Новинки кіно

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 293, 294, 295  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2016-06-02 22:51  
Bod_zik99
Ді Капріо не підходить, бо він походить не з Британії чи якоїсь з країн Британської Співдружності Націй (обов'язкова умова для усіх попередніх Бондів). А от Емілія Кларк підходить чудово - вона з Британії.

Додано через 2 години 41 хвилину 19 секунд:

Українка перемогла в американському конкурсі кіно-гримерів
Більше читайте тут: http://tsn.ua/video/video-novini/ukrayinka-peremogla-v-amerikanskomu-konkursi-kino-grimeriv.html
don pedro 

2016-06-03 00:20  
Блага вість: буде продовження чудового "Сікаріо". Нібито має називатись "Солдато". Новий фільм зосереджуватиме увагу на персонажі Бенісіо дель Торо ("Cудді" з картелю "Медельїн"). Але Дені Вільньова на режисерському кріслі вже не буде. Можливо, його там замінить якийсь Stefano Sollima, італійський серіальник. Боюсь, що з Дені Вільньовим фільм може щось втратити.

Браян Сінгер вважає, що Містик має отримати власний фільм. Це очевидно, тільки питання, чи її далі гратиме Дженніфер Лоуренс?
don pedro 

2016-06-03 23:49  
Другий український трейлер фільму "Мисливиці на привидів"/ У головних ролях - Мелісса МакКарті та Кріс Гемсворт. Прем'єра в Україні - 28 липня 2016 р.):

ПІД ПРИКРИТТЯМ (The Infiltrator) (2016) Український трейлер У головних ролях - Браян Кренстон, Даян Крюгер, Джон Легуазамо. Прем'єра в Україні 14 липня 2016:

Павільйон сміху (Whiskey Tango Foxtrot) Український трейлер #2 (2016) HD
Фільм розповідає про діяльність журналістки в якості репортера в Афганістані і Пакистані, після прибуття туди в 2002 році. У фільмі є Марго Роббі, Тіна Фей і Мартін Фріман.
Веселий, сподобався:

Український трейлер фільму "Пеле" - про початок сходження легендарного бразильського футболіста. Режисера звати Джеф Цимбаліст Happy Фільм про Пеле, чомусь, знятий у США. Мабуть, бразильці "забили" на свого "кумира". Прем’єра (в Україні): 30.06.2016. Прем’єра (у світі): 23.04.2016 р. В трейлер звучить голос Євгена Малухи. Було б чудово, якби він був і у фільмі:

don pedro 

2016-06-05 21:29  
Український трейлер фільму "Джейсон Борн".
Старт в Україні: 28 липня 2016
ДЖЕЙСОН БОРН (JASON BOURNE)
Жанр:шпигунський екшн
Режисер: ПОЛ ГРІНГРАСС («Ультиматум Борна», «Перевага Борна», «Капітан Філліпс»)
У ролях: МЕТТ ДЕЙМОН («Марсіанин», «Елізіум», «Ультиматум Борна»), АЛІСІЯ ВІКАНДЕР («Ех-Махіна»,«Агенти А.Н.К.Л.»,«Сьомий син»), ВЕНСАН КАССЕЛЬ («Казка казок», «Чорний лебідь», «Ворог держави №1»), ТОММІ ЛІ ДЖОНС («Люди в чорному»,«Перший месник»)

Метт Деймон повертається у знаковій для себе ролі агента Джейсона Борна. У режисерському кріслі – Пол Грінграсс, саме він зняв дві надуспішні частини борніани: «Перевага Борна» та «Ультиматум Борна». Всі таємниці рано чи пізно відкриваються, і тоді навіть невловимий оперативник ЦРУ змушений вийти з тіні.

Закляття 2: Енфілдська справа / The Conjuring - 2 (2016) (український трейлер)
Подружжя занесло в місто Енфільд. На цей раз екстрасенсам довелося зіткнутися з могутнім демоном, який претендує на звання владики тутешніх місць. Скептично налаштовані городяни почали підозрювати один одного в подіях, а в їхніх серцях оселилася ворожнеча і ненависть.
Прем'єра в Україні: 16 червня 2016 (насправді, тижнем раніше)

ПАСТКА ДЛЯ ДУРНІВ

Окрім того, що Джоді Фостер - хороша акторка, вона, виявляється, ще й не менш добра режисер. "Грошовий монстр" (справжня назва фільму, який у нас назвали "Грошова пастка") - чудове поєднання комедії, трилера і драми про фінанси і жадібність. Таке рідко трапляється. Та й фільми з Джорджем Клуні для мене завжди радість.

Отже, Лі Ґейст (Джордж Клуні), є зіркою яскравого телешоу про фінанси "Грошовий монстр", таким собі сутенером від грошей. Як не дивно, дехто сприймає його слова - собі на біду, цілком серйозно, і навіть будує на їх сонові свої фінансові рішення. Його дитинна поведінка страшенно дратує його режисера, Патті (Джулія Робертс), яка навіть думає залишити його. Та раптово один з тих лохів Кайл (Джейк О'Коннел), що довірились дурощам Ґейтса, вирішує помститись йому і всьому світові та дізнатись правду, вдершись зі стволом і вибухівкою у прямий етер "Грошового монстра"...

Фільм знято дуже динамічно, весело і легко. Водночас, він не скотився у якийсь балаган та піднімає і висвітлює цілком дорослі гризоти сучасного світу з його виразками "сірих" грошей та корупції. Гарно відтворено ситуацію, коли ви довіряєте комусь свої гроші, потім вони зникають і вам кажуть, що це "глюк техніки", і ніхто не винен. Вам здоров'я, щастя, і тримайтесь там. Та цього разу один з невдатних "акціонерів" вирішує повести свою гру. Глядачі, хоч і співчувають йому, сприймають це все як чергову виставу. У цьому є велика життєва правда - саме так суспільство насправді й ставиться до найсумніших новин. Для обивателя кров і смерть - просто картинки по ящику і привід для дурнуватих жартів. Як на мене, це і повна беззахисність простої людини перед нечесними на руку фінансистами - основна думка фільму. Це, і те, що події у фільмі, усе це шахрайство та зловживання довірою - просто частина загальних правил гри на світовому ринку інвестицій, де без цього просто не можна. Втім, жертвам від цього не легше. Пафос вищесказаного майстерно розбавлений гарним, однак доволі чорним гумором. Зокрема, це стосується "перемовин" Кайла і його вагітної подружки, від яких реготала уся зала кінотеатру. Без гумору "Грошовий монстр" був би звичним скигленням на тему "кошмарів капіталізму". А так вийшло прекрасне кіно.

Окремо скажу про акторську гру - вона на дуже високому рівні. Звісно, Клуні як завжди на висоті, але справжнім відкриттям для мене став Джейк О'Коннел, який на диво природно виглядав у ролі зворохобленого і водночас розгубленого та на всіх ображеного терориста. Приємна операторська робота і підхожа до фільму музика. Приємним доповненням став блискучий український дубляж.

Словом, "Грошовий монстр" - прекрасний дорослий фільм, який заслуговує найвищих оцінок та який я раджу переглянути.

ПРОСТО ВЕСЕЛИЙ, ЯСКРАВИЙ І ДУРНУВАТИЙ ФІЛЬМ. ЩО І БУЛО ПОТРІБНО ТА ОЧІКУВАЛОСЬ.

Як не дивно, друга частина "Підлітків мутантів Черепашок ніндзя" вийшла кращою, аніж перша. Принаймні, мені було не нудно і ніяково за фільм і самого себе, а весело. Час пройшов непомітно. Та й так званого 3D не було. Мабуть, це пов'язано з тим, що змінили режисера. Ним став Дейв Грін. А от виконавці головних ролей залишились тими самими.

Отже, Черепашки дорослішають і захищають рідне місто, Ейпріл О'Нілл далі розслідує, а Вернон Фенвік купається у променях незаслуженої слави. Та Шредер тікає з в'язниці у інші виміри. Виявляється, що він пов'язаний з інопланетним завойовником Креном (злісною рожевою кальмароподібною потворою з зубами, що живе у череві велетенського робота). Разом вони хочуть захопити Землю (що ж іще?). На їхньому шляху стають Черепашки Ніндзя та їх друзі...

Фільм веселий, динамічний, з чудовими спецефектами. У фільмі є Меган Фокс у провокативному вбранні (няв!), яка навіть грає свою роль, а не тільки чарівно усміхається (росте у професії!), багато придурошного гумору та з'являються важливі для всієї історії персонажі - Бібоп, Рокстеді, Кренг і хокеїст-бойовик Кейсі Джонс. А от Сенсея Сплінтера у цьому фільмі значно менше. Черепашки Ніндзя ростуть і гостро відчувають свою інакшість, водночас прагнучи стати повноправними членами суспільства і вийти з підпілля. Це гарно показано у фільмі. Загалом, фільм не дає відірватись від екрана та нудитись.

Загалом, нові "Черепашки..." - якісний розважальний фільм, на який цілком можна піти з дітьми та гарненько відпочити і повеселитись. Чекаю продовження.
wolesj 
VIP

Востаннє: 19.11.24

2016-06-08 22:24  
don pedro написано:
Режисера звати Джеф Цимбаліст Happy

Нове прізвище? І про Єфрема Цимбаліста ніколи не чули?
don pedro 

2016-06-10 09:39  
wolesj
Ні. Не чув. А щоб про нього хтось чув, то і далі слід було б називатись Єфремом.
wolesj 
VIP

Востаннє: 19.11.24

2016-06-10 14:58  
don pedro написано:
Ні. Не чув. А щоб про нього хтось чув, то і далі слід було б називатись Єфремом.

Це різні люди, прізвище однакове Efrem Zimbalist Jr.

А режисери - 2 Цимбалісти Jeff Zimbalist і Michael Zimbalist
23051995 
Новенький

Востаннє: 08.10.24

2016-06-11 13:27  
А на сайті буде український фільм Я з тобою?
don pedro 

2016-06-17 22:09  
В український прокат вийдуть хіти Каннського кінофестивалю
http://espreso.tv/news/2016/06/17/v_ukrayinskyy_prokat_vyydut_khity_kannskogo_kinofestyvalyu

Людина - швейцарський ніж/ Swiss Army Man. Офіційний український трейлер (2016) HD
Опинившись на безлюдному острові, Хенк вже був готовий втратити будь-яку надію, але все змінюється, коли на березі він знаходить труп на ім'я Менні. Багатофункціональність Менні допоможе Хенку вижити в диких умовах і заново знайти радість життя. Разом вони відправляться в епічну пригоду, яка поверне Хенка до дівчини його мрії

Країна: США
Режисери: Ден Кван, Даніель Шайнерт.
Жанр: драма, комедія, мелодрама, фентезі
Прем’єра (в Україні): 07.07.2016, Вольга Україна
Прем’єра (у світі): 22.01.2016
Тривалість: 95 хв
Вікові обмеження (років): 18
У ролях: Пол Дано, Деніел Редкліфф, Мері Елізабет Вінстед, Тімоті Юліч, Річард Ґросс та інші.

don pedro 

2016-06-18 17:52  
Анджеліна Джолі крізь роки:
http://www.imdb.com/gallery/rg2428803840/mediaviewer/rm3476587776

don pedro 

2016-06-19 10:35  
ПРИВИД БРОДИТЬ ГОЛЛІВУДОМ - ПРИВИД КОМУНІЗМУ

Оце щойно переглянув фільм 2015 р. режисера Джея Роуча "Трамбо".

Гарно знятий фільм. Чергова стрічка, знята у Голлівуді про себе любимих. На щастя, там вистачило розуму і смаку не дати йому "Оскара" за кращий фільм чи режисуру. А от Браян Кренстон на свою статуетку заслужив. Та її дали Ді Капріо за розсікання пущею у не вичиненій ведмежій шкурі (теж заслужено).

Що ж до самого фільму, то розставлені у ньому акценти і наголоси не надто сподобались. Звісно, ув'язнення і заборона на професію для цього Трамбо і цькування його родини огидні, та з іншого боку, якось затуманене те, що загроза з боку комунізму США і світові справді існувала, а МакКарті хоч і перегинав палицю, в основі мав рацію. Натомість, його творці зробили вигляд, що ніякого проникнення червоних не було, а всі постраждалі від чисток - невинні жертви. Найкращими сценами у фільмі є 91-а хвилина, де продюсер з биткою у руках у виконанні блискучого Джона Гудмена коротко пояснює все про суть шоу-бізнесу, та 110,5 хвилина, де хлопець тримає гасло "Єдиним хорошим комуністом є мертвий комуніст".

Загалом, непогано, хоч фільм на схожу тему "The Majesticс" (2001) з Джимом Керрі та Лаурі Голден значно кращий, хоч і не заснований на справжній історії, як цей.

6/10. Без перегляду цього фільму можна сміливо обійтись. Звісно, якщо ви не цікавитесь історією Голлівуду і США.
BMK12 
Відео Гуртом - підтримка та поширення
Відео Гуртом - підтримка та поширення

Востаннє: 14.05.22

2016-06-19 12:00  
don pedro написано:
"The Majesticс" (2001) з Джимом Керрі та Лаурі Голден

https://toloka.to/t63165#705004
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 20.11.24

2016-06-19 20:54  
Відомий американський актор загинув у ДТП

Цитата:

Американський актор Антон Єльчин загинув в США в автомобільній аварії в Каліфорнії, йому було 27 років.

Єльчин загинув в неділю вранці в долині Сан-Фернандо. Про загибель актора повідомили його друзі, які занепокоїлися, коли він не з'явився на заплановану зустріч. Вони знайшли його тіло притиснутим між автомобілем і цегляним поштовою скринькою, прикріпленим до в'їзної брами, йдеться в повідомленні інформаційного порталу TMZ. У зв'язку з трагедією сім'я Єльчина попросила поважати їхнє право на приватне життя та не розповсюджувати обставини аварії.

Єльчин став зніматися в кіно з 2000 року. Остання його робота - роль Павла Чехова у фільмі «Стартрек: Нескінченність» (2016 рік). Загалом на рахунку актора більше 25 робіт у кіно. Він знімався у картинах «Виживуть тільки коханці», «Термінатор. Спасіння прийде», «Альфа Дог» тощо.

http://zaxid.net/news/showNews.do?vidomiy_amerikanskiy_aktor_zaginuv_u_dtp&objectId=1395321
Bod_zik99 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-06-19 21:00  
ssTAss
Ого... Жаль його, хороший молодий актор був, як на мене. Особливо сподобався в фільмі "Альфа Доґ"
don pedro 

2016-06-19 23:51  
РОЗВЕЛИ ЯК КОШЕНЯТ

Другу частину фільму, названого у нас "Ілюзією обману"
http://www.imdb.com/title/tt3110958/?ref_=fn_al_tt_1
знімав не Люіс Летерьє, а якийсь Джон М. Чу, "широкознаний" такими "знаковими" речами як документалка про Джастіна Бібера та "Джі-Ай-Джо: атака Кобри-2". Відповідно і вийшло. Фільм значно дорожчий і яскравіший, аніж перша частина, однак мені здався слабшим.

Отже, група ілюзіоністів-правдолюбів "Вершники", що пішли у підпілля, знову вступає у гру заради покарання нечистого на руку багатія. Та цього разу все йде не так просто, проти них розпочинають гру супротивники та наносять власний удар. "Вершникам" слід зустрітись зі своїми страхами та призабутими людьми з минулого...

Загалом, фільм є ще одним зразком сучасного кіно. Багато грошей, все яскраве та кліпове, і само собою, туди втулено Китай - у надії на тамтешній "жирний" прокат. Спершу все було цікаво і весело, та потім почались дурощі. Подій настільки багато і вони настільки неправдоподібні, що , з одного боку, не встигаєш все сприймати, а з іншого - втрачаєш довіру до того, що бачиш на екрані. До того ж, наприкінці фільму його творці, здається, і самі заплутались у звивинах сюжету, і хто там кому доводиться. Хто Око, хто паскудник, і хто кому доводиться родичем/другом. Як то кажуть, "ніхто не знає, де закінчується Беня і розпочинається поліція, і ніхто не знає, де закінчується поліція, і розпочинається Беня". Місцями все це нагадувало якихось "Друзів Оушена". Це сильно збило з пантелику та погіршило враження від загалом непоганого фільму. Не покращувала мого сприйняття і уся та "китайщина", яка тут була ні в тин, ні у ворота. Сподіваюсь, третя частина матиме дещо зрозуміліший та краще продуманий сюжет.

Акторська гра доволі суперечлива. Звісно, самі "Вершники" бездоганні. Особливо, Вуді Гарральсон та Майкл Руффало. Причому, Вуді Гарральсон виконував одразу дві ролі, вилискуючи як своєю природною лисиною, так і кучмою кучерів. Та й нова "Вершниця", якою (замість вибулої після першої частини Ісли Фішер) стала блискуча Ліззі Каплан, теж виглядала дуже на рівні. Каплан внесла у фільм додатковий струмінь комедійності. А от гра інших доволі неоднозначна. Деніел Редкліфф сильно перегравав у ролі закомплексованого багатого лиходія-байстрюка, а Морган Фріман мабуть і сам собі набрид в образі крутого старого перця-мудрагеля, який, схоже, пристав до нього намертво.

Мушу відзначити чудові трюки і фокуси (особливо у сцені з картами), гарні костюми і прекрасну операторську роботу.

Загалом, "Ілюзія обману- 2" - непоганий, хоч і надміру ускладнений, розважальний фільм з сильним акторським складом. Для розваги піде. 7/10. Чекаю продовження, сподіваючись на зміну режисера.

ІКЛАСТІ ПРОТИ ДРІБНОЗУБИХ

Одразу скажу, що я ніколи не грався у "Воркрафт", і нічого про його світ не знаю. Тому я йшов на цей фільм неупереджено, без особливих надій, не сподіваючись ні на що особливе. Не знаю, настільки події у фільмі відповідають грі. Та й мене це не цікавить - я зацікавлений тільки кіно. Мушу сказати, що я отримав те, на що і розраховував - яскраве, дуже дороге і добротно зроблене розважальне фентезі, яке явно є початком чергового кіносеріалу. Продовження буде - "Воркрафт" має чудові касові збори. Навіть дивно, що Дункан Джонс, британський режисер таких розумних фільмів як "Початковий код" і "Місяць", спромігся зняти щось таке попсове.

Отже, орда орків проривається зі свого, знищеного "зеленою" магією, світу у Азарот через чарівні ворота. Орки своїм чорнокнижництвом несуть смерть усьому живому у новому світі, тож люди відчайдушно захищаються мечами і власним чарами. Та не всі орки сліпо вірять своєму чаклунові та хочуть смерті усьому в новому світі, та намагаються якось співпрацювати з людьми заради спільного порятунку...

Фільм тішить дуже красивою та якісною графікою, вигадливими пиками орків, масштабними боями та тим, що актори намагались грати свої ролі. Та більше у ньому нічого особливого немає, а багато речей настільки вторинні, що навіть смішно. Образи гномів поцупили, без зайвих розмірковувань, у Пітера Джексона з його "толкініаною". Лати лицарів теж поцупили звідти. Тут маємо увесь набір штампів - відважний та справедливий красень-король, його красива і мудра дружина, загадкові ельфи, майстровиті гноми, незрозумілі дволичні маги, могутній воєвода і таке інше. Єдиними "живими" персонажами фільму є, як не дивно, саме орки. І це при тому, що вони всуціль намальовані та зовні огидні. Саме вони викликають якесь співчуття і цікавість. В оповіді про них навіть наявна політична і сімейна драма. Потішила також біблійне відсилання на дитя-Соломона у кошику. Його майбутнє, сексуальні ікла Паули Паттон у ролі орка (?) Гарони і прекрасні ельфи (один з них, чомусь, азіат) - єдине, що викликає у мене зацікавлення у перегляді майбутнього продовження кіно серії. Решта речей у фільмі навівають нудьгу. Зокрема, її викликає і безкінечна битва наприкінці фільму, в ході якої я почав куняти і навіть засинати. Втім, думаю, що нічого особливо цінного не пропустив і не втратив. Певною мірою фільм покращили гумор та наявна інтрига щодо продовження.

Загалом, непогане фентезі з простеньким сюжетом, який буде розвиватись і надалі. Переглядати його слід саме у кінотеатрі. тНе пожалкуєте і розважитесь. Чекаю продовження.
6/10.

ДВОЄ НАВІЖЕНИХ І ДИТИНА

Отже, один з кращих фільмів, що я бачив останнім часом - "Круті чуваки" (The Nice Guys) зняв знаменитий сценарист ("Смертельна зброя", "Останній бойскаут" і "Залізна людина-3") Шейн Блек, який останніми роками кинувся і у режисуру. Мушу сказати, що вийшло чудово. Така собі суміш класичного детективу, бойовика, трилера, нуару, сімейного фільму та комедії. Те, що лікар прописав. Я аж якось помолодшав, переглядаючи цей фільм.

Лос-Анджелес/Голлівуд, 1970-ті. Джексон Гріллі (Рассел Кроу) - дешевий найманець-костолом. Голланд Марч (Раян Ґослінг) - приватний детектив-невдаха та вдівець, який має доньку-підлітка Холлі (Ангурія Райс). Вони одночасно отримують замовлення знайти дівчину на ім'я Амелія, довкола якої гинуть люди, і вирішують співпрацювати у цьому починанні. Та вони не знають, що тут замішані надто великі сили. Партнери, за допомогою малої Холлі, намагаються врятуватись самі та знайти Амелію...

Фільм знято просто і у класичному стилі. Немає ніякої дурнуватої кліповості та претензійності. У кадрі постійно щось відбувається, немає жодної "провислої" сцени. При цьому, "Круті чуваки" не скотились у дурнуватий екшен з безперервними бійками і погонями. У фільмі залишилось місце і для чогось милого, зворушливого і веселого. Головні герої не рятують світ, а вирішують власні клопоти, одночасно допомагаючи суспільству. Вони далеко не янголи, але не пропащі та хочуть кращого. Дуже гарно передана атмосфера того час у, причому, тут це обіграно дуже весело. Особливо кумедно було слухати про майбутнє автомобільної галузі та незамінність Детройту для долі США і світу. Зараз це звучить так мило і навіть зворушливо.Забавляє, як детектив Марч всюди тягає з собою доньку (або вона сама чіпляється услід за батьком). На цьому побудовано чимало жартів і клопотів для головних дійових осіб. У фільмі чимало насильства, але воно достатньо кіношне, і тому не відразливе. До того ж, немає звичних для сьогоднішнього кіно лайна, збоченства і голизни, попри присутність у стрічці теми порно. Бойовичок у "Крутих чуваках" теж знятий у ретро-стилі. Таке враження, що переглядаєш продовження "Смертельної зброї".

Справжньою окрасою фільму є акторська гра. І справа не тільки у чудовій роботі Расселові Кроу і Раянові Ґослінгові - вони завжди на висоті. Юна зірочка, Ангурія Райс зробила для мене половину фільму. Ось воно - майбутнє Голлівуду. Вона і мила, і жвава, і розумна. Коли треба - весела, коли треба сумна. Чекаю інших фільмів з її участю. Усі другорядні ролі виконані просто досконало, навіть зовсім невеликі. У фільмі є багато красивих жінок - починаючи від прекрасної Амелії (Маргарет Квеллі) і аж до Кім Бесінгер, яка у свої шістдесят два все ще дуже приваблива.

Дуже раджу переглянути "Крутих чуваків". Ви отримаєте справжнє задоволення і зануритесь у атмосферу класних комедійних бойовиків минулого. Навіть дивно, що зараз хтось спроможний зняти щось подібне.

10/10.
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2016-06-20 10:19  
don pedro написано:
Та не всі орки сліпо вірять своєму чаклунові та хочуть смерті усьому в новому світі, та намагаються якось співпрацювати з людьми заради спільного порятунку...

А от якби гралися в Воркрафт, то знали б, що є "добрі" орки(тобто на стороні Добра) та звичайні)

don pedro написано:
Образи гномів поцупили, без зайвих розмірковувань, у Пітера Джексона з його "толкініаною". Лати лицарів теж поцупили звідти. Тут маємо увесь набір штампів - відважний та справедливий красень-король, його красива і мудра дружина, загадкові ельфи, майстровиті гноми, незрозумілі дволичні маги, могутній воєвода і таке інше.

Важко сказати, бо фільм ще не бачив. Але в самому фільмі та й його різних трейлерах лати, мечі та інше спорядження на вигляд саме із гри, а не з ВК. Та й люди та орки на вигляд саме із Воркрафту, а не з ВК. Можете пошукати арти та трейлери із світу Воркрафт та порівняти.

don pedro написано:
Єдиними "живими" персонажами фільму є, як не дивно, саме орки. І це при тому, що вони всуціль намальовані та зовні огидні. Саме вони викликають якесь співчуття і цікавість.

В грі також Орда відіграє не останню роль. А орчі герої в Доті є одними з топових персонажів.
А ще ви забули додати, що деякі орки вражають своєю віковічною мудрістю. Хоча в самій грі їх діалоги подекуди тупуваті.

don pedro написано:
Загалом, непогане фентезі з простеньким сюжетом, який буде розвиватись і надалі. Переглядати його слід саме у кінотеатрі. тНе пожалкуєте і розважитесь.

До речі, як вам якість озвучення? Чи правильно передана їх брутальність та войовничість? Бо з трейлеру, як я вже вище писав, мені не сподобалось.
Bod_zik99 
VIP

Востаннє: 16.11.24

2016-06-20 10:22  
gunnarukr
Мені озвучення сподобалось дуже.Зловісних орків дублювали так само зловісно,а добрих орків трішки м'якше.
don pedro 

2016-06-20 10:23  
gunnarukr написано:
До речі, як вам якість озвучення? Чи правильно передана їх брутальність та войовничість? Бо з трейлеру, як я вже вище писав, мені не сподобалось.

Орки говорять грубо і прямо.
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2016-06-20 11:10  
Bod_zik99
don pedro
Ясно. Тоді тре' буде сходити.
don pedro 

2016-06-28 00:45  
Сила волі / Race. Український трейлер.
Правдива історія легендарного чорношкірого атлета Джесі Овенса, чия неймовірна завзятість привела його на Олімпійські ігри 1936 року в нацистському Берліні. Спокуси, що зустрілися на його шляху – ніщо в порівнянні з грандіозним забігом, за яким слідкував увесь світ. Затамувавши подих, одні сподівалися на перемогу Джессі, як на символ справедливості і гідності, а інші жадали його поразки в ім'я тріумфу ідеології. Кілька секунд – і Джессі увірвався в історію, кинувши зухвалий виклик самому Гітлеру.

Країна: Канада, Німеччина
Режисер: Стівен Гопкінс
Студія: Focus Features
Жанр: біографічний, драма, Спорт
Прем’єра (в Україні): 21.07.2016, Артхаус Трафік
Прем’єра (у світі): 11.02.2016
Тривалість: 134 хв
Вікові обмеження (років): 12
У ролях: Стефан Джеймс, Джеремi Айронс («Лолiта»), Вiльям Герт («Поцілунок жiнки-павука»), Керiс ван Хаутен («Гра престолiв») та інші.

Український трейлер фільму "Круті стволи" / Bastille Day
Спритний кишеньковий злодій Майкл привертає увагу поліції та спецслужб, коли викрадає сумку, що містить дещо значно більше, ніж гаманець. На його слід виходить зухвалий та харизматичний спецагент ЦРУ Браяр. Удвох вони стають мішенню таємної злочинної організації. У цієї парочки є лише доба для розкриття злочину. Чи вдасться їм порозумітися один з одним та стати напарниками у цій небезпечній грі на виживання?

Країна: США, Франція
Режисер: Джеймс Воткінс
Студія: Canal+, Anonymous Content, Amazon Prime Instant Video
Жанр: бойовик
Прем’єра (в Україні): 14.07.2016, Вольга Україна
Прем’єра (у світі): 20.04.2016
Тривалість: 92 хв
Вікові обмеження (років): 16
У ролях: Ідріс Ельба, Річард Медден, Шарлота Ле Бон, Келлі Райллі, Хосе Гарсія, Ерік Ебуані та інші.

Український трейлер французького фільму "Моя краля / Ma loute"

Український трейлер канадського фільму на теми української історії "Гіркі жнива / Гіркий врожай / Bitter Harvest / The Devil's Harvest"

Джек Річер: Не відступай. Офіційний український трейлер (2016) HD
Довгочікувано:

Підірвати Гітлера / Elser (2016) (український трейлер)

Цього фільму особливо чекаю. Поки решта німців піддрочували на "фюрера", простий тесля виявив неймовірну політичну прозорливість і громадську мужність, спробувавши спинити шаленця. На жаль, йому це не вдалось. Але він однаково залишився героєм з народу. Поважаю таких "маленьких", і водночас великих людей.

ГЛИБОКОВОДНИЙ ГОРИЗОНТ (Deepwater Horizon) Український трейлер (2016) | AW Trailers

Morgan | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Другий український трейлер "Дім дивних дітей Міс Сапсан / Дім дивних дітей міс Перегрін / Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"
Ева Грін тут, як і весь трейлер, дуже стильна і витончена:

don pedro 

2016-07-01 01:09  
Український трейлер фільму "Я бачив світло". Може бути непоганий фільм про історію рок-музики. До того ж, у головній ролі Том Хіддлстон (він же "Локі")

Блага вість:
"Інший світ-5: війни крові" вийде на екрани 6 січня 2017 р. Дуже чекаю. На жаль, кажуть, це останній фільм з серії. Втім, йде мова і про якийсь телесеріал за цим світом (звісно, без Кейт Бекінсейл у головній ролі). Все ж дуже шкода, що найвідомішими фільмами з її участю на разі стали вампірятники-бойовики.
don pedro 

2016-07-03 00:44  
ВЕЛЕТЕНЬ, ДІВЧИНКА І КОРОЛЕВА

Сьогодні я переглянув ще один прекрасний фільм від Стівена Спілберга "Великий дружній велетень". Це прекрасне, веселе, красиве і добре кіно від майстра. Спілберг ще раз показав, що він може зняти усе - від похмурого "Мосту шпигунів" і аж до дитячої казки про велетнів, дівчинку-сироту і Королеву. Спілберг працював з чудовим матеріалом, адже фільм знімався за книгою видатного британського дитячого письменника Роалда Дала.

Отже, живе собі у лондонському сиротинці сирітка Софія, яка не спить ночами. Раптом, вона помічає на вулиці велетня, який її викрадає та відносить у Країну Велетнів. Та виявляється, що це Великий Дружній Велетень (ВДВ), і вони стають друзями. Та інші велетні не такі хороші, вони їдять дітей, та хочуть спіймати Софію. Вона та її друг-велетень мають вижити, подолати людожерів та врятувати інших дітей...

Фільм дуже добрий і світлий. У ньому багато гумору, який часто обертається довкола мовлення ВДВ та особливостей його кухні. Особливо забавними були епізоди довкола Королеви і того, як приймали ВДВ у Віндзорському палаці. Цікаво виглядали також епізоди на вулицях Лондону. Дуже гарно зроблені костюми і сам образ ВДВ. Велетні-людожери теж вийшли яскравими, кожен зі своєю індивідуальністю як зовні, так і за поведінкою. Нічого зайвого у фільмі немає. Взагалі, фільм виглядає навіть краще за свої справжні 140 000 000 $ кошторису.

"ВДВ" дуже красиво знятий. У цьому є заслуга багаторічного оператора Стівена Спілберга Януша Камінські та творців спецефектів і графіки. Особливо мені сподобалось, як зроблено рухи ВДВ (особливо на бігу, чи коли він маскується) та те, як споглядає світ довкола себе Софія, коли перебуває у нього в руках.

Окремо маю відзначити український дубляж. Його творці блискуче обіграли недорікувате мовлення ВДВ та інших велетнів, не загубивши його кумедності з одного боку, а з іншого - залишивши зрозумілим. 3D цього разу теж нічого не зіпсував, якісно зробили.

Словом, раджу перегляд цього фільму у кінотеатрі усією сім'єю. Дорослі теж не нудьгуватимуть. 10 /10.

Український трейлер фільму " Голос монстра" (прем'єра в Україні 27 жовтня 2016 р.).

Неймовірна історія про хлопчика Коннора та монстра, що жив в його снах. Коли Коннору особливо сумно, відбувається дещо неймовірне – старе тисове дерово за вікном оживає та перетворюється на гігантське чудовисько. Вночі монстр розповідає Коннору історії, які допомагають йому зрозуміти, що навіть коли весь світ руйнується, треба знайти сили жити далі та не втрачати надії!

Гарно, хоча б самого Монстра-дерево могли б і краще зробити:

ХЛОПЦІ ЗІ СТВОЛАМИ (War Dogs) Український трейлер (2016) - прем'єра в Україні - 18 серпня 2016 р.

Сюжет: Фільм заснований на реальній історії про двох двадцятирічних друзів, що проживали в Маямі під час війни в Іраку. Вони скористалися з маловідомого нововведення уряду, яке дало маленьким компаніям шанс взяти участь в конкурсі на отримання великих американських військових контрактів. Почавши з малого, вони стали заробляти великі гроші і жити на широку ногу. Але ці двоє, схоже, стрибнули вище голови, взявшись за операцію на постачання зброї афганським повстанцям (на 300 мільйонів доларів). Ця справа виводить їх на дуже темних особистостей, причому чи не найбільш темними з них виявляються представники американського уряду.

У головній ролі - сам Джона Гілл:

Додано через 1 годину 28 хвилин 32 секунди:

Блага вість: Почалися зйомки фільму "Воно" за романом Стівена Кінга.

До того ж, режисер Андрес Мускетті поділився у своєму інстаграмі малюнком досить неприємного клоуна. Мабуть, приблизно так він і буде виглядати в новій версії картини.

На екранах кінотеатрів України фільм вийде 7 вересня 2017 року
don pedro 

2016-07-03 14:34  
На 78-му році життя помер американський кінорежисер, сценарист і продюсер Майкл Чіміно
Найвідомішою роботою Майкла Чіміно став фільм про в'єтнамську війну "Мисливець на оленів". У фільмі зіграли Роберт Де Ніро і Крістофер Уокен. Картина отримала п'ять "Оскарів", у тому числі за кращий фільм і кращу режисуру.
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 11.03.20

2016-07-04 09:28  
Вийшов трейлер до нового (документального!) фільму Теренса Маліка:

Надзвичайно захоплююче та красиво!
don pedro 

2016-07-05 00:56  
ПРАВИЛЬНИЙ ТАРЗАН

Англійський режисер Девід Єйтс "Легендою. про Тарзана" показав, що може гідно знімати фільми не тільки про Гаррі Поттера та якісь серіали. Йому вдалось зробити на диво гарний фільм за мотивами класичної історії Е. Р Берроуза про Тарзана, зумівши створити з неї не просто пригоди на природі, але й історію пошуку самого себе, любові, захисту природи та самобутності Африки. На разі, це мабуть кращий фільм про Тарзана, який я бачив. Є явний замах на другу частину.

Отже, Джейн і Тарзан майже щасливо живуть у Лондоні. Раптом, американські та британські політики просять Тарзана в якості знаменитого вельможі лорда Ґрейстока повернутись до Африки та провести дослідження того, що саме робиться у Конго, яке незадовго до того зайняли бельгійські колонізатори. Він має визначити, чи все там так гарно, як стверджує король Бельгії Леопольд. Виявляється, що все дуже погано, Джейн потрапляє у небезпеку, а Тарзанові, заради порятунку коханої дружини і близьких йому тварин і людей, слід вступити у бій з новими та старими ворогами...

Фільм знятий на доволі пристойній історичній основі, адже у часи бельгійського колоніального панування у Конго й справді відбувались страшні речі. Втім, він не є історичним кіно, адже реальність сильно відрізнялась від показаного у фільмі. Тим, хто зацікавиться цими подіями у популярній доступній формі, раджу роман нобелівського лавреата Маріо Варгаса Льйоси "Сон Кельта", написаний на основі фактів з життя "бельгійського" Конго. Для всіх інших цього фільму вистачить щоб зрозуміти, що бельгійський колоніалізм - це погано.

Cтрічка не виродилась у банальний бойовик, адже Єйтс на диво уміло втулив у своє кіно любов, сім'ю, пошуки самого себе, сирітство, жадібність, красу природи та її охорону, а також африканську самобутність.. Разом з тим, фільм залишився саме пригодницьким кіно, не перетворившись у чергову дурнувату мелодраму. Фільм не давав куняти і відволікатись на щось інше. Дуже сподобались зйомки від англійського оператора Генрі Брехема. Завдяки йому та 3D (цього разу воно було на див пристойним) виникало справжнє враження польоту, коли Тарзан "літав" на ліанах. Все зроблено доволі натхненно і атмосферно, місцями своєю певною похмурістю "Легенда про Тарзана" нагадала мені останні частини Гаррі Поттера. Загалом, фільм не містить зайвих сцен, непотрібних діалогів та безглуздих тупикових відгалужень сюжету. Завдяки високому бюджету (180 000 000 $) все вдалось зробити на найвищому рівні. Це стосується як історичних подробиць (зброя, костюми, кораблі і т. д.), так і анімації тварин. Усі ці горили, леви, буйволи та інша худобина виглядають наче живі та зараз вкусять. Мавпи сприймаються краще, аніж у "Планеті мавп", бо вони тут не розмовляють, і таки залишаються мавпами. У фільмі багато гумору, за який, в основному, несе відповідальність Самюель Л. Джексон.

Слід відзначити прекрасну гру акторів. Скарсгард тут не тільки показував тіло і лице (дівчатам сподобалось), але й грав. Втім, мені здалось, що йому б для цієї ролі варто було б трохи "підкачатись". Марго Роббі була розкішною, природною і милою, як і завжди. Справжньою окрасою фільму став Семюель Л. Джексон, який виглядав на диво молодцювато як на 67 річного діда. Крістоф Вальц був у звичній для себе ролі яскравого негідника. Блискуче, як завжди. Мабуть, маска вже проросла до обличчя. Хотілось би побачити його і у якійсь великій ролі гарної людини. Бажано, у драмі чи комедії. Решта теж старались. Загалом, було приємно споглядати за роботу професіоналів кінематографу.

Як на мене, єдиним суттєвим недоліком стрічки є сутички самого Тарзана з горилами. Різницями у тілесній могутності звичайної спортивної собі людини і самця горили занадто вже разюча, і успіхи у цій боротьбі Тарзана (а успіхом вже є навіть те, що він залишився живим), тож це грубо впадає в очі та шкодить правдоподібності. Взагалі, ГГ у фільмі надто вже "куленепробивні". Чого варті лише неймовірні стрибки без страховки Тарзана і його африканських дружків. На таке навіть справжні мавпи не здатні. Втім, загалом це особливо не зіпсувало моїх приємних вражень про фільм. Та я все ж через це забрав у фільму два бали від своєї оцінки. Навіть Тарзана не треба робити якимсь "термінатором", а живою людиною.

Український дубляж гарно відтворює африканський акцент.

Я раджу переглянути цей фільм, і зробити це саме у кінотеатрі. "Легенда про Тарзана" заслуговує на це. Дітям теж можна його дивитись - фільм не містить срачкового гумору, безглуздого насильства та статевого блядства. Присутнім на кіносеансі, який я відвідав, дітям фільм дуже сподобався.

8/10.
don pedro 

2016-07-05 19:30  
Багато є суперечок щодо просування товарів - так званий "product placement" у фільмах і серіалів (неявна реклама у фільмі/серії). Її ненавидять, але без неї багато фільмів просто б не з'явились (як от "Бондіана"). Як на мене, найдурнуватіша отака реклама була в останніх "Трансформерах", коли під час бою у Шанхаї (Гонконзі?) один з роботів, падаючи, розтрощив бутик "Victorias-secret". Втім, трапляються й інші бздури, як от Капітан Америка на "Audi". Про це та інше йдеться у цьому ролику:

http://screenrant.com/video/10-horrible-product-placement-moments-in-famous-movies/
don pedro 

2016-07-06 00:41  
Трейлер нового фільму з Деніелем Редкліфом "Імперія".
Фільм оповідає про молодого агента ФБР, якого вводять під прикриттям до зграї неонацистів. Там він перебуває під шаленим тиском від свого нового становища і оточення з одного боку, вживаючись у роль, а з іншого - має не забути про те, хто він насправді та виконати завдання. Нібито, засновано на реальних подіях. Так чи інакше, але лисий та зі свастикою Деніел Редкліфф - це вже цікаво, хоч і виглядає трейлер бідненько по грошам. Прем'єра - 19 серпня 2016 р.:

Світло між двох океанів / The Light Between Oceans Український трейлер:

Світло між двох океанів. Офіційний український трейлер (2016) HD
Історія розгортається на віддаленому від великої суші австралійському острові після закінчення Першої світової війни. Доглядач маяка і його дружина стикаються з моральною дилемою, коли знаходять в човні новонароджену дитину і мертвого чоловіка. Пара вирішує виховати дитину як свою власну, не уявляючи, наскільки руйнівними будуть наслідки їхнього вибору.

Знято за однойменним романом М. Л. Стедмана, який видано українською мовою.

Країна: США, Нова Зеландія
Режисер: Дерек Сенфренс
Студія: Dreamworks Pictures
Жанр: драма
Прем’єра (в Україні): 15.09.2016, UFD
Прем’єра (у світі): 02.09.2016
У ролях: Алісія Вікандер, Майкл Фассбендер, Рейчел Вайс, Карен Пісторіус, Браян Браун та інші.

Український трейлер фільму "Мобільник" - "Cell" за романом Стівена Кінга (в Україні видано КСД під назвою "Зона покриття").

Історія художника Клайтона Рідделла, який стає свідком руйнівної дії якогось небезпечного імпульсу, який поширюється завдяки мобільними телефонами і перетворює людей в божевільних. У компанії декількох незаражених герой вирушає на пошуки своєї дружини і сина, щоб з'ясувати, чи вдалося врятуватися його сім'ї.

Режисер: Тод Вілльямс
Студії: The Genre Co., Benaroya Pictures
Жанр: трилер, жахи, фантастика
Прем’єра (в Україні): 07.07.2016, MMD
Прем’єра (у світі): 07.07.2016
Тривалість: 98 хв
Вікові обмеження (років): 16
У ролях: Семюель Л. Джексон, Джон К'юсак, Ізабелль Фюрман, Джошуа Мікель, Гріффін Фріман, Майкл Біслі, Вілбур Фіцджералд та інші.

Кажуть, безпонтово, але через любов до роману і його автора, я буду його дивитись. Та й актори хороші:

Український трейлер фільму "Нерв".

Старт в Україні: 08.09.2016
Оригінальна назва: NERVE
Жанр: трилер
Режисер: ГЕНРІ ДЖУСТ, АРІЕЛЬ ШУЛЬМАН
У ролях: ЕММА РОБЕРТС («Ешбі», «Ми-Міллери», «Крик»), ДЕЙВ ФРАНКО («Ілюзія обману 2», «Сусіди», «Мачо і ботан»), ДЖУЛЬЄТТ ЛЬЮЇС («Природжені вбивці», «Від заходу до світанку»)

Нова ультрасучасна розвага, від якої всі втрачають голову - онлайн-гра «Правда або Дія». Ти у тренді, тільки якщо граєш. Народ у захваті і всі переконані, що це всього лише фан, та за кожним наступним кроком учасників екстримального реаліті-шоу пильно стежить анонімна спільнота «спостерігачів».

НЕ ВИМИКАЙ СВІТЛО (Lights Out) Український трейлер (2016

Прем'єра в Україні 21 липня 2016

Сюжет: Кошмари дитинства для Ребекки залишилися давно позаду. Як страшний сон вона згадує кожну ніч, проведену в старому будинку. Зараз це здається плодом бурхливої ​​уяви, але тоді все було лякаюче реальним: варто було лише вимкнути світло, як поруч з'являлася мотороша істота, готова накинутися на неї. Справжній виклик розсудливості, виснажливе безсоння ... на щастя, все припинилося, як тільки її родина переїхала.
Минули роки і раптом Ребекка дізнається, що з її молодшим братом почало відбуватися те ж саме. Вона не розуміє, як таке можливо, адже вона майже повірила, що це було всього лише дивними іграми розуму. Виходить, що ні дорослішання, ні зміна оточення не звільнили її від істоти з темряви. Тепер це схоже на справжнє родинне прокляття. Якщо так, то що ж стало його причиною? І що за демон полює на них?
Stars: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia

Світське життя/Café Society. Офіційний український трейлер (2016) HD
Амбітний юнак приїздить з Нью-Йорка до Голівуду з надією знайти роботу у кіноіндустрії. У Лос-Анжелесі на нього чекають бескінечні тусовки, кохання та безліч шансів втілити свою мрію у життя.

Режисер: Вуді Аллен
Студія: Weinstein Company, Gravier Productions
Жанр: комедія, мелодрама
Прем’єра (в Україні): 21.07.2016, Вольга Україна
Прем’єра (у світі): 11.05.2016
Тривалість: 96 хв
У ролях: Крістен Стюарт, Блейк Лавлі, Джессі Айзенберг, Анна Кемп, Стів Карелл, Корі Столл, Паркер Поузі, Пол Шнайдер, Келлі Рорбах, Тоні Сіріко та інші.

don pedro 

2016-07-08 00:59  
Connecting people

Отже, я переглянув фільм довгоочікуваний фільм "Мобільник" за однойменним романом Стівена Кінга. Я не згідний з тими вкрай несхвальними відгуками, які я читав про цю стрічку. Можу сказати, що американський режисер Тод Вілльямс зняв, як умів, добротну екранізацію за не найкращим романом класика, доволі поважно поставившись до першоджерела. З екранізаціями творів Стівена Кінга таке буває вкрай рідко, і тому "Мобільник" вже заслуговує уваги шанувальників творчості письменника.

Художник Клей Ріддел (Джон К'юсак) потрапляє у епіцентр зомбі-епідемії посеред мегаполіса. Пошесть викликана жахливим сигналом з мобільників, які або змушують людей накладати на себе руки, або перетворюють людей на зомбоподібних мобілоїдів. Разом з кількома іншими вцілілими (Семюель Л. Джексон), Клей вирушає на пошуки свого сина і дружини. Одночасно виявляється, що мобілоїди не такі вже й прості, і вони утворюють своєрідне суспільство. Клей і його друзі мають вижити і перемогти...

Фільм, з одного боку, суттєво відрізняється від роману у бік спрощення та пришвидшення подій, а з іншого - не спотворює загальний зміст писань Кінга, не перетворюючи первісну історію в якусь іншу історію, як це дуже часто зараз буває. Особливо з екранізаціями Стівена Кінга, найгіршим прикладом яких є серіали "Мертва зона" і "Під куполом". "Мобільник" має всі характерні риси зомбі-апокаліпсису. У цьому плані, в ньому немає нічого нового. Тут є усі звичні речі: раптове оскаженіння, розправа натовпу над поодинокими людьми, убивства родичів родичами та інше пожирання вівчарок живцем. Багато жорстокого і ницого натуралізму. Єдине, що цікаве у цьому розрізі - самі мобілоїди та їх "культура" і "цивілізація". Разом з тим, творці фільму зуміли не перетворити його на чергових "Мерців, що вештаються", "Всесвітню війну Z", чи "Оселю зла". "Мобільник" - перш за все історія стосунків поміж людьми і прагнення людини зберегти свою гідність на тлі кінця світу. Також у фільмі сильні родинні нотки, як от любов батька до сина. Фільм знятий доволі простенько та дешево, хоча є і справді захоплюючі та моторошні сцени. Цікава також наявність подвійної кінцівки - ви можете обирати собі щасливу, і не таку райдужну (хоч, як на мене, і правдоподібнішу у світі мобілоїдів). Акторська гра добротна, але нічого особливого у ній немає. Для жодного з задіяних у фільмі акторів цей фільм не стане яскравою сторінкою у кар'єрі. Те саме можна сказати і про спецефекти та всю іншу видовищну складову фільму. Загалом, місцями побачене на екрані тягнуло на технічний рівень середньої руки серіалу.

Великим недоліком фільму є відсутність у ньому виразно показаного колективного розуму мобілоїдів у вигляді Директора Коледжу, який займає велике місце у романі. Все, що від нього залишилось у фільмі - це видіння. Також, чомусь, не показано розпад недосуспільства мобілоїдів та роздуми ГГ що природи того всього, що сталось. У фільмі є також багато дрібних дурниць, як от те, що ГГ, які нипають лісами та якимись випадковими прихистками, якісь занадто домашні та навіть чисто поголені. К'юсак взагалі виглядав так, наче щойно з дому вийшов. Це якось применшує позитивне враження від цього кіно. Над цими важливими дрібничками можна було б попрацювати і краще.

В український прокат фільм випустили не у дубляжі, а в озвучення.

Загалом, "Мобільник" обов'язковий для любителів творчості Стівена Кінга. Решта може обійтись і без його перегляду. Єдиним цікавим у ньому є певні особливості самих мобілоїдів. 7/10, і то тому, що я прихильник творчості Короля і давно очікував на появу цього фільму. Якщо хочете переглянути справді розкішний фільм за твором Стівена Кінга, краще перегляньте фільм "1408" за однойменним оповідань. Ті самі актори, скромні гроші - але рівень на голову вийшов.

Додано через 19 хвилин 37 секунд:

Блага вість: новий фільм про Лару Крофт нібито має вийти 16 березня 2018 року. У ролі Розкрадачки Гробівців - оскароносна Алісія Вікандер. Я її шаную і люблю як акторку, але, як на мене, це не її роль. Леді Крофт завжди дуже сексуальна, а у Вікандер цього немає. Хоча, подивимось, оцінимо сам фільм без зайвих попередніх упереджень.

Новий фільм Стівена Спілберга "Ready Player One" вийде 30 березня наступного року. Фантастика про якісь гладіаторські бої у майбутньому, якось пов'язані з Мережею.

А от прем'єру майбутнього фільм про Флеша перенесли (якщо це когось взагалі цікавить).

Приблизний розклад прем'єр фільмів про різних супершероїв:

Suicide Squad is scheduled to arrive in theaters on August 5, 2016; Wonder Woman is slated for release on June 2, 2017; followed by Justice League on November 17, 2017; Aquaman on July 27, 2018; an untitled DC Film on October 5, 2018; Shazam on April 5, 2019; Justice League 2 on June 14, 2019; an untitled DC film on November 1, 2019; Cyborg on April 3, 2020; and Green Lantern Corps on July 24, 2020. The Flash is currently without a release date.

Трейлер нового фільму з [youtube]Мелом Гібсоном "Кривавий татко" [/youtube](прем'єра - 12 серпня 2016 р.):

don pedro 

2016-07-08 08:44  
Українське в кіно. 4 вітчизняних фільми, зроблені в червні
http://espreso.tv/article/2016/07/07/ukrayinske_v_kino_4_vitchyznyani_filmi_zrobleni_u_chervni
lpershyi 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 12.03.22

2016-07-08 13:32  
don pedro написано:
Українське в кіно.
Цікаво, чи 4 згадані фільми українською мовою, інакше їх українськими не назвеш.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 293, 294, 295  наступна