Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
Леля22 
Забанено
Забанено

Востаннє: 07.08.18

2016-06-27 21:20  
Keltirulla написано:
А що по вашому, україномовні кричали проти державної української?

Та не кричали україномовні проти української. Не про це мова.. Ви що справді не розумієте, чи придурюєтеся?

Keltirulla написано:
Про що саме "це" ви кажете?

Починаєте чіплятися... Я написала, там все зрозуміло. "Де я таке казала?" Я запитувала про одне, ви вирвали і процитували зовсім інше.

Знали б ви, як мені зараз хочеться вас послати, але ж не можна... Тоді я програю. А ви (чи ще хтось такий) прийде, почне називати мене неадекватною і що я зневажаю україномовних людей.

А загалом, найважливіший висновок із усього цього: Про що взагалі можна говорити з людиною, яка пропонує добити людину за те, що вона розмовляє російською?
Keltirulla 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.04.19

2016-06-27 21:23  
Леля22
Мені цікаво, як тепер сім'я англійського фаната якого росіяни (російськомовні доречі) вбили недавно уу франції... якому ці російяни російськомовні відбили кучу внутрішній органів та мозок, реагуватимуть на російську.
Леля22 
Забанено
Забанено

2016-06-27 21:30  
Повно є порядних російськомовних людей, а ви берете тільки негатив і переносити це на всіх російськомовних, ніби всі такі.

Так можна виправдати, що завгодно, за такою логікою. Вбити нормальну людину, яка розмовляла російською, а потім виправдовуватися, що якийсь російськомовний вбив іншу людину, і тому, мабуть, вони всі такі.

Але ж цей нормальний російськомовний не відповідає за вчинок того поганого російськомовного.

А у вас логіка маніяка... Якому відмовила одна дівчина, білявка, то треба тепер вбивати всіх білявок, всі вони такі...

Не можна узагальнювати людей, а судити треба кожну окрему людину.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-27 21:31  
Леля22
ну так ви ж судите двох різних людей з однією ситуацією цілком протилежно. Одну ви звинувачуєте у всіх смертних гріхах, а іншого боготворите.
Леля22 
Забанено
Забанено

2016-06-27 21:44  
Keltirulla
"Дискусію" з вами вважаю завершеною. Як можна нормально спілкуватися з людиною, як постійно мухлює і перекручує (свідомо чи несвідомо) слова опонента.

І так само цей модератор музики... Я його запитую: "Де Притула гавкає на українську мову? Де він проти української?, Чому ви ігноруєте той факт, що він такий відомий волонтер, і люди його поважають, бійці?"

А він мені, приблизно таке: А ви знаєте, що він кинув свою дружину... А от ви там колись писали погане про Мірзояна, який теж кинув свою дружину...

І як з такими людьми можна нормально розмовляти? Що толку, що ви україномовні, коли ви так по-сволотному поводитеся?

Мало бути україномовним. Треба ще й бути людиною.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-27 21:51  
Леля22
цікаво... вас раз 10 запитали чому така різна оцінка. А ви так і не відповіли... ну й ну...
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2016-06-27 21:54  
Леля22 написано:
А, по-вашому, зараз у нас в країні йде русифікація? Я так не вважаю.

Вельмишановна пані, ви поцікавтеся яку долю українська мова займає на радіо, телебачені, газетах, в неті та інших сферах... Ситуація погіршилася навіть після Революції Гідності.

Леля22 написано:
Люди кажуть, що у Києві українську чути стало частіше, наприклад.

Не знаю, хто вам таке казав, але я скажу таке:
virtus8hur написано:
Вчора гуляв по парку і бачив повно молодих мам з малими дітьми, які абсолютно невимушено шпарять кацапською. Ех... пропащий народ, ви і через 100 років все ще будете зрусифікованою країною.
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2016-06-28 09:18  
virtus8hur написано:
Ситуація погіршилася навіть після Революції Гідності.

а) Революція Гідності насправді не відбулась. Що дуже сумно. Бо це мало стати фундаментом для основи майбутньої держави.
б) На хвилі патріотизму чи псевдопатріотизму ситуація спочатку покращилась, а потім все повернулося на круги своя.
в) Хоча якійсь закони на підтримку української культури все ж приймаються. Та наприклад зараз ситуація зовсім не змінюється. Так.
Але є люди, що справді змінили своє відношення до мови,України. Тому не все так погано.
gunnarukr 
VIP

2016-06-28 13:33  
Keltirulla написано:

Шановна, я повторюсь Про "українські" програми притули. Те що вони "суржиком" з використання української не робить їх українськими програмами.

Може десь і суржиком. Але щось не помічав. І саме його харизма робила з двомовних програм українсько акцентовані.
Keltirulla написано:
Там йде висміювання української, вбивання думки про провінційність української. Усі ці програми "наша украйна" та "віталька" є лише одним з методів знищення української.

По-перше: Файна Юкрайна. І дуже непогане пародійне шоу. Чи краще "нашу рашу" в той час було дивитися? Дід -відун і зараз -- зірка)
По-друге: Віталька, то зовсім інше. Так само як і програми 95 кварталу, які орієнтовані на російськомовного глядача.

Keltirulla написано:
І тому, тих "укранїців" які знімаються у таких програмах потрібно бити ногами по ниркам, поки не відіб'єш їх. Ну або цивілізований спосіб.... просто розбирати їх на органи, та давати хворим людям яким потрібні органи на заміну.

А ви не далеко від "північного" сусіда пішли в забаганках. Тим теж аби українцям щось відбити/добити.
Невже у вас теж щось ординське, га? Wink (2)

Keltirulla написано:
От якби він вів науково популярні програми українською була б інша розмова.

Цікава логіка. І невже ж тоді це зробило з нього "справжнього" українця, якому не треба відбивати щось. А ви ще на Лелю нападаєте...
Keltirulla написано:
Ну й остання новина. У Львові знайшли військового з вилами у грудях. офіційна версія самогубство... (угу на криші...)

А чого посилання на російськомовну версію виклали. Укр-версія ж там є. Невже любите читати російською? А ще Лелю в Росію відправляєте)
Тож не треба радикалізму у висловлюваннях.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-28 14:39  
gunnarukr написано:
По-перше: Файна Юкрайна. І дуже непогане пародійне шоу.

угу, направлене на бидло-населення, та обидлячення всіх інших. Що там гарного з пародіювання? Хоча так, для людей з інтелектом миші, то буде гарна пародія.
gunnarukr написано:
Тим теж аби українцям щось відбити/добити.

А що по вашому робить його українцем? для мене паплюження української мови, це як показ "хохолства" та "малоросійства".
gunnarukr написано:
І невже ж тоді це зробило з нього "справжнього" українця, якому не треба відбивати щось.

Тоді б від нього було більше користі, а так тільки черговий ... кхм....
gunnarukr написано:
Тож не треба радикалізму у висловлюваннях.

Чому? В тому, що я захищаю українське населення від малоросів? Леля кричить про російську, й російськомовних в АТО, так може хай відкриє повну статистику загиблих в АТО по областям. Та заодно статистику переселенців. Скільки цих переселенців, російськомовних, спочатку кричали:" расея расея" а тоді звалили на Волинь, Галич, й інші "тихіші" місця.

Додано через 6 хвилин 48 секунд:

gunnarukr написано:
Революція Гідності насправді не відбулась. Що дуже сумно. Бо це мало стати фундаментом для основи майбутньої держави.

В більшості якраз саме через російськомовне населення й не відбулась. А також тотальна звичка українців догодити усім але не собі. От поки до українців дійде ця істина у нас і не буде своєї держави. Зараз у нас мантра "путін нападе", до цього була мантра "адін народ", та "нєсердім братьєвславян"
gunnarukr 
VIP

2016-06-28 15:32  
Keltirulla написано:

угу, направлене на бидло-населення, та обидлячення всіх інших. Що там гарного з пародіювання? Хоча так, для людей з інтелектом миші, то буде гарна пародія.
gunnarukr написано:

А ви знаєте щось краще? Поділіться тоді. Не завжди ж тільки щось високоінтелектуальне дивитися.
Я ж не вихваляю такі комедійні серіали як "Рюрики" наприклад..
Keltirulla написано:
А що по вашому робить його українцем? для мене паплюження української мови, це як показ "хохолства" та "малоросійства".

Та невже ж так українців в ФУ принижують. Інколи і над собою можна посміятися.

А на рахунок "що робить його українцем", то у вас зависокі критерії у цьому плані. Однак на "руского" чи "кацапа" він не дуже схожий. Це точно.

Keltirulla написано:
Чому? В тому, що я захищаю українське населення від малоросів?

А що? На нас вже напали малороси чи що? Почалася справжня громадянська війна "Схід проти Заходу". Думаю, що не час для таких гучних заяв. Хоча я й розумію, що ви мали на увазі русифікацію.

Keltirulla написано:
Леля кричить про російську, й російськомовних в АТО, так може хай відкриє повну статистику загиблих в АТО по областям.

Леля за українську, щоб ви знали. а кричить про російську тільке те, що вважати російськомовних патріотів( ви ж н ебудете говорити, що таких немає) "ватою" не слід. І всіх гатити під одну копірку.
Знову статистики. Я знаю одне: загинуло і зі сходу, із заходу. І багато. Таким не міряються.
Більшість добробатів набиралась із заходу, та центру. Можливо ви це маєте на увазі. Але всеодно це не є мірилом.

Keltirulla написано:
Скільки цих переселенців, російськомовних, спочатку кричали:" расея расея" а тоді звалили на Волинь, Галич, й інші "тихіші" місця.

А що є така статистика: "Кількість тих, хто за Расєю кричав/кількість звалених на ЗУ? Дурню ж пишете.
Так переселенців багато. і не всі вони патріоти. Це відомий факт.

На закінчення: Леля -- патріотичного спрямування дівчина. Вона за українську мову: як у спілкуванні, так і державної. Просто вона не може стриматися, коли ви охрещуєте кацапнею її довколишній світ. Бо хоч і в Запрорізькій області(за її ж словами) української майже нечутно, та люди патріотичного спрямування є. і звісно не всі там за путєна.

Тому говорити, що Леля за російську -- неправильно. Вона(і не тільки вона) протестує проти того, щоб бути людьми другого сорту. Але якщо російськомовна людина проти України, тотут і говорити нічого: таких не сприймають ні тут, ні там. Ні Леля, ні я, ні ви, наприклад.

Додано через 2 хвилини 3 секунди:

Keltirulla написано:
В більшості якраз саме через російськомовне населення й не відбулась.

Серед україномовних "гідних" теж навалом. Тому не погоджуюсь. Українська ментальність -- вона всюди.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-28 16:23  
gunnarukr написано:
Знову статистики. Я знаю одне: загинуло і зі сходу, із заходу. І багато. Таким не міряються.

Насправді міряються, бо ні Волиняни, ні Галичани не кричали "расєя" (хоча деякі індивідууми мені траплялись і тма, проте це вже після агресії та "міграції" російськомоного чи суржикомовного населення) тому не факт, що то не міграційні рассєяни.
gunnarukr написано:
А що є така статистика: "Кількість тих, хто за Расєю кричав/кількість звалених на ЗУ? Дурню ж пишете.

В чому тут дурня? погляньте на мітинги на сході, скільки там народу виходило, й погляньте на статистику внутрішніх переселенців. Якщо ви не бачите цього то, купіть окуляри... чи навчіться думати.
gunnarukr написано:
А ви знаєте щось краще?

пфф, знову за рибу гроші. Не всі хто кричать, що вони українці чи що це український продукт працюють на популяризацію Української. А ле усі хто працюють над вбиваням в голови людей що українська це мова другого сорту, та сільська , кричать що це українськйи продукт.
Мені соромно від того, скільки тут народу кричало про крутість серіалу "останній москаль", але бачу що ситуація ще забитіша... якщо вам бодобайється ФУ....

Додано через 38 хвилин 32 секунди:

gunnarukr
gunnarukr написано:
Леля за українську, щоб ви знали

Угу, особливо її викрики про український шльондр й тп. А також "українські україномовні шльондри" їякі чомусь тримають сторінки російською.
gunnarukr 
VIP

2016-06-28 18:09  
Keltirulla написано:
Мені соромно від того, скільки тут народу кричало про крутість серіалу "останній москаль", але бачу що ситуація ще забитіша... якщо вам бодобайється ФУ....

Ги. Останній москаль -- то дурна повна. Навіть пілотна серія вкрай тупувата. "Апокаліпсис" навіть на рекламі викликав огидний присмак.

Keltirulla написано:
В чому тут дурня? погляньте на мітинги на сході, скільки там народу виходило, й погляньте на статистику внутрішніх переселенців. Якщо ви не бачите цього то, купіть окуляри... чи навчіться думати.

І шо? Всі вони поїхали в ЗУ. і їх там чекали? Покидали трьохкімнатні квартири щоб тулитися в гуртожитках? Та ну...

Keltirulla написано:
А ле усі хто працюють над вбиваням в голови людей що українська це мова другого сорту, та сільська , кричать що це українськйи продукт.

А де в ФУ українська -- мова другого сорту. Мені здається, що вона там мінімум нарівні. і порівняно із сучасними скетч-шоу( такими як Країна У наприклад), ФУ -- український продукт з національно-культурним підтекстом.

Keltirulla написано:
Угу, особливо її викрики про український шльондр й тп. А також "українські україномовні шльондри" їякі чомусь тримають сторінки російською.

Повірте, не бачив ті посилання. Та й не хочу якщо чесно.
То було щось жіноче. Не судіть по цьому.
virtus8hur 

2016-06-28 20:56  
gunnarukr написано:
в) Хоча якійсь закони на підтримку української культури все ж приймаються.

Найкращий із наслідків цієї "недореволюції" - прийняття закону про декомунізацію, ще можна згадати люстрацію, яка не відбулася.
gunnarukr 
VIP

2016-06-28 21:11  
virtus8hur написано:
ще можна згадати люстрацію, яка не відбулася.

Таак. Але ж боялися, падлюки, спочатку. На лікарняні, туди-сюди. Принишкли поки зі сміттєвими баками до них приходили. А потім через суди повідновлювались. І тепер незамінні члени суспільства, бо "проффісіонали".
virtus8hur 

2016-06-28 22:42  
gunnarukr написано:
А потім через суди повідновлювались.

Нічого, той закон про поверхову люстрацію - то лише перший крок, прецедент. До цього іще повернуться, і тоді падлюки уже не повідновлюються так легко.

Додано через 1 годину 28 хвилин 21 секунду:

Як вам таке ? http://artnews.in.ua/art/theater/6217-dzhoan-roulng-nazvala-protivnikv-temnoshkroyi-germoni-kupkoyu-rasistv.html
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-06-28 22:57  
virtus8hur написано:
Як вам таке

А в книгах і правда ніде не сказано про расу професорки МакГонел. А от те, що Роланда з "Темної вежі" буде грати чорний британець Ідріс Елба і справді дурість - у тексті Стівена Кінга. прямою мовою сказано, що він синьоокий білий.
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-06-28 23:08  
don pedro написано:
А от те, що Роланда з "Темної вежі" буде грати чорний британець Ідріс Елба і справді дурість - у тексті Стівена Кінга. прямою мовою сказано, що він синьоокий білий.

кажуть, що расист - це прихований антисеміт
подібна нетолерантність, зовсім Вам не личить. Ледве стримався, щоб не накатати на Вас анонімку в Міністерство могильщиків освіти
virtus8hur 

2016-06-28 23:55  
don pedro написано:
А в книгах і правда ніде не сказано про расу професорки МакГонел.

Не МакГонел, а Герміони. Так, про расу наче не сказано прямо, але вона ж начебто була англійкою, хіба ні ? І взагалі майже усі персонажі - англійці, але коли дивишся фільм, то там половина акторів кольорових. Навіщо це робити ? Для прихованої пропаганди мультикультуралізму ?

З. І. А взагалі, то я уже починаю розчаровуватись у цій Роулінг. Спочатку в неї Дамблдор - гей. Потім вона на референдумах рулить, а тепер у неї Герміона негритянка. Показилась чи що ?
don pedro 

2016-06-29 00:02  
virtus8hur написано:
мультикультуралізму

Мультикультуралізм - офіційна політика в усій Європі та цілком наявна частина життя Британії. Як і гейство, яке давно є відкритою і, як мінімум офіційно, шанованою частиною суспільства (сер Елтон Джон, сер Єн МакМелен, Фрай та інші). Творці фільмів та Роулінг просто слідують цьому, адже безглуздо робити вигляд, що небілих і геїв немає і серед чарівників. Нічого особливо скандального у цьому немає.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-29 00:23  
don pedro
що думаєте про brexit?
don pedro 

2016-06-29 00:36  
Keltirulla
Мабуть, Євросоюзові буде краще без Британії, і навпаки. Членство Британії у ЄС - явище доволі штучне, адже історично Туманний Альбіон - країна атлантична, а не континентальна, якій необхідно скоріше тримати союз з своїми колишніми англомовними колоніями, і перш за все, віссю Лондон-Вашинґтон (на цьому ще Тетчер і Черчілль наголошували). Сталась річ доволі природна. Звісно, Британія залишиться провідним фінансовим центром світу та однією з ключових країн сучасної цивілізації.

З іншого боку, я допускаю розпад як ЄС, так і Британії.

А от Україна може і справді постраждати, адже Британія у питаннях сучасної українсько-російської війни з РФ завжди була послідовно на нашому боці, допомагаючи нам у ЄС.
маленький хлопчик 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2016-06-29 00:48  
virtus8hur написано:
І взагалі майже усі персонажі - англійці, але коли дивишся фільм, то там половина акторів кольорових.
так і половина Англії кольорова: індуси, араби, китайці, африканці, латиноси.
virtus8hur 

2016-06-29 01:52  
don pedro написано:
Мабуть, Євросоюзові буде краще без Британії, і навпаки. Членство Британії у ЄС - явище доволі штучне, адже історично Туманний Альбіон - країна атлантична, а не континентальна, якій необхідно скоріше тримати союз з своїми колишніми англомовними колоніями, і перш за все, віссю Лондон-Вашинґтон (на цьому ще Тетчер і Черчілль наголошували).

У вас таки бувають світлі думки ))
Конкретно в цьому випадку я повністю згоден з вами - це не Британія вийшла з ЄС, а ЄС відокремився від Британії, точніше від англо-саксонського світу.

don pedro написано:
З іншого боку, я допускаю розпад як ЄС, так і Британії.

А я скажу, що це лише питання часу.

don pedro написано:
А от Україна може і справді постраждати,

Від brexit Україна не постраждає. Вільна Британія, не зв'язана обов'язками ЄС змоще ще активніше нам допомогати. А на "мінському процесі" Британії все-одно не було.

don pedro написано:
Звісно, Британія залишиться провідним фінансовим центром світу та однією з ключових країн сучасної цивілізації.

А тут ви помиляєтесь. Загибель як Британії, так і сучасної цивілізацієї також є лише питанням часу, зважаючи на
маленький хлопчик написано:
так і половина Англії кольорова: індуси, араби, китайці, африканці, латиноси.

З. І. Раджу почитати ось це - http://wartime.org.ua/1769-shotlandya-vddlennya-vd-zagnivayuchoyi-anglyi.html стаття була написана іще до референдуму по Шотландії.
don pedro 

2016-06-29 01:56  
virtus8hur написано:
У вас таки бувають світлі думки ))

Ви такий добрий.
don pedro 

2016-06-29 09:06  
На війні загинув український оперний співак
http://espreso.tv/news/2016/06/29/v_zoni_ato_zagynuv_opernyy_spivak
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-29 11:09  
Україна: найбільша проблема Європи. Виступ у Лондоні 1939 року
http://www.istpravda.com.ua/articles/2011/04/7/34771/
gunnarukr 
VIP

2016-06-29 11:44  
don pedro написано:
На війні загинув український оперний співак

Жаль. На вигляд -- дуже вольова людина. Таких зараз небагато.

virtus8hur написано:
Загибель як Британії, так і сучасної цивілізацієї також є лише питанням часу

не Боитанії, а Великобританії та Північної Ірдандії ви маєте на увазі. Бо що Пів.Ірландія та Шотландія стануть більш автономними з цим я погоджуюсь. Залишаться: Англія,Уельс та всілякі дрібніші острівні та континентальні території.

virtus8hur написано:
Вільна Британія, не зв'язана обов'язками ЄС змоще ще активніше нам допомогати.

Словесно так. Але на ділі щось не дуже. Звісно декілька десятків списаних Саксонів це добре. Але про щось більш глобальне я не чув. Тому і не сподіваюсь.

virtus8hur написано:
а ЄС відокремився від Британії, точніше від англо-саксонського світу.

Кісєльов дуже любить про англо-саксів і про піндостан. Ви його програми не дивитесь бува? )

don pedro написано:
Творці фільмів та Роулінг просто слідують цьому, адже безглуздо робити вигляд, що небілих і геїв немає і серед чарівників.

Останнім часом модно в фільмах негритянок-чарівниць показувати. Чорні чарівники лише в порно Wide grin
Я вважаю, що без геїв в книгах можна обійтися. В Поттері здається і Люціус Мелфой трішки "тойво". Та й взвгалі: хто знає, що там ті темні чарівники з Воландемортом на шабашах робили))
virtus8hur 

2016-06-29 11:52  
gunnarukr написано:
Кісєльов дуже любить про англо-саксів і про піндостан. Ви його програми не дивитесь бува? )

Кисельова я не люблю. Зате Старікова дивлюсь. Ось звідки мої коментарі :
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-06-29 20:35  
don pedro написано:
Британія у питаннях сучасної українсько-російської війни з РФ завжди була послідовно на нашому боці, допомагаючи нам у ЄС.

Wide grin
українські викладачі науково довели, що Британія нам таки допомагає
красно дякуєм

Шановне пірацьке панство, нахолєру вам тая британія та її проблєми.
За кого і треба переживать, то це за наших споконвічних союзників - високу порту
Які сенсаційні новини
Після шестирічного "розриву" Турція підписала у закритому режимі меморандум про нормалізацію відносин з ісраельом
в.в.х-ло отримав приватного листа від пана Ердогана з вибаченнями за збитий москальський літак
напевно трохи пече в османську дупу
Чекаєм новин про переговори між Грецією та турками. Цікаво на які поступки турки пішли/готові піти?
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 302, 303, 304  наступна