Автор |
Повідомлення |
Robar III Забанено
|
2016-09-29 17:13 |
iwan wan написано: | а якого милого ви їх таких вибирали? ну звичайно зараз скажете,що я їх не вибирав і тд і тп ... |
так, я голосував не за петю. Про що пишу тут відразу ще. От Леля голосувала. І як вона написала пишаєтсья цим.
Леля22 написано: | Ну-ну... Пропонуєте знищити всіх російськомовних або посадити у вагони і відправити у Росію? |
вибачайте але ви...нута. І так, я пропоную винищити усіх російськомовних у метро Львова. Як це робили у часи ІІ світової. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-09-29 17:15 |
Robar III а ви знаєте, що фіни проблему з двомовністю рішали майже століття? то діло яке не скоро зробиться ..
Леля22 от воно, порозуміння між українцями... навіть в даний час ... |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 17:18 |
Коротше, оті всі, що говорять про "мову окупанта", "окупантомовний - ворог" і т.п. - всі потенційні нацики.
Хоча хтозна, може, їх запитати, так вони ще скажуть, що Гітлер - молодець.
Хтозна... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 17:21 |
iwan wan
що ж ви не пишете самі вибрали" а перебігаєте на іншу тему.
І про яке порозуміння може й ти мова, якщо інша сторона веде Україну до загибелі. Загалом як я напсав залишаю адептів пороха на одинці з своїми рожевими окулярами.
Додано через 1 хвилину 20 секунд:
Леля22
сарказм - ні, не чула. І чогось всі ці кацапомовні українці, так кричать про захист свого кацапства, і ніяк не проти того, що через це зникають україномовні. То хто тут нацик?! |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-09-29 17:21 |
Robar III написано: |
iwan wan
що ж ви не пишете самі вибрали" а перебігаєте на іншу тему.
І про яке порозуміння може й ти мова, якщо інша сторона веде Україну до загибелі. Загалом як я напсав залишаю адептів пороха на одинці з своїми рожевими окулярами.
|
ну як показала практика 100 років назад ті хто не підтримали адептів Скоропадського згубили державу... але кому я то пишу... |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 17:23 |
Robar III написано: | І чогось всі ці |
Всі? Далеко-далеко не всі.
Ще раз:
Цитата: | Українці демонструють, що націоналізм – справа корисна, на основі національної ідеї ви – українці, формуєте свою націю, свою спільноту. Всередині ця спільнота спілкується різними мовами, ходить до різних релігійних храмів, але при потребі вона встає спина до спини і боронить свою країну. Я знаю з розповідей однополчан, що так було взимку на Майдані. Я це бачу з власного досвіду під час АТО. |
|
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-09-29 17:24 |
Леля22
нічого не доведете на жаль |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-09-29 17:27 |
Цікаво, чи можна ще щось обговорювати в темі флуду, окрім політики? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 17:28 |
iwan wan
Ну можеш сам пошукати мої пости тут про Скоропадського. умнік.
Леля22 написано: | Далеко-далеко не всі. |
Саме так усі. Бо я знаю 10-ки людей, які розмовляли російською, вона їм рідна, але коли вони приїхали жити в Україну то почали розмовляти українською. А такі як ви кричать "ущємлєніє кацапоязикатих". загалом вам за майже 3 роки нічого не дійшло, то що я можу зробити..... бувайте.
Додано через 37 секунд:
[Captain] написано: | Цікаво, чи можна ще щось обговорювати в темі флуду, окрім політики? |
інколи проскакує проте рідко. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 17:31 |
Robar III написано: | А такі як ви кричать "ущємлєніє кацапоязикатих". |
Я такого не казала. Не треба брехати і перекручувати.
Україну він хоче бачити цивілізованою!.. То почніть із себе спочатку. |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-09-29 17:32 |
Леля22 я скажу що Гітлер молодець для сучасної НІмеччини, Італії, Іспанії тощо (бо вони мають молитися на Гітлера що вони так живуть завдяки його реформам). Гітлер не молодець через масове вбивсто дітей і жінок (євреїв, циган тощо)... Між іншим в бабиному яру було розстріляно багато полонених солдат та циган про що замовчують ненавистники циганів і не дають там поставити навіть пам"ятник циганам - кібітку. Так що все не так просто як вам би хотілось і мені теж (мені теж не все подобається але правдонька гірка штукенція). |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 17:35 |
Леля22 написано: | Я такого не казала. Не треба брехати і перекручувати. |
Леля22 написано: |
Спочатку просто «мова окупанта». Наступний етап - «окупантомовний, говори людською мовою», наступний - «окупантомовний - солдат армії путіна», наступний, логічна сходинка – якщо «солдат армії путіна», значить - «ворог» - етап такий - «окупантомовний - ворог», і наступна логічна сходинка – якщо «ворог», значить що? Значить підлягає знищенню - «Ворог підлягає знищенню».
І нарешті апогей, пік – нацистські лозунги: «Україна для україномовних!», а також: «Бий, жени, вбивай окупантомовного – очисть Святу Українську Землю від кацапської мови!» (за аналогією до нацистського «Росія для рускіх і по-рускі»).
|
І вже лозунги їй не сподобались. Тм більше, що сама їх вигадала, й приписала україномовним. То хто тут брехло?
І так, потрібна тотальна перевага української над російською. Заборона рос ТБ/радіо/газет. Блокування рос сайтів й тп. Не подобається - ПН-сх сусід вас чекає. про Нацизм будете комусь іншому розповідати. Маю знайомого професора Колумбійського університуту, він, до речі, зараз в Києві. Він сам каже, що українці не хочуть боротись за свою незалежність. Імітуючи тільки цю діяльність.
Американці чомусь, не довго думали, а після нападу Японії на Перл-Харбор, усіх японців на території штатів загнали на заводи. А ну так... американці ж для вас погана країна... вони не вірують у бога.... ви одна у нас тут така правильно. На цьому я вважаю, що продуктивніше витрачатиму свій час, навіть спілкуючись зі стінами, тому бувайте. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 17:37 |
Хоча б почитати, як ви спілкуєтеся у темі "Бог не помер"...
Це що таким має бути цивілізований вихований українець?!
Додано через 2 хвилини 14 секунд:
Robar III написано: | Тм більше, що сама їх вигадала, й приписала україномовним |
Я нічого не вигадала. Подивіться хоча б на підпис нашого модератора музики.
А також, я додала, що, на щастя, в Україні такого (нацизму) не буде, а тепер ще можу додати: бо людей з такою ідіотською шовіністичною позицією - нікчемна меншість. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 17:42 |
Леля22 написано: | Хоча б почитати, як ви спілкуєтеся у темі "Бог не помер"... |
як я спілкуюсь? хіба не твої й..і релігійці почали першими переходити на особистості?! особливо поц з 14 повідомленнями dete. Тому знову ж попалась на брехні. Щось ви взагалі 8-му заповідь не поважаєте.... віряни. Я ще раз пишу, не подобається, захищаєте російську, пн сусід чекає вас. Там якраз мордвинські дівки чеченам набридли. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 17:46 |
Robar III написано: | Заборона рос ТБ/радіо/газет. Блокування рос сайтів й тп. |
І де я у своєму повідомленні сказала, що я проти цього?
І де я сказала, що в Україні нацизм?
Не було такого.
Я казала, що я проти цих шовіністичних заяв про "мову окупанта", "окупантомовний - солдат путіна" і показала детально, до чого це може призвести. До чого це могло б привести, якби людей з такою позицією була більшість. В Україні був би нацизм.
Але цього немає і не буде.
Додано через 2 хвилини:
Чи, може, тут комусь подобається нацизм? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 17:49 |
Леля22 написано: | Чи, може, тут комусь подобається нацизм? |
як же з теми з'їжджає.... зараз напише, про те, що сама б постріляла тих, хто каже "україна для україномовних"... писала вже колись...
О, почались "псевдо вибачення перед нею."
А ось і пост звідки цитата: https://toloka.to/t75670-60#836111 |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 17:59 |
iwan wan
Дякую, що ви є, iwan wanе...
Додано через 8 хвилин 28 секунд:
ssTAss написано: | але може дарма на людину наговорюю |
Ой, які ми порядні, які ми чесні..... Так тримати!!! |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-09-29 18:17 |
ну що тут сказати? СЛАВА УКРАЇНІ! |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-09-29 18:34 |
Robar III написано: | як я спілкуюсь? хіба не твої й..і релігійці почали першими переходити на особистості?! особливо поц з 14 повідомленнями dete. Тому знову ж попалась на брехні. Щось ви взагалі 8-му заповідь не поважаєте.... віряни. Я ще раз пишу, не подобається, захищаєте російську, пн сусід чекає вас. Там якраз мордвинські дівки чеченам набридли. |
а ви звідки знаєте бували там?))) чи може під вашим інком мордовська дівка ховається?))
а взагалі то, сумно, що зараз наші так звані патріоти готові зачавити усіх інакомислячих, але самі не помічають, що стають подібними на своїх рос колег та нацистів.
От ви кричете, російськомовні зло, але є як то кажуть одне але, російськомовних півкраїни. І то не їх вина, а наслідки політики союзу. І що, зараз, коли є хоч якась примарна надія більш менш порозуміння між заходом і сходом, от якраз такий шовінізм все може розвалити. Якщо людей русифікувалии знач можна і українізувати, але потрібно щось в тому напрямку робити, а не гнати їх в рашу...
Додано через 5 хвилин 9 секунд:
ярий тверезенник написано: | я скажу що Гітлер молодець для сучасної НІмеччини, Італії, Іспанії тощо (бо вони мають молитися на Гітлера що вони так живуть завдяки його реформам) |
угу реформи, угу молитися, а ви знаєте, що там за звеличування Гітлера по рукам гатять і то так сильно.
реформи, знаєте, вгробити купу людей, так само як і його кент Сталін,і фашист Мусоліні,
так з Європи тоді тіки в генерала Франко хватило розуму нікуди не лізти, і не воювати, а в тих країнах що було? скільки всього їм довелося відбудовувати, скільки турків навезли, а? |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-09-29 18:47 |
на щастя, в Україні такого (нацизму) не буде, а тепер ще можу додати: бо людей з такою ідіотською шовіністичною позицією - нікчемна меншість.
поплескайте сильніш, а на донбасі вбили за цей час ще одного Українського бійця нацисти-москалі, які ненавидять нас Українців, але таких українців які за москальську мову і обзивають Українців нацистами ті нацисти-москалі візьмуть до себе мабуть!
Додано через 5 хвилин 20 секунд:
а ви знаєте, що там за звеличування Гітлера по рукам гатять і то так сильно.
це брехня бо ветерани вермахту в Німеччині відкрито святкують свої свята і ніхто їх не ув"язнює, а пенсії японський бог в тих "нацистів" набагато більші чим у москальських чи українських ветеранів, якогось милого... Я мовчу вже за марші фашистів - які проти гоміків та іншої нечисті і ніхто ще сучасного фашиста не посадив у німеччині хіба в нас садять комуно-дермократи срані... |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 18:47 |
ярий тверезенник
+1 |
|
|
|
|
patrioth.ua. VIP
|
2016-09-29 18:50 |
[Captain]
Цитата: | ну що тут сказати? СЛАВА УКРАЇНІ! |
)
Про що вони говорять? |
|
|
|
|
ярий тверезенник VIP
|
2016-09-29 19:01 |
Про що вони говорять? проте чому ми українці боїмось послати всіх москалів московських і київських до пекла бо їхні батьки-діди робили нам Українцям голодомори і репресії, а тепер курви ще й захищають один одного! Скільки ще треба голодоморів та вбивств Українців тою москальвою проклятою щоби вже дійшло нарешті до всіх що москальська мова, москальська психологія, москальська поведінка це є та вічна отрута для Українців, від якої тільки один рецепт - самі знаєте який. |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 19:10 |
ярий тверезенник
Ви )та такі, як ви) навіть самі не бачите, що копіюєте поведінку своїх же ненависників...
Ви забули про російськомовних, які разом із україномовними мерзли на Майдані?
Забули російськомовних, які разом з україномовними, воюють на Донбасі?
Забули про російськомовних волонтерів?
Просто про порядних російськомовних людей?
Чи це неважливо?
І ці люди вже стали ворогами?
Ви такі або просто хворі, або совісті не маєте. Перекреслюючи вклад цих людей у розвиток новітньої України, називаючи їх "окупантомовними ворогами" тощо.
Додано через 1 хвилину 21 секунду:
iwan wan написано: | а взагалі то, сумно, що зараз наші так звані патріоти готові зачавити усіх інакомислячих, але самі не помічають, що стають подібними на своїх рос колег та нацистів. |
Саме так. |
|
|
|
|
patrioth.ua. VIP
|
2016-09-29 19:15 |
Вибачте. Так, думаю зараз саме то, щоб виговоритись, тим більше після репресій. А то підсадили народ на лайно, а потім настрахали, що і не помітили як незалежність втратили. Після жалю і образи обов.язково прийдуть гарні думки. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 19:16 |
Леля22 написано: | Забули російськомовних, які разом з україномовними, воюють на Донбасі? |
знову казочка про 80% російськомовних у війську?! |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 19:21 |
Єдине, що тут треба додати, що всі оці російськомовні, яких я описала, з повагою ставляться до української та порядних україномовних людей. І визнають українську - єдиною держ.мовою. Так.
Додала, щоб не було звинувачень... Хоча все одно до чогось та причепитеся... Було б бажання.
Якщо навіть Шевченка почали обсирати українофоби. Було б бажання. |
|
|
|
|
iwan wan VIP
|
2016-09-29 19:22 |
Robar III написано: | знову казочка про 80% російськомовних у війську?! |
ще скажіть, що воюють виключно україномовні, а російськомовні саботують....
ярий тверезенник написано: | це брехня бо ветерани вермахту в Німеччині відкрито святкують свої свята і ніхто їх не ув"язнює, а пенсії японський бог в тих "нацистів" набагато більші чим у москальських чи українських ветеранів, якогось милого... Я мовчу вже за марші фашистів - які проти гоміків та іншої нечисті і ніхто ще сучасного фашиста не посадив у німеччині хіба в нас садять комуно-дермократи срані... |
а ви створіть там партію, яка буде обстоювати націонал-соціалізм, і запропонуйте щось типу відродження культу Гітлера і побачите що буде)
а ви тут хочете диктатури ? і кого на диктатора хочете, Білецького, Яроша, чи Тягнибока?чи є у вас інші лідери? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-09-29 19:25 |
iwan wan написано: | а ви тут хочете диктатури ? і кого на диктатора хочете, Білецького, Яроша, чи Тягнибока?чи є у вас інші лідери? |
Б..ть, а те,що у нас вже диктатура пороха то нічого?!
Останні ментівські поправки почитайте. Презумпція правоти мєнта. Спочатку слухай потім оскарж. Але є поправка яка забороняє фіксувати на відео дії мєнта. то не... тут,
Додано через 34 секунди:
Загалом адепти ідіть на йух. з вами розмову завершено.... |
|
|
|
|
Леля22 Забанено
|
2016-09-29 19:26 |
Любителям диктатури - ліпше пригледітися до Росії, як місця для ПМП. Там якраз такі ж... Які люблять диктатуру і навішувати на інакодумців ярлик "ворог". |
|
|
|
|