| Автор |
Повідомлення |
ua_man Попереджень: 2

|
2025-11-21 08:28 |
Зеленський сказав депутатам, що корупційний скандал "качають росіяни і трохи американці", - Железняк
На думку Володимира Зеленського, тему корупції в оточенні президента України штучно "качають" росіяне та американці. Про це Зеленський сказав під час зустрічі із народними депутатами фракції "Слуга народу".
"Качають зараз скандал росіяни, та і трохи американці приєдналися. Але ми знаємо хто це робить в середині, вже розслідуємо це ….хто працює над цим і дає американцям неправдиву інформацію", - навів слова президента нардеп фракції "Голос" Ярослав Железняк.
"Як я і говорив, навіть не думають звільняти Єрмака. Хоча були питання", - додав він.
 |
|
|
|
 |
serhiiiiii Частий відвідувач

|
2025-11-21 09:09 |
Зеленський обрав Єрмака
Мартина Богуславець
голова Антикорцентру "МЕЖА"
Зеленський НЕ звільнятиме Єрмака. Це його особисте рішення. Все. Це знак для усіх нас.
Сьогодні Зеленський обрав не усіх нас, а Єрмака, який покривав корупцію кєнта Міндіча.
📍1. Зеленський залишає Єрмака, бо так як він боїться втратити Єрмака - так само боїться втратити і свою посаду….
📍2. Зеленський залишає Єрмака аби той далі покривав корупційні потоки, як було з Міндічем.
Бо сьогодні ми отримали остаточні докази, що Єрмак був близьким другом останнього.
📍3. Зеленський залишає Єрмака аби той далі влаштовував сходки силовиків з СБУ, ДБР і прокуратурою аби ті політично переслідували і кидали в СІЗО детективів НАБУ.
📍4. Зеленський залишає Єрмака аби той давав вказівки ручному ДБР клепати справи проти антикорупційних активістів з журналістів.
Я боюсь за наше завтра. Я не хочу тут білоруського і грузинського сценарію |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 09:10 |
Зміна прізвища царського рішали нічого не дасть, якщо збережеться модель. Дроздов, Radio UA Chicago
|
|
|
|
 |
Mono2025 Поважний учасник

|
2025-11-21 10:35 |
| ivanychkafomin написано: | | Ті що "як тільки закінчиться війна в Україні, путін нападе на нас" |
Тут порохоботи бісяться в агонії, тому я напишу пізніше, бо вони все затирають своїми купами.
Додано через 7 хвилин 24 секунди:
У порошенка, мабуть, є серед радників психіатри. Вони йому порадили, як залучити до своїх лав психічно хворих людей.
Додано через 12 хвилин 49 секунд:
ivanychkafomin
а поки відкрию вам секрет: Європа боїться не путіна, не росію і навіть не США. Європа боїться Україну.
Страх буває корисним, він змушує худобу рухатися у правильному напрямку. |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 10:43 |
«Міндічгейт», відставка Єрмака, плівки НАБУ: суспільство не пробачить це Зеленському? | Гарань
|
|
|
|
 |
ivanychkafomin Попереджень: 1

|
2025-11-21 13:48 |
| Mono2025 написано: | | Тут порохоботи бісяться в агонії, тому я напишу пізніше, бо вони все затирають своїми купами. |
Гадаю не так далекий той час, коли купи залишатиме зелена шобла, рятуючись втечею.
| Mono2025 написано: | | У порошенка, мабуть, є серед радників психіатри. Вони йому порадили, як залучити до своїх лав психічно хворих людей. |
Нічого не знаю про "психічно хворих людей" у лавах пана Порошенка, зате знаю про колишніх зеків, бандитів, шахраїв та поплічників бойовиків у лавах Зеленського. Та й взагалі купа проросійського лайна. Таке важко перевершити))
| Mono2025 написано: |
а поки відкрию вам секрет: Європа боїться не путіна, не росію і навіть не США. Європа боїться Україну.
Страх буває корисним, він змушує худобу рухатися у правильному напрямку.
|
Президент Дональд Трамп, сам вкаже їм правильний напрямок. І не їм одним. А до поки - "Quiet, quiet, piggy".  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-21 15:12 |
| ivanychkafomin написано: | | Може Железняк "долучився" до людей які долучені до розслідування? |
Ти не знаєш, що незаконне розголошення даних оперативних розшукових дій є злочином і тягне за собою кримінальну відповідальність?
Кримінальний кодекс України
Стаття 387. Розголошення даних оперативно-розшукової діяльності, досудового розслідування
Додано через 47 секунд:
| ivanychkafomin написано: | | Президент Дональд Трамп, сам вкаже їм правильний напрямок. І не їм одним. |
Під паханом ходиш?
Додано через 1 хвилину 48 секунд:
| ivanychkafomin написано: | | Слава Президенту Дональду Трампу!!! Подяка за те що допомагаєте нам!! |
США використовують кошти, схвалені Байденом для допомоги Україні, для видобутку рідкісноземельних ресурсів
https://hromadske.ua/pivnichna-ameryka/255094-ssha-vykorystovuiut-koshty-skhvaleni-baydenom-dlia-dopomohy-ukrayini-dlia-vydobutku-ridkisnozemelnykh-resursiv
| Цитата: | Про це йдеться в повідомленні Міністерства війни США.
Міністерство оголосило про виділення гранту розміром 29,9 мільйона доларів за програмою Title III Закону про виробничу оборонну діяльність (DPA) компанії ElementUS Minerals, LLC (ElementUSA).
Ці кошти використають для розвитку заводу в штаті Луїзіана, який буде займатися розділенням і очищенням галію та скандію з промислових відходів. Компанія також проведе початкові роботи з розвитку на своєму об'єкті в штаті Техас.
Як зазначається, ця інвестиція фінансується коштом Закону про додаткові асигнування Україні від 2022 року. Нагадаємо тодішній президент США Джо Байден підписав закон про виділення Україні військової, економічної та гуманітарної допомоги на загальну суму в майже 40 мільярдів доларів.
Це не вперше Пентагон використовує кошти, виділені для допомоги Україні, на рідкісноземельні ресурси. Наприклад, у липні міністерство виділило 6,2 мільйона доларів на підтримку критично важливого виробництва вольфраму. А у вересні виділили 43,4 мільйона доларів на подальше виробництво трисульфіду стибію військового класу.
У грудні 2024 року кошти із Закону про додаткові асигнування Україні 2022 року також виділяли на зміцнення ланцюга постачання вольфраму. |
Додано через 4 хвилини 11 секунд:
ivanychkafomin
| Цитата: | | Звідки: З Вільної та Незалежної України |
Ти хоч розумієш, що ти пишеш? |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 15:16 |
ЗМІ розповіли деталі обшуку у Шабуніна влітку 2025 року: "Таку країну будують Зеленський та Єрмак".
Голова правління ЦПК оприлюднив відео, зняте під час обшуку у Чугуївському районі на Харківщині за місцем проходження військової служби активіста влітку 2025 року.
"На відео частинка мого обшуку, на якій ДБР заносить "якийсь розлочений айфон, який знайшли при вході". Це третя година обшуку, на перших секундах якого з кімнати втік підполковник СБУ з моїм телефоном в руках.
Подивіться цих кілька секунд – ось таку країну будують Зеленський/Єрмак", - зазначив Шабунін.
Голова правління ЦПК розповів "Слідству.Інфо", що чоловіка, який забрав у нього телефон, немає на відео з обшуку.
"Командування моєї бригади прямо назвали, що це підполковник Жусь, один з командирів, керівників ДВКР (Департамент військової контррозвідки СБУ. - ред.) на цьому напрямку", - сказав Шабунін.
Журналісти зателефонували Сергію Жусю, аби уточнити у нього, чи справді він був присутній перед початком обшуку на Харківщині 11-12 липня. Та чоловік сказав, що повинен доповісти про контакт з журналістами керівництву.
"Ви знаєте, я не готовий відповідати на ці запитання. Це не відповідає дійсності. Я повинен повідомити керівництву, що ви виходили на мене. У зв’язку з тим, що мене розшукує ФСБ, я повинен доповісти, що на мене був контакт. Може ви працюєте за вказівкою ФСБ?" - відповів Жусь.
Також він заперечив свою присутність за місцем обшуку на Харківщині і відповів, що прізвище Шабуніна йому не знайоме. |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 15:20 |
| ivanychkafomin написано: | | Ті що "як тільки закінчиться війна в Україні, путін нападе на нас" |
Коли закінчиться війна в Україні, війна почнеться в росії, точніше - розпад імперії. Чому ви вважаєте європейців дурними? Вони жлоби, але не дурні.
А щодо мене - я не читаю книжки російською. Я читаю англійською. І українською, звісно.
Додано через 2 хвилини 5 секунд:
скупії |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 15:26 |
Президент зробив фатальну помилку. Робота Верховної Ради паралізована | Андрій Осадчук
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-21 15:35 |
| ivanychkafomin написано: | | Нічого не знаю про "психічно хворих людей" у лавах пана Порошенка, зате знаю про колишніх зеків, бандитів, шахраїв та поплічників бойовиків у лавах Зеленського. Та й взагалі купа проросійського лайна. Таке важко перевершити)) |
Не знаєш?
https://www.chesno.org/politician/19537/
Герасимов Артур Володимирович:
| Цитата: | У 2012 році невдало балотувався до Верховної Ради як безпартійний самовисуванець у складі неформального об’єднання "Команда Сергія Шахова" на виборчому окрузі №51, що у Горлівці Донецької області. ЗМІ писали, що на цих виборах команда Шахова організувала схему підкупу виборців і була причетна до побиття опозиційного кандидата, який намагався присікти незаконне розклеювання агітації за Герасимова.1
За даними ЗМІ під час виборів за безпеку Герасимова та іншого члена команди Шахова Володимира Піддубного відповідав Ігор Безлер – на той момент відставний військовий та екскерівник ритуальної служби місцевого КП "Простір", який у 2014 році доєднався до російських бойовиків на Донбасі. Сам Герасимов пояснював журналістам, що у 2012-му Безлер не більше двох тижнів працював в його штабі водієм. Піддубний же в інтерв’ю визнавав, що Безлер фактично відповідав за безпеку команди Шахова. |
|
|
|
|
 |

|
2025-11-21 15:54 |
| ecover.to написано: | | Ти не знаєш, що незаконне розголошення даних оперативних розшукових дій є злочином і тягне за собою кримінальну відповідальність? |
Спершу потрібно довести що це саме той випадок. Прошу.
| ecover.to написано: | | Під паханом ходиш? |
А нащо ти вилизуєш пизду Зеленського?) Гм..
| ecover.to написано: | | 29,9 мільйона доларів |
Дякуємо Президенте!)
| Цитата: | | За даними Міністерства фінансів України, за 2022-2024 роки Україна отримала 30,240 млрд доларів бюджетної допомоги у державний бюджет. Окрім того, США виділили 20 млрд доларів кредиту, забезпеченого замороженими російськими активами, які вже надали Світовому банку у 2024-му і з яких 1 млрд вже був наданий. |
| ecover.to написано: | | Ти хоч розумієш, що ти пишеш? |
Що забажаю.
| Mono2025 написано: | | Коли закінчиться війна в Україні, війна почнеться в росії, точніше - розпад імперії. |
Вбогим розумом тільки і лишається звести руки до неба і вимолювати диво.
| ecover.to написано: | | Не знаєш? |
Наприклад:
https://www.chesno.org/politician/156509/
Макси́м Арка́дійович Бужа́нський (нар. 24 листопада 1974, Дніпро, Українська РСР, СРСР)— український політик, державний діяч і проросійський[1][2] блогер. Народний депутат України IX скликання від 25-го виборчого округу від партії «Слуга народу».[3]
| Цитата: | | 22 липня 2025 року проголосував "за" законопроєкт 12414, яким запроваджувалась залежність роботи НАБУ і САП від Генерального прокурора. Цей законопроєкт фактично ліквідував незалежність антикорупційних органів та перетворив їх на підконтрольні владі |
| Цитата: | У 2023 році Максим Бужанський єдиний серед нардепів Верховної Ради, хто голосував проти встановлення 8 травня Днем пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.
Того ж року Бужанський в етері телеканалу "Київ 24" відмовився говорити українською та відповідати на гасло "Слава Україні". На це зреагував секретар РНБО Олексій Данілов та зазначив, що в українських етерах тим, хто говорить російською не місце на телебаченні, політиці та в Україні.
|
| Цитата: | | Максим Бужанський намагався заблокувати розгляд закону про деколонізацію географічних назв в Україні та очищення країни від наслідків російської імперської політики. |
| Цитата: | | У 2019 році Бужанський в інтерв'ю для "Страна.UA" зазначив: "Единственный результат Майдана — легализация нацизма" та "Вести.UA": "Я не проголосую ни за одну партию животных с Майдана". |
| Цитата: | | Того ж року Бужанський назвав журналістку НВ Ольгу Духнич "тупою вівцею", а у пості Фейсбук образив батьків школярів свого виборчого округу. Також він використовував у своїх постах вираз: “грантоїди”, “соросята”, “порохоботи”. |
| Цитата: | Також Бужанський неодноразово висловлювався, що УПА та дивізія "Галичина" були під "нацистськими знаменами". Також зазначив, що нібито "Нюрнберзький трибунал визнав СС та всі її підрозділи злочинними організаціями. Міжнародний трибунал під час Нюрнберзького процесу не визнавзлочинною жодну організацію. Злочинними були визнані лише окремі групи в їх складі. Бужанський звертався до тодішнього міністра оборони Степана Полторака з вимогою пояснити участь військовослужбовців ЗСУ на перепохованні останків воїнів Першої Української дивізії “Галичина”.
Бужанський був автором законопроєкту № 2362 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо навчання державною мовою в установах освіти”. Він також неодноразово висміював Романа Шухевича і назвав Степана Бандеру "польським терористом". |
| Цитата: | | У 2015 році Бужанський зазначив, що не сприймає день створення УПА як свято. |
Додано через 3 хвилини 55 секунд:
| ecover.to написано: | | російських бойовиків |
https://myrotvorets.center/criminal/petrov-vladymyr-vladymyrovych/
 |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-21 16:07 |
| ivanychkafomin написано: |
якуємо Президенте!)
Цитата:
За даними Міністерства фінансів України, за 2022-2024 роки Україна отримала 30,240 млрд доларів бюджетної допомоги у державний бюджет. Окрім того, США виділили 20 млрд доларів кредиту, забезпеченого замороженими російськими активами, які вже надали Світовому банку у 2024-му і з яких 1 млрд вже був наданий.
|
Дякуємо Президенту Байдену!
Додано через 3 хвилини 10 секунд:
| ivanychkafomin написано: | | Нічого не знаю про "психічно хворих людей" у лавах пана Порошенка, зате знаю про колишніх зеків, бандитів, шахраїв та поплічників бойовиків у лавах Зеленського. Та й взагалі купа проросійського лайна. Таке важко перевершити)) |
Я знаю. Це ж ти | ivanychkafomin написано: | | Нічого не знаю |
Додано через 3 хвилини 4 секунди:
Петрову до тебе далеко. |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 16:09 |
| ivanychkafomin написано: | | Вбогим розумом тільки тільки і лишається звести руки до неба і вимолювати диво. |
А ви чому так неуважно читаєте? У моєму дописі ще про книжки написано. І ТІЛЬКИ-ТІЛЬКИ - пишеться отак. |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 16:28 |
| ecover.to написано: | | Дякуємо Президенту Байдену! |
Забув істерику коли Трамп "призупинив" військову допомогу нам?) Скільки нам тоді вирахували продовжуваність життя - пару місяців?) Тихо, поросятко!
| ecover.to написано: | | Я знаю. Це ж ти |
Там скорше недоумки шо тебе виплодили)) Особливий акцент на твоєму Татусю.
| ecover.to написано: | | Петрову до тебе далеко. |
Зате близько до поплічників бойовиків та терористів
Додано через 1 хвилину 46 секунд:
| Mono2025 написано: | | І ТІЛЬКИ-ТІЛЬКИ |
Це була помилка.) Виправив. Дякую що вказали, пані!  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-21 16:54 |
Звернення Володимира Зеленського до українського народу
|
|
|
|
 |

|
2025-11-21 16:57 |
| ecover.to написано: | | Володимира Зеленського |
Увага на єбальник!
Додано через 15 секунд:
 |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 17:41 |
Зеленський захищає Єрмака ціною України | Шабунін Каленюк
|
|
|
|
 |

|
2025-11-21 18:31 |
ecover.to, ви думаєте, що якби ви не приліпили тут це відео, ми самі, без вас, не знайшли б, де послухати і подивитися президента Зеленського?) Серйозно? |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 19:43 |
Мирний договір - складний. В ньому єдиний переможець - це США.
Ні Україна, ні росія там не виграють.
Але.
Нам потрібен мир більше за будь-кого.
Деякі умови, які є в договорі - неприпустимі. І їх треба міняти.
Для цього існує дипломатія, а не записи відосіков.
Але мир потрібен нам більше, ніж будь-кому.
Тому, якщо Зеленський цим відео вирішив відмовитись взагалі від миру - це дуже погано.
Я розумію, що його друзі вже виїхали з країни і він за них не переживає.
Але ми всі тут. І наші діти тут.
І нам всім потрібен мир.
https://t.me/oleksiihoncharenko/51105
Додано через 7 хвилин 46 секунд:
| Цитата: | Нам нічого не підходить – так я назвав свій відеоблог на честь фрази, яка найчастіше зринає з уст лідерів злочинного синдикату та інших адептів вічної війни з завідомо важкими наслідками.
Це й коню понятно, що нам нічого не підходить. Щоб війна закінчилася прийнятно для нас – треба було подбати про це і 4-річне одноосібне правління присвятити перемозі, а не пограбунку розритої могили.
Це й їжакові понятно, що шансів закінчити війну на наших умовах – нуль. Присно і вовіки віків. Нам ніколи нічого не підійде, бо все, що нам підходить, розташоване в зоні фантазій. Лідери вели нас саме туди.
Нам нічого не підходить. А що підходить: вічна війна, збереження мародерії, захмарні ілюзії, недосяжні цілі, ще більші втрати, ще сильніші руйнування – з чітким розумінням, що щось успішніше нам точно не світить під орудою «рятівника нації» (без уточнень якої).
Блукання кварталом привело в повний тупик. |
|
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-21 20:52 |
| ivanychkafomin написано: | | ...знаю про колишніх зеків, бандитів, шахраїв... |
У багатьох в житті бувають неприємні епізоди... Якщо ти такий темний тоді почитай:
| Цитата: | Кривонос Семен Юрійович
Кримінальна справа за підкуп виборців
Семен Кривонос був обвинувачений у вчиненні злочину передбаченому ч. 3 ст. 157 КК України — перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права поєднані з підкупом і обманом вчинені за попередньою змовою групою осіб. Про це свідчить постанова Голосіївського районного суду м. Києва від 25 червня 2009 року.
Згідно з текстом рішення суду, Кривонос С.Ю. спільно з іншими учасниками злочину отримував десятки тисяч гривень для підкупу виборців — передавав гроші в обмін на згоду людей голосувати на виборах за “Блок Юлії Тимошенко”. Суд визнав, що Кривонос дійсно вчинив злочин, систематично передавав гроші для підкупу виборців, але звільнив його від покарання згідно З Законом України від 12.12.08р. “Про амністію” і на підставі того, що в нього на утриманні перебував малолітній хлопчик 2008 року народження.
(Вікіпедія) |
Додано через 6 хвилин 59 секунд:
| ivanychkafomin написано: | | записи відосіков |
Дивно, але у нас, виходить, що ні Порошенко, ні Гончаренко, ні інші не записують відосиків. Ні, і крапка. Тільки Зеленський.
| ivanychkafomin написано: |
єдиний переможець - це США.
Ні Україна, ні росія там не виграють.
|
А це брехня. Росія отримає менше ніж хотіла, але ж отримає. І отримає дуже багато. Україна ж тільки втратить. І втратить дуже багато...
А як люди, наші люди, які жили (живуть) там на тих територіях? Гончаренку похуй? Таке чмо, як Дроздов, ніколи не читаю, не дивлюсь і не слухаю, тому і не коментую...
А якщо здати Запоріжжя? Тоді виходить, що Хортиця не Україна, а колиска московського казачества?..
Лукавлять гандони.
Додано через 1 хвилину 22 секунди:
«Не треба карати жертву». Президент Чехії Павел розповів, яким має бути мирний план для України
https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/mirniy-plan-shchodo-viyni-v-ukrajini-prezident-chehiji-petr-pavel-prokomentuvav-situaciyu-50562627.html
| Цитата: | Про це 21 листопада написав на своїй сторінці в соцмережі Х президент Чехії Петр Павел.
«Деталі останньої пропозиції щодо припинення війни Росії в Україні ще не є офіційними. Як і раніше залишається фактом, що кровопролиття може бути негайно припинено за допомогою перемир’я, яке Росія продовжує відкидати», — заявив він.
Як вважає президент Павел, щоб мирний план був справедливим, він не повинен карати жертву або ігнорувати скоєні злочини.
«А щоб він був довговічним, він має гарантувати суверенітет України, її здатність самостійно визначати свій курс і гідне майбутнє. Українці та європейці надто добре знають Росію і потребують надійних гарантій, що ця агресія не повториться. Саме тому Україна і Європа повинні мати повне право голосу в будь-якому врегулюванні», — підсумував президент Чехії. |
Додано через 6 хвилин 4 секунди:
| Mono2025 написано: | | ecover.to, ви думаєте, що якби ви не приліпили тут це відео, ми самі, без вас, не знайшли б, де послухати і подивитися президента Зеленського?) Серйозно? |
Я на тебе ніколи не розраховую. Не переживай. |
|
|
|
 |

|
2025-11-21 23:53 |
| ecover.to написано: | | У багатьох в житті бувають неприємні епізоди... Якщо ти такий темний тоді почитай: |
"Не приємні епізоди" - вбивства, афери, корупція, вбивства, поширення російської пропаганди і т п. Дійсно - "неприємні епізоди"))
| ecover.to написано: | | Дивно, але у нас, виходить, що ні Порошенко, ні Гончаренко, ні інші не записують відосиків. Ні, і крапка. Тільки Зеленський. |
Те що записує Зелений гном, це окремий вид мистецтва знущання над вбогими. Таке морально не виправдано, і має бути засуджено та заборонено.
| ecover.to написано: |
А це брехня. Росія отримає менше ніж хотіла, але ж отримає. І отримає дуже багато. Україна ж тільки втратить. І втратить дуже багато...
А як люди, наші люди, які жили (живуть) там на тих територіях? Гончаренку похуй? Таке чмо, як Дроздов, ніколи не читаю, не дивлюсь і не слухаю, тому і не коментую...
А якщо здати Запоріжжя? Тоді виходить, що Хортиця не Україна, а колиска московського казачества?..
Лукавлять гандони.
|
Проблема тут в тому, що в інакшому випадку нас очікує можливість, якщо не неминучість, куди гіршої ситуації. Реальна можливість не просто втрати - а кінця. Обриси її можна прогледіти вже зараз. Серйозні втома та роздратування суспільства. Критичні економічні втрати. Чи незмінність американської допомоги є непорушним фактом? Чи виправдані сподівання, надії на вже перестиглі очікування тої самої омріяної Європейської переможної допомоги? Впевнений що це буде саме вона?) Енергетичний колапс який вже видніється на обрії. Це не кажучи, що навмисно омину - рівень готовності до спротиву новоспечених ***них. Повідомлення про кількість сзч не дасть збрехати. При тому що ще й можуть применшувати реальні цифри. Це як з втратами.
Ось тобі фрагмент повчальної історичної події з розумної книги:
| Цитата: | Острів Мілос розташований у центрі Середземномор’я. У давні часи Афіни домінували на морі та прибережжі Греції, але Спарта на Пелопоннесі першою колонізувала Мілос. Під час Пелопоннеської війни мілосці відмовилися від союзу з Афінами і зберегли лояльність до Матері-Спарти. 416 р. до н. е. афінці вирядили експедицію до Мілоса. Однак перед початком загального наступу вони вислали делегацію, аби переконати мілосців здатися і стати союзниками Афін, бо інакше вони зазнають нищівної поразки і руїни.
«Ви не гірше за нас знаєте, — сказали посланці, — що справедливість визначається рівністю підкорюваної держави і що насправді сильні роблять те, на що вистачає їм влади, а слабкі приймають те, що мають прийняти». Коли мілосці заявили, що це заперечує поняття чесної гри, афінці відповіли, що ті, у кого влада, й вирішують, що чесно, а що — ні. Мілосці заперечили, що це — привілей богів, а не смертних. «Наша думка про богів і наше знання людей, — відповів член афінської делегації, — привели нас до висновку, що загальний і необхідний закон природи вимагає правити тим, що вам до снаги». Мілосців це не переконало. Спарта, наполягали вони, прийде їх боронити. Афінці заперечили, що спартанці консервативні та практичні й не допомагатимуть Мілосу, бо вони нічого не придбають і нічого не втратять, коли так чинитимуть.
Нарешті мілосці заговорили про честь і принципи опору грубій силі. «Не вводьте себе в оману хибним розумінням честі, — сказали афінці. — Честь часто веде людей до загибелі, коли вони опиняються перед обличчям небезпеки, що зачіпає людську гордість. Немає нічого ганебного в тому, щоб поступитися найбільшому місту в Елладі, яке пропонує вам прийнятні умови». Дебати скінчилися. Мілосці обговорили питання і вирішили покластися на підтримку Спарти, волю богів і правоту власної справи. Вони ввічливо відхилили пропозицію афінців. Через кілька днів афінці захопили Мілос. Мілосці билися гідно, навіть без спартанців, що так і не прийшли на допомогу. Після кількох спроб афінцям удалося оточити і взяти в облогу столицю, і, врешті-решт, мілосці здалися. Афінці не гаяли часу — вони стратили всіх військовозобов’язаних чоловіків, яких змогли схопити, продали в рабство жінок і дітей і заселили острів своїми колоністами. Лише невелика кількість мілосців вижила. |
Додано через 6 хвилин 40 секунд:
| ecover.to написано: | | Таке чмо, як Дроздов, ніколи не читаю, не дивлюсь і не слухаю, тому і не коментую... |
Зате можна слухати підараса Петрова що "в нас недостатньо цивільних втрат щоб визнати це національною трагедією" та "війна є державотворчим процесом" - Сніжок, та твоєї обісраної дупи ми точно ніколи не побачимо на фронті, кому ти заливаєш чорноротий пройдисвіт!
Додано через 1 годину 2 секунди:
Трамп обіцяє поки не знімати санкції проти російської нафти
https://www.eurointegration.com.ua/news/2025/11/21/7225441/
Президент США Дональд Трамп стверджує, що на час обговорення американського "мирного плану" санкції проти російської нафти залишатимуться в силі.
Як пише "Європейська правда", про це він сказав у подкасті ведучого Fox News Браяна Кілміда.
На питання про можливість скасування санкцій, запроваджених США проти російських компаній "Лукойл" і "Роснєфть" на час обговорення "мирного плану", Трамп відповів заперечно.
| Цитата: | | "Вони (санкції. – Ред.) набувають чинності дуже скоро і вони дуже потужні. Дуже потужні. Я маю на увазі, що вони дуже ускладнюють продаж нафти. Це серйозна справа. Адже, як ви знаєте, вся їхня (російська. – Ред.) економіка базується на нафті", – сказав президент США. |
Він додав, що найближчим часом не робитиме "нічого, що стосується скасування санкцій".
Додано через 27 хвилин 26 секунд:
Швидкої мирної угоди не буде — на погодження плану США знадобиться щонайменше рік — The Washington Post.
https://zn.ua/ukr/POLITICS/shvidkoji-uhodi-ne-bude-u-wp-pripustili-skilki-mozhut-trivati-perehovori-kijeva-ta-moskvi.html
На думку американських чиновників, з якими спілкувалося видання, знадобляться місяці переговорів, щоб умови були прийнятними для України.
Мирний план у його нинішньому вигляді вони називають «проросійською угодою» і зазначають, що це початок мирного процесу, а не кінець.
Зокрема, Україна вже домоглася внесення змін у документ.
Очікується, що документ спочатку підпишуть президенти Зеленський і Трамп, а потім його представлять путіну. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-21 23:56 |
28 пунктів капітуляції – розбір плану США та росії. Що робити Україні?
|
|
|
|
 |

|
2025-11-22 00:40 |
| ecover.to написано: | | Що робити Україні? |
Стерненко це знає. І потім донесе ці задуми до центрів прийняття рішень. І в результаті вони приймуть його пропозицію. Так все і відбуватиметься.
Додано через 39 хвилин 40 секунд:
До речі, те що розносилось/розноситься у просторах інформпростору - "США/Трамп погрожують Україні зупинити військову допомогу, в разі неприйняття мирного плану до 27 листопада" - Не є правдою! Офіційного підтвердження цього не має! Медія-помийки як завше відпрацьовують свої обласкані тридцять срібняків. |
|
|
|
 |

|
2025-11-22 09:08 |
ЯК ВПЛИНЕ ПОЛІТИКА НА ПОЛЕ БОЮ? | ЮРІЙ БУТУСОВ 21.11.25
|
|
|
|
 |

|
2025-11-22 09:24 |
Прокуратура Київщини заявила, що ексведуча каналів Медведчука Колтак відповідала вимогам для посади у пресслужбі: звільняти її не планують, - ЗМІ
Колишня ведуча нині заборонених проросійських телеканалів 112 та NewsOne Юлія Колтак (Ковбей), яка з вересня 2025 року працює у пресслужбі Київської обласної прокуратури, відповідала вимогам для призначення на посаду.
Про це прокуратура повідомила у відповіді на запит "Детектора медіа".
У відомстві зазначили, що претендент на посаду державної служби має відповідати загальним вимогам для посад відповідної категорії, за ст. 20 закону "Про державну службу", а в період дії воєнного стану на такі посади призначають без конкурсного відбору.
"Оскільки Ковбей Ю. А. відповідала вимогам для зайняття посади державної служби категорії "В" (наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за рішенням суб’єкта призначення, вільне володіння державною мовою. — ред.), остання призначена на посаду головного спеціаліста відділу інформаційної політики Київської обласної прокуратури строково, до дня призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану",- йдеться у відповіді.
У прокуратурі не відповіли, чи ознайомлювалося відомство з біографією Колтак перед призначенням та чи вбачає репутаційні ризики у працевлаштуванні тих, хто працював на нині підсанкційних каналах.
Звільняти не планують
Видання LIGA.net з посиланням на свої джерела у прокуратурі також повідомило, що Колтак не проходила спеціальної перевірки і її не планують звільняти з посади.
Що передувало?
Нагадаємо, що напередодні блогер та волонтер Сергій Стерненко повідомив, що ДБР та Офіс генпрокурора взяли на роботу у пресслужбу пропагандисток, які раніше працювали на телеканалах Віктора Медведчука.
Так, колишня ведуча 112 каналу та NewsOne Юлія Колтак з вересня 2025 року працює речницею Київської обласної прокуратури.
Речниця ДБР Тетяна Сапьян раніше також працювала на 112 каналі.
| Цитата: | Pan Lipko
Навіщо дурне питати. Мінімальна вимога для чинної влади - наявність родичів на болотах, краще в їх спецслужбах.
Герхард
А патріотизм, доброчесність та гарна ділова репутація не входять до вимог прокуратури?
Ну вітаю - ГПУ є притулком для безпринципних покидьків.
Дмитро #611789
Прокуратура Київщини продажна московитська шльондра має висіти на стовпі разом з своїм єрмаком.татаровим, вас час спливає продажні гниди, адіос мучачес.потвори. |
|
|
|
|
 |

|
2025-11-22 10:59 |
| ivanychkafomin написано: | | "США/Трамп погрожують Україні зупинити військову допомогу, в разі неприйняття мирного плану до 27 листопада" - Не є правдою! |
Звичайно. Адже, якщо Трамп так зробить, його зжеруть свої ж, американські виробники зброї, які на цьому заробляють.
Додано через 15 хвилин 55 секунд:
| ecover.to написано: | | Я на тебе ніколи не розраховую. Не переживай. |
Не сумніваюсь. А знаєш чому? Тому що ТИ ЖАДІБНИЙ. Але таких людей, як ти, на планеті Земля приблизно 80%.
Додано через 19 хвилин 6 секунд:
2 дні тому канал Ліга вільних націй пише:
| Цитата: | Це кінець! Москва висмоктує останнє з республік. Але грошей більше немає
Росіяни виживають бурятів! В Іркутську заборонили бурятську гімназію |
|
|
|
|
 |

|
2025-11-22 11:11 |
Питання корупції в Україні має політичний вимір і використовується як привід для відмови у допомозі, - ексрадник Трампа Болтон
Багато противників надання допомоги Україні виправдовують свою позицію посиланнями на проблему корупції, використовуючи її як аргумент проти підтримки країни в умовах російської агресії.
Про це заявив ексрадник президента США Джон Болтон на телеканалі Еспресо.
На його переконання, Сполучені Штати мають допомогти Україні у цих зусиллях не для політичного впливу, а для зміцнення довіри до того, що антикорупційні кроки українського уряду є серйозними та послідовними.
"Багато залежатиме від того, як розгортатимуться події на полі бою. Я переконаний, що в конгресі зберігається дуже сильна двопартійна підтримка продовження і навіть розширення допомоги Україні - як через співпрацю з НАТО, так і безпосередньо з урядом у Києві. Попри всі розмови про скандали і те, скільки часу вони забирають із політичного порядку денного у США, варто пам’ятати, що рівень підтримки України в конгресі залишається високим. Хотілося б сподіватися, що внутрішньополітичні процеси в Америці не похитнуть цю підтримку", - резюмував Болтон. |
|
|
|
 |

|
2025-11-22 14:25 |
Як Зеленський святкував день народження у компанії Міндіча та "Кварталу-95" під час карантину: Це був сюрприз.
Президент Володимир Зеленський під час карантинних заходів у 2021 році святкував день народження з Тімуром Міндічем та акторами студії "Квартал-95". Захід був організований Міндічем та став сюрпризом для Зеленського.
На це звернув увагу журналіст Сергій Руденко.
"Чотири роки тому Зеленський, відповідаючи на запитання Михайла Ткача, розповів про роль Тімура Міндіча в "Кварталі-95" і в організації дня народження президента під час карантину в 2021 році", - написав він та опублікував відео, на якому зафіксована відповідь Зеленського.
Глава держави підтвердив, що в 2021 році під час карантину святкував день народження у компанії Міндіча та акторів "Кварталу-95" на квартирі, розташованій по вул.Грушевського.
"Квартира пана Міндіча є в цьому ж домі. Пан Міндіч є комерційним директором студії "Квартал-95", він має добрі і теплі стосунки з акторами "Кварталу", - розповів тоді президент.
Як стверджував він, Міндіч та актори "Кварталу" зробили йому неочікуваний сюрприз та запросили у ту квартиру. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-11-22 14:48 |
Що приховував кожен президент?..
КОРЧИНСЬКИЙ про справу МІНДІЧА...
|
|
|