Автор |
Повідомлення |
Robar III Забанено
|
2016-12-15 17:32 |
virtus8hur
А нащо збільшувати чисельність українців до 50 мільйонів? Поляків он 38, а відчувають себе краще. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-12-15 17:58 |
Robar III
Сама лише ваша постановка питання свідчить про те, що ви не усвідомлюєте проблеми. Далі без коментарів.
[Captain]
Та це ж зрозуміло, але як із цим боротися ? Як відродити українську мову ? |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-12-15 18:06 |
virtus8hur написано: | Як відродити українську мову ? |
Дуже просто: україномовне телебачення, український інформаційний продукт та можливість українцям заробити на гідне життя вдома. Ну і, звичайно, розрив зв'язків з ПуSSією. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-15 18:14 |
virtus8hur написано: | Сама лише ваша постановка питання свідчить про те, що ви не усвідомлюєте проблеми. Далі без коментарів. |
Нащо 50 мільйонів населення, щоб вони у цьому багні й далі жили? Піднімай рівень життя, рівень населення сам підніметься. А про вимирання нації, розказуй іншим.... Воно регулюється не народжуваністю якраз.
Додано через 37 секунд:
don pedro написано: | Дуже просто: україномовне телебачення, український інформаційний продукт та можливість українцям заробити на гідне життя вдома. |
Ви розумієте, що пишите це наЦЦіоналісту, що все ще сидить на московському вк?
Додано через 2 хвилини 59 секунд:
Валік, ти ще тут? Поржати не хочеш?
http://www.currenttime.tv/a/28178202.html |
|
|
|
|
|
2016-12-15 18:20 |
Robar III написано: | наЦЦіоналісту |
Він ще й Старікава читає, любить Асада і вірить у змову англосаксів
Robar III написано: | Воно регулюється не народжуваністю якраз. |
Що ви маєте на увазі? Я якось втратив нитку ваших роздумів. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-12-15 18:22 |
Robar III написано: | все ще сидить на московському вк? |
а хтось інший викладає новини кацапською
невже українською не знайшлося?
http://www.eurointegration.com.ua/news/2016/12/15/7058943/
Цитата: | Європарламент знову переніс український безвіз, тепер – на квітень
Четвер, 15 грудня 2016, 15:08
Європейський парламент оприлюднив нову індикативну дату розгляду питання про безвізовий режим для України.
Така інформація міститься в реєстраційній картці законопроекту на сайті ЄП.
За оновленою інформацією, українське питання буде поставлене на голосування 3 квітня.
За оновленим планом, це питання буде розглянуте в пленарному залі 3 квітня. Кілька днів тому Європарламент вже переносив прогнозну дату розгляду українського безвізу з 18 січня на 1 лютого. Тоді це пояснювали процедурними питаннями.
Примітно, що розгляд законодавчої ініціативи щодо скасування віз для Грузії відбудеться раніше, 2 лютого.
Як повідомляла "Європейська правда", згодом розгляд безвізового режиму для Украни та Грузії знову може бути об'єднаний в один пакет - саме такий план передбачений рішенням країн-членів.
За даними деяких джерел, ЄС хоче використати процедурні важелі, щоби перенести запуск безвізового режиму на період після президентських виборів у Франції, які відбудуться в квітні та травні 2017 року. |
Цитата: | Чергове перенесення дати розгляду надання безвізового режиму для України на квітень 2017 року – це плювок в Україну. Також це фіаско нинішньої української зовнішньої політики.
Про це у Фейсбуці пише український дипломат Василь Філіпчук.
«Після двох десятків років роботи з ЄС у мене не залишилося ніяких особливих ілюзій щодо Євросоюзу, як щодо його плюсів, так і щодо мінусів. Але нове перенесення дати розгляду надання безвізового режиму для України на квітень – це вже занадто навіть для такого єврореаліста, як я. Це плювок, це просто прояв неповаги. Не буду уточнювати – чи на адресу лише певних осіб в українському керівництві, чи щодо країни у цілому – у даному випадку це вже абсолютно не важливо. Можливо, думали про когось конкретно – але плюнули в цілу країну, у кожного з нас», – написав В.Філіпчук.
На його думку, це повне фіаско нинішньої української зовнішньої політики.
«Це провал безглуздої риторики, недотриманих обіцянок, брехні і обману. Можна ще двадцять разів повторити, що все це лише технічні деталі, що все це через поганих правих радикалів у Франції і лівих радикалів у Нідерландах і, що головне, – це не безвізовий режим, а реформи, до яких нас цей безвізовий режим штовхає... Можливо, що все це так, і що все це правда. Але з сьогоднішнього дня ці мантри вже нічого у наших громадян, крім відрази, не викликатимуть. Все це лише змушуватиме кожного, хто був на Майдані, запитатися – так за що боролись?», – додає В.Філіпчук.
Дипломат додає: Після таких рішень образа на ЄС у суспільному сприйнятті незворотня.
«І навіть якщо цей безвіз таки дадуть десь там у червні чи липні – він вже більше не матиме такого позитивного сприйняття, як раніше. Скоріше, навпаки. Він буде нагадуванням не героїзму на Майдані чи реформ. Він стане нагадуванням плювка», – вважає експерт. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/12/15/dyplomat_vasyl_filipchuk_chergove_perenesennya_bezvizu__plyuvok_i_povne_1009789 |
|
|
|
|
|
володимирко2 Оцифрування книг Гуртом
|
2016-12-15 18:23 |
Минулого року я сперечався з напарником про запровадження безвізу в Україні. Його жінка працює в Італії, двічі на рак приїздить на три місяці в загальному, а літом вони їдуть десь на море. А з безвізом вони могли б відпочивати десь у Європі, хоч би на Сіцилії як він казав. Я напівсерйозно йому кажу, що все затягнеться на липень-серпень, потім на вересень і далі, потім на новий рік. Далі нам не дадуть, бо зима, холодно, нема чого шастати по європах. А далі чекайте десь на паску. Я виявився правий. А шкода. Хоч мені з нечіпованим паспортом і так нічого не світить. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-12-15 18:25 |
don pedro написано: | Він ще й Старікава читає, любить Асада і вірить у змову англосаксів |
про дугіна забули))
і вірить в його поліглотство |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-12-15 18:32 |
don pedro написано: | любить Асада |
Краще Асад, аніж ІД. |
|
|
|
|
|
2016-12-15 18:38 |
[Captain] написано: | Краще Асад, аніж ІД. |
Це одне й те саме. |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-12-15 18:45 |
хвилина пошуку ґуґлом: Ні в якому разі не повинні працювати установи під час п`яти обов`язкових молитов. Лікарем-гінекологом може бути виключно жінка. На жувальну гумку, алкоголь і тютюнові вироби накладається табу. Послухались - кілька десятків ударів батогом. Жінка без супроводу чоловіка не сміє вийти на вулицю. Якщо таке трапиться, то «опікуна» чекає порка. Злодієві, впійманого на місці крадіжки, ампутують рука. Для всіх жінок обов`язково використання мусульманського одягу, що закриває все тіло. Відступ від віри карається публічної стратою. Для чоловіків обов`язковим є носіння бороди. Заборонено перегляд футбольних матчів, мультфільмів, носіння джинсового одягу.
Джерело: http://faqukrs.xyz/novini-ta-suspilstvo/politika/110287-iblisskoe-derzhava-shho-ce-zakoni-iblisskogo.html щось не думаю, що Асад це те саме. диктатор він або ні, аби не терорист. |
|
|
|
|
|
2016-12-15 18:53 |
[Captain]
"Хвилини пошуку Гуглом" вистачає для того, щоб дізнатись, що асадисти убили людей значно більше, аніж ЖАХЛИВИЙ ІДІЛ і те, що Асад та кацапи не робили і не роблять нічого для боротьби з КОШМАРНИМИ ісламістами |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-15 19:15 |
don pedro написано: | Що ви маєте на увазі? Я якось втратив нитку ваших роздумів. |
кількість населення. Народжуваність може бути високою, але еміграція також. В ерзультаті кількість населення може не змінюватись, чи навіть зменшуватись...
Додано через 1 хвилину 23 секунди:
[Captain] написано: | Краще Асад, аніж ІД. |
хто таке сказав? Закони в Асадівській Сирії, та кілької інших майже аналогічні до законів ІДІЛ. Чи ти думаєш, що вони з потолка свої закони взяли...
Додано через 2 хвилини 31 секунду:
ssTAss написано: | невже українською не знайшлося? |
ну на твітері кацапською перше в очі трапилось. Не думаю. що валіку, було б важко прочиатти. Він же про зір нічого не писав, тільки про слух. |
|
|
|
|
|
2016-12-15 19:22 |
Robar III написано: | В ерзультаті кількість населення може не змінюватись, чи навіть зменшуватись... |
Мова йде про українців, а не якихось незрозумілих мігрантів. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-15 19:25 |
don pedro
я розумію це. Проте давайте подивимось скільки українців емігрувало? Чи ви думаєте, якщо збільшити народжуваність еміграції українців з України не буде? Що тоді, кордони закриємо? |
|
|
|
|
|
2016-12-15 19:29 |
Robar III
Для того, щоб еміграції не було, має бути справжнє економічне зростання і сякий-такий лад та повага до людей. А цього немає. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-15 19:31 |
don pedro написано: | має бути справжнє економічне зростання і сякий-такий лад та повага до людей. |
от про це я і писав
Robar III написано: | Нащо 50 мільйонів населення, щоб вони у цьому багні й далі жили? Піднімай рівень життя, рівень населення сам підніметься. А про вимирання нації, розказуй іншим.... Воно регулюється не народжуваністю якраз. |
|
|
|
|
|
|
2016-12-15 19:36 |
Robar III написано: | що все ще сидить на московському вк? |
Заглядаю у ВК кожного дня. Навіть не збираюся звідти йти.
don pedro написано: | Він ще й Старікава читає, любить Асада і вірить у змову англосаксів |
Абсолютно правильно !
ssTAss написано: |
про дугіна забули))
і вірить в його поліглотство
|
Абсолютно правильно ! А ви сумніваєтеся, що Дугін знає 9-10 іноземних мов ? Шановний, ви просто заздрите його здібностям. А я не заздрю Дугіну, а рівняюсь на нього.
don pedro написано: | "Хвилини пошуку Гуглом" вистачає для того, щоб дізнатись, що асадисти убили людей значно більше, аніж ЖАХЛИВИЙ ІДІЛ і |
Менше дивіться/читайте сіоністські та такфіристські ЗМІ.
Robar III написано: | Народжуваність може бути високою, але еміграція також. |
Рішення цієї проблеми дуже просте - закрийте кордони, як це було в СРСР. Із совка ніхто не емігрував, хоча багато хто про це мрія. А з іншої сторони еміграція - це одна із форм природнього відбору, коли погані люди виїжають геть, а добрі залишаються.
Robar III написано: | Закони в Асадівській Сирії, |
Дай боже Україні такі закони і такого президента як Башар аль Асад !
Robar III написано: | Ви розумієте, що пишите це наЦЦіоналісту |
Так, я український націоналіст і завжди про це заявляв. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-15 19:43 |
don pedro
дивіться як я гарно з кордонами вгадав.
virtus8hur написано: | Дай боже Україні такі закони і такого президента як Башар аль Асад ! |
Добре, що ніякого бога немає, як і цих законів в Україні.
virtus8hur написано: | А з іншої сторони еміграція - це одна із форм природнього відбору, коли погані люди виїжають геть, а добрі залишаються. |
ви такий наївний.....
Додано через 3 хвилини 50 секунд:
virtus8hur
ще питання, ви дивились відео "Самогубство білої раси 100 років". Автор, колишній лідер Американського нац альянсу...? |
|
|
|
|
|
2016-12-15 19:49 |
Robar III написано: | ви дивились відео "Самогубство білої раси 100 років". |
Не дивився.
Robar III написано: | Добре, що ніякого бога немає, |
Ого ! Думаю після цих ваших слів будь-які коментарі зайві. |
|
|
|
|
|
2016-12-15 20:10 |
virtus8hur написано: | Менше дивіться/читайте сіоністські та такфіристські ЗМІ. |
Менше давайте "розумних" порад.
virtus8hur написано: | Так, я український націоналіст і завжди про це заявляв. |
Такий же самий, як я китайський.
virtus8hur написано: | А з іншої сторони еміграція - це одна із форм природнього відбору, коли погані люди виїжають геть, а добрі залишаються. |
Справді: нікому не потрібний і не здатний працювати, однак "добрий" п'яниця залишиться, а "погані" люди з якимись прагненнями, розумом та силами виїдуть назавжди. Ваш коханий СРСР від міграції аж ніяк не розквітнув, а от США навпаки отримали немало дуже цінних громадян. Найвідоміший
virtus8hur написано: | А я не заздрю Дугіну, а рівняюсь на нього. |
В ненависті до України теж?
Взагалі, судячи з ваших ГЛИБИННИХ суджень, дозвольте поцікавитись: скільки вам років? |
|
|
|
|
|
2016-12-15 20:23 |
don pedro написано: | Ваш коханий СРСР від міграції аж ніяк не розквітнув, а от США навпаки отримали немало дуже цінних громадян. |
Я ненавиджу СРСР, але те, що до 1991 не було ніякої кольорової міграції, це вже добре. США - це країна мігрантів, ви це мали б знати.
don pedro написано: | В ненависті до України теж? |
Ні, якраз це є виключенням у ставленні до Дугіна. Він українофоб звісно, але водночас інтелектуал-гігант. Для мене він як перевтілення Платона. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-15 20:26 |
virtus8hur написано: | що до 1991 не було ніякої кольорової міграції, це вже добре. |
насмішили.. міграція всередині совку була ще тою.... Чи чеченці це арійці\нордичний тип? |
|
|
|
|
|
2016-12-15 20:33 |
Robar III написано: | міграція всередині совку була ще тою.... Чи чеченці це норди? |
По-перше, населення СРСР було переважно біле. Мігрантів із Кавказу чи Середньої Азії в Україні було дуже мало.
По-друге, якби міграція була не тільки всередині совка, а із країнами Африки, Азії, то це дуже погано позначилося б на українській нації.
don pedro написано: | Справді: нікому не потрібний і не здатний працювати, однак "добрий" п'яниця залишиться, а "погані" люди з якимись прагненнями, розумом та силами виїдуть назавжди. |
Ви навели частковий випадок. А я мав на увазі трішки інше. Якби в Україні був установлений націоналістичний режим, схожий на те, що зараз у Сирії. Проводилася б політика тверезості. Люди не здібні, не здатні працювати є завжди, але в умовах авторитаризму вони просто нейтралізовані. Зате люди, які зачаровані західними цінностями могли б вільно звалити геть з України, щоб не створювати соціальну базу для кольорової революції. Ось так десь. |
|
|
|
|
|
2016-12-15 21:05 |
virtus8hur написано: | Ні, якраз це є виключенням у ставленні до Дугіна. Він українофоб звісно, але водночас інтелектуал-гігант. Для мене він як перевтілення Платона. |
!!!!
virtus8hur написано: | націоналістичний режим, схожий на те, що зараз у Сирії |
Зараз асадити укупі з іноземними інтервентами здійснюють геноцид зпроти сирійців за релігійною ознакою.
virtus8hur написано: | Зате люди, які зачаровані західними цінностями |
Ці люди - єдина надія України.
virtus8hur написано: | щоб не створювати соціальну базу для кольорової революції. Ось так десь. |
О, ще одне підспівування кацапам |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-12-15 22:25 |
virtus8hur написано: | Я ненавиджу СРСР |
враховуючи те, що СРСР давненько вже не існує, ненавидіти його непродуктивно
топірка більш актуально любити Україну
українці так люблять неньку, що тікають з неї світ за очі
і як точно підмітив один ...дон
don pedro написано: | Ці люди - єдина надія України. |
Додано через 18 хвилин 47 секунд:
ssTAss написано: |
про дугіна забули))
і вірить в його поліглотство Wide grin
|
на толоці є люди, які на повному серйозі стверджують, що пан Агатангел Кримський знав (!) 100 мов
щось не помічав, щоб пан ssTAss по-дружньому піднімав їх на сміх |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-12-16 00:08 |
У франції зоопрацівники, запустили петицію на захист у місті щурів. Французькі щури, це вам не жителі в Україні й Алеппо. Міняємо усі аватарки на французькі прапори. |
|
|
|
|
|
2016-12-16 06:13 |
Що не так ?
don pedro написано: | Зараз асадити укупі з іноземними інтервентами здійснюють геноцид зпроти сирійців за релігійною ознакою. |
А якби асадити програли війну, тоді FSA різали б алавітів. У Сирії грамадянська війна, друже, уже 5 років триває. Але в Україні до такого не дійде.
don pedro написано: | Ці люди - єдина надія України. |
Єдина надія - це націоналісти. А вестернізованих треба або гнати геть, або нейтралізувати в умовах авторитаризму, коли від їх думки нічого не залежатиме.
фіцко написано: | пан Агатангел Кримський знав (!) 100 мов |
Думаю це перебільшення відверте. Хіба що він знав їх дуже поверхово - вивчив алфавіт і декілька слів та фраз. Якщо це вважати знанням мови, тоді я знаю 8 мов. |
|
|
|
|
Hentaihunter VIP
|
2016-12-16 07:10 |
фіцко написано: | знав (!) 100 мов |
Педівікія каже про 60. |
|
|
|
|
|
2016-12-16 07:33 |
Hentaihunter написано: | Педівікія каже про 60. |
Деякі люди, які вже мають досвід, кажуть що неможливо вільно володіти більше, ніж 3 мовами. На жаль, сам не маю можливості це перевірити. |
|
|
|
|