Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 19.11.24

2016-10-07 21:29  
о_O
інтер чесний (український навіть?), бо критикує владу
просто в немилість попав
побільше нам таких каналів, нє?
володимирко2 
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 14.11.24

2016-10-07 23:59  
Одеська кіностудія виклала на YouTube понад 400 своїх фільмів. Там навіть українські фільми є... три.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-10-08 13:49  
don pedro
щось перемогофіли проігнорували новину з відступом наших військ. Цікаво, під якою новиною вони знову, почнуть писати про перемогу.... Wink (1)
Clеaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.16

2016-10-08 14:51  
Всім зрадофілам присв'ячується. Підбірка чергових перемог на шляху освоєння Держбюджету.

В Україні завершено фільм "Синагога" за новелою Кафки
Держкіно прийняло завершений виробництвом 30-хвилинний фільм "Синагога" режисера Івана Орленка за новелою Кафки.
"Дія фільму відбувається під час Голокосту. Сценарій написаний Іваном Орленком за мотивами новели Франца Кафки "У нашій синагозі". Продюсер фільму - Олена Єршова. Виробництво здійснювали українська компанія "ТАТОФІЛЬМ" та французька "КіноЕлектрон". Фільм є переможцем 7-го конкурсного відбору Держкіно. Він створювався у копродукції з Францією. Бюджет стрічки - понад 1,515 млн грн, за рахунок Держкіно - 900 тис. грн", - ідеться в повідомленні.
Основні зйомки проходили навесні й улітку 2016 року в Києві, Хусті та Страсбурзі (Франція) на відкритих майданчиках та в інтер'єрах.
У Чернівцях відкрили пам’ятник в’язням єврейського гетто
У Чернівцях на вулиці Сагайдачного 22 відкрили меморіальний комплекс в’язням гетто, на якому українською й англійською мовами вибито напис: «У пам’ять про євреїв, в’язнів Чернівецького гетто 1941 року». Архітектор Віктор Ткач.
В Ужгороді біля філармонії відкриють перший на Закарпатті пам’ятник жертвам Голокосту
Єврейська громада Ужгорода, за підтримки декількох громадських організацій, вирішила зробити пам’ятний знак на тому місці, де безпосередньо забирали ужгородців. Тут буде встановлена «Зірка нескінченності», вирізана з металу. А на землі буде вимощена бруківкою «зірка Давида». Пам’ятник не буде «ламати» архітектурну форму синагоги».
В Держбюджет на 2017 рік закладуть кошти на реконструкцію будинку, в якому планується створити Музей Бабиного Яр
"Було вирішене питання з будинком по вулиці Мельникова, 44 - це контора колишнього єврейського кладовища, єдиного кам'яного свідка цієї трагедії. Після судових засідань, які тривали протягом року, ця будівля була передана Національному архітектурному заповіднику "Бабин Яр". Але ми не встигаємо зараз, до 75-х роковин, відновити її і відкрити хоча б тимчасову експозицію. Планується, що до кінця року будуть виділені кошти на проведення проектно-кошторисної документації щодо стану цього будинку площею понад 800 кв. м, який збудований ще у 1894 році за проектом архітектора Ніколаєва", - сказав Монастирський.
Він зазначив також, що на виділені державою більше 30 млн грн до 75-х роковин було облаштовано дві алеї на території заповідника - Алею праведників і Алею мучеників - і перенесено багато пам'ятників, зокрема розстріляним єврейським дітям. Вперше за 30 років провели реконструкцію біля Менори, біля старого пам'ятника радянських часів.

Разом у майбутнє!
Ам Ізраель хай!

Повторний профіль , видано Konfucius
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-10-08 14:55  
Robar III
Мабуть, тоді коли наші високолобі ДЕРЖАВНІ МУЖІ знову обвалять гривню. Це буде повна ПЕРЕМОГА.

Clеaf
Все це, звісно, ДУЖЕ цікаво, але який воно має стосунок до справжнього державного будівництва - господарства і безпеки громадян?
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-08 15:00  
Clеaf
за допомогою фільму та пам'ятника жиидам в Україні переможемо.

Додано через 2 хвилини 25 секунд:

Доречі Фіцко, що це ти знову не під своїм іменем?
володимирко2 
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 14.11.24

2016-10-08 16:04  
Пора робити документи і їхати на історичну батьківщину. Давно потрібно було це зробити.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 19.11.24

2016-10-08 20:38  
якщо це не фейк, то як гадаєте, що за це має бути Кравчуку?
Цитата:
Перший президент України Леонід Кравчук привітав президента РФ Володимира Путіна з Днем народження.
Привітання він виголосив у ефірі каналу НСН.
«Я вітаю Володимира Володимировича з Днем народження, з надією на майбутнє. Володимир Володимирович зараз має можливість, користуючись своїм іміджем і підтримкою в країні, підняти Росію на таку висоту, якої вона гідна – на дуже велику висоту», –виголосив Кравчук.
Також екс-президент похвалився великою бібліотекою класичної літератури, зокрема, й російської. Разом з тим, Кравчук додав, що навчався у Москві і багато подорожував Росією.
«І у мене є чітке враження: Росія повинна підніматися, опускатися більше не можна», – зазначив Перший президент України Леонід Кравчук.
Нагадаємо, депутати Держдуми готують Путіну «подарунок із натяком»: 450 троянд.

аудіо тут http://nsn.fm/policy/pervyy-prezident-ukrainy-pozdravil-putina-s-nadezhdoy-na-budushchee.php
курча, один колишній вітає ху*ла, інший щось там з сєпарами домовляється в Мінську, ще один "легітимний" взагалі в параші живе
що ми за нарід такий? кого обираємо? чи то ми такі і є?
нє, все ж таки це фейк: вірити кацапським змі - себе не поважати
хоча, що робити з Мінськом?
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 18.11.24

2016-10-08 20:59  
я вам так скажу. Мінськ - це радше наслідок того, що ми покладаємося на ЄС. це вони вимагають, щоб ми з Росією мирилися. на те Порошенка і обрали - щоб дружити з Європою. хоча і сам президент із тих, хто радше домовиться, ніж битиметься до останнього. тому я за нього і не голосував (шок!).

що робити? їздити в Мінськ, посміхатися, кивати, а вдома по-тихому відстрілювати ворогів по обидва боки фронту. я б так робив, але не знаю, які були б побічні ефекти.

на кожних переговорах із західними партнерами нагадувати, скільки від останнього разу загинуло українських солдатів. і робити це треба публічно. в Україні ж навпаки заборонити публікувати дані про втрати на фронті, окрім як у наперед визначених, стратегічно вивірених моментах. натомість публікувати інформацію про кількість знищених ворогів. це підніме мораль щонайменше вдвічі.

от що дійсно варто робити, так це влаштовувати диверсії всередині Росії. підтримувати антиросійський фронт в Чечні та інші визвольні рухи. при чому, не тільки словом, а й ділом. у відкритій війні ми Росію не поб'ємо, бо в нас немає ядерної зброї. зате влаштувати їм стільки проблем, що стане вже не до нас - можна. тим більше за підтримки США. хоча із цим можуть бути проблеми - обидва їхні кандидати не мають зеленого поняття, чим насправді Росія загрожує світові.
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-10-08 22:14  
фіцко написано:
Всім зрадофілам присв'ячується. Підбірка чергових перемог на шляху освоєння Держбюджету.

Оскільки піцько гой, він страшенно боїться бути впізнаним синами Сіону. Тому невміло намагається маскуватися, щоб довше ховатися від санітарів. Проте се не врятує піцька: його так само виловлять бійці Сіону та вграють його в дупу так само, як вграли його матінку. Власне, саме тому бідолаха помішався на жидах та не бачить на білім світі нічого, окрім них.
фіцко написано:
В Держбюджет на 2017 рік закладуть кошти на реконструкцію будинку, в якому планується створити Музей Бабиного Яр

Директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович розповів, що Бабин Яр став місцем страти й для українських націоналістів - тих, які з кінця 1941-го до 1942 року почали розгортати антинімецький рух спротиву по всій Україні. Серед тих, кого вбили в Бабиному Яру, – Олена Теліга, одна з очільників ОУН Мельника, повідомив науковець (24tv.ua).
Robar III написано:
Доречі Фіцко, що це ти знову не під своїм іменем?

Річ у тім, що кацап-сралініст піцько постійно ховається від санітарів, бігаючи коридорами психіатричної лікарні з викраденим в котрогось із лікарів планшетом. Зміна нікнейму - то наївна спроба замаскуватися. Проте се не допоможе, головлікар Йосип Авраамович Хатаєвич разом із санітарами неодмінно наздожене хворого гоя та встромить в гойську сраку шприц із торазином))).

перехід на особистості , видано Konfucius
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-08 23:01  
Virake написано:
в Україні ж навпаки заборонити публікувати дані про втрати на фронті, окрім як у наперед визначених, стратегічно вивірених моментах.

й ця людина писала, що Україні не треба сильна рука, а як сам то давай йти по накатаній...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-08 23:54  
Robar III написано:
й ця людина писала, що Україні не треба сильна рука, а як сам то давай йти по накатаній...
що у вашому розумінні є "сильна рука"? маю якесь трансцендентне відчуття, що говоримо про зовсім різні речі.

Додано через 6 хвилин 57 секунд:

і коли я взагалі щось казав про це?

до слова про інформаційну політику. важливо не тільки те, коли подавати новини, але і як саме. наприклад:
(хибно) Сепаратисти обстріляли блокпост під Сватовим, загинуло троє українських силовиків.
(правильно) Українські солдати відбили масований наступ росіян на блокпост під Сватовим.
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-09 07:36  
Вже починаєш доходити до висновків що та кацапська верховна зрада разом з кацапським кабінетом міністрів плюють на АТО з Українцями разом взятих, і вони або втоплять в крові Українців щоб зробити з України москальщину або народ Український тих кацапів зариє в сміття таке як у Львові. Які в сраці жиди чи євреї ? Та кацапня, москальва проклята сіє на Україні війни та ворожнечу. Навіть тут в неті кацапня (наша чи не наша) сіє ворожнечу.
iwan wan 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-10-09 09:36  
Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.
Багато тексту від Тараса Тополі

Taras Topolya
13 год ·

Спеціально виставляю скрін на загал. Такого за історію групи ми чули і читали багато, приватно.
На прикладі нашого кліпу постараюся прояснити дещо.
Цей коментар під відео на пісню "Танцюй"
https://youtu.be/ThSvGCaij5Q
- відображення дилеми україномовного шоу-бізнесу.

Наголошую на слові "бізнесу".
Будь-яка україномовна пісня відносно англомовної чи російськомовної звужує аудиторію артиста на YouTube (аналогічно і поза ним) в рази.
Умовно - Eng1.000.000/Rus100.000/Ukr1000. Віднімаємо нулі.
Поправка на мову має величезне значення, друзі.

Чи важко Антитілам почати співати переважно російською, чи англійською, як те радять у коментарі? І отримати увагу усього так званого СНД?
Чесно - НІ. Я - вільно володію і пишу російською, гірше - англійською.
Чи збільшиться наша аудиторія після цього? - ТАК (як би то не злило "диванних" патріотів).
Чи відобразиться це позитивно на нашому прибутку? - ТАК.
Чи підвищаться бюджети нашого продакшну (кліпи, аудіо)? - ТАК.
Чи покращиться якість? -ТАК.
Не забуваємо, що Антитіла - команда із 7 чоловік, яка займається виключно музикою. І живе цим.
Так в чому ж смисл?
Де фінансова вигода в українській мові пісень?
А ніде! Нема.
Якщо розглядати музичний ринок, то співати українською в порівнянні з іншими домінантними мовами - не вигідно! Продакшн коштує для всіх мов однаково, а ринок - найменший, менше споживачів і вони дають низьку ліквідність продукту.
Додайте несприятливий соціально-історичний шлейф і комплекс меншовартості, де українське (якщо воно не "зацінене" Москвою чи Європою (нішеві аутентичні фолкові виконавці) - сприймається як щось второсортне. Висновки очевидні.
Чому ж тоді й далі співаємо українською?
А тому. Не треба розглядати то лише як ринок. Бо та ситуація, яка склалася сьогодні не може продовжуватися завжди. Наше покоління повинно переломити (для початку) стереотип меншовартості, а згодом виховати культуру споживання СВОГО, україномовного контенту. Не "другосортного", а ПЕРШОКЛАСНОГО, свіжого, якісного! Іншого шансу може не бути. І я не драматизую. Поїдьте у Білорусь і все зрозумієте...
Українська пісня - це стратегічний фундамент виживання і розвитку народу. Це - мова у нотах. Це елемент програмування людини для ідентифікації себе українцем.
І якщо кожен артист, що співає на території України буде обирати між долларом та народною ідеєю, доллар.... через пару поколінь ризикуємо втратити одну з важливих ознак народу, і почати відповідати російському визначенню "малороси", "етнічна група" з російським діалектом....
Саме тому ми в супереч усьому співаємо рідною мовою. Саме тому я ставлюся до усіх колег, які співають або жартують українською зі сцени з особливим трепетом.
Починаючи з ОЕ, Марічки Бурмаки, Скрябіну, ТНМК, Руслани, Тартака, ДР, Бумбокс, Kozak System, Наталки Карпи, Ірини Федишин, Ot Vinta, Наталі Бучинської, Сергія Притули і "Вар'ятів".... і закінчуючи відносно новими на сцені артистами Onuka, Mamarika, Сальто Назад, Без Обмежень, NAVI, Latex Fauna, Piano, Вів'єн Морт, Фіолет, Один в Каное, Натоліч, Шоколадка, Arlett, NaVsi100 ... всі вони для мене не просто артисти, а стратегічно важливі функціонери. Їх, звичайно ж, більше ніж у зімпровізованому мною списку. В різних стилях, але на 90% українською.
Саме тому я так само вірю у формат "М2" і те, що їм вдасться все задумане. Бо по іншому не маємо права!

Також очевидно, що без підтримки народу вся українська музика приречена. Я не закликаю вас робити то сліпо.
Я впевнений, що за бажанням можна знайти собі україномовного виконавця, що прийдеться до смаку, послухати, купити квиток і прийти на концерт, придбати пісню в інтернеті або диск на заправці, і таким чином підтримати. Без насилля над собою.
Бо інакше всьому знову прийде повний кобзон.
Шануймося, друзі!
Ярпен 
Оцифрування книг Гуртом
Оцифрування книг Гуртом

Востаннє: 25.12.23

2016-10-09 09:45  
Cleaf написано:
перехід на особистості , видано Konfucius

Тобто коли створюється клон профілю https://toloka.to/u801090 і від імені Cleaf пишеться дурня то це у рамках правил?
Та за таким формулюванням: "перехід на особистості ", тут усіх що у цій темі хоч раз щось написали можна попопереджувать/позабанювать.
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-09 09:50  
iwan wan так багато що аж втомився читати! Краще одним коротким реченням би сказати: "Не співай і не розмовляй кацапською, припиняй бути москальським продажним чмом"
iwan wan 
VIP

2016-10-09 13:28  
ярий тверезенник написано:
iwan wan так багато що аж втомився читати! Краще одним коротким реченням би сказати: "Не співай і не розмовляй кацапською, припиняй бути москальським продажним чмом"

що ж ви б сказали, якби я вам скинув посилання на якусь книгу?))
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-09 13:56  
Якщо в цьому полягала суть реформ, то вони однозначно успішні.
iwan wan 
VIP

2016-10-09 14:27  
о то спеціально для деяких людей))
Аллан Левітов з Levitov Allan.
1 год ·
Занимательная генетика
А все-такие человек эволюционирует (ну, или по крайней мере видоизменяется). Вот еще каких-нибудь 20 лет назад, человек, допившись до горячки, кричал, что его преследуют зеленые чертики.
Сейчас же человек с делириями обычно кричит, что на него/нее напали "боты".
Всего 20 лет. Одно поколение. А какая колоссальная разница
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-09 14:31  
iwan wan достньо вже того всього лайна! (якась людина може подумати хто зна що прочитавши все це). Вже самому набридло...
Валя Котик 
Свій

Востаннє: 12.01.18

2016-10-09 16:12  
Ой, льошка мочанов виявляється прибріхав про "мільярд яценюка".
Цитата:
"Я не називав Арсенія Петровича за прізвищем, я сказав, що був нещодавно на Дні народженні, на якому один відомий всім Арсеній відсвяткував перший мільярд. У мене, як і у багатьох, хто був на Майдані, залишились питання та претензії до його лідерів. Були якісь речі, які мене дуже злили, я це пов’язував не стільки з Кабміном Яценюка, скільки з ситуацією, коли люди не змогли домовитись і затягнути паски разом зі всіма", - пояснив він.

Цитата:
Чимало чого навалилося одне на одне. І дуже вчасно люди, яким важливо качати ситуацію недовіри навколо Президента, прем’єра, Верховної Ради інформацію підкинули цю. До того ж, я не першоджерело, я виявився рупором, який все це озвучував. І рупором достатньо гучним, бо кількість підписників, авторитет серед людей. Я видав це в ефір", - зазначив він.

http://espreso.tv/news/2016/10/09/oleksiy_mochanov_gotovyy_vybachytys_za_vlasni_slova_pro_quotmilyard_yacenyukaquot
Пише що вибачитись готовий. А зрадофіли котрі те розносили готові вибачитись?
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-09 16:24  
Валя Котик
Ти диви, А як про відступ нащих хлопців коментувати, то сміливців не знайшлось. А тут тут-як-тут. ну валюсик, раз ви тут коментуйте, як відступ наших військ є перемогою?! Вас іване це також стосується.
Валя Котик 
Свій

Востаннє: 12.01.18

2016-10-09 16:32  
Robar III написано:
раз ви тут коментуйте, як відступ наших військ є перемогою

Ви нічого не наплутали? Я чимось Вам особисто зобов'язаний? На підставі чого Ви ставите мені вимоги що коментувати, а що не коментувати?

"Укрзалізниця" до кінця 2016 повністю забере інформацію російською із квитків, табло, оголошень та назв станцій
Міністр інфраструктури написано:
"До грудня 2016 р. всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло буде вестися виключно українською та англійською мовою!
Одночасно, працюємо над декомунізацію назв станцій."

Перші фото бойової броньованої машини «Отаман 6х6» від НВО «Практика»
http://www.ukrmilitary.com/2016/10/otaman6x6.html
[Captain] 

Востаннє: 18.10.24

2016-10-09 16:33  
ssTAss написано:
інтер чесний (український навіть?), бо критикує владу

сарказм?
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-09 16:39  
Валя Котик написано:
"Укрзалізниця" до кінця 2016 повністю забере інформацію російською із квитків, табло, оголошень та назв станцій

так переможемо у військовій справві?
Й щоб забрати текст російською потрібно було аж 3 роки?( це не говорячи про 25 до цього...)

Ну ви ж,валюсік, так пишете про перемоги. От мені цікаво, як квитки без російської допоможуть бійцям на фронті?
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-09 16:40  
Robar III написано:
Ти диви, А як про відступ нащих хлопців коментувати, то сміливців не знайшлось.
нащо вам чиїсь коментарі? ви вже все для себе вирішили: все погано, всі зрадники.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-09 16:41  
О... знову прибігло. Ну то ви поясніть. Ви ж також пишете, що все круто. Зажили вже.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-09 17:07  
що вам пояснити?
Robar III написано:
Ви ж також пишете, що все круто. Зажили вже.
де? процитуйте, будь ласка.

навіть віслюку буде очевидно, що ви отримуєте задоволення, вишукуючи чиїсь помилки. будь що погане вас тішить, мов дитину брязкальце.
Robar III написано:
Й щоб забрати текст російською потрібно було аж 3 роки?( це не говорячи про 25 до цього...)

Robar III написано:
як квитки без російської допоможуть бійцям на фронті?
нормальна людина пораділа би, що НАРЕШТІ щось зрушилося з місця. а вам аби на гімно звести. справжній патріот, нічого не скажеш.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-09 17:16  
Найкращий вибір у президенти, після революції гідності.

да давайте про рт напишіть, що змонтували.
iwan wan 
VIP

2016-10-09 18:51  
ярий тверезенник Robar III ну нічим вам не вгодиш, вічно всі і все погано, не набридло так жити? шукати у всьому тіки чорне
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 302, 303, 304  наступна