Автор |
Повідомлення |
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-12-20 18:48 |
та ну, найменувати вулицю іменем людини, яка фактично нічого не зробила, а просто померла? навіть померла не як герой |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-20 20:41 |
Валя Котик написано: | На ворога працює не "петя шоколад". На ворога працюєте Ви, Robarе III чи як Вас там. Не дотримуючись елементарної інформаційної гігієни і розносячи не перевірену інформацію в умовах інформаційної війни. І питання тільки у тому чи робите це ви свідомо, чи із дурості. |
а йому не треба хорошого, він як і всі зраджені патріоти тіки ниє, і крім хвалиться, що він крутий історик хоч результатів 0
от і все, купа пафосу і ненависті до всіх, певно від моральних травм в душі... ось ще думка
Lili Kravchenko
1 год ·
Так! Я устала отвечать на ЭТОТ вопрос!
Пожалуйста!
Хватит мне звонить, писать в личку и разносить фейки по сети!
НЕТ ТАМ у нас 30 погибших!
И 20 НЕТ!!! (очень надеюсь, что и не будет!)
Сепары уже радуюются, что "наваляли".
Только это неправда!
Я устала объяснять стотыщдесятый раз одно и то же.
Третий год война и пора бы уже было знать, что ТОЧНЫЕ потери БРИГАДЫ могут знать только высшее командование и начмед. По бригаде. Тем более, если бои еще продолжаются.
Все остальное - слухи и домыслы!
Вата, сепары и рашисты, вас это тоже касается!
#СветлодарскаяДуга |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-20 21:53 |
Валя Котик
аххах. Інфа від кількох джерел. Неперевінера.... чекати поки наші змі почнуть казати. валюсік, ти я дивлюсь даун, чи тобі нагадати попередні "перемоги" типу дебальцево дап'у , іловайську та інші?
iwan wan
дивлюсь у тебе проблеми з формулюванням думок. не дивно що ти знаєш усе тільки з постів вк і фейсбуку. Тому хто б щось розказував про знання історії чи інших галузей.
iwan wan написано: | от і все, купа пафосу і ненависті до всіх, певно від моральних травм в душі... |
Принаймні я не даун як деякі тут
iwan wanВаля Котик
6 чоловік загинули ще минулої ночі, весь день тривають бої, наші в оточненні. звичайно ПОТЕР НЕТ1111!
Додано через 1 хвилину 16 секунд: Ян Осока з Solomija Solomka та ще 4.
1 год. ·
18.12.16.
Шість цифр, які приголомшили нас всіх. Нас, а не їх, бо вони навіть не оголосили по країні траур. Але не про них зараз мова, а про того, хто не пережив той день.
Роман Юрійович Радивілов (позивний "Гюрза") народився 14.02.1984 у місті Дергачі Харківської області.
У жовтні 2014 року він прибув до селища Піски у складі 4-го взводу 2-ї штурмової роти ДУК ПС, де приймав участь у бойових діях до лютого 2015 року.
Потім Правий Сектор вивели з Пісок і Роман перебував на навчально - патріотичній базі "Сокіл".
Повернувся у зону війни у липні 2015 року, у складі 1-го розвідвідділу ДУК ПС перебував у Новогнатівці, приймав участь у бою 10 серпня під Старогнатівкою, у тому самому бою, у якому загинув Віталій "Кекс" Тіліженко.
Після повернення додому, Роман Юрійович брав активну участь в громадських акціях, був активістом ГО «Деркачівська альтернатива» та руху «Вільні люди».
Восени цього року Гюрза знову повернувся на війну.
Солдат, гранатометник 3-го відділення 2-го взводу 3-ї роти 1-го батальйону 54-ї окремої механізованої бригади.
Він був хоробрим, з міцним духом вояком, справжнім побратимом. Коли Гюрза ще знаходився у Пісках, на одній позиції воїни зберігали наш прапор, а Роман подарив його волонтерам, які постійно їздили до них, незважаючи на небезпеку. Він залишився, той прапор, якого торкалися руки чоловіка, що кров'ю заплатив за спокій своєї країни.
Загинув 18 грудня вранці на Світлодарській дузі під час найпотужнішої за останній час атаки ворога на наші позиції.
Попередньо прощання з Героєм відбудеться 22 грудня у рідному місті Дергачі. У нього залишились мати та дівчина.
Дуже прошу не кидати в коменти картинок. Краще напишіть два слова або помовчіть. Ми не повинні дякувати картинками тим, хто віддає за нас життя у запеклих боях.
Нічого не вартує сказати "Дякую". Зовсім не складно подякувати їм всім.
Хлопцям, серця яких зупинилися заради того, щоб билися й надалі наші. Додано через 10 хвилин 26 секунд:
І якщо я працюю на ворога(АХАХАХАХАХАХХ), то ви тоді на кого?
https://www.facebook.com/VJaroslaw/posts/1289279554475871 |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-20 22:26 |
Robar III написано: | Принаймні я не даун як деякі тут |
ага ага ти ж саме звичайне хамло і крім того ще певно пацієнт Скаржинців) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-20 23:40 |
iwan wan
коли не можеш відповісти на питання і по суті, коли твої міфічні твердження постійно спростовують. Треба причепитись до слова чи твердження, щоб звалити з теми розмови. товсто працюєш. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-20 23:55 |
Robar III написано: | коли не можеш відповісти на питання і по суті, коли твої міфічні твердження постійно спростовують. Треба причепитись до слова чи твердження, щоб звалити з теми розмови. товсто працюєш. |
ох ти ж який настирливий)) зраду видно дипльомований спеціалість)))
а сам то все ігноруєш круто чуваче)) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 02:42 |
Зате знаю історію й ще кілька спеціальностей, не з постів у вк і фейсбуці. На відміну від працівників "наших".
Додано через 2 години 37 хвилин 5 секунд:
ALFROMEDA
Дипломат. Нікого не убив. Захищав інтереси своєї держави. Але був страчений. Коротка біографія Йоахима фон Ріббентропа.
Це до
https://toloka.to/t71139-4350#859350 |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2016-12-21 09:48 |
Robar III написано: | валюсік, ти я дивлюсь даун, чи тобі нагадати попередні "перемоги" типу дебальцево дап'у , іловайську та інші? |
Ну раз перейшли одноосібно на ти. Не тицяй мені Іловайськом. Тебе там і близько не було. Ти тепер тільки, типу, "документи збираєш" на службу в ЗСУ. А я тоді та й майже там - слух і утратив. Та і йменуй себе ти, чи істориком, чи Римським понтифіком, по життю ти є: "балаболікум зрадофіліус звичайний", це якщо по латині. Не примазуйся до Героїв, чмо диванне.
Маруся Звіробій написано: | Прошу зради не піднімати на костях героїв, бо вони старалися і російських собак з собою забрали вдвічі більше. Нехай спочинуть. | [/spoiler] |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 10:24 |
Валя Котик написано: | балаболікум зрадофіліус звичайний |
Це каже людина, що не навела жодного адекватного аргументу за всі свох 87 повідомлень. А з першого звернення до мене перейшла на образи. Аххах, ну тоді зрозуміло чого ти за петю шоколада, подвійні стандарти, такі подвійні стандарти. Aurei freni non faciunt equum meliorem
Валя Котик написано: | Тебе там і близько не було. |
мене так, але був однокласник, у ДАП'і юув батько моєї знайомої, на жаль загинув. прикриваючи відхід. Мав прізвище Козак, сам з Білої Церкви. І що тепер? Те що ти там був не додає розуму чи бали iq. Тому так, якщо ти не розумієш, що Україна здається ворогу зараз, то ти нічим не краще сєпарів. Навіть гірше, бо система порошенка у десятки разів гірша ніж зека яника. Той не піарився на крові хоча б, й мав хоч якісь "поняттія".
Валя Котик написано: | Та і йменуй себе ти, чи істориком, чи Римським понтифіком |
Ну краще казати про себе правду, ніж як ти сидіти й дрочити на петю. Fide, sed cui vide
Валя Котик написано: | Не примазуйся до Героїв, |
По перше де я примазувався? у тебе щось з зором я дивлюсь, і аргументацією.
По друге, ще скажи що з нашого боку усі святі, місяців 2-2,5 була новина про згвалтування волонтерки одним " героєм".
Ну й спешл фор ю енд ю нолідж латині: " Luna latrantem canem non timet"
Додано через 15 хвилин 8 секунд:
До речі, якщо вже націоналізували приват коломойського, то може і рошен націоналізуємо? Й іншу власність нашого шоколадного солдатика? |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2016-12-21 10:37 |
Robar III написано: | Ну й спешл фор ю енд ю нолідж латині: " Luna latrantem canem non timet" |
Ти тут "luna" чи "canem"?
Robar III написано: | якщо вже націоналізували приват коломойського, то може і рошен націоналізуємо |
Беня узяв у 2014 у НБУ кредит рефінансування і не повернув. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 11:09 |
Валя Котик написано: | Беня узяв у 2014 у НБУ кредит рефінансування і не повернув. |
то бєні красти не можна а пороху можна? |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2016-12-21 11:18 |
Robar III написано: | то бєні красти не можна а пороху можна? |
Ab ovo...
Переліку того, що Порошенко конкретно украв, звісно що, не буде. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 11:21 |
Валя Котик
відкрий е декларацію, і порівняй з його податковими звітами 2013-14 року. Чи я і це маю за итебе зробить? |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-21 11:26 |
Валя Котик от бачите робару все ніпачьом він пре як і той танк. то так само як наші так звані патріоти які мріяли будувати свою ідеальну країну з терором і робезпєрщиною, а мусять миритися з тим, що Порох який не який порядок тримає...
Додано через 2 хвилини 1 секунду:
Robar III написано: | До речі, якщо вже націоналізували приват коломойського, то може і рошен націоналізуємо? Й іншу власність нашого шоколадного солдатика? |
ооо які ми круті економісти))) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 11:33 |
Ярослав Вішталюк
12 листопад ·
У кого раптом під руками нема калькулятора, але ще не забулась основна валюта збережень наших чиновників і нардепів (у останніх нагадаю 470 мільйонів доларів на всіх), коротко пояснюю:
Курс 26.1 за долар США два тижні тому і курс 26.6 сьогодні означає те, що кожен, у кого був мільйон баксів, за два тижні не поворухнувши пальцем став багатшим на 500 000 гривень, що приблизно дорівнює середній зарплатні українця за вісім років.
"Якщо у них нема хліба - нехай їдять тістечка"
(с) знаменита історична байка
Лишається тільки додати "... і не забудуть проголосувати за нас ще раз". Тим паче за ці самі курсові різниці на наступних виборах вони накуплять цим самим середнім українцям гречки нічого не втративши.
https://www.facebook.com/VJaroslaw/posts/1225106207559873
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1225596327510861&set=a.629363307134169.1073741827.100001815173862&type=3&theater
Додано через 2 хвилини 35 секунд:
iwan wan
йди вчись по постикам у фейсбуці й вк. До речіі, досить вже слухати музику з вк зараз. хоча, твої подвійні стандарти тобі це дозволяють...... знавцю фейсбучний
Додано через 1 хвилину:
iwan wan написано: | ооо які ми круті економісти))) |
/Президент України не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян, а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку./
http://www.president.gov.ua/documents/constitution/konstituciya-ukrayini-rozdil-v |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-21 11:47 |
Robar III написано: | йди вчись по постикам у фейсбуці й вк. До речіі, досить вже слухати музику з вк зараз. хоча, твої подвійні стандарти тобі це дозволяють...... знавцю фейсбучний |
ооо чуваче, та ти прям експерт знаєш, що я слухаю музику)) тіки от мушу тебе розчарувати, я слухаю музику на deezer i soundclub)
Додано через 6 хвилин 48 секунд:
Robar III написано: | Ярослав Вішталюк |
о я бачу ти шукаєш таких як і ти вічно невдоволених чувачків, які як і ти дико харяться, що самі не мають можливості бути при владі....
щодо твого так званого блогера то варто почитати кілька його статей і все стає зрозуміло,особливо шикарне знання твоїм кумирчиком економіки, залізничних перевезень, політики і ще овер 10 галузей)) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 12:01 |
iwan wan
ахахахахах. Все як завжди. коли немаєш конструктиву заперечити. Ну а той чувачок, це користувач толоки -VJ-. Напиши йому у приват, що і як він не знає, якщо такий крутий. ахахахах. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-21 12:10 |
Robar III написано: | ахахахахах. Все як завжди. коли немаєш конструктиву заперечити. Ну а той чувачок, це користувач толоки -VJ-. Напиши йому у приват, що і як він не знає, якщо такий крутий. ахахахах. |
а куди поділося твоє лол?
а навіщо мені такому рашпілю як ти шось доводити як тобі все не доходить??? от пишеш за музику у вк я тобі рашпілю пишу що слухаю, не та, а ти у відповідь, що я бачте немаю тобі що заперечити...ну я то можу зрозуміти, хіба що в тебе роздвоєення чи рзтроєння ообистості і ти сам не шариш, що в тебе в голові твориться))
Додано через 42 секунди:
в тебе й так вічно психологія жертви, яка усім недовольна ...тобі чуваче лічитися треба))) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 12:14 |
iwan wan
ну а тепер щодо презика, бо ти чогось після конкретики не піднімаєш цю тему. АХХАХ. Нічого що він порушує закони держави яку "очолює"? Й накрав кучу всього, й у е декларації вніс не все своє майно. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-12-21 12:28 |
Для того, щоб усвідомити розміри зради, дволикості і брехливості влади, достатньо знати те, що підприємства різного роду Тарут-Ахмєток спокійнісінько працюють на окупованих територіях і безперешкодно ввозять вироблене на вільні землі. Водночас власники ще й зменшують виробництво на неокупованих територіях на користь Лугандонії. Це стосується металопрокату і труб. Також не зроблено майже нічого для переведення ТЕС з донбаського антрацитового вугілля на вугілля газової групи, якого повно на неокупованих територіях. Натомість видобуток вугілля на окремих шахтах Луганди і Донбабве навіть зріс, в той час як на вільних землях - впав.
Таким чином, українська (?) влада підтримує потрібних їй олігархів, спонсорує Лугандонію та гнобить своїх громадян на неокупованих територіях, даючи можливість "молодим республікам" якось триматись на плаву і сприяючи полегшенню для ПуSSії бюджетного тягаря з їх утримання, що тільки продовжує окупацію і війну, а, відповідно, смерті та страждання українців.
Кумедна деталь: для окозамилювання українська влада бореться з ввезенням на окуповані території сала та горілки.
Так переможемо.
Стали відомі ім'я п'ятьох загиблих на Світлодарській дузі бійців Збройних сил України
Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.
Він назвав імена загиблих:
Андрешків Володимир Степанович, 25-й батальйон 54-ї омбр, з с. Бортники Львівської області. 47 років. Учасник подій на Майдані, в тому числі 18-20 лютого 2014 го. Залишилася дружина і четверо дітей.
Степаненко Сергій Євгенович, 25-й батальйон 54-ї омбр, з м. Бориспіль Київської області. 49 років. Залишилася дружина і син.
Панасенко Василь Геннадійович, 25-й батальйон 54-ї омбр, з м. Ірпінь Київської області. 33 роки.
Роман Радивилів, 1-й батальйон 54-ї омбр, з м. Дергачі Харківської області. 32 роки. Український активіст, учасник революції, доброволець "Правого сектора", прийшов на службу в ЗСУ.
Дмитро Клименко, 1-й батальйон 54-ї омбр. Колишній доброволець "Правого сектора", уклав контракт з ЗСУ. |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-12-21 12:37 |
Robar III
Та заспокійся ти, не знаю навіть як тебе назвати. Кому потрібні твої роздуми про політику, соціальну сверу, ти, два вершка від горшка. Крім тупого тролінгу і провокації у тебе нічого нема. А головне всі погані, всі йому погрожують, - кому ти порібний? Їж кашку, - і мовчи. Але маю сумніви, що прості речі тобі вдадуться. Герой на толоці. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 12:39 |
patriot__85
аххахах. То ти вирахував уже мене по АЙПИ? Ти ж зустрітись хотів, йди працюй. |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-12-21 12:41 |
Robar III
З тобою все в порядку? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 12:43 |
patriot__85
як прокоментуєш те, що президент порушує закони тієї країни яку очолює? Це не згадуючи неймовірне збагачення за час обіймання посади. |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-12-21 12:48 |
Robar III
Ти мабуть дурак? Ти що перший день на світі живеш? До нього порушували, зараз порушують і будуть порушувати, - такий світ. Хто має іншу думку, той не від світу цього (це так, спец. для особливих). |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 12:57 |
patriot__85
тобто тебе влаштовує, що той кого ти обрав і "прєпадносішь в лік боґа" відкрито кладе на закони? і при цьому я ще й дурак.
До речі,є ж ще й одна з заповідей, яка здається називається " не вкради" ти ж вірянин, як ти можеш грішити? Бозенька тебе накарає. Напевно в одному котлі варитимешся з пецьою.
патріоте раджу тобі Resurrection by erection Raise you phallus to the sky and you never die
Мда... "1984", " Скотоферма" " Я Легенда" "перевтілення" та інші подібні твори, певно писались з України.
Сказав би, що цей народічеґ заслуговує на свою ж долю, проте не скажу, бо знаю як це робиться, щоб плебеї так переживали за владу. До речі, це гарно видно навіть, якщо глянути й проаналізувати історію Ольвії. Проте у нас з цим туго, історію більшість не вчать, а деякі навпаки вчать з постів фейсбуку і вк. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-21 13:08 |
Robar III написано: | ну а тепер щодо презика, бо ти чогось після конкретики не піднімаєш цю тему. АХХАХ. Нічого що він порушує закони держави яку "очолює"? Й накрав кучу всього, й у е декларації вніс не все своє майно. |
дай список чого він вкрав за останні роки тоді й поговоримо. тебе ж в універі мали вчити збирати опрацьовувати джерела)
Додано через 1 хвилину 2 секунди:
Robar III написано: | До речі,є ж ще й одна з заповідей, яка здається називається " не вкради" ти ж вірянин, як ти можеш грішити? Бозенька тебе накарає. Напевно в одному котлі варитимешся з пецьою. |
та ні в котлі будеш варитися ти, і певно з ляшком, що він що ти однакові триндуни) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-21 13:09 |
iwan wan
я вище скинув, там навіть червоним підкреслено. Ну, а не зазначене майно в е-деклараціях, сам погугли.
iwan wan написано: | та ні в котлі будеш варитися ти, і певно з ляшком, що він що ти однакові триндуни) |
ти вже відповідати будеш. ти ж з 82 сторінки нічого конкретного не відповідаєш, до цього теж не вдповідав, але хоч не пробував скорчити з себе знавця історії. |
|
|
|
|
Barilo Свій
|
2016-12-21 13:14 |
Нічого не маю проти Президента Андрія Лінкольненка чи Василя Вашингтонюка. Але є той якого сами обрали. Мене влаштовує Порошенко хоча б тому що санкції знову на подив всім зрадовілам Європою подовжені, а США розширенні. А зовнішня політика це прерогатива Президента. А ще така дрібничка що поки на посту залишається Порох туди не влізе Йулька путинська подруга і мрія юлєботів зрадофілів всієї країни. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-21 13:17 |
Robar III написано: | ти вже відповідати будеш. ти ж з 82 сторінки нічого конкретного не відповідаєш, до цього теж не вдповідав, але хоч не пробував скорчити з себе знавця історії. |
а ти відповідав знавцю?? )))
ні ти лаявся як швець, і кричав який ти крутий історик,і нічого, он далі гнеш свою лінію, щасливий опозиціонер з діпльомом))) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|