Автор |
Повідомлення |
ярий тверезенник VIP
|
2016-10-11 14:55 |
Цитата: | а чого ж ви такий розумний не воююте там наприклад в складі ПС? |
це запитання можна адресувати будь-кому і навіть жінкам тому що в Ізраілі жінок половина воює. А у нас багато Барнів та Пастухів які в сраці були, а не в АТО... |
|
|
|
|
patrioth.ua. VIP
|
2016-10-11 15:12 |
Не має воїнів?
Все набагато простіше, в усьому винна сліпа материнська любов.
- Синку не йди туди, не роби те..
- Ти мамо, жінка.. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-10-11 15:14 |
iwan wan
Те саме зустрічне питання до вас, мій обдарований юний друже. А мене просто не взяли. Тепер кажіть мені, чому ви не ПЕРЕМАГАЄТЕ? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-10-11 17:09 |
iwan wan написано: | а чого ж ви такий розумний не воююте там наприклад в складі ПС? |
А ти чого в сраці сидиш?! Чи нехай інші воюють, а я"перемогами" потішусь А потім виїду, за кордон і буду писати "спогади", як погані "зрадофіли" не давали будувати мою Україну, й взагалі у всьому винні?
Валя Котик
я вам писав, вже чого ви коментите тільки те на що хочете? коли вам задають прямі питання ви звалюєте в офлайн?! Невже методичка не досконала?! |
|
|
|
|
|
2016-10-11 17:36 |
Блага вість: війсокве міністтерство поки що не збирається здавати Стаицю Луганську. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-10-11 17:50 |
don pedro написано: | війсокве міністтерство поки що не збирається здавати Стаицю Луганську. |
??
Цитата: | Головне управління розвідки Міністерства оборони України
6 год ·
Обстановка в зоні АТО
станом на 11 жовтня
На виконання домовленостей від 21 вересня 2016 року, на тимчасово окупованих територіях сходу України триває процес розведення сил на трьох ділянках:
н.п.Станиця Луганська – розпочалось часткове відведення підрозділів 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ з передових позицій у районі мосту через р.Сіверський Донець;
н.п.Золоте, Петрівське – продовжується розмінування місцевості.
Контроль обстановки у районах відведення здійснюють безпілотні літальні апарати та групи спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
Противник продовжує порушувати режим припинення вогню. На окремих напрямках здійснювались обстріли зі стрілецької зброї, комплексів протитанкових керованих ракет, БТР, БМП, 82-мм і 120-мм мінометів (н.п.Попасна, Новоолександрівка, Новозванівка, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка, Гнутове, Талаківка, Водяне, Широкине), 122-мм і 152-мм артилерійських систем (н.п.Новоолександрівка, Новозванівка, Талаківка, Бердянське, Широкине).
Значно зросла інтенсивність вогневого впливу по об’єктах сил АТО на Маріупольському напрямку. Обстріли наших опорних пунктів та спостережних постів здійснювали підрозділи зі складу окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1АК (Донецьк) ЗС РФ. На вогневі позиції (район н.п.Качкарське) було завчасно виведено реактивну артилерійську батарею полку, яка перебувала у готовності до застосування.
Уточнення результатів вогневого ураження та корегування вогню забезпечували безпілотні літальні апарати зі складу взводу БПЛА 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти.
Основні зусилля противника зосереджувались на:
підтриманні боєготовності військ (сил). До вищого ступеня приводились підрозділи 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та
11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ;
доукомплектуванні підрозділів. До 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ прибуло молоде поповнення;
підготовці до зимнього періоду бойових дій. У підрозділах 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов), 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ розпочато переведення техніки на зимовий режим експлуатації.
Противник продовжує ведення розвідки позицій сил АТО. Зафіксовано три тактичні безпілотні літальні апарати у зонах відповідальності ОТУ “Луганськ” та “Маріуполь”.
Командування ЗС РФ продовжує постачання військової техніки, матеріально-технічних засобів для забезпечення підпорядкованих з’єднань і частин 1 та 2 АК з території Росії до пунктів призначення:
Свердловськ – чотири цистерни з пально-мастильними матеріалами (200 тонн);
Кутейникове – сім цистерн з дизельним паливом та бензином (350 тонн);
Іловайськ – чотири цистерни з дизельним паливом (200 тонн), два танки та дві БМП на платформах.
Чергові втрати ЗС РФ на сході України протягом доби склали один поранений військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк).
Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібру понад 100 мм, САУ, 122-мм реактивних систем залпового вогню “Град” у районах н.п.Бугаївка, Ірміне, Донецьк та Оленівка. |
|
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-11 17:54 |
Robar III написано: | А ти чого в сраці сидиш?! Чи нехай інші воюють, а я"перемогами" потішусь А потім виїду, за кордон і буду писати "спогади", як погані "зрадофіли" не давали будувати мою Україну, й взагалі у всьому винні? |
а ТИ чого?
я поки студент, закінчу універ то й піду в армію
герої блін понаходилися тилових воєн, сидять в дупі бачать дупу, і верещать що кругом дупа, так піднесіть свою дупу вийдіть з тої дупи в якій сидите зробіть шось корисне напприклад поприбирайте коло хати чи на вулиці ...
то у вас певно методичка та сама як не лол так нацзрадники, або ті хто звалять закордон |
|
|
|
|
|
2016-10-11 18:01 |
ssTAss написано: | у районі мосту через р.Сіверський Донець; |
таки здали тактичний оборонний рубіж?
Додано через 48 секунд:
iwan wan
Забагато про дупи, мій юний друже. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-11 18:45 |
don pedro написано: | Забагато про дупи, мій юний друже. |
ту все судячи по ваших словах) |
|
|
|
|
patrioth.ua. VIP
|
2016-10-11 18:46 |
iwan wan
Шо, шо, а кричати ми вмієм.. І ще багато нових талантів у себе віднайшли. Як же ми багато втратили, що раніш ними не користувались. А може тому і сидимо зараз в дупі, бо здібності пішли в рух? Може дечим не слід користуватись? |
|
|
|
|
|
2016-10-11 19:16 |
iwan wan
Про дупи, мій юний дружий, ви згадали першим. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-11 20:30 |
patrioth.ua. написано: | Шо, шо, а кричати ми вмієм.. І ще багато нових талантів у себе віднайшли. Як же ми багато втратили, що раніш ними не користувались. А може тому і сидимо зараз в дупі, бо здібності пішли в рух? Може дечим не слід користуватись? |
та да, останні роки відкрили багато чого цікавого і не дуже
don pedro написано: | Про дупи, мій юний дружий, ви згадали першим. |
а як ви ще можете назвати реальність в якій живете?
Додано через 46 секунд:
http://blogs.pravda.com.ua/authors/bratushchak/57fbb8fd4ff5d/
нате вам трошки української журналістики |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2016-10-11 20:41 |
iwan wan написано: | нате вам трошки української журналістики |
Цитата: | Ротань забив гол на 88-й хвилині. Це він теж спеціально зробив? Братущак вразив. |
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-10-11 21:38 |
iwan wan написано: |
а ТИ чого?
я поки студент, закінчу універ то й піду в армію
|
і чого ж це ми тикаємо?! ми з тобою на ти не переходили.
Стосовно мене, то є свої причини, чому я до березня не в армії. Про це я писав вже не раз |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-11 21:52 |
Robar III написано: | і чого ж це ми тикаємо?! ми з тобою на ти не переходили. |
шановний вже нать на пам'ятаємо, що пишемо вище? )))
о да, навоюється армія з такими бравими солдатами
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-10-11 22:11 |
iwan wan
лоол, Я пам'ятаю що я пишу. А от ти походу не дуже. Особливо твоє ставлення до ЗСУ тп поліцаїв, чудово показує як ти будеш служити. студенте. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-11 22:41 |
Robar III написано: | лоол, Я пам'ятаю що я пишу. А от ти походу не дуже. Особливо твоє ставлення до ЗСУ тп поліцаїв, чудово показує як ти будеш служити. студенте. |
ну по крайнім мірі краще, ніж ще один вічний нитік))
і до ЗСУ і по поліції ставлюся нормально, знаю, що і там і там вистачає кодла всякого
і що то лол вічний певно доросла людина, а пишеш як школота))) |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-10-11 22:45 |
iwan wan
я ж не винен, що інакше не доходить декому. Пишу так, щоб зрозумів. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-11 22:57 |
Robar III написано: | я ж не винен, що інакше не доходить декому. Пишу так, щоб зрозумів. |
та ви пане геній, рідкісний, от знаєте, я так спілкувався з вами і зрозумів, що ви такі самі як і москалі, ті самі методи донесення своєї думки, та сама фанатична впертість в усьому, та сама зневага до інших думок...
як кажуть мудрі люди, біда у головах у першу чергу |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-10-11 23:23 |
На Кропивниччині починають будівництво біогазового заводу вартістю 15 млн. євро. В селищі Капітанівка Новомиргородського району Кропивницької області незабаром розпочнуть будівництво заводу з виробництва біогазу. Його планують здати в експлуатацію вже 2018 року, повідомляє Агравері. Будуватиме завод компанія "Агроспецсервіс". Біогаз вироблятимуть із відходів цукрового заводу. "Нами ухвалено рішення щодо будівництва заводу з виробництва біогазу з відходів виробництва Капітанівського цукрового заводу. Се дасть змогу не витрачати кошти на їх утилізацію, виробляти електроенергію і продавати її частково в систему за "зеленим" тарифом. Відповідно, з'явиться додаткове джерело отримання прибутку від безпосередньої переробки відходів сього підприємства", — сказав власник агрохолдингу і одночасно заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради Сергій Тарасов. Обсяг інвестицій в біогазовий завод – 15 млн. євро. Він буде одним із найтехнологічніших і дасть 50 робочих місць.
Кропивницьке ПАТ "Ельворті" розпочало випуск самохідних екскаваторів-навантажувачів під самостійною торговою маркою "Elex". "Elex" призначено для виконання навантажувально-розвантажувальних та екскаваційних робіт, планування території, риття котлованів і траншей. Машина випускається в двох модифікаціях: 1) "Elex 81A" зі стандартною рукояттю (глибина копання - до 4 340 мм); 2) "Elex 81A-01" з телескопічною рукояттю (глибина копання - до 5 410 мм). Обидві моделі оснащено повним приводом. Крім того, керований передній міст дозволяє оператору впевнено працювати в обмеженому просторі, а мінімальний радіус розвороту екскаватора-навантажувача становить всього 5 500 мм.
Валовий зовнішній борг банківського сектору України у першому півріччі 2016 року скоротився на 2,3 млрд. дол. США. Про cе йдеться в першому випуску "Огляду банківського сектору" Національного банку України, представленого в під час брифінгу в НБУ. Згідно з даними НБУ, зниження рівня боргу зумовлено погашенням раніше залучених кредитів та конвертацією сих кредитів в капітал. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-10-12 08:04 |
iwan wan
Це кажуть мені порошенколюби. Все по методичці, а ще я агент кремля так, і сиджу заразом на зарплаті держ. депу, і москви.
до речі, я вже тут накидав реально кучу локазів, а ви ні одного зі свого боку. Лиш постійно пишете, про "рєформьі будут, петя шоколад наш прєзіднт, он всьо делаєт для нас радімьіх"
Додано через 14 хвилин 8 секунд:
Роман Сініцин додав 4 нових фото.
9 жовтня о 13:19 ·
"Звільнений з займаної посади"
Ви під цим розумієте те що і я?
Вигнали з органів?
А от і ні...
Пам'ятаєте історію про п'яного в.о. замначальника Подільської поліціі, який з колєгою втікав від копів на "лівому" рейнджровері (взятому на штрафмайданчику) з підробним техпаспортом. Коли копи догнали - ліз на них з кулаками і обіцяв "всім піздєц",
http://www.pravda.com.ua/columns/2016/08/11/7117466/
На фото відповідь від Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення Нацполіції. Там чорним по білому "звільнений з займаної посади"
Звичайна маніпуляція.
Малько перестав виконувати функції начальника кримінального розшуку / начальника сектору розшуку транспортних засобів.
Його просто ПОНИЗИЛИ до опера в секторі розшуку крадених тачок. Ось фото кількатижневої давності, він і далі працює і виїжджає на виклики.
Через пів року зможе знову рости по кар'єрній драбині.
Начальник Малька - Влад Іщенко, я про нього недавно розказував
https://m.facebook.com/romabra/posts/10201977111107497
... взагалі обмежився доганою...
Андрей Крищенко Khatia Dekanoidze - а яким має бути "зальот" співробітника Нацполіції, щоб його таки звільнили?
Я вже не кажу про кримінальну відповідальність і нормальне розслідування по донецькому рейнджроверу, підробному техпаспорту, звідки він і чий і так далі.
Ми то своє розслідування по "автомобільним тємам" Малька і товаріщей провели, скоро викотим.
Але чому це ми маємо робити? Додано через 6 хвилин 54 секунди:
Cleaf
вітаю у клубі |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-10-12 08:48 |
колись як був студентом то теж був наївний. Навіть 5 років навчання в універі не позбавили наївності так як рік служби в армії. Там в армії швидко з голови вибивається вся тупа наївність бо дибіл-прапор або дибіл-фараон швидко одним крутим словом переконує що життя це х... і всі люди це п... А коли пару фанер отримаєш від них же то справді бачиш що життя це х... і люди це п... Якщо людина не знає що таке армія ніц, і якщо людина навіть не була на складі чи на будові то як та людина може щось знати на теплому дивані ? Я багато де працював і бачив багато виродків (чомусь виродків більше чим хороших людей) і одне для мене ясно що чим людині файніше в житті то та людина є підліша та брехливіша. Я працював і на легкій роботі наприклад в універі то там працівники ні хрена не роблять тільки кофе попивають і курять ніби їм важко дуже - такі ботани теж мають погляди на життя зовсім інші ніж я який пройшов і армію і будови зі складами... Підіть послужіть до війська і ваші погляди ой як зміняться!!! |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-12 08:48 |
Robar III написано: |
Це кажуть мені порошенколюби. Все по методичці, а ще я агент кремля так, і сиджу заразом на зарплаті держ. депу, і москви.
до речі, я вже тут накидав реально кучу локазів, а ви ні одного зі свого боку. Лиш постійно пишете, про "рєформьі будут, петя шоколад наш прєзіднт, он всьо делаєт для нас радімьіх"
|
ну що ж порбиш, якщо ви впертий мов той гірський баран і у вас все погано, вам навіть нічого не доведеш, на всі докази будуть крики, що то зрада брехня, і тд
а я шановний вам вже писав, що ви тільки негатив шукаєте тим і живете, для вас все буде негативно
а щодо порошенка я також писав, що думаю, і толку, всерівно я порошенколюб, так кажу такий самий впертий як і москалі, так само всмоткуєте тіки погані новини, ех, гарно ж союз постарався якщо є такі як ви |
|
|
|
|
Валя Котик Свій
|
2016-10-12 08:54 |
Robar III написано: |
Валя Котик
я вам писав, вже чого ви коментите тільки те на що хочете? коли вам задають прямі питання ви звалюєте в офлайн?!
|
"Вата" дає посилання на російські змі, шаріїв, шапошнікових, азірових, арбузових і т.п.. Той хто дає посилання на російські ЗМІ, шаріїв, шапошнікових, азірових, арбузових і т.п. - "вата". А з "ватою" я не спілкуюсь. Усе просто.
don pedro, а Ви у шахи граєте? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-10-12 09:33 |
Валя Котик
лол. Ну я вам давав посилання не з "вата-змі" ви ігнорите вперто коли не знаєте, що відповісти. Я скидав упу відео, де показано як копи збивають людей, чого ви тоді нічого не писали?! Тому закрийтесь, адептко, з вами розмову завершено.
iwan wan
xd, Союз постарався... я ж кажу, що ви будете потім писати в спогадах, про поганих хлопів які вам не давали будувати Україну. Он вже навіть чорнові варіанти є. |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-10-12 09:56 |
Я не розумію чому патрульних копів називають новою поліцією. Люди в курсі що це просто нови єй відділок?
Додано через 28 секунд:
*новий |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-10-12 09:59 |
Валя Котик а ви хлоп чи дівка ? незнати як до вас звертатись... |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-10-12 10:37 |
Robar III написано: | ... я ж кажу, що ви будете потім писати в спогадах, про поганих хлопів які вам не давали будувати Україну. Он вже навіть чорнові варіанти є. |
а ну правильно, я й забув що у вас іделогія типу "хай буде в нас бардак і вічна зрада, а всіх незгідних з таким виженемо з України"
не дочекаєтеся шановний)) не виїду))
хіба, що буду років через 40 їздити по країні, і пояснювати всім, що було дуже важко, бо такі як ви не тіки нили, а й всіляко намагалися встомити палки в колеса, бо вважали, що не треба нічого робити, краже ж і так не буде |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-10-12 10:47 |
iwan wan
Яка на вашу думку ідеологія в Росії? |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-10-12 11:27 |
[Captain] ідеологія на росії така сама як і в Україні - це москалізація!!! Навіть Руслана стала на москалячій балакати... |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|