Автор |
Повідомлення |
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-10-06 22:26 |
Arsenfpu написано: | "Барига" дав. Київські тортики "йдуть на ура!" |
ось шо пише нацкорпус:
Цитата: | Реалізація "формули Штайнмаєра" призведе не тільки до легалізації сепаратистів, але й до зняття санкцій з РФ. Про це сьогодні на акції протесту у Києві сказав голова міжобласного об'єднання "Терен Схід" Національного Корпусу Максим Жорін.
"Лише за останні кілька місяців на Донбасі загинуло декілька десятків наших воїнів. За що вони загинули? За те, щоб сепаратисти отримали офіційний статус влади чи за те, щоб зрадники і злочинці стали народною міліцією? Ні! Вони загинули за велику соборну Україну. Вони загинули заради того, щоб ми з вами та наші діти могли жити в нормальній, сучасній європейській країні, а не в федеративному окрузі Московії", – сказав він.
Максим Жорін зазначив, що у випадку відведення військ, Україна може втратити ті населені пункти, за звільнення яких загинули українські воїни. Він також висловив переконання у тому, що реалізація "формули Штайнмаєра" "призведе не тільки до легалізації сепаратистів, але й до зняття всіх санкцій з РФ".
"І після цього вони вдарять по нас ще раз, як вони це робили в Чечні, Грузії, Молдові. Тільки вдруге вони заберуть вдвічі більше територій і вб’ють ще більше українців. Тож ми маємо не дати зрадити Україну, не дати спаплюжити пам’ять про наших загиблих героїв. І Донбас буде обов’язково українським на українських умовах", – заявив Жорін. |
в мене питання. усі солдати хочуть продовження війни?
я тебе арсенфпу питаю, ти вважаєш що військові хочуть стояти там на фронті і далі?
я не хочу обговорювати пропаганду капітуляції, мені цікаво те що найважливіше.
Мені цікаво, усі живі солдати повинні продовжувати помирати, не через захист країни, себе і сім'ї, а заради загиблих солдатів?
І не вірю, що після нормандського формату, щось зміниться. Росія відмовиться від умов Зе, і буде все как раніше, та формула Ш нічого із себе не представляє, якщо її не виконувати.
пс. тільки ідіоти вірять в капітуляцію. вже все пояснили, але все одно ниють. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-10-06 22:31 |
demitsuru написано: | ти вважаєш що військові хочуть стояти там на фронті і далі? |
Це їх робота.
Але оскільки вас так відповідь не влаштує, то скажу те, що задовільнить: солдати хочуть до мами, дружини, діточок, війна - це зло, тому є класний варіант - здатися. Путіну, він простить, війна скінчиться. Тимчасово. Правда, бо солдати расії потрібні будуть на інших війнах і там уже ніхто українських воїнів не питатиме - хочуть вони що і як... |
|
|
|
|
|
2019-10-06 22:33 |
Arsenfpu написано: | "Барига" дав. Київські тортики "йдуть на ура!" |
тому що це останнє за що порошенко може чіплятися. Більше можливостей не буде.
цікаво, якщо б Зеленський не виконував обіцянку припинення війни (але при при цьому нічого не змінюється щодо росії, санкцїї і все таке інше залишається), то збиралися на майдан теж ?))) На майдані зібралися усі хто жадає війни? І не хочуть використовувати будь які хитрощі для припинення вогню, щоб ніхто не помирав? |
|
|
|
|
|
2019-10-06 22:37 |
demitsuru написано: | порошенко може чіплятися. Більше можливостей не буде. |
Та мені на нього з великої гірки ...
demitsuru написано: | Зеленський не виконував обіцянку припинення війни |
Наведіть приклади. Як стріляли там, так і стріляють. Що змінилось?
demitsuru написано: | На майдані зібралися усі хто жадає війни? |
Так! Щоб він маскви один порох лишився! |
|
|
|
|
|
2019-10-06 22:40 |
Arsenfpu написано: | Це їх робота. |
хаха от ти сука (мене чекає бан?). мені цікаво, що думають військові люди.
Майбуть Валєра Ананьев теж хоче піти знов на таку роботу. иИИии
тобі кажуть що не має капітуляції. Я не бачу жодного варіанту, що дозволили б собі ДНР ЛНР, окрім собі ж сами гірше зробити. Де здаватимуть? ЩО?
Цитата: | Путіну, він простить, війна скінчиться. Тимчасово. Правда, бо солдати расії потрібні будуть на інших війнах і там уже ніхто українських воїнів не питатиме - хочуть вони що і як... |
ти свої мізки пропив?
Додано через 1 хвилину 38 секунд:
все зрозуміло. |
|
|
|
|
|
2019-10-06 22:40 |
demitsuru написано: | ти сука |
Пам'ятається, як ви клялися, що ніколи не лаєтесь
demitsuru написано: | ти свої мізки пропив? |
Не вживаю. А ви таки толерантний співрозмовник |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-10-06 22:45 |
вам там не набридло лолкати постійно??..
ви той випадок, коли вам плюють в очі а ви такий "та це розвиток"
ось приклад, це ви так поводитесь: два дні тому йшов ринком і жінка років 50-60 говорила про богдана "ну і що що він їздив з януковичем в москву чи то санк-петербург і що? а хто не їздив і то давно було"
та жінка прожила більшу половину життя і жодного разу не чула вилову "з ким поведешся від того й наберешся"
-------------------------
цілком зрозуміло що вас більше влаштовує життя в ярмі ніж боротьба за власну свободу
demitsuru написано: | пс. тільки ідіоти вірять в капітуляцію. вже все пояснили, але все одно ниють. |
так, колись, ідіотами називали людей які говорили що москва нападе і це лише питання часу, особливо коли згадувалась московська військова база в криму -- тоді всі були ідіото-шизофреніками бо ВЕЛИКИЙ СТАРШИЙ БРАТ не посміє напасти.
а сталось швидше ніж гадалось. |
|
|
|
|
|
2019-10-06 22:49 |
Arsenfpu написано: |
Пам'ятається, як ви клялися, що ніколи не лаєтесь
demitsuru написано:
ти свої мізки пропив?
Не вживаю. А ви таки толерантний співрозмовник
|
я реально злий. коли я не бачу логіки в ваших висловлюваннях. Але коли кажуть так легко про смерть, що це їх робота. Це так тупо.
Робота це коли дохнуть російські військові в Сірії.
В Україні, військові захищають Україну, їм чхати на роботу. Робота буде тоді, коли в Україні не буде примусове військова підготовка.
Тебе не цікавить як Південна і Північна Кореї перестали стріляти?
Якщо нічого не робити, все продовжиться. Все буде те саме. Це тільки в мінус нам. Путіну ніфіга краще від цього не буде. Для росіян нічого не змінюється.
бісять балоболи, які хочуть вбивати росіян, але чомусь цього не роблять ¯\(°_o)/¯ а просто легко базікають
Додано через 3 хвилини 7 секунд:
starlost написано: |
так, колись, ідіотами називали людей які говорили що москва нападе і це лише питання часу, особливо коли згадувалась московська військова база в криму -- тоді всі були ідіото-шизофреніками бо ВЕЛИКИЙ СТАРШИЙ БРАТ не посміє напасти.
а сталось швидше ніж гадалось.
|
ви зовсім не по темі. Ви демагогію розвели. Продовжуєте гнути тему, що ваші нац вожді кажуть.
Ви порівнюєте зовсім різні речі. До чого тут "нападе" , якщо нічого не змінюється? Куди нападе? Як? Опишіть майбутні кроки кремля.
Все що я бачу, то це гордість, яка нікому не потрібна.
Додано через 25 секунд:
Все. я пішов спати. фігня якась. |
|
|
|
|
|
2019-10-06 22:50 |
demitsuru написано: | коли в Україні не буде примусове військова підготовка. |
Де ви таке уздріли?
demitsuru написано: | бісять балоболи, які хочуть вбивати росіян |
Та не захищайте ви їх так - у них друга армія за силою у світі.
Додано через 1 хвилину 2 секунди:
demitsuru написано: | Все що я бачу, то це гордість, яка нікому не потрібна. |
Тож кажу: здаємось, а там і макарони будуть |
|
|
|
|
starlost VIP
|
2019-10-06 23:00 |
demitsuru написано: | що ваші нац вожді кажуть |
у мене немає нац вождів. demitsuru написано: | Куди нападе? Як? |
ви що останні п'ять років пропустили? demitsuru написано: | Опишіть майбутні кроки кремля |
буде гнути свою лінію до останнього, жодного миру вона не бажає, і обкрутити все так щоб вийти сухим з води, ще й зробити з себе великого рятівника-месію.
вини вона не визнає.
шляхи виходу: або ми прогнемося(капітуляція в тому чи іншому вигляді) або гібридний конфлікт надалі триватиме.
Додано через 4 хвилини 32 секунди:
starlost написано: | або ми прогнемося(капітуляція в тому чи іншому вигляді) |
якщо так станеться тоді москва ні в чому не буде винна і санкції поступово будуть зняті, і нам гаплик! назад повернемось в орбіту москви, і жоден захід нічого не вдіє. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-06 23:14 |
starlost написано: | і жоден захід нічого не вдіє. | це дуже важливий момент: Захід буде допомагати нам рівно настільки, наскільки ми будемо проявляти спротив Росії. обрання Зелемойського надіслало їм чіткий сигнал про те, що нас влаштовує бути псячими рабами — і міжнародна підтримка України вже розсипається, мов картковий будинок.
Додано через 8 хвилин 19 секунд:
а ось що самі росіяни думають про це наше «розведення сил»:
Російські бойовики обстріляли ділянку розведення сил
https://tsn.ua/ato/situaciya-na-donbasi-rosiyski-boyoviki-obstrilyali-dilyanku-rozvedennya-sil-1422261.html |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-07 01:35 |
Qualcuno написано: | Шоу закінчиться, коли сяде останній павербенк. Як знімати далі? Але якщо суть не в цьому (можна від самого початку забезпечити їх сонячними батареями чи хоч лісапедними генераторами) |
Генератори хай самі змайструють з підручних засобів (я полегшив умови — в початковому задумі там був не металобрухт, а руда, з якої можна виплавити метал) — бажано до того, як їм перестануть підвозити запаси електроенергії і вони втратять засоби доступу до інету з інструкціями виживання в примітивних умовах.
Додано через 12 хвилин 20 секунд:
Qualcuno написано: | Це мала бути якась імітація апокаліпсису? Але це шоу з можливістю виходу, а для реального виживання (і прогресу) потрібні справжні, неминучі виклики. |
Вихід еквівалентний відходу на той світ, звідки не повертаються. Безумовно, учасники шоу не відчуватимуть такого страху перед поверненням до звичайного життя, як перед смертю, але їх лякатиме програш (репутація лузера, втрата неотриманої винагороди). |
|
|
|
|
Qualcuno VIP
|
2019-10-07 02:50 |
Python написано: | Безумовно, учасники шоу не відчуватимуть такого страху перед поверненням до звичайного життя, як перед смертю, але їх лякатиме програш (репутація лузера, втрата неотриманої винагороди). |
Але яка мета експерименту? Рівень технологічного розвитку? Якщо це гра на вибування типу “Останній герой”, так чи інакше кожен учасник буде зацікавлений викурити всіх інших, максимально ускладнивши їм життя.
Для розвитку потрібна співпраця, спільна мета. Звісно, на початку доведеться співпрацювати, але це радше політичні інтриги, учасники розіб'ються на коаліційні гуртки, котрі конкуруватимуть між собою. Ймовірно, ця конкуренція дасть позитивні плоди в плані технологічного розвитку (з’являться групи лідерів, середняків та аутсайдерів), але врешті-решт все виллється в те, що спершу групи займатимуться умовним винищенням конкурентів, а потім і самі переможці почнуть пожирати один одного.
Як в старих-добрих Козаках, умовно є період ненападу з таймером зворотного відліку, період миру, коли країни розвиваються, видобувають ресурси, нарощують військову міць, але щойно таймер відраховує останню секунду, починається війна.
Можливо варто змінити умови гри, що залишитися має певна кількісно визначена група людей, і хай кожен доводить, що він вартий ввійти до цієї групи, отже має більше працювати, і тоді технологічний розвиток переможної групи має більше шансів досягти вищого рівня.
Додано через 23 хвилини 16 секунд:
Іншими словами, якщо кожен сам за себе, сам собі добуває ресурси, створює знаряддя праці, будує власне житло, це дуже повільно. Ніхто ні з ким не ділиться, нема якісного обміну технологіями. Кожен забезпечить собі необхідний мінімум для виживання, а далі - якщо без інтриг - залишиться найбільш терплячий, але в примітивній халупці.
Якщо всі об'єднуються і працюють як один вулик, це добре, але кінцева мета - має залишитися лише один, то який сенс будувати великий затишний вулик, якщо його все одно доведеться розвалити?
Отже найбільш оптимальний варіант - поділ на групи. Перемагає та, котра створила собі найоптимальніші умови для виживання, а в процесі гри це означатиме, що до цієї групи шляхом відбору ввійшли найкращі: наймозковитіші, найпрацьовитіші і т.д. Це якісно вплине на технологічний рівень цивілізації-переможця. |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-07 03:52 |
Щоб гра не перетворювалася на вибувалку, суму винагороди слід прив'язати до тривалості гри та середньої тривалості перебування в ній кожного учасника. Якщо один гравець швиденько за місяць усіх викурив і сам забрав приз, то отримує копійки. Якщо всіх викурив, лишився сам і прожив у таких умовах пару років — теж копійки. Щоб нормально заробити, треба, щоб якомога більше гравців протрималося майже до кінця очікуваного терміну. Для чого необхідно співпрацювати...
Оскільки гра зав'язана на еволюції технологій, а глядачам буде нецікаво дивитись, як учасники день-у-день шукають їстівні корінці одними й тими ж дерев'яними копалками, ще можна додати бонуси за кожну впроваджену прогресивну технологію (як їх оцінювати — варто подумати...).
Додано через 9 хвилин 24 секунди:
Варіант: щоб у передчасній вибувалці не було сенсу, на місце вибулих гравців у гру вводяться нові добровольці — доти, доки не мине запланований термін гри. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-07 07:04 |
demitsuru написано: | усі солдати хочуть продовження війни? |
Ніхто не хоче війни, але і миру, за рахунок капітуляції теж. От мені цікаво, всі отакі противники війни хоч бачили її в очі?
Додано через 55 секунд:
demitsuru написано: | хочуть стояти там на фронті і далі? |
Ні, хочуть не стояти а йти в перед.
Додано через 1 хвилину 14 секунд:
demitsuru написано: | І не вірю, що після нормандського формату, щось зміниться. Росія відмовиться від умов Зе, і буде все как раніше, та формула Ш нічого із себе не представляє, якщо її не виконувати |
Ну звісно... за ідіотів нас тримаєш? Купа бла бла бла, оце і є пропаганда.
Додано через 1 хвилину 39 секунд:
demitsuru написано: | повинні продовжувати помирати |
От з зеленню так і відбуватиметься, як і за пороха останні роки, бо ",нєт агню, толька в атвєтку і з ак" - і то нічого, що по нам фігарять не з ак, а арта чи танчик. І чого це ти вирішуєш за вояк, чого вони хочуть, а чого ні?
Додано через 3 хвилини 15 секунд:
demitsuru написано: | бісять балоболи, які хочуть вбивати росіян, але чомусь цього не роблять |
Так в армії не дають, всякі зе. Ібо "вас пасадят" , а без армії - таки справді посадять. Бісять балаболи, які чогось вирішили, що їх думки істінно вєрні.
Додано через 4 хвилини 38 секунд:
Скажімо так, чогось 3 рази коли мене ледь не грохнули, а у мене виникали думки, мол все, довоювався - це були періоди "тиші" та миру (з нашої сторони) ібо ж "нада же проста пєрєстать стрєлять" (по нам гатили артою, з кпвт, та рпг-7).
Ну і раджу всяким "міражелавшим" загуглити, і потім подумати, що я можу "відповісти" з ак, на арту чи кпвт.
Додано через 6 хвилин 1 секунду:
Цитата: | Не могу пройти мимо.
Выбрали, блин.
Как в прошлый раз, наголосовали, а мы, потом, с автоматами по терриконам и аэропортам бегай.
"Зло — это зло, Стрегобор, — серьёзно сказал ведьмак, вставая. — Меньшее, бо́льшее, среднее — всё едино, пропорции условны, а границы размыты. Я не святой отшельник, не только одно добро творил в жизни. Но если приходится выбирать между одним злом и другим, я предпочитаю не выбирать вообще."
«Последнее желание», рассказ «Меньшее зло», Анжей Сапковский.
По ссылке петиция, кто в теме - почитайте пожалуйста и подпишите. Эти дятлы затюкают малый бизнес - и будет полная шляпа...
https://petition.president.gov.ua/petition/74060 |
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-07 10:25 |
demitsuru написано: | примусове військова підготовка. |
Почнемо з того, що строковиків ніхто в зоні оос не використовує.
Додано через 3 хвилини 31 секунду:
demitsuru написано: | гордість, яка нікому не потрібна. |
Якщо, так хочеш узкого міра, так чемодан - вокзал. А поки я живий і в Україні, то робитиму все залежне від мене, для того, щоб ця країна існувала якомога довше незалежною.
І до речі, дякую ти гарно охарактеризував виборців зе. Вам гідність не потрібна. Ви зрадники, які вже нахрін не треба Україні та українцям, а кацапня і так до вас ставитиметься як до гівна, чим ви і є. |
|
|
|
|
|
2019-10-07 12:00 |
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-07 12:43 |
Arsenfpu
Ги, почитав коменти -шароварна кирилиця, лол. |
|
|
|
|
Qualcuno VIP
|
2019-10-07 16:06 |
Python
Ейнштейну приписують фразу, що в четвертій світовій війні людство воюватиме палицями. Якщо задуматись, то достатньо лише на одне покоління повністю обірвати передачу знань до немовлят (аж до навчання мови), щоб люди відкотилися до рівня прямоходячих (і то не факт! адже це ми призвичаюємо дітей до ходіння, а так вони можуть вирішити, що попервах краще повзати, і робити в цьому успіхи, як людина, позбавлена рук, призвичаюється робити купу речей пальцями ніг) приматів з хорошим "залізом", але з примітивною операційною системою. Скільки часу знадобиться для повернення? Я не сумніваюся, що людство так чи інакше пройде той самий шлях, більше того, я впевнений, що нехай людство вимре під корінь, наш шлях повторить інший вид, який ймовірно зараз плутається під ногами (чи плаває, літає), як ссавці тихенько виживали в світі динозаврів. Просто для цього потрібно дуже багато часу. Може ви чули теорію про Dino Sapiens, згідно з якою окремі представники динозаврів вже були на шляху людиноподібної еволюції? Якби це сталося, ссавці не мали б шансів, як не має шансів жоден інший вид, поки людина є панівним хижаком на планеті.
Але про що я, ваша гра не дасть експериментально значущого результату в плані технологій, скорше потрібен уявний експеримент на хоча б десятки або й сотні поколінь. Вся ця тема виживання людства в постапокаліптичних умовах вже не раз описана, але й там все більше зводиться не стільки до відновлення технологій, скільки до психології поведінки, де людина людині вовкус ест. Візьміть The Walking Dead, де зомбі лише декорація, а основні баталії точаться між людьми, які навіть маючи спільного ворога (але тупуватого і передбачуваного) знову розбиваються на ворожі купки за інтересами. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-10-07 17:42 |
Qualcuno написано: | наш шлях повторить інший вид, який ймовірно зараз плутається під ногами (чи плаває, літає), як ссавці тихенько виживали в світі динозаврів |
Зовсім не факт, що якомусь виду вдасться повторити наш шлях. Розвиток, якого досягло людство до наших днів це переважно результат випадковостей, як в анатомічному аспекті, так і в історичному і соціальному. Навіть саме людство розвивалося нерівномірно. От наприклад поки доколумбівська Європа активно розвивалася в технічному плані, то в Америках навіть колесо не додумалися зробити. Колесо! А в Астралії взагалі голозаді негри з бумерангами бігали і їм було норм, бо іншого життя вони не знали.
Або ще вам цікавий факт. Знаєте, що дало серйозний поштовх для економічного розвитку Нідерландів наприкінці середніх віків? Зграї оселедця змінили міграцію і перебралися від Балтійського моря ближче до Нідерландів і цим заодно похоронили одного із найсерйозніших торгових гравців у Європі - Ганзейську лігу. Хтозна, можливо саме завдяки оселедцю Нідерланди нині одна із найрозвиненіших країн світу.
Але навіть якщо уявимо, що на зміну нам прийде інший розумний вид. Звідки гарантія, що вони не будуть ще більшими довбойобами? |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-07 23:29 |
Arsenfpu написано: | Соціопсихолог Олег Покальчук. Про апокаліптичні особливості української свідомості та про місце націоналізму в сучасній Україні. |
Багато думок виглядають раціональними, але неправильно він розуміє націоналізм.
1. Вождизм?! Він що, ліберальної пропаганди переслухав, з їхніми «націоналіти — це фашисти»? Лідери приходять і йдуть, нація — вічна. Будувати націю навколо вождя — в історчному масштабі, нонсенс. І та спільнота, яка зараз демонструє найбільше ознак культу вождя-президента, має дуже мало спільного з українським націоналізмом.
2. Нація має навколо чогось гуртуватися (мова, релігія, територія, королівська династія — неважливо, але центр кристалізації в кожної нації свій). Про вождів сказано вище — для нас вони не могли бути центром кристалізації нації, переривчастість їх влади в умовах бездержавності доводить, що нація спромоглася відродитися навіть без них. Шевченко зробив для відродження України більше, ніж Грушевський, Бандера і Кравчук разом узяті, хоча він просто писав вірші народною мовою.
Релігія — в нас нема такої церкви, яка б і уособлювала в собі Україну, і була при цьому достатньо впливовою в масштабах України — з цього центр кристалізації також не зліпиш. Колись це мало сенс — як фактор відокремлення від поляків — але в умовах контакту з Росією цей фактор в принципі не був тим, що міг зберегти окремішність українців.
Територія — має сенс лише в умовах її стабільності. Як ми побачили, це не так: Крим не дуже й опирався, коли його в нас забирали. Можливо, після втрати й решти нелояльних територій сама територія набуде якогось націєтворчого значення, але поки що вона все ще не є тим, що визначає нас як українців — нації, що відроджувалась, коли її землі були розділені між імперіями.
Що лишається? Очевидно, мова. Не раса (хай із цим англосаксонські расисти заморочуються), не походження (прізвище на -енко ще нікого не зробило щирим українцем), а виключно ця риса, що робить нас дотичними до українського інформаційно-культурного простору.
3. Ярош і «Правий сектор» — добре, вони називали себе націоналістами, та чи націоналісти вони по суті? ІМНО там більше парамілітаризму та «культу сили», ніж власне націоналізму. Добре, вони активно протидіяли тому, що несло загрозу Україні, але що вони розуміли під Україною, за яку боролись? |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-08 01:32 |
національний міф складається з двох основних частин: причини існування і ознаки інакшості. але навіть за наявності обох із них міф не може повноцінно існувати без достатньої кількості носіїв, які в нього вірять. і от із цим у нас великі проблеми. |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-08 04:26 |
Qualcuno написано: | Якщо задуматись, то достатньо лише на одне покоління повністю обірвати передачу знань до немовлят (аж до навчання мови), щоб люди відкотилися до рівня прямоходячих (і то не факт! адже це ми призвичаюємо дітей до ходіння, а так вони можуть вирішити, що попервах краще повзати, і робити в цьому успіхи, як людина, позбавлена рук, призвичаюється робити купу речей пальцями ніг) приматів з хорошим "залізом", але з примітивною операційною системою. |
Я, скоріш, спробував обіграти сюжет про «попаданця» — наш сучасник потрапляє кудись у минуле і користуючись своїми знаннями змінює історію. У даному випадку, я не виключаю можливості передачі знань — нехай у нього буде з собою комп'ютер з усією інформацією, що накопичило людство до нашого часу. Питання в іншому: чи зможе він застосувати ці знання на практиці? І чи володіємо ми технологіями, якими щоденно користуємось, якщо, в випадку ізоляції від решти світу, не можемо відтворити навіть їх бліду подобу?.. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-10-08 12:14 |
Python написано: | сюжет про «попаданця» |
Маленька ремарка: цим терміном запоребриківські письменники-пропагандисти позначають специфічну літературу, де головний герой повертається в минуле заради зміни історії та знищення саме тих країн (та або політичних устроїв), котрі є/будуть супротивниками комуністичного блоку. |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-10-08 12:20 |
drymbaUA, а де профіль марчелло? |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-10-08 12:32 |
drymbaUA написано: | Маленька ремарка: цим терміном запоребриківські письменники-пропагандисти позначають специфічну літературу, де головний герой повертається в минуле заради зміни історії та знищення саме тих країн (та або політичних устроїв), котрі є/будуть супротивниками комуністичного блоку. |
Не зовсім. Попаданців росіяни наплодили вже безліч. Тут тобі і спецназівці у фентезійному світі і прості Михасики в добу Київської Русі. Цей жанр не має конкретної специфіки. Як казав Отто фон Бісмарк: Дайте москалям машину часу і вони засруть своїми попаданцями всі епохи аж до Мезозоя.
Хоча так, конкретно про радянський союз у них дуже популярна тема.
Додано через 9 хвилин 12 секунд:
Я тільки в одного народу бачив більшу любов до попаданців. У китайців. Правда у них зазвичай все відбувається у фентезійному світі, а не у нашому. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2019-10-08 12:44 |
|
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-10-08 14:14 |
drymbaUA написано: | Маленька ремарка: цим терміном запоребриківські письменники-пропагандисти позначають специфічну літературу, де головний герой повертається в минуле заради зміни історії та знищення саме тих країн (та або політичних устроїв), котрі є/будуть супротивниками комуністичного блоку. |
Ну, ідеєю повернутися в минуле, щоб убити Гітлера, не лише російські писаки страждають. Зрештою, до концепції подорожі в часі, що якось вплине на історію, не вони самі додумались.
Або, наприклад, сюжет з американського серіалу: мандрівник у часі забуває в минулому свій смартфон, в минулому його якимось чином вивчають і відтворюють, що дещо прискорює подальший розвиток високих технологій. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-10-08 15:10 |
Python
Колись був фільм, де вигадали машину часу і влаштовували сафарі на динозаврів, що от-от мали загинути для багатіїв, де під час однієї з подорожей наступили на метелика, і коли повернулись в майбутнє, то воно почало хвилями змінюватись.
Ну і що казати про кацапню, наш кінематограв сам страждає такими прийомами. Он "сторожова застава" останній приклад. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-10-08 15:22 |
Robar III написано: | Колись був фільм, де вигадали машину часу і влаштовували сафарі на динозаврів, що от-от мали загинути для багатіїв, де під час однієї з подорожей наступили на метелика, і коли повернулись в майбутнє, то воно почало хвилями змінюватись. |
Ось цей фільм https://toloka.to/t84323
Заснований на однойменному оповіданні Рея Бредбері. До речі, фільм лайно. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|