Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 150, 151, 152  наступна
Автор Повідомлення
airbites 
Забанено
Забанено

Востаннє: 02.12.24

2024-11-30 21:41  
artem0dzyga написано:
Щоб довіряти чи прислуховуватись

Я вірю білецькому, пороху, стерненку, чмуту, притулі, азову, яніні, залужному та багатьом іншим.

Я не вірю зеленському, єрмаку, татарову, подоляку, сирському, содолю, вілкулу, тєрехову, лєщенку, золкіну, та іншим зрадникам.

Додано через 10 хвилин 16 секунд:

НАДСКЛАДНА СИТУАЦІЯ / ВІЙСЬКА КНДР / МОБІЛІЗАЦІЯ і СЗЧ / ПЕРЕГОВОРИ – АНДРІЙ БІЛЕЦЬКИЙ

Night_Hawk 
VIP

Востаннє: 26.12.24

2024-11-30 21:42  
kinderella написано:
В голові у вас шурупи.

І от нафіга починати з образ, коли далі говорите те ж саме що і я маю на увазі?
artem0dzyga 
Свій

Востаннє: 20.12.24

2024-11-30 21:47  
airbites написано:
Я вірю білецькому, пороху, стерненку, чмуту, притулі, азову, яніні, залужному та багатьом іншим.

Тож той 'міцний фундамент', на якому тримається ваша довіра до цих людей, ґрунтується лише на одній вірі?)
kinderella 
Поважний учасник

Востаннє: 24.12.24

2024-11-30 21:49  
Night_Hawk

Ні, ви не те саме говорите. Ви говорите що шурупи не туди вкрутили, вони краями пошкодили упаковку і порох не згорає як слід.

А я кажу що не в шурупах проблема, міна загалом не придатна, не тільки через порох. Влада зелених зрадників не здатна вести нас до перемоги.
airbites 
Забанено
Забанено

2024-11-30 21:57  
artem0dzyga
Життєвий досвід, знаєте таке.

Більшість моїх знайомих, ті що національно свідомі зараз в зсу або волонтерять.

А знайомі, ті що кричали що зеленський класний чувак, після виборів все вирішить, з пуйлом домовиться, зараз никаються, ухілянти. В дискусії не вступають, про какуюразніцу не згадують.
artem0dzyga 
Свій

2024-11-30 22:21  
airbites написано:
Життєвий досвід, знаєте таке.

І що, цей ваш життєвий досвід, спирається чи зводиться, виключно на віру? Віруючий? Wide grin

Додано через 5 хвилин 14 секунд:

airbites написано:
А знайомі, ті що кричали що зеленський класний чувак

Для мене ніколи не існувало іншого класного чувака, окрім мене Wide grin Wink (2)
airbites 
Забанено
Забанено

2024-11-30 22:36  
Ви не розумієте взагалі слів. Мабуть треба підрости.

Я все написав.
ambonda 
Поважний учасник

2024-11-30 22:39  
Зміна командування Сухопутних військ ЗСУ. Юрій Бутусов. ВIДЕО

Як повідомляє Цензор.НЕТ, головний редактор Юрій Бутусов під час стріму на ютуб-каналі Бутусов плюс розповість про своє бачення і перспективи кадрових змін, які відбулися нещодавно в Сухопутних військах ЗСУ.

artem0dzyga 
Свій

2024-11-30 22:56  
airbites написано:
Ви не розумієте взагалі слів. Мабуть треба підрости.

Перед нами, пані та панове, справжній майстер у мистецтві риторики! Зустрічайте його! Wide grin

airbites написано:
Я все написав.

А я, пане, завжди готовий прийняти виклик, та стрітися з вами у словесному фехтуванні Happy
ambonda 
Поважний учасник

2024-11-30 22:59  
Так ви даунські питання не питайте. Віра вірська, крим кримський. Дитячий садок!

Розкажіть нам, "класний пацан", для чого людині реєструватись на трекері і нічого не вантажити?
artem0dzyga 
Свій

2024-11-30 23:10  
ambonda написано:
Так ви даунські питання не питайте. Віра вірська, крим кримський. Дитячий садок!

О-о, ласкаво прошу до столу!) У вас дуже витончена лексика — цьому десь навчають? Happy

ambonda написано:
Розкажіть нам, "класний пацан", для чого людині реєструватись на трекері і нічого не вантажити?

Ця дія, чи краще сказати - бездія, порушує котресь з правил введених на цьому ресурсі?)
ambonda 
Поважний учасник

2024-11-30 23:16  
artem0dzyga написано:
Ця дія, чи краще сказати - бездія, порушує котресь з правил введених на цьому ресурсі?)

Це пояснює для чого людина за клавіатурою знаходиться на сайті.
artem0dzyga 
Свій

2024-11-30 23:21  
ambonda написано:
Це пояснює для чого людина за клавіатурою знаходиться на сайті.

Ну, це очевидно щоб брати участь у спілкуванні на форумі цього ресурсу - потрібна клавіатура.

Цікаво, а скільки завантаженого та розданого, приховує ваш профіль?
ua_man 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.12.24

2024-11-30 23:38  
Ви дискусію почали реакцією на відео інтерв'ю з Білецьким. Ви подивились це відео? Що можете сказати по суті піднятих ним питань?
ecover.to 
Поважний учасник

Востаннє: 23.12.24

2024-12-01 00:38  
написано:
Я вірю
написано:
Я не вірю

А в Бога ви вірите чи не вірите? З цього треба починати. А так, яка мені різниця в кого з політиків, чиновників, військових, журналістів ви вірите чи не вірите? Ви хто такі? Водії стареньких радянських диванів. У флудильні випадкових людей нема. Повірте моєму досвіду: тут всі свої. Кого тут агітувати?

ua_man написано:
Ви подивились це відео?

Тут ніхто нічого не читає, не дивиться. Достатньо прочитати заголовок, а відповідь (реакція) завжди одна: дурень, дебіл, зрадник... Я зараз викладу відео на дві години, подивитесь?
ua_man 
Забанено
Забанено

2024-12-01 00:55  
Я подивився, ви здається запостили відео золкіна, не все. Але суть я вловив. Якісь юні блогери без жодного розуміння про військову справу ведуть розмови з золкіним про міни, боєприпаси, допомогу заходу та геополітику.

Говорили про все і ні про що, ніяких фактів про неякісні міни не заперечили.
Але дуже критично та брудно пройшлись по тим, хто підняв це питання. Тобто винні не держава, яка виробила і не перевірила зброю, а Бутусов і Ніколов.
Це вони мутять воду, сподіваються на політичні бали. Дуже замовне відео. Медіакілерство в народі називається.
ecover.to 
Поважний учасник

Востаннє: 23.12.24

2024-12-01 01:36  
ua_man написано:
винні не держава, яка виробила і не перевірила зброю, а Бутусов і Ніколов.

ua_man написано:
Дуже замовне відео. Медіакілерство в народі називається.

Держава - це ми всі. А тут винні конкретні люди. Хтось виготовляв, хтось приймав, хтось транспортував, хтось зберігав... Не плутайте. Ви ж не держава. Дочекайтесь висновків спеціалістів. Бутусов і Ніколов не військові, не спеціалісти - вони журналісти. І не було у нас виробників боєприпасів, військової техніки, майже не було, тож все може бути. Але якщо ви “віруючий”, будь ласка, вірте, хіба я вам бороню...
Вірте! А я піду посплю.
ua_man 
Забанено
Забанено

2024-12-01 01:57  
До чого тут, що думає Бутусов? Ця ваша маніпуляція вірю чи не вірю. Я бачу на відео які міни дали військовим.

Бутусов отримав запит від військових, які бояться підняти це питання в пабліках про неякісні міни конкретного виробника. Не всі міни браковані, інших виробників вони стріляють і не заважають ні шурупи ні сира погода.

Бутусов провів розслідування, хто замовляв, кому, хто перевіряв виробників, хто приймав товар. І озвучив прізвища посадовців, які відповідальні за роботу цього механізму. Це міністр оборони і стратегпрому, а там хто стояв на шуруповерті, не так важливо. Важливо хто просрав мільярди наших податків.
Журналіст дав інформацію, після якої дбр не може сказати, що вони сліпі, мають відреагувати. Але навряд вони щось накопають, знову ж дах єрмака не дозволить виявити злочинців. Всі бояться зеленої влади, справедливості годі чекати.

Проти Содоля начштабу Азову подав офіційну скаргу, дбр мало відкрити провадження по закону. Не відкрили. Було рішення суду, де дбр зобов'язали відкрити справу Содоля. Дбр не відкрила. Це про державу і прізвища винних у злочинах. Державні органи не запобігають злочинам, не боряться з ними, а прикривають. Тому всі питання до зеленського, чому він тримає злочинців при владі? Не один рік. Якщо він покриває злочини, то сам є злочинцем. Десь тут про це вже писали.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

2024-12-01 08:54  
Пане, та не є ви об'єктивними, не приписуйте собі цю чесноту. Ви маніпулюєте, даєте абсолютно суб'єктивні оцінки які мінімум, а так просто граєте словами і спускаєтесь до рівня обзивань.
Щоб не бути голослівним, обгрунтую свої слова винятково написаними вами:
"ж дах єрмака" - який дах, до чого тут єрмак?
"зеленої влади" - від цього аргументу усі суди одразу стануть на ваш бік!
"юні блогери без жодного розуміння" - є якесь мірило? хто його вів, бутусов?
"Але дуже критично та брудно" - їм не можна, а вам і решті можна?
"Дуже замовне відео" - ваша абсолютно суб'єктивна оцінка.
ua_man 
Забанено
Забанено

2024-12-01 12:35  
А ми не в суді. Звичайно фактів що замовив відео золкіну офіс президента і сам єрмака чи Зеленський в мене немає. Такі факти можуть отримати тільки спеціальні служби прослуховуючи посадових осіб. Для цього їм треба отримати дозвіл суду.
Я роблю свої висновків про злочини зеленої влади на основі їхніх же признань на камеру.

Те що країна втратила 14 мільярдів податків, бо Зеленський тягнув з підписанням закону. Яким тут треба бути спеціалістом, яку треба провести експертизу, щоб зрозуміти це. Президент позбавив бюджет України 14 мільярдів, свідомо, несвідомо, у з змові, самостійно, ці деталі має встановлювати слідство. Мені, як громадянину, зрозуміло, що президент не зацікавлений в наповненні бюджету після цих дій

Розслідування по вагнеріацям. Зеленський сам сказав на відео що зателефонував Лукашенко і попередив про літак з вагнеріацям. Це Бутусов придумав, чи всі бачили своїми очима?
Для мене це факт державної зради. Який має бути розслідуваним.

Але всі події кримінального характеру вищих посадових осіб наближених до президента, або з ним самим, не розслідуються. Звідси випливає висновок, громадяни бачать на відео елементи злочину, розслідування не проводиться, значить влада зеленського покриває ці злочини, не дає можливості їх провести.
ambonda 
Поважний учасник

2024-12-01 14:02  
Слуга народу Яцик заявила про підтримку Вікторії Спартц, яка вимагає звільнення Єрмака.

За словами нардепки, представниця республіканців мала на увазі саме консолідацію усіх: і посадовців, і людей, переведення економіки на воєнні рейки, виробництво боєприпасів.

Адже на Заході звертають увагу на проблеми України у сфері оборони.

"Заклик був не до "мобілізації жінок і дітей", а до загальної мобілізації країни, державницької позиції чиновників, неприпустимість корупції.. і єдину мету Перемоги для всіх…

..а не те, що ОПшні канали вихопили з контексту і тим самим переводять акценти з критики дій президента на питання мобілізації", - прокоментували на своїй сторінці Яцик. Джерело: https://censor.net/ua/p3522785

Джерело: https://censor.net/ua/p3522785
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 15:05  
Американці винні?..

Юрій Касьянов
Офіцер ЗСУ. Радіоінженер, спеціаліст з аеророзвідки, заснувник громадського дослідно-конструкторське бюро безпілотної авіації “Matrix-UAV”

Останнім часом читаю багато претензій до наших американських (і не тільки американських) друзів: зброї дають мало, грошей дають мало, вимагають знизити мобілізаційний вік, у НАТО не беруть, і взагалі мудаки. Байден мудак, Трамп мудак, і цей, як його, Ілон Маск, - особливий мудак.

Давайте розберемося. А чому, власне, американці повинні нам допомагати? Ах, так - Будапештський меморандум. Фігня на пісному маслі. Єдиний пункт, який вартий уваги в цьому документі, це пункт номер 4, який декларує зусилля з «надання допомоги у разі, якщо Україна стане жертвою акту агресії або об'єктом загрози агресії із застосуванням ядерної зброї». І що, на нас хтось напав із застосуванням ядерної зброї? Будь-яка інша агресія не рахується. Не беруться до уваги навіть принципи ООН - організації, яка давно себе дискредитувала, не зробивши нічого для засудження російської агресії.

Усі, хто сподівається на якісь міжнародні угоди, меморандуми, конвенції - дурні. Росія теж із нами підписувала договори про вічну дружбу і мир. Усім у світі на це начхати (віддавна), будь-які міжнародні угоди не діють більше року з дня підписання. На жаль. Світ жорстокий.

Ок Припустимо, що в України є ядерна зброя. Припустимо, що ми її не віддавали РФ, як і не віддавали крилаті ракети і бомбардувальники. Перше запитання: чому не віддавали? Точніше - чому віддали? Я щось не пригадую жодної акції протесту проти відмови від ядерної зброї і передача стратегічних бомбардувальників і ракет росії. Адже всі були згодні, так?.. Газ в обмін на ядерні бомби?.. Влаштовувало?.. Чого ж ви тепер хочете?.. Американці винні?..

І що таке ядерна зброя?.. - Це аж ніяк не гарантія миру, якщо ви не готові її застосувати. Дивіться: Путін уже й доктрину свою змінив, і двічі світ лякав атомною бомбою (Медведєв частіше), а досі ядеркою не вдарив. Чому?.. - Тому що стрьомно. Тому що з 1945 року цього ніхто не робив. Тому що це означає відкрити скриньку Пандорри і запустити Апокаліпсис. Тому що на одну кілотонну нашої ядерної зброї росія відповість мегатоннами. І Україна просто випарується. Перемога?.. Ви божевільні?.. Якщо ні - забудьте про атомну бомбу.

А тепер перестрибнемо за допомогою машини часу в зиму 2021-2022 років. Скільки разів старий Байден виходив до мікрофона, щоб попередити нас про прийдешню війну? Скільки разів ви його посилали?.. Пам'ятається, один шановний громадянин, член парламенту і голова фракції заявив тоді, що американці брешуть, провокують війну, і таке інше... Де тепер сидить той громадянин, у якому СІЗО?...

Ні, звісно, це все американці винні, привчили нас до демократії та західних цінностей, а воювати за нас не хочуть. Тільки якби тоді, взимку 2021-2022 років ми не хернею страждали, мріючи про шашлики на травневі, а мобілізували б армію, висунули б її на напрямки удару ворога, замінували б Чонгар і Чорнобильську зону, роздали б патріотам зброю, чорт забирай, ворог просунувся хоча б на десять кілометрів. Хто винен, що так не вийшло? - Звичайно ж, американці.

І зараз, коли Захід, і ті ж американці закликають нас знизити мобілізаційний вік, тому що в усьому світі воюють і перемагають молоді, а не старі, ви знову кричите - "дайте нам спершу зброю, багато зброї, томагавки і ядерну бомбу, а тільки потім щось від нас вимагайте!"

А вони нічого не вимагають - вони закликають до здорового глузду, як і напередодні вторгнення закликали готуватися до війни. Це ми вимагаємо - «дай! дай!» - немов нам усі винні.

Ніхто нам нічого не винен. І якщо наші політики не хочуть ухвалювати непопулярні рішення в надії на крихітний шанс виграти вибори після війни, то вони жорстоко помиляються, і ціна цієї помилки - окупація всієї України, репресії, масові розстріли, висилки і безправ'я. Ви цього хочете?..

Американці надали нам безпрецедентну з часів війни у В'єтнамі військову та економічну допомогу. Євросоюз практично на 80% субсидує (оплачує) зарплати наших чиновників, вчителів, лікарів, пенсії наших старих. Усі прогресивні країни світу підтримують на плаву нашу енергетику та іншу інфраструктуру. Якби не ця допомога, вже сьогодні б долар коштував би 500 або 1000 гривень, у країні лютував би голод, і в нашої армії не було б жодного снаряда.

Може, досить плювати в колодязь, з якого ми п'ємо воду? Ілон Маск, який дав Україні чудодійний Старлінк, який став запорукою успіху майже всіх наших військових операцій, тепер - ворог нації. Ви не охрініли?!!.. Де наші українські старлінки, де наші українські військові заводи, де наші українські снаряди, де наші українські мінометні міни?... Відомо де...

Язик прикусіть, і мовчіть, недоумки.
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1

2024-12-01 17:20  
airbites написано:
Юрий Касьянов

коли копіпастите трохи дивіться що, у нас війна між іншим
для чого взагалі ці "плахти" тут викладати? тут не медіацентр.
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 17:35  
airbites написано:

Юрій Касьянов
Офіцер ЗСУ.

kryk-v.ya. написано:
у нас війна між іншим

kryk-v.ya, А! У вас війна? А в Касьянова лебеді на озері.

А де саме ви воюєте?

Додано через 4 хвилини 12 секунд:

Він якраз і пише про сучасне, про те що Литвин по команді зеленої шобли поносить американців. А зеленський якраз перед цим казав, що без допомоги американців Україна програє. І такий треш від команди ОП.
kryk-v.ya. 

2024-12-01 17:43  
airbites
ви скопіювали на москальській а тепер помилку виправили, а шо сі стало? не зауважив відразу,
ще не хватало щоб я з ботами тут дискутував
airbites написано:
А де саме ви воюєте?

я вдома не на фронті, а от де ти, мені якось похуй, бо ти і так бот, яких тут сотні, нічого не роблять хіба пиздять.

Додано через 2 хвилини 21 секунду:

airbites написано:
Він якраз і пише про сучасне,

і на це мені пох...капець новина, "америку відкрив".
airbites 
Забанено
Забанено

2024-12-01 18:07  
kryk-v.ya. написано:
ви скопіювали на москальській а тепер помилку виправили

Як написали на першоджерелі так і скопіював. В чому проблема, в літері "і" чи "и"? Це має якесь значення?
Чи має значення те про що написав офіцер ЗСУ. Про нього можна прочитати, що він зараз робить. А про вас ні. І те що ви пишите що інші боти, можна сказати і про вас.
ambonda 
Поважний учасник

2024-12-01 18:13  
kryk-v.ya. написано:

я вдома не на фронті, а от де ти, мені якось похуй, бо ти і так бот, яких тут сотні, нічого не роблять хіба пиздять.

і на це мені пох...капець новина, "америку відкрив".

Всі помітили, які зеботи агресивні, не культурні?
kryk-v.ya. 

2024-12-01 18:38  
ambonda написано:
Всі помітили

хто всі??? ти шо ботяря подумав що тебе хтось до уваги мабуть бере, чи твої мантри хтось читає???
можете всі хто тут "відпрацьовує", сильно не старатись, тут і так нікого нема, хіба що ваших кураторів.
ambonda 
Поважний учасник

2024-12-01 18:50  
Всі читачі форуму.
Вам є що сказати по суті статті Касьянова? Чи взагалі по суті ситуаціїї в Україні?
Чому ви переводите на особисте? Всі боти, куратори ботів, а ви заслужений користувач трекера з 10 чи якогось року. Де підтвердження що ви це ви, а не зламаний кимось профіль.
kryk-v.ya. 

2024-12-01 18:52  
ambonda
іди геть звідси, і не сміши людей.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 150, 151, 152  наступна