Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 224, 225, 226  наступна
Автор Повідомлення
ecover.to 
VIP

Востаннє: 04.02.25

2024-12-01 19:00  
airbites 
Забанено
Забанено

Востаннє: 03.01.25

2024-12-01 19:07  
Політичний газлайтинг

Марина Данилюк-Ярмолаєва
журналіст, блогер

Трошки хочу пояснити, які цілі переслідувала Банкова — знову витягуючи з бочки жовтяка Поворознюка.

1. Дещо розсіяти увагу до численних матеріалів про те, що довіра до Зеленського обвалилась. І все менше громадян — навіть тих, які двічі голосували за Зе — хочуть аби він продовжив політичну карʼєру. На цих вихідних про це писали кілька топових світових медіа.

Тож Поворознюк вийшов і сказав таке: "З ким я не говорю, всі за Зеленського, альтернативи йому зараз нема". І далі — "той, хто трошки розуміє, думаю, вистачить "мозгів" проголосувати за Зеленського на наступних виборах". Прикметно, що саме це рознесла по телеграму сітка Банкової.
Весь текст:
Що це таке? Політичний газлайтинг. Адже вся соціологія каже, що є запит на нових лідерів, де наріжним каменем до кожного топ-кандидата буде, а що ти робив після 24.02.2022?

1. Ще одна цікава ціль цього інтервʼю Наталки Мосейчук. Зеленський розуміє, що його будуть питати про несправедливу перемогу і окупацію територій. Так само сімʼї загиблих, поранених, полонених, біженців — нікуди не поділись. І дуже злі. Тож — від першої леді пішла трепетна історія, що Володимир поклав на алтар держави здоровʼя і спину. То ж, може, це була заявка на легендарне Шаріте за кращими лекалами Юлії Володимирівни?)

А от Поворознюк був вибраний технологами аби перекласти результати підсумки нинішнього етапу війни із хорди Зеленського саме на громадян. "Я думаю, що він має звернутись до людей, і потім уже оголосить своє рішення суспільству, яким би воно не було, але суспільство його прийме, бо це прийняли його люди". О, який калач навернув! Чомусь же думку суспільна не враховували, коли — не готували країну до війни попри попередження розвідки. І так само було пох на суспільство, коли люди були проти війни з минулим Генштабом. Уже мовчу про Татарова і Єрмака — які точно не радують народ. До слова про те, що саме гризня з Залужним — зменшила наші шанси на перемогу і підкосила армію — теж відверто пишуть світові ЗМІ. І навіть Вікторія Спартц у свіжому коментарі для CNN про це сказала.

Чому для газлайтингу суспільства був обраний саме Поворознюк?

Банкова мислить серіальними образами студії 95 квартал. І пересічний українець, який мешкає за Новопечерськими липками в уяві потужників — десь такий, як подружжя Будько, або два пʼяних голих кума, або Юрко Горбунов в блискучому костюмі і гостроносих туфлях. Тут же поруч рожевощокі бабери з повними пазухами — такі самі, як у російських карикатурних мемах про українське жіноцтво. Всі ці грона людей обовʼязково живуть у хатах під стріхами в рушниках — і ждуть мільярдера со сталіци.

Креакли Банкової, яких знайшли в туалетному відрі ІНТЕРа або офісу ПР — вважають, що є голуба кістка (це вони особисто — ред), а є націоналістичні агресивні хуторянє, які мєшають хорошим пацанам і Наташам ходить в булошниє, тюлєчниє і кніжниє.

Є правда одне але. Поки Квартал знімав "Сватів" — соцмережі, Розетка та НП — вирівняли типажі, все можна дістати, оперативно привезти і ще й глянути якісний туторіал. У цій реальності Поворознюк насправді — це екземпляр негативної селекції усіх хвиль геноциду минулого століття. Аж ніяк не опінійон мейкер із народу.
ecover.to 
VIP

Востаннє: 04.02.25

2024-12-01 19:17  
Як сказав класик:
https://www.youtube.com/shorts/flpxqfAOQb4
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 19:32  
Драпатого і Палісу призначили на небойові посади. Ризик втрати Донеччини до інавгурації Трампа зростає в рази, - "слуга народу" Безугла

Джерело: https://censor.net/ua/n3522834
ambonda 
VIP

Востаннє: 05.02.25

2024-12-01 20:35  
Командири грузинських підрозділів, які захищають Україну, вирішили повернутися до Грузії, де тривають протести: чекаємо сигналу від президентки.

Джерело: https://censor.net/ua/p3522848

Ось так діють справжні патріоти. А не підроблені, як на нашому трекері. Кряки, арсени та іншні, що б'ють себе в груди, а насправді нуль.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2024-12-01 21:00  
ambonda написано:
арсени та іншні, що б'ють себе в груди, а насправді нуль.

Квітонька ти моя, нулік ти мій Wide grin
ambonda 
VIP

2024-12-01 21:10  
Брехун, маніпулятор, злий, яхидний...
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 21:12  
ambonda
провокатор, покриває злочини влади
Arsenfpu 

2024-12-01 21:54  
airbites написано:
покриває злочини влади

А ночами ділимо награбоване Wide grin
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

2024-12-01 22:19  
Arsenfpu написано:
А ночами ділимо награбоване

вау, я вам заздрю, бо мені не щастить...дорватись до корита. Happy
Arsenfpu 

2024-12-01 22:38  
kryk-v.ya. написано:
корита

Так. Але ж і витрати великі. За електрику заплати, за інет заплати, за диски, всякі девайси і кабельки теж... Тому й гризусь тут у флудильні насмерть Wide grin
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 22:49  
Не треба прикриватись релізами, було тут багато достойних релізерів. І ніхто так владу яро не захищав. Ніхто не каже що ви на зарплаті. Просто зебот, ідейний. В таких людей у всьому винен порох, його син, брат, дід, кум, собака та кішка. З вами все зрозуміло.
Arsenfpu 

2024-12-01 22:59  
Сто пудів, що багато. Хоч я про релізерство не згадував...
До речі, я не знав, що у петра олексійовича тваринки є. А як він їх у лондон перевозив, не знаєте?
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 23:06  
А, точно, електрика і диски у вашому повідомлення це не натяк на ваші "потужні" заслуги.
Звичайно.

Додано через 52 секунди:

Arsenfpu написано:
петра олексійовича тваринки є

А зеленський скільки отримав повісток у воєнкомат в 2014 році?

Додано через 2 хвилини 47 секунд:

Скількох родичів, друзів, зеленський влаштував на роботу в держоргани?
Arsenfpu 

2024-12-01 23:08  
Тю, так всяке залізо не обов'язково пов'язано з релізерством. Це ж елементарно!

Не знаю, ми з ним не родина.

6.
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 23:11  
Брехня, я читав ваші минулі повідомлення, де ви пов'язуєте напряму диски з кількістю релізів.
Arsenfpu 

2024-12-01 23:12  
airbites
Я ж кажу - ви мій фан! Багацько там вас?
ambonda 
VIP

2024-12-01 23:18  
Зеленський вів перемовини з Путіним через голову СБУ Баканова, - Слуга народу Дубінський

Нардеп Олександр Дубінський заявив, що кримінальна справа проти нього сфабрикована за вказівкою президента України Володимира Зеленського, для прикриття його участі в домовленостях з кремлівським диктатором Володимиром Путіним, перед президентським виборами в 2018 і 2019 роках та після президентських виборів.

Відео на якому Дубінський говорить про це було опубліковане на ютуб-каналі Dubina TV.

Він стверджує, що спілкування відбувалось через представника президента на прізвище Біляй, який є бізнес-партнером ексголови СБУ Івана Баканова. Крім того, відбувалась комунікація Зеленського з ексміністром оборони РФ Сергієм Шойгу, керівником Генштабу РФ Валерієм Герасімовим та керівником Головного управління Генерального штабу ЗС РФ Ігорем Костюковим.

Більше тут: https://censor.net/ua/n3522862

Додано через 1 хвилину 28 секунд:

"В підозрі, яка мені висунута та в обвинувальному акті вказано, що я працював з Генштабом Російської Федерації під псевдо "Буратіно". У мене є достатня кількість доказів, щоб довести, щоб псевдо "Буратіно" використовувалося ГУ ГШ РФ (Головне управління Генерального штабу ЗС Російської Федерації - Ред.) для обозначення президента України Зеленського Володимира Олександровича", - заявив Дубінський.

За його словами, в ході президентської кампанії Зеленський доручив тогочасному главі партії "Слуга народу" Івану Баканову встановити контакт з колишнім заступником Голови РНБО Володимиром Сівковичем та проводити перемовини з РФ, одночасно шукаючи лобістів у США.

Дубінський говорить, що контактами з представниками РФ, за погодженням з Зеленським та вказівкою від Баканова їздив на територію Росії, де проводиви зустрічі з Шойгу, Герасимовим та Костюковим. Вони нібито домовлялись про особливий статус так званих "ЛНР/ДНР" та внесення цього статусу в законодавство України.

"За погодженням з відповідними особами Російської Федерації для виконання цього плану міністром юстиції був призначений Денис Малюська", - каже Дубінський.

Посилаючись на кримінальну справу проти колишнього керівника Головного управління СБУ в АР Крим Олега Кулініча, нардеп стверджує, що в ході цих перемовин використовувались наступні псевдоніми: "Шаман" - Шойгу, "Костік" - Костюков та "Буратіно", який використовувася російськими спецслужбами для означення Зеленського.

Додано через 3 хвилини 35 секунд:

Цитата:
Ой, не розповідайте про поганого бубочку. Його поставили тільки тексти перед камерою читати поки всі будуть ''прібарахлятся для правнуков'' за його спиною. Не знаю чим його на президенство змотивували чи пригрозили що з сім'єю поквитаються чи просто сказали ''работа нєпильная будеш говорящєй головой пока ми будєм руліть''.

У всякому випадку він просто пішка і вина на всіх членах (і членкинях , як кажуть зараз, в новоукраїнській мові) його команди. Вони всі винуваті.

Цитата:
І що сказав нового Дубінський? Зеленський під час виборчої кампанії відкритим текстом говорив, що домовиться з путіном, стане на коліна і віддасть пів України. І тоді буде мир і дешевий газ.

Цитата:
Вина не тільки на зеленому. Всі вони зелені винуваті і мають понести відповідальність за те, що зробили.
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 23:32  
БУТУСОВ: Армія воює в РУЧНОМУ РЕЖИМІ! СЗЧ, план перемоги, Курська операція | Рандеву з Яніною

ambonda 
VIP

2024-12-01 23:41  
Розмову Байдена з Порошенко передав для оприлюднення Зеленський, - "слуга народу" Дубінський

Президент Володимир Зеленський передав для оприлюднення колишньому нардепу Андрію Деркачу запис розмови 5 президента України Петра Порошенка та чинного президента США Джо Байдена.

Про це заявив нардеп Олександр Дубінський.

За його словами, у 2019-2020 роках розпочався "процес втручання" в президентські вибори США, який курували Зеленський та керівник ОП Андрій Єрмак.

Зокрема, Зеленський передав ексдепутату Деркачу плівки з записами телефонних розмов Байдена та Порошенка, які записав останній в своєму кабінеті. Зазначені записи мали на меті дискредитувати тодішнього кандидата в президенти Байдена.

"Мені пропонували в Офісі Президента України безпосередньо Зеленський та Єрмак, прийняти в участь прес-конференціях щодо публікації відповідних плівок. На що я відповів відмовою. А коли в травні 2023 року НАБУ розслідувала справу щодо державної зради Деркача, мене викликали на допит, задавали питання, де я відповів, як організовувались прес-конференції щодо публікації плівок Байдена. Після цього Офіс Президенти почав підчищати сліди свого втручання вибору в 2019-2020 році і почав фабрикувати справу проти Дубінського. Тут же з'явився Буратіно-Дубінський", - заявив нардеп.

Дубінський стверджує, що це чиста фальсифікація, "спрямована виключено на те, щоб дискредитувати його покази, які він надавав НАБУ про участь Зеленського та Єрмака у втручанні вибори сполучених Штатах Америки в 2019 і 2020 роках".
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 23:48  
Arsenfpu
ось тобі відповідь про твого боса - злочинця та зрадника зеленського.
artem0dzyga 
Забанено
Забанено

2024-12-02 00:22  

Опис політика

Нардеп ВР 9-го скликання від "Слуги народу".

Дубінський систематично поширював російську пропаганду про зовнішнє управління Україною, біолабораторії, назвав гасло "Слава Україні" нацистським.

У 2024 році ДБР завершило розслідування щодо державної зради учасників злочинної організації, до складу якої входив Дубінський. Справу передали до суду.

Слідство встановило, що він, екснардеп Деркач та експрокурор Кулик за вказівкою російських спецслужб організували заходи з дискредитації іміджу України на міжнародній арені для погіршення дипломатичних відносин з США та ускладнення вступу України до Європейського Союзу та НАТО.

Джерело: https://www.chesno.org/politician/157017/
Arsenfpu 

2024-12-02 00:48  
airbites
Я вражений. Проведеною вами роботою. Це стовідсоткова премія на миколая, не інакше!
Не забудьте розполовинити з колегою по цеху.
kinderella 
Поважний учасник

Востаннє: 29.01.25

2024-12-02 00:53  
ambonda написано:
Президент Володимир Зеленський передав для оприлюднення колишньому нардепу Андрію Деркачу запис розмови 5 президента України Петра Порошенка та чинного президента США Джо Байдена.

Чомусь не здивований. Хтось вірить в чесність боневтіка? Порядність, патріотичність, сміливисть? Ці чесноти про нашого препиздента?
artem0dzyga 
Забанено
Забанено

2024-12-02 00:56  
Дубінський: "Слава Україні!" - "нацистське ґасло"

Відео Facebook
kinderella 
Поважний учасник

Востаннє: 29.01.25

2024-12-02 00:56  
Тобто дубінський сказав, що зеленський передав державні документи агенту фсб деркачу? І зеботи це толерують? Ну звичайно, для них зечмо - світочь, бох!
artem0dzyga 
Забанено
Забанено

2024-12-02 01:01  
Цитата:
У спробах дискредитувати незручних чиновників і посадовців Олександр Дубінський називає їх «соросятами» та «грантожерами». Хоча сам мав громадську організацію та отримував гранти США.

Джерело:
https://censor.net/ua/resonance/3193439/denys_bigus_dubinskyyi_yakyyi_rozpovidaye_pro_svoyu_svyaschennu_borotbu_proty_sorosyat_kilka_rokiv_mav
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-02 01:03  
Цитата:
Нормальна інфа , навіть нічого нового ...🤡гундосий мавр , здав пів України ,знищив сотні тисячь українців ,зеленський мавр , зробив свою справу...мавр може вже їти ...

Цитата:
Все, що тепер Дубінський з метою помсти говорить, тільки підтвердження того, що вже і так давно гуляє в інфопросторі.

Цитата:
А що трапилось?Зелені пацюки вже почали жерти один одного в банці.....Мені здається, що ми на порозі великого шухеру серед цих пацюків ,і дедалі буде все цікавіше. Дай Боже щоб тільки не затонув той корабель якому вони вже прогризли дно, і на його місток встиг піднятись керманич який його врятує...
artem0dzyga 
Забанено
Забанено

2024-12-02 01:17  
Олександр Дубінський в 2014 році придумав фейк про «повій на Майдані», – Bihus.Info

Цитата:
Журналісти Bihus.info оприлюднили переписку Дубінського з Ольгою Семченко, главою медіахолдингу «Вести» і громадянською дружиною міністра доходів і зборів Олександра Клименка в уряді Януковича-Азарова. Дубінський, за даними журналістів, на замовлення команди Януковича розписав план «чорної» кампанії проти Ревоюлюціїї гідності, який, крім іншого, передбачав відомий фейк «про повій на Майдані», а також поширення негативної інформації про одного з лідерів Майдану Віталія Кличка. Так, за сценарієм Дубінського було знято постановочний відеоролик за участі повій, які розповідали про те, що надають секс-послуги учасникам Євромайдану, зокрема членам партії «Удар».

Джерело: https://bihus.info/dubinskyj-prodyusuvav-fejk-prostytutky-na-majdani-dlya-otochennya-yanukovycha/

Цитата:
У жовтні 2020 року Центр протидії корупції, який очолює Віталій Шабунін, заявив, що у декларації про доходи Олександра Дубінського - не вся інформація про майно.

У ЦПК припускали, що частина майна записана на його матір і колишню дружину.

Суперечлива інформація про майно депутата вперше з'явилася у 2019 році, коли журналісти "Bihus.infо" оприлюднили результати розслідування про те, що Олександр Дубінський володіє значною кількістю квартир і автомобілів
.

Джерело: https://bihus.info/rodina-nardepa-vid-slugi-narodu-dubinskogo-volodie-dvoma-desyatkami-avto-i-mae-cilu-kolekciyu/

Нардеп від «Слуги народу» публічно погрожує журналісту, який розслідував його діяльність (фото)

Цитата:
Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський публічно погрожує журналісту-розслідувачу Денису Бігусу. Погрози нардеп пише просто на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Дубінський методично натякає на проблеми, які будуть у Дениса Бігуса.

«Денис Бігус, рогуль, спиш?», – написав нардеп 14 жовтня о 21 години вечора
.

Джерело: https://glavcom.ua/news/nardep-vid-slugi-narodu-publichno-pogrozhuje-zhurnalistu-yakiy-rozsliduvav-yogo-diyalnist-foto-711455.html
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-02 01:24  
artem0dzyga
це ми знаємо, дубінський сидить в сізо. Коли зрадники України зеленський, єрмак, татаров, подоляк, кравець та інші будуть поряд з ним, за гратами?
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 224, 225, 226  наступна