Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 224, 225, 226  наступна
Автор Повідомлення
Kontrnastup 
Забанено
Забанено

Востаннє: 26.01.25

2025-01-22 14:29  
ecover.to
87-річна Ада Роговцева розкрила свій спосіб боротьби зі стресом: "Це дуже допомагає"
https://www.rbc.ua/rus/styler/87-richna-ada-rogovtseva-rozkrila-sviy-sposib-1725265299.html

Додано через 2 години 56 хвилин 6 секунд:

Нікого зараз не хочу, нікого не шукаю. Як це гарно. Відчуваєш полегшення.
Фу, як грубо він мені написав: "Я не буду твоїм чоловіком". Так, наче я не маю права на мрії. Відповіла: Ти багатий, ти купаєшся у комфорті. Ти з теплої ванни не вилазиш.

Від Матвія 19:23 UMT
Ісус звернувся до Своїх учнів: Істинно кажу вам: тяжко буде багатому ввійти в Царство Боже!

Додано через 1 хвилину 12 секунд:

Ну не будеш, то й не будеш, але так грубо писати не можна.
Kontrnastup 
Забанено
Забанено

2025-01-22 14:38  
famous37
Тут твій брат знайшовся
Потап, який втік з України, змінив псевдонім і назвав Україну країною, в якій "немає правил"
https://gordonua.com/ukr/bulvar/news/potap-jakij-vtik-z-ukrajini-zminiv-psevdonim-i-nazvav-ukrajinu-krajinoju-v-jakij-nemaje-pravil-1730472.html

Додано через 2 хвилини 13 секунд:

famous37 написано:
А ви схоже на мілітариста, бо не читав від вас пацифістичних міркувань.

Від Матвія 10:34 UMT
Не думайте, що Я прийшов, щоб принести мир на землю. Не мир Я приніс, а меч.

Додано через 59 секунд:

МАТВІЯ 10:39 CUV
Хто зберігає душу свою, той втратить її, а хто втратить душу свою заради Мене, той знайде її.

Додано через 1 хвилину 27 секунд:

ТОЖ я схожа на християнку, а ти схожий на псевдохристиянина, а точніше ти ним і є.
Цей форум - це так, дитячий садок для мене, плацдарм для серйознішого.
ambonda 
VIP

Востаннє: 05.02.25

2025-01-22 14:40  
Як недолугість командування вбиває мотивованих людей

Віталій Головня
військовослужбовець

Попрошу максимальний репост, недолугість командування вбиває мотивованих людей...

Я, сержант Віталій Головня, командир 3го взводу роти ударних безпілотних авіаційних комплексів, військової частини А7788, 78го ОДШП. Ситуація змушує виходити до публічного простору, у відео детально розповів що відбувається у нашому підрозділі, моя група людей хоче змінити місце служби та продовжити виконання завдань у тому підрозділі де цінуватимуть твій професіоналізм, а не якості "ширшавого язика від п*яток до шиї".

Начальник БПС у своїй звітності про нанесення враження ворогу подає не вірні данні, щоб собі накрутити показник ефективності. Вимагає кожного місяця скидати на ротну банку у розмірі 10%, далі ті кошти використовує у ручному режимі, всі потреби бійців не закриваються, також зі своїх коштів на обладнання закривають.

Примусово вимагає здачу коштів на банку, хто не здає на БР їздити не буде, так повідомив начальник БПС нашого полку. Також хочу добавити, що в той час коли відкривали збір на вантажне авто для логістики нашого підрозділу, началькик БПС міг собі дозволити використати майже 300 000 грн з ротної банки на ремонт свого автомобіля, тоді коли не всі потреби підрозділу були закриті та екіпажі їздили на позиціїї без РЕБів.

Списки людей які здавали кошти зі сумами будуть передані до слідчих органів, бо це вимагання коштів, скріни та квитанції будуть долучені до справи. По ситуації із загиблим побратимом Тремпельом, хочу додати, що це був безглуздий наказ і ніякої спішки та потреби вивозити речей з Суджі не було, тому через недолугий наказ було втрачено дуже цінну людину для підрозділу.

За заявами у відео буду звертатися до СБУ, ДБР, Поліції, ВСП, Прокуратури, щоб провели службові перевірки та винні понесли покарання. На наступний день після запису даного відео знову трапилася трагедія в нашому підрозділі, один побратим 200 та один 300, і знову командування приховує правду, що на справді трапилося, офіційна версія у всіх різні, всі путаються в показах, що насправді трапилося, прилетіла фпв, що вразила хлопців під час спорядження великого ударного дрону, але це брехня, характер нанесених пошкоджень свідчить, що це був самопідрив, хлопці були 7й день на позиції і вже їх виснажили до 0, що призвело до такої трагічної ситуації.

Такі трагічні події відбуваються кожного місяця, а все через недолугість командування, все списують на війну та бойові втрати, але це не бойові втрати. Вчора в робочому чаті було опубліковано командиром роти банер про набір нових бійців в наш підрозділ, на тому банері був логотип мого підрозділу, я попросив його прибрати, на що начальник бпс написав, що він що хоче те і буде публікувати в мережі інтернет, я про це зроблю окрему публікацію зі скрінами.

Ситуація в тому, що половина роти хоче перевестися від цього недолугого командування, бо з людиною, яка постійно під "кайфом" не реально працювати. Він знищив бойовий підрозділа, а тепер шукає нових людей по оголошенню. Таким командирам не місце в ЗСУ!

Джерело: https://censor.net/ua/b3531362
ivanychkafomin 
Попереджень: 1

Востаннє: 04.02.25

2025-01-22 14:46  
Цитата:
"Бачиш, — каже він, гикаючи і сміючись заразом, — як мало треба, щоб розчулити цих людців. Сліз — цілий потік! Той черевань Маас, кінчаючи свою промову, ревів, як теля. Ти також був, здається, зворушений, але не досить. Ось які видовища потрібні народові. Мій сину, ми такі люди, що цінуємо найбільше ту коханку, яка найдорожче нам коштує. Так само і народ. Що більше ми йому коштуємо, то більше він нас любить. В Німеччині я терпів протестантів[103], а в Нідерландах суворо їх карав. Якби німецькі князі були католиками, то я перейшов би в лютеранство, щоб відібрати в них їхні маєтки. Вони певні, що я ревний прихильник віри католицької, тому й жалкують, що я покидаю їх. Я вигубив за єресь у Нідерландах п'ятдесят тисяч найдостойніших чоловіків і найкращих дівчат. І тепер ось я йду від них, а вони жалкують за мною. Не рахуючи конфіскацій, я видушив з них грошей більше, ніж з Вест-Індії й Перу[104], а вони журяться, що втрачають мене. Я порушив Кадзанську мирну угоду[105], приборкав Гент, знищив усе, що стояло мені на перешкоді: свободи, вольності, привілеї — все віддано під владу королівських урядовців. Ці людиська гадають, що вони вільні, бо я дозволяю їм стріляти з арбалета і носити цехові прапори під час процесій. Вони відчувають мою владну руку, сидять у клітці і почувають себе добре, співають і оплакують мене. Мій сину, будь із ними такий, як я: ласкавий на словах, суворий на ділі. Лижи, поки нема потреби кусати. Клянись, присягайся шанувати їхні свободи, вольності, привілеї. Та коли помітиш, що вони для тебе небезпечні, знищ їх. Бо підданці залізні, поки торкаєшся їх боязкою рукою, і наче скло, якщо їх крушиш могутнім кулаком.

Легенда про Уленшпігеля
Шарль де Костер
Kontrnastup 
Забанено
Забанено

2025-01-22 15:10  
Так-от. Що ж ти так занервував, коли я запропонувала забрати, конфіскувати у тебе майно в Україні за те, що ти називаєш Україну "концтабором". Я ж не голову тобі запропонувала відкрутити. Одразу заволав: "сталінізм, кров, репресії" - ой!
famous37 написано:
совкова пташка, якій треба крові і репресій.

Сам віддай, написано ж:

Додано через 2 хвилини 39 секунд:

Вiд Луки 18
18 І запитався Його один із начальників, говорячи: Учителю Добрий, що робити мені, щоб вспадкувати вічне життя?
19 Ісус же йому відказав: Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, тільки Сам Бог!
20 Знаєш заповіді: Не чини перелюбу, не вбивай, не кради, не свідкуй неправдиво, шануй свого батька та матір.
21 А він відказав: Усе це я виконав від юнацтва свого!
22 Як почув це Ісус, то промовив до нього: Одного тобі ще бракує: Розпродай усе, що ти маєш, і вбогим роздай, і матимеш скарб свій на небі. Вертайся тоді, та й іди вслід за Мною!
23 А він, коли почув це, то засумував, бо був вельми багатий.
24 Як побачив Ісус, що той засумував, то промовив: Як тяжко багатим увійти в Царство Боже!
25 Бо верблюдові легше пройти через голчине вушко, ніж багатому в Божеє Царство ввійти...
famous37 

2025-01-22 15:11  
Kontrnastup, то ви є мілітаристом згідно тієї писанини. То чому не на фронті? Тут і без вас є кому писати.
Та й Потап правильно зробив, не лицемірить. Все по ділу, в Україні нині сппавді беззаконня, чоловіки 3 роки закриті в концтаборному совку 2.0 в центрі Європи, переслідувані, зазнають туртур зі сторони поточного режиму зе.
Ще Залужний, списався, тепер сидить в Льондоні і курить бамбук. Коли треба, то повернеться і буде на президента чи іншого політичного діяча висуватися і вами керувати. То ж я не один, ще й Залужний побратим. 😈

P.S. Ще згадайте історію, як Степанко Бандера та інші побратими евакуювалися закордон, коли більшовики прийшли. Тому не судіть і судимі не будете. Я з них беру приклад для наслідування, справжній бандерівець.
Kontrnastup 
Забанено
Забанено

2025-01-22 15:15  
famous37 написано:
З майна хіба старі труси, то хай подавляться ними совки прокляті. 😈

famous37 написано:
То ж я не один, ще й Залужний побратим. 😈

Любиш цей смайлик, вирішив розкритися.
famous37 

2025-01-22 15:19  
Kontrnastup, тому гайда готуватися до зустрічі справжніх бандерівців, які тужили в діяспорі. Хлібом-сіллю, все як заведено. То ще можна вареників наліпити, то на чужині такого делікатесу нема.
Kontrnastup 
Забанено
Забанено

2025-01-22 15:27  
Ти, чортику пакосний, мені нецікавий. Далі я писатиму про приємне, тобто не про тебе. Негідних, написано, треба цуратися.
raddy 
Поважний учасник

2025-01-22 15:31  
famous37 написано:
тому гайда готуватися до зустрічі справжніх бандерівців, які тужили в діяспорі.

Тобто доля Бандери вам подобається?
famous37 

2025-01-22 15:54  
raddy, з тим, що він в Європі залишився, то не подобається, адже в Європі його знайшли совки. Ліпше за океан податися, як Ярославу Гунько та інші побратими. Так безпечніше.

Додано через 3 хвилини 46 секунд:

Kontrnastup, баба з воза, кобилі легше. 😉
ambonda 
VIP

2025-01-22 16:04  
Затримка з підписанням закону про підвищення акцизів на сигарети коштує Україні 579,9 млн грн, - депутат

Джерело: https://censor.net/ua/n3531679
ecover.to 
VIP

2025-01-22 17:06  
famous37 написано:
...згадайте історію, як Степанко Бандера та інші побратими евакуювалися закордон, коли більшовики прийшли. Тому не судіть і судимі не будете. Я з них беру приклад для наслідування, справжній бандерівець.

Степан Бандера для тебе не Степанко. Ти краще поцікався нашою українською історією на наших українських ресурсах. Нахєра тобі та масква?

З Вікіпедії:
Цитата:
5 липня 1941 року німецька влада заарештувала Степана Бандеру, призначивши домашній арешт.

з 15 вересня 1941 року, його ув'язнили в Берлінській тюрмі.

З початку 1942 року до серпня 1944 року Бандера перебував у концтаборі Заксенгаузен, у бункері «Целленбау».

У вересні 1944 року його (Степана Бандеру) звільнили.

Цитата:
27 липня 1944 року Львів зайняла Червона Армія.

Додано через 2 хвилини 18 секунд:

І спеціально для тебе ексклюзивний матеріал від ШІ:
Чому Степан Бандера не керував УПА після звільнення з концтабору?

Це поширене непорозуміння, яке часто використовується у маніпулятивних наративах.

Ось основні причини, чому Степан Бандера не міг особисто керувати Українською Повстанською Армією після виходу з концтабору:
• Арешт та ув'язнення: Бандера був заарештований німцями у липні 1941 року, ще до того, як УПА почала активно діяти. Його тримали в концтаборі до 1944 року. Тобто, в період формування та активних бойових дій УПА він фізично не міг перебувати в Україні і керувати повстанцями.
• Відстань та умови ув'язнення: Навіть після звільнення Бандера перебував за кордоном і не мав можливості безпосередньо керувати військовими операціями в Україні. Умови ув'язнення та еміграції обмежували його можливості комунікації.
• Структура ОУН і УПА: Організація Українських Націоналістів (ОУН), до якої належав Бандера, мала розгалужену структуру, а УПА діяла автономно на місцевому рівні. Командування УПА здійснювали досвідчені воєначальники, такі як Роман Шухевич.
• Політичні обставини: Після війни ситуація в Європі та Україні була складною. Бандера зосередився на політичній діяльності в еміграції, намагаючись об'єднати українську діаспору та донести голос українців до світової спільноти.

Отже, твердження, що Бандера особисто керував УПА після війни, є неточним. Він був лідером ОУН і символом українського націоналістичного руху, але безпосереднє командування УПА здійснювали інші люди.

Чому цей міф так поширений?
• Маніпуляції: Цей міф часто використовується для дискредитації ОУН і УПА, а також для створення негативного образу Степана Бандери.
• Спрощення: Історія ОУН і УПА є складною і багатогранною. Спрощення цієї історії та створення спрощених образів полегшує маніпуляцію громадською свідомістю.
• Недостатня обізнаність: Багато людей не мають достатньої інформації про цей період історії України і схильні вірити поширеним стереотипам.

Важливо критично оцінювати інформацію і звертатися до достовірних джерел.
Kontrnastup 
Забанено
Забанено

2025-01-22 17:55  
Перше Послання до Коринтян 2
14 А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно.
15 Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто.
16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів!
ambonda 
VIP

2025-01-22 18:00  
За генерала Галушкіна внесли заставу у 5 млн гривень, - ЗМІ

Джерело: https://censor.net/ua/n3531685
user2222 

2025-01-22 18:33  
Хто винен у втраті території на Харківщині? Командування шукає «цапів-відбувайлів»? | Cвобода. Ранок

ambonda 
VIP

2025-01-22 19:35  
Суд досі не виніс вирок ексміністру Кожарі, обвинуваченому у вбивстві бізнесмена Старицького, засідання постійно зриваються, - донька загиблого

Джерело: https://censor.net/ua/n3531732

Всі судді та прокурори - крадії та корупціонери! По десять років тягнуть провадження, щоб потім закрити на користь таких же злодіїв.
user2222 

2025-01-22 19:46  
Маю що сказати | Lapin FROM UKRAINE

ambonda 
VIP

2025-01-22 19:48  
Постачання бракованих кулеметів: Експосадовця Міноборони Лієва арештували із правом застави

22 січня в Октябрському районному суді Полтави ексчиновнику Міністерства оборони України Олександру Лієву обрали запобіжний захід. Його взяли під варту на 52 дні.

Джерело: https://censor.net/ua/n3531743
user2222 

2025-01-22 20:11  

У Кривому Розі побили підлітка | 30.12.2024

Четверо били, а десять тримали та знімали на телефон. У Кривому Розі група підлітків напала на хлопця. Ба більше – вимагали у нього гроші та погрожували.

Справою займається поліція. СВОЇ поспілкувалися з усіма учасниками конфлікту.

New / 22.01.2025

Матір хлопця, якого побили підлітки та знімали це в ТікТок у Кривому Розі, перевела його на дистанційне, аби він не контактував з 13-річними кривдниками. Вони спокійно ходять до школи та лишаються без покарання. Ось у грудні ми робили відео на цю тему.

Тим часом в Білій Церкві обрали запобіжний захід для хлопця, який знущався над 12-річною дівчиною та вимагав гроші. Жахливе відео досі шириться мережею. Два місяці під вартою без права на заставу, йде розслідування. Під тиском суспільства справу перекваліфікували.

Двоє постраждалих дітей, два різних результати подій. Ситуації ідентичні.
ecover.to 
VIP

2025-01-22 20:40  
user2222 

2025-01-22 22:02  
Як Зеленський вимагає 200 тисяч миротворців і сварить західні розвідки? | Без цензури | Цензор.НЕТ

ivanychkafomin 

2025-01-22 22:17  
Скінхеди з "Братства" Корчинського
26 квітня 2005

https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2005/04/26/4387775/

Цитата:
Андрій Шкіль, народний депутат України
Тут треба шукати корені – хто часто відвідує Росію... Зустрічається з різними керівниками, різного ступеню представниками істеблішменту політичного. Остання була Вітренко... Цілком імовірно, що після поїздки Корчинського до Москви могло бути результатом однієї з розмов ці побиття... Поїздка в Росію. Його приймали на найвищому рівні, за всю історію. Десь із кимсь із оточення Путіна, навіть чи не з Медвєдєвим.. .
Дмитро Корчинський очолює малочисельну радикальну партію "Братство". Раніше він був одним із засновників право радикальної організації УНА-УНСО, звідки був виключений.
У президентських виборах 2004 року Дмитро Корчинський брав участь як кандидат. Вибувши із боротьби, він став на бік Віктора Януковича. А після перемоги Віктора Ющенка, Корчинський заявив про перехід своєї сили у опозицію. Разом із ідеологічно чужою Прогресивно-соціалістичною партією Наталки Вітренко Корчинський протестував проти руху нової влади на зближення зі США та Євросоюзом.
Незадовго перед виборами Дмитро Корчинський поповнив свою організацію… скінхедами.

Цитата:
Андрій Шкіль добре знає стиль і манеру робот Дмитра Корчинського із однодумцями ще з часів спільного перебування в УНА-УНСО. Депутат переконаний – у "Братстві" діє система секти.

Цитата:
Андрій Шкіль
Організація – це спроба зробити свиту. Є от король, можна мати плем'я, а король має мати свиту. Це слухняне знаряддя в його руках... Це щось на кшталт сект... Вони готові не на силові, вони готові на будь-які дії... Будь-яка дія, яка потрібна Корчинському. Він може вмотивувати це розхитуванням влади, режиму. От побиття іноземців. Можливо. У мене нема свідчень. Це тільки гіпотези. Але якби попрацювали в цьому напрямку правоохоронці, то як на мене – це шлях у напрямку котрого треба попрацювати...

Дмитро Корчинський: Краще бути у Кучми гардеробником, ніж вождем у такої опозиції
19 березня 2003

https://www.pravda.com.ua/news/2003/03/19/2993211/

Цитата:
- А чому Ви так не любите демократію, як суспільний лад? Подібні ляпаси "владі народу" Ви, до речі, часто пропагуєте з телеекрану.

- Я вважаю, що найціннішим є особистість. Демократія – це досконала безособова диктатура. При тоталітаризмі одні особистості придушують інших, а демократія придушує усіх. Демократія в Україні консервує наші слабкості, бо передбачає певну суспільну стабільність. Нам не потрібно стабілізувати невдачі, а необхідний ривок. Мають бути люди, що візьмуть відповідальність за все. Ну, розстріляють трохи "демократів", але здійснять ривок уперед для нації.

Цитата:
- Ваш партнер по програмі "Подвійний доказ" – естет і ліберал. Ви ж проголошуєте лозунги та заклики до дії, що часто суперечать і суспільній моралі, і нормам Конституції та чинного законодавства. Чому на Корчинського за це ніхто не подає до суду?

- Я залишаюсь на позиції Прудона, що казав: "будь-яка власність – це крадіжка, а будь-яка конституція – це брехня". І конституція, і кримінальний кодекс нам сильно заважають, і чим швидше вони будуть відкинені, тим краще. А не заарештовують тому, що я не загрожую майновим інтересам владних угруповань. Сьогодні великі абстракції, чи ідеологічні постулати не сприймаються цими людьми як загроза. І це – дуже прикро.

Дмитро Корчинський: війна на один фронт
2004/10/04

https://www.bbc.com/ukrainian/indepth/story/2004/10/041014_korchynsky_interview

Цитата:
Бі-Бі-Сі: І на завершення скажіть про презентацію Вашої книги "Революція от-кутюр", заплановану на сьогодні. Про яку революцію йдеться?

Д. Корчинський: Про революцію майбутнього! Справа в тому, що з часів маніфесту 1848 року нічого нового у революційній думці світовій не було сказано, не дивлячись на те, що відбувалися грандіозні події. Я схиляюся перед такими авторами і мислителями як Ленін, Сталін, Мао, Аятола Хомейні, Моамар Каддафі і так далі, але те, що вони сказали, це – кілька доречних зауважень, які були з власної практики. А от переосмислення теорії не було, і наскільки це мені вдасться, я сподіваюся, побачить читач.
famous37 

2025-01-22 22:33  
ecover.to, так же після війни він перебрався із сім'єю до Німеччини, тобто рятувався від більшовиків, як і більшість діячів УПА, СС Галичина. То ж це є нормально, що людина евакуються з місця де небезпечно в безпечніше.
Тому не судіть людей, які евакуювалися з України, вони бандерівці.
Нині залужники, даніїловці та інші.
Даруйте за сарказм, я не живу в світі рожевих поні. Знаю все що і як. 😉
raddy 
Поважний учасник

2025-01-22 22:35  
famous37 написано:
з тим, що він в Європі залишився, то не подобається, адже в Європі його знайшли совки. Ліпше за океан податися, як Ярославу Гунько та інші побратими. Так безпечніше.

Так і там не всі затримались, деяким довелося повертатись після вербування, щоб довіру виправдати.
famous37 

2025-01-22 22:39  
Нехай відкриють кордон того совкового чоловічого концтабору в який останні 3 роки перетворили державу Україну.
Довели народ до ручки...
raddy 
Поважний учасник

2025-01-22 22:42  
ivanychkafomin написано:
Скінхеди з "Братства" Корчинського

Корчинський, Арестович та Дугін ще краще.

famous37 написано:
Тому не судіть людей, які евакуювалися з України, вони бандерівці.

Залужний був у Києву на минулому тижні.
famous37 

2025-01-22 22:51  
raddy, потім Вас заблокують за поширення "москальської" пропаганди. Маю на увазі про відео.
Залужний, Данілов, Арестович, Дмитрук та інші, всі вони за одно. Прості люди, які ті діти за розумом довіряють всяким чужинцям-чорношляпникам-пейсатим, які обіцяють манну небесну і залишаються в старих трусах у кращому випадку, а то й без здоров'я та життя... Думайте в першу чергу про себе, Ви центр всесвіту, а то все космічне сміття.
raddy 
Поважний учасник

2025-01-22 23:01  
famous37 написано:
потім Вас заблокують за поширення "москальської" пропаганди. Маю на увазі про відео.

У Соколової цього добра набагато більше буває, але нічого, постять. Цьому відео 20 років.

famous37 написано:
Залужний, Данілов, Арестович, Дмитрук та інші, всі вони за одно. Прості люди, які ті діти за розумом довіряють всяким чужинцям-чорношляпникам-пейсатим, які обіцяють манну небесну і залишаються в старих трусах у кращому випадку, а то й без здоров'я та життя... Думайте в першу чергу про себе, Ви центр всесвіту, а то все космічне сміття.

Так хто тоді?:
famous37 написано:
famous37 

2025-01-22 23:06  
raddy, це сарказм. Трохи стан "повної дупи" розмалювати.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 224, 225, 226  наступна