Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
R.V.V. 
Забанено
Забанено

Востаннє: 22.07.22

2019-10-12 16:19  
don pedro, ваші перли гріють мені душу.
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-10-12 16:33  
don pedro
А я все думав де ж ви...
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-10-12 16:58  
Robar III написано:
Не згоден. Впливи були, як я вже казав, і від абсолютно різних пвртій, зацікавлених осіб і тп, але керувати повністю не міг ніхто.
щось я не розумію суті заперечення. я ж прямим текстом стверджую, що Майдан не був повністю зрежисованим. чи під керівництвом ви маєте на увазі щось інше?
Robar III написано:
ви вважаєте все населення українцями
не зовсім. але якщо вже поділяти населення на українців та неукраїнців, то за якими критеріями?
Robar III написано:

"тут купі населення пофігу, купа справді щиро вважає, що з рашкою краще, згадайте кількість "антимайданів" та їх людей... так, їх звозили, але вони не тільки за ті 200 грн їздили. І народ -не забув, просто споавді діяння попередньої влади дозволили цим всим підняти голову, а також багатьом розчаруватись в євроінтеграції.
До того ж повідомленням вище, ви самі писали, що мол програш влади зе стосовно відновлення рашки в паре. Але я вже писав тут був у 16му всі проколи та "імітацію" діяльності від влади по. Відбілювати росію почав ще порох, от тільки по телевізору впм він казав, що він патріот - от і частина повелась і тоді.
політика Порошенка дійсно змінювалася кілька разів, але коли це він відбілював Росію?

Додано через 1 хвилину 37 секунд:

don pedro написано:
Я знову з вами, мої маленькі умпа-лумпи!
цікава динаміка: леля постійно йде від нас, а ви — навпаки, повертаєтеся.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-12 21:06  
Virake написано:
то за якими критеріями?

Все просто, для мене, якщо людина хоче незалежної України то українець, якщо хоче, аби ми інтегрувались в іншу едержаву, будь то рашка, польща, чи ще щось -вважати її українцем немає сенсу.
Virake написано:
ви маєте на увазі щось інше?

Я не стверджую, що майдан чисто виник сам по собі, чи, що на нього не впливали. Але точно не від того, що це сказали по телевізору.

Virake написано:
політика Порошенка дійсно змінювалася кілька разів, але коли це він відбілював Росію?

На внутрішніньому полі звісно ні, а відбілення росії почалось майже відразу. Від запрошення в "мінський формат" ледь не союзників росії - францію та німеччину, до підписання тієї самої формули штанмаєра, проти якої він недавно виходив протестувати.

Додано через 2 хвилини 21 секунду:

don pedro
Папужок не тримаєте вдома? Можливо порадили б щось, бо після армійки хочу завести собі парочку.
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-10-12 21:29  
Konfucius, чому ви забанили користувача Gіnger?.. За другий профіль?
Так не в нього одного другий профіль. Чому така вибірковість?
кокошнік 
Попереджень: 1

Востаннє: 27.05.20

2019-10-12 21:49  
TheSky написано:

Konfucius, чому ви забанили користувача Gіnger?.. За другий профіль?
Так не в нього одного другий профіль. Чому така вибірковість?

А між тим Gіnger страждає, і в нього депресія розпочалася, та він вже розбив з десяток клавіатур, та повторяє все одну і ту ж фразу - "Впустіть мене на толоку до лелі". - "Впустіть мене на толоку до лелі". - "Впустіть мене на толоку до лелі"... І в нього скоро закінчаться гроші на клавіатури...(((
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-10-12 21:57  
R.V.V., може ви знаєте, чому забанили Gіnger, а, наприклад, нас з вами ні?
В мене теж це не перший профіль.

Додано через 3 хвилини 59 секунд:

Планую ще тут час до часу завантажувати фільми. А потім... Треба ж, мабуть, переходити кудись, де платити за контент, купувати його.
кокошнік 

2019-10-12 22:03  
TheSky написано:
Треба ж, мабуть, переходити кудись, де платити за контент, купувати його.

Леля розпочинає всезагальний страйк,
Вимога- якшо нерозбавлять акаунт то леля відмовляється писати на фейсбуці впродовж місяця,
нехай адміністрації буде стидно за свої дії, та до чого вони приведуть фейсбук своїми несправидливими рішеннями про бан(((
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-10-12 22:17  
TheSky написано:
чому ви забанили користувача Gіnger?.

Це я пролобіював. Не дякуйте.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-10-12 22:22  
Та ви тут україномовні ПУТІНІСТИ.
кокошнік 

2019-10-12 22:31  
TheSky написано:

Додано через 1 хвилину 28 секунд:

don pedro написано:
Це я пролобіював. Не дякуйте.

drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-10-12 22:37  
Що, флудите? А я ось готував шашлик, вийшло смачно, та ще в чудовому місці на природі.

Додано через 4 хвилини 54 секунди:

На диво вдалий рецепт знайшовся. Звісно, на любителя. Гов'ядина вимочується в... кефірі! Виходить ніжне м'яско, легке для шлунку. Не дякуйте.

Кому не сподобалася ідея - не втілюйте.

Всім вдалого флуду і солодких снів.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-10-12 22:45  
TheSky написано:
Треба ж, мабуть, переходити кудись, де платити за контент, купувати його.

10 шекелів — і 3 місяці безлімітного завантаження конь тенту. Спецпропозиція для Рьорі-чян персонально!

drymbaUA написано:
Гов'ядина вимочується в... кефірі!

А завтра що порекомендуєте, зварити козенятко у молоці матері його? І не соромно треф проти ночі тут пропагувати? То отак Ви письмо святе засвоюєте?
drymbaUA 
VIP

2019-10-12 22:47  
hetzendorf написано:

Дякую, я чекав саме на цей коментар)))
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-10-12 22:59  
drymbaUA
А наша богиня симпатичніша ^__^
неважливо
Існує навіть такий демотиватор
drymbaUA 
VIP

2019-10-12 23:01  
hetzendorf написано:

Можливо, бажаєте поділитися, як Вам передавали знання старші родичі про єврейську культуру? Мені це вкрай цікаво, перечитав купу літератури свого часу, по можливості намагаюся більше спілкуватися, так би мовити, з носіями, нехай і з di afikursus )
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-10-12 23:05  
drymbaUA написано:
як Вам передавали знання старші родичі про єврейську культуру?

Взагалі ніяк. Чесно. Сам потроху дізнаюся. Тож вибачайте, але не можу бути для Вас цікавим джерелом.
drymbaUA 
VIP

2019-10-12 23:14  
drymbaUA написано:
по можливості намагаюся більше спілкуватися, так би мовити, з носіями

Хоча, мушу визнати, коли це відбувається в реалі, то ці носії намагаються мною скористатися в той чи інший спосіб. Останнім часом я вже навчився поводити себе так, щоб не отримати збиток...)

Додано через 1 хвилину 53 секунди:

hetzendorf написано:
Взагалі ніяк. Чесно. Сам потроху дізнаюся. Тож вибачайте, але не можу бути для Вас цікавим джерелом.

Що ж, спробувати було варто.

Додано через 3 хвилини 37 секунд:

hetzendorf написано:
зварити козенятко у молоці матері його

До речі, вивести з цього правило мати дві різні посуди для молочного і м'ясного, при можливості два різні холодильники, а ще при більшій можливості різні кухні - це круто. Ні, слово "круто" не підходить, бо не передає весь спектр емоцій.
don pedro 

2019-10-12 23:14  
TheSky написано:

От попрошу тут не приплітати мене до всяких. Я тільки скромний корінний галичанський жидогейєвро біндерівський раб Ватикана і Піндостана російського походження, вихований частково вовками, а частково бельгійсько-японськими монахами-єзуїтами у католицькій місії на прикордонні Ефіопії та Еритреї. Звідти я і свого гепарда та АК привіз. Прихильником церкви Святого Апостольського Джедаїзму Шотландського Обряду я став вже пізніше, коли почав контрабандно перевозити в Україну протиракові препарати. Але це вже окрема сумна оповідь.
drymbaUA 
VIP

2019-10-12 23:22  
... а вищезгаданий рецепт був узбецьким...)

Додано через 3 хвилини 27 секунд:

don pedro написано:

Це п'ятірка.

І прийміть мої щирі співчуття у зв'язку з Вашою втратою. Хоч і з мого дещо давнішого досвіду, словами тут не зарадиш, потрібен банальний час.
don pedro 

2019-10-12 23:24  
drymbaUA написано:
І прийміть мої щирі співчуття у зв'язку з Вашою втратою.

Дякую на доброму слові.
Так. Після смерті батька все якось змінилось.
drymbaUA 
VIP

2019-10-12 23:29  
Хтось знає спосіб зробити користування цим форумом mobile-friendly? Ні, я наловчився і вмію з телефону, однак це більше схоже на вигадування собі труднощів і пізніше героїчне їх долання.

Додано через 1 хвилину 43 секунди:

don pedro написано:
Після смерті

Розповім одну історію... Хм. Зараз або ж пізніше. Подумаю...
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-10-12 23:30  
drymbaUA написано:
Хтось знає спосіб зробити користування цим форумом mobile-friendly?

Запиляти мобільну версію. Але це на сервері. З клієнта ніяк, лише апаратно (екран поширше).
drymbaUA 
VIP

2019-10-13 00:13  
hetzendorf написано:
екран поширше

Так... З планшета справді більш friendly. Тільки планшет важчий.

Цікаво, чи десь вже просили адміна про mobile version?

Додано через 37 хвилин 44 секунди:

drymbaUA написано:
Розповім одну історію...

Таки розповім. Маючи навик сліпого набору, не люблю коли пальці на телефоні фізично не встигають за думкою, тож заради такої оказії ввімкнув ноут.

Маленький дисклеймер - мені абсолютно байдуже, якщо хтось, більшість чи навіть буквально всі не повірять у нижческазане. Як пишуть в безкоштовних комп'ютерних програмах, "use as is". З пісні слів не викинеш, а пісня досі в вухах і нема ознаки що має замовкнути.

Отже, щодо однієї близької людини я використав увесь свій наявний на той момент євангельський арсенал, щоб вивести зі стану безбожника. Аж до лікарняного ліжка це здавалося марною справою. Вже за пару днів до моменту ікс були певні зрушення. А за 45 хвилин до згаданого ікс я попросив: "Вже зовсім скоро ти будеш стояти перед Богом, то звернися до Нього зараз, помолися молитвою покаяння поки ти ще тут". Отримав згоду і не виглядало на те що це була така собі згода "ну добре вже, тільки відстАнь". Це були слова "Добре, ти зараз підеш і я буду молитися".

Через 40 хвилин отримую дзвінок з лікарні... Той самий дзвінок, коли кажуть щось на зразок "Ми вам дуже співчуваємо..." (точного тексту не пригадую, бо це і не важливо).

Після похорону і всіх формальностей сплю собі вночі. Сниться мені чийсь дзвінок! Відповідаю і чую - це та сама близька людина! Від несподіванки я замість того щоб щось толкове сказати по "телефону" - прокидаюся!

Того ж дня в робочий час дзвонить мені вже наяву на роботу двоюрідна сестра. Каже - мені снилася [та сама близька людина], казала що тобі не додзвонилася і тому подзвонила мені! Сказала щоб я тобі передала дві речі: [і тут два особисті факти про моє майбутнє життя, котрі вже після того на даний момент збулися!]. Сестра ще встигла спитати, чи звідти отак собі можна подзвонити, отримала відповідь що дозволили. Якщо ще комусь цікаво, хоча я вважаю що це не важливий нюанс, але виглядало так ніби під час розмови було споживання їжі. Сестра теж спитала, чи там годують, на що була відповідь якась нечітка.

На цьому все про історію. Пишу це і сльози течуть потоком. Може комусь висновок буде виглядати банальним - та все ж... Покайтеся, поки ви ще тут.

Ні, я не вважаю себе досконалим для того, щоб власним прикладом когось привести до Бога. Далеко ні. Звичайний надщерблений і заляпаний болотом дорожний знак...
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-10-13 11:37  
Ваша проблема, велика проблема, що ви національне ставити вище за загальнолюдське. Коли національне ставиться вище за загальнолюдське, виникає нацизм, фашизм, російський шовінізм, комунізм і т.п.
Це щастя, що більшість україномовних не такі, як ви тут, ваша купка.
І є також підозра, що ваше національне - це лише прикриття.

Додано через 3 хвилини 8 секунд:

Дурні, одне слово.

Додано через 3 хвилини 18 секунд:

І - ледарі, підозрюю.

Додано через 18 хвилин 40 секунд:

drymbaUA, то марчелло, то дримба - роздвоєння особистості? Лицемір.
Що ще? Бути мудрим - означає триматися від вас подалі. Отак.
sonrisa vertical 

Востаннє: 15.01.20

2019-10-13 11:41  
drymbaUA
Що ж це ви людині борщ без штанів перебрели? Хіба можна так робить?
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-13 11:45  
TheSky
То коли ти вже згинеш?
кокошнік 

2019-10-13 12:16  
TheSky написано:
Ваша проблема, велика проблема, що ви національне ставити вище за загальнолюдське. Коли національне ставиться вище за загальнолюдське, виникає нацизм, фашизм, російський шовінізм і т.п.

Непогана маніпуляція)))

нагадайте шанованому панству, яке тут присутнє, що робити з отими от "нацизм, фашизм, російський шовінізм і т.п."

Якшо ви загальнолюдське ставите вище національного, то ви маєте рівно по загальнолюдськи, терпляче ставитися до всіх, навіть до "нацизм, фашизм, російський шовінізм і т.п." - бо вони також є частиною вашого толерантного загальнолюдського...
а так якшо ви ставитися толерантно до "нацизм, фашизм, російський шовінізм і т.п.", то відповідно ви така сама як вони)))

леля, леля, як ви дожилися до такого стану толерантності до "нацизм, фашизм, російський шовінізм і т.п."???

Додано через 1 хвилину 4 секунди:

TheSky написано:
І є також підозра, що ваше національне - це лише прикриття.

Прикриття чого саме?

Додано через 10 хвилин 36 секунд:

TheSky написано:
І - ледарі, підозрюю.

правильно, правильно, попристроювалися тут, качають терабайти туди сюди, гроші за це не беруть, це підозріло, що тут відбувається???
дійшло вже до того, що навіть модернізацію толоки заледарілі терабайтники не хочуть робити, ужос в перемішку з кошмаром, от як ви тут живете між ними???
ще трохи ви їх наслухаєтеся тут, і також будете, як вони не аморфне безнаціональне загальнолюдське нечто\щось жіночого роду, як зараз, а можете набратися від них по нету, визначеної національної ознаки, як всі нації ООН...
sonrisa vertical 

Востаннє: 15.01.20

2019-10-13 12:22  
кокошнік
Та перестаньте. Нормально сказала. Цілком здраві думки.
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-10-13 12:24  
sonrisa vertical написано:
Та перестаньте. Нормально сказала. Цілком здраві думки.
це неправда і ви це знаєте.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 531, 532, 533  наступна