Флудильня №4

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 286, 287, 288  наступна
Автор Повідомлення
ecover.to 
VIP

Востаннє: 14.03.25

2024-11-20 01:12  

Додано через 2 години 1 хвилину 18 секунд:

Коли чоловіки втекли:
https://www.youtube.com/shorts/OC6nhwT1mj0
ecover.to 
VIP

2024-11-20 17:04  
kryk-v.ya. 
Попереджень: 1

Востаннє: 16.03.25

2024-11-20 22:29  
anutavh написано:
які безтолкові люди обрали клоуна під час бойових дій.

ага, тобто 73% ідіотів, один ви і ваша група підтримки розумні, а був вибір, тобто з кого обирати, щось варіантів і не дуже було?
anutavh написано:
Потім він згорнув ракетну програму, розробку нових видів зброї і ми опинились без захисту у 22 році.

все зеленський винний у всьому, а до нього ми 30 років просто процвітали.
anutavh написано:
За те дороги класні, добре на них накрали слуги урода.

краще жити в болоті? ну і якщо є у вас інфа про розкрадання, то чи ви писали заяву в поліцію? може відповідь прийшла?
revolved написано:
А чого ж мости через Чонгар не підірвали?

мені теж дуже цікаво, чому???
revolved написано:
Чого Баканов не сидить за зраду?

теж цікаво? і чому?
revolved 

Востаннє: 27.11.24

2024-11-21 00:29  
Таке написав популістичне лайно, читати противно. Ви писали в поліцію? А що громадянин має писати про мільярдні розкрадання? В нього є доступ до якихось схем і документів? А на хера нам прокуратура, рахункова та інші покидьки, які отримують по 50000-100000 зарплатню і мають слідкувати за цим.

Ще цікава відмазка зебілів, які кажуть про папєрєдніків, ви за свій термін відповідайте.
Якщо були питання до них, знову ж у зеленого була вся влада і можливості. Були заведені десятки кримінальних справ проти Порошенка і не одна не показала злочин. Так що не брешіть, зелені ворюги. Прийде час, за все відповісте перед судом.

Додано через 4 хвилини 40 секунд:

Просрали наступ орків влада зеленського, захват Херсонської, Запорізької, Луганської та Харківської областей заслуга зеленої влади.

Додано через 3 хвилини 45 секунд:

Про дороги, при всіх президентах будували дороги, але не всі президенти жили під загрозою війни для країни. І знову зелена брехня і маніпуляція, ви хочете жити в болоті!? Ні, хочу жити там де президент не бреше і не приводить із собою команду крадіїв.
anutavh 
Свій

Востаннє: 15.02.25

2024-11-21 00:41  
kryk-v.ya.
Для чого ви ганьбитесь і кажете на чорне біле? Це так діє пропаганда?

Я і моя команда!?

Це я і моя країна потирпає від зеленої непрофесійної влади. Вони такі тупі, що навіть красти не вміють без слідів, навіть слідкувати за опонентами щоб не спалити контору.

Так ладно самі тупорилі, так хоч вчиться, слухайте розумних людей, читайте книги! Ні, головне піар, аплодисменти для "всемогутнього" це головне.
General Franko-Safon 
VIP

Востаннє: 06.03.25

2024-11-21 00:46  
kryk-v.ya. написано:
а був вибір, тобто з кого обирати, щось варіантів і не дуже було

Це брехня, що у 2019 році не було вибору між Порошенком і Зеленським. У першому турі у бюлетені було 37 осіб, в тому числі й цілком гідні люди. Але 73% мудрого наріду проголосували саме за Зеленського
ecover.to 
VIP

2024-11-21 01:17  

Додано через 7 хвилин 51 секунду:

General Franko-Safon написано:
Це брехня, що у 2019 році не було вибору між Порошенком і Зеленським. У першому турі у бюлетені було 37 осіб, в тому числі й цілком гідні люди. Але 73% мудрого наріду проголосували саме за Зеленського

А що то було? Фальсифікація? Містифікація? Галюцинація? Масовий гіпноз?
Все ж так добре було? Чого “мудрому наріду” не вистачало?

Додано через 2 хвилини 12 секунд:

Не за тим бараном пішли.
General Franko-Safon 
VIP

2024-11-21 01:17  
ecover.to
незрілість/навіювання/само навіювання/зрада.
ecover.to 
VIP

2024-11-21 01:21  
незрілість/навіювання/само навіювання/зрада.

Передчуття Трампа.

Додано через 1 хвилину 30 секунд:

А та пара ботів-близнюків зовсім не грамотна.
General Franko-Safon 
VIP

2024-11-21 01:26  
ecover.to
Трамп вже був при владі.
ecover.to 
VIP

2024-11-21 01:42  
General Franko-Safon
Все почалося з Америки.

Додано через 8 хвилин 2 секунди:

Трамп повернувся. Трамп все виправить.
kryk-v.ya. 

2024-11-21 10:34  
anutavh,revolved
панове, вам для початку треба зробити великий "вдих" а потім УВАГА..."видих" Happy
я не писав щоб вас якось образити, але ви все пишете як під "копірку",
якщо взяти і глянути флудильню за 2015 рік то суть постів і дискусій буде на 99,99% схожа,
а суть в чому на мій погляд, я так само не в захваті від Зеленського, хоч і голосував за нього, але "ну і шо"?
йдеть про те що не з нього всі наші негаразди почалися, і не він все зруйнував,
от чому тоді за нього проголосували і його вибрали, якщо ви кажете що були і інші? то хто винен? може все ж таки ми самі? не треба почати самим з себе...не платити "на лапу" лікарям, поліцаям, податківцям, викладачам у вузах, в школі вчителям, і купі-купезній різних інстанцій...жити чесно і на зарплату...
а якщо не влаштовує, то на мітинг і на майдан, і вимагати змін, як написано в законах і конституції.
revolved 

2024-11-21 12:03  
Зараз майдан і вибори заборонені, тому можна і треба тиснути тут і на інших майданчиках, щоб влада почала боротись з корупцією реформувала армію і нарешті наймала на роботу до себе не дуполизів, а професіоналів своєї справи.

І все це треба зробити як най скорше, щоб не втрати країну через тупого самозакоханого віслюка.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2024-11-21 12:05  
І повернути ГЕТЬМАНА!
Wide grin
revolved 

2024-11-21 12:08  
І прибрати клоунів і ляпалок не в тему.
Arsenfpu 

2024-11-21 12:10  
Без базара.
revolved 

2024-11-21 12:10  
Спочатку пише якусь дурню, а потім сподівається на адекватну відповідь. Клоун.
Arsenfpu 

2024-11-21 12:11  
Важко жити коли навколо клоуни Happy
ambonda 
VIP

2024-11-21 12:20  
Шлях в нікуди

Gallup зафіксував невтішний тренд: все більше українців зневірюється в перемозі. Оскільки інші цілі війни не сформульовані та не озвучені, природно що запит на негайним мир зростає.

Якщо боротися з цим трендом масовою мобілізацією та збільшенням чисельності Сил оборони України, це спровокує наслідки, протилежні тим, які очікують мої друзі Юрий Касьянов чи Марія Берлінська.

Бо мобілізація (ресурсів, економіки, державних інституцій і врешті-решт простих громадян) корисна, коли народ довіряє політичному проводу країни і вірить у досяжність поставлених цілей. Або відчуває екзистенційну загрозу від ворога собі особисто, своїй родині та своєму майну.

Ані першого, ані другого фактора в Україні, на жаль, немає. Аби знову переконати українців, що пуйлу потрібні не Крим та Донбас, а перетворення України на Малоросію, а українців – на малоррсів, саме він (а не ми) має публічно відмовитись від зупинення війни. Причому не на словах, а після офіційної консолідованої пропозиції України та її західних партнерів про припинення вогню по лінії розмежування (з обговоренням нюансів та деталей).

Тобто саме путін має відмовитись від мирних перемовин чи зірвати їх, аби відродити в українцях відчуття екзистенційної загрози і мотивувати нас битись далі. Аби "перемога або смерть" знову стало не красивою метафорою, а актуальним вибором кожного. Як навесні 2022. В противному разі запит на мир тільки зростатиме і суспільство тиснутиме на того, на кого може, тобто на українську владу.

А якщо масова мобілізація співпаде з висхідним запитом на якнайшвидше припинення війни, в країні складеться класична революційна ситуація, коли запит низів прямо суперечитиме примусовій політиці верхів. Тоді питання полягатиме лише в тому, коли вибухне ця гримуча суміш.

Збільшення кількості людей у камуфляжі без радикальної реконструкції української держави, без перетворення пострадянської армії в сучасне українське військо, без відновлення суспільного договору між владою та громадянами, без задоволення запиту на соціальну справедливість – лише плодитиме кількість СЗЧ, калік, кинутих державою напризволяще, та потенційних заколотників, які зачаїли глуху злобу на тих, хто послав їх помирати за "прокурорів, мажорів, мсеківців, депутатів, чиновників та ментів".

В цій ситуації значне збільшення кількості мобілізованих (за всієї обʼєктивної потреби у свіжій крові на фронті) зіграє радше в мінус, а не в плюс.

Бо підштовхне країну до повторення трагедії 1917 року, коли мільйони людей у військовій формі повірили популістам-горлопанам, втратили віру в політичний провід країни та розуміння цілей війни – кинули фронт і пішли додому. Бо бути просто "гарматним мʼясом" ніхто не хоче. А охочих воювати за Україну будь-де, будь-коли і за будь-яких обставин залишилось критично мало.

Тому аби продовжувати війну, Україні та українцям потрібний новий імпульс. Яким може стати або зміна влади, що відродить надію на краще майбутнє цієї країни і відновить довіру до політичного проводу, який її у це майбутнє веде. Або неприйнятні умови путіна на переговорах та/чи велика поразка на фронті, яка перетворить "далеку війну" на безпосередню загрозу життю, здоровʼю та майну кожного українця.

Але перед тим, як знову підняти на знамена гасло "перемога або смерть", нам потрібно усвідомити, що без радикальної реконструкції України вірогідність колапсу української державності щодня зростатиме, а шанси на перемогу танутимуть, наче сніг навесні.

Геннадій Друзенко
правник, доброволець, співзасновник та президент ПДМШ ім. Миколи Пирогова

Додано через 1 хвилину 55 секунд:

Служити будуть всі

Я бачу в суспільстві тотальний запит на справедливість.

Бачу, як навіть в дуже дієвих, порядних, патріотичних людей опускаються руки від новин про прокурорів-інвалідів, про кілограми кешу в матрацах мсеківців, про депутатів батальйону "Монако" і так званих "волонтерів" на Ламборджині.

Російські спецслужби бачать наші розколи, і б'ють своїми ІПСО саме туди де боляче, щоб розколоти ще більше. Стратегія зрозуміла, я б на їх місці робила так само. Знаходь те, що роз'єднує, щоб вони не відчували себе один народом. Щоб ділились на багатих і бідних, виїзних і невиїзних, заброньованих і зобов'язаних, знедолених і при посадах, гаруючих нон-стоп на перемогу - і тих що вічно за спинами, по найдорожчих ресторанах.

На тих, що пошматовані осколками в мерзлих окопах - і тих, що з ескортом на дорогих фуршетах.

І тут дуже не вистачає трьох слів.

Всього трьох, але сказаних зі стратегічного рівня, від керівництва держави.

Сказаних не для красивих фраз, не для того щоб завтра забули. А з тим, що це буде виконано, навіть якщо комусь це дуже не сподобається.

Це має бути сказано і зроблено, жорстко, але по дорослому і чесно.

Всього три слова: Служити будуть всі.

Депутати, судді, прокурори, чиновники, мсеківці, мери, олігархи, їхні родичі і друзі. Бізнес партнери, міністри, бандити, контрабандисти, рок зірки, актори, директори підприємств і дипломати.

Байдуже. Всі. Всі мають пройти війну, не в тилу, а безпосередньо фронт.

Всі, по черзі, з ротаціями як мінімум один рік мають відчути, що таке війна.

Мені здається, якщо це буде чесно виконано - ці три слова відновлять віру. Ту віру, яка нас тримала в перші місяці війни. Ту, з якою ми відбивали Київ, Сумщину, Чернігівщину, Херсонщину, Харківщину.

Віра найсильніша зброя. Потрібно відновити довіру в нашому племені, довіру через справедливість.

Служити будуть всі.

P.S. можливо я чогось не розумію і помиляюсь. Тоді напишіть як ви це бачите. Але наскільки я відчуваю свій народ - зараз є масштабний і терміновий запит на справедливість. На те, щоб по чесному ділити тягар і страх війни.

Марія Берлінська
Керівник волонтерської організації

Додано через 1 хвилину 21 секунду:

Почитайте розумних людей, може й припинете нести маячню.
kryk-v.ya. 

2024-11-21 12:53  
revolved написано:
І все це треба зробити як най скорше, щоб не втрати країну через тупого самозакоханого віслюка.

сам пишеш взаємно виключені речі...ти хоть то читаєш що сам дряпаєш? просто неохота це все розписувати...до лікаря і то негайно, і це я культурно написав, щоб не ображати вашу честь та гідність.

Додано через 1 хвилину 34 секунди:

Arsenfpu написано:
І повернути ГЕТЬМАНА!

"камінь в мій город"??? звідки іронія...так жартувати не гарно.
ambonda 
VIP

2024-11-21 12:54  
kryk-v.ya.
А я помітила, що хворий ви. Чіпляєтесь до всіх по всьому форуму. Випийте ліки, мо допоможе.
kryk-v.ya. 

2024-11-21 12:59  
ambonda
вирішив познущатися з спільноти? хто ці простирадла читатиме, тим більше що ми це все вже давно "пережували" і виплюнули...америку явно не відкрив.

Додано через 1 хвилину 12 секунд:

ambonda написано:
Випийте ліки, мо допоможе.

та я пробував...не допомогло.

Додано через 1 хвилину 50 секунд:

Arsenfpu написано:
І повернути ГЕТЬМАНА!

п.с. до речі його не треба нікуди повертати, будуть вибори, от колись тай будуть, він сам балотуватиметься, і сподіваюсь виграє, от тоді пане Арсен і поржем разом. Happy
General Franko-Safon 
VIP

2024-11-21 13:05  
kryk-v.ya. написано:
от чому тоді за нього проголосували і його вибрали

бо нарід дурний і п'є багато.
kryk-v.ya. написано:
хоч і голосував за нього

рідкісний нині зразок чесності. зараз мало хто це визнає.
kryk-v.ya. написано:
може все ж таки ми самі

не треба перекладати свої політичні помилки на інших.

цікаво, як бидло нагодосує після війни.
Arsenfpu 

2024-11-21 13:07  
kryk-v.ya. написано:
"камінь в мій город"??? звідки іронія...так жартувати не гарно.

Ні. Жодним чином.
Я вважаю, що був 2019 рік. Були вибори. Народ обрав того, кого хотів. Час плине, але дехто застряв там. І не бажає йти далі. Це петро олексійович і його паства. Він до сих пір ходить обіжений, а вони впевнені, що люди проголосували так, бо дивились відповідний серіал і слухали новини 1+1.
Будуть нові вибори, де ми всі можемо показати діючому президенту на двері, якщо на той момент результати його діяльності будуть невтішними. Не впорався - вали. Саме так і сталося із "гетьманом". А нам тут виливають тони гівна із заяложених методичок цієї особи, наче ми з 14 по 19 рік жили десь на марсі і нічого не бачили.
Впевнений, що з'являться нові лідери в нашій країні. Вони є.
General Franko-Safon 
VIP

2024-11-21 13:17  
Arsenfpu
якраз я і жив в Україні в той час, і прекрасно пам'ятаю, як зебіли виливали з себе на мене тонни лайна з телевізора та інтернету про вальцмана, свинарчуків, наживання на війні, фабрику Рошен у бєлгороді та іншу кацапсько-олігархічну методичку.
особливо смішно згадати, як зебільне бидло весело переморгцвалось, белькочучи про вигаданого кацапами "вальцмана", ігноруючи єврейське походження самого Зеленського.
щодо нових лідерів, то у нас вже були і озимі люди, і нові обличчя, і молода команда. годі цих безглуздих фантазій і марень.
kryk-v.ya. 

2024-11-21 13:22  
Arsenfpu написано:
Він до сих пір ходить обіжений,

він йо...ий
Arsenfpu написано:
Впевнений, що з'являться нові лідери в нашій країні. Вони є.

саме так і буде, ні додати ні відняти.
не треба перекладати свої політичні помилки на інших.

навіть і не думав, просто констатував факт, виходячи з багаторічного електорального досвіду як рядовий виборець...
цікаво, як бидло нагодосує після війни.

ну от ви і самі відповіли...
все буде так само, якщо методи і засоби будуть ті самі.

Додано через 2 хвилини 51 секунду:

Arsenfpu
пане Арсен, під "гетьманом" я мав на увазі Залужного, а не вальцмана.
General Franko-Safon 
VIP

2024-11-21 13:23  
kryk-v.ya. написано:
він йо...ий

Зеленський йобнутий, бо навіть під час війни продовжує боротись з Порошенком, бо вірує, що буде переобраний і дико боїться будь-якої конкуренції.
Arsenfpu 

2024-11-21 13:31  
General Franko-Safon
А я чув про закінчення ато за пару тижнів, а побачив нескінченну війну.
Я чув про те, що у випадку обрання президентом хтось позбудеться продасть свій бізнес, але дізнався нові слова про сліпий траст.
Я чув про боротьбу з російським впливом, але побачив спільне збагачення з медведчуком.
Чи згадаємо про міністерство під одного мінстеця. Про те, як під юру підігнали закон аби він став генпрокурором. Про нескінченні приклади оборудок найближчого оточення лідера нації в оборонній сфері. Про реформи, які насправді робилися аби було і під тиском як ззовні, так і зсередини. І т.п, і т.д.
І ця особа знову тут пхається до влади. Але я провангую, шо їй ніц не світить. Навіть більше, можу розказати де воно буде потім Happy
kryk-v.ya. 

2024-11-21 13:34  
del
Arsenfpu 

2024-11-21 13:34  
дико боїться будь-якої конкуренції.

Це ви мабуть про петра олексійовича хотіли сказати....
Хто там дахами ганяв людей і у мішку вивозив у польщу? Та шо там говорити... порошенко навіть із своїми вінницьким посрався (гройсманом), бо дико боявся, що хтось посягне на булаву Happy
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 286, 287, 288  наступна