Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... , 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
ivanychkafomin 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.04.25

2025-04-10 00:25  
foxdgv написано:
Те, що Єрмак - агент ФСБ кажуть вже не один рік. Американці при Байдені у військовій сфері просто не бажали його бачити біля себе. Простіше одразу таємниці переправити до Кремля, без цього посередника.

Тобто ти зараз визнав що це тягне на державну зраду??)
foxdgv 

Востаннє: 14.04.25

2025-04-10 00:25  
ambonda написано:
розкритикував очільника Офісу Президента Андрія Єрмака

Мене просто вже бісить це "розкритикував". Критика - це інше. Це зауваження, мета якого допомогти стати краще, щось виправити та зробити кращим. Критика Єрмака? Правильно казати "досудове розслідування".
ivanychkafomin 

2025-04-10 00:27  
foxdgv написано:
Правильно казати "досудове розслідування".

Це ж твоя позиція, правильно я розумію?)
foxdgv написано:
Простіше одразу таємниці переправити до Кремля, без цього посередника.
foxdgv 

2025-04-10 00:28  
Фомин, не лізь без масла в ср... Хто ти такий на цьому світі, щоб я тобі відповідав? Пора свої думки мати, а не паразитувати на моїх. Гомік? Що ти бігаєш за мною?
Воно вже мені навіть намагається писати в приват. Я гетеро, листи із запрошеннями на побачення від цього гоміка видаляю. Але чекаю, знайдеться тут хоч якийсь хазяїн, який наведе порядок?
ivanychkafomin 

2025-04-10 00:40  
foxdgv написано:
Фомин, не лізь без масла в ср... Хто ти такий на цьому світі, щоб я тобі відповідав? Пора свої думки мати, а не паразитувати на моїх. Гомік? Що ти бігаєш за мною?
Воно вже мені навіть намагається писати в приват. Я гетеро, листи із запрошеннями на побачення від цього гоміка видаляю. Але чекаю, знайдеться тут хоч якийсь хазяїн, який наведе порядок?

Wide grin Wide grin Що ж, значить все ж я правий. Happy Ти сам визнав, що належиш до тих хто підозрює цього суб'єкта у співпраці з ворожою стороною. Happy
foxdgv 

2025-04-10 00:52  
США готуються атакувати Панаму. Вертухай, який бігав напідпитку голяка по вулицях та працював "журналістом", тепер готує білого коня для параду після маленької переможної війни за Панамський канал. Миротворці...
ivanychkafomin 

2025-04-10 01:00  
А-а, я все зрозумів. Він таким чином, підтримуючи всім відомі звинувачення у бік Єрмака, певно обережно намагається створити передумову для можливості, зайти якусь точку дотику для покращення своєї репутації серед тутешніх користувачів, чи принаймні зондує ґрунт у пошуках цього. Але нічого в тебе не вийде, пентюх — тебе знову викрили! Wide grin
foxdgv 

2025-04-10 01:00  
Торгові мита у відповідь від ЄС. Мабуть, зрозуміли, що цей неадекват Трамп вже повністю недоговороздатний. Але! ЄС в першу чергу вріже саме по трампістах, вибірково, хірургічно точно.
ivanychkafomin 

2025-04-10 01:04  
foxdgv написано:
ЄС в першу чергу вріже саме по трампістах, вибірково, хірургічно точно.

Студія Квартал 95 Wide grin Wide grin Wide grin

Додано через 2 хвилини 20 секунд:

Пишеш щось? Happy
foxdgv 

2025-04-10 01:16  
Що заклинило? Який ще Єрмак? Я не зелений. І не порохобот. І не риг. І не з Голосу. І тим більше не від твоєї роботодавиці Юлєчки. Бо не дебіл.
Иванушка, не треба читати надто складне, мізки з двома звивинами закиплять. Я пишу для освічених людей, а не для ідіотів. Зніми краще з лоба потрет американського ідіота, бо це на весь світ ознака ідіота. Здаля видно.

Додано через 2 хвилини 42 секунди:

РЕКОРДНІ ПАДІННЯ фондових ринків! Чим загрожують світу тарифи Трампа?

Додано через 4 хвилини 35 секунд:

Хроніки клінічних ідіотів: Трамп вимагає повернути виробництва до США, а інакше продукція, яка вироблена за межами, але американська за суттю, буде обкладена митами.
Окей. Але айфони виробляються в Китаї. Да і чорт би з ними, нікчемні цяцьки насправді. Є такий хлопець, на ім'я Ілон Маск, заводи якого розташовані в Китаї. Як з цим бути? Тесли мають подорожчати для американців на 104%. Чи "етодругоє"?

Додано через 3 хвилини 44 секунди:

Маленька довідка: російська шпигунка в наявності не десь там, на Марсі, куди Маск зібрався, але не полетить схоже, а прямо в його ліжку. Він живе з росіянкою і про неї все відомо. Не дивуйтесь його розповідям про подарований Росією Україні Крим, про те, що в Україні "всє русскіе". В ліжку багато чого розповідають баризі-расисту.
ivanychkafomin 

2025-04-10 01:52  
foxdgv написано:

Що заклинило? Який ще Єрмак? Я не зелений. І не порохобот. І не риг. І не з Голосу. І тим більше не від твоєї роботодавиці Юлєчки. Бо не дебіл.
Иванушка, не треба читати надто складне, мізки з двома звивинами закиплять. Я пишу для освічених людей, а не для ідіотів. Зніми краще з лоба потрет американського ідіота, бо це на весь світ ознака ідіота. Здаля видно.

Ааа..відповів! Бачиш як тебе просто "заохотити". Wide grin

Цитата:
від твоєї роботодавиці Юлєчки.
Цитата:
ідіотів
Цитата:
бо це на весь світ ознака ідіота

Тут пасує повторити моє запитання тобі.Happy
ivanychkafomin написано:
Ти ж це можеш довести? Бо робити такі обвинувальні твердження, без достатніх доказів, це точно не ознака високого рівня розумових здібностей.

Додано через 1 хвилину 57 секунд:

foxdgv, це патологічний клінічний брехун і повний бовдур. Wide grin

Додано через 3 хвилини 53 секунди:

Цитата:
"Крім того, ціни на нафту знижуються стрімко - за 3-4 дні на 10%. А криза ж тільки розгорається. Тому вже через місяць настане зовсім "веселий" час для росіян, а, може, навіть раніше. "Веселощі" полягатимуть у тому, що у Росії не стане грошей на ведення війни і підтримку економіки",- зазначив Загородній.

Ціни на нафту падають: чи вдарить це по РФ
https://ua.korrespondent.net/articles/4770834-tsiny-na-naftu-padauit-chy-vdaryt-tse-po-rf

Додано через 9 хвилин 48 секунд:

👍

Російська нафта падає у безодню | Віталій Портников

Додано через 17 хвилин 46 секунд:

А ви теж помітили що foxdgv, якось зі всіма цими переляками та жовчу щодо впливу діяльності Президента Трампа на його внутрішню економіку та економіку Європи та Китаю, якось призабув оглянути актуальний економічний стан саме нашого безпосереднього ворога?
famous37 

2025-04-10 11:50  
foxdgv написано:
Маленька довідка: російська шпигунка в наявності не десь там, на Марсі, куди Маск зібрався, але не полетить схоже, а прямо в його ліжку. Він живе з росіянкою і про неї все відомо. Не дивуйтесь його розповідям про подарований Росією Україні Крим, про те, що в Україні "всє русскіе". В ліжку багато чого розповідають баризі-расисту.

Певно ваша колишня, яка пішла до іншого, бо у Вас маленький і той не стоїть. Тому такий нервовий. Щось на кшталт Мухарського, який кіно про націоналізм почав грати після того, як його баба викинула.
foxdgv 

2025-04-10 12:03  
Мерзота, тупоголова та нікчемна. Все, на що вистачає, це гавкати на інших. Хто б з вас насмілився це сказати мені в очі? Були сраними голодранцями, тролями на зарплаті у Єрмака або Тимошенко, ними і залишитесь. Тому і шипите, що правду про себе почули та про своїх хазяїв.
Толока перетворюється на трибуну путіністів та тролів, або провокаторів. Все зрозуміло.
В недавній історії України вже надавали трибуну подібним тваринам, в демократію з ними грали. Риги, Медведчуки на ТБ. Тимошенки з Єрмаками. Саме тепер маємо наслідки. Продовжуйте.
famous37 

2025-04-10 13:39  
foxdgv, не сприймайте все близько до серця і зрозумійте, що Ви нідідька не вирішуєте в країні, адже вся політика, пропаганда покликана задовольнити потреби тих хто при кориті. Простолюдини лише ресурс для цього, як і нафта, газ, корисні копалини. Все інше лише рефлексія... То ж займіться своїм життям. Будьте здорові і щасливі. =)
Самійло 
Поважний учасник

2025-04-10 14:00  
foxdgv написано:

Толока перетворюється на трибуну путіністів та тролів, або провокаторів. Все зрозуміло.
В недавній історії України вже надавали трибуну подібним тваринам, в демократію з ними грали. Риги, Медведчуки на ТБ. Тимошенки з Єрмаками. Саме тепер маємо наслідки. Продовжуйте.

забий. цим зйобікам ти нічого не докажеш. а, от що модери їх не банять - це проблема
foxdgv 

2025-04-10 14:37  
Нормальні люди мають об'єднатися. Я поважав Толоку. За українство, за ідеї. Які сьогодні тут ідеї? Свинарник, хамство, повна байдужість, трибуна для путіністів та трампістів, ботів з фабрик тролів Єрмака та Тимошенко.
Як тільки я згадав Тимошенко та Єрмака, збіглися всі "зарплатники". Не треба бути Холмсом, щоб зрозуміти прості речі - боти, завдання яких постійно провокувати та пропагандонствувати.
Я підтримую думку Самійла і звертаюся до інших дописувачів. Цю помийку не закриють, порядок тут наводять якось специфічно - одних банять, інших - тролів - заохочують. Отже не давайте можливості путінським тролям тримати цю помийку зверху. Нехай пишуть самі собі.
Нікого ні у чому ви вже не переконаєте. За три роки війни вже можна було якось щось зрозуміти, якщо раніше цього не сталося.
Залиште троля Фомина та його колег з ферми на самоті, не допомагайте їм. Саме за це їм платять - за срач, за пропаганду, яка має бути на самому видному місці.
Хто вміє читати новини, не розчепіривши вуха, той їх знайде та правильно прочитає. А тупе воно і є тупе, не бачило нічого далі носа і не побачить далі, хоч би ви що тут йому не публікували.

Додано через 4 хвилини 18 секунд:

Дякую, Самійло, за громадянську позицію та небайдужість. Хоч хтось знайшовся на підтримку мого обурення станом цієї помийки. Огидно вже дивитися, як на начебто самому українському порталі з усіх влаштували путінську помийку та продовжують заохочувати, причому заохочують висловлювання рівня свинарника.
famous37 

2025-04-10 15:07  
foxdgv, у Вас якийсь совковий максималізм. То розстріляти, то тепер банити. Завжди крайнощі до інакшемислячих. Суть в тому, що те що можна знищити людину фізичну, але ідею, яку вона проповідує не знищити. Це ж було в історії, одне і теж. Одна методичка на всі часи. ))
ivanychkafomin 

2025-04-10 22:12  
foxdgv написано:
Як тільки я згадав Тимошенко

ivanychkafomin написано:
До речі, скільки ти Попіндупало вже разів згадав у своїх словесних висерах це ім'я?) Правильно! Так багато, що складається враження що на всій Толоці, ти єдиний хто взагалі згадує її. Можливо це і є твоєю ціллю? Неважливо у якому контексті, не важливо у позитивному чи негативному ключі. Головне згадати і підняти обговорення. І як помітно, ці твої намагання не припиняються. До речі, за мною ви ніколи не знайдете згадки цього імені.

foxdgv написано:
Саме за це їм платять - за срач, за пропаганду
foxdgv написано:
Залиште троля Фомина та його колег з ферми на самоті, не допомагайте їм. Саме за це їм платять - за срач, за пропаганду,

ivanychkafomin написано:
Ти ж це можеш довести? Бо робити такі обвинувальні твердження, без достатніх доказів, це точно не ознака високого рівня розумових здібностей.

За свої слова потрібно відповідати. Але це очевидно не про тебе. У кожного свій рівень аргументації. Твій очевидно це - образи та наклеп. Ось воно, справжнє нутро невибагливого посереднього простака, не надто вправного в справах ведення цивілізованої культурної бесіди.

foxdgv написано:
в демократію з ними грали.

Совок вмирає тільки разом з носієм.

foxdgv написано:
Цю помийку

Образа Толоки!

foxdgv написано:
За українство

Краще вже б мовчав, "українець"...

ecover.to 
VIP

Востаннє: 10.04.25

2025-04-10 22:24  
Трамп ходить крізь стіни та збагачує своїх друзів. Чому насправді скасували мита

Мобілізувався, аби ВТЕКТИ ВІД ПРАВОСУДДЯ | Вся ПРАВДА про Романа Насірова?

Війна змінила Зеленського. Але нині він має змінитися знову
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cx200zgekkzo
ivanychkafomin 

2025-04-10 22:26  
foxdgv написано:
Нехай пишуть самі собі.

А справжня причина що ти переоцінив свої розумові здібності. Wide grin Зганьбився і відступив назад. Тепер, опісля всіх тих твоїх озвірілих безпощадних тирад, що строчились не один день, виявилось що за краще рішення це - не вступати зі мною в полеміку. Певно ти і справді дуже розумний, коли тільки но зараз дійшов до цього. Wide grin
ambonda 
VIP

2025-04-10 22:41  
Одеський припортовий завод після двох тижнів відновлення роботи приніс збитків державі на сотні мільйонів гривень, - Железняк. ВIДЕО

Джерело: https://censor.net/ua/v3546181
ivanychkafomin 

2025-04-10 22:43  
foxdgv написано:
Хто б з вас насмілився це сказати мені в очі?

Це до речі, вже було від тебе. Що, первісна природа предка неандертальця проривається назовні? Wide grin
ecover.to 
VIP

2025-04-10 22:50  
foxdgv написано:
Толока перетворюється на трибуну путіністів та тролів, або провокаторів.

Що треба знати про флудильню? На флудильні можна обговорювати все крім політики. Так колись декларувалось. Я навіть поцікавився, якими були перші два повідомлення на першій флудильні. https://toloka.to/t71139 Happy

Що нас обʼєднує? З мого досвіду спілкування на флудильні (і не тільки) можу написати, що нас нічого не обʼєднує крім одного фактора - знання української мови. От які мови ми знаємо там і “пишемо”.

foxdgv написано:
Свинарник, хамство, повна байдужість, трибуна для путіністів та трампістів, ботів з фабрик тролів Єрмака та Тимошенко.

Ви все правильно написали. Але ж не всі тут чиїсь боти? Тоді, виходить, що і ви не аматор-одиночка, а чийсь бот?
Ну і про вашу обʼєктивність. Ви перелічили майже всіх зацікавлених в послугах ботоферм окрім одного головного зацікавленого. Про Порошенка ви забули. І чого це?

foxdgv написано:
Залиште троля Фомина та його колег з ферми на самоті, не допомагайте їм. Саме за це їм платять - за срач, за пропаганду, яка має бути на самому видному місці.

Ви краще самі помовчіть, тоді і Іванушка замовкне. Не годуйте троля.

Додано через 2 хвилини 17 секунд:

https://www.youtube.com/shorts/tUBIFlpvV5A Happy
ambonda 
VIP

2025-04-10 23:00  
Це трохи навіть вийшло комбо: розслідування - трагікомедія. Трагедія тому, що з одного боку тут у Держави мінімум "вивели" 345 млн грн. Звичайно на Одеському припортовому заводі (ОПЗ). А комедія, що ці 345 млн це результат буквально за два тижня. Схема класична, як то говорять. І схема мала принести знааааачно більше. Просто не фартило людям: то газ не знайшли, то фунт помер, то Шурму звільнили з заступника ОП…." - написав нардеп

ecover.to 
VIP

2025-04-10 23:06  
ТРАМП проти Китаю, ПЕРЕМИР'Я на фронті, Курська операція, слабкість ЗАХОДУ - ЄВГЕН КАРАСЬ, інтерв'ю

«Всі, хто лив бруд на маму, мають бути покарані», - Софія Особа, донька Ірини Фаріон
ivanychkafomin 

2025-04-10 23:07  
ecover.to написано:
Ви краще самі помовчіть, тоді і Іванушка замовкне.

Це слушна думка.

ecover.to написано:
Не годуйте троля.

Тут проясніть детальніше. Happy
nfhfcmrf 

Востаннє: 13.04.25

2025-04-10 23:09  
Цікаво спостерігати за підарасами, які смокчуть підарській зеленій владі прутень!
ivanychkafomin 

2025-04-10 23:19  
ecover.to написано:
ЄВГЕН КАРАСЬ

Так і дійде до того, що і прибиральників почнуть запитувати про їхню думку щодо стану геополітики в світі. Wide grin Wide grin

Додано через 4 хвилини 56 секунд:

Споживають рос.контент, а потім гірко плачуть через рос.ракети. Остап Дроздов на Radio UA Chicago
Night_Hawk 
VIP

2025-04-10 23:35  
ecover.to написано:
Та вже не треба. То ще складніше.

Та звісно що не треба, досить наркоманії цієї вже, всю флудильню заспамили цим політичним лайном.
ivanychkafomin 

2025-04-11 00:23  

Про що домовляються у Вашингтоні | Валерій Чалий
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... , 302, 303, 304  наступна