Новинки кіно

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 296, 297, 298  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-10-04 20:09  
SurFutur
Це заявила людина, що все життя знімає один фільм під різними назвами - про етнічних нью-йоркських бандитів (і я люблю ці фільми) Happy
SurFutur 
VIP

Востаннє: 26.08.24

2019-10-04 20:28  
don pedro
don pedro написано:
Це заявила людина, що все життя знімає один фільм під різними назвами - про етнічних нью-йоркських бандитів (і я люблю ці фільми)

Можна сказати, що це основна тематика його фільмів, але все-таки в його доробку є стрічки на досить віддалені від цієї тематики: наприклад, останній (до виходу "Ірландця") повнометражний художній фільм "Мовчання" або документалки, зокрема про музику та видатних музикантів. Тож не все так просто Wink (2)

P.S. Я не хотів розводити срач, але побачивши цей коментар Скорсезе, не міг не поділитися ним. Я теж маю власну думку стосовно цієї заяви, але, як писав вище, не хочу розводити срач, тому утримаюсь від коментарів)
don pedro 

2019-10-05 01:54  
Кінгс Мен - офіційний трейлер 2 (український)

Метью Макконахі у фільмі Гая Річі "Джентельмен". Трейлер:

don pedro 

2019-10-06 04:05  
"Шахрайки з Волл-стріт" виявились навдивовижу якісним фільмом. Злободенним, яскравим, веселим і повчальним водночас. Окрасою фільму є Дженніфер Лопес, яка у свої 50, має тіло тридцятирічної спортсменки. Просто дивовижні витримка і зусилля з підтримки себе у формі. Заслуговує на повагу. Своєрідний фільм застереження чоловікам: НЕ ЗВ₴ЯЗУЙТЕСЬ З КРАСИВИМИ КУРВАМИ В БАРАХ!!! Усім дивитись.

"Щиголь" виявився на диво нецікавим і безбарвним. Самій книзі-першоджерелу Донни Тарт важко дорікнути у надмірному динамізмі, але фільм вийшов геть ніяким. Роман я читав із задоволенням, а от фільм припинив дивитись. Його навіть Ніколь Кідман не змогла врятувати. Раджу почитати роман.

"До зірок" - дуже масштабний фільм про майбутнє і космос режисера Джеймса Грея, якому надав додаткової глибини Томмі Лі Джонс. Та й Бред Пітт не підвів, хоч він мав вигляд дещо застарий, як на роль космонавта у званні майора. Особливо сподобались зйомки, які зображали космос. Розсмішила коротенька поява Наташі Лайонн у оранжевому комбінезоні. Хто дивився "Оранжевий - новий чорний", зрозуміє чому. Втім, режисер не втримався і таки втулив наприкінці фільму одну дурнувату героїчну сцену з польотом крізь потік метеоритів (!), прикрившись, для захисту якоюсь бляхою. Та, загалом, "До зірок" - цілком гідний фільм на космічну тематику та людину, загублену в цьому просторі. Причому, без бластерів, але з мавпами.

Довгоочікуваний і захвалений критиками "Джокер" виявився і справді таким чудовим, як про нього говорили. Нарешті, комікси вийшли на цілком новий для них рівень дорослого кіно, в якому обійшлось без плащів, трико і польотів уві сні та наяву. Режисер Тодд Філліпс здійснив прорив як у своїй кар'єрі, так і жанрі кінокоміксу в цілому, за що йому велика повага і подяка.
Фільм дуже атмосферний, переносить нас у "чудові" часи "рейганоміки" вісімдесятих з їх вуличною злочинністю і безробіттям. Тодішній Нью-Йорк відтворено дуже прискіпливо. Що цікаво, Вейн-старший тут показаний аж ніяк не святим. Ґотем тут не якесь загадкове місто, а просто величезне, завалене сміттям і сповнене щурами місто, яке занурюється у кривавий безлад. Його каталізатором (але не причиною) є майбутній Джокер, а тоді ще просто божевільний Клоун Артур Флек, який пускається берега і починає вбивати кривдників і просто тих, хто йому не подобається. Гра Хоакін Фенікса просто неймовірна. Як і його пластичність. Також варто віддати належне і Роберту Де Ніро, який зобразив протилежність Артура/Джокера, зіркового телевізійного комедіанта Мюррея. Темряву і веселе божевілля у фільмі підкреслюють приглушені кольори та музика, яка поєднує похмурі мелодії Hildur Guðnadóttir та веселенькі пісеньки про клоунів.
Дуже б хотілось побачити Хоакіна Фенікса у ролі Джокера і надалі, хоч це і малоймовірно. Також було б чудово, якби Тодд Філліпс зняв ще щось за коміксами.
Загалом, раджу подивитись революційного у своєму жанрі "Джокера" усім любителям справжнього кіно. Звісно, якщо у вас міцна психіка.
Також моя особлива вдячність усім, хто працював над українською адаптацією фільму. Чудовий дубляж доповнений ще й українізацією не тільки написів, але й текстів у записнику (!) головного героя, а таке рідко побачиш.
P.S. "Джокер" містить жодних додаткових сцен після титрів, не вірте чуткамHappy
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-10-11 17:21  
Англомовний "Ель Каміно" хвилину тому з'явився на rarbg (може комусь треба)
SurFutur 
VIP

Востаннє: 26.08.24

2019-10-11 18:20  
laszlozp написано:
Англомовний "Ель Каміно" хвилину тому з'явився на rarbg

Наскільки я розумію, Netflix, як зазвичай, не додав українські субтитри до чергової гучної новинки? Добре, що озвучення, найімовірніше, таки буде: https://www.hurtom.com/portal/series.
dimon-2018 
VIP

Востаннє: 12.01.25

2019-10-11 18:38  
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-10-11 19:39  
SurFutur
Українських сабів нема. Фільм непоганий, вартий перегляду для тих, кому зайшов серіал.
Трошки дивно було бачити постарілих Джессі та Волтера, які ніби то грають молодих себе.
Коротше, аби було без спойлерів, РАДЖУ !!!
mitrandisc 
Новенький

Востаннє: 16.02.20

2019-10-12 00:25  
Не знайшов відповідної теми (не новинки, а кіно взагалі, або про телебачення). Та все ж, можливо хтось пам'ятає.
Раніше по ТБ, перед кіносеансом, ведучий коротко розповідав про саму стрічку (історію її створення і таке інше). Можливо, 1+1, не пам'ятаю канал.
приклад
наприклад, в час, коли мають транслювати 'Хижак', ведучий у кріслі розповідає про нього і тільки після цього звучать фанфари '20-те Століття Фокс' (здається, після новин був сеанс зазвичай)
У цих вступів була якась назва, як окремої програми? Можливо, 'Про кіно', або якось так, у вікіпедії, ютубі (та взагалі будь де) не можу знайти.
Білий_Вовк 
Забанено
Забанено

Востаннє: 15.01.20

2019-10-12 08:23  
mitrandisc написано:
Можливо, 'Про кіно', або якось так, у вікіпедії, ютубі (та взагалі будь де) не можу знайти.

Судячи з опису, я зрозумів, що Ви маєте на увазі програму «Арґумент-кіно».
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%D2%91%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BA%D1%96%D0%BD%D0%BE
mitrandisc 
Новенький

Востаннє: 16.02.20

2019-10-12 18:03  
Білий_Вовк
Дякую за відповідь! Але я поміркував ще... здається серед ведучих була Ольга Сумська, тож я подивився вікіпедію:
Цитата:
1997–2008 — ведуча програми «Імперія кіно» на телеканалі «1+1».

Думаю, все ж таки це була «Імперія кіно». Wink (2)
Виявляється, у вікіпедії та ютубі щось насправді є. Wink (2)
Але не виключено, що і на інших каналах були аналоги в той час, не пам'ятаю напевно. Ще раз дякую.
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-10-13 18:42  
mitrandisc
теж таке пригадую, я був дуже маленький тому нічим конкретним допомогти не можу. пам'ятаю що то було на вихідні, здається, у 8 вечері типу як велика подія, сама програма тривала ~5 хвилин
mitrandisc написано:
«Імперія кіно»

саме назва мені нагадала.

здається, відповідна тема для пошуку -- https://toloka.to/t19945
aserafyn 
VIP

Востаннє: 13.01.25

2019-10-13 19:37  
Дулітл. Офіційний трейлер 1 (український)

Jungle Cruise Trailer #1 (2020) Англійською
don pedro 

2019-10-13 23:15  
Українсько-американський фільм Захар Беркут за повістю Івана Франка виявився несподівано гарним. Я йшов на нього сьогодні без особливих надій, але був приємно здивований. Спершу, звичайно, здалось, коли я побачив виконавицю ролі дружини Захара з явними слідами невдалих пластичних операцій, ботоксу на обличчі та губками-вареником, але далі все пішло як слід. На виході ми отримали якісний і красивий історичний бойовик з явно вираженим злободенним політичним посланням. Сюжет переказувати не буду - він усім відомий. Більшість головних ролей у фільмі зіграли західні актори, оскільки "Захар Беркут" орієнтований передовсім на світовий прокат. Загалом, підбір акторів досить вдалий. Скажу, що Томмі Фленеген ("Сини анархії") з його порізаним обличчям ту ролі Тугара Вовка і Роберт Патрік в образі Захара Беркута виявили себе дуже природно. Що цікаво: на ролі монголів запросили власне монголів. Дуже сподобалась операторська робота з чудовими пейзажами та костюми. Найкращим у цьому фільмі є бої. Особливо останній, коли русичі захищали вхід у долину. Як на мене, рукопашні виглядають краще, аніж у багатьох західних фільмах-серіалах, що мене приємно тішить - ростемо. Ахтем Сеітаблаєв теж подорослішав як режисер у порівнянні з його попередніми фільмами (хоча я не виключаю, що тут мав місце і вплив другого режисера фільму Джона Вінна).
Загалом, як на мене, наразі це найкращий український бойовик. Раджу його переглядати саме в кінотеатрі, щоб насолодитись величними краєвидами.
Білий_Вовк 
Забанено
Забанено

Востаннє: 15.01.20

2019-10-14 15:23  
SurFutur написано:
Мартін Скорсезе заявив, що марвелівські блокбастери - це "не кіно"

Режисер вдруге розкритикував ці фільми.
Представивши на Лондонському кінофестивалі свій новий фільм «Ірландець», під час прес-конференції режисер знову торкнувся теми фільмів Marvel, сказавши наступне:

«Це не кіно. Це щось інше. Нас не повинно це захопити. Кінотеатрам необхідно зайнятися цією проблемою і показувати фільми, в яких є історія »- висловив свою позицію постановник.

І є в цих словах доля правди. Адже, наразі, блокбастери витіснили з ринку дійсно хороші фільми зі справжніми історіями, а якість цих блокбастерів залишає бажати кращого. І це сумно...
don pedro 

2019-10-14 19:53  
Збір на озвучення українською "Ель Каміно":
https://www.hurtom.com/portal/series
don pedro 

2019-10-15 15:24  
Творці четвертого "Тора" збираються втулити у фільмі боротьбу Джейн Фостер у виконанні Наталі Портман з раком грудей.

Зої Кравіц стане Жінкою-Кішкою у новому "Бетмені" з Робертом Паттісоном у ролі Бетмена. Я люблю Зої, але, як на мене, це провал.
wolesj 
VIP

Востаннє: 11.01.25

2019-10-15 18:10  
«Захар Беркут»: Подивитись та забути

Ще одне враження від фільму. Швидше б самому вже переглянути і скласти власну оцінку.
wolesj 
VIP

2019-10-16 18:09  
Американський режисер створив фільм про вклад українських біженців у розбудову США.

Питання імміграції у США - проблема, що розділила громадську думку на два кардинально протилежні табори. Допомогти американцям зрозуміти іммігрантів, оцінити їх роль у розбудові країни – мета режисера-документаліста українського походження Матея Сілецького. Зробити це він вирішив за допомогою спогадів українських біженців, які знайшли притулок у Сполучених Штатах після Другої світової війни. Свою документальну картину він назвав «Баба Бабі сказала».
https://ukrainian.voanews.com/626831d5-736a-4ce4-8413-184f71113b5d
piznajko 
Відео Гуртом - субтитрування

Востаннє: 23.12.24

2019-10-17 01:31  
del
Rokers 
VIP

Востаннє: 10.01.25

2019-10-17 08:01  
piznajko
А чим вам не подобається,що дистрибьютором disney стала Kinomania?
darklight94 
Поважний учасник

Востаннє: 19.04.24

2019-10-17 12:10  
piznajko
Нічого в цьому поганого немає. B&h, кіноманія.. різниці майже немає. До того ж, із кіноманією набагато легше зв'язатись у разі чого. + дублювати продукцію від дісней так само будуть ledoyen
piznajko 

2019-10-17 16:40  
Rokers написано:

А чим вам не подобається,що дистрибьютором disney стала Kinomania?

darklight94 написано:

Нічого в цьому поганого немає. B&h, кіноманія.. різниці майже немає. До того ж, із кіноманією набагато легше зв'язатись у разі чого. + дублювати продукцію від дісней так само будуть ledoyen

Ви просто не знаєте всіх "позакулісних" перепетій українського ринку дистриб'юційного ринку. Запрошую вас ознайомися з вікі статтей про Kinomania - https://uk.wikipedia.org/wiki/Kinomania - але й там немає всієї "чорної білизни" Кіноманії.

Але якщо коротко описати поточну проблему - насправді в Україні є лише 1 незалежний український дистриб'тор і це B&H які напряму (без посередництва російських дистриб'юторів) працюють з Paramount, Sony, Universal). Всі решта - це просто конторки російських дистриб'юторів якими на папері володіють "липові" українські громадяни, але на практиці володіють російські медіа-боси з великих дистриб'юторських корпорацій.

* Ukrainian Film Distribution, яка була заснована як Геміні Україна, - це насправді конторка що випускає у кінопрокат фільми 20th Century Fox права на які для Росії та України належать російському «20th Century СНД» (колишня Геміні)
* Kinomania - це це насправді конторка що випускає у кінопрокат фільми Warner Bros. права на які для Росії та України належать російському «Каро Премьер» (керівник Алєксєй Рязанцев)
* MMD UA, яка була заснована як ІнтВестДистрибушн - це насправді конторка що є випускає у кінопрокат фільми голівудських студій права на які для Росії та України належать російським дистриб'юторам Парадиз/Централ партнершип
* Volga Ukraine - це це насправді конторка що випускає у кінопрокат фільми голівудських студій права на які для Росії та України належать російському «Volga» (керівник Сергій Єршов)
dimon-2018 
VIP

Востаннє: 12.01.25

2019-10-17 17:21  
piznajko, а чи не могли б ви написати в Дісней з питанням щодо запуску Disney+ в Україні. Бо я читав, що до кінця 2020 року запуск платформи планується у більшості країн Європи, то може й нам пощастить?
wolesj 
VIP

2019-10-17 18:53  
piznajko 

2019-10-17 18:54  
dimon-2018 написано:
piznajko, а чи не могли б ви написати в Дісней з питанням щодо запуску Disney+ в Україні. Бо я читав, що до кінця 2020 року запуск платформи планується у більшості країн Європи, то може й нам пощастить?

del
darklight94 
Поважний учасник

2019-10-17 19:47  
Цитата:
Запрошую вас ознайомися з вікі статтей про Kinomania

Ну вікі це звісно достовірне джерело, якому не має причин не довіряти (сарказм).
Раніше вони були пов'язані з каро, але не тепер. Вікі не доказ
77997997 
VIP

Востаннє: 13.01.25

2019-10-18 08:13  
Цитата:
* MMD UA, яка була заснована як ІнтВестДистрибушн - це насправді конторка що є випускає у кінопрокат фільми голівудських студій права на які для Росії та України належать російським дистриб'юторам Парадиз/Централ партнершип

Вони за декілька років випустили в прокат тільки 1 фільм ЦПШ (і той з співпрокаті з Експонента Плюс)...
Цитата:
* Ukrainian Film Distribution, яка була заснована як Геміні Україна, - це насправді конторка що випускає у кінопрокат фільми 20th Century Fox права на які для Росії та України належать російському «20th Century СНД» (колишня Геміні)

Ці випускають тільки фільми 20 ст. Фокс, а для кінопрокату для них купляє фільми така собі Монументал партнерс, і купляє ВСІ права на територію України... Атомна блондинка, Таксі 5, Гра Моллі тощо... Частина фільмів з їх каталогу в Мегого для території України відсутня, бо для Росії права на ці фільми у інших компаній...
А щодо B&H, то добре, що від них пішов Дісней, може будуть більше фільмів демонструвати від Соні чи Юніверсала, які часто не виходять в наших кінотеатрах...
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-10-18 13:05  
darklight94 написано:
сарказм

То іронія
darklight94 
Поважний учасник

2019-10-18 14:34  
Цитата:
То іронія

Та ви що
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 296, 297, 298  наступна