Автор |
Повідомлення |
Cleaf Забанено
|
2016-08-28 15:31 |
don pedro,
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-08-28 15:36 |
Блага вість: пішла сеча трубами: за офіційною казахською інформацією, сьогодні на стаціонар покладено 78-го річного президента Узбекистану Іслама Карімова, у якого вже раніше був інсульт. Повноцінних наступників у нього немає, тож коли бай гигнеться, то країна вибухне, що неминуче втягне у громадянську війну ПуSSію. Оскільки, рано чи пізно, вибухне уся Цетральна Азія + Афганістан (після неминучого виводу звідти військ НАТО). І кацапи будуть втягнуті у нові тривалі війни, у порівнянні з якими Таджикистан дев'яностих та Афганістан вісімдесятих будуть здаватись війнами місцевого значення. Чекаєм! |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-08-28 15:56 |
don pedro, наша персона одразу пригадала, як 2006 року врізав дуба Туркменбаші. Незважаючи на ще більшу екзотичність його режиму, нічого особливого не сталося. |
|
|
|
|
virtus8hur Попереджень: 2
|
2016-08-28 18:21 |
don pedro написано: | Повноцінних наступників у нього немає, |
Влада порожньою не буває. Хтось завжди знайдеться. |
|
|
|
|
|
2016-08-28 20:19 |
Cleaf
Я говорю про усю Центральну Азію. І після Туркменбаші залишилось багато грошей. Зараз у регіоні завершується пострадянський цикл, і буде щось нове. Ісламізація/дебілізація у поєднанні з бідністю і перенаселенням створюють чудову вибухову суміш.
virtus8hur
Та чи зможе він стримати усі протиріччя, як вдавалось це робити Карімову десятиліттями? Та й щодо "хтось завжди знайдеться" - є маса прикладів того, як цей "хтось" так і не знайшовся.
Так чи інакше, а це стане кацапським головним болем. Знаючи звичку ПуSSіна влізати у всі діри, кацапські "миротворці" з'являться і там А цього нам і треба. |
|
|
|
|
|
2016-08-28 20:37 |
don pedro написано: | з'являться і там А цього нам і треба. |
Україні це не допоможе нічим. |
|
|
|
|
|
2016-08-28 20:49 |
virtus8hur
Чому? Додаткове розпилювання і без того нечисленних кацапських сил на додаткових театрах бойових дій, загибель і каліцтва "руSSка-савєццкіх вітязєй", знос і втрата бойової техніку (частину з якої - важкі бомбардувальники, кораблі, просто неможливо замінити), велетенські фінансові витрати, навала біженців до ПуSSії, теракти, подальші чвари з сусідами і можливе втягнення у протистояння з РФ значних країн, розхитування ситуації всередині країни та зубожіння і вимирання внаслідок цього "дарагіх раSSіян" - очевидні речі. Свого часу війни у Таджикистані та на Кавказі дали можливість Україні трохи перепочити, відтермінували війну з "братьямі" на багато років і підготуватись до неї. Звісно, українці "хєроічно" згаяли усі ці роки, і навіть не розуміли свого щастя і співчували палаючим живцем у танках на вулицях Грозного "братушкам-славянам". Сподіваюсь, уроки минулого будуть враховані і коли ПуSSія буде втягнута у нову війну в Центральній Азії (байдуже щодо її вислідів, хай хоч усі там один одного виріжуть) Україна підготується до минулого краще. |
|
|
|
|
|
2016-08-28 22:56 |
don pedro
Ви не усвідомлюєте одного: 1991 незалежність нам на голову звалилася, ми її не здобули. Не дарма кажуть, що Путін об'єднав українців. Чим більше пуссія чинитиме ворожих дій по відношенню до України, тим більше українців прозріють, і тим швидше покінчимо із пострадянським періодом історії. І у цьому Путін виконує дуже важливу функцію, і проблеми в Середній Азії лише відволікатимуть його від виконання цієї функції. |
|
|
|
|
|
2016-08-28 23:29 |
virtus8hur написано: | Чим більше пуссія чинитиме ворожих дій по відношенню до України, тим більше українців прозріють |
Тільки от Україна (і багато українців) цього можуть не пережити. |
|
|
|
|
|
2016-08-28 23:39 |
don pedro
Якщо порахувати щорічні жертви у ДТП, а ще утоплеників, то вийде більше, ніж загиноло на Сході. А який переворот у свідомості стався після 2014 ?! |
|
|
|
|
|
2016-08-28 23:47 |
virtus8hur
Про це так легко говорити непричетним людям, які нічим не ризикують. Україна - на волосинці. Перший-ліпший повноцінний кацапський наступ з різних боків (без ігор в "ополчення") може анс знищити. Будь-який перепочинок і підсилення - не просто бажаний, а необхідний. |
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2016-08-28 23:55 |
virtus8hur
так Путін допомагає нам навіть в дерусифікації, тобто українізації. але самі укрАінци хочуть залишатися узкаязичнимі. |
|
|
|
|
|
2016-08-29 00:48 |
don pedro написано: | Про це так легко говорити непричетним людям, |
Відволікатися від суті обговорюваної проблеми - справа дуже легка і нешляхетна. Повірте, сидів би я в окопі - я б сказав це ж саме.
don pedro написано: | може анс знищити. |
В якому сенсі знищити ? Ви думаєте, що 38 млн українців просто так згинуть і все... кінець історії ? Зрештою, чому ви думаєте що буде "повноцінний наступ". Багато хто каже, що в пуссії просто немає ресурсів військових, економічних чи інших, щоб окупувати і контролювати усю нашу територію. Кацапи один тільки донецький аеропорт змогли взяти за 8 місяців (!!!). |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-08-29 01:15 |
don pedro написано: | Будь-який перепочинок і підсилення - не просто бажаний, а необхідний. | от тільки політична ситуація в країні стає дедалі загрозливішою. додайте до цього той факт, що в нашій новоствореній армії немає пального і набоїв - і стане очевидно, хто виграє війну на виснаження. ми на межі. росія ж може ще довго вовтузитися. їхня ставка - імперські амбіції, а наша - саме існування. virtus8hur написано: | Повірте, сидів би я в окопі - я б сказав це ж саме. | шкідливо мати про себе ілюзії. virtus8hur написано: | В якому сенсі знищити ? Ви думаєте, що 38 млн українців просто так згинуть і все... кінець історії ? | ми ледве пережили попередню окупацію. як гадаєте, скільки знадобиться часу, щоб остаточно поховати наш державницький дух? він же й зараз виглядає, мов із могили викопаний. virtus8hur написано: | Багато хто каже, що в пуссії просто немає ресурсів військових, економічних чи інших, щоб окупувати і контролювати усю нашу територію. Кацапи один тільки донецький аеропорт змогли взяти за 8 місяців (!!!). | а ще багато хто каже, що росія досі не напружувалася на 100%. вони не застосовували авіації, та й наступали тільки у двох областях і Криму. |
|
|
|
|
|
2016-08-29 02:06 |
Virake написано: | шкідливо мати про себе ілюзії. |
Що ви маєте на увазі під "ілюзіями" ? |
|
|
|
|
|
2016-08-29 06:49 |
[Captain]
Саме так. Пригадуються завивання щодо перейменування, скажімо, Комсомольська. Містяни вперто хотіли залишатись "камсамольцамі".
Virake
То що ви пропонуєте? Почати велику війну?
virtus8hur написано: | Ви думаєте, що 38 млн українців просто так згинуть і все... кінець історії |
Саме так. Стануть "руSSкаєзичним савєцкім кананічєскі праваславним насєлєнієм". Як на Донбасі чи в Криму. Якби Совок проіснував би до нашого часу. ніяких би українців насправді вже б не існувало, і ви б зараз були звичайним "савєцкім чєлавєкам", комосмольцем-добровольцем.
virtus8hur написано: | Повірте, сидів би я в окопі - я б сказав це ж саме. |
Це невідомо, бо ви не там. Я взагалі противник ленінської засади "чим гірше -тим краще" і "хай сильніше гряне буря". Україна цього може не пережити. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2016-08-29 12:03 |
virtus8hur написано: | Що ви маєте на увазі під "ілюзіями" ? | уявлення про непохитність власних поглядів. ви ж, певно, навіть звичайної цивільної скрути ніколи не зазнавали - а кажете про окопи. чи я помиляюся? don pedro написано: | То що ви пропонуєте? Почати велику війну? | принаймні зробити видимість того, що йде велика війна, і що ми в ній себе почуваємо впевнено. пересічній людині байдуже, як змінюють економічні показники. ця людина бачить падіння гривні, бачить щоденні втрати на фронті, бачить подорожчання товарів, бачить масові звільнення - як державних, так і приватних працівників. людина бачить остогидло буденну політичну гризню. в цій коловерті годі добрати якогось змісту, тим більше - непосвяченому в державні таємниці простолюдові. через це громадьскою думкою і загалом суспільством стає дуже легко маніпулювати, чим наші вороги успішно й користуються. потрібно показати людям землю обітовану - мету, заради якої можна перетерпіти кілька років у злиднях. а поки що ми загрузли в трясовинні політичних гравців, кожен із яких тягне народ на свій бік. |
|
|
|
|
|
2016-08-29 14:58 |
Virake написано: | уявлення про непохитність власних поглядів. |
Я знаю на чому вони базуються, і звідки виходять. То ж знаю що кажу.
don pedro написано: | ніяких би українців насправді вже б не існувало, і ви б зараз були звичайним "савєцкім чєлавєкам", комосмольцем-добровольцем. |
Не базікайте чого не знаєте... бо я вже шкодую що не маю можливості зустріти вас у реалі, щоб перевиховати. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-08-29 16:55 |
don pedro написано: | Саме так. Пригадуються завивання щодо перейменування, скажімо, Комсомольська. Містяни вперто хотіли залишатись "камсамольцамі". |
а чим дону педро не подобалось жити на вулиці будівельників?
в чому сенс "дєкомунізації" до назви вулиці на честь войтила?
Додано через 14 хвилин:
Virake написано: | людина бачить остогидло буденну політичну гризню. в цій коловерті годі добрати якогось змісту, тим більше - непосвяченому в державні таємниці простолюдові. через це громадьскою думкою і загалом суспільством стає дуже легко маніпулювати, чим наші вороги успішно й користуються. |
із свіженького: маланець порошенко звільняє з посади голови ап єврея ложкіна та на його місце хоче призначити жида райніна
хотілось би почути від "посвяченого в державні таємниці" шановного пана Virake - який зміст цього тасування жидівської колоди?
Додано через 27 хвилин 44 секунди:
ssTAss написано: | давайте краще про 1990 рік і Німеччину))) скільки Вам було? сім років? |
пане модераторе,
ssTAss"е, реально дістали
мені навіть не хочеться Вас захищати, як це я робив завжди, бо Вас понесло (краще б пронесло, але не тут)
я теж багато знаю реальних персональних даних толоківчан і що з того? навіщо тим викабелюватись і тим паче, переходити на особистості? раніше Ви видавались цікавим співрозмовником, навіть попри те, що не підтримую Вашу думку, а зараз бачу, що Ви є звичайним лузером, котрий звинувачує у всьому жидів і не досяг нічого в цьому житті... взагалі нічого... мені Вас шкода
пс: ssTAss"е, сподіваюсь Ви не будете писати про дату 16 січня 1983 року?! дякую за розуміння |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-08-29 17:15 |
фіцко написано: |
із свіженького: маланець порошенко звільняє з посади голови ап єврея ложкіна та на його місце хоче призначити жида райніна
хотілось би почути від "посвяченого в державні таємниці" шановного пана Virake - який зміст цього тасування жидівської колоди?
|
Зміст той, щоб дати панові фіцко черговий привід поговорити про жидів, без котрих він, схоже, не уявляє своє життя))))))))))))))))))))).
до речі, Ложкін чи Райнін мають посвідки жидів? Бо щось наш ребе їх не впізнає)))). фіцко написано: | зараз бачу, що Ви є звичайним лузером, котрий звинувачує у всьому жидів |
Себто ознака лузера, за паном фіцко, - звинувачувати у всьому жидів). |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-08-29 17:22 |
virtus8hur написано: | І у цьому Путін виконує дуже важливу функцію |
ну нарешті віртусу прийшла у голову твереза думка, що чомусь пукін грає на стороні "українських" "націоналістів"
Але чому пукін це робить?
Віртус і відповідь має:
virtus8hur написано: | Путін об'єднав українців. Чим більше пуссія чинитиме ворожих дій по відношенню до України, тим більше українців прозріють, і тим швидше покінчимо із пострадянським періодом історії. |
virtus8hur, я вітаю тебе друже! Ти ідейний побратим пукіна |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-08-29 17:41 |
virtus8hur написано: | Якщо порахувати щорічні жертви у ДТП, а ще утоплеників, то вийде більше, ніж загиноло на Сході. А який переворот у свідомості стався після 2014 ?! |
Цинічно, проте вірно. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-08-29 17:47 |
Cleaf
З відколи це правда стала цинічною? |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-08-29 17:49 |
Cleaf"е, не приписуйте мені свій антисемітизм
Я людина віруюча, можна сказати догматик. Я чітко слідую слову Божому.
В 13 томі Євангелія від Йосипа сказано:
”Національний та расовий шовінізм є відрижка людиноненависницьких звичаїв, властивих періоду канібалізму. Антисемітизм, як крайня форма расового шовінізму, є найбільш небезпечною відрижкою канібалізму... Антисемітизм небезпечний для трударів, як помилкова стежка, що збиває їх з правильного шляху і яка веде у джунглі. Тому українські націоналісти, як послідовні інтернаціоналісти, не можуть не бути послідовними і заклятими ворогами антисемітизму..."
Повністю розділяю цю думку Апостола Йосипа |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-08-29 17:56 |
Пане фіцко, оскільки Йосип здох та горить у пеклі разом із вірним Каґановічем, жодного порядку він вже не наведе. Відтак можна з чистою душею здати його писанину до макулатури та спокійно вивчати Тору))))))))))))))). |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-08-29 18:37 |
Cleaf написано: | здох та горить у пеклі |
то усім печерним антисемітам так здається, особливо тим, що вивчають Баба Меціа та Баба Цуца
а чи чував ти про реінкарнацію та аватарів? здається навіть антисемітські хасіди визнають реінкарнацію
Cleaf"е, Його пам"ятають та бояться вже більше 60 років.
тебе ж забудуть через 40 днів "Апостол Йосип не відійшов у минуле, він розчинився у майбутньому!" (с) Шарль де Голль |
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-08-29 18:54 |
то усім печерним антисемітам так здається, особливо тим, що вивчають Баба Меціа та Баба Цуца
а чи чував ти про реінкарнацію та аватарів? здається навіть антисемітські хасіди визнають реінкарнацію
|
Схоже, справи Йосипа зовсім кепські, якщо його поціновувачам лишилося сподіватися хіба на реінкарнацію та аватарів)))))))))))))).
Cleaf"е, Його пам"ятають та бояться вже більше 60 років.
тебе ж забудуть через 40 днів
|
По-перше, одного нашого хлопця з Галилеї пам'ятають набагато довше, та ще й моляться йому. По-друге, боятися осетинського трупа не варто, особливо зогнилого (і взагалі ніякого трупа боятися не варто). По-третє, після коштів, виділених на побудову синагог у всьому світі, нашу особу пам'ятатимуть не менш ніж 400 років. І то ще не кажучи про благодійність. |
|
|
|
|
фіцко Забанено
|
2016-08-29 19:02 |
Cleaf написано: | По-третє, після коштів, виділених на побудову синагог у всьому світі, нашу особу пам'ятатимуть не менш ніж 400 років. |
|
|
|
|
|
Cleaf Забанено
|
2016-08-29 19:11 |
фіцко написано: | "Апостол Йосип не відійшов у минуле, він розчинився у майбутньому!" (с) Шарль де Голль |
Пресвяті шекелі! Французький труп хвалить осетинського трупа!))))))))))))). |
|
|
|
|
|
2016-08-29 20:40 |
virtus8hur написано: | бо я вже шкодую що не маю можливості зустріти вас у реалі, щоб перевиховати. |
Я дам вам "Парабеллум", з якого перед тим спиляю мушку. |
|
|
|
|