Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
кокошнік 
Попереджень: 1

Востаннє: 27.05.20

2019-10-10 21:10  
Robar III написано:
Ти ж писала пару днів назад що не вернешся сюди...... прямо серіал, для домогосподарок

Тс, вона не пам'ятає на якому саме форумі вона зарікалася більше не флудити)))
най дитина розважається)))
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-10-10 21:37  
Народ, так, а закон про "Пласт" заветували ж. Принаймні так знайомий пластун каже. Що там за нього чути і чого деміцуру так топив мол його підписали?
кокошнік 

Востаннє: 27.05.20

2019-10-10 21:40  
Robar III написано:
а закон про "Пласт" заветували ж

https://www.radiosvoboda.org/a/30148331.html
AndreasZwiebel 
Новенький

Востаннє: 15.01.25

2019-10-10 22:17  
https://www.youtube.com/watch?v=t36XeWmOQq8

Пропоную вашій увазі казку про хлопця, який хотів стати ясновидцем.
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-10-10 22:47  
Не хвилюйтесь, я ще тільки сплачую комунальні і тоді зразу спатки. Всім солодких снів і вдалого флуду.
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2019-10-11 10:52  
Осьо один з членів нової команди. Після вчорашньої прес-конференції я підозрюю, що там усі такі Happy
Тимофій Милованов. Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, почесний президент Київської школи економіки - Чому я не читаю книги

Займатись освітою через читання книжок – це самообман. Ніхто сьогодні так не вчиться

Всі читають книжки. Вважається, що всі читають. Це модно. Це корисно. Це для освіти і розвитку. Про це пишуть у соцмережах. Влаштовують флешмоби. Розповідають про великих людей, які читають по 300 книг на рік. Мені читати книжки нудно.

Цей текст для тих, хто книжки не читає. Я один із вас. Я науковець. Я постійно навчаюсь. Я створюю нові наукові статті і освітні курси. Я розвиваю бізнес. Я вважаю освіту найважливішою метою для кожної людини. Але я книжок не читаю і іншим не раджу.

Книжки – це развлєкуха, а не освіта. Сьогодні мені подобається інша развлєкуха - серіали та кіно, подорожі та ресторани. А також танці та клуби. Так, інколи я читаю книжки, але тільки для развлєкухи. Серйозні книжки. Для фану.

Я вважаю, що займатись освітою через читання книжок – це самообман. Ніхто сьогодні так не вчиться. Читання – це пасивний метод сприйняття інформації. А сьогодні освіта відбувається через активний метод. Через дискусії, дебати, суперечки. Сучасна людина вчиться через практику і творчість. Через знаходження нових рішень для нових викликів, на основі не системних, а лоскуткових знань. Ці лоскуткові знання – порада колеги, кейс від бізнес-тренера, параграф з Вікіпедії. Ніхто сьогодні не сідає читати книжку, щоб вирішити якусь проблему. Ні, всі використовують сусіда або Гугл.

Сучасна людина вчиться через практику і творчість
Навіть коли я пишу наукові статті – я читаю інші наукові статті і то частинами, я дивлюсь презентації колеги, та обговорюю ідеї на ланчі з друзями.

Не змушуйте себе читати книжки, якщо не хочеться. А якщо хочеться – читайте. Але пам’ятайте, що в сучасному світі читання – це розвага, а не освіта.
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-10-11 11:29  
Arsenfpu
Вище я викладав лінк на відео, де цей самий мілаванав стверджує наступне:

Цитата:
«…меня никогда не интересовала особо Украина…меня интересовал парусный спорт и сальса»

«…я занимался теорией игр, теорией контрактов, микроэкономикой…я - теоретик»

«…я особо НЕ понимал ничего в экономике и продолжаю ничего НЕ Понимать…»

«…я просто не переношу любые встречи...»

https://www.facebook.com/lukash.elena.ua/videos/920695888312583/
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-10-11 11:54  
Arsenfpu написано:
Мені читати книжки нудно.

Arsenfpu написано:
інколи я читаю книжки, але тільки для развлєкухи. Серйозні книжки. Для фану.

Arsenfpu написано:
Я науковець. Я постійно навчаюсь. Я створюю нові наукові статті і освітні курси. Я розвиваю бізнес. Я вважаю освіту найважливішою метою для кожної людини. Але я книжок не читаю і іншим не раджу.

Arsenfpu написано:
Я вважаю, що займатись освітою через читання книжок – це самообман. Ніхто сьогодні так не вчиться.

Arsenfpu написано:
находження нових рішень для нових викликів, на основі не системних, а лоскуткових знань.

Arsenfpu написано:
Ці лоскуткові знання – порада колеги, кейс від бізнес-тренера, параграф з Вікіпедії. Ніхто сьогодні не сідає читати книжку, щоб вирішити якусь проблему. Ні, всі використовують сусіда або Гугл.
Навіть коли я пишу наукові статті – я читаю інші наукові статті і то частинами, я дивлюсь презентації колеги, та обговорюю ідеї на ланчі з друзями.

Ну що ж, вітаю вас, пані та панове! На арену виповзло дебільно-інфантильне покоління й почало правити бал! Ми повинні це усвідомити та збагнути нашу задачу № 1: постійно його цим довбати й ко́пати, штурхати й буцати, утримувати й відтягувати від прийняття будь-яких рішень:
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-10-11 15:11  
Arsenfpu написано:

Осьо один з членів нової команди. Після вчорашньої прес-конференції я підозрюю, що там усі такі
Тимофій Милованов. Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, почесний президент Київської школи економіки - Чому я не читаю книги

Займатись освітою через читання книжок – це самообман. Ніхто сьогодні так не вчиться

Всі читають книжки. Вважається, що всі читають. Це модно. Це корисно. Це для освіти і розвитку. Про це пишуть у соцмережах. Влаштовують флешмоби. Розповідають про великих людей, які читають по 300 книг на рік. Мені читати книжки нудно.

Цей текст для тих, хто книжки не читає. Я один із вас. Я науковець. Я постійно навчаюсь. Я створюю нові наукові статті і освітні курси. Я розвиваю бізнес. Я вважаю освіту найважливішою метою для кожної людини. Але я книжок не читаю і іншим не раджу.

Книжки – це развлєкуха, а не освіта. Сьогодні мені подобається інша развлєкуха - серіали та кіно, подорожі та ресторани. А також танці та клуби. Так, інколи я читаю книжки, але тільки для развлєкухи. Серйозні книжки. Для фану.

Я вважаю, що займатись освітою через читання книжок – це самообман. Ніхто сьогодні так не вчиться. Читання – це пасивний метод сприйняття інформації. А сьогодні освіта відбувається через активний метод. Через дискусії, дебати, суперечки. Сучасна людина вчиться через практику і творчість. Через знаходження нових рішень для нових викликів, на основі не системних, а лоскуткових знань. Ці лоскуткові знання – порада колеги, кейс від бізнес-тренера, параграф з Вікіпедії. Ніхто сьогодні не сідає читати книжку, щоб вирішити якусь проблему. Ні, всі використовують сусіда або Гугл.

Сучасна людина вчиться через практику і творчість

Не змушуйте себе читати книжки, якщо не хочеться. А якщо хочеться – читайте. Але пам’ятайте, що в сучасному світі читання – це розвага, а не освіта.

Конкретно тут він нічого такого не сказав. Більшість книжок це развлєкуха, а не показник освіти. Якщо ти будеш витрачати свій час на читання всіляких Гаррі Поттерів та жахастиків Стівена Кінга то розуму це тобі не додасть. Як і перегляд фільмів по тих книжках. А абсолютна більшість читає подібні книги, а не наукову літературу.
А в деяких напрямках книжки можуть швидко втрачати актуальність. Гадаю, програмісти навчаються переважно не по книжках. Чи я помиляюся?
Додано через 31 хвилину 13 секунд:

Наткнувся щойно на перемогу нашого нового президента і його команди.
https://www.google.com/amp/s/www.obozrevatel.com/ukr/economics/economy/harkiv-zalishitsya-bez-roboti-harkivsku-tyutyunovu-fabriku-philip-morris-zakriyut/amp.htm
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-10-11 15:27  
Хрестику, ти знову не вкурив! Той поц просуває ідею, думку, що нібито фрагментарні, беззв'язні («лоскуткові») знання то є ґут, а натомість системні знання («читання книжок») то є шлєхьт. Одне, в чому він на жаль має рацію — «Ніхто сьогодні так не вчиться». Щоправда тут «ніхто» слід замінити на «типові представники дебільно-інфантильного покоління».
Arsenfpu 

2019-10-11 15:53  
hetzendorf
Саме так.
Krest0 написано:
Якщо ти будеш витрачати свій час на читання всіляких Гаррі Поттерів та жахастиків Стівена Кінга то розуму це тобі не додасть.

Це трохи маніпулятивно ви сказали Happy Мова йде не лише про казочки та анекдоти з кросвордами (хоча й це інколи цікаво).

Автор цих слів схожий на чувака, якого доля занесла (тимчасово) на вершину і він зверхньо всім розказує: ось дивіться, які ви усі невдахи - щось там читаєте, а я маючи лише буквар за спиною взяв Бога за бороду!
Krest0 
VIP

2019-10-11 16:22  
Arsenfpu написано:
Це трохи маніпулятивно ви сказали Мова йде не лише про казочки та анекдоти з кросвордами (хоча й це інколи цікаво).

Можливо ви маєте рацію. Просто з його тексту спершу не зовсім ясно було про які він книжки каже. З яких пір читання наприклад теорії квантової механіки стало модним? Якщо вже і йшла розмова про моду на книжки, то це мода на читання книжок будь-яких (зазвичай це розважальна література), а не читання книжок конкретного спрямування.

Додано через 2 хвилини 49 секунд:

hetzendorf написано:
Хрестику, ти знову не вкурив! Той поц просуває ідею, думку, що нібито фрагментарні, беззв'язні («лоскуткові») знання то є ґут, а натомість системні знання («читання книжок») то є шлєхьт.

Дійсно, не вкурив. Я не зрозумів основний посил його тексту.
Arsenfpu 

2019-10-11 16:27  
Krest0
Просто, ми у такий спосіб скочуємось до примітивізму на кшталт: навіщо дитині так довго вчитися у школі? - Навчився читати/рахувати - вйо заробляти бабло!
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 02.01.25

2019-10-11 17:08  
Парламент Нідерландів проголосував за розслідування ролі України в катастрофі Боїнгу компанії „Малайзійські авіалінії”, що виконував політ за маршрутом МН17 у липні 2014 р.

Це рішення парламенту Нідерландів — зовнішньополітичний провал ЗЕкоманди, ніяк не менший за повернення Росії у ПАРЄ. І якщо там ЗЕкоманда ще могла виправдатися мовляв „все було вирішено заздалегідь” (читайте — то все Порошенко винний), нині, що називається, крити нічим. Ситуацію створила ЗЕкоманда власними руками — коли видала Росії бойовика Володимира Цемаха, підозрюваного в участі у збитті малайзійського лайнера.

Володимир Цемах був ключовим свідком у справі про збиття Боїнгу. До того ж — він був єдиний, до кого нідерландське правосуддя могло дотягнутися, всі інші підозрювані нині ховаються від суду на території Росії. Українські спецслужби провели дивовижну операцію по вивезенню Цемаха з окупованих теренів. Але…

Не віддавати Цемаха Москві Україну просила Генеральна прокуратура Нідерландів, генпрокурор Фред Вестербак надіслав до Києва відповідного листа. На зустрічі послів країн Євросоюзу у Брюсселі питання видачі Москви Цемаха було порушене — голландці висловили глибоку стурбованість. Дипломати знають, що означають такі слова. А що на це відповів Київ? Відповів запитанням голови ОПУ Богдана, мовляв, ми мусимо захищати інтереси українців чи інтереси Нідерландів?

Передача Цемаха викликала обурення в Нідерландах. „Відносини з Росією, заклятим ворогом, що анексував Крим, для Києва, схоже, важливіші, ніж відносини з Амстердамом” — це цитата з „De Telegraaf”, найбільшої щоденної голландської газети.

ЗЕкоманда послала такий от сигнал Європі. ЗЕкоманда прохлопала вухами той факт, що в правлячій коаліції Нідерландів перебуває партія наближена до «Єдиної Росії»… В той час як російські дипломати провели десятки зустрічей з голландськими депутатами, президент Зеленський не робив нічого. Когось дивує рішення голландського парламенту прийняте щойно? Все логічно…

Що далі? Далі Україну вочевидь зроблять винною в катастрофі малазійського Боїнгу на рівні з Росією — бо небо над зоною АТО не перекрила. Чхати на те, що на момент збиття Боїнгу Україна закрила польоти на висотах до 10 тисяч м, — тобто значно вище ніж закрито над Сомалі. В політиці не буває справедливості — там є лише війна інтересів. Визнання України винною на рівні з РФ стане підставою аби Україна виплачувала компенсації. Суд США вже назвав суму у $ 400 мільйонів. Це — лише родинам загиблих пасажирів Боїнга. А ще визнання України винною на рівні з РФ буде використане для зняття санкції з Росії. І виставляти претензії нікому — бо саме всього цього захотіли пересічні українці, коли обрали цього президента і цю монобільшість і ВР. Хіба ні?
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-11 17:11  
Агов, панове, ви якусь анти - зеленчуківську пресу читаєте, як вам не соромно? Може ви ще й порохоботи чи діти порохоботів? Ану, давайте я вам правдоньки перепублікую, бо ви щось зрадоньку розвели по всій Толоці!!!

Майже 50% українців вважають нову владу кращою за попередню, 9,3% - розчаровані, - Центр Разумкова

https://espreso.tv/news/2019/10/11/mayzhe_50_ukrayinciv_vvazhayut_novu_vladu_kraschoyu_za_poperednyu_9_3_rozcharovani_centr_razumkova

Увіруйте в профнепридатного кловуна, увіруйте доки не пізно!
Arsenfpu 

2019-10-11 17:28  
laszlozp
На жаль, є ще одне число: 70% - найбільший рівень довіри у суспільстві має... пан Зеленський. Це діагноз нашому суспільству...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-11 17:30  
чого ще можна чекати від народу, який думає телевізорами…
Arsenfpu 

2019-10-11 17:41  
Virake
Справа ж не в суспільно-політичних поглядах, просто ... соромно мати за Президента примітивну, неграмотну, неосвічену особу із міркуванням про життя на рівні таксиста нічної зміни... Sad (1)
підпільник 
VIP

Востаннє: 12.01.25

2019-10-11 17:46  
Arsenfpu
на рівні школяра. не вище середного шкільного віку
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-11 19:43  
Arsenfpu
Ну чого Ви так наш мудрий народ ображаєте? Ну не хоче він змін, не хоче притримуватись одного курсу. А може в нас доля така, аби решта країн світу, бачачи цю країну - масакр, робили висновки і прагнули до кращого?

Ви краще, той, менше мізкуйте та підіть "Ель Каміно" подивіться .. непогане кіно від творців Breaking Bad. Усього лишень кілька годин тому вийшло
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-11 20:05  
Virake написано:
чого ще можна чекати від народу

Знову байка порохоботів, про "нарід не той"......
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-11 20:27  
Robar III написано:
Знову байка порохоботів, про "нарід не той"......
байка, кажете? в той час як в Швейцарії народ проголосував ПРОТИ базового доходу (при тому, що їхній державі нема куди дівати гроші), у нас народ проголосував ЗА зниження комуналки та інші дитячі фантазії. якщо навіть ЦЕ не ознака того, що з нашими людьми щось не так, то що нею має бути? от просто зараз ми бачимо, що новий уряд уже практично знищив всі здобутки нашої дипломатії, через що ми залишилися сам-на-сам із ворогом. думаєте, народу є до цього діло? ні. якщо в телевізорі не скажуть, що влада — така-сяка погана, а президент — редиска, то вони і протестувати не будуть. для них все нормально. народ мовчить — благоденствує.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-10-11 21:07  
Virake написано:
уряд уже практично знищив всі здобутки нашої дипломатії, через що ми залишилися сам-на-сам із ворогом.

Миру хотіли? Зупинити війну хотіли? Вони вам її гаразд зупинять ..
Krest0 
VIP

2019-10-11 21:40  
Virake написано:
байка, кажете? в той час як в Швейцарії народ проголосував ПРОТИ базового доходу (при тому, що їхній державі нема куди дівати гроші

Ну тут важливо по якій причині вони голосували проти. А голосували вони проти, бо для цього треба було суттєво піднімати податки, а тому для працюючих швейцарців не ясно було чи буде від того конкретно для них більше користі чи шкоди. На мою думку, якщо Швейцарії дійсно гроші немає куди дівати, то краще б вони податковий тягар знизили, а не займалися подібними ініціативами.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-11 22:32  
шкода очевидна для тих, хто може реалістично дивитися на наслідки своїх рішень. а нашому народу невтямки, що халяви не буває, і будь-яка подачка (зменшення цін на комуналку, утримування курсу гривні і так далі) має бути покрита за чийсь (тобто, їхній же) рахунок.
Krest0 
VIP

2019-10-11 22:55  
Virake написано:

шкода очевидна для тих, хто може реалістично дивитися на наслідки своїх рішень. а нашому народу невтямки, що халяви не буває, і будь-яка подачка (зменшення цін на комуналку, утримування курсу гривні і так далі) має бути покрита за чийсь (тобто, їхній же) рахунок.

А, якщо так це питання поставити, то тут не посперечаєшся.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-11 22:57  
Virake написано:
якщо в телевізорі не скажуть, що влада — така-сяка погана

За вашою логікою то і майдан зрежисовано було. І не народ вмирав з 13го.... ну ок, хто я щоб переконувати.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2019-10-11 23:37  
Robar III, я нічого такого не казав. але якщо вже ви зачепили ці питання, то я викладу свої думки щодо них.

Майдан.
як би нам не хотілося вважати Майдан чистим і незаанґажованим проявом народного гніву, в дійсності все було далеко не так однозначно. численні політичні гравці були зацікавлені в Майдані і підтримували його. деяким на цій хвилі вдалося побудувати цілі кар'єри. той же Порошенко зміг дуже ефективно пропіаритися на Майдані, при цьому не заплямувавши себе так, як сумнозвісні «Тритушки» (наскільки справедливо їх у чомусь звинувачувати — це питання окреме). то чи було зрежисовано Майдан? і так, і ні. це було щось середнє, бо в іншому разі події там розвивалися б не так.

Вмирання народу.
очевидно, що і на Майдані, і на війні вмирав саме народ. тут уже без двозначностей. але є одна суттєва деталь: цей самий народ, спливши кров'ю, сам чомусь дуже швидко про свої жертви забув. забув про кошмар, з якого нещодавно так тяжко виривався. і в цьому блаженному забутті роззявив рота на ложку, яку простягали з телевізора. висновок: що критична маса українців думає телевізорами. інакше б співвідношення обивателів до громадян у нас було б ближчим до швейцарського. якщо у вас є інші пояснення, то я хочу їх почути.

Robar III написано:
ну ок, хто я щоб переконувати.
ну, чому ж? переконуйте на здоров'я.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-10-12 15:28  
Virake написано:
численні політичні гравці були зацікавлені в Майдані і підтримували його

Звісно, я цього не заперечую. Впливали на майдан різні фактори. Одним з найбільш активних, хто впливав це Яник.
Virake написано:
так, і ні. це було щось середнє, бо в іншому разі події там розвивалися б не так.

Не згоден. Впливи були, як я вже казав, і від абсолютно різних пвртій, зацікавлених осіб і тп, але керувати повністю не міг ніхто.
Virake написано:
про свої жертви забув. забув про кошмар, з якого нещодавно так тяжко виривався.

Знову поправка, ви вважаєте все населення українцями, забуваєте про купу інших моментів: "тут купі населення пофігу, купа справді щиро вважає, що з рашкою краще, згадайте кількість "антимайданів" та їх людей... так, їх звозили, але вони не тільки за ті 200 грн їздили. І народ -не забув, просто споавді діяння попередньої влади дозволили цим всим підняти голову, а також багатьом розчаруватись в євроінтеграції.
До того ж повідомленням вище, ви самі писали, що мол програш влади зе стосовно відновлення рашки в паре. Але я вже писав тут був у 16му всі проколи та "імітацію" діяльності від влади по. Відбілювати росію почав ще порох, от тільки по телевізору впм він казав, що він патріот - от і частина повелась і тоді.
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-10-12 16:03  
Я знову з вами, мої маленькі умпа-лумпи!
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 531, 532, 533  наступна