Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2016-10-06 18:00  
iwan wan
лол, ну все по посібнику. Прямо аж радуєш. Я дивлюсь вам посібники з 2013 року не замінять ніяк?!
iwan wan 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-10-06 18:35  
ярий тверезенник написано:
як за допомогою мене може прийти до влади "гітлер" якщо ахметовими схвачено що тільки мають бути такі чиновники, які плазують біля ніг їх і ніг путіна ? і ще для мене останні вибори були в 2004 після яких рагуль з рагулькою привели до влади зека... І защіщай свой родной язик далі, а то щось з теми зіскакуєш!

шановний я з вами на ТИ не переходив раз, моя рідна українська два, по третє як може прийти писано в вікіпедії в розділі про початок 20 століття,
далі,щодо пана Робара та його методичок, звичайно все класно, методички, тролі, вічна зрада, може пане робаре ви ще й Балашова з його 510 підтримуєте ? чи парасюка з його ногою?
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-06 19:16  
iwan wan
людина взагалі, я дивлюсь, помішана. Все таки Адепсто петі шоколада (перемогофільство) це діагноз.
ярий тверезенник 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2016-10-06 19:26  
iwan wan ми вже на ти спілкувались тут раніше пару раз і там ви дещо по іншому все формулювали... Вам там не подобалась творчість Дзідзя чогось, але творчість Лютого вам чогось до вподоби. Потім вам чогось вишиванки не подобались і шаровари, а зараз вже все нормально з вишиванками та шароварами у вас ? А до Парасюка як до неба пішки не у всіх духу вистачить...

Додано через 3 хвилини 23 секунди:

Ще в кацапії є центри тролів, може і в Україні вже такі є де виплачують гроші захисникам пороха з рускім язиком ? (ми тут задурно за Бандеру, а вони за кацапа пороха за гроші)
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-06 19:33  
ярий тверезенник
звичайно ж є. В росії в Ольгіно, у нас свої в києві.
iwan wan 
VIP

2016-10-06 19:35  
ярий тверезенник так того, що ваш коханий дзідзьо то примітив і дибілізм, а Лютий то бард, творець, людина яка вкладає душу в пісні, сповнює їх змісту і шикарною автентикою, далі, шароварщну я мав на увазі, те, що є сучасна модерна культура, аля Жадан, Андрухович, певною мірою Кокотюха, в музиці Тін Сонця, Веремій, Гаспид того, а більшість виконаців пишуть музику яку писали, ще як за союзу так зараз, так Парасюк, ну вгатив він ту падлу,і що далі, по всьому світу показують яке бидло українці і їх влада, краще, він би закон написав хороший
Cleaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 23.03.18

2016-10-06 19:37  
Обговорення дедалі жвавішає. Вкидаємо: Яценюк і Яресько запобігли фінансовій катастрофі, - стверджує відомий економіст Лєшек Бальцерович. Для українців залишилася непоміченою одна з найважливіших змін, що відбулися після Революції гідності. Про це в інтерв'ю "Економічній правді" розповів відомий економіст і політик, автор польської "шокової терапії" Лєшек Бальцерович. За його словами, люди не помітили скорочення витрат бюджету, яке відбулося за Наталії Яресько та Арсенія Яценюка. "Вони запобігли фінансовій катастрофі. Без цих заходів у вас був би величезний дефіцит бюджету й більш глибока девальвація, які негативно б вплинули на зростання економіки", - наголосив експерт.
Robar III написано:
звичайно ж є. В росії в Ольгіно, у нас свої в києві.

Дніпро попереду!)))
iwan wan 
VIP

2016-10-06 19:39  
о до речі забув вам похвалитися нині отримав зарплату
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-06 19:41  
iwan wan забули звідки Парасюк ? (Євромайдан і АТО) правдива пісня Тартака: "Не цінує героїв моя країна!" iwan wan ваша думка про бандерівців така сама як і про Парасюка ?
Clеaf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.16

2016-10-06 19:43  
хоча краще чим на дощ дивитись...

ярий тверезенник, то не дощ, а дощик.
А дощ буде з 17 жовтня!
Вітаю всіх з наступаючим святом Суккот!
Хто не зрозумів, то уточнюю - з юбілейними, 5775-ми, Жидівськими Кучками вас!
Тель хай!

ярий тверезенник, на Жидівські Кучки треба жити у кібітці, веселитись та співати релігійних пісень.
Ашер Черкаський рекомендує єврейську суккотну пісню "ти в кібітка нє хаді"
Не думайте, що у пісні діти матюкається. То мова така єврейська. "Жидіш" називається.

https://www.youtube.com/watch?v=37SodCJn9Co
Cleaf 
Забанено
Забанено

2016-10-06 19:49  
don pedro написано:

Cleaf
Хай буде з тобою Сила!

don pedro, ґанджа допоможе (проросте посмішкою Джа)!)))
фіцко написано:

Хто не зрозумів, то уточнюю - з юбілейними, 5775-ми, Жидівськими Кучками вас!
Тель хай!
ярий тверезенник, на Жидівські Кучки треба жити у кібітці, веселитись та співати релігійних пісень.

Піцько знову вилізло з палати, захопило комп'ютер чергової медсестри та забарикадувалося в її кабінеті. Санітари вже гупають у двері.
iwan wan 
VIP

2016-10-06 19:52  
ярий тверезенник
а він був на майдані
чи на сцені тільки
а за АТО там також сумніви є від знаючих людей чув, він швидше медійний чувак і вмілий піарщик як Садовий

герої, бачили ми тих героїв медійних. всі сидять в парламенті і всяку зраду наганяють
а от справжні героїв дійсно не цінуєм, пішли ви б в кабінети чиновників земельного відділу, отам справжні герої воюють на новій війні, чи ваш коканий Парасюк робить щось аби полегшити їм то?

щодо УПА, як можна не вважати героями людей які боролися за Україну....
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-06 19:54  
Мене звинуватили, що я шукаю тільки негатив про копів, виправляюсь. LOL.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-06 20:38  
don pedro написано:
Мій обдарований друже, я просто наголосив на загрозі, яку несе "політика" Соєвого для України.
можете наголошувати що вам завгодно. я запитую про кривляння. начебто ж вчена людина, а ведете себе по-свинському.
як за допомогою мене може прийти до влади "гітлер" якщо ахметовими схвачено що тільки мають бути такі чиновники, які плазують біля ніг їх і ніг путіна ? і ще для мене останні вибори були в 2004 після яких рагуль з рагулькою привели до влади зека... І защіщай свой родной язик далі, а то щось з теми зіскакуєш!
все дуже просто. потенційні "гітлери" набирають армію отаких як ви, які думають гаслами, і з їх допомогою творять усе, що схочуть. адже логічний апарат у вас відсутній - головне, щоб гарно звучало і вкладалося в ідеологічну канву.
Cleaf 
Забанено
Забанено

2016-10-06 21:13  
Співробітники Мар'їнського відділення поліції спільно з СБУ затримали 51-річного жителя смт Цукурине з позивним Фастон, який ніс службу в бандформуванні "Кальміус", - ідеться в повідомленні Департаменту комунікації Національної поліції в Донецькій області. "51-річний чоловік із серпня по жовтень 2014 року перебував у лавах "батальйону "Кальміус". За словами затриманого, на посаду бійця він не підійшов за віком, тому його взяли на посаду будівельника. Відразу дали позивний Фастон. Крім будівельних робіт, він ходив у караули в розташуванні частини. Заступаючи на варту, він отримував карабін СКС і боєприпаси до нього. Зарплату пообіцяли 1200 гривень на тиждень. Пропрацювавши два місяці й не отримавши обіцяних грошей, він вирішив звільнитися і повернутися додому", - сказано в повідомленні.
"Богдан Моторс" розпочали випуск приміських автобусів Євро-5. Як повідомляє AUTO-Consulting, луцьке ДП "АСЗ №1" АТ "АК Богдан Моторс" розпочало випуск ще одного сегменту автобусів Євро-5. Підприємство передало замовникові приміську модель "Богдан А14532". "Богдан А14532" - це приміський автобус довжиною 9,82 м і вміщає 70 пасажирів. У салоні встановлено 43 місця для сидіння. Автобус відповідає екологічним нормам Євро-5 і виконаний на європейських агрегатах. Так, силова установка тут - IVECO, коробка передач - EATON, ведучий міст і передня вісь - DANA. Луцький завод корпорації "Богдан" послідовно освоює всю "лінійку" автобусної техніки у виконанні Євро-5. Раніше підприємство представило автобуси малого класу у виконанні "маршрутне таксі" і шкільний, а також міську техніку довжиною 12 м.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-10-06 21:28  
Virake написано:
ведете себе по-свинському.

???
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-06 22:22  
don pedro, в прямому сенсі слова.
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-07 07:45  
Virake: "потенційні "гітлери" набирають армію отаких як ви, які думають гаслами, і з їх допомогою творять усе, що схочуть. адже логічний апарат у вас відсутній - головне, щоб гарно звучало і вкладалося в ідеологічну канву."
Virake ще більшої дурниці ніколи не чув, а навпаки такі які за гнилу сучасну владу потім легко переходять до іншої влади, яка б вона не була нацистська чи комуністична. Так що не тре дуростів писати таких... Якщо людина аполітична до кацапських казнокрадів чиновників то і до нацистів казнокрадів чиновників теж буде аполітична і якщо людина горло рве за кацапів то потім буде горло рвати за нацистів чи ще та когось. Взагалі в Україні всі влади будуть казнокрадами бо це вже є патологія, яка триває від ссср (сорока срала сорок раз). І ті що найбільше кричать що вони найкращі ті найбільше крадуть. Так що я і такі як я проти всіх казнокрадів яких би вони кольорів не були... І покидьки садовий з надалом для мене є те саме що і інші покидьки до них... Всіх казнокрадів має спіткати гнів людський, незалежно в якій вони партії (підери).
iwan wan 
VIP

2016-10-07 08:55  
ще більшої дурниці ніколи не чув

правда очі ріже?
людина аполітична до кацапських казнокрадів чиновників то і до нацистів казнокрадів чиновників

угу та завтра ваш кум/брат/сват/однопартієць стає до влади ой які ми всі будемо аполітичні...
Взагалі в Україні всі влади будуть казнокрадами

а ні напевно, всяка влада вам не підходить, о як би ви попали у владу свою, то вдень би гонорово гасла пускали а вночі ходили і писали по стінах геть злодюгу ярого тверезенника ?)))
Всіх казнокрадів має спіткати гнів людський, незалежно в якій вони партії (підери)

ну спітакає, і, що далі, всі стануть святими автоматично?

легко всіх назвати тролями, і все, в моменті ворог знайдений, думати не треба, світ прекрасний...
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-07 09:15  
iwan wan я особисто вас тролем не називав, ви постійно перечите самі собі... То ви за патріотів то проти патріотів... То за владу то проти влади... Як можна з таким як ви дискутувати ? а я довго не міг зромуміти позиції третіх сторін, тепер вже зрозумів - це сварити націоналістів з недонаціоналістами... Це ще гірше за тролів бо ці підстрекателі каламутять воду ще гірше бо вони ніби за патріотів, а потім проти патріотів і так каламутять може ще й за гроші від кацапії... Ви робите дорогенький розкол і ще й звинувачуєте в розколі націоналістів потім - ось ваша ціль! це розкол!
iwan wan 
VIP

2016-10-07 09:41  
я особисто вас тролем не називав, ви постійно перечите самі собі... То ви за патріотів то проти патріотів... То за владу то проти влади... Як можна з таким як ви дискутувати ? а я довго не міг зромуміти позиції третіх сторін, тепер вже зрозумів - це сварити націоналістів з недонаціоналістами... Це ще гірше за тролів бо ці підстрекателі каламутять воду ще гірше бо вони ніби за патріотів, а потім проти патріотів і так каламутять може ще й за гроші від кацапії... Ви робите дорогенький розкол і ще й звинувачуєте в розколі націоналістів потім - ось ваша ціль! це розкол!

себто за вашою думкою я провокатор?))))
а ви бідний нещасний патріот якого каламутять?)))

то,що вас є певні погляди на патріотизм, ще не може означати,що вони єдино правильні, і всі їх мають дотримуватися. Навіть ОУН не були монолітним рухом між іншим

щодо мого відношення до влади, то я зараз не бачу якоїсь альтернативи нинішній владі, і вважаю Порошенка кращим з гірших, що ми могли вибрати.

і не робіть світ чорно білим, бо він не є таким, хоч так саме легше жити,і думати сильно не треба .. може вам так і легше))) ну але то ваш вибір
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-07 10:14  
iwan wan моя позиція проста - влада це зло тому що люди її не обирають, а обирають таку владу ахметов разом з путіним шляхом фальсифікацій. І люди ніц не зроблят тому що ахметов з путіним підкуплять всіх тягнибоків разом взятих, що і відбувається на яких джипарах вони катаються. Яка ваша iwan wan позиція для мене ХЗ...

Додано через 7 хвилин 40 секунд:

iwan wan якби не було в Україні на виборах купу фальсифікацій то я би мовчав і дихав в дві дирки, але куряча мать ті фальсифікації є і є їх багато, то якого милого вірити що путінську владу обрав народ ? що вже взагалі розуму нема в людей ? путінську владу обрав не народ, а обрав шляхом обману путін через свого вассала ахметова і не тре п....
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-07 13:06  
І ті що найбільше кричать що вони найкращі ті найбільше крадуть
то мабуть ви й крадете, бо кричите найбільше.
То за владу то проти влади...
а може людина судить не абстрактну "владу", а конкретні вчинки конкретних людей?
якого милого вірити що путінську владу обрав народ ? що вже взагалі розуму нема в людей ?
більшість українців не знають, чому і для чого зараз іде війна. про який розум може йтися?
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-07 13:22  
Virake поційлуйте разом з своїм братчиком iwan wan свого порошенка з ахметовим в задницю! і ще путіна не забудьте поцілувати теж в задницю бо сильно образиться. Кацапня проклята!!!
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-10-07 13:33  
ха, одразу видно, що аргументи скінчилися.
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2016-10-07 14:27  
ооооо так!

The show must go on

Додано через 1 хвилину 59 секунд:

сиро якось одне поливаня звинуваченнями з відра, де та перчинка якісь там докази де пруфи
ярий тверезенник 
VIP

2016-10-07 15:09  
starlost а ви кацап чи бандерівець ? бо щось пишете якесь своє ХЗ що не зрозуміти ніц...
don pedro 

2016-10-07 20:47  
Сьогодні чергова здача українських земель кацапам Соєвим під прикриттям "розведення військ" стала дійсністю: українські війська залишили Петрівське. На черзі - Станиця Луганська. Незабаром туди кацапські війська.
Robar III 
Забанено
Забанено

2016-10-07 20:51  
don pedro
ну, що ви. ЦЕ Перемога. Ніц ви не розумієте у багатоходовочці, нашого патріота петі олексійовича.
don pedro 

2016-10-07 20:56  
Robar III
Ага. Багато ходів очка.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 302, 303, 304  наступна