович колишній президент. це треба бути цілком байдужим до всього, щоби не відслідковувати.
Валя Котик 
Свій

2016-12-21 18:53  
[Captain] написано:
Янукович колишній президент.

Уже два роки як ні: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/144-19 . Тепер то усього лише кремлівська маріонетка.
[Captain] 

Востаннє: 18.10.24

2016-12-21 18:59  
Валя Котик
ммм, дивіться:
Кравчук I президент
Кучма II президент
Ющенко III президент
Янукович IV і колишній президент
Порошенко V президент

сподіваюся, ви зрозумієте

Додано через 50 секунд:

ні, навіть не так. правильно простіше:

Янукович колишній президент

Додано через 2 хвилини 39 секунд:

президентів не буває за законом колишніх. не буває також і депутатів колишніх. бувають президенти за номером і депутати якогось минулого і чинного скликання. зрозуміло, що особи минулих скликань не займаються тим, чим раніше. але все одно вони президенти/депутати, і цього звання може позбавити їх лише суд. януковича позбавив. тому він — колишній президент.
Qualcuno 
VIP

2016-12-21 19:35  
В'ячеславу Чорноволу голову проломили ломом після "ДТП"

Погодьтеся, без конкретних доказів ви не можете на 100% стверджувати, що це правда. Точніше, ви можете, але це вказує тільки на те, що вам хочеться вірити в таку версію. Я от не знаю, замовне це вбивство чи нещасний випадок. Багато їжджу нашою Ненькою і бачу, як їздять наші водії, чесно кажучи, мене вже ніяка аварія не здивує. Кажуть, Кузьму теж прибрали, щось там не те бовкнув про війну. Вірити чи не вірити, кожен обирає сам, що йому до душі.

Інше питання, і це знову на тему мрійництва і безмежної довіри, а ви взагалі впевнені, що Чорновола на третьому-четвертому році президенства не гнали б у відставку? Як не одні, то інші, в нас завжди так.

Я не думаю, що Порошенко поганий чи хороший Президент. Він грає, як може, ця війна гібридна у всьому. Війна б давно закінчилась, якби Росія не контролювала кордон. Росія обстрілює нас зі своєї території, що б ви зробили? Стріляли б у відповідь? Поки Росія буде контролювати кордон (а це залежить тільки від них), ми не візьмемо Донбас, ми можемо тільки стримувати його, щодня віддаючи солдатські життя, така ціна. Солдати скажуть, а ти йди повоюй, раз такий розумний, посиди під обстрілами, з усією повагою, солдат — це один рівень мислення і рішень, керівник держави — інший. Кожен день хтось гине, але інакше не може бути. Ми не можемо ні відступити, ні йти вперед. Єдине, що нам лишається, і над цим Порошенко більш-менш працює, це розвивати армію і всіляко співпрацювати із Заходом.
ЕНЕЙ.12 
VIP

Востаннє: 23.02.22

2016-12-21 20:43  
Qualcuno
Цитата:
Інше питання, і це знову на тему мрійництва і безмежної довіри, а ви взагалі впевнені, що Чорновола на третьому-четвертому році президенства не гнали б у відставку? Як не одні, то інші, в нас завжди так.

От я, наприклад і досі впевнений, що ми б жили зовсім по іншому, якби нашим президентом став, нині покійний В'ячеслав Чорновол!

І от читаючи, Ваші попередні виловлювання (тільки не подумайте, що спеціально слідкую, просто маю звичку читати, щоб аналізувати і дати відповідь, та й пам'ять ніби добра), бачу гіперліберальні погляди чи навіть звичка "змішувати пріле з горілим" (як говорила моя покійна прабабця), от тільки не потрібно "вкидати" свої погляди типу "нічого краще не буде і всі погані, треба терпіти"...?!?
І до речі ординську шапку, на Мономаха, як і на Володимира Великого "одягли" москалі, а ліберали мовчки "схавали"!))

iwan wan
яка палка промова, до речі хто там у вас зараз головний як Ярош відійшов?

І звідки така "язвинна радість", чи Ви дійсно вважаєте що розкол ПС - це так добре, і що "прибирання" націоналістичних організацій з "арени впливу" в нашій державі, принесе користь комусь, крім теперішнього клану (який впереміш із "калішнімі")???[/u]
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-12-21 20:48  
Qualcuno написано:
Погодьтеся, без конкретних доказів ви не можете на 100% стверджувати, що це правда. Точніше, ви можете, але це вказує тільки на те, що вам хочеться вірити в таку версію.

Ви можете вірити у те, що Чорновіла вбили, можете не вірити. Однак його син у це вірить. І те, що він пішов у 2004 році за Януковичем, цьому підтвердження. Смерть В.Чорновіла була вигідна не Кучмі, а силам, які стояли за Ющенком.

Qualcuno написано:
а ви взагалі впевнені, що Чорновола на третьому-четвертому році президенства не гнали б у відставку?

Він ніколи б не став президентом. Він займав чітку проукраїнську позицію, яка не влаштовувала ні схід, ні захід
Те шо його вбили - закономірно

Qualcuno написано:
Єдине, що нам лишається, і над цим Порошенко більш-менш працює, це розвивати армію і всіляко співпрацювати із Заходом.

і шо ми цим доб'ємося?
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2016-12-21 20:53  
Ветерани рятують від смерті занадто волохату кітку:
http://espreso.tv/news/2016/12/21/veterynary_vryatuvaly_kishku_yaka_mogla_pomerty_vid_vagy_vlasnoyi_shersti
iwan wan 
VIP

2016-12-21 21:24  
фіцко написано:
Ви можете вірити у те, що Чорновіла вбили, можете не вірити. Однак його син у це вірить. І те, що він пішов у 2004 році за Януковичем, цьому підтвердження. Смерть В.Чорновіла була вигідна не Кучмі, а силам, які стояли за Ющенком.

ага саме так він і пояснює чого був з Яником стільки часу ....

ЕНЕЙ.12 написано:
І звідки така "язвинна радість", чи Ви дійсно вважаєте що розкол ПС - це так добре, і що "прибирання" націоналістичних організацій з "арени впливу" в нашій державі, принесе користь комусь, крім теперішнього клану (який впереміш із "калішнімі")???[/u]

та не радість то, а прикрість, бо все ніби так класно починалося, круті хлопці патріоти, а тут взяли і в накйкращих традиціях пересварилися, в фігню повлазили, прикро що люди які називаюь себе патріотами не змогли поставити Ідею вище за особисті інтереси
ЕНЕЙ.12 
VIP

2016-12-21 21:50  
iwan wan
Цитата:
бо все ніби так класно починалося, круті хлопці патріоти, а тут взяли і в накйкращих традиціях пересварилися, в фігню повлазили, прикро що люди які називаюь себе патріотами не змогли поставити Ідею вище за особисті інтереси

А ви впевнені, що на "особистих інтересах", деяких членів-керівників ПС, не "зіграли", тобто використали для досягнення своїх гнилих цілей, теперішні керівники, і навіть більше того, явно був вплив із зовні...?!
Розумієте "історія повторюється по колу, у вигляді спіралі", тому винити у всьому лише їх самих, як мінімум не доречно, так як "створенні обставини" були занадто дієвими..., згадайте і інформаційну підготовку і просто фізичне знищення, посилаючи в саме пекло..., й не тільки, і масові ув'язнення за надуманими справами, при цьому "вирощуючи і культивуючи" конфлікт в середині самого ПС...,хоча звісно ж, я не відкидаю і вини окремих членів ПС..., що дуже-дуже прикро!!!
Qualcuno 
VIP

2016-12-21 21:53  
ЕНЕЙ.12 написано:
от тільки не потрібно "вкидати" свої погляди типу "нічого краще не буде і всі погані, треба терпіти"...?!?

Ні, я скорше проти всепропальства і параноїдального пошуку зрад. От пишуть, Порошенко засланий кремлівський козачок, ну це серйозно?

фіцко написано:
і шо ми цим доб'ємося?

А в нас вибору особливого нема. Відмовлятися від Донбасу ми не хочемо. Вести переговори і вертати на якихось мутних кремлівських правах теж. Повністю відвоювати ми його не можемо. Більше того, активний наступ з руйнаціями і жертвами серед цивільного населення Росія цілком реально може використати як привід для офіційного вторгнення. Такі сценарії озвучуються, хоч і сторонніми особами, але як відомо, що в п’яного на язиці, те в тверезого на умі.

Лишається маринувати конфлікт і тиснути на Росію через Захід. Паралельно розвивати армію, поки є час, тому що хз, чим це все скінчиться, принаймні, поки при владі Путін.
iwan wan 
VIP

2016-12-21 22:00  
ЕНЕЙ.12 написано:

А ви впевнені, що на "особистих інтересах", деяких членів-керівників ПС, не "зіграли", тобто використали для досягнення своїх гнилих цілей, теперішні керівники, і навіть більше того, явно був вплив із зовні...?!
Розумієте "історія повторюється по колу, у вигляді спіралі", тому винити у всьому лише їх самих, як мінімум не доречно, так як "створенні обставини" були занадто дієвими..., згадайте і інформаційну підготовку і просто фізичне знищення, посилаючи в саме пекло..., й не тільки, і масові ув'язнення за надуманими справами, при цьому "вирощуючи і культивуючи" конфлікт в середині самого ПС...,хоча звісно ж, я не відкидаю і вини окремих членів ПС..., що дуже-дуже прикро!!!

та то ясно, що там купу інтересів замішано було, але крім того, я знаю особисто кількох людей з кількох областей, от кілька років вони туди яро записувалися, ходили такі круті патріоти, хоч насправді вони то лайно і лайном, і що мене саме більше здивувало, вони не тільки не були відсіяні, а почали якби бути самими активними і важливими членами організації...
я то розумію все, але побудиш в такому середовищі і розумієш, що то або в тебе патріотизм не такий або в них...

Додано через 3 хвилини 42 секунди:

Qualcuno написано:
Лишається маринувати конфлікт і тиснути на Росію через Захід. Паралельно розвивати армію, поки є час, тому що хз, чим це все скінчиться, принаймні, поки при владі Путін.

пахати пахати і пахати треба, і самим мінятися, а не розводити тут плачі як г робарь3
поки самі не зрозуміємо, що не від пороха/барни/ще якогоь там політика залежить що буде, а в першу чергу від нас амих громадян доти толку 0..а в нас всі думають, що їм всі все винні і лежучи на дивані тобі влада має дати все
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-12-21 22:17  
Qualcuno написано:
Паралельно розвивати армію, поки є час, тому що хз, чим це все скінчиться, принаймні, поки при владі Путін.

цей гаркавий міхаіл алєксандров у відео несе повну ахінею. Путін міг віджати південь та схід України ще в 2014 році. Малими силами. Достатньо було ввести не одну групу гіркіна (приблизно 80 чоловік), а одночасно штук 50 таких диверсійних груп для захоплення райцентрів. Однак чомусь це не було зроблено. Чому?
Qualcuno 
VIP

2016-12-21 22:22  
фіцко написано:
Однак чомусь це не було зроблено. Чому?

От аж цікаво стало: і чому ж?
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-12-21 22:24  
iwan wan написано:
пахати пахати і пахати треба, і самим мінятися, а не розводити тут плачі як г робарь3

ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2016-12-21 22:25  
don pedro написано:
Ветерани рятують від смерті занадто волохату кітку:

))
ЕНЕЙ.12 
VIP

2016-12-21 22:35  
Qualcuno
Цитата:
Ні, я скорше проти всепропальства і параноїдального пошуку зрад. От пишуть, Порошенко засланий кремлівський козачок, ну це серйозно?

От писав же вже, то повторюся ще раз "НЕ ЗМІШУЙТЕ ПРІЛЕ З ГОРІЛИМ"!!!)
Я, перш за все аналізую події, і відштовхуючись від історичних аналогів, та прикладів інших держав, роблю якісь висновки, без галасу і параної!
Я вірю в НАШУ ДЕРЖАВУ, та КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ЦИХ "ЗАЙД-КЕРІВНИКІВ", на відміну від Ваших ліберально-поміркованих типу "важка ноша бути президентом" чи "щось ПОТИХЕНЬКУ робити, і НАДІЯТИСЯ на когось"!!!

iwan wan
Цитата:
пахати пахати і пахати треба, і самим мінятися, а не розводити тут плачі
поки самі не зрозуміємо, що не від пороха/барни/ще якогоь там політика залежить що буде, а в першу чергу від нас амих громадян доти толку 0..а в нас всі думають, що їм всі все винні і лежучи на дивані тобі влада має дати все

От правильні слова і думки, бо сам постійно зіштовхуюся з "тими що чекають...", але просто "пахати" не вийде, адже так виходить якесь кріпосництво!)) В перш за все потрібно повірити в те, що "ТИ" можеш щось змінити. і від "ТЕБЕ" багато залежить, і що владу вибираєш "ТИ", а потім братися за якусь конкретну справу, і вже тоді працювати не покладаючи рук, показуючи оточуючим приклад, що не приїде "дядя з Києва" і не зробить все за тебе!!! Що до речі дуже не просто...
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-12-21 22:36  
Qualcuno написано:
От аж цікаво стало: і чому ж?

"Для розумної людини грамотно поставлене запитання може бути набагато важливіше відповіді." (с) хтось не дурний

моє імхо: донбаський конфлікт такого "формату" влаштовує і путіна, і "керівництво" днр-лнр, і теперішню українську владу. І як не парадоксально і т.з. "захід", який за печеньки довбаний "безвіз" виторговує усілякі українські ніштяки ( наприклад т.з. "безліс")
Qualcuno 
VIP

2016-12-21 23:19  
фіцко написано:
"Для розумної людини грамотно поставлене запитання може бути набагато важливіше відповіді." (с) хтось не дурний

Мені здається, чотири тисячі озброєних диверсантів, ще й на весь Південь і Схід — це зажирно навіть для Путіна. Особливо після свіжого галасу із зеленими чоловічками. Ті принаймні вже були в Криму, і їх просто розвезли по об’єктах.

Думаю, план дещо прозаїчніший. Вводилася невелика диверсійна група для штучного створення локального збройного опору. Це мало надихнути проросійські регіони (“прийшли зелені чоловічки! Росія з нами!”) і заохотити вийти на мітинги. Звичайно, цими мітингами керували би невипадкові люди, але тим не менше все мирно. Гасла — за Росію і т.д. Якщо Україна бездіє — мирні референдуми. Якщо Україна починає придушення — введення військ для захисту російськомовного населення. Дума там і закон підготувала. Головне, для введення військ мала бути видимість масових добровільних протестів у всіх ключових великих містах, за задумом усе мало пройти мирно з мінімумом жертв, як у Криму. Але люди не піднялись, от і все.

Ще раз підкреслю, в Україні не мало бути "зелених чоловічків", мали бути мітинги і подальше офіційне введення російських військ: за результатами референдумів або для захисту російськомовного населення. Ось чому Путін не вводив 50 диверсійних груп по 80 бійців. Путін наробив шуму в Криму, в Україні мала бути видимість реального волевиявлення. Росіяни просто прорахувалися з настроями населення.

Те, що сталося на Донбасі, явно не входило в плани, і якщо ТЕПЕР це когось і задовільняє, то тільки тому, що так воно вийшло. Ні Росія, ні Україна толком не знає, що з цим робити.
фіцко 
Забанено
Забанено

2016-12-22 01:10  
Qualcuno написано:
Мені здається, чотири тисячі озброєних диверсантів, ще й на весь Південь і Схід — це зажирно навіть для Путіна.

Ви так гадаєте?
я маю дещо іншу думку. Тільки силами одного "Вымпела" (їх чисельність за СРСР була не меньше 2 рот) в Україні можна зробити диверсійний мордор. Цей спецпідрозділ був спеціально "заточений" для закордонних операцій. В ньому служать одні офіцери. 2 роти офіцерів. 2 роти стрєлкових-гіркіних

провсяк випадок
Qualcuno написано:
Думаю, план дещо прозаїчніший. Вводилася невелика диверсійна група для штучного створення локального збройного опору. Це мало надихнути проросійські регіони (“прийшли зелені чоловічки! Росія з нами!”) і заохотити вийти на мітинги. Звичайно, цими мітингами керували би невипадкові люди, але тим не менше все мирно.

добре слово мітинги з кулеметами, переконують краще ніж просто мітинги (с) хтось не дурний
путін може бути досить недалекою людиною, та не розуміти, як захопити н-д Крим
однак для цього у нього є радники, які дещо розуміють. І не тільки розуміють, а вже потренувались
Qualcuno 
VIP

2016-12-22 01:33  
фіцко написано:
однак для цього у нього є радники, які дещо розуміють.

Радник Путіна власне роз'яснює, як захоплювати Одесу, Харків, Запоріжжя. Мітинг - звернення до Путіна - введення військ.

don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2016-12-22 16:33  
Торговельні партнери України:
http://espreso.tv/news/2016/12/22/ukrayina_narostyla_eksport_v_yes_do_11_4_mlrd
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-12-23 10:14  
По всій Україні хоронять загиблих на Світлодарській дузі... Офшорний мовчить. Ані слова співчуття... Лише переможні реляції про націоналізацію "ПриватБанка" та літак "Антонова" для саудитів. Ну і ще - викрадені колись в Італії картини передав назад до Верони. У надзвичайно теплій, урочистій атмосфері та в піднесеному настрої..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=942927745842034&set=a.353750644759750.1073741828.100003744538976&type=3

Додано через 1 хвилину 20 секунд:

Отакої!
НАЗК – орган, який має перевіряти дані у деклараціях – не має доступу до е-декларацій співробітників СБУ:
http://bit.ly/2i6KAII
Бондар 01 
Свій

Востаннє: 27.03.24

2016-12-23 12:34  
Тут, як і в усьому Інтернеті, пишуть брехню і ведуть ворожу пропаганду працівники влади Потрошенка, поліції, СБУ, ФСБ.
Це Валя Котик, Barilo та можливо ще хтось.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 302, 303, 304  наступна