Автор |
Повідомлення |
Krest0 VIP

|
2019-09-30 07:21 |
laszlozp написано: | Воно тобі треба? Та й по рейтингу видко, що я тут роблю .. |
Не видко. Рейтинг прихований. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-30 10:21 |
laszlozp
А Ви спробуйте, ради експерименту, стерти (видалити) хоч одне своє повідомлення. Воно, повідомлення, нікуди не зникне. Просто текст буде іншим. Формально то не стирання (видалення), а редагування. Видалити тут можна тільки останнє повідомлення в темі. Тобто, я можу зараз видалити це своє повідомлення. Але, як тільки після цього мого повідомлення з’явиться нове повідомлення (іншого користувача) видалити моє повідомлення вже не можливо. Це можуть зробити тільки адміністратор або модератори. Система фіксує усі зміни в тексті повідомленнь. В кінці мого попереднього повідомлення є такий текст: Цитата: | Змінено: Gіnger (2019-09-30 01:19) | Там я виправляв помилки. По даті завжди можна визначити коли останній раз змінювався текст повідомлення. Ви ж все це знаєте? Подібні роз’яснення я вже десь тут читав. Просто, досить з мене цих розкопок.
P.S. Я перечитав усі доступні повідомлення telefunx(а). Таке враження, що він щось знав про hetzendorf(а). Мав якісь претензії. А hetzendorf(а) і laszlozp(а) він сприймав за одну особу. Джин_джер писав повідомлення, hetzendorf і laszlozp відповідали. І в цей час telefunx писав свої повідомлення. Щоб hetzendorf і laszlozp його почули. Але, це моє припущення.
Якщо нових "пред’яв" листувань від інших користувачів немає, то на цьому все.
R.V.V. написано: | посліднє попередження |
Я вас почув. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-30 11:15 |
laszlozp написано: | тільки вона додумує те, чого люди не казали. | ех, не знаю, як ви, а постійно з таким стикаюся — як тут, так і в решті інтернету (і поза його межами). Леля в цьому плані нічим не вирізняється з натовпу.
поки що дуже стійке враження, що цей Gіnger це саме той Gіn_ger, а не якась підробка. що, втім, не надто змінює суті справи. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-30 13:45 |
R.V.V.
Г'інг'ер. А ви винахідливий! Г ' інг ' ер. От тільки як це вимовити? |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-09-30 14:39 |
Gіnger, що ви від мене хочете почути: як це вимовити, чи чому я так написав? Як це вимовити - залишаю на вас, а написав я так, бо не хотів бавитись з розкладкою ноута. На мобілці було б інакше. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-30 14:47 |
R.V.V. написано: | Gіnger, що ви від мене хочете почути: як це вимовити, чи чому я так написав? Як це вимовити - залишаю на вас, а написав я так, бо не хотів бавитись з розкладкою ноута. На мобілці було інакше. |
Тю, це ви так літеру ґ дивакувато писали? Я тільки зараз допетрав. На майбутнє, щоб не бавитися з розкладкою клавіатури на ноуті можна затиснути Ctrl+Alt і потім нажати на літеру г.
А мені ще простіше. У мене літера ґ на ноуті знаходиться між Shift і літерою я.
На старих клавіатурах теж десь літера ґ була, але вже не пам'ятаю де саме. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-30 14:53 |
Володимир Зеленський — перший в історії президент України, який 29 вересня не взяв участі в заходах з ушанування пам'яті жертв розстрілів у Бабиному Яру. ось такий з нього єврей.
представники президента заявили, що він там насправді був, тільки інкоґніто, і показали нам фото, де він в чорних окулярах біля пам'ятника (за деякими даними, він прибув туди після завершення офіційних заходів, і під час фотосесії було перекрито вулицю Олени Теліги — щоб народ не забував, хто тут чий слуга). представники Коломойського заявили, що головний рабин України, який публічно засудив неявку президента — Яків Блайх — нехороший чоловік, редиска і взагалі антисеміт. також вони сказали, що президент не зобов'язаний ні перед ким звітувати, тобто, він може брати або не брати участь в таких заходах на власний розсуд.
дозволю собі зазначити, що самостійності президента в цих питаннях рабин не ставив під сумнів. навпаки, думаю, більшість погодиться з тим, що президент, як людина самостійна, несе за свої дії повну відповідальність, а отже й має постати перед усіма наслідками своїх дій. а меншість — схилиться радше до того, що відповідальність має нести не стільки президент, скільки його безпосередній начальник і бос. він сам, схоже, цю відповідальність теж відчуває, що підтверджено тоннами виправдального піару, який так хутко почала випльовувати медіа-машина Коломойського. |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-09-30 14:57 |
Krest0 написано: | А мені ще простіше. У мене літера ґ на ноуті знаходиться між Shift і літерою я. |
В мене також, а позначено палички: вертикальні і похилі в протилежні боки, прийом: Ctrl+Alt і ..., також діє. Krest0, дякую. |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-30 15:14 |
|
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-09-30 15:16 |
Ґінґер, зараз знов зайду. Демагог. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-30 15:31 |
Що в цьому тексті не так?
Де подвох?
"Хороших новостей у меня для вас нет.
За эти два дня достаточно четко вырисовался план президента на жизнь. И состоит он, по-моему, вот в чем. По законопроекту о статусе Лугандона, президент сдает Путину ровно столько украинских интересов, чтобы самому не быть битым своими же гражданами на Майдане.
Вот это всё: финансирование этого Сомали из наших с вами денег, «народная» милиция боевиков, назначение судей и прокуроров, амнистия. Все это, вопреки выкрикам террористов – крутой куш для них и для Кремля. Потому что, сравнивая ситуацию с июлем 14-го, когда все считали дни до разгона этой мрази, нынешний статус, дарованный им президентом – успех несомненный.
И что главное, если эта шваль раньше за деньги должна была лезть под украинские пули, то теперь зашибать то же бабло они смогут ничего не делая. Мы им будем платить. Отрывая свои деньги от медицины в Житомире, образования в Одессе, строительства дорог в Днепре и прочего.
Что получает президент от Путина в обмен на позорную дань и сдачу части территории?..............."
відгадали швидко
так, це текст 14-го року.
https://www.facebook.com/gnap.ua/posts/686979624718541
Сказаніє о том, що історія йде колом, але деякі люди цього не помічають.
- О, домік! - каже рибка кожного разу, роблячи коло в акваріумі
(С)
автор ідеї Мирослав Коптило (Miroslav Koptylo)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2521689027891783&id=100001521319390 |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-30 15:45 |
Robar III, так цей план було втілено, чи ні? |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-30 16:36 |
Virake
А хіба ні? Чи не платимо ми ордло? Чи пенсії не надсилаємо, чи контрабас не їздить? який до речі кришує сбу. Про світло, воду і тп я взагалі мовчу... ну і режими припинення вогню були і при петі. Армія у нас суперпупер реформована, найсилтніша в європі, але вже частини мають по 50% особового складу, бо ніхто не хоче йти служити в цей совок. У армії все є - волонтери нафік не треба - я грьобанну зсу-шну форму вже 2 роки не отримую.
Нагородження офіцерів за кожної нагоди, свята і тп є, а от, що офіцер тупий як валянок, і "воює" з 14-го, і сєпара в очі не бачив, то норма.
Додано через 4 хвилини 8 секунд:
"В сєпара прістреляєтєсь" ,
"Я вас научу воєвать"
"Я буду йти на дно, сам не піду, усіх потяну"
"Тьі нє правий, вийдемо побалакаємо"
І тп слова від офіцер'я в зсу то норма. Але ж ранопосивілий то батько української нації, найкращий президент всесвіту, на думку деякий тут, він же 100 лямів своїх витратив (хахахах). |
|
|
|
 |
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай

|
2019-09-30 16:37 |
|
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-30 16:39 |
Ну і вже класика в стилі :" убьете сєпара с ваших волонтьорских вінтовок вас посадят", чи " тільки в зсушній формі бути скрізь, якщо вас уб'ють не в зсушній формі виплат ніхто не дасть"
Ну і 1 комплект форми на 6 місяців, і він щодня має бути чистим, вимитим, погладженим. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 16:51 |
Krest0
А зараз видно?
Додано через 7 хвилин 4 секунди:
Gіnger
*рукалице*
І дуристика продовжується
>стерти (видалити) хоч одне своє повідомлення
Перш за все я писав про те, що він запросто міг правити свої коментарі і за наявних умов, коли логу форуму банально нема, реальний зміст повідомлення ти вже не віднайдеш, хіба що хтось скрін зробить. Я вже втрапив в таку ситуацію, коли скай назвала мене бидлом, а потім швиденько виправила своє повідомлення, прибравши пряму образу. Так могло бути й там ..
>Я перечитав усі доступні повідомлення telefunx(а)
Так він у приватні повідомлення спамив, отже його відкрита переписка нецікава та малоінформативна. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-30 17:40 |
Robar III, поважаю вас як солдата і навіть довіряю вашим професійним знанням, але щодо державної політики ви трохи перебільшуєте.
якби ми справді фінансували те "сомалі" так, як і підконтрольні нам регіони, то одними б пенсіями не обійшлося. Донбас, хоч сам і не визнавав цього, але таки був номер 1 за дотаційністю навіть до війни. а зараз би як було? ото ж.
щодо контрабанди — не бачив нічого подібного ні в яких планах. те, що вона була і що це треба розслідувати та притягати винних до відповідальності — з цим цілком згоден, але новий уряд теж чомусь нічого з цим не робить (що, втім, невелика втрата, бо в чесність їхніх розслідувань було б важко повірити).
щодо поганої комплектації частин — не буду однозначно заперечувати совковість армії… не служив… але посмію припустити, що винна тут не стільки вона, скільки стирання теми війни з нашого інформаційного простору (а отже і з голів людей, бо більшість наших людей думають телевізорами). чим і займався добре відомий нам персонаж, який у відповідь на війну і армію відповідав корупцією і свинарчуками. серйозно, армія ж точно не стала совковіша після початку війни, але люди стали менше в неї йти — значить змінилося щось інше.
щодо забезпечення армії — тут уже ви дійсно знаєте більше за мене. залишається тільки висловити сподівання, що, можливо, далеко не кожного солдата в нашій армії спіткали такі самі проблеми. і ще хочу уточнити: ви не можете отримати новий комплект форми вже 2 роки, чи все таки пів року? і як часто, на вашу думку, солдат має отримувати новий комплект?
офіцерство — це окрема тема. тут ви теж знаєте більше, то ж не буду робити категоричних суджень про ситуацію. але є один факт, який мені відомо достеменно: вам пропонували зробити особистий внесок до вирішення цієї проблеми, але ви цього не стали робити. не засуджую такий вибір, сам би теж навряд чи став би битися головою об цю стіну, як, власне, і всі інші в цій країні (тому так і живемо). але в контексті такого вибору вам слід бодай трохи, але все-таки стишити свою критику цього аспекту армії — заради пристойності. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-30 17:52 |
laszlozp написано: |
Krest0
А зараз видно?
|
Видно. Бачу одразу взялися за роздавання контенту. Похвально. |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-30 18:13 |
А у Вови дєда - мєнт,
Вова нюхав клей "Момєнт".
Полюбляв він повторяти
З галюном експеримент!
Вова нині преЗЕдєнт,
Нюха кокс, а не "Момент".
Від понюшки накотило,
Вові в носі закрутило,
Потягнуло на Фейсбук
Черговий зробити "Пук"!
Щоб корупцію здолати,
Всім наказую стучати,
Докладати кожен раз,
Коли щось не так у нас!
Всю цю славну боротьбу
В нас очолює НАБУ!
Отуди й дзвоніть щоразу,
Як побачите заразу!
Хто в нас біситься від жиру,
Хто не платить за квартиру,
Від податків підло косить
І сміття в срок не виносить!
Хоч закони в сраці маєм,
Та корупцію здолаєм!
Наші славні громадяни
Зроду були стукачами,
Особливо - сміття все,
Що підтримувало ЗЕ.
Почали у дзвони бити,
У НАБУ щораз дзвонити,
Ну а звідти бу-бу-бу -
Не підслідне це НАБУ!
Ти би, Вова, розум мав,
Ще й закони підчитав,
Коксу щоб не стільки нюхав
І Богдана менше слухав,
Перед світом не ганьбився,
Перед хуйлом не стелився,
Бо народ терпіння має
Та Майдан не забуває!
Як не буде з тебе толку,
То підвісять аж на йолку!
І хоч в тебе дєда - мєнт,
Буде тобі кірпічмент!
© https://enigma.ua/articles/prozektoriy_2 |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 18:35 |
hetzendorf написано: | То підвісять аж на йолку! |
Не підвісять, навіть не сподівайтесь. Я зараз оце спостерігаю за своїм товаришем, який з самого початку передвиборчої кампанії топив за "Моніку". І в нього, як у будь якого пересічного виборця, були певні вимоги, сподівання та червона лінія, після перетинання якої він перестав би підтримувати цього кандидата. І ось що я помітив: з кожним факапом влади та лінія відсувається все далі й далі. Хлоп сподівався, що тарифи знизяться, допомога держави збільшиться, війна завершиться і він зможе заробляти 100500 гривень на тиждень. Серйозно, він надіявся що нова влада змусить працедавців платити більше, бо на той час вчителям обіцяли аж по 4 000 долярів на місяць. І, як я йому й передбачав, після приходу Моніки до влади в країні нічого не змінилось: тарифи не впали, ціни продовжили зростати, платити йому більше не стали. Але хлопчина відмахувався, казав, що зеленський от - от прибере Авакова і взагалі наведе у країні лад. І ще, обов'язково, скасує Ротердам +, бо то ганьба. Але сталось дещо інше: схема з плюсом раптово стала вигідною та й Аваков перетворився на кваліфікованого працівника. Та мій товариш і від цього відмахнувся, сказавши що він надіється на закінчення війни, а порохоботи не дають країні нормально жити. Ок! 100 днів пройшло,а віз і нині там: в біців стріляють, техніка на схід їде, обмін провели так, що навіть він здивувався неадекватності процесу. Але й цього разу червона лінія була відсунута ще далі, бо зеленський "гарний психолог" і зможе витиснути додаткові санкції та збільшить рівень підтримки Україні на Заході. І що ми бачимо? Закордонні ЗМІ рясніють заголовками "Зеленський втрачає союзників", "Захід переглядає підтримку України" і т.д. І так кожного разу, як тільки його кандидат добряче "нафакапить" країні, то оцю червону лінію знову буде пересунуто далі, а нарід все стерпить. Принаймні я так це бачу ..
Додано через 5 хвилин 6 секунд:
btw:
Хтось там писав про "самостійність" зеленського, так от:
зеленський звільнив Данилюка
https://censor.net.ua/news/3151222/zelenskiyi_podpisal_ukaz_ob_uvolnenii_danilyuka_s_posta_sekretarya_snbo
Данилюк неодноразово заявляв що йде через те, що на нього почали тиснути оточення Моніки та його патрон - бєня. От і робіть висновки, хто насправді керує країною і в якому напрямку ми будемо "розвиватись" |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-30 19:14 |
Virake
Я не перебільшую, щодо державної політики, мене бісить оця українська риса робити собі ідолів. Ідеалізувати свій вибір, та ледь не до лику святих їх припідносити.
Virake написано: | чесність їхніх розслідувань було б важко повірити |
Як це було і при старій владі. Чи нотердам+ вже забули??
Virake написано: | скільки стирання теми війни з нашого інформаційного простору |
Цей факт, як на мене, впливає тільки на потік нового люду, а от саме тема звільнення з армії - на оце впливає совок, відсутність нормального відбору як до солдатсько-сержантського складу, так і до офіцерів. Virake написано: | не стала совковіша |
Так, в загальному сама армія не стала совковіша, але її ж препідносили нам як найсильнішу в Європі, реформовану за стандартами нато. А по факту, техніка як залишилась совкова (на мій взвод є 2 газ-66, яка убита, була давним давно), стандартно є "общак", на який скидаємось з кожної зарплатні n-ну суму, на ремонт і тп. А в цій суперреформованій армії усім як було пофігу на солдата, головне щоб бірочки скрізь були. Просто на фронті спокійніше стало і оце все совкове знову вилізло на передній план. Минулого вересня, моєму другу, першому моєму командирові вліпили сурову догану за те, що на позиції (за мостом м. Щастя), у нього стояв електрочайник.
Отак зараз живе армія, як бачиш не зелень в цьому винити треба.
Virake написано: | ще хочу уточнити: ви не можете отримати новий комплект форми вже 2 роки, чи все таки пів року? і як часто, на вашу думку, солдат має отримувати новий комплект |
Літній комплект форми, я отримував, ще у 2017му. В 2018-му, коли видавали літній комплект, я був у відрядженні, тож не отримав, і хоч заявки писались ще - відповідь була "нада було получать коли видавали, а зараз немає нічого". У 2018-му в листопаді отримали пів комплекта зимової форми. Хоча по бумагам видавали повний комплект, або так берете, а іншу частину довезуть потім, або взагалі не берете. Ну і скажу, що другу частину зимового комплекту чекаю ще досі. У 2019 видали купу "необхідних" речей: баул, рюкзак, наколінники, налокітники, тактичні окуляри, та окуляри-маску, рпс-ку (без підсумків), все це видано терміном на 5 років, але якість доволі сумнівна. Скажу, що у всіх кому потрібно вже були всі необхідні їм речі, де волонтерка, де своє куплене. І у випадку ітрати, чи псування майна кожен собі взяв і купив на заміну. А не як при втрата виданого майна, ще йде розслідування причини втрати майна, чи відшкодування вартості майна в 10кратному розмірі.
Скажу лиш, що спостерігав у 17му розслідування втрати форми на позиції. (Сєпари запалили траву та лісосмугу де наші позиції, поки тушили згоріло пару комплектів форми, ну і вишенька на тортику - нову форму не видавали поки не закінчилось розслідування). Зрозуміло голими ніхто не ходив, бо у всіх є своя курлена форма, від горок то мультикаму, чи дпм, але просто факт на лице.
У 2019 з літнього комплекту видали тільки майку.
Шодо термінів, то все прописано добре. Так форма розрахована на списання кожні 6 місяців, у зоні бойових дій на 3 місяці. Але я, особисто не бачив жодного разу, щоб за час поки бригада у зоні бойових дій (8 місяців в середньому) форму видавали 2чі.
Щодо пропозиції мені стати офіцером - так, я відмовився і щ власного досвіду служби скажу, що правильно зробив. Ще 2.5 роки (мінімум) служби в цій структурі я точно не хочу.
Скажу, що при зе, коли виїздили в зону оос то отримали сухпайки старого типу. Хоч буквально за пару місяців до того, коли виїжджали на полігон видавали сухпайки нового типу (які врази якісніші). То ж не знаю чи пов'язана заміна сухпайків з тим, що влада у зелені, але факт є. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 19:31 |
Вчора у шоу Джона Олівера згадали Україну та Моніку зеленські, яка грала моджахедиськом на піаніно .. Отак нас бачать на Заході ..
|
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-30 20:09 |
laszlozp написано: | Моніку зеленські |
Я щось видно випав дещо із політичного інфопростору. Я так зрозумів, це нашого президента тепер іменують Монікою. Якщо так, то чому?
Додано через 5 хвилин 38 секунд:
laszlozp написано: | Отак нас бачать на Заході .. |
Ну тут таке. То комедійна подача новин, а не суспільне бачення Зеленського на Заході. Хоча шоу популярне, тож кількість людей, які так бачать нашого президента значно зросте. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 20:12 |
|
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-30 20:17 |
Virake
Я вже писав колись тут, раджу прочитати "Війна в Іраці, глазами українського миротворця" (текст російською). Основне, що скажу, що мало що змінилось. Всі проблеми української армії описані 15 років тому, актуальні ще досі. Я пишу це не для того, щоб принизити українську армію, а навпаки, щоб були зміни і після служби в ній виникало бажання підписати контракт ще, а не відраза до служби... |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-30 20:20 |
laszlozp написано: | https://www.dailymail.co.uk/news/article-7510371/Ukrainian-president-dubbed-Monica-Zelensky-phone-call-Trump-lead-impeachment.html?fbclid=IwAR0KnAK5_-mbEXwzXRlz2A_OX8bXqvn9AsYjSEZa6X5a5me6Kg7v73XoX8I |
Дякую. Тепер ясно.
laszlozp написано: | Тим не менш, такі огляди новин дуже популярні в Америці і відомі шоу, так чи інакше, згадали непоказне минуле нашого гідранта: його гру на фортепіано, його бекграунд, зв'язки з коломойським і т.д. |
Так я ж цим і не сперечався. Я й написав, що шоу популярне, а тому багато кому на Заході наш президент запам'ятається саме таким після цього випуску. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 20:31 |
Krest0
От ще одне відео, дивитись з 2гої хвилини:
|
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-30 21:01 |
laszlozp написано: | От ще одне відео, дивитись з 2гої хвилини: |
Та там усе відео цікаво було глянути. Хоча дякую за спробу зберегти мені час. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 21:08 |
Krest0
Особисто я постійно дивлюсь Олівера, бо в кінці кожного випуску, вірніше у 2гій його частині, він розповідає про нагальні проблеми Америки, про які в нас ніколи не почуєш. Нам її змальовують (дуже часто, але не завжди) як райську країну, де все ідеально, або майже ідеально. Але на ділі там теж достобіса питань, які досі не вирішені. І це в країні, на яку багато хто рівняється чи намагається з неї конкурувати .. |
|
|
|
 |
sonrisa vertical Попереджень: 1

|
2019-10-01 12:13 |
R.V.V. написано: | ви на щось, тут, натякаєте? хочете думку, таку як задумали, донести? |
Ну, так. Натякаю. Що не вважаю пояснення висловлювань того клона, як-там-його, щодо чорношкірих і геїв, адекватними. І його байки щодо походження нікнейма "Virake ". Маячня повна. Диявольський мізкотрах. |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|