Автор |
Повідомлення |
gunnarukr VIP
|
2016-05-14 08:47 |
Український трейлер Воркрафта/ WarCraft
Український трейлер в рази поступається аналогічному російському за якістю озвучення...
Ну не вміють чи не хочуть в нас правильно орків озвучувати. В Мордору це краще виходить) |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-14 10:04 |
gunnarukr написано: | в рази |
у скільки разів? |
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2016-05-14 10:13 |
gunnarukr
Наприклад у Хоббіті орків взагалі не озвучували, так як в них була своя мова. Натомість були лише субтитри. А у "Володаря перснів" професійного дубляжу взагалі немає. |
|
|
|
|
Keltirulla Забанено
|
2016-05-14 10:15 |
gunnarukr
:не знаю, що вам так не сподобалось в укр локалізації. Все чудово. російську не дивився принципово, як і фільми з нею.... Маю тільки 1 серіал російською, й то лиш тому, що до нього немає навіть укр сабів.
Й може досить вре на парашу рівнятись? Чи ти не в курсі що 2 роки як йде війна з нею. |
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2016-05-14 10:18 |
До речі, навіть самі росіяни визнають свій дубляж і локалізацію поганими. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2016-05-14 11:06 |
igor911 написано: | у скільки разів? |
Образно звісно.
Bod_zik99 написано: | Наприклад у Хоббіті орків взагалі не озвучували, так як в них була своя мова. Натомість були лише субтитри. А у "Володаря перснів" професійного дубляжу взагалі немає. |
До Гобіта та ВП претензій не маю.
Keltirulla написано: | :не знаю, що вам так не сподобалось в укр локалізації. |
Інтонація орків. Якось зовсім не войовничо. можливо тому, що колись грався в першу Доту і варкрафт в російській локалізації(всі гралися). Тому звик до подібних інтонацій(Акса, Джурнеро, Бістмастера).
А ще мені здається, що для фентезі і фантастики український студійний дубляж іноді кульгає. Художні фільми, комедії, мульти дуже класно виходять, а ось саме в цьому трейлері мені здається, що атмосферність втрачена. Сіро якось, не захоплює.
Keltirulla написано: | Й може досить вре на парашу рівнятись? Чи ти не в курсі що 2 роки як йде війна з нею. |
А ніхто і не рівняється. Просто так вийшло, що спочатку російський, а потім український переглянув. От і висловив свою думку. Чи ви вважаєте, що український дубляж трейлеру Варкрафта це ідеал?
І от те, що я бачив російський трейлер до війни ніякого відношення не має абсолютно. І якщо я й піду в кінотеатр на це кіно, то звісно тільки на український дубляж.
Bod_zik99 написано: | До речі, навіть самі росіяни визнають свій дубляж і локалізацію поганими. |
Не цікавлюсь. Буду знати
Фільм "Воркрафт" має сподобатися в першу чергу фанатам гри. А також любителям брутальних розумних орків(тим, хто вибирає меч, а не магію )(таких орків як в HoMM V-VI наприклад)
А тут кремезні зубаті орчаки-ворлорди, діти Землі, розмовляють точнісінько як "Трансформери",та ще й з легкою ноткою страху в додачу. Не те, не те... |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2016-05-14 18:09 |
Хороша і погана новини:
Дольф Лундґрен заявив, що готовий взятись за роль Кабеля у "Дедпулі-2". Зрештою, про його участь у другій частині казав і сам Дедпул наприкінці першого фільму після перших титрів. Радий за Дольфа, бо геть його загнобили - знімається у такому лайні як "Нестримні" чи "Універсальний солдат". Він заслуговує на те, щоб з'явитись у чомусь гідному.
Уже офіційно сказано, що Наталі Портман не з'явиться у "Торі:Рагнарьок". Дуже шкода, але вона не хотіла зніматись вже у другій частині, проте виконала взяті за контрактом зобов'язання. Всім би так грати за своєю волею, як вона там відпрацювала насилу. |
|
|
|
|
|
2016-05-15 12:42 |
|
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-17 23:20 |
Трейлер до українського фільму Тараса Химича "Жива":
Офіційний трейлер першого художнього фільму Тараса Химича ("Золотий Вересень", "Срібна земля", "Легіон - хроніка УГА") - "Жива"
Незалежний український ігровий фільм “Жива” був презентований на кіноринку 69-го Каннського кінофестивалю
режисер - Тарас Химич, арт директор - Олена Химич, композитор - Любомир Соломченко, звук - Роман Микульський, постановник військових сцен - Володимир Правосудов, аерозйомка - Ярослав Правосудов
Ролі виконали: Ольга Комановська, Ростислав Держипільський, Юрій Хвостенко, Володимир Правосудов, Володимир Климук.
Премєра вже цієї осені.
https://www.facebook.com/%D0%96%D0%98%D0%92%D0%90-2016-1675737279366936/ |
|
|
|
|
|
2016-05-20 22:18 |
Чак Паланік збирає гроші на новий фільм
Автор роману "Бійцівський клуб" Чак Паланік запустив кампанію на краудфандинговій платформі Kickstarter
Про це повідомляє The Verge.
Письменник збирає кошти на екранізацію його книги "Колискова", яка вийшла в 2002 році,
Режисером картини стане Енді Мінго. Продюсер фільму - Джош Лік. Разом з Палаником вони планують зібрати $250 тисяч, яких має вистачити на "мікробюджетну" адаптацію роману.
Тим користувачам, які пожертвують від $40, буде запропоновано стати "віртуальними продюсерами" картини. Також їхні імена будуть вказані в титрах фільму.
Крім того, автори кампанії пропонують підтримати зйомки нового фільму придбанням за $25 тисяч лімітованого пакета. Він включає в себе телефонну розмову з режисером, обід зі знімальною командою, прохід на закриту вечірку, присвячену фільму, ім'я на офіційному рекламному постері "Колискової" та інші бонуси.
Збір коштів триватиме до 16 червня. У разі успішного завершення кампанії зйомки фільму почнуться в жовтні цього року. |
|
|
|
|
|
2016-05-21 23:01 |
Український трейлер фільму "Чудова сімка" (Прем'єра в Україні 22 вересня 2016). Це римейк класичного прекрасного вестерну 1960 р. з Юлом Бріннером і Стівом МакКвіном:
Український трейлер фільму "Аудитор" (прем'єра в Україні - 7 жовтня 2016 р.). У ролях - Анна Кендрік і Бен Афлек:
Український трейлер фільму "Круті чуваки" (Прем'єра в Україні 16 червня 2016). У головній ролі - Рассел Кроу та Раян Гослінг:
Український трейлер фільму "Хлопці зі стволами" (Прем'єра в Україні 18 серпня 2016). У головних ролях - Джона Хілл та Бредлі Купер:
Останній трейлер "Загін самогубців" (прем'єра в Україні - 16 серпня 2016 р.):
Другий трейлер нового "Стар-треку":
Блага вість: розглядається можливість зйомок продовження фільму 2014 р. "Зникла" ("Gone girl) Девіда Фінчера з Беном Аффлеком і Розамунд Пайк у головних ролях. Хоча, нічого дивного у цьому немає: там є розкішний матеріал для продовження. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-21 23:06 |
don pedro, вказуй, будь ласка, оригінальні назви фільмів. |
|
|
|
|
|
2016-05-21 23:40 |
igor911
У кожному відео та під ним вказується у дужках. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-05-22 19:56 |
З 30-го травня по 1+1 здається о 7й ранку будуть показувати нові серії мультиків "як козаки..." Цікаво буде глянути й порівняти |
|
|
|
|
|
2016-05-22 23:22 |
[b]У Каннах назвали переможців міжнародного кінофестивалю [/b]
http://espreso.tv/news/2016/05/22/zolotu_palmovu_gimku_otrymala_ken_louch_za_film_quoti_daniel_blakequot
Додано через 2 години 37 хвилин 16 секунд:
ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ ІКС
Люди Ікс: Апокаліпсис
Коли я йшов на цей фільм, чекав більшого. А побачив звичайне забалакування старих тем та вкрай занудливий екшен. Нічого подібного до третього "Капітана Америки" на екрані не було. Браян Сінгер ще раз підтвердив своє уміння знімати пафосні та надумані фільми. І немає на це ради.
Отже, пройшло багато років після останньої нашумілої прилюдної появи мутантів, і все здавалось би спокійно. Всі мутанти зачаїлись. Та раптом, у Каїрі з-під землі з'являється найстаріший і наймогутніший у світі мутант, який хоче знищити світовий лад і набирає мутантів у своє військо. Решта мутантів мусять об'єднатись під керівництвом професора заради боротьби з загрозою...
Ніякого особливого поступу у порівнянні з попередніми фільмами не сталось. Містик все ще сохне за Магнето. Магнето робить вигляд, що цього не помічає. Звір закоханий у Містик. Ксав'єр за мир у всьому світі та за все хороше проти всього поганого. Росомаха дуріє та рубає усіх кігтями. Розвитку сюжету немає. Мабуть, так і має бути, але я якось не оцінив. Фільм задовгий, а побоїще наприкінці фільму викликає просто сміх своєю дурнуватістю. Все дуже дорого і, нібито, красиво і якісно, але порожньо. Найкраще, що було у фільмі - Ртуть (Петя Максімафф) та Олівія Манн/Псайлок у ботфортах і боді з фіолетового латексу (няв!). Більше нічого нового і яскравого у фільмі немає .У фільмі є ряд нових, або старих - але молодих, персонажів, але такого роду речі цікаві хіба що фанам "Людей Ікс", до яких я не належу. Сусіди у кінотеатрі захоплено обговорювали подробиці, а я тихо дивувався присутності у фільмі Максімава, якого прикінчили у "Месниках". Я, бідний, думав, що мені в очах двоїться, та виявилось, що все зі мною добре. Якась дурня, але у випадку з "Людьми-Х" це не мало б дивувати. Спроби пожартувати (за винятком Ртуті й випадку з деревом) теж були не надто вдалими. Їх гасив нестримний пафос і банальщина на кожному кроці. Особливо це стосується головного негідника фільму супермутанта Ен Сабах Нура. Суцільна калька та дежавю. Такої кількості штампів я давно не бачив.
Цей фільм - той випадок, коли під яскравою обгорткою - засохла і запліснявіла цукерка. Як це і буває останнім часом з багатьма фільмами за коміксами. Відзначу гарні костюми, декорації, операторську роботу і красивих акторок. Дженніфер Лоуренс, мабуть, після "Голодних ігор" набридли лати і комбінезони.
Акторська гра була на рівні, але вона не зуміла переламати загальну вбогість і сірість фільму. Музика пафосна і занудлива - якраз для цієї стрічки. Український дубляж на рівні. Великим позитивом є те, що фільм можна дивитись у кінотеатрах і не у 3D. Фільм має додаткову сцену після довгих-довгих титрів, яка, мабуть, виводить нас на третього "Росомаху". Чекати її не варто - нічого цікавого там немає.
Загалом, оцінюю цей фільм на 6/10. Це і не лайно, але і не добре. Без крайньої потреби, якщо ви не фан усієї цієї історії, дивитись його необов'язково. Щось - або когось, у "Людях-Х" треба змінювати. |
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2016-05-23 19:22 |
Вчора ходив на "Сусіди 2" і пожалкував.Крім чудових Роуз Бірн і Кірсі Клемонс там нічого немає. |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-23 23:03 |
Український трейлер Стартрек: За межами Всесвіту / Стартрек: Поза межами / Star Trek Beyond
Прем’єра (в Україні): 21.07.2016, B&H |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-25 20:52 |
Глибоководний горизонт / Deepwater Horizon (2016)
Офіційний український трейлер:
Країна: США
Режисер: Пітер Берг
Студія: Lionsgate, Di Bonaventura Pictures
Жанр: бойовик, трилер, драма
Прем’єра (в Україні): 29.09.2016, UFD
Прем’єра (у світі): 29.09.2016
У ролях: Марк Волберг, Кейт Хадсон, Ділан О'Браєн, Курт Рассел, Джон Малкович, Джина Родрігез, Ітан Саплі, Сью-Лінн Ансарі, Бред Леленд, Дуглас М. Гріффін та інші. |
|
|
|
|
|
2016-05-26 22:20 |
Тизер фільму "Красуня і Чудовисько" (у США виходить 17 березня 2017 р.). У ролі Красуні - Емма Вотсон (Герміона). У "Красуні і чудовиську" також знімалися Ден Стівенс, Люк Еванс, Кевін Клайн, Юен Макгрегор, Стенлі Туччі, Іен Маккеллен, Емма Томпсон та інші. Режисер - лауреат премії "Оскар" Білл Кондон.
Все дуже гарно, тільки от одне незрозуміло: хто тут Красуня? Вотсон хіба що симпатична (у кращому випадку).
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2016-05-26 22:31 |
don pedro написано: | Вотсон хіба що симпатична |
на колір і смак..... |
|
|
|
|
igor911 Модератор відео
|
2016-05-27 06:44 |
don pedro написано: | Тизер фільму "Красуня і Чудовисько" |
українська версія:
Додано через 13 хвилин 18 секунд:
"Дівчина у потягу / The Girl on the Train (2016)"
За мотивами роману Поли Хокінс «Дівчина у потягу». Кожного дня потяг проносить Рейчел повз чарівний котедж, де мешкає ідеальна на перший погляд пара. Але одного разу ідилія зруйнується - прекрасна незнайомка безслідно зникне. Рейчел виявиться втягнута в дуже заплутану історію, адже тільки вона бачила з вікна те, що було приховано від усіх.
Країна: США
Режисер: Тейт Тейлор
Студія: Dreamworks Pictures
Жанр: детектив, трилер
Прем’єра (в Україні): 13.10.2016, UFD
Прем’єра (у світі): 07.10.2016
У ролях: Емілі Блант, Ребекка Фергюсон, Хейлі Беннетт, Лора Припоні, Люк Еванс, Джастін Теру, Едгар Рамірес, Еллісон Дженні, Ліза Кудроу, Марко Кака та інші. |
|
|
|
|
|
2016-05-27 12:55 |
|
|
|
|
|
|
2016-05-27 21:40 |
Том Хіддлестон (Локі з "Тора") офіційно веде перемовини про роль Джеймса Бонда замість Деніела Крейга у новому майбутньому фільмі. Це добре, бо Крейг вже дещо підупав і явно стомився від "Бондіани". Хоча, думаю, що не все там так просто - на цю смачну роль скільки ще самозваних "бондів" набіжить, що і двері виб'ють |
|
|
|
|
|
2016-05-28 20:16 |
Найбільш недооцінена голлівудська актриса Кейт Бекінсейл про останній фільм за її участю - романтичну комедію "Любов і дружба" та трейлер фільму. Вона тут дуже красива - все ж старовинний одяг їй дуже личить. Усі ці корсети і капелюшки:
Фільм знято за невеликим романом Джейн Остін "Леді Сьюзен".
Український трейлер фільму "Доктор Стрендж" з Бенедиктом Камбербетчем, Рейчел МакАдамс, Тільда Свінтон, Мадс Міккельсон. Прем'єра в Україні - 3 листопада 2016 р.
Виглядає багатообіцяюче, але вкрай рідко за коміксами DC знімають щось путнє. Частіш всього виходить якийсь "Бетмен проти Супермена". |
|
|
|
|
|
2016-05-29 00:33 |
ПОЛІТИЗОВАНА АЛІСА
Отже, я переглянув фільм-продовження фільму 2010 р. "Аліса у Країні Чудес" "Аліса у Задзеркаллі". Тім Бартон пішов після першого фільму, і на його місце став якийсь Джеймс Боббін, англійський телевізійник. Це пішло не на користь фільмові. Замість повноцінної містичної чарівної казки, яку я дивився у 2010 р., вчора я побачив якусь політизовану історію, яка не має майже нічого спільного з творінням Льюїса Керрола. Несхожість на книгу не була б страшною, якби все інше було б кращим.
Отже, Аліса (Мія Васіковська) командує кораблем і торгує з Китаєм. Та виникає загроза її справам, їй викручують руки партнери та хочуть обмежити її свободу. Та раптом її знову викликають до Країни Чудес для того, щоб порятувати Божевільного Капелюшника (Джонні Депп) від нього самого і його минулого. І Аліса вирушає у подорож через дзеркало...
Відзначу задовгий і дурнуватий початок у реальному світі, де показано, як Аліса Кінгслі командує кораблем і ходить у брюках, що доволі кумедно з огляду на те, що події відбуваються у 1875 р. у Вікторіанській Британії, коли молода леді не мала права вийти з дому без супроводу, а показ стопи жінкою вважався непристойним. Далі йде доволі тривала політизована розповідь з наголосом на порушення права жінок та боротьба жіноцтва і Аліси зокрема за них. Все це мене доволі втомило, бо немає жодного стосунку до казкової історії Аліси та є цілком зайвим. Складалось враження, що дивишся якийсь фільм з історії суфражисток. Щоб не відкривати сюжету, скажу, що він і далі не має майже нічого спільного з історією-першоджерелом (крім деяких ГГ), що мене висаджувало під час перегляду. Мабуть, творці фільму вважають, що їх фантазія і талант більший, аніж у Керрола. Та це не так. У Керрола, принаймні, не було сентиментальності та сльозливості. Закінчується фільм все тією ж цілком недоречною у ньому боротьбою жінок за їх права та продовженням торгівлі з Китаєм. Глибокою помилкою є те, що сюжет фільму зроблено надто логічно. У ньому майже відсутній певний наліт божевілля від Керролла, який у 2010 р. вдалось відтворити мастакові у таких справах Бартонові, і у чому цілком провалився цей Боббін, Додатково викликає нерозуміння вибір акторки на роль Аліси. Міа Васіковська - не такий вже й рідкісний приклад красивої, та водночас зовсім не сексуальної акторки. А оскільки фільм не дитячий, то було б добре, щоб вона викликала бажання. Це трохи виправляє жіночна і вишукана Енн Хетавей у ролі Білої Королеви, але її, на жаль, мало на екрані.
Та є і вдалі речі. Перш за все, відзначу вдалий крок з запрошенням на роль Часу Саші Барона Коена, який вносить своєю шаленістю певний правильний акцент у фільм, і головатої Гелени Бонем-Картер з її вереском "Голову геть!" у ролі Червоної королеви. Джонні Депп теж був на рівні. Взагалі, має місце гарна гра акторів. Є і трохи гумору. Та його, на жаль, мало, і він якийсь простакуватий для "Аліси". Прекрасні спецефекти та костюми і гарна, ненав'язлива, музика. Потішили прекрасний український дубляж та те, що фільм показували не в 3 D.
Загалом, це непоганий яскравий казковий фільм для відпочинку, який можна сміливо дивитись з дітьми. Та йому багато чого бракує, тож я оцінюю його на 7/10. |
|
|
|
|
|
2016-05-29 22:52 |
Режисер двох фільмів "Бондіани" "Координат Скайфол" та "Спектр" Сем Мендез оголосив, що час комусь іншому сісти у режисерське крісло серії, а він іде з проекту. Якщо правда, що і Деніел Крейг іде, то нас чекають великі зміни у світі Бонда.
ГОЛОС МОНСТРА (A Monster Calls) Український трейлер (2016) | E hjkz[ - Ліам Нісон, Сігурні Вівер
Прем'єра в Україні 27 жовтня 2016 р. Мені сподобалось - дух у дереві. Давно чогось подібного не було. Нагадало погане дерево у Толкіна у "Володарі перснів" та "Того, що у скалі сидить" від Лесі Українки. Сподіваюсь, що і в Україні колись знімуть якісний фільм жахів за поемою Лесі Українки "Лісова пісня". Просто готовий розкішний матеріал для цього.
|
|
|
|
|
yuranako VIP
|
2016-05-31 01:23 |
Disney випустить нову версію «Русалоньки», Джефф Бріджес зніметься в другій частині «Kingsman», а в історичного фільму з Меттью МакКонахі з’явився новий трейлер. Більше про це — в дайджесті новин кіно.
|
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2016-05-31 21:36 |
don pedro написано: | Хоча, думаю, що не все там так просто - на цю смачну роль скільки ще самозваних "бондів" набіжить, що і двері виб'ють |
Джиліан Андерсон і Емілія Кларк заявили, що не проти зіграти "Агента 007".
Додано через 45 секунд:
Хотів би я побачити красуню Емілію у цій ролі. |
|
|
|
|
|
2016-06-02 19:27 |
Bod_zik99 написано: | Емілія Кларк |
Джейн Бонд? |
|
|
|
|
Bod_zik99 VIP
|
2016-06-02 19:51 |
don pedro
Хах, можливо. А ще заявила, що хоче бачити Леонардо ДіКапріо у ролі її напарника. Як от Крейг і Леа Сейду у попередньому фільмі. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|