Автор |
Повідомлення |
raddy Поважний учасник
![](davatar/hurtom.gif)
|
2025-01-22 08:07 |
Paveza написано: | Вважаю, що краще створити окремий розділ, для фільмів з неоднозначними творцями. З вимкненими коментарями. Просто як музейні експонати, для ознайомлення. |
Простіше сумнівне одразу відправляти в архів, сумніваюся, що знайдеться багато бажаючих підтримувати роздачі цього розділу. |
|
|
|
![](templates/Saphic/images/spacer.gif) |
Romario_O Jedi
![Jedi Jedi](images/ranks/video-hurtom-filmokraj.gif)
![](images/avatars/74324541549dcd2293b5f7.jpg)
|
2025-01-22 08:32 |
famous37 написано: | Romario_O, треба вирізняти творчість і політику. Та й на толоці все безкоштовно, за скасування їм не йдуть дивіденди. Тому просто насолоджуйтеся мистецтвом. |
Так, у нас все безкоштовно, "піратський контент", але з орієнтацією виключно на українського споживача, авторам фільмів (особливо стоуну та кустуріці) за це нічого в копілочку не капає.
Paveza написано: | Вважаю, що краще створити окремий розділ, для фільмів з неоднозначними творцями. З вимкненими коментарями. Просто як музейні експонати, для ознайомлення. Не дивитись ж лише старі фільми, з творцями, які нас вже ніколи не розчарують. |
Окремого розділу точно не буде, щодо вимкнути коментарі - це думаю можливо, але це на розсуд модераторів, яких у нас і так бракує(
Як писали вище, Толока "живе своїм життям", у нас демократія, кожен має право висловити свою думку і бути почутим. |
|
|
|
Pegass VIP
![](images/avatars/99614703160b813ed83b9c.jpg)
|
2025-01-22 14:05 |
Romario_O
То що вирішили? |
|
|
|
Romario_O Jedi
|
2025-01-22 16:38 |
Pegass написано: | То що вирішили? |
Сонце світить, вітер дує, річка тече)
У нас ера "Обами", "Трампа" поки не настала.
Взагалі скажу так - дехто навіть не знає хто такий кустуріца чи стоун або чули но пролетіло повз вуха, але їх фільми бачили і не один раз і будуть дивитися і я вважаю головне щоб не москальською. А щоб не москальською - то поширювати і робити нашу волонтерську роботу потрібно комусь же?
І якщо будеш то робити то готуйся почути не хороші слова в свою сторону.
Тож якось так. |
|
|
|
reminor7 VIP
![](images/avatars/994386404eb67e1fa3ede.jpg)
|
2025-01-28 13:23 |
Romario_O написано: | дехто навіть не знає хто такий кустуріца чи стоун або чули но пролетіло повз вуха, але їх фільми бачили і не один раз і будуть дивитися і я вважаю головне щоб не москальською. |
Зробіть на релізах кустуріци, стоуна, гандона джекі чана, на фільмах якого я виріс і дуже любив а також інших ницих покидьків, яким або насрано в голови або гроші не пахнуть, таке оголошення:
ДРУЖЕ, МИ РОЗУМІЄМО, ЩО ТИ ХОЧЕШ ПОДИВИТИСЬ ЦЕЙ ФІЛЬМ
І У НАС ВІН БУВ
АЛЕ МИ ЙОГО ВИДАЛИЛИ ТОМУ, ЩО РЕЖИСЕР/АКТОР ГОЛОВНОЇ РОЛІ, ЦЬОГО ФІЛЬМУ ШКОДЯТЬ УКРАЇНІ, МАЮТЬ АНТИУКРАЇНСЬКІ ПОГЛЯДИ, ВИСЛОВИ ТА ДІЇ ЯКІ ВИКОРИСТОВУЄ ВОРОЖА ПРОПАГАНДА!
Головне, пане Romario_O, щоби українці усвідомили, що неможна однією дупою сидіти на двох стільцях - кричати СЛАВА УКРАЇНІ, СМЕРТЬ ВОРОГАМ і одночасово споживати цей продукт (НЕ ПЕРШОЧЕРГОВОЇ НЕОБХІДНОСТІ, ТОБТО БЕЗ ЯКОГО МОЖНА ОБІЙТИСЬ)!
Я витратив достатньо багато часу, щоби тут сформулювати і довести свою думку аргументовано.
Це мій маленький експеримент, чи хоч тут, на цьому маленькому майданчику, готові, хоч якоюсь мірою, відмовитись від своїх інтересів і вчинити правильно?
Бо якщо ні, то що ж ми хочемо в загальнонаціональних масштабах???
Але є в мене передчуття, що змарнував свій час.
А в самі темні хвилини, приходять думки - чи не марную я свій час і здров'я, захищаючи цих людей? Людей, готових знайти купу відмазок, які наче оправдовують те, чому вони продовжують їсти лайно, з яким я воюю.
Я ті думки жену від себе. Я прийшов добровольцем в перші дні повномасштабної і в лінійному бойовому підрозділі пережив багато чого. Тому не допущу якоїсь зневіри, через неспроможність групки людей вчинити правильно. |
|
|
|
Romario_O Jedi
|
2025-01-29 11:09 |
reminor7 написано: | Я витратив достатньо багато часу, щоби тут сформулювати і довести свою думку аргументовано.
Це мій маленький експеримент, чи хоч тут, на цьому маленькому майданчику, готові, хоч якоюсь мірою, відмовитись від своїх інтересів і вчинити правильно?
Бо якщо ні, то що ж ми хочемо в загальнонаціональних масштабах???
Але є в мене передчуття, що змарнував свій час. |
Якщо заглибитися в філософію, то можливо майстер не правильно "використовує" інструмент яким працює?
Людська сутність говорить нам, що спокуса скуштувати "Заборонений плід" завжди буде більшою у слабкої духом та розумом людини. Потрібно не просто знати себе, а й знати свого супротивника, а без вивчення його праць (фільмів, книги тощо) та історії життя - це неможливо.
Щодо вище згаданих персонажів чи інших покидьків Вам простіше, бо Ви вже всі його фільми за своє життя бачили, як і мені і це було за багато років до сьогодення. Молодому поколінню українців, яке тільки починає зростати просто вбивати в голову не дивися його, це не правильно, бо він погана людина, не переконливо. Для такого українця це буде лише Ваша особиста думка, одна сторона медалі і це буде навязана думка, диктатура, а вона повинна побачити власними очима і другу чи я не правий?
Якщо на те пішло почніть, наприклад, писати велику статтю про деградацію людини, як особистості через призму її творчості. Зруйнуйте її культ і Ви "переможете дракона".
Додано через 20 хвилин 45 секунд:
П.С. - це як з цигарками, хтось палить, а хтось ні, але кожен пробував хоч раз і після того зробив свій особистий вибір. Хоча на кожній пачкі є застереження. |
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|