Автор |
Повідомлення |
ярий тверезенник VIP
|
2016-12-16 08:54 |
Robar III цікаво на вашу думку коли вірно святкувати Різдво: Так само як московити 7 січня, чи як Польща, Італія, тощо 25 грудня ? (бо москаль порошенко заявляв що він заперечує Різдво 25 грудня бо в нього на подвір"ї московська церква стоїть). Якось дивно святкувати водночас з ворогом Різдво, не вважаєте ? |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-12-16 09:15 |
ярий тверезенник
Я чув від надійного джерела в УПЦ КП, що Порох після інавгурації перейшов до нашої церкви. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-12-16 09:50 |
ярий тверезенник написано: | Якось дивно святкувати водночас з ворогом Різдво, не вважаєте ? |
Ми святкуємо Різдво не "разом з ворогом", а за своїм календарем. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-16 11:30 |
ярий тверезенник
25-го грудня, а не 7-го січня. А то ми як шизофреніки якісь, україномовні двомовні, живемо за григоріанським календарем, а святкуємо за юліанським. Давно пора усе перевести на сучасний григоріанський календар.
ярий тверезенник написано: | Якось дивно святкувати водночас з ворогом Різдво, не вважаєте ? |
Тут справа не тільки у "ворозі". Ми живемо за сучаснішим календарем, який точніший, за юліанський. Тому нічого поганого в тому, щоб перейти на сучасне не бачу.
virtus8hur написано: | а за своїм календарем. |
цей "наш" календар придумали етруски. І який насадили вогнем і мечем разом з Християнтсвом. Ви б як антижид наш, мали б це знати.
Додано через 3 хвилини 32 секунди:
virtus8hur написано: | А якби асадити програли війну, тоді FSA різали б алавітів |
тобто алавітам FSA різати можна було.... 10% населення нагинало інші 90%.... ну ну |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-12-16 12:07 |
|
|
|
|
|
|
2016-12-16 13:16 |
Robar III написано: | І який насадили вогнем і мечем разом з Християнтсвом. Ви б як антижид наш, мали б це знати. |
Я знаю це. Але ж ви не пропонуєте взагалі відмовитися від християнства, чи пропонуєте ?
А зрештою, яке вам діло до того, коли святкувати Різдво, якщо ви - атеїст
Robar III написано: | Добре, що ніякого бога немає, |
Додано через 5 хвилин 4 секунди:
Robar III написано: | тобто алавітам FSA різати можна було.... |
Звісно, що не можна, але війна, а тим паче громадянська - річ жорстока.
don pedro написано: | За 20 років українців стане на 7 млн менше |
Чомусь у таких країнах як Афганістан і Сомалі населення не зменшується. Це при тому, що звідти емігрують усі, хто бажає. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-16 13:21 |
virtus8hur написано: | Але ж ви не пропонуєте взагалі відмовитися від християнства, чи пропонуєте ? |
я пропоную. Але так як бльшості треба вірити у неведимку, то тоді треба вже стандартизувати все, й використовувати не знання 2-тисячної давності, а сучасні.
don pedro написано: | http://espreso.tv/news/2016/12/16/za_20_rokiv_ukrayinciv_stane_na_7_mln_menshe |
нічого дивного... адже у нас немає ніякої нац ідеї, чи "економ. дива" яке б притягувало сюди населення, й старіння нації ніїхто не відміняв.
Додано через 3 хвилини 6 секунд:
І ще маленький додаточок від євротолерастів.
Щоб мало не було.
https://it.sputniknews.com/opinioni/201612153792563-centro-rappresentanza-dnr-a-torino-ucraina-italia/ |
|
|
|
|
|
2016-12-16 13:31 |
Robar III написано: | я пропоную. Але так як бльшості треба вірити у неведимку, |
Мені щиро шкода тебе, Робаре. Твоя душа не буде врятована і ти матимеш великі неприємності в загробному світі, бо після смерті потрапиш... сам знаєш куди. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-16 14:18 |
virtus8hur написано: | Мені щиро шкода тебе, Робаре. Твоя душа не буде врятована і ти матимеш великі неприємності в загробному світі, бо після смерті потрапиш... сам знаєш куди. |
ухахаха. Як же мені шкода, людей, вірян, що називають себе укр націоналістами, проте застрягли у середньовіччі.... хоча ні, чхав я на них. George Denis Patrick Carlin Tell people there’s an invisible man in the sky who created the universe, and the vast majority believe you. Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
I really tried to believe that, but I gotta tell you, the longer you live, the more you look around, the more you realize, something is fucked up. Something is wrong here. War, disease, death, destruction, hunger, filth, poverty, torture, crime, corruption, and the Ice Capades. Something is definitely wrong. This is not good work. If this is the best God can do, I am not impressed. Results like these do not belong on the résumé of a Supreme Being. This is the kind of shit you'd expect from an office temp with a bad attitude.
Religion has actually convinced people that there’s an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. And the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. And if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! But He loves you. He loves you, and He needs money! He always needs money! He’s all-powerful, all-perfect, all-knowing, and all-wise, somehow just can’t handle money! Religion takes in billions of dollars, they pay no taxes, and they always need a little more.
Murder. The fifth commandment. But when you think about it… When you think about it, religion has never really had a big problem with murder. Not really. More people have been killed in the name of God than for any other reason. All you have to do… sure. Uh huh. All you have to do is look at Northern Ireland, the Middle East, Kashmir, the Inquisition, the Crusades, and the World Trade Center to see how seriously the religious folk take «Thou shalt not kill». The more devout they are, the more they see murder as being negotiable. It depends on who's doin the killin' and who's gettin' killed. |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-12-16 18:47 |
Robar III написано: | 25 січня |
чом би й не варіант?)) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-16 21:30 |
[Captain]
ой... одруківочка... 25 грудня малось на увазі....
Додано через 56 хвилин 9 секунд:
|
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-12-16 21:34 |
чисто поржати
Детективна бувальщина, що сталася біля м.Володимира-Волинського у році 1599 по Р.Х.
записана у міській книзі на щирій давньоукраїнській мові і цитується по цій книзі
Торгівля на Україні, XIV — середина XVII століття: Волинь і Наддніпрянщина
https://toloka.to/t78032
Року (15)99, мсца сентебра тридцатого дня
Пришедши на вряд кгродский в замок гсдрский Володимерский до мене, Григоря Обуха Вощатинского, на местцу его мл. кнзя Матуша Збаразского, столника киевского, подстаростего володимерского будучого, жидове места его кр. мл. Краковского на йме Зраил Изаияшевичъ з братом своим Изаияшом плачливе и великообтяжливе жаловали и оповедалисе в тые слова, иж дей:
«Будучи нам у Луцку для потребь нших на ярмарку, и кгды есмо з Луцка тут до Володимера приехали и, змешкавши через ден для свят у приятеля своего, жида тутошнего Якуба Длукгачевича, знову назад до дому своего до Кракова дня сегоднишнего, на дате вышей — писаного, сентебра тридцатого в четвергъ, праве скоро дня почало, рушилисе, и дорогою доброволною, которая идет з Володимера до Новоселок, яко люде спокойные, никому ничого не винные, безпечне ехали, и скоро з места выехали, то пак не ведати — хто и якое кондыции чоловек, самовтор, которого ач есмо не познали, однак такого стану и комплексии ест:
оден зросту великий, бялокуроватый, бороду по-ческу пристрыгает, а другий не барзо великий, молодый, толко што се усь ему высыпати почал, пробачивши боязнъ божую и срокгост права посполитого, противко таковым розбойником, по дорогах зле и покутне розбиячим, уфаленого, вирвавшися з мєста Володи з оружем, з сагайдаками, с полгаками и прибегши, и нагонивши нас, людей спокойных, ничого им не винных, зараз с полгаков стреливши и окрик учинивши, до нас се порвали, тамже нас окрутне а нелитостиве били, мордовали, от возов отогнали и маетност, убозство нше все, што одно колвек в возе было, побравши и полупивши, не ведати где поехали.
А меновите што при том розбою своем у нас взяли и злупили, то ест: скрынек две, порвавши и до запусту Новоселецкого отнесши, розлупали, которые потом, кгды вже до места дано знати, на тых местцах розлупаные знашли, в которых скрынках взяли напрод клейнотов три: в одном было камений рубинов чтыри, шмаркговъ два и перел килка, в другом — диаментов пят и перел коштовних три, в третем деяментов ческих килка, манеле, в которых было каменей рубинов осмь и перел шеснадцат, перстенков десет с каменми дорогими, то ест з дияментами, рубинами и шмаракгами, перстенков зас чотыри, оденъ с перлами, два з гербами жидовскими, а четвертый обручок, манеле сребрных пят пар, лыжок сребрных позлотистых чтыри, а непозлотистых две, кубок сребрный увес позлотистый з накрывкою, пунталов старых, которые важили золотых чирвоных тридцет, готовых пнзей двесте шесдесят золотых полских, перел лотов килка, соболев семдесят, мухояру бурнатного полштуки.
Которые, дей, то злочинцы, розбивши нас и тые вышей помененые речи вси побравши, не ведати где поехали»...
И просили помененые жидове, абы тое оповедане и жалоба их, и возного сознане до книг кгродских володимерских было записано.
Што я записати казалъ.
зі: панове, прохання висловлювати ваші міркування/версіїї щодо пригоди двох жидів на Волині
я наприклад вважаю, шо ці сруль та ізя не такі вже й шлімазли
десь такі скарги я вже чував
а, згадав |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-12-17 01:57 |
69% громадян вважають українську рідною мовою, - опитування
Більшість громадян України (69%) вважають рідною мовою українську, 27% - російську, 2% - іншу мову.
Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова, передає Цензор.НЕТ із посиланням на ZN.UA.
Як нагадують соціологи, в 2011 році українську мову як рідну відзначили 61% респондентів, російську - 36%, іншу мову - 2%.
Сьогодні переважно українською мовою вдома розмовляють 55% респондентів, переважно російською - 41% опитаних, іншою мовою - 1% опитаних. У 2011 році ці показники становили відповідно, 52%, 45% і 1%.
Зберігаються істотні відмінності між регіонами - якщо в Західному, Центральному та Південному регіонах більшість опитаних назвали рідною українську мову (відповідно, 97%, 86% і 63%), то в Східному регіоні та Донбасі - російську (відповідно, 52% і 66%). |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-12-17 07:44 |
Що нового на Toloka(і)? |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-12-17 12:26 |
подарували мені дезодорант, який був куплений на Тернопільській гуртовні парфумів біля центрального базару. Там купує вся область бо дешевші ціни. Я придивився до них і прочитав що вони російського виробництва і 2016 року випуску. Те саме із сірниками російськими "Балабановськими", якими весь наш супермаркет Орнава забитий. Роз"ясніть хтось що це таке ? куди дивляться прасектор зі свободівцями ? |
|
|
|
|
|
2016-12-17 13:13 |
ярий тверезенник написано: | ку |
До чого ви це написали? |
|
|
|
|
Бондар 01 Свій
|
2016-12-17 13:34 |
ярий тверезенник написано: | куди дивляться прасектор зі свободівцями ? |
Тисяча патріотів сидять у в'язницях України, Правий сектор розколено, Свобода дискредитована! |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-12-17 14:00 |
don pedro цікаво може ще хтось помічає біля себе масовий продаж нових російських товарів і що це таке має означати ? що немає куди росія везти свої товари через санкії і везе їх в Україну де все гуд ? |
|
|
|
|
|
2016-12-17 14:21 |
ярий тверезенник
Бо кордон не перекритий, а українці купують російські товари. Ав они наші. Ніякої таємниці немає. гібридна війна. |
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2016-12-17 14:46 |
ярий тверезенник
Я думав , що усі майже знають. Парфуми, зубна паста, косметика, крема різні мабуть 70% продаються російського виробництва. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-12-17 15:20 |
ярий тверезенник написано: | куди дивляться прасектор зі свободівцями ? |
чудесна логіка - як голосувати, то проти всіх або за тімашенку, а як щось робити, то де правий сектор чи свобода
Ви особисто маєте можливість звернутись до партії "Проти всіх" і спитати в них, чому вони нічого не роблять... чому не виконують свої передвиборчі обіцянки
бо коли Свобода зупиняла кацапські фури і робила пікети деяким супермаркетам всі верещали що вони агенти кремля і всім стадом йшли голосувати за пороха, бо хутін нападе
то чого тепер обурюєтесь?
ярий тверезенник написано: | подарували мені дезодорант, який був куплений на Тернопільській гуртовні парфумів біля центрального базару. Там купує вся область бо дешевші ціни. Я придивився до них і прочитав що вони російського виробництва і 2016 року випуску. |
тепер розкажу правдиву історію подій
купили Ви самі ту воду, бо ціна смішна і навіщо переплачувати, а тіко вдома сі додивили, що там малесенькими літерами написано, що товар з кацапстану
може краще дивитись ЩО купувати, а не вестись на ціну?
хоча деякі магазини навмисно виставлять ідентичний товар кацапський і український, але український значно дорожчий і люди беруть дешевший
приклад
думаєте, яку соду беруть - 200 г за 7,78 чи 500 г за 7,99?
і що цікаво, кацапи вже для нас пишуть українською аби ми тільки купували
приклад з Фокстроту - кацапські пральні машини Самсунг, Елджі та ін. мають українське меню і написи, а українські пралки з Франківська (Зануссі, Електролюкс) - кацапською
зайдіть і переконайтесь
тому не ведіться на дешевизну, дивіться уважно що купуєте, не допомагайте агресору раз в пороха не вистачає сміливості назвати війну війною і перекрити кордон
Додано через 16 хвилин 25 секунд:
ще одна купа лайна в магазині
|
|
|
|
|
bob25 Новенький
|
2016-12-17 16:46 |
Привіт, маю канал на YouTube де роблю обзори програми на Android Українською (в майбутньому будуть и до ПК). Так як всі тематичні канали російською, навіть обзори наших інтернет магазинів((((. Хто зацікавився може перейти по посиланню https://www.youtube.com/channel/UCW04kAV1ITlBZ89oKXCyiJQ
Буду вдячний за підписку і коментарі !!!! |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2016-12-17 17:31 |
leicheman
Цитата: | Парфуми, зубна паста, косметика, крема різні мабуть 70% продаються російського виробництва. |
Як виявилося, що не така вже це й проблема, було б бажання, ну й звісно "не продаватися на 5 копійок - дешевше", більше П'ЯТИ років назад так і зробив, а далі вже справа звички і звички користуватися якіснішим, хоча звісно ж переплачую, й переплачував ще до 2014 року!!! Є звісно ж деякі товари, які складно "замінити", та не має неможливого, в крайньому разі не зустрічав такого, а ні то просто знайти аналог!)) Ще раз БУЛО Б БАЖАННЯ, й розуміння - для чого це!!!
На жаль це дуже поширена практика, ssTAss , і торгаші діють по принципу "бабло не пахне, побільше б заробити", та правильно Ви зауважили "ДИВІТЬСЯ ЩО КУПУЄТЕ..."!!!((
ярий тверезенник
Цитата: | куди дивляться прасектор зі свободівцями ? |
А куди дивитися Ви, і всі інші хто це купує чи мовчки з цим погоджується?!?
Ну не можуть вони все робити за Вас, за мене і за нас, як мінімум потрібно долучатися, хоча б інколи, щоб "теперішня влада" розуміла і бачила, що це не забаганка "окремої купки людей", а бажання більшості УКРАЇНЦІВ!!!!! Не сприймайте за особистий докір, я почав з себе і раджу всім іншим!)
І як правильно написав Бондар 01 , бачите як з ними "розправляється" пі*аренко і компанія...!?! |
|
|
|
|
leicheman Відео Гуртом - фільмокрай
|
2016-12-17 17:39 |
Життя на Курилах (російською)
https://youtu.be/7R8NSN8vpi0
Я в шоці , а бабця в кінці просто пиндець.
Єслі там стоят амєріканскіє ваєнниє , ні куска зємлі Японіі |
|
|
|
|
patriot__85
|
2016-12-17 18:40 |
Росія завжди була параноїдальною державою (простіть мені цей гріх), - накосячили, і далі косячать, вони так, що завжди і всюди иностранниє агенти ввижаються. А хіба може бути інакше, якщо щось будеш будувати на брехні? |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-12-17 19:05 |
patriot__85
Ти мене вже вистежив по АЙ-ПИ? |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-12-17 19:37 |
ЕНЕЙ.12 ви думаєте я не спілкувався з правсектором ? але що їм закривання заступником мера дитсадочка і перетворення його в квартири ? мій друг теж спілкувався з ними про інші злочини мера і що ? коли були без посад то дуже всі були герої, а тепер сіли на посади і вже все пофіг стало. А я не є ніяким депутатом і ніяким членом партій дермократів або довбодятлів щоб боротись проти мерів і їх заступників, які все місто обікрали і ще їм мало. |
|
|
|
|
|
2016-12-17 20:08 |
ярий тверезенник написано: | ЕНЕЙ.12 ви думаєте я не спілкувався з правсектором ? але що їм закривання заступником мера дитсадочка і перетворення його в квартири ? мій друг теж спілкувався з ними про інші злочини мера і що ? коли були без посад то дуже всі були герої, а тепер сіли на посади і вже все пофіг стало. А я не є ніяким депутатом і ніяким членом партій дермократів або довбодятлів щоб боротись проти мерів і їх заступників, які все місто обікрали і ще їм мало. |
а який це має стосунок до купівля Вами кацапських парфумів?
те, що всі злодії і держиморди (крім Вас), це ми почули і знаємо, а що конкретно Ви зробили? пішли на вибори може? чи взяли участь в громадській організації (ні, не в партії якійсь, бо вони всі злодії)?
може просто бойкотуєте кацапські товари? ні? ааа, ясно, просто особисто Вам ніяка посада не дісталась, ось і крику побільше... це зветься латентність)). Ви такий собі латентний чиновник чи навіть хабарник
ЕНЕЙ.12 написано: |
А куди дивитися Ви, і всі інші хто це купує чи мовчки з цим погоджується?!?
Ну не можуть вони все робити за Вас, за мене і за нас, як мінімум потрібно долучатися, хоча б інколи, щоб "теперішня влада" розуміла і бачила, що це не забаганка "окремої купки людей", а бажання більшості УКРАЇНЦІВ!!!!!
|
+стопіццот
от тільки ще не зустрічав товарів, які складно замінити
ЕНЕЙ.12 написано: | Є звісно ж деякі товари, які складно "замінити" |
можна приклад? |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-12-17 20:24 |
я не захищаю цей москальський товар за 60 грн. (хоча може він і привезений фіг зна звідки москалями), але його справді важко замінити по якості бо навіть за 400 грн. Havana не дуже файніша за нього. І мені його подарували предки на Андрія. |
|
|
|
|
|
2016-12-17 20:30 |
ярий тверезенник написано: | за 60 грн. ....за 400 грн. |
цим все сказано і кричіть про поганих свободівців далі
продовжуйте і не зупиняйтесь
ярий тверезенник написано: | [якщо ти проти своїх націоналістів то значить ти проти своєї нації тобто ти просто лугандоновець] |
то Ви ще й лугандоновець? о_О скільки цікавого дізнаєшся про людей у флудильні)) |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|