Толока та "поїхавші дахом діди"

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2
Автор Повідомлення
raddy 
VIP

Востаннє: 15.04.25

2025-01-22 09:07  
Paveza написано:
Вважаю, що краще створити окремий розділ, для фільмів з неоднозначними творцями. З вимкненими коментарями. Просто як музейні експонати, для ознайомлення.

Простіше сумнівне одразу відправляти в архів, сумніваюся, що знайдеться багато бажаючих підтримувати роздачі цього розділу.
Romario_O 
Jedi
Jedi

Востаннє: 14.04.25

2025-01-22 09:32  
famous37 написано:
Romario_O, треба вирізняти творчість і політику. Та й на толоці все безкоштовно, за скасування їм не йдуть дивіденди. Тому просто насолоджуйтеся мистецтвом.

Так, у нас все безкоштовно, "піратський контент", але з орієнтацією виключно на українського споживача, авторам фільмів (особливо стоуну та кустуріці) за це нічого в копілочку не капає.

Paveza написано:
Вважаю, що краще створити окремий розділ, для фільмів з неоднозначними творцями. З вимкненими коментарями. Просто як музейні експонати, для ознайомлення. Не дивитись ж лише старі фільми, з творцями, які нас вже ніколи не розчарують.

Окремого розділу точно не буде, щодо вимкнути коментарі - це думаю можливо, але це на розсуд модераторів, яких у нас і так бракує(
Як писали вище, Толока "живе своїм життям", у нас демократія, кожен має право висловити свою думку і бути почутим.
Pegass 
VIP

2025-01-22 15:05  
Romario_O
То що вирішили?
Romario_O 
Jedi
Jedi

2025-01-22 17:38  
Pegass написано:
То що вирішили?

Сонце світить, вітер дує, річка тече)
У нас ера "Обами", "Трампа" поки не настала.
Взагалі скажу так - дехто навіть не знає хто такий кустуріца чи стоун або чули но пролетіло повз вуха, але їх фільми бачили і не один раз і будуть дивитися і я вважаю головне щоб не москальською. А щоб не москальською - то поширювати і робити нашу волонтерську роботу потрібно комусь же?
І якщо будеш то робити то готуйся почути не хороші слова в свою сторону.
Тож якось так.
reminor7 
VIP

Востаннє: 05.04.25

2025-01-28 14:23  
Romario_O написано:
дехто навіть не знає хто такий кустуріца чи стоун або чули но пролетіло повз вуха, але їх фільми бачили і не один раз і будуть дивитися і я вважаю головне щоб не москальською.

Зробіть на релізах кустуріци, стоуна, гандона джекі чана, на фільмах якого я виріс і дуже любив а також інших ницих покидьків, яким або насрано в голови або гроші не пахнуть, таке оголошення:

ДРУЖЕ, МИ РОЗУМІЄМО, ЩО ТИ ХОЧЕШ ПОДИВИТИСЬ ЦЕЙ ФІЛЬМ
І У НАС ВІН БУВ
АЛЕ МИ ЙОГО ВИДАЛИЛИ ТОМУ, ЩО РЕЖИСЕР/АКТОР ГОЛОВНОЇ РОЛІ, ЦЬОГО ФІЛЬМУ ШКОДЯТЬ УКРАЇНІ, МАЮТЬ АНТИУКРАЇНСЬКІ ПОГЛЯДИ, ВИСЛОВИ ТА ДІЇ ЯКІ ВИКОРИСТОВУЄ ВОРОЖА ПРОПАГАНДА!

Головне, пане Romario_O, щоби українці усвідомили, що неможна однією дупою сидіти на двох стільцях - кричати СЛАВА УКРАЇНІ, СМЕРТЬ ВОРОГАМ і одночасово споживати цей продукт (НЕ ПЕРШОЧЕРГОВОЇ НЕОБХІДНОСТІ, ТОБТО БЕЗ ЯКОГО МОЖНА ОБІЙТИСЬ)!

Я витратив достатньо багато часу, щоби тут сформулювати і довести свою думку аргументовано.
Це мій маленький експеримент, чи хоч тут, на цьому маленькому майданчику, готові, хоч якоюсь мірою, відмовитись від своїх інтересів і вчинити правильно?
Бо якщо ні, то що ж ми хочемо в загальнонаціональних масштабах???
Але є в мене передчуття, що змарнував свій час.
А в самі темні хвилини, приходять думки - чи не марную я свій час і здров'я, захищаючи цих людей? Людей, готових знайти купу відмазок, які наче оправдовують те, чому вони продовжують їсти лайно, з яким я воюю.
Я ті думки жену від себе. Я прийшов добровольцем в перші дні повномасштабної і в лінійному бойовому підрозділі пережив багато чого. Тому не допущу якоїсь зневіри, через неспроможність групки людей вчинити правильно.
Romario_O 
Jedi
Jedi

2025-01-29 12:09  
reminor7 написано:
Я витратив достатньо багато часу, щоби тут сформулювати і довести свою думку аргументовано.
Це мій маленький експеримент, чи хоч тут, на цьому маленькому майданчику, готові, хоч якоюсь мірою, відмовитись від своїх інтересів і вчинити правильно?
Бо якщо ні, то що ж ми хочемо в загальнонаціональних масштабах???
Але є в мене передчуття, що змарнував свій час.

Якщо заглибитися в філософію, то можливо майстер не правильно "використовує" інструмент яким працює?

Людська сутність говорить нам, що спокуса скуштувати "Заборонений плід" завжди буде більшою у слабкої духом та розумом людини. Потрібно не просто знати себе, а й знати свого супротивника, а без вивчення його праць (фільмів, книги тощо) та історії життя - це неможливо.
Щодо вище згаданих персонажів чи інших покидьків Вам простіше, бо Ви вже всі його фільми за своє життя бачили, як і мені і це було за багато років до сьогодення. Молодому поколінню українців, яке тільки починає зростати просто вбивати в голову не дивися його, це не правильно, бо він погана людина, не переконливо. Для такого українця це буде лише Ваша особиста думка, одна сторона медалі і це буде навязана думка, диктатура, а вона повинна побачити власними очима і другу чи я не правий?
Якщо на те пішло почніть, наприклад, писати велику статтю про деградацію людини, як особистості через призму її творчості. Зруйнуйте її культ і Ви "переможете дракона".

Додано через 20 хвилин 45 секунд:

П.С. - це як з цигарками, хтось палить, а хтось ні, але кожен пробував хоч раз і після того зробив свій особистий вибір. Хоча на кожній пачкі є застереження.
t-man 
Новенький

Востаннє: 13.04.25

2025-02-27 17:24  
Дякую за поставлене питання. Зайшов скачати "Чорна кішка, білий кіт", бо зараз хворію і хочеться подивитися чогось легкого радісного з юності.
В ідеалі, звичайно, я би віддав це питання на розсуд адміністрації Толоки. Мають бути якісь правила (власне, вони і є, але з інших питань), і вони мають виконуватися.
Моя особиста думка - в мистецтві важливий контекст. На жаль, багато видатних мистецьких творів були зроблені авторами зі значними гріхами в житті та/або за гроші і за сприяння або очевидних злочинців, або як мінімум людей із суперечливою репутацією/спадщиною.
Так само світ не є чорно-білим. Є очевидна московська пропаганда і її чинні пропагандисти, твори яких прямо заборонені українським законодавством. Є значно більше московитських симпатиків, у тому числі, і серед не-москалів. Перших ми безперечно викидаємо на смітник незалежно від їхнього таланту. Принамні, доки не закінчиться війна і не загояться/відболять наші рани від неї. Щодо других, наскільки я розумію, позиція держави така, що ворогами України ми їх не оголошуємо, але і на гастролі в Україну не запрошуємо і на міжнародних форумах не цілуємося-обнімаємося, а витримуємо санітарну дистанцію.
Щодо сербів взагалі окрема ситуація, бо вони, на жаль, традиційно промосковські.
Тому, на мою думку, варто ставитися до глядачів по-дорослому, супроводжуючи реліз важливими попередженнями/повідомленнями. Наприклад, "Це кіно було зняте у 1998 році. Після московського вторгнення 2014 року Кустуріца не засудив московського вторгнення в Україну (або навіть підтримав - додається посилання на цитату)".
Бо і творчість Лені Ріфенталь, і Олександра Довженка значною мірою присвячена пропаганді нацизму і комунізму/більшовизму відповідно, але при цьому їхні найкращі твори у свій час ставали визначними подіями у світі киномистецтва і зараз продовжують вважатися частиною світової мистецької спадщини. З належною поправкою на їхнє ідеологічне забарвлення.
А взагалі, мені здається, питання поїхавших дідів реально важливе тільки таким самим дідам (чи "татусям") - підозрюю, що 90% сучасних глядачів поняття не мають ані про них самих, ані про їхню творчість. Той же "Чорна кішка, білий кіт" я подивлюся сам з ностальгійних спонукань, але своїм дітям його показувати не буду - є гора сучасного якісного мистецького продукту, у тому числі, нарешті, і українського. У 1998-му році вихід бодай одного якісного українського фільму для мене ставав подією року - і то його треба було шукати на якихось артхаусних одноразових кінопоказах для фанатів.
П.С. До речі, "Чорна кішка, білий кіт" знято на підкреслено етнічно-політично нейтральну - чи навіть політкоректну - тему циганів. Швидше за все, саме тому, що Кустуріці кріпко прилетіло за його попереднє кіно ("Андерграунд"), де його звинувачували у необ'єктивному/про-сербському зображенні балканських воєн. А щодо грошей-доходів, то це франко-німецько-югославська копродукція, так що конкретно Кустуріці перепадає якась мінімальна копійка, якщо взагалі перепадає. А з французами та німцями ми зараз якраз дружимо. Так що знову же, контекст вирішує.
raddy 
VIP

2025-03-26 21:57  
t-man написано:

Щодо сербів взагалі окрема ситуація, бо вони, на жаль, традиційно промосковські.
Тому, на мою думку, варто ставитися до глядачів по-дорослому, супроводжуючи реліз важливими попередженнями/повідомленнями.

Здається, випадкова людина за фільмами Кустуриці з Бреговичем не піде реєструватися на трекер. Навіть ті, хто їх спостерігав, коли вони по Україні зі зйомками та гастролями їздили.

ps. Колись натрапив на опис фільму blue moon зі зйомками у Львові, що аж захотілось подивитися, але слідів озвучки з субтитрами так і не знайшов. А зважаючи на те, де й зараз знімається головна героїня - в кращому випадку, доведеться чекати озвучки з допомогою ШІ.
raddy 
VIP

2025-04-04 19:34  
До речі, на прикладі Кустуриці, як тоді потрібно ставитися до патріотичних фільмів, де знімалися актори, які вирішили не повертатися в Україну через страх мобілізації?

Може "Забороненого" (2019) теж пора відправити в архів чи викинути на смітник історії? Чи це різні речі?
foxdgv 
Попереджень: 1

2025-04-04 21:24  
Більшість цих фільмів - одноразові. Дивитися, наприклад, фантастику 50-річної давнини просто нецікаво. Жахи про якихось там зомбі, м'яко кажучи, набридли і сьогодні валяються на кожному трекері. І так далі. Якщо фільм дійсно хіт, його варто перекласти. Я можу навести приклади чудових фільмів, режисери яких зараз лижуть Путіну дупу, це саме стосується і акторів, але не буду - смердіти будуть тиждень місцеві диванні патрійоти.
--------------
Резюме: хіт є хіт, якщо він актуальний навіть сьогодні, якщо він цікавий, якщо він знятий професійно, будуть дивитися, хочуть тут цього чи не хочуть, і без перекладів. Якщо раптом Лукас впаде в путінську деменцію, я буду дивитися Зоряні війни. Ці фільми більші за своїх творців.
Кустріца - це приклад цікавого кіно? Навіть якщо б він був руками та ногами був проти путіна, я не буду дивитися його херню. Мав би мені ще заплатити. І так далі. Кому що подобається.
raddy 
VIP

2025-04-04 21:53  
foxdgv написано:
Дивитися, наприклад, фантастику 50-річної давнини просто нецікаво.

foxdgv написано:
Якщо раптом Лукас впаде в путінську деменцію, я буду дивитися Зоряні війни. Ці фільми більші за своїх творців.

~48 років це ще не 50?
foxdgv 

2025-04-04 22:44  
Не будемо займатися дурницями. Остання серія основного стріму знята у 2019-му році. Супутні серіали знімали та знімають зараз. Те саме стосується Зоряного шляху, наприклад.

Додано через 19 хвилин 29 секунд:

Варто додати, що Зоряні війни були дійсно хітовими з самого початку. Звісно, сьогодні відсутність на екрані тотальної комп'ютеризації світу майбутнього виглядає смішно, але як космічний бойовик воно і сьогодні цікаве. Чого не можна сказати про більшість застарілих фантастик, де ідеї - або ляпи, або виглядають надто примітивно (наприклад, скафандри, ракети, зброя, комп'ютери, роботи тощо).
Псевдоісторичні фільми для людей, які більш менш освічені, це взагалі просто жах. Коли я побачив, що д'Артаньяна грає якийсь мулат, а єпископ Кентерберійський - негр, або Таргарієни - негри, я зрозумів, що хочу блювати. Тут справа не в расизмі, а в суцільній історичній брехні, яка вийшла за межі здорового глузду.
MakRA 
Відео Гуртом - підтримка та поширення
Відео Гуртом - підтримка та поширення

2025-04-04 23:09  
нічого нового) ви просто плюєте на інтереси та вподобання інших глядачів, бо вам
foxdgv написано:
Дивитися, наприклад, фантастику 50-річної давнини просто нецікаво.

але навіть якщо
foxdgv написано:
раптом Лукас впаде в путінську деменцію, я буду дивитися Зоряні війни. Ці фільми більші за своїх творців.
...
Тому не дивуйтеся, що іншим користувачам абсолютно байдуже на всі ваші ремарки і коментарі

Додано через 4 хвилини 22 секунди:

Доречі,
foxdgv написано:
д'Артаньян

foxdgv написано:
Таргарієни

такі ж "історичні" персонажі, як Тарас Бульба чи штірліц.... тому роздуми про "історичну відповідність" максимально притягнуті за вуха
raddy 
VIP

2025-04-04 23:18  
foxdgv написано:
Не будемо займатися дурницями. Остання серія основного стріму знята у 2019-му році. Супутні серіали знімали та знімають зараз.

Лукас закінчився в 2005, 20 років тому.
foxdgv 

2025-04-04 23:36  
MakRA написано:
ви просто плюєте на інтереси

Що я ще роблю? Не даю Вам дивитися щось? Не даю озвучувати? Не даю завантажувати та сідувати? Бл..., цей совєтський союз в головах ніколи не закінчиться мабуть. Все їм хтось десь заважає, весь час на їх плюють та змушують ходити строєм. Автор спитав, я виклав особисту думку. Не хочете, НЕ ЧИТАЙТЕ НАВІТЬ. І майте хоч якусь свою.
Так, здається, посходилися полудурки, зараз будуть "думки" перти. Все, з мого боку, бачу, обговорення треба закінчувати.
--------------
Стосовно д'Артаньяна та Таргарієнів навіть не зрозуміла про що я. Санта Клауса теж немає, але це не привід зображувати його в стрінгах з бананом на пальмі. Навіть казки мають виглядати хоч якось у відповідності ЗІ ЗДОРОВИМ ГЛУЗДОМ.
raddy написано:
Лукас закінчився в 2005, 20 років тому.

Ви можете міркувати більш загально? Чи це так і потоне у з'ясовуваннях подробиць того, хто що зняв та коли?
raddy 
VIP

2025-04-04 23:42  
foxdgv написано:
Ви можете міркувати більш загально? Чи це так і потоне у з'ясовуваннях подробиць того, хто що зняв та коли?

Ви згодні, що комп'ютерна графіка двадцятирічної давності зараз виглядає досить примітивно?
ivanychkafomin 

2025-04-05 16:52  
foxdgv написано:
Псевдоісторичні фільми для людей, які більш менш освічені

foxdgv написано:
Стосовно д'Артаньяна та Таргарієнів навіть не зрозуміла про що я. Санта Клауса теж немає, але це не привід зображувати його в стрінгах з бананом на пальмі. Навіть казки мають виглядати хоч якось у відповідності ЗІ ЗДОРОВИМ ГЛУЗДОМ.

Наскільки розумію "Дім Дракона", рівно як і "Гра Престолів" це насамперед витвори фентезійного напрямку. Тобто це означає, що воно не зобов'язане дотримуватись автентичного відтворення того чи іншого історичного періоду і дозволяє вільний простір для художньої інтерпретації. Сенс — у створенні альтернативної реальності, де може бути можливо все що утворить уява: і дракони, і магія, і будь-яке розмаїття кольорів персонажів. Wink (2)

ivanychkafomin написано:
Мало хто залишається без кинутих Гєною образ....

foxdgv написано:
для людей, які більш менш освічені
foxdgv написано:
якийсь мулат
foxdgv написано:
негр
foxdgv написано:
негри
foxdgv написано:
зображувати його в стрінгах з бананом на пальмі (ПРИМІТКА: Те саме, що й негр.)
Hötzendorf 
VIP

2025-04-06 22:15  
Якщо вже пішла така пиятика, тоді хотілося б на цьому трекері побачити релізи (хоча б субтитровані) »Das Blaue Licht«, »Der Sieg des Glaubens«, »Triumph des Willens«, »Tag der Freiheit — Unsere Wehrmacht«, »Olympia«. Хто не знає, це доволі, як тут кажуть зумерки, «хітові» стрічки (принаймні 2 з перелічених вище) видатної, але зараз на жаль незаслужено забутої режисерки Leni Riefenstahl.
ivanychkafomin 

2025-04-06 22:47  
Hötzendorf написано:
Leni Riefenstahl

Гелене Берта Амалія Ріфеншталь, знана як Лені Ріфеншталь — німецька кінорежисерка та -продюсерка, сценаристка, фотографка, акторка, спортсменка. Своїми культовими фільмами «Тріумф волі» та «Олімпія» активно сприяла пропаганді націонал-соціалізму. Вікіпедія

Hötzendorf написано:
Der Sieg des Glaubens

Der Sieg des Glaubens — перший нацистський пропагандистський фільм режисера Лені Ріфеншталь. Її фільм розповідає про п’ятий партійний мітинг нацистської партії, який відбувся в Нюрнберзі, Німеччина, з 30 серпня по 3 вересня 1933 року.

Hötzendorf написано:
Triumph des Willens

«Тріумф волі» — німецький фільм 1935 року, режисеркою якого була Лені Ріфеншталь. У фільмі висвітлено перебіг партійного з'їзду НСДАП 1934 року в Нюрнберзі, в якому взяло участь понад 700 000 прибічників нацистів.

Hötzendorf написано:
»Tag der Freiheit — Unsere Wehrmacht«

Tag der Freiheit: Unsere Wehrmacht — третій документальний фільм режисерки Лені Ріфеншталь після фільму «Зірка голови» та «Тріумф волів». Її третій фільм розповідає про сьомий партійний мітинг нацистської партії, який відбувся в Нюрнберзі в 1935 році, і зосереджується на німецькій армії.

Hötzendorf написано:
тоді хотілося б на цьому трекері побачити релізи

Можна поцікавитись з якою метою? Цікавить, у чому саме полягає практична цінність цих робіт безпосередньо для вас.
Hötzendorf 
VIP

2025-04-06 23:07  
ivanychkafomin, от цікаво, у темі як мінімум пару разів дехто висловлювався що й »Mein Kampf« тут має бути українською. Чому в тебе до них питань не виникло?
Чи тобі не відомий автор тої книжки?
ivanychkafomin написано:
Можна поцікавитись з якою метою? Цікавить, у чому саме полягає практична цінність цих робіт безпосередньо для вас.

За практичну цінність тих робіт сказати нічого не можу, бо ще їх жодного разу не бачив.
Відповіді на твоє 1-е питання вже містяться у цій темі. Як було сказано твоїми колегами вище:
Romario_O написано:
в процесі створення тих фільмів брала велика кількість інших людей та акторів (декого вже нема в живих) і їхня позиція в публічному просторі невідома.

famous37 написано:
треба вирізняти творчість і політику. Та й на толоці все безкоштовно, за скасування їм не йдуть дивіденди. Тому просто насолоджуйтеся мистецтвом.

Paveza написано:
Просто як музейні експонати, для ознайомлення. Не дивитись ж лише старі фільми, з творцями, які нас вже ніколи не розчарують.

t-man написано:
творчість Лені Ріфенталь, і Олександра Довженка значною мірою присвячена пропаганді нацизму і комунізму/більшовизму відповідно, але при цьому їхні найкращі твори у свій час ставали визначними подіями у світі киномистецтва і зараз продовжують вважатися частиною світової мистецької спадщини. З належною поправкою на їхнє ідеологічне забарвлення.

Зокрема також виходячи з питання іншому твоєму колезі:
Arsenfpu написано:
Вважаю, що все що має українське озвучення, є українською мовою має викладатися в інтернеті. У нашому випадку - на толоці. Це розширює українськомовне поле в інтернеті. Інакше той, кому треба конкретний фільм/книжка легко знайде це, але вже чужою мовою. І стане частинкою іншого світу. Здебільшого російського. Кому від цього самоцензорування стане краще, хто виграє? Тому, поширюймо все максимально!

Тобто якщо знайдуться українські озвучки/субтитри до фільмів типу «брат-2», «72 мєтра», «ми із будущіва-2» і т. п. — це також по твоєму слід викладати на цей трекер? Я тебе правильно розумію?
ivanychkafomin 

2025-04-06 23:17  
Hötzendorf написано:

ivanychkafomin, от цікаво, у темі як мінімум пару разів дехто висловлювався що й »Mien Kampf« тут має бути українською. Чому в тебе до них питань не виникло?
Чи тобі не відомий автор тої книжки?

Так, і як і тоді відповідав - законами України заборонено поширювати пропаганду:
Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/317-VIII#Text

До того ж

Цитата:
2. Правила та обмеження форуму

Всім без винятку заборонено:

2.6 Проявляти расову, релігійну чи національну неприязнь

Hötzendorf написано:
яким таким законом це заборонено? Ну хоча б правилами цього сасайту?

Бачу вас все ж хвилює дотримання законності ваших дій.

Hötzendorf написано:
Тобто якщо знайдуться українські озвучки/субтитри до фільмів типу «брат-2», «72 мєтра», «ми із будущіва-2» і т. п. — це також по твоєму слід викладати на цей трекер? Я тебе правильно розумію?

Я не пан Arsenfpu, наші позиції, як ви певно помітили кардинально різняться. Happy

Додано через 1 хвилину 12 секунд:

Hötzendorf написано:
Тому просто насолоджуйтеся мистецтвом.

Цитата:
Націонал-соціалістичний (нацистський) тоталітарний режим визнається в Україні злочинним і таким, що здійснював політику державного терору, яка характеризувалася численними порушеннями прав людини у формі індивідуальних та масових вбивств, страт, смертей, катувань, використання примусової праці та інших форм масового фізичного терору, переслідувань з расових, етнічних мотивів, порушенням свободи совісті, думки, вираження поглядів, свободи преси та відсутністю політичного плюралізму, та у зв'язку з цим, спираючись на встановлені Нюрнберзьким міжнародним військовим трибуналом 1945—1946 років факти, засуджується як несумісний з основоположними правами і свободами людини і громадянина.

Певно там є чим насолодитися...
foxdgv 

2025-04-06 23:45  
Hötzendorf, ivanychkafomin - бот, на зарплатні у Тимошенко.
Його завдання пропаганда капітуляції та політичної кризи в Україні шляхом виборів. Головна задача - дискредитація Зеленського.
Йому тут видали трибуну у Флудильні №4, але вже всім почала набридати його пропаганда, особливо на тлі "подвигів" Трампа щодо України. Він сюди прибіг - привертати уваги до пропаганди.
Подивіться чий потрет він собі на лоба причепив. Цього вже достатньо для оцінки рівня розумових здібностей.
Не вступайте з ним в полеміку. Саме цього він і домагається, саме за це йому і платять.
ivanychkafomin 

2025-04-07 01:17  
foxdgv написано:
Тимошенко

До речі, скільки ти Попіндупало вже разів згадав у своїх словесних висерах це ім'я?) Правильно! Так багато, що складається враження що на всій Толоці, ти єдиний хто взагалі згадує її. Можливо це і є твоєю ціллю? Неважливо у якому контексті, не важливо у позитивному чи негативному ключі. Головне згадати і підняти обговорення. І як помітно, ці твої намагання не припиняються. До речі, за мною ви ніколи не знайдете згадки цього імені. Happy

foxdgv написано:
Йому тут видали трибуну у Флудильні №4, але вже всім почала набридати його пропаганда, особливо на тлі "подвигів" Трампа щодо України. Він сюди прибіг - привертати уваги до пропаганди

Ну, як помітно, ще раніше - всім набридла твоя. Wide grin Wide grin Закладаюсь, твоє поважне високоінтелектуальне панство, не зможе довести в чому саме пропаганда тут у цих моїх висловлюваннях:
ivanychkafomin написано:
Наскільки розумію "Дім Дракона", рівно як і "Гра Престолів" це насамперед витвори фентезійного напрямку. Тобто це означає, що воно не зобов'язане дотримуватись автентичного відтворення того чи іншого історичного періоду і дозволяє вільний простір для художньої інтерпретації. Сенс — у створенні альтернативної реальності, де може бути можливо все що утворить уява: і дракони, і магія, і будь-яке розмаїття кольорів персонажів. Wink (2)

foxdgv написано:
ivanychkafomin - бот, на зарплатні у Тимошенко.
foxdgv написано:
саме за це йому і платять.

Та не вже!) Ти ж це можеш довести? Бо робити такі обвинувальні твердження, без достатніх доказів, це точно не ознака високого рівня розумових здібностей. Wide grin

Додано через 16 хвилин 1 секунду:

foxdgv написано:
Його завдання пропаганда капітуляції та політичної кризи в Україні шляхом виборів.

До речі, я вже не одноразово звертався до тебе, з проханням навести приклади таких, мною використаних неправомірних дій. Ти відгукнувся? Ні. Схоже що ти тут один такий, пропагандист і маніпулятор. Wide grin Wink (2)

Додано через 9 хвилин 51 секунду:

foxdgv написано:
Не вступайте з ним в полеміку.

Ти вже спробував свої сили - зганьбився. Дай іншим себе випробувати. Happy Не заважай, я з тобою потім розберусь. На Флудильні. Потерпи.
foxdgv 

2025-04-07 12:24  
Іди торгуй собою та Україною десь іншому місці. Або іди сам розумієш куди. Тварина путінська.
ivanychkafomin 

2025-04-07 18:39  
foxdgv написано:
Іди торгуй собою та Україною десь іншому місці. Або іди сам розумієш куди. Тварина путінська.

Ну поплач, Матвійко! Wide grin Wide grin В черговий раз викрили твої брехні. Але твоя відповідь, мене дуже сильно зворушила. Надзвичайний талант. Поет! Wide grin
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2