Автор |
Повідомлення |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2025-01-03 22:09 |
ambonda
Занотуємо. Петро олексійович крав, губив людей, втрачав території.
Але він однозначно заслуговує на повторну булаву! |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-03 22:11 |
Arsenfpu написано: | Але олексійовича не трож! |
Та "трож", зебот. А тільки який це має сенс? Щоб прикрити злочини зеленського, бо до нього крали? |
|
|
|
|
|
2025-01-03 22:12 |
ambonda
Щоб той шоколадний банкрут не пхав свого носа знову до влади. |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-03 22:18 |
Arsenfpu написано: | Занотуємо. Петро олексійович крав, губив людей, втрачав території. |
Так, занотуй.
І булаву забере у зеленого. І посадить зеленського, портнова, татарова, камишина, сметаніна, єрмака, умєрова, рєзнікова, шмигаля та інших злочинців.
Додано через 1 хвилину 20 секунд:
Arsenfpu написано: | Щоб той шоколадний банкрут |
Нормальний шоколад. Краще їсти шоколад Рошен, ніж дивитись на членограїв квартальних.
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
Навіть на толоці заборонили торенти записів виступів членограя.
Додано через 2 хвилини 32 секунди:
Arsenfpu написано: | Щоб той шоколадний банкрут не пхав свого носа знову до влади. |
Це вже як народ вирішить. Не зеленим вказувати. Трампа переобрали, і Петро має порох. Я за нього буду агітувати і голосувати. Державний діяч вищого класу, з псевдопрезидентом не порівняти. |
|
|
|
|
ivanychkafomin VIP
|
2025-01-03 22:19 |
Голуб миру
Вільний переказ інтерв'ю родини Зеленських для "Єдиного марафону":
- Питання до вас як до амбасадора ментального здоров'я? Як Воно?
-Добре коли виходить, погано коли не виходить. Пишаюсь нашими цивільними, красавчікі, що тримаються!
- Як ви змінились?
- Стали ще більше амбасадорами ментального здоров'я!
- Як вам 2024?
- Пишаюсь нашим народом!! На міжнародній арені ми підписали 27 безпекових угод і отримали 40 млрд $. Зірвали наступальні операції ворога і тут всі молодці. Треба подякувати людям і волонтерам! Але більше всіх донатів підзібрали державне United 24!
- Що там по Трампу?
- Він вирішальний, сильний і непередбачуваний!
- Що таке справедливий мир?
- Питання дискусійне, але без гарантій безпеки з боку США це все до лампади. Наш план зупинити війну, а згодом дипломатично повернути все ("території" - авт.)
- Який в нас план, щоб це не повторилось?
- Нам потрібна сильна армія (вітання ЗЕ-команді, яка топила за роззброєння в 2019му);
- Що по фронту?
- Ворог просувається на Сході, бо там більше росіян, а наших мало і вони без ротацій. Але скоро буде обіцяна зброя і армія виконає завдання!
- Як закінчиться війна?
- Все залежить від західних партнерів.
- Що там вибори?
- Їх зараз хочуть росіяни і окремі українці. Якщо мир буде в 2025, і в нас буде достатньо сильна армія то можна піти на скасування воєнгого стану, а вже тоді...
- На другий строк підете?
- Я загадочєн.
- Як повернути людей?
- Західні партнери, хочуть щоб повернулась в Україну лише шобла безробітна, а фахові спеціалісти ні. Стратегія є. Хтось повернеться, хтось - ні. Ми будемо робити Велике відновлення в тому числі заберемо бабло в оборонки.
- Що там по СЗЧ? Чому СЗЧ декриміналізували, а втікачів збільшилось?
- Люди втомились.
- А от тепер по справжньому важливе питання. Нє в бровь, а в глаз...Як ви все витягуєте?
- Бо ми сильні, а всім нам треба світло!
P.S. Громадянин Зеленський виступає голубом миру. Він не критикує СЗЧ-ів, він не говорить про армію (сукупно 2хв з 60хв), він фактично, на мою не компетентну думку, толерує ухилянтам.
Але головне, що крає моє серце так це те, що громадянин Зеленський не вірить більше Татарову, який вб'є всіх чеченців і здобуде Перемогу для України. До речі слово "Перемога" також, майже, пропала з уст громадянина.
https://m.censor.net/ua/blogs/3528301/nterv-yu-rodini-zelenskih-dlya-dinogo-marafonu |
|
|
|
|
|
2025-01-03 22:24 |
ambonda написано: | І посадить |
я у вас вірю! |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-03 22:25 |
ivanychkafomin написано: | P.S. Громадянин Зеленський виступає голубом миру. Він не критикує СЗЧ-ів, він не говорить про армію (сукупно 2хв з 60хв), він фактично, на мою не компетентну думку, толерує ухилянтам. |
Це все що треба знати про потужного. Про його фіктивні плани обісратості, як говорить Лапін. |
|
|
|
|
ecover.to VIP
|
2025-01-03 22:30 |
ivanychkafomin
Іваничко Фомін! Хочете сказати, що ви Іванка Трампа? |
|
|
|
|
ivanychkafomin VIP
|
2025-01-03 22:33 |
ecover.to написано: | Іваничко Фомін! Хочете сказати, що ви Іванка Трампа? |
Деталізуйте сказане вами. Детально та розлого. |
|
|
|
|
Shadowbane Забанено
|
2025-01-03 22:49 |
У зеботів яка головна задача діяльності? Перемога України?
Ні, їм це не потрібно. Головне обісрати пороха! Вчора, сьогодні, завтра!
Щоб що? Яка мета вашого срання? Доказати що зелений кращий за пороха? А потім що?
Амбіції нарциса - державна інформаційна політика України теперішнього часу. |
|
|
|
|
famous37 Попереджень: 1
|
2025-01-03 23:11 |
ambonda, в Україні краще було за Ющенка, з моїх спостережень, що тільки значить подія появи гуртом і толоки.
А за Порошенка багато всього закрилося. Зеленський лише логічне продовження політики з 2014. Перепрошую, якщо зачепив почуття віруючих.
Додано через 12 хвилин 7 секунд:
Shadowbane написано: | Доказати що зелений кращий за пороха? |
То потужніша версія Його Святості Петра Олексійовича Порошенка.
Й очікується надпотужна версія Його Залужності й Залізності, але поки та екзотична квітка дозріває на одному з островів Британії. |
|
|
|
|
Shadowbane Забанено
|
2025-01-03 23:18 |
Якщо взялись критикувати вчорашніх, сьогоднішніх та завтрашніх потужних, поділіться своїми міркування, хто може повести нас в правильну сторону після зеленого? |
|
|
|
|
|
2025-01-03 23:25 |
Shadowbane, то що бачу, то є два потужні претенденти - Залужний і Разумков, першого можуть підтримувати воєнно налаштовані всередині України, а другого - українці закордоном, які більше пацифістичні. |
|
|
|
|
|
2025-01-04 00:11 |
famous37
Поміж нашими розбірками, дякую вам за total commander - якраз перевстановлюю систему |
|
|
|
|
roseintherain VIP
|
2025-01-04 00:23 |
famous37 написано: | Залужний і Разумков |
Перший - після 6 місяців у Лондоні не матиме права балотуватися, виборча комісія має відхилити таку кандидатуру, бо ост 10 років не проживав в укр
Другий - після переходу з зеленого табору, повністю фінансується Ахмєтовим. Тому голосувати ви будете за Ахмєтова. |
|
|
|
|
Vl@dUA Свій
|
2025-01-04 00:24 |
famous37 написано: | Разумков |
На мою суб'єктивну думку, пан Разумков отримавши владу поведе країну шляхом теперішньої Грузії. До повномасштабного вторгнення він з каналів медведчука не вилазив. |
|
|
|
|
|
2025-01-04 00:56 |
roseintherain написано: | Перший - після 6 місяців у Лондоні не матиме права балотуватися, виборча комісія має відхилити таку кандидатуру, бо ост 10 років не проживав в укр |
Робота за кордоном (навіть тривалий час) не виключає можливість участі у виборах, якщо людина зберігала офіційне місце проживання в Україні. У разі виникнення сумнівів це питання вирішується Центральною виборчою комісією та судами. |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-04 01:00 |
|
|
|
|
|
Qualcuno VIP
|
2025-01-04 01:02 |
roseintherain
Цитата: | після 6 місяців у Лондоні не матиме права балотуватися, виборча комісія має відхилити таку кандидатуру, бо ост 10 років не проживав в укр |
Це певно більше Арестовича стосується, щодо Залужного, то не знаю, наскільки сухо можна застосовувати цю норму, адже він перебуває за кордоном не в приватних справах, а на державній службі. Щоб уже зовсім викрутитись, то юридично територія посольства вважається анклавом тієї країни, котру воно представляє. |
|
|
|
|
ivanychkafomin VIP
|
2025-01-04 01:06 |
Vl@dUA написано: | На мою суб'єктивну думку, пан Разумков отримавши владу поведе країну шляхом теперішньої Грузії. До повномасштабного вторгнення він з каналів медведчука не вилазив. |
А куди Татаров, і багато подібних йому представників чинної діючої влади зараз ведуть країну?
Частину активів Медведчука "недоарештували" і переписали на людину з оточення Татарова – Bihus.Info
https://www.pravda.com.ua/news/2023/09/12/7419461/ |
|
|
|
|
roseintherain VIP
|
2025-01-04 01:12 |
Qualcuno
Я думаю, саме послами зелений всіх і відсилає, щоби мати зачіпку для відмови в реєстраціїї у цвк. Чіткого законодавства нема, а 10 років прописано в конституції, тому і суди також з великою вірогідністю будуть відмовляти в скаргах на цвк. ЦВК завжди ручне було, як вигідно діючій владі було, так і приймали рішення |
|
|
|
|
|
2025-01-04 01:51 |
roseintherain, скоріше, щоб не плодити опозицію. Всім їм добре.
Додано через 21 хвилину 7 секунд:
Arsenfpu, з 2007 року копався в ПЗ і українізовував, що тільки можна. Потім емігрував з України і перейшов на англійську мову. Хоча досі розміщую на толоці програми, які містять українську мову. То моє хоббі дитинства. І я люблю українську мову. |
|
|
|
|
ambonda VIP
|
2025-01-04 03:05 |
|
|
|
|
|
VanO3i Свій
|
2025-01-04 10:28 |
Цитата: | в Україні краще було за Ющенка, з моїх спостережень, що тільки значить подія появи гуртом і толоки.
А за Порошенка багато всього закрилося. Зеленський лише логічне продовження політики з 2014. Перепрошую, якщо зачепив почуття віруючих.
|
Підтримую. |
|
|
|
|
Night_Hawk VIP
|
2025-01-04 14:07 |
Arsenfpu написано: | Теперішні правила кажуть |
А завтрашні правила що казатимуть?) Що всі хто закордоном мають скататися сюди і пройти ВЛК ще раз?
Arsenfpu написано: | в особі тцк |
А вчора всім було пофіг на цю абревіатуру і ті люди котрі виїхали ще в десятих мають кататись сюди і щось там "вирішувати", ага. Та вони скоріше скажуть "остаточне прощавай" і забудуть сюди дорогу. Може й пофіг би було на то, але кому від того стане легше я не розумію. Ось вам і приклад самодурства і сліпої тупості. Це ніфіга не утиски бідного хлопа, а просто деструктивна політика, котра не призводить ні до чого, окрім примітивного морального задоволення окремої групи населення.
Kontrnastup написано: | То хай робить це в Україні. |
Що саме робить?
Kontrnastup написано: | А ви його захищаєте заради грошей, бо ж він може повернутися, платити податки, українці ж мають бути заможними і щасливими. |
Я чуть бутербродом з ікрою з тих грошей не подавився через вашу проникливість.
Додано через 10 хвилин 9 секунд:
Shadowbane написано: | хто може повести нас в правильну сторону після зеленого? |
Імхо, жоден з тих, хто зараз фігурує в опитуваннях. Але люди в нас ніколи не думали що графа "Не підтримую жодного кандидата" щось вирішує і якщо поставити там відмітку, то твій голос обов'язково вкраде фаворит "перегонів".
Додано через 4 хвилини 6 секунд:
ivanychkafomin написано: | Татаров |
Цей кадр лише лисіюче пугало зі зв'язками і мальчік на побєгушках у андрюхі портнова. Оберіть будь-кого з тих, кого нам підсовують в опитуваннях і вони нам скажуть щось в стилі як Зеленський про Авакова - "Це потужна людина і її ми не можемо звільняти/саджати/обіс*ати". |
|
|
|
|
Самійло Попереджень: 1
|
2025-01-04 14:57 |
Night_Hawk написано: | А вчора всім було пофіг на цю абревіатуру і ті люди котрі виїхали ще в десятих мають кататись сюди |
так незнання законів не звільняє. І так, є обов'язки, які прописані в конституції. Бо ниють про утиски тцк ті, хто вже поклав на цю країну і не хочуть йти свої обов'язки виконувати. |
|
|
|
|
|
2025-01-04 15:13 |
Night_Hawk написано: | А завтрашні правила що казатимуть?) Що всі хто закордоном мають скататися сюди і пройти ВЛК ще раз? |
Що за брєд? Вам шашечки чи їхати? Всі ми діємо в межах якихось правил. Наприклад, в метро раніше були лише жетони, тепер картки, завтра ще щось. То що ви не поїдете і вчините скандал чи таки пристосуєтесь до нового?
Night_Hawk написано: | А вчора всім було пофіг на цю абревіатуру і ті люди котрі виїхали ще в десятих мають кататись сюди і щось там "вирішувати", ага. Та вони скоріше скажуть "остаточне прощавай" і забудуть сюди дорогу. Може й пофіг би було на то, але кому від того стане легше я не розумію. Ось вам і приклад самодурства і сліпої тупості. Це ніфіга не утиски бідного хлопа, а просто деструктивна політика, котра не призводить ні до чого, окрім примітивного морального задоволення окремої групи населення. |
Кожна людина робить свій вибір. Завжди. Якщо вони вирішать (а вони вже так вирішили), що там їм буде краще, то так і буде. А якщо по суті, то з точки зору держави - це правильний підхід. Бо ті, хто в Україні мають бути задіяні у житті держави, а решта що - кращі, вищий сорт? |
|
|
|
|
|
2025-01-04 15:23 |
Самійло написано: | Бо ниють проутиски тцк ті, хто вже поклав на цю країну і не хочуть йти свої обов'язки виконувати. |
За совка теж так говорили та нині сталіна виправдовують, що то він правильно все робив, що під його керівництвом репресували громадян.
А взагалі Стаття 3 Конституції України пише, що «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю». А ті тцкуни, то просто перейменовані трійки нквд, як то робиться нині під агідкою про декомунізацію. Проводять репресії, тортури, вбивства. Я коли перебував в Україні, то ще тоді мене хотіли репресувати. Так, би згнив десь в посадці. Бо багато говорив. То проклятий совок, я це відкрито кажу. І я ліпше згину на чужині чи вони мене закатують, якщо достануть, чим я буду інтереси тих клятих нащадків совкових катів захищати. Перепрошую за емоційність. |
|
|
|
|
Самійло Попереджень: 1
|
2025-01-04 15:28 |
famous37
ну так, так... я повинен майже 10-к років по посадках бігати, а у вас то вища цінність. мама не для того ростила квітку
Додано через 1 хвилину 52 секунди:
Якщо вже з'їбались - так майте честь - не пиздіть тут, а то це прямо біч усіх емігранів-зйобіків. Тільки переступили кордон - так і все тут хуйове, повітря хуйове,земля хуйова, народ хуйовий, держава хуйова. От ляхи,німці, франки і тп ото держава, ото там треба жити
Додано через 30 секунд:
все тут хуйове, ото тільки мучились тут
Додано через 29 секунд:
і тцк не такі, тцк підари, а хлопці на фронті герої... от тільки не бачу я черг стати героєм |
|
|
|
|
|
2025-01-04 15:29 |
Arsenfpu написано: | кращі, вищий сорт? |
Ті совки не давали жити нам, тому ми мігрували не від кращого життя. Тож нехай ті мертві ховають своїх мерців. То проклята й Богом забута система брехні.
Те що ви там, то не значить, що чините подвиг, а що так склалися обставини. Ті кляті політикани нині роблять ворожнечу між українцями хто закордоном і хто в Україні. Щоб ми гризлися. Але насправді вороги є тільки ті хто при керунку країни. Тільки кишка тонка їх поставити на місце, бо в них є армія псів, які за першої можливості зацькують. |
|
|
|
|