Автор |
Повідомлення |
Oleh123 Забанено

|
2025-08-08 13:41 |
ОП вигадав доповідь Зеленському від НАБУ і САП
Не було ніякої доповіді Зеленському від НАБУ і САП. Це вигадка пропагандистів ОП.
Ну уточнююче питання чи діяли вони "на випередження, щоб узяти президента в союзники", керівник САП відповів:
"Так, або принаймні забрати право на незнання. Але тільки після того, як відбулося затримання депутата, коли ми фактично контролювали передачу коштів, керівник НАБУ повідомив президента як верховного головнокомандувача про те, що така ситуація сталася і що ми обшукуватимемо Нацгвардію. Після цього президент запросив нас на офіційну зустріч. Тобто ніхто нікого не інформував до реалізації".
І окремо Клименко наголосив, що: "До того ж у нас не було гарантій, що ніхто не послухав публічної поради голови Служби безпеки про те, що в НАБУшників, які приходять із обшуком, можна "розряджати два ріжки".
Більше про це в інтервʼю Олександра Клименка "Дзеркалу Тижня" |
|
|
|
 |
Mono2025 Частий відвідувач

|
2025-08-08 15:36 |
user2222 написано: | можу в особисті номер частини та інше зкинути |
давай, як вийдеш з бану, і свої банківські дані не забудь, клоуне))) "військовий". Вас тут таких багато??? |
|
|
|
 |

|
2025-08-08 18:53 |
Немає мені чого писати у найпопулярнішій тут темі Новинки кіно... Кіно майже не дивлюся, ну 5-7 фільмів за рік, не люблю. |
|
|
|
 |
Oleh123 Забанено

|
2025-08-08 19:52 |
Mono2025
А ти що за чмо, щоб тобі хтось щось доводив?
Додано через 1 хвилину 23 секунди:
Де знаходиться той диван, на якому висижуєш свої крашанки? |
|
|
|
 |
sashadasha9204 Попереджень: 2

|
2025-08-08 19:56 |
США та РФ обговорюють мирну угоду щодо України, що визнає контроль Кремля над Кримом та Донбасом, - Bloomberg
Bloomberg дізналося про вимоги Росії для мирної угоди з Україною
Вашингтон і Москва прагнуть досягти угоди про припинення війни Росії проти України, яка закріпить за Кремлем окуповані українські території, включаючи Крим та весь Донбас.
Про це пише видання Bloomberg із посиланням на обізнані джерела, передає Цензор.НЕТ.
Як зазначається, американські та російські чиновники працюють над угодою щодо територій для запланованої зустрічі на вищому рівні між Дональдом Трампом і Володимиром Путіним вже наступного тижня.
За їхніми словами, США працюють над тим, щоб отримати підтримку України та її європейських союзників щодо угоди, що є далеко не певним.
Так, Путін вимагає, щоб Україна віддала Росії всю східну частину Донбасу, а також Крим, який його війська незаконно анексували у 2014 році.
Це вимагатиме від президента України Володимира Зеленського віддати наказ про виведення військ з частин Луганської та Донецької областей, які все ще утримуються Києвом, що дасть Росії перемогу, якої її армія не змогла досягти військовим шляхом з початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року, пише Bloomberg.
Зазначається, що такий результат став би значною перемогою для Путіна, який давно прагне прямих переговорів із США щодо умов закінчення війни, яку він розпочав, відсунувши на другий план Україну та її європейських союзників.
"Зеленський ризикує отримати угоду на умовах "бери або йди", яка змусить його погодитися на втрату української території, тоді як Європа побоюється, що їй доведеться контролювати дотримання перемир'я, поки Путін відновлює свої сили", - наголошує видання.
Джерела Bloomberg повідомили, що в рамках укладення угоди Росія припинить наступальні дії в Херсонській і Запорізькій областях України вздовж нинішніх ліній фронту.
Однак вони застерегли, що умови та плани угоди все ще перебувають у стані змін і можуть бути перероблені.
Також незрозуміло, чи готова Москва відмовитися від будь-яких територій, які зараз перед її контролем, включаючи Запорізьку атомну електростанцію.
За словами джерел агентства, угода має на меті, по суті, заморозити війну і прокласти шлях до перемир'я та технічних переговорів про остаточне мирне врегулювання.
Раніше США наполягали на тому, щоб Росія спочатку погодилася на беззастережне перемир'я, щоб створити простір для переговорів про закінчення війни проти України.
Водночас Путін неодноразово наголошував, що його цілі у війні проти України залишаються незмінними. Вони включають вимоги до Києва прийняти нейтральний статус і відмовитися від амбіцій щодо членства в НАТО, а також визнати втрату Криму та інших чотирьох східних і південних регіонів України на користь Росії.
Раніше США пропонували визнати Крим російським як частину будь-якої угоди про припинення війни й фактично поступитися російським контролем над частинами інших українських регіонів. У рамках цих попередніх пропозицій контроль над територіями Запоріжжя та Херсона мав бути повернутий Україні.
Автор: Валерiя Сушкова |
|
|
|
 |
ivanychkafomin Попереджень: 1

|
2025-08-08 20:44 |
Тут у нас, пані та панове, підарас "совєтскій чєловєк" Тука Георгій Борисович, забажав нам загороджувальні загони влаштовувати. Згадав "досвід другої світової війни", але от споминути хто саме здійснював таку злочинну варварську практику, певно засоромився уточнити. Нащадок орди. На морді все написано. Казали - "Ми не росіяни".
Тут конкретне місце де це свиняче рило вирохкало це марення
(14.28)
https://youtu.be/phrDf-jKnuY?t=868
|
|
|
|
 |
Night_Hawk VIP

|
2025-08-08 21:30 |
Mono2025 написано: | 5-7 фільмів за рік |
Ну це доволі непогано ще, я коли завалений роботою більше був, то міг і жодного не дивитись по півроку
Додано через 1 хвилину 56 секунд:
ivanychkafomin написано: | https://youtu.be/phrDf-jKnuY?t=868 |
Пана Друзенка тут краще вже послухати, виважений і спокійний дядько наче |
|
|
|
 |

|
2025-08-08 21:35 |
Night_Hawk написано: | Пана Друзенка тут краще вже послухати, виважений і спокійний дядько наче |
Теж так здалось |
|
|
|
 |
sashadasha9204 Попереджень: 2

|
2025-08-09 09:01 |
Трамп підготував ґрунт для того, щоб здати Україну за її спиною, - Ослунд
Трамп змінив риторику щодо Путіна
Шведський економіст та дипломат Андерс Ослунд заявив перед самітом Трампа та Путіна, що партнери не повинні допустити жодного пом’якшення санкцій проти Росії.
Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться у його дописі у Х.
Ослунд зазначив, що Трамп гучно висловлювався про дедлайни для Путіна лише "для запрошення на особисту зустріч", щоб це стало способом заблокувати санкції.
"Тепер Трамп підготував ґрунт для того, щоб здати Україну за її спиною. Путін не зробить жодних реальних поступок, можливо, лише обмежить бойові дії там, де Україна має перевагу, і Трамп намагатиметься нав’язати це Україні.
Швидше за все, Трамп де-факто визнає нинішню окупацію Росією українських територій. Трамп уже відмовився від будь-яких претензій на територіальну цілісність України. Він припинив усю допомогу США Україні та всі скарги США на порушення Росією міжнародного права.
Він хоче скасувати західні санкції проти Росії, але решта Заходу може цьому завадити", – написав він.
Як написав Ослунд, ЄС, Велика Британія, Канада, Японія та Україна мають продовжити співпрацю, щоб забезпечити швидке озброєння України. Також він зазначив, що партнери мають робити різкі спільні публічні заяви та не допустити жодного пом’якшення санкцій проти Росії.
"Жахливо бачити, як Трамп встромляє ножа в спину Україні", - резюмував Ослунд.
Нагадаємо, зустріч президента США Дональда Трампа та диктатора РФ Володимира Путіна пройде на Алясці, оскільки там "перетинаються економічні інтереси РФ і США".
Автор: Марина Макєєва |
|
|
|
 |

|
2025-08-09 10:13 |
Oleh123 написано: | Де знаходиться той диван, |
О, ще один "військовий". Чи це один і той же? 123, 2222.
А я не знаю, де знаходиться твій диван - давай, розкажи.
Додано через 4 хвилини 24 секунди:
Night_Hawk
нині маю такий інтернет, що не можу качати фільми, і не страждаю через це взагалі - пощастило. |
|
|
|
 |
Oleh123 Забанено

|
2025-08-09 10:23 |
Пішов у сраку, гімно козяче! |
|
|
|
 |

|
2025-08-09 10:47 |
Oleh123, тож, чмо, я не знаю, де ти (та й нащо мені забивати собі цим голову), але знаю головне: ТИ НЕ ВОЇН.
Додано через 2 хвилини 30 секунд:
Oleh123 написано: | Пішов у сраку, гімно козяче! |
Яка смішна істерика)
Додано через 16 хвилин 50 секунд:
Семиюрідна сестра Доллі, оце родовід!
|
|
|
|
 |
PokedUa Свій

|
2025-08-09 11:21 |
Нам потрібний тут адмін |
|
|
|
 |
Oleh123 Забанено

|
2025-08-09 14:12 |
Mono2025
Піди відсмокчи! Довбень обісцяний!
п.2.2, видано ssTAss |
|
|
|
 |

|
2025-08-09 15:17 |
"На нас чекають важкі компроміси": Гетманцев зробив невтішний прогноз про кордони 1991 року Мирний процес просувається, але на Україну чекають непрості переговори та поступки.
Цитата: | "На нас чекають важкі компроміси": Гетманцев зробив невтішний прогноз про кордони 1991 року |
Мирний процес просувається, але на Україну чекають непрості переговори та поступки.
Україна рухається у напрямку миру, але шлях до нього буде складним і вимагатиме від держави серйозних компромісів.
Про це заявив голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев в інтерв’ю Новини.Live.
В інтерв’ю він наголосив, що Україна готова до будь-яких форматів переговорів, аби лише вони наближали завершення війни.
За словами Гетманцева, вже є ознаки реальних вимог з боку Росії, які також отримали відображення у позиції США, що створює основу для потенційних домовленостей.
Цитата: | «Ознаки реальних вимог від РФ, не вигаданих, а справжніх, вже є. Вони є у США. І це створює певну базу для домовленостей», — зазначив він. |
Водночас політик закликав українців не мати завищених очікувань.
Цитата: | «Я би не радив громадянам розраховувати на те, що ми здобудемо кордони 1991-го року. Це навряд чи буде. Це будуть дуже важкі компроміси. Але вони вкрай необхідні, і від них залежить майбутнє країни», — зазначив він. |
Гетманцев підкреслив, що головним завданням України залишається забезпечення миру та безпеки, навіть якщо це потребуватиме складних рішень.
https://tsn.ua/politika/nas-chekaiut-vazki-kompromisy-hetmantsev-zrobyv-nevtishnyy-prohnoz-pro-kordony-1991-roku-2887130.html
Додано через 35 секунд:
Хоч щось притомне від влади пішло.  |
|
|
|
 |

|
2025-08-09 15:18 |
Тут потрібен психіатр. Він би пояснив, що це, коли людина вдає із себе військового. Шизофренія? |
|
|
|
 |

|
2025-08-09 15:34 |
Зеленський визнав, що звільнення окупованих територій військовим шляхом неможливе – Telegraph The Telegraph пише, що Україна вітатиме перемир'я, яке врегулює війну вздовж її нинішніх ліній фронту
Президент України Володимир Зеленський визнав, що визволення тимчасово окупованих Росією територій збройним шляхом є неможливим. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на The Telegraph.
The Telegraph пише, що Україна вітатиме перемир'я, яке врегулює війну вздовж її нинішніх ліній фронту, але не дозволить міжнародне визнання контролю Росії над будь-якими окупованими територіями. Це пов'язано з тим, що Конституція країни не дозволяє президенту або парламенту одноосібно змінювати її територіальний склад або приймати порушення її території.
Однак, як наголошує The Telegraph, Зеленський визнав, що звільнення окупованих територій збройною силою більше неможливе і потрібно шукати дипломатичні варіанти.
Додано через 1 хвилину 9 секунд:
ivanychkafomin написано: | Зеленський |
Дякую, пане Президенте!  |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-08-09 15:55 |
Опитування: 76% українців категорично відкидають "мирний план" Росії
https://www.pravda.com.ua/news/2025/08/7/7525106/
https://kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=reports&id=1543&page=1
Цитата: | За даними опитування, 76% українців категорично відкидають "мирний план" на умовах Росії, яка веде загарбницьку війну, можуть погодитися з вимогами Росії – 17%. Найбільш прийнятним українці вважать спільний мирний план Європи та України. |
Відповідь на українське територіальне питання є вже в Конституції України 9.08.2025
Додано через 1 хвилину 10 секунд:
ivanychkafomin написано: | Дякую, пане Президенте! |
Ваня, ти не путін, не дякуй.
Я думаю, що колись, ми всі, дізнаємось до яких”патріотично налаштованих гуртків” ти належиш...
Додано через 1 хвилину 11 секунд:
Хор Гомін - Цей сон
|
|
|
|
 |

|
2025-08-09 15:57 |
ivanychkafomin
а я дякую вашому кумиру за те, що він не садист. Прогрес! |
|
|
|
 |

|
2025-08-09 18:37 |
ecover.to написано: | Відповідь на українське територіальне питання є вже в Конституції України 9.08.2025 |
Зеленський визнав, що звільнення окупованих територій збройною силою більше неможливе і потрібно шукати дипломатичні варіанти.
Не важливо у якому вигляді нам це подадуть, головне щоб врешті до цього прийшли.
ecover.to написано: | Ваня, ти не путін, не дякуй. |
Ну так, ти цілком правий, йому є за що дякувати нашому НайЗЕленішому....
ecover.to написано: | Я думаю, що колись, ми всі, дізнаємось до яких”патріотично налаштованих гуртків” ти належиш... |
Розкажи краще, ухилянте, чи окрім як поширенням відосиків, ти якось іще демонструєш свою "патріотичність"? Бо щось ти надто вже уникаєш цього питання. І з чого б це?...
Додано через 1 хвилину 52 секунди:
ivanychkafomin написано: | головне щоб врешті до цього прийшли. |
Щоб не стало надто пізно.
Додано через 33 хвилини 52 секунди:
Mono2025 написано: | а я дякую вашому кумиру за те, що він не садист. |
Чи можу я поцікавитись, коли саме ви це зрозуміли?)
Додано через 13 хвилин 14 секунд:
Трамп оцінює реакцію Європи на пропозицію Путіна про припинення вогню, - Politico Останніми днями Білий дім провів кілька телефонних розмов з Україною та її європейськими союзниками для обговорення цього плану.
Адміністрація президента США Дональда Трампа в приватному порядку оцінює реакцію європейських союзників на можливу пропозицію про припинення вогню з Росією після того, як спецпосланець Трампа Стів Віткофф передав вимоги кремлівського диктатора Володимира Путіна для укладення угоди.
Європейські союзники вітають поступові кроки американського лідера щодо посилення тиску на Росію, але з обережністю стежать за новими дипломатичними ініціативами, сподіваючись, що він зуміє використати шанс і домогтися поступок від Москви, пише Politico.
Високопоставлений європейський чиновник на правах анонімності заявив, що готовність Путіна зустрітися з Трампом - результат спільного тиску Вашингтона і його союзників. Європа, за його словами, сподівається, що Трамп продовжить більш жорстку лінію.
Цитата: | "Нарешті є рух з боку Путіна, і це завдяки тому, що Трамп дозволив постачання зброї і почав робити кроки щодо санкцій. Це показує, що Путін реагує на серйозний тиск. Тепер нам потрібно посилити цей тиск для кращих результатів", - наголосив цей чиновник. |
Колишній посол США в Україні Вільям Тейлор, своєю чергою, заявив, що саме Кремль зацікавлений у зустрічі Путіна і Трампа. Адже російський диктатор хоче повернутися "у велику політичну гру", а Трамп завдяки цьому може скористатися важелями впливу. |
|
|
|
 |
ecover.to VIP

|
2025-08-09 23:45 |
ivanychkafomin написано: | Розкажи краще |
Ваня, ти, напевно, недалекий. Саме недалекий, а не хитрий.
Додано через 59 секунд:
Стоїмо міцно, на чітких українських позиціях.Звернення Володимира Зеленського 9.08.2025
Додано через 55 секунд:
Влада знає більше.
Додано через 1 хвилину 19 секунд:
|
|
|
|
 |
ua_man Попереджень: 2

|
2025-08-10 11:50 |
Зеленський - ухилянт, антимайданівець, крадій, корупціонер -зепідар! |
|
|
|
 |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай

|
2025-08-10 11:56 |
ua_man
Дякую, що поінформували. Як справи в петра, визначився він проти набу чи за? Хоча б з другої спроби  |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 12:01 |
ua_man, ви за Залужного?
Додано через 2 хвилини 16 секунд:
ivanychkafomin, якщо ви хочете отримати відповідь, то пишіть зверху, я не мушу пробиратися крізь ваш довжелезний допис. |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 12:04 |
Зеленський - ухилянт, антимайданівець, крадій, корупціонер -зепідар |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 12:08 |
ua_man, який бідний словниковий запас. У вас! |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 12:40 |
Зеленський Підарас який кришує всіх корупціонерів України! |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 13:31 |
Як казав козак Мамай: дівчинко, твій день - 8 березня, коли в Україні відмічається Всеукраїнський день ухілянта&дізєнтіра. Лише тоді маєш право еротично ротяку роззявляти. |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 13:43 |
Довбень, ти брешеш, Мамай не знав про день комуняцької любові до жінок.
Зеленський - зрадник і хапуга! |
|
|
|
 |

|
2025-08-10 17:55 |
ecover.to написано: | Ваня, ти, напевно, недалекий. Саме недалекий, а не хитрий. Happy |
Це лише підтверджує що ти ухилянт.) Так може хоча б, повідаєш нам своє виправдання чого не служиш? Дай вгадаю - ні. Я й не сумнівався.
Додано через 2 хвилини 23 секунди:
ecover.to написано: | Влада знає більше. |
Так само казали і перед війною. Дурний..дурний ecover.to.
Додано через 3 хвилини 15 секунд:
ecover.to написано: | Стоїмо міцно, на чітких українських позиціях.Звернення Володимира Зеленського 9.08.2025 |
А їбало яке....певно знову коксу заправили
Додано через 14 хвилин 23 секунди:
Mono2025 написано: | якщо ви хочете отримати відповідь, то пишіть зверху, я не мушу пробиратися крізь ваш довжелезний допис. |
Так ви ж вже поінформовані про моє бажання отримати відповідь. Чи я ще можу отримати її.  |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|