Автор |
Повідомлення |
ambonda VIP

|
2025-02-28 21:43 |
Дорогі українські друзі, ви не одні, - Туск після суперечки Зеленського з Трампом
Джерело: https://censor.net/ua/n3538554
Додано через 2 хвилини 19 секунд:
Зеленський не погодився з Трампом про "зруйновані міста": Україна бореться й живе
Джерело: https://censor.net/ua/n3538555
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
Україна зазнала агресії РФ. Маємо поважати тих, хто боровся з самого початку, - Макрон
Джерело: https://censor.net/ua/n3538556
Додано через 6 хвилин 48 секунд:
Це виходить за межі найгіршого сценарію для України, - The Telegraph про суперечку між Зеленським та Трампом
Джерело: https://censor.net/ua/n3538557 |
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-02-28 22:08 |
Так приберуть нарешті звідси цього фаната Трампа Иванушку Фомина, який пришпилив портрет Трампа собі на фейс та пропагує гівно трампізму-путінізму тут, на українського порталі? Чи вже все і тут всі перелякалися, не можуть впоратися з тролями.
Толочани, скільки ще це буде продовжуватися? Зараз воно прибіжить і без спойлерів, які мають бути у випадку публікації новин, напхає простирадл з висловлюваннями великого Трампа. Аби це повідомлення приховати. Ви проковтнете? Сьогодні ця руда американська хвойда-барига б... намагалася принизити не тільки Зеленського, але всю Україну. Це тільки я вважаю неприйнятним? Вже перемогли? В демократію тут граємо з путіністами? |
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2025-02-28 22:44 |
Трамп і Венс оголосили, що вони на боці РФ в російсько-українській війні, - Болтон
Джерело: https://censor.net/ua/n3538564
Додано через 1 хвилину 48 секунд:
Держдеп США припиняє підтримку у відновленні енергосистеми України, - NBC News
Джерело: https://censor.net/ua/n3538566
Додано через 3 хвилини 43 секунди:
Зеленському треба або подати у відставку, або змінитися, щоб вести з нами справи, - сенатор Грем
Джерело: https://censor.net/ua/n3538567
Додано через 3 хвилини 44 секунди:
Трамп відмовився від переговорів із Зеленським після суперечки і сказав залишити Білий дім, - CNN
Джерело: https://censor.net/ua/n3538568
Додано через 13 хвилин 3 секунди:
Трамп та Венс влаштували Зеленському "засідку", щоб послабити Україну на майбутніх переговорах, - FT
Джерело: https://censor.net/ua/n3538569
Додано через 6 хвилин 39 секунд:
Виступ Зеленського в Інституті Гудзона скасовано, - Reuters
Джерело: https://censor.net/ua/n3538570 |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-02-28 22:53 |
ЗЕ-ЗОНДУВАННЯ ТРАМПА | ПЕРЛИНИ З МУШЛІ ТРАМПА | Вечірня студія | Скрипін, Симороз, Лікаренко
|
|
|
|
 |
ambonda VIP

|
2025-02-28 22:53 |
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-02-28 23:25 |
«У Білому домі такого ніколи не було». «Скоординована» атака Трампа і Венса на Зеленського шокувала журналістів
https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/vens-i-tramp-atakuvali-zelenskogo-zhurnalisti-shokovani-svarkoyu-v-bilomu-domi-novini-ukrajini-50494146.html
Цитата: | Поведінка президента США Дональда Трампа і віцепрезидента Джея Ді Венса щодо українського президента Володимира Зеленського шокувала журналістів.
«Ніколи ще американський президент публічно не вичитував лідера союзної країни, тим більше лідера країни, яка бореться із загарбниками», — написав репортер The New York Times Пітер Бейкер.
Він додав, що висвітлює діяльність Білого дому з 1996 року і за весь цей час не пам’ятає жодного такого інциденту в Овальному кабінеті.
Репортерка NYT Меггі Габерман написала, що Трамп «кричав голосніше, ніж будь-коли на публіці», і злився, що «йому не дякують, а кидають виклик».
«До сьогодні майже кожен іноземний лідер, який відвідував Білий дім, обсипав Трампа компліментами замість того, щоб кинути йому виклик і ризикнути ухваленням непередбачуваного рішення на світовій арені, наприклад, скасуванням допомоги США або введенням жорстких мит. У цьому рідкісному випадку президент Зеленський, лідер країни, що зазнала нападу з боку Росії, вирішив не умиротворяти Трампа, і президент вибухнув», — зазначив репортер NYT у Білому домі Золан Канно-Янгс.
Кореспондент The Telegraph Роланд Оліфант назвав те, що сталося в Білому домі, «дипломатичною катастрофою» і найгіршим із можливих сценаріїв, за яким могли піти переговори України та США.
«"З нами у вас є карти, але без нас у вас немає ніяких карт". З цими словами місяці, роки обережної дипломатії українських чиновників і дипломатів розчинилися в диму… Пан Трамп чудовий шоумен — важко повірити, що він не знав, до чого це призведе [його заяви на адресу Зеленського]. Важко повірити, що це не було спланованою пасткою. Відносини України та США залишилися лежати в калюжі крові, коли дим розсіявся", — написав він.
Інший журналіст The Telegraph Джеймс Крісп зазначив, що європейські лідери «з жахом спостерігають» за тим, як Трамп критикує Зеленського, а його спроба публічно принизити українського лідера лише посилює відчуття прірви «між старим і новим світом».
Редактор Sky News Домінік Вагхорн написав, що те, що сталося в Овальному кабінеті, скидалося на навмисне заманювання Зеленського в пастку Джей Ді Венсом, а Білий дім перетворився на місце зйомки реаліті-шоу.
«Усвідомте момент, прийміть той факт, що Америка стала ненадійним союзником за часів Дональда Трампа, і зробіть усе можливе, щоб захистити Україну — або станьте свідками того, як і вони самі, й Україна будуть розірвані на частини більшими державами», — закликав він.
Журналіст також зауважив, що ні Трамп, ні Венс не сказали жодного слова критики на адресу Путіна.
Кореспондент Sky News Девід Блевінс зазначив, що президент Франції улещував Трампа словами, прем'єр Великої Британії задобрював його листом від короля Чарльза, але «Зеленський, який мав вигляд людини, що тримає весь світ на своїх плечах, вирішив не ігнорувати слона в кімнаті».
Події в Овальному кабінеті показали, що поставлено на карту для України, пише кореспондент BBC у Києві Джеймс Вотерхаус.
«Йдеться не тільки про мінерали або гроші; йдеться про те, щоб три роки кривавих боїв не були марними. Йдеться про майбутнє існування України перед обличчям екзистенційної війни. Йому [Зеленському] варто було б залишатися спокійнішим? Можливо, але лідер України носить цю війну, вона частина його політичного єства. Вочевидь, ця мінеральна пропозиція не була такою привабливою для Києва, як її представляв Вашингтон», — зазначив він.
На президента України обрушилися «майже скоординовані крики» президента і віцепрезидента США. Це є тривожним симптомом того, що Вашингтон насправді не усвідомлює реалій війни та ціни, яку заплатила Україна, додав журналіст. |
|
|
|
|
 |
ivanychkafomin Попереджень: 1

|
2025-03-01 00:30 |
foxdgv написано: |
Так приберуть нарешті звідси цього фаната Трампа Иванушку Фомина, який пришпилив портрет Трампа собі на фейс та пропагує гівно трампізму-путінізму тут, на українського порталі? Чи вже все і тут всі перелякалися, не можуть впоратися з тролями.
Толочани, скільки ще це буде продовжуватися? Зараз воно прибіжить і без спойлерів, які мають бути у випадку публікації новин, напхає простирадл з висловлюваннями великого Трампа. Аби це повідомлення приховати. Ви проковтнете? Сьогодні ця руда американська хвойда-барига б... намагалася принизити не тільки Зеленського, але всю Україну. Це тільки я вважаю неприйнятним? Вже перемогли? В демократію тут граємо з путіністами?
|
Гєна Дєгтярьов, схоже знову забув прийняти свої заспокійливі. Гєна, ти не туди пливеш! Пливи сюди, до берега, до людей(українців). А то тебе відносить кудись не у правильний напрямок.
Так і не відповів мені...Бо я в перший раз почув що "кокошнік", це щось українське. До речі, бачу повідомлення на цьому кацапському сайті, так і продовжують писатись. Чому так, Гєна? Тобі мало українського? Медом намащено?
Додано через 5 хвилин 10 секунд:
foxdgv написано: | Ви проковтнете? |
А який у тебе вибір, до речі? Ну хіба вже кінцево віддасися тому кацапському сайту.
Додано через 18 хвилин 59 секунд:
Трамп розглядає зупинку всіх поточних поставок зброї в Україну — Washington Post
https://www.washingtonpost.com/politics/2025/02/28/trump-presidency-news/
Адміністрація Трампа розглядає можливість припинення всіх поточних поставок військової допомоги Україні у відповідь на висловлювання президента Володимира Зеленського в Овальному кабінеті в п'ятницю і його непоступливість у мирному процесі, повідомив високопоставлений чиновник адміністрації в інтерв'ю The Washington Post.
Рішення, якщо воно буде ухвалене, стосуватиметься радарів, транспортних засобів, боєприпасів і ракет на мільярди доларів, які очікують на відправку в Україну через президентський механізм скорочення озброєнь, сказав чиновник, який говорив на умовах анонімності, щоб обговорити цю делікатну тему.
Розгляд питання про утримання зброї для України, яка відбиває повномасштабне вторгнення з боку Росії, підкреслює різке погіршення відносин між колишніми союзниками після суперечливого обміну думками в Овальному кабінеті між Зеленським, президентом Дональдом Трампом і віце-президентом Джей-Ді Венсом.
Чиновник відкинув думку про те, що конфронтація Трампа і Венса із Зеленським була навмисною, і зазначив, що були докладені зусилля, щоб створити більш позитивний тон у плануванні зустрічі, на що вказує відмова Трампа від звинувачень у тому, що Зеленський є «диктатором».
Додано через 20 хвилин 34 секунди:
У спарингу биків однозначно переміг наш.
З однією суттєвою різницею.
Якщо американському бикові в майбутньому засвітить імпічмент, то нашому – довічне й безхмарне одноосібне правління. Якщо американського бика завтра-позавтра розіпне федеральна преса, то нашому – ще при житті зліпиться культ особи, нікому не підзвітної й ніким не контрольованої. Якщо американський бик відімкне старлінки, зупинить усі поставки, забере парасольку петріотів над містами й почне велике шкідництво – то наш із бункера записуватиме незламні відеа, переконуючи самого себе в гарно написаному. Якщо американський бик по-пилатськи вмиє руки й розведе ними «ну я ж хотів миру, але ви ж самі бачите» - то наш охоче обере війну до останнього, і цим останнім будете ви, шановні рукоплескальники.
Усяке бикування мусить мати під собою прорахований ресурс, якщо воно не хоче змахувати на суїцидальну поведінку. Коли за демаршем немає подальшого плану чи підготовленого алгоритму наступних дій – на голій поверхні лишається хіба що лоскіт гонору, лоскіт самоповаги, лоскіт самопишання та інші різновиди солодкавого самовдоволення.
А поверхня так і лишається голою. Голою – це, цитуючи американського бика, «відсутність козирних карт» у нашого. Що цілком відповідає дійсності. Коли «залізні яйця», якими так захоплюються трибуни під час боксерських раундів, заміняють собою розум, мудрість, тонкість і прозорливість державного діяча – тоді все прогнозовано йде за найгіршим сценарієм. У нашому випадку ним є ще більша ескалація війни та ще більші втрати. Позаяк інші варіянти одна особа відкинула, то рукоплескальникам варто готуватися роль гальоркового глядача проміняти на безпосередню участь у м’ясорубці, яку тричі й стократ проклятий американський бик, заслужено ненависний усіма, хотів хоч якось зупинити, виходячи з тактики унеможливлення гіршого.
Після чорного дня в Білому Домі мій висновок такий. У цій історії всі неправі. У цій історії всі програли. Різниця лиш у тім, що Америка далі лишиться процвітаюча, а Україна далі лишиться подихаюча; Америка далі лишиться безпечна, а Україна далі лишиться ще більше загрожена.
Театрали не дадуть збрехати: найбурхливіші аплодисменти зазвичай лунають після відіграної найтяжчої драми.
Остап Дроздов |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 00:33 |
ivanychkafomin написано: | Трамп |
Невже вимальовується новий союз: росія, Іран, КНДР + США?
Додано через 40 секунд:
Зеленський покинув США! Трамп в шоці. Ось яку угоду хотіли підписати США! Деталі сварки.
|
|
|
|
 |

|
2025-03-01 00:34 |
ecover.to написано: | Невже вимальовується новий союз: росія, Іран, КНДР + США? |
Цитата: | Америка далі лишиться процвітаюча, а Україна далі лишиться подихаюча; Америка далі лишиться безпечна, а Україна далі лишиться ще більше загрожена. |
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 00:54 |
ivanychkafomin написано: | Америка далі... а Україна далі... |
Не сци Маруся, я сам боюся!
Наберись терпіння. Великі дяді грають в карти...
Додано через 1 хвилину 9 секунд:
Будапештський меморандум підписали лідери великих країн і що - спрацювало?
А Трамп думає, що достатньо його словесних запевнень. Як думаєш, спрацює?
Додано через 17 секунд:
Не бачити Трампу українські рідкісноземельні метали. Ой, не бачити. |
|
|
|
 |

|
2025-03-01 00:54 |
ecover.to написано: | Великі дяді грають в карти... |
Поки Зепідор грає в пісочниці.  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 00:55 |
Прямий ефір! Зустріч Зеленського та Трампа | Коли завершиться війна | Угода про надра | Супер live
|
|
|
|
 |

|
2025-03-01 01:02 |
ecover.to написано: |
Будапештський меморандум підписали лідери великих країн і що - спрацювало?
А Трамп думає, що достатньо його словесних запевнень. Як думаєш, спрацює?
|
Я думаю, без США, ми дуже скоро дізнаємось, що точно не працює. Не прогледите.
ecover.to написано: | Не бачити Трампу українські рідкісноземельні метали. Ой, не бачити. |
Чого ж це? Хіба на окупованих кацапією територіях, знаходяться не ті ж українські рідкісноземельні метали? |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 01:03 |
ivanychkafomin написано: | Поки Зепідор |
Ти дуже щаслива людина. Маєш можливість обзивати українського президента так як сам хочеш. І тобі нічого не буде. Ех Люся, Люся...
Додано через 37 секунд:
НАЇХАЛА НА ВЕТЕРАНА АЗОВУ! | Що не так з Мар'яною Безуглою?
|
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-01 01:06 |
Я побачив реакцію Толоки на трампіста Иванушку Фомина та його пропаганду. Не поважаю більше портал, хоча раніше поважав. Бла-бла-бла. Про мову, про Україну, про гідність, про свободу. Гидко дивитися. Багато красивих слів і дуже мало справ, навіть таких дрібних як вигнати трампіста, який відкритим текстом пропагує тут капітуляцію України. |
|
|
|
 |

|
2025-03-01 01:14 |
foxdgv написано: | Не поважаю більше портал |
О й та невже! А той кацапський сайт де ти є завсідником, поважаєш?)
foxdgv написано: | Гидко дивитися. |
Тільки тут? То пи*дуй до своїх кацапів, якщо там тобі не гидко.
foxdgv написано: | капітуляцію України. |
Ну так, без США у нас з*явився шанс на перемогу. Ха!
Додано через 2 хвилини 5 секунд:
ecover.to написано: | Ти дуже щаслива людина. |
Отямся! Яке там щастя після такої трагедії?! Катастрофи!! |
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-01 01:19 |
Я чекаю на появу модератора тут та його реакцію на путінсько-трампістську пропаганду Иванушки Фомина. |
|
|
|
 |

|
2025-03-01 01:25 |
foxdgv написано: | Я чекаю на появу модератора тут та його реакцію на путінсько-трампістську пропаганду Иванушки Фомина. |
Та тебе ніхто не слухає. З ким ти розмовляєш, Гєна?)
Додано через 1 хвилину 49 секунд:
foxdgv
Зніми той кокошнік зі своєї голови, він тисне на мізки.
 |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 01:27 |
ivanychkafomin написано: | Я думаю |
Ти мене агітуєш? Облиш.
ivanychkafomin написано: | Чого ж це? Хіба на окупованих кацапією територіях, знаходяться не ті ж українські рідкісноземельні метали? |
Бачиш, ти сам себе видаєш. Як не маскуйся - але ти ворог.
Додано через 13 секунд:
|
|
|
|
 |

|
2025-03-01 01:32 |
ecover.to написано: | Ти мене агітуєш? Облиш. |
Не коментуй мої пости - не буду відповідати.
ecover.to написано: | Бачиш, ти сам себе видаєш. Як не маскуйся - але ти ворог. |
Тобто не було нещодавно інформації, що пуйло запропонувало Трампу, спільно займатись добуванням рідкоземельних металів, на окупованих кацапами українських територіях? |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 01:43 |
ivanychkafomin
Тобі подарувати кокошник? |
|
|
|
 |

|
2025-03-01 01:45 |
ecover.to написано: | Тобі подарувати кокошник? |
Значно цікавіше, звідки він у вас. Спалили.  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-03-01 01:49 |
Зворотній бік грантів. Фіаско лівоорієнтованої політики | ЦИНІКИ #43
|
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-01 02:17 |
Michael03: Приїхали. А ну розкажіть про умови цього миру. |
|
|
|
 |
Michael03 Новенький

|
2025-03-01 02:17 |
foxdgv
Дональд Дж. Трамп
Президент Сполучених Штатів Америки
«Сьогодні у нас була дуже змістовна зустріч у Білому домі. Багато чого було зрозуміло лише завдяки такій відвертій розмові під тиском і в емоціях. Це вражає, що виходить назовні через емоції, і я дійшов висновку, що Президент Зеленський не готовий до миру, якщо США беруть участь, оскільки він вважає, що наша участь дає йому велику перевагу в переговорах. Я не хочу переваги, я хочу МИРУ. Він виявив неповагу до Сполучених Штатів Америки у нашому шанованому Овальному кабінеті. Нехай повертається, коли буде готовий до миру.»
Оригінал тесту: https://x.com/POTUS/status/1895544632651424102?t=zDu8RPSFudKbrvdoculI7w&s=19
А погоджуюся із Трампом. Україні потрібен Мир і якнайшвидше. 🕊️ |
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-01 02:21 |
Фомин, спершу навчіться казати людям "Ви". В свинарнику трампівсько-путінському народився? Не зі мною. Навчіться писати свої "думки" з повагою, яка є нормою на цьому порталі. Я скоріше за все вдвічі старший за вас. Ви мені не родич. |
|
|
|
 |
Michael03 Новенький

|
2025-03-01 02:21 |
foxdgv, це повинні вирішити на геополітичному рівні за участю всіх сторін конфлікту.
А для мене, як українця й патріота України є передусім Мир і процвітання мого народу. То ж вважаю, що Дональд Трамп рухається правильною дорогою. І його слід поважати. США багато зробили для народу України. |
|
|
|
 |
foxdgv VIP

|
2025-03-01 02:23 |
Звертаю увагу модератора: Michael03 - нуль роздач, нуль завантажень. Вже пішов про "мир" розповідати тут трампівсько-путінського зразка. |
|
|
|
 |

|
2025-03-01 02:29 |
foxdgv написано: | Фомин, спершу навчіться казати людям "Ви". |
С істеричкою "руського міра", я буду говорити як забажаю. А що ти зробиш, Гєна?
Додано через 1 хвилину 28 секунд:
foxdgv
Де твоя відповідь, чому ти сидиш на кацапських сайтах, га? Чого ховаєшся?)
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
foxdgv написано: | Звертаю увагу модератора: Michael03 - нуль роздач, нуль завантажень. |
Я лише бачу що у людини ця інформація прихована. Як ви побачили інше?)
Додано через 2 хвилини 31 секунду:
foxdgv
Тобі треба добре мізкувати, перед тим як щось написати. Бо це вже і не кумедно... |
|
|
|
 |
Michael03 Новенький

|
2025-03-01 02:30 |
foxdgv,
Рекомендую до вашого ознайомлення текст звернення:
"Це заява Українського Конгресового Комітету Америки (УККА) від 28 лютого 2025 року, представлена від імені української американської спільноти:
Український Конгресовий Комітет Америки, Інк.
Національний офіс
203 Second Ave., New York, NY 10003
Телефон: (212) 228-6840
Електронна пошта: [email protected]
Офіс у Вашингтоні
311 Massachusetts Ave., N.E., Washington, D.C. 20002
Телефон: (202) 547-0018
Факс: (202) 547-0019
Електронна пошта: [email protected]
www.ucca.org
28 лютого 2025 року
Як представники української американської спільноти, ми підтверджуємо нашу непохитну підтримку для продовження та змістовного діалогу між урядами Сполучених Штатів і України, працюючи разом заради мети встановлення справедливого та тривалого миру для України.
Справжній мир може бути досягнутий лише через принципи справедливості, взаємної поваги та щире зобов’язання до дипломатії. У часи загострених напружень важливо, щоб лідери залишалися непохитними у своїй відданості серйозним переговорам та конструктивній взаємодії.
Ми підтримуємо змістовний діалог, не як поступку агресії, а як необхідний крок до забезпечення миру, який буде справедливим, стійким і базуватиметься на принципах міжнародного права.
Сильне американське лідерство є життєво важливим для забезпечення глобального миру та безпеки. Нехай мудрість, мужність і віра керують тими, кому довірено цю вирішальну місію, і нехай мир, заснований на правді, переможе.
Бог благослови Америку і Бог благослови Україну.
Від імені української американської спільноти,
Українська Баптистська Конвенція Америки
Українська Католицька Архієпархія Філадельфії
Українська Православна Церква США
Український Конгресовий Комітет Америки"
Вам слід поважати висоповажного президента США Дональда Трампа та бути ввічливим до співрозмовників. |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|