Автор |
Повідомлення |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-29 16:28 |
laszlozp написано: | "лель", якийсь профнепридатний троль, який не вміє в тролінг .. |
… й через невігластво вважає таким стерильно-беззмістовну дурню, що воно лиє сюди тоннами цілодобово. + 100500, Василю, цілком із тобою згоден. Проте дивує, як на це все досі ведуться деякі місцеві мудрагелі, не розуміючи, що саме їхні реакції навіюють хибну уяву «дієвості тролінґу» в поцієнта й спонукає до продовження процесу. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 16:34 |
hetzendorf
hetzendorf написано: | спонукає до продовження процесу |
В цьому ж увесь сок! Трясця, за цим дуже й дуже цікаво спостерігати. Спочатку вона намагалась в "політику", потім перейшла на "релігію". Але, побачивши що місцева публіка не викупає, просто перейшла до публікації якогось потоку свідомості. І саме в цей час, коли вона жалілась на гнилий (Чи як там вона казала) колектив, з'являється "сонріса", яка ніц не качає, і реінкарнація "жинжера". Які починають постити схожий потік свідомості ))) От саме тому я й спонукаю її до продовження публікацій, бо хочу побачити чим все завершиться )))) |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-29 16:50 |
hetzendorf написано: | спонукає до продовження процесу |
Це ж цікаво. |
|
|
|
 |
drymbaUA VIP

|
2019-09-29 17:03 |
Krest0 написано: | а якщо встигне зробити пару ковтків соку з високим умістом алкоголю по неуважності, то теж нічого страшного не буде. Треба добре хильнути, щоб дитині якусь шкоду завдати. |
Так, ковток виглядав наче людина не сподівалася такого вмісту. Бачу - дитину (хоч і з паспортом дорослого) будуть споювати, та ще й шкодити немовлятку. Запропонував їхати геть, бо я на машині. Невпевнено, але погодилася. Поки питав, кого ще підвезти, її вже вмовили залишитися. Так, айтішнику щоб знайти нову роботу, варто лише прибрати примітку в лінкедін про те, що зараз не розглядаю вакансії і пропозиції посипляться самі; тож я не пісяюся в штани від радості через присутність американців. Неайтішникам тут важче...
Але що я мав робити? Взяти за руку і забрати геть? Сказала що хоче залишитися - я відповів що ок.
До чого це все я? Бо кілька сторінок тому було про читання моралі. Насправді рішення все одно за людиною. Однак є ситуації, як от вищенаведена, коли людина ще вагається, і тоді бачу сенс щось сказати, раптом допоможе... |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-29 17:19 |
laszlozp написано: | Трясця, за цим дуже й дуже цікаво спостерігати. |
Robar III написано: | Це ж цікаво. |
Колись і вам наскучить. |
|
|
|
 |
Krest0 VIP

|
2019-09-29 17:37 |
hetzendorf написано: | Колись і вам наскучить. |
Мені уже наскучує. Раніше було весело. А зараз якийся беззмістовний потік свідомості переважно від неї льється і зажована пластинка про те, які тут усі мудаки і як вона від того страждає бідолашна.
Додано через 8 хвилин 45 секунд:
hetzendorf
До речі. Цікаво про Джинджера. Ти з ним спілкувався дуже тривалий час. Як гадаєш, то його авторський почерк чи то самозванець? |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 17:58 |
hetzendorf написано: | Колись і вам наскучить. |
Правда Ваша, наскучить! Та принаймні поки що мене це видовище розважає )) |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-29 18:03 |
Коли ви пишете про взаємини Петра та Володимира, - у мене теж виникає відчуття, що то пише одна людина. І я навіть переконаний, що та “одна людина” неймовірно тупа. Але то про інше...
От я переконаний (от є таке), що той Джинджер нікому із вас не писав особистих повідомлень. Тим більше не писав їх першим. От напишіть, хто удостоївся такої честі? Кому той Джинджер “засирав лічку”. Хто із вас, щасливчиків, готовий обнародувати свою-його переписку? Якщо готові, - вперед... Ні Кліф, ні Кіберенергетик не жалілись... Судячи з усього, у нього були непорозуміння з Донпедро, Марчеллом, Вірейком... Може, ще з кимось? Він вам писав в лічку? Напишіть! А то тут лиш бідний єврей (от, як завжди - єврейське щастя) удостоївся такої честі? Жаль, що і того Джинджера вже не можна попросити обнародувати свою переписку. Ну, то що? Вперед? Чим ми кращі від Зеленського і Трампа?
https://www.youtube.com/watch?v=zUwEIt9ez7M |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 18:12 |
|
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-29 18:23 |
Krest0 написано: | про Джинджера. Ти з ним спілкувався дуже тривалий час. Як гадаєш, то його авторський почерк чи то самозванець? |
Гадаєш, комусь було б цікаво видавати себе за отеє? З якою метою? Очевидно ж — одного власника мають як старий та новий Жінже, так і всі реінкарнації номерного поцреотика, включаючи останню (без надії на це сподіваюсь) — ер-фау-фау. Стиль і посил (всі навколо ідіоти, а я в тут єдиний Лев Толстой!) вельми збігаються й навіть навмисна тупизна й незграбність останнього стирчить тим самим шилом із мішка.
Інше питання — Рьоря-чян. Більш ніж упевнений — її аккаунт вкрали. Давня Рьоря мала в собі крім релігійного ще й міцний патріотичний стрижень, що в купі з її непробивною упертістю ні за що не дозволило б їй , як це зараз модно казати, «зайти» блазневі з його зеленою україножерною скотобазою. Але нещодавні спостереження laszlozp дають неілюзорне (хоча й доволі спірне) підґрунтя припустити, що рьорін аккаунт потрапив до рук власника Жінже. Картина доволі правдоподібна вимальовується. |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-09-29 18:29 |
hetzendorf написано: | Картина доволі правдоподібна вимальовується. |
То насправді леля бородата дядя??
Оце поворот(((
 |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-29 18:31 |
Gіnger написано: | Хто із вас, щасливчиків, готовий обнародувати свою-його переписку? | |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-29 18:52 |
hetzendorf написано: | Давня |
hetzendorf написано: | мала в собі крім релігійного ще й міцний патріотичний стрижень |
Я була слабкою і дурною, збиралася (добре, що таки не проголосувала) голосувати за Порошенка, бо за нього Іван Малкович і Мустафа Джемілєв. Наче вони Боги. А треба прислухатися до себе і взагалі ставати дорослішою, сильнішою. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-29 19:05 |
hetzendorf написано: | підґрунтя припустити, що рьорін аккаунт потрапив до рук власника Жінже. Картина доволі правдоподібна вимальовується. |
Даю 100% гарантію, що Леля22 то зескай - одна особа.
Додано через 1 хвилину 18 секунд:
TheSky написано: | ставати дорослішою | у 30 (29)ть то років, певно вже пора.... |
|
|
|
 |
TheSky Забанено

|
2019-09-29 19:30 |
Тож мене не купують ваші солодкі брехливі порохоботські лестощі. |
|
|
|
 |
hetzendorf Забанено

|
2019-09-29 19:38 |
кокошнік написано: | То насправді леля бородата дядя?? |
Радше Жінже-поцреотик якась навіжена клімактеричка? o_O
Robar III написано: | Даю 100% гарантію, що Леля22 то зескай - одна особа. |
 |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-29 19:45 |
Gіnger написано: | у нього були непорозуміння з Донпедро, Марчеллом, Вірейком... | скажу за себе, а за інших двох посмію припустити, що наше "непорозуміння" було радше з фанатами Зелемойського в цілому, а не конкретно з одним Джинджером. |
|
|
|
 |
Robar III Забанено

|
2019-09-29 19:54 |
Ох ці ідолопоклонники.... |
|
|
|
 |
кокошнік Попереджень: 1

|
2019-09-29 20:03 |
Robar III написано: | Ох ці ідолопоклонники.... |
А леля нітакая, вона вже не християнка, вона йога, та шо лове нірвану, стаючи в позу (асан) кота\собаки))) |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-29 20:28 |
Мене цікавить, кому він, Gin_ger, “засирав лічку”? Навіть, якщо він писав тільки приємні слова. Хто такий telefunx? Мова йде про Джин_джера, а не про telefunx(а)? Тепер ось laszlozp. Зареєстрований 28.07.2019. Джин_джера забанили 1.08.2019. Три дні! Відчуваєте? І знову telefunx. Який зв’язок між Джин_джером і telefunx(ом)?
Пишіть конкретно кому Джин_джер ”засирав лічку”?
P.S. Фірак - розповсюджене прізвище... Навіть на Майдані відзначився один Фірак... |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 21:10 |
Gіnger написано: | Хто такий telefunx? |
Альтер его жинжера, який дублював його образи та стиль написання повідомлень. Це те саме що sky/sonrisa.
Gіnger написано: | laszlozp. Зареєстрований 28.07.2019. Джин_джера забанили 1.08.2019. Три дні! Відчуваєте? |
Килявий тролінг. Сумніваюсь, що хирлявий троль жинжер та його альтер - его телефункс матимуть запорізький (тріоланівський) ip |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-29 21:32 |
laszlozp написано: | Альтер его жинжера, який дублював його образи та стиль написання повідомлень. | при всій моїй неприязні до Джинджера, але такої відвертої херні, як в тих листах, він не писав ніде і ніколи. навіть близько не схоже ні на що з того, що він робив. врешті, я з ним теж встиг багато посваритися, але ні він, ні його гіпотетичне альтер-еґо мені приват не засмічували. постає питання: навіщо якомусь тролю засирати приват щойно зареєстрованій людині (тобто, вам), з якою він доти ніколи не перетинався? щось у цій історії не сходиться. де мотив? як вас взагалі знайшли, і чому виділили серед решти? |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 21:47 |
Virake
Він вважав мене чиїмсь клоном з поміж тих, хто тут постійно постить. Він називав мене "тульпою".
Стати до цивілізованої розмови він не схотів, а адміністрація, як мені потім пояснили, не карає за засмічення "привату".
Додано через 5 хвилин 10 секунд:
Знову ж таки, кожен випадок персонального спілкування жинжера з кимось слід розглядати окремо, а не тягти все до купи. Я вважаю, що жинжер та телефункс одне й те саме через те, що і один, і други (за умови що жинжер, як скай не міняє свої пости, видаляючи їх частини) називали мене "труфальдіно". Певно в його очах я був кимось з його постійних співбесідників, але тепер ховався за маскою іншого (читай - новенького) користувача ресурсу. І один, і другий чіплялись до слова "ніц", яке я інколи використовую у спілкуванні (підчепив його з прочитаної української літератури). Я публікував скріни більш образливих повідомлень, а решту спаму просто видаляв. Отаке ...
Додано через 52 секунди:
Я перестав скрінити після того, як зрозумів що тут за це не карають і можливості заблокувати його нема. Конфуцій порадив просто ігнорувати, що я й робив ..
Додано через 2 хвилини 36 секунд:
Обидва з самих перших повідомлень писали мені одне й те саме: не намагайся переконати нас в тому, що вас - двоє .. Один писав це завуальовано, називаючи мене клоном, а другий - прямо, кацапською в приваті. Саме тому я вважаю, що це одна й та сама людина. Надто багато збігів, а там думайте як хочте |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-29 21:53 |
laszlozp написано: | Він вважав мене чиїмсь клоном з поміж тих, хто тут постійно постить. Він називав мене "тульпою". | це робив telefunx чи Gin_ger? laszlozp написано: | адміністрація, як мені потім пояснили, не карає за засмічення "привату". | модератори за визначенням не можуть тут нічого вдіяти, а адмін (який тут лише один) почасти не реагує на звернення з невідомих нам причин.
Додано через 3 хвилини 56 секунд:
laszlozp написано: | Знову ж таки, кожен випадок персонального спілкування жинжера з кимось слід розглядати окремо, а не тягти все до купи. Я вважаю, що жинжер та телефункс одне й те саме через те, що і один, і други (за умови що жинжер, як скай не міняє свої пости, видаляючи їх частини) називали мене "труфальдіно". Певно в його очах я був кимось з його постійних співбесідників, але тепер ховався за маскою іншого (читай - новенького) користувача ресурсу. І один, і другий чіплялись до слова "ніц", яке я інколи використовую у спілкуванні (підчепив його з прочитаної української літератури). Я публікував скріни більш образливих повідомлень, а решту спаму просто видаляв. Отаке ...
Я перестав скрінити після того, як зрозумів що тут за це не карають і можливості заблокувати його нема. Конфуцій порадив просто ігнорувати, що я й робив ..
Обидва з самих перших повідомлень писали мені одне й те саме: не намагайся переконати нас в тому, що вас - двоє .. Один писав це завуальовано, називаючи мене клоном, а другий - прямо, кацапською в приваті. Саме тому я вважаю, що це одна й та сама людина. Надто багато збігів, а там думайте як хочте | гм, дійсно. це вже серйозніший кейс на користь гіпотези, що це одна особа. можете навести ще якісь деталі? |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 22:09 |
Virake
Один з перших месенджів телефунса
https://imgur.com/a/xvSBEo4
".. твої пости у Флудильні ні з ким і ні з чим не сплутати" , себто я чийсь клон
А от першого спілкування з жинжером я щось знайти не можу, але там було приблизно те саме - ти бот і все тут ..
Додано через 9 хвилин 28 секунд:
Virake написано: | можете навести ще якісь деталі? |
я потім просто перестав скрінити і почав видаляти повідомлення, а невдовзі телефункса заблокували, та й жинжера теж .. |
|
|
|
 |
Virake Localize Team

|
2019-09-29 22:13 |
laszlozp, а цей telefunx завжди писав з одного профілю, чи з різних, але з однаковою назвою? можете дати посилання на них?
на цьому сайті було тільки двоє чи троє людей, які сиділи у флудильні і дозволяли собі розмовляти так, як у тих листах. Gin_ger теж довго варився в цьому котлі, тож цілком можливо, що він підхопив якісь слова від одного з них і вжив під час листування з вами, через що склалося враження, що це одна особа.
P.S. не наполягаю на тому, щоб і далі в цьому копирсатися. на ваш розсуд. |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-29 22:20 |
Virake
Телефункс писав з одного, причому постів (відкритих) в нього судячи з пошуку було небагато. За приват нічого говорити не буду, а жинжер так писав, відкрито. Але я не певен в тому, що він їх потім не редагував .. Тут нічого не казатиму ..
Осьо телефункс
https://toloka.to/u994211 |
|
|
|
 |
Gіnger Забанено

|
2019-09-30 00:46 |
laszlozp
Мене самого зацікавило, коли це Джин_джер назвав вас клоном? Довелось поритись, пошукати... Дійсно! Нічого не витерто. Це сталось 30.07.2019 13.19. (додано через 2 хвилини 38 хвилин). 153 сторінка флудильні №3. Тобто, за 11 годин до бану. Telefunx зробив це набагато раніше.
Джин_джер вас не називав тюльпою. Він їх не перечисляв. Я такого не знайшов. Прочитайте його останні повідомлення.
1.08.2019 18.16. 155 сторінка флудильні. Ви вже “знаєте”, що у Джин_джера є клони. Звідки “знаєте”?
Telefunx(а) забанив не Конфуціус, а Ігор і набагато пізніше ніж забанили Джин_джера. Тобто, адміністрація не вважала, що то клони. Telefunx цікавився фільмами. Там і погорів. Джин_джер обмежувався флудильнею.
І перестаньте писати про те, що Джин_джер стирав свої повідомлення. Стирав! Але не за останні три дні. І не тільки за останні три дні.
Ви щось качаєте з Толоки? Чи просто так? Гуляєте?
Шановне панство! Хто ще хоче похвалитись листуванням з Джин_джером? Ласкаво прошу! Невже він вам нікому ніколи не писав? |
|
|
|
 |
laszlozp Забанено

|
2019-09-30 06:51 |
Gіnger
*рукалице*
Дуристика якась..
Але тепер я певен, що за цим "жинжером" ховається саме скай, бо тільки вона додумує те, чого люди не казали. Ну а тепер пройдемось по пунктах,але стисло бо мені ще на роботу треба їхати:
Gіnger написано: | Тобто, за 11 годин до бану |
Не спадало на думку, що він міг правити свої коментарі? Або навіть видаляти? Як це робила скай ..
Gіnger написано: | Звідки “знаєте”? |
Стиль образ, майже ті самі претензії. Вище викладено, не буду повторюватись
Gіnger написано: | Тобто, адміністрація не вважала, що то клони |
А я й не писав, що саме адміністрація вважала їх клонами. Це була і залишається моя особиста думка. Доводи викладені вище. Звісно, я можу помилятись
Gіnger написано: | Але не за останні три дні. І не тільки за останні три дні. |
Так він не стирав повідомлення за останні три дні, чи стирав і не тільки за останні 3 дні .. )))) Сам заплутався? xD
Gіnger написано: | Ви щось качаєте з Толоки? Чи просто так? Гуляєте? |
Воно тобі треба? Та й по рейтингу видко, що я тут роблю .. |
|
|
|
 |
R.V.V. Забанено

|
2019-09-30 06:53 |
Г'інг'ер, посліднє попередження для вас: припиняйте, у вас нема шансів! Далі вже неадекватність. Ви хочете бути неадекватним? Демагогію тут нездорову розвів. ВСЕ, BASTA! Не провокуйте, дурнів, дебілів, психів. Таку публіку як тут, треба ще пошукати і одно іншого краще, люди реально психічно хворі, з психічними патологіями, неадеквати! |
|
|
|
 |
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|