Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 162, 163, 164  наступна
Автор Повідомлення
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 07.01.25

2025-01-04 15:30  
famous37
То чого ж ви здриснули, а не продовжували боротьбу??? До чого ці соплі тепер звідти?
Самійло 
Попереджень: 1

2025-01-04 15:32  
Arsenfpu
як там було, якщо тебе вдарили по правій щоці - підстав ліву. Але йому шось не сподобалось)))
famous37 

2025-01-04 15:35  
Самійло, ті трійки нквд з раба, якого буцифікують роблять героя. На початку 2022 року я спостерігав, як то все розвивалося. Там почали скакати по Європі, я кажу знайомим, зачекайте і побачите, що то не все так чисто. А нині самі пишете, як все кепсько і яке відношення до громадян цивільних і ті що воюють. 33 роки ростили беззаконня і хочуть, щоб будо щось краще. Не буде. Використають, кинуть. Я працював в соціальній сфері в Україні. Знаю все із середини.
Самійло 

2025-01-04 15:38  
блять..... котику. скільки тобі рубликів капає? ти ж таку хуйню морозиш.... не хочеш, щоб тебе бусифікували, ти здоровий - прийди сам. А то про права усі, блять, помнять, а про обов'язки ні. Які ж усі хуйові, один 37-й квіточка

Додано через 37 секунд:

на кого ж ти бідний пиздіти будемо, якщо ми війну програємо

п.2.1,.п.2.2, видано ssTAss
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 15:39  
Самійло написано:
так незнання законів не звільняє.

Звільняє тих хто їх приймаєWink (1)
Самійло написано:
Бо ниють про утиски тцк

Те що ви називаєте "утисками" у самих важких випадках, нашими улюбленими законами може кваліфікуватися як:
"Незаконне позбавлення волі або викрадення людини"
"Нанесення тяжких тілесних ушкоджень"
"Завдання фізичних або моральних страждань"
"Катування"
"Умисне вбивство" / "Вбивство через необережність"

І я вкотре повторю вже сказане мною:
ivanychkafomin написано:
А скажіть мені, які чинні правила, надають законності проведення "бусифікації"?
famous37 

2025-01-04 15:41  
Самійло написано:
якщо тебе вдарили по правій щоці - підстав ліву

Цитата з Євангелія від Матвія (5:39):
"А Я вам кажу не противитись злому! А хто вдарить тебе у праву щоку твою, зверни до нього й другу."
Там нема слова про ліву. А значення таке, що якщо ти стоїш на правді і супротивник атакує, то продовжуй стояти міцно. Так коментують давні отці церкви, до прикладу Єронім Стр донський.
А те що ви пишете, то совкові гниди, так говорили про християн, антирелігійна пропаганда була така.

Додано через 1 хвилину 33 секунди:

Самійло написано:
пиздіти

Якщо би ви були українцем, то і вживали б чисту українську мову, а не той кацапський смердючий матюк.
Самійло 

2025-01-04 15:47  
famous37 написано:
Якщо би ви були українцем, то і вживали б чисту українську мову, а не той кацапський смердючий матюк.

да да да))) я ж забув, це тупо основне, що емігранти і зйобіки кажуть)))) бо хто ж, як не вони, чисті справжнісінькі українчики. у них і справка є

Додано через 1 хвилину 27 секунд:

ssTAss, з 2.2 я згоден, а що з 2.1:?

Додано через 4 хвилини:

ivanychkafomin
ну да, ну да.... я ж кажу тцк підори..... хлопці на фронті воюють, ванька встанька, а тецека підори
famous37 

2025-01-04 15:50  
Arsenfpu, тому що то мертвечина. Як можна з мертвим боротись? Залишити його в спокої, хай спочиває. Та й буває що помирає від якоїсь інфекції, то ще підчеплю що. З першого послання апостола Павла до коринтян (1 Кор. 6:19-20):
"Хіба ви не знаєте, що ваше тіло — храм Святого Духа, який у вас, якого ви маєте від Бога, і ви не свої? Бо ви куплені дорогою ціною. Тож прославляйте Бога в тілі вашому та в дусі вашому, які Божі."
Треба берегти свою душу і тіло. І вникати всякої напасті, як фізичної, так і духовної. Звідси Євангелія від Матвія (10:23):
"Коли ж вас будуть гнати в цьому місті, утікайте до іншого."
І з Євангелія від Матвія (8:22):
"А Ісус сказав йому: Іди за Мною, і залиши мертвим ховати своїх мерців."
Таке от життя.

Додано через 2 хвилини 43 секунди:

Самійло, у кожному свій фронт. Іноді духовна боротьба зі своїми гріхами значно важча, чим фізична. Тому з Послання апостола Павла до Ефесян (Еф. 4:29):
"Нехай жодне гниле слово не виходить із ваших уст, але тільки таке, що добре для збудування у вірі, щоб воно давало благодать тим, хто слухає."
Божого благословення!
Самійло 

2025-01-04 15:52  
famous37
famous37 написано:
А значення таке, що якщо ти стоїш на правді і супротивник атакує, то продовжуй стояти міцно.

так шось я не бачу тебе в армії. А чого ж не слухаєш свого ідола?

Додано через 1 хвилину 15 секунд:

famous37 написано:

Самійло, у кожному свій фронт. Іноді духовна боротьба зі своїми гріхами значно важча, чим фізична. Тому з Послання апостола Павла до Ефесян (Еф. 4:29):
"Нехай жодне гниле слово не виходить із ваших уст, але тільки таке, що добре для збудування у вірі, щоб воно давало благодать тим, хто слухає."
Божого благословення!

ахахахахахха ясно, ясно.... мама не для того квіточку ростила. Але прав йому побільше... побільше. Заодно все просто - якщо ти з'їбався і забив хуй на цю країну - ця країна має забити на тебе. Тому так, позбавлення громадянства - і арівідерчі. Пиздякай скільки хочеш
famous37 

2025-01-04 15:54  
Самійло, к мене свій фронт, я у війську Христа, як пише Павло в Посланні до Ефесян (6:10-18):
"Зрештою, зміцнюйтесь Господом та могутністю сили Його! Одягніться в повну Божу зброю, щоб могли стати проти хитрощів диявольських. Бо наша боротьба не проти крові та тіла, але проти начальств, проти влад, проти правителів темряви цього віку, проти духов зла на небесах. Через це візьміть повну Божу зброю, щоб ви могли протистояти в день злий, і, все виконавши, встояти. Отже, стійте, підперезавши свої стегна правдою, одягнувши броню праведності, взувши ноги в готовність Євангелії миру. Взяти також щит віри, яким зможете погасити всі вогненні стріли лукавого, і візьміть шолом спасіння та меч Духа, яким є Боже Слово. Усякою молитвою й проханням моліться в кожний час духом, і для того пильнуйте з усією витривалістю й молінням за всіх святих."
Божого благословення!
Самійло 

2025-01-04 15:55  
famous37
у війську нитиків-пиздунів ти. Якщо вже з'їбався з цієї країни, так сиди де сидиш і не пиздякай. А то ж блять така ця країна хуйова, так його вбити хотіла, що і зараз покою не дає. Гнобить бідного-нещасного
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 15:57  
Самійло написано:
ну да, ну да.... я ж кажу тцк підори..... хлопці на фронті воюють, ванька встанька, а тецека підори

Ось вам слова одного з "хлопців" фронту

“Привозять неліквід”. Командир 78 полку розкритикував дії ТЦК щодо мобілізації

Командир роти вогневої підтримки 78 окремого десантно-штурмового полку Сергій Огородник написав у соцмережах “відкрите звернення” до працівників ТЦК та СП.

Дорогий працівник ТЦК та СП, звертаюся до тебе, саме до тебе, а не когось іншого.
Ти отримав своє місце у військкоматі після бойових і нерідко поранень, ти хочеш допомогти хлопцям, які лишилися на бойових посадах, щоби підшукати їм заміну, зловити ухилянта й поставити в стрій. Адже це мета твого існування в системі ТЦК на мирній землі?
Інакше поясни мені, якого х..я ти привозиш на відбір до частин явний неліквід, який зі старту "300" і геморой для частини, який ні дня воювати не буде, але прокрутиться в системі ЗСУ, отримає форму, зарплату, і тупо в кращому разі... спишеться на законних підставах, про які ти, мразь, мав розпитати зразу і не допускати мобілізації такого фрукта.
Хочеш поваги до себе і конкретних прикладів? Так вони є щодня!

- на відбір до частини привезли наркомана, який офіційно отримує замісну терапію, має на руках відповідні документи, які всім показує, і в нього вже починається ломка
- привезли хлопця, в якого на руках пакет документів на інвалідність матері, по догляду за якою він спишеться швидше, ніж пройде бзвп
- привезли чоловіка, в якого троє неповнолітніх дітей, і так, рапорт він уже подав і спишеться, отримавши повний комплект зимової форми, витративши час на нього, харч і грошове забезпечення
- привезли хлопця з психічним розладом, який видно неозброєним оком, як він пройшов вашу влк?
- привезли людину з гепатитом, у якого обличчя аж жовте, що теж видно неозброєним оком досвідченому лікарю (на щастя, в нас розумне командування, яке на відбори відправляє ротних разом із фаховими лікарями)
- привезли з Одеси чоловіка після серцевих нападів, який ледве стоїть на ногах
- один такий доходяга на бзвп ледь не помер, знепритомнів, лежить у лікарні і більше схожий на в'язня освєнциму, ніж на воїна

І таких прикладів море. Я вже не кажу про бомжів зі слідами алкогольної деградації на обличчі.
Ворог щодня намагається як не вбити, то поранити воїнів ЗСУ, щоби завдати мороки бойовим підрозділам. Але це ворог. А нащо ти це робиш? Заради "плану" наловлених?
Я згоден, що воювати будуть усі, але воювати мають ті, хто фізично зможе хоча б носити бронежилет і розумово може працювати у військовому колективі. При цьому чомусь працівники ТЦК не привозять успішних здорових бізнесменів і очільників фірм з лідерськими якостями, не привозять спортивних молодиків тітушиної зовнішності, яких можна поставити в стрій. Ні, портрет наловлених дуже сумний в соціальному розрізі.
У мене пропозиція оцінювати роботу ТЦК не за кількістю наловлених, а за якістю, а також за кількістю неліквіда та людей, які зі старту готові до списання з лав ЗСУ на законних підставах, що виникли до моменту такої "мобілізації". І відразу пропоную санкцію для таких працівників ТЦК, які "гонять план" на шкоду здоровому глузду і якості: 10 покатаних даремно неліквідів і ти їх заміняєш собою в будь-якій бойовій частині на посаді не вище гсв протягом року.

Може тоді припиниться потік списантів до першого пострілу і якість мобілізації трохи підвищиться, як гадаєш?
Бо поки що мобілізація у виконанні ТЦК працює приблизно як ця "буханка" на фото, яка з Тернів після прильоту доїхала до Краматорська своїм ходом, останні 10 км стрибала і навіки зупинилася в кущах.
Дякую за увагу, "дорогий" працівник ТЦК. Ти справді дуже дорогий бюджету своїми діями на шкоду бойовим підрозділам.
Не будь, як "буханка".

https://www.facebook.com/sergii.ogoro/posts/pfbid033MTD6vnrZHjVAps9vJ2S3KQZkU8MhXoUGQpnWtqyTRExyQApNBrLDSQhsHixo8v4l?rdid=cJtzNTv5RjzUAgmY#
famous37 

2025-01-04 15:58  
Самійло написано:
країна має забити на тебе

Самійло 

2025-01-04 16:00  
ivanychkafomin написано:
Ось вам слова одного з "хлопців" фронту

Самійло написано:
не хочеш, щоб тебе бусифікували, ти здоровий - прийди сам.

Додано через 49 секунд:

ivanychkafomin
так і я з фронту) але шо, мої слова не такі:?)))
Arsenfpu 

2025-01-04 16:02  
famous37
Якщо все тут мертвеччина, то чого ви ниєте тут, яка мета?
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:03  
Самійло написано:
але шо, мої слова нетакі:?)))

Ну так маєте зараз можливість заперечити все сказане цим поважним військовим з відкритими даними про нього:
Командир роти вогневої підтримки 78 окремого десантно-штурмового полку Сергій Огородник

А про вас що відомо?)
Самійло 

2025-01-04 16:06  
Arsenfpu
є тип людей, який завжди вимагає уваги та хоче аби їх жаліли. От 37-й саме з таких. Ви ж бачите, що все не то і все не так, ото бідний нещасний., але коли запитували, що він зробив аби змінити це - він каже, що нічого. А втік. Але далі нитиме тут, щоб отримати увагу і жалість

Додано через 48 секунд:

ivanychkafomin написано:
А про вас що відомо?)

є старі мої профілі тут, можете пошукати почитати. Там я багато чого писав. Та і старожили сайту мене знають

Додано через 1 хвилину 13 секунд:

ivanychkafomin
так і знову. Я не бачу черг здорових мужиків у тцк. Були б черги не було б бусифікації, хіба ні:? А ну да.... христовий фронт, духовний фронт.... все забуваю. Я готовий помінятись, буду одночасно на економічному, духовному, атеїстичному, емоційному фронтах. Відпочину від звичайного фронту, і через 3 роки зміню. Готові на таке?
Arsenfpu 

2025-01-04 16:06  
ivanychkafomin
Що саме ви хочете досягти своїми постами, що сям чи там погано?
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:08  
Самійло написано:
є старі мої профілі тут, можете пошукати почитати. Там я багато чого писав.

Ясно))) "Я не можу надати вам цієї інформації, але вона є, пошукайте її" Wide grin
Самійло 

2025-01-04 16:09  
ivanychkafomin
можете запитати вірейка, він розповість

Додано через 47 секунд:

Я на цьому сайті з 2011 року, старожили мене знають. А чого б то я вам мав розказувати. Можете відкрити стару-лайтову першу флудильню)))
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:13  
Самійло написано:
так і знову. Я не бачу черг здорових мужиків у тцк. Були б черги не було б бусифікації, хіба ні:? А ну да.... христовий фронт, духовний фронт.... все забуваю. Я готовий помінятись, буду одночасно на економічному, духовному, атеїстичному, емоційному фронтах. Відпочину від звичайного фронту, і через 3 роки зміню.

Цитата:
Я згоден, що воювати будуть усі, але воювати мають ті, хто фізично зможе хоча б носити бронежилет і розумово може працювати у військовому колективі. При цьому чомусь працівники ТЦК не привозять успішних здорових бізнесменів і очільників фірм з лідерськими якостями, не привозять спортивних молодиків тітушиної зовнішності, яких можна поставити в стрій. Ні, портрет наловлених дуже сумний в соціальному розрізі.
У мене пропозиція оцінювати роботу ТЦК не за кількістю наловлених, а за якістю, а також за кількістю неліквіда та людей, які зі старту готові до списання з лав ЗСУ на законних підставах, що виникли до моменту такої "мобілізації". І відразу пропоную санкцію для таких працівників ТЦК, які "гонять план" на шкоду здоровому глузду і якості: 10 покатаних даремно неліквідів і ти їх заміняєш собою в будь-якій бойовій частині на посаді не вище гсв протягом року.

А це хіба не ви згадали про:
Самійло написано:
так незнання законів не звільняє.

Тепер ще раз
ivanychkafomin написано:
А скажіть мені, які чинні правила, надають законності проведення "бусифікації"?
Самійло 

2025-01-04 16:14  
ivanychkafomin
то які хвороби у тебе, що ти не в армії:?

Додано через 25 секунд:

розкажи який неліквід ти
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:18  
Arsenfpu написано:
Що саме ви хочете досягти своїми постами, що сям чи там погано?

Спроба довести до таких вам подібним сліпцям, що дотримання законності дій у чинної влади, годі шукати.
Arsenfpu 

2025-01-04 16:19  
ivanychkafomin
Уявіть, що довели мені і що далі?
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:21  
Arsenfpu написано:
Уявіть, що довели мені і що далі?

Перестанете надавати недолугі поради?)
Arsenfpu 

2025-01-04 16:21  
ivanychkafomin
Кому?
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:24  
Arsenfpu написано:
Кому?

Та кому - людям!)
Самійло 

2025-01-04 16:24  
ivanychkafomin
так, що - чого не в армії:?
Arsenfpu 

2025-01-04 16:25  
ivanychkafomin
А ви що на взаєм пообіцяєте?
ivanychkafomin 
VIP

2025-01-04 16:38  
Самійло написано:
то які хвороби у тебе, що ти не в армії:?

Я не зобов'язаний освітлювати таку особисту інтимну річ, як наявність тих чи інших хвороб. Але де ж ви це розумієте, чи не так? І так я хворий. Це все що я напишу. Але заради справедливості, навіть наявність доброго здоров'я, навряд чи переконала мене піти на війну. Не приховаю істину, що я є що називається - боягуз.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 162, 163, 164  наступна