Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
iwan wan 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-10-13 18:03  
Robar III написано:
Ти ж, що ось-ось отримаємо візи й як заживемо. петя шоколад, що даром примножив багатство посивів?

почитали б ви статтю, гарантую себе точно б впізнали
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-10-13 18:07  
iwan wan
Вибачайте, там тільки ваша біографія.
ярий тверезенник 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2016-10-13 18:36  
Леля22 якщо ви не помітили то межа вже давно перейдена всіма і у всьому! Це інет і тут ми когось образили або нас хтось образив. Важко образити того хто в реаліях не дає собі в тарілку плюнути... А тут ображатись це наївно.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-13 18:46  
хто там кричав про те, що студенти всі сидять на ворожій соцмережі, маю до вас пропозицію: допоможіть зібрати точнішу інформацію про те, скільки саме студентів чинять таку зраду. я шукав, але поки що жодних соціологічних даних не знайшов (навіть приблизних). було б добре знайти більше статей, в яких популярно описано, чому саме на тій соцмережі сидіти українцям не слід. єдина така стаття є на головній сторінці Гуртом.

це заклик до дії. хто просто хоче вести срач - проходьте повз, не зупиняючись. інших прошу писати сюди: https://toloka.to/t76654
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-13 19:14  
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1416868605007840&id=100000541433652
Щодо "мовного питання".
Як ви думаєте, чому Росія веде війну проти України? От чому? Я не про формальний привід, а про глибинні причини?
Відповідь дуже проста. Аби повернути Україну у лоно власної імперії.
Але навіщо Україна Кремлю, що у нас аж вже такого цінного?
І тут відповідь проста - люди. Не вистачає у імперії, що помирає "людішек", мало у них "кріпаків", а скоро - буде ще менше.
А гарматне м'ясо потрібне. Раби на заводах - потрібні. Привілейовані кріпаки, що добувають вуглеводні - теж потрібні. І все це є в Україні.
Чому саме Україна? Бо Україна - найбільша за кількістю населення "російськомовна" країна світу, після самої Росії.
Вони вважають, що нас легко перетравити, асимілювати, і поширеність російської мови у нас лише підкріплює цю думку.
Для Кремля українці - це ті ж "росіяни", але "трохи зіпсовані" західною пропагандою. Але це нічого - репресивний апарат все виправить, школа та церква - закріплять результат.
Оскільки наявність належної кількості "рабів" - питання виживання імперії, то і від України вони не відчепляться, допоки хтось не програє, або зникне.
Для України є два варіанти:
- капітулювати та влитися у "руській мір". В принципі, для когось він може бути непоганим. На перших етапах життєвий рівень може вирости. Стріляти перестануть. Звісно, доведеться відмовитись від ідентичності, але це для декого - цілком нормальна плата.
- вибороти незалежність, для чого необхідно домогтися від Росії визнання нашої окремішності. Росія відчепиться від нас у той момент, коли зрозуміє, що "перетравити" нас не вийде. Лише тоді, і не хвилиною раніше.
Звісно, можна за це воювати десятиліттями (а саме війна на десятиліття, очевидно, нас і чекає), але мені особисто видається, що вивчити українську - все ж набагато простіше, аніж десятиліттями сидіти в окопах та втрачати найкращих громадян.
При цьому, проти російської мови та її вивчення особисто я нічого не маю. Як і проти будь-яких інших. І проти збереження власної ідентичності громадянами України - ким би вони себе не вважали.
Але мовне питання у нас не може бути вирішене саме як мовне питання, а не політичне, допоки поруч із нами - Російська імперія.
Нам треба довести свою окремішність, інакшість та непридатність до асиміляції - це найпростіший, найменш кривавий та найкоротший шлях припинення цієї клятої війни.
Ми просто повинні показати Росії, що у неї немає шансів. Так само,як колись показали свого часу всі інші народи, що змогли вийти з-під російського впливу.
Звісно, відродження української - це не єдиний можливий спосіб ствердження ідентичності. Але навіщо "вигадувати велосипед", коли інструментарій вже є, і він - очевидний?
Поки що ж ми - це просто ласий шматок для Кремля.
Леля22 
Забанено
Забанено

Востаннє: 07.08.18

2016-10-13 19:46  
ssTAss написано:
незнайому

Я пишу, спираючись на факти.
А ви знайомі з моїм батьком, що таке пишете?! Мої батьки, до речі, в Україні народилися і етнічно НЕ є росіянами (хоча й серед етнічних росіян порядні люди є. Річ не в національності). І комуністами ніколи не були.

А ви - просто звичайне нахабне хамло. Але хамло харизматичне, мабуть, тому я якийсь час і велася...
Ото й усе. Нарешті я прозріла.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-13 19:53  
Леля22
вибачайте за нескромне питання. Скільки вам років?
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2016-10-13 20:35  
ммммм.... політиканство

хоч розбира на недолугі цитати
шоу там де і було

навіть за відсутності глядача певний час, якість таж тобто нею і не пахне, шоу стоїть на місці
дівки та хлопята топчетесь на тому самому, де різноманітність

Додано через 3 хвилини 48 секунд:

ssTAss написано:
ви всі так серйозно нападаєте/захищаєте, ніби від вашої думки щось залежить
розслабтеся і отримуйте задоволення... від реформ))
а це вже непогано, я серйозно))
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 19.11.24

2016-10-13 20:50  
starlost написано:
а це вже непогано, я серйозно))

ось Вам трошки осіннього))
starlost 
VIP

2016-10-13 21:04  
ssTAss
та я про текст а не про картинку))
хоч щось путнє за остані три сторінки

Додано через 2 хвилини 38 секунд:

ssTAss написано:
ось Вам трошки осіннього))

а через три дні в обох соплі, а тоді як?))
ssTAss 

2016-10-13 21:56  
starlost написано:
та я про текст а не про картинку))

то картинка Вам не сподобалась?)
starlost написано:
а через три дні в обох соплі, а тоді як?))

тоді сексу капут або секс в соплях)

Додано через 42 хвилини 54 секунди:

Леля22 написано:

Я пишу, спираючись на факти.
А ви знайомі з моїм батьком, що таке пишете?! Мої батьки, до речі, в Україні народилися і етнічно НЕ є росіянами (хоча й серед етнічних росіян порядні люди є. Річ не в національності). І комуністами ніколи не були.

А ви - просто звичайне нахабне хамло. Але хамло харизматичне, мабуть, тому я якийсь час і велася...
Ото й усе. Нарешті я прозріла.

скопіюю весь допис, бо ця неадекватна особа має звичку редагувати чи то пак повністю видаляти повідомлення))
отже, за списком
1 - не стрибайте по темах, бо копіюєте цитату з іншої, а вставляєте сюди
у Вас з організацією своїх дій все гаразд? ніхто сторонній в голові не говорить?
2 - просив ж підтвердження цих "фактів", так як з пані Ларисою не знайомий взагалі, натомість отримав знову щось про Фаріон... це вже комплекс... треба назву якусь придумати))
3 - пишу тільки те, що є в загальному доступі, не розповсюджую приватної інформації без дозволу адресата, котра до мене потрапила через ПП
може щось вигадав? самі писали, що батьки у Вас кацапомовні і були комсомольцями (до речі, якщо не знаєте, КОМСОМОЛ - це КОмуністичний СОюз МОЛоді)
4 - так, щодо "варонєжу" одразу написав що це тролінг, бо припустив, що котрийсь з Ваших батьків є узкій... Ви ж не відповіли (і маєте на це повне право)
5 - зразу і відповідь на питання Робара-Келтірулли - справді помилився, значить не батьки, а діди/бабці
чому? судячи з Вашого ніку Вам було 22 роки коли реєструвались, отже зараз 23
батькам тоді десь 45-50, отже народжені після другої світової тут в Україні
по котрійсь лінії дідусь/бабуся значить приїхали
якщо і це ні, то значить реально я старий і хамовитий помилився, але звідки тоді у Вас така ненависть до українського? дивно, Вас не виводять з себе висновки тупої маріонетки карпи, котра в час війни тусить з кацапським політтехнологом Льовочкіна і називає українців салой*бами, зате ображає "ватна псевдопатріотка" Ніцой, що вона (отут знову придумаю, бо інакшого пояснення не почув) "відкрила рот на узкоязичних рибок"... та як посміла!)
хммм, це питання залишається відкритим
і нарешті 6 - так, я старе хамло, скотина, зараза і зла падлюка з уточненням - стосовно до тупої сірої маси, котра не вміє мислити і нічого не досягла в своєму житті, окрім ниття і поливання брудом інших

фух, все, аж впрів))
і щоб зовсім підтвердити назву теми, ось вам ще - флудити так флудити, нє?
Леля22 
Забанено
Забанено

2016-10-13 22:21  
ssTAss написано:
але звідки тоді у Вас така ненависть до українського?

???
Тобто, по-вашому, якщо я не люблю Фаріон та деяких інших псевдонаціоналістів (які дискредитують українців, виставляючи їх дебілами та нациками, що кидаються як скажені душевно хворі на людей за рос.мову), то це значить у мене ненависть до українського? Запишіть тоді у ненависники українського і Жадана, і Кокотюху, що там вже.

Якщо росіянин ненавидить путіна, то значить він росіянофоб і зрадник Росії? Цікава логіка...
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-13 22:36  
ЯКИЙ ТАНК
ВІДПОВІДАЄ ВАШОМУ ХАРАКТЕРУ?
Потужний, швидкий чи надміцний? Пройдіть короткий тест, аби дізнатися, який український танк найкраще підходить до Вашого характеру.

http://ukrainiantanks.com/#
ssTAss 

2016-10-13 22:52  
Леля22 написано:
Тобто, по-вашому, якщо я не люблю Фаріон

ssTAss написано:
2 - просив ж підтвердження цих "фактів", так як з пані Ларисою не знайомий взагалі, натомість отримав знову щось про Фаріон... це вже комплекс... треба назву якусь придумати))

Wide grin
Леля22 
Забанено
Забанено

2016-10-13 23:05  
Стасе, знаєте, я би запросила вас до себе в гості й з радістю балакала б з вами українською...
Хоча, мабуть, і це б не допомогло: і б все одно вважали мене і мою родину - ненависниками українського... або ж просто дурепою мене та всіх людей з такою позицією заодно.
Ну що ж це таке? Я просто вже відчуваю пригнічення через те, що не в силах це змінити, щось з цим зробити...

Зі святом вас)
ssTAss 

2016-10-13 23:10  
Леля22 написано:
Ну що ж це таке? Я просто вже відчуваю пригнічення через те, що не в силах це змінити, щось з цим зробити...

та просто наведіть хоч якісь аргументи щодо ватності і псевдопатріотизму пані Лариси Ніцой, бо про неї ніц не знаю
Леля22 
Забанено
Забанено

2016-10-13 23:24  
ssTAss
На жаль, але аргументи відскочуть від вас, як горох від стінки. Їх спіткає така ж доля, як і всі попередні аргументи про інших...
Любі мої аргументи, вас можна поховати... Коли має місце сліпа глибока віра (тут - в людину, в ідею), то аргументи є безсилі.
Спочивайте з миром, аргументи.
starlost 
VIP

2016-10-13 23:30  
о... о-йой

в шоу виникає любовна лінія))

дівчинонька не ріно дихає до парубка, чи розіб'є він їй серце чи ні...)))

to be continued...

Додано через 2 хвилини 12 секунд:

якесь дежавю, я це в якійсь темі бачив, чи може це були інші персонажі
ssTAss 

2016-10-13 23:35  
Леля22 написано:
Коли має місце сліпа глибока віра

віра? в Ніцой? та я її навіть не знаю, може регіоналка якась))
чекаю, хоча б один
starlost написано:
дівчинонька не ріно дихає до парубка,

Tongue out (1)
starlost написано:
чи розіб'є він їй серце чи ні...)))

розбив, позамітав і викинув
казала жи не буде вже ніц до мну писати))
і хамлом обізвала))

Додано через 2 хвилини 46 секунд:

йой, картинку забув)
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-13 23:45  
starlost
персонажі все ті ж.
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-14 09:28  
Зі Святом Запорозького Козацтва, УПА та Української Армії!!! В це Українське Свято вже може ніхто не наважиться обстоювати мову ворога - москальви ? Та забруднювати Святий Український патріотизм та націоналізм ? А Фаріон та їй подібні для мене є звичайними піарщиками, які на націоналізмі в свій час влізли до влади і ніц для України не зробили...
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 25.12.23

2016-10-14 10:39  

Леля22 
Забанено
Забанено

2016-10-14 11:00  
Цитата:
Українці демонструють, що націоналізм – справа корисна, на основі національної ідеї ви – українці, формуєте свою націю, свою спільноту. Всередині ця спільнота спілкується різними мовами, ходить до різних релігійних храмів, але при потребі вона встає спина до спини і боронить свою країну. Я знаю з розповідей однополчан, що так було взимку на Майдані. Я це бачу з власного досвіду під час АТО.

І до речі, якщо хтось хоче наочно побачити так звану «хунту» чи так званих «нациків» – ласкаво прошу до Маріуполя! Тут так звані українські «нацисти» розмовляють російською мовою, охороняють єврейську синагогу, ходять в українських вишиванках і допомагають українському війську. Це для Європи – ситуація унікальна!

Мікаел Скіллт, шведський доброволець у складі полку спеціального призначення «Азов»

П.С. Вже голову собі я розбила, б'ючись нею у непробивну бетонну стіну...
Всім всього найкращого!)
Стасе)
.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-14 11:06  
Леля22
а мій постик вище?
Robar III написано:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1416868605007840&id=100000541433652
Щодо "мовного питання".
Як ви думаєте, чому Росія веде війну проти України? От чому? Я не про формальний привід, а про глибинні причини?
Відповідь дуже проста. Аби повернути Україну у лоно власної імперії.
Але навіщо Україна Кремлю, що у нас аж вже такого цінного?
І тут відповідь проста - люди. Не вистачає у імперії, що помирає "людішек", мало у них "кріпаків", а скоро - буде ще менше.
А гарматне м'ясо потрібне. Раби на заводах - потрібні. Привілейовані кріпаки, що добувають вуглеводні - теж потрібні. І все це є в Україні.
Чому саме Україна? Бо Україна - найбільша за кількістю населення "російськомовна" країна світу, після самої Росії.
Вони вважають, що нас легко перетравити, асимілювати, і поширеність російської мови у нас лише підкріплює цю думку.
Для Кремля українці - це ті ж "росіяни", але "трохи зіпсовані" західною пропагандою. Але це нічого - репресивний апарат все виправить, школа та церква - закріплять результат.
Оскільки наявність належної кількості "рабів" - питання виживання імперії, то і від України вони не відчепляться, допоки хтось не програє, або зникне.
Для України є два варіанти:
- капітулювати та влитися у "руській мір". В принципі, для когось він може бути непоганим. На перших етапах життєвий рівень може вирости. Стріляти перестануть. Звісно, доведеться відмовитись від ідентичності, але це для декого - цілком нормальна плата.
- вибороти незалежність, для чого необхідно домогтися від Росії визнання нашої окремішності. Росія відчепиться від нас у той момент, коли зрозуміє, що "перетравити" нас не вийде. Лише тоді, і не хвилиною раніше.
Звісно, можна за це воювати десятиліттями (а саме війна на десятиліття, очевидно, нас і чекає), але мені особисто видається, що вивчити українську - все ж набагато простіше, аніж десятиліттями сидіти в окопах та втрачати найкращих громадян.
При цьому, проти російської мови та її вивчення особисто я нічого не маю. Як і проти будь-яких інших. І проти збереження власної ідентичності громадянами України - ким би вони себе не вважали.
Але мовне питання у нас не може бути вирішене саме як мовне питання, а не політичне, допоки поруч із нами - Російська імперія.
Нам треба довести свою окремішність, інакшість та непридатність до асиміляції - це найпростіший, найменш кривавий та найкоротший шлях припинення цієї клятої війни.
Ми просто повинні показати Росії, що у неї немає шансів. Так само,як колись показали свого часу всі інші народи, що змогли вийти з-під російського впливу.
Звісно, відродження української - це не єдиний можливий спосіб ствердження ідентичності. Але навіщо "вигадувати велосипед", коли інструментарій вже є, і він - очевидний?
Поки що ж ми - це просто ласий шматок для Кремля.

Додано через 26 секунд:

Знову ігноруємо те, що не можемо заперечити?
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-14 11:16  
Цитата:
ця спільнота спілкується різними мовами, ходить до різних релігійних храмів, але при потребі вона встає спина до спини і боронить свою країну. так звану «хунту» чи так званих «нациків» – ласкаво прошу до Маріуполя! Тут так звані українські «нацисти» розмовляють російською мовою, охороняють єврейську синагогу, ходять в українських вишиванках і допомагають українському війську.
і ще плюс передає російськомовна ваша спільнота ворогу військову інформацію через що так багато втрат зазнали і зазнає Українська Армія. І Леля22 через те що російськомовні (схильні зрадити) військові воюють на стороні України проти лугандонів з кацапами то це є закономірні зрада на зрадах і море 200... Ви теж маєте можливість в якості медсестри допомогти в АТО шановна захисниця кацапства Леля22
iwan wan 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-10-15 15:50  
ярий тверезенник написано:
і ще плюс передає російськомовна ваша спільнота ворогу військову інформацію через що так багато втрат зазнали і зазнає Українська Армія. І Леля22 через те що російськомовні (схильні зрадити) військові воюють на стороні України проти лугандонів з кацапами то це є закономірні зрада на зрадах і море 200... Ви теж маєте можливість в якості медсестри допомогти в АТО шановна захисниця кацапства Леля22

щось я не помічав, що чиновник від того, що говорить українською менша с*ка чим той що говорить російською, так само думаю і тут. Але ви так пишете то вважаєте україномовних військових повними лохами , адже бачте вже 2 роки не бачать зрадників, геніально...
Я не раз писав, що головна біда в головах (те як люди думають, які мають ідеї і принципи) а не в мові, але для когось вже починається мовний шовінізм і його не спинити.
Можна подумати, тернопільське керівництво не типові чинуші ті самі Надалі і Барна ...
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-10-15 16:01  
Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська область) у січні-вересні порівняно з відповідним періодом 2015 року збільшив випуск вантажних вагонів у 3,3 рази, або на 779 вагона - до 1107 одиниць. Про се йдеться в звіті підприємства, переданому до міськвиконкому Кременчука. Згідно з повідомленням, у січні-вересні 2016 року завод здійснив ремонт 15 пасажирських вагонів, але не виробив жодного пасажирського вагону. Як повідомляло УНІАН, Крюківський вагонобудівний завод 2015 року збільшив випуск вантажних вагонів на 83%, або на 1996 вагонів порівняно з 2014 роком - до 410 одиниць.
Сьогодні у військовій частині в Чугуєві Харківської області президент Петро Порошенко передав українській армії більше 150 одиниць бойової техніки. Військові отримали бойові розвідувально-дозорні машини, БМП різних модифікацій, зенітно-ракетні комплекси, модернізовані танки Т-64 і Т-80, вантажні машини КрАЗ, артилерійське обладнання, інше озброєння й засоби тилового захисту. Повітряні Сили ЗСУ отримали модернізовані бойові вертольоти Мі-24 з новою системою навігації й двигунами українського виробництва. Крім того, військовим передано транспортні вертольоти Мі-8, літаки МіГ-29, Су-25, Су-27 і Ан-26, а також радіолокаційні станції.
Японський виробник кабелів для автівок Fujikura запустив біля Львова другу чергу заводу електрообладнання й автозапчастин. Свій завод біля Львова японці запустили навесні 2016 року. Починали із півтисячі працівників, зараз їх 1800 і виробництво постійно розширюють.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-15 23:22  
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-16 08:06  
iwan wan ДЛя мене барна з надалом і пастухом є зрадники які заслуговують на конфіскацію всього накрадженого майна і ув"язнення. А я служив в армії з російськомовною сволотою з донецка, луганська, запоріжжя, харкова тощо... І мене важко переконати в вірності тих російськомовних планокурів. Із Закарпаття пам"ятаю хорощі були хлопаки - найкраще стріляли і на всіх змагання перемагали. А ті наріки тільки крали та обзивали "бандєрами" Україномовних яких було обмаль. До смерті не забуду ненависті російськомовної сволоти до нас Україномовних. Так що москаль є москаль - зраджувати і планокурити. Для москаля Українська мова, як для вампіра срібло і часник з святою водою.
Леля22 
Забанено
Забанено

2016-10-16 09:32  
ярий тверезенник
Тошно вас читати... Поки російськомовні люди нарівні з україномовними людьми захищають Україну, ризикуючи ЖИТТЯМ, ви сидите у безпеці й тих людей, які вас же захищають поливаєте брудом і називаєте "зрадниками і планокурами"... і скиглите, скиглите...
З совістю у вас біда.

Додано через 13 хвилин 11 секунд:

iwan wan написано:

щось я не помічав, що чиновник від того, що говорить українською менша с*ка чим той що говорить російською, так само думаю і тут. Але ви так пишете то вважаєте україномовних військових повними лохами , адже бачте вже 2 роки не бачать зрадників, геніально...
Я не раз писав, що головна біда в головах (те як люди думають, які мають ідеї і принципи) а не в мові, але для когось вже починається мовний шовінізм і його не спинити.
Можна подумати, тернопільське керівництво не типові чинуші ті самі Надалі і Барна ...

Все так. Тільки ці пояснення даремне витрачання часу і нервів. Наприклад, у мене тільки настрій псується після спілкування тут з такими, як наш тверезенник.
З таким же успіхом можна піти до путіністів і пояснювати їм, що путін - вбивця, наводити якісь факти. І що переконаєте? Ніфіга. Страшно навіть уявити, що ви про себе від тих путіністів почуєте...
Якби все було так легко... І словами можна було б переконати. Тоді б не було влади ані сталіна, ані гітлера, ані путіна..

Додано через 10 хвилин 10 секунд:

І якби мене якимось чином образила якась україномовна людина, це що дало б мені право ображати і змішувати з брудом всіх україномовних?!
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 302, 303, 304  наступна