Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
TheSky 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.10.19

2019-09-12 11:53  
Я написала, що здорові стосунки - це: чоловік + жінка. Що неясно з цього?
TheSky написано:
Мені байдуже чим вони там займаються, хворіють, лікуються. Але вони - пряма загроза для інституту морально здорової та повноцінної сім'ї, родини, тобто: союзу чоловіка та жінки.
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-09-12 12:09  
TheSky написано:
Мені байдуже чим вони там займаються, хворіють, лікуються. Але вони - пряма загроза для інституту морально здорової та повноцінної сім'ї, родини, тобто: союзу чоловіка та жінки.

Лол, а чим вони загрожують? Ось для вас сюрприз, гомосексуали від самого початку не бажають вступати у різностатеві стосунки, бо для них це так же неприємно, як для вас стосунки із вашою статтю. Тобто їхні шляхи із гетеросексуальними парами не перетинаються. Хоча багато з них теж бажають мати сім'ю, можливо дітей, як і звичайні пари. Чи ви думаєте, що вони як вампіри? Бігають, жалять якогось гетеросексуала і перетворюють його на собі подібного.
кокошнік 
Попереджень: 1

Востаннє: 27.05.20

2019-09-12 12:28  
Krest0 написано:
До речі, чому коли розмова заходить про гомосексуальні стосунки, то всі уявляють собі чоловіків, які в жопу довбуться? Лезбійки всіх влаштовують? Зізнаюся, одностатеві стосунки між чоловіками мені здаються огиднішими, ніж між жінками, але цікаво, яка у інших думка щодо цього питання? До одностатевих стосунків між жінками у вас лояльніше відношення чи вважаєте це абсолютно таким же явищем, не менш бридким і протиприроднім?

А чим вони ще займаються? чоловіча спільна риболовся, як і відвідування лазні не є гейством, принаймі на сьогодні, гея від не гея якраз і відрізняє фактичні навколо дупні стосунки...

Шо поробиш, лезбійки це і красиво і збуджуюче для старих простатитників)))

Одностатеві стосунки чоловіків в різний час були та сприймалися в суспільстві по різному...
Щось там в стародавній спарті такі стосунки закаляди не тільки дух а і дупу воїна, загартовували стальний характер)))

Зараз це важається (до розповсюдження та популярності гейського руху) як зворотній ніж у спарті ефект - втрату чоловічої сили, мол рипають слаюших, на це вплинула і культура ув'язнених, де з дупою на розпашку в "хаті" порядку не буде. В сучасному світі тюрми більш розповсюдженіше явище ніж 1000 років тому, а тому і культура тих хто там сидів иеж масовіша...
Krest0 
VIP

2019-09-12 12:36  
кокошнік написано:
Щось там в стародавній спарті такі стосунки закаляди не тільки дух а і дупу воїна, загартовували стальний характер)))

Я думаю, у них було те саме, що й у мусульман зараз. Тобто навколо зазвичай тільки чоловіки, а шишка горить. Але оскільки це не засуджувалося їхнім суспільством, то і ставлення до цього було звичайне. Як сісти пожерти.
кокошнік 

2019-09-12 12:48  
TheSky написано:
Я написала, що здорові стосунки - це: чоловік + жінка. Що неясно з цього?

Леля перестаньте перейматися геями з ними все буде добре, їх в майбутньому не буде зовсім як і лезбійок з феменістками)))

В найблищому майбутньому Комуністична партія китаю розповсюдиться на всій планеті, секретарі там може і приховані геї, але проти лінії партії навіть гей генсек не піде, тому на ряду з викоренням корупції на планеті, розстрілами, партія справиться і з геями та лезбійками феміністичного походження, за прослуховування музики гея чайковського чи групи квін, розстріляють, людей і так в досталь у партії...

Просто до передіку страшних гріхів проти партії внесуть на ряду з корупцією геїв та лезбійок, і молода китаянка в бразилії чи в полтаві просто народжуватиме партії комуністів в\з 16 років, хоче вона там щось чи ні, проти вона там чогось чи ні))) та до 30 років буде мати 12 дітей, і як хороша член партії китаю, буде в знак подяки нагороджена, партія їй дозволить сходити на концерт чайковського)))

все буде ок

Додано через 8 хвилин 34 секунди:

Krest0 написано:
Я думаю, у них було те саме, що й у мусульман зараз. Тобто навколо зазвичай тільки чоловіки, а шишка горить. Але оскільки це не засуджувалося їхнім суспільством, то і ставлення до цього було звичайне. Як сісти пожерти.

Тут трохи не згідний...
Така буденна практика гейських відносин мала би перекочувати в наступні покоління грекам та італійцям, як традиційна невідємна сторона життя, суспільства та культура,
жінки би були просто рабинями, які народжують дітей, нових геїв... моно статеве військове суспільство мало значно вплинути на традицію яка б передалася за 100 та 200 років після спарти, але відбулось не так... Гетеросексуали відразу ж подавили гейське повстання спартан)))
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-12 13:13  
Krest0, вони своїми "варіантами секс.різноманітності" руйнують єдиний моральний варіант: чоловік + жінка. І це тільки початок (і продовження) морального занепаду, деградації людства. Далі, я знаю, кажуть, будуть варіанти людина+робот.
То тепер виявляється, що "варіантів" більше, вони руйнують, розмивають поняття сім'ї як союзу чоловіка та жінки. Своїми "варіантами".
Krest0 написано:
Хоча багато з них теж бажають

Вони йдуть проти Бога, їхнє егоїстичне "хочу" не цікавить взагалі.

Запитуватимете "а де Бог проти гомосексуалізму"? Кому треба, той знайде, побачить і зрозуміє.

Додано через 2 хвилини 50 секунд:

Цьому треба протистояти, боротися. Для того, щоб людство проіснувало довше.
кокошнік 

2019-09-12 13:29  
TheSky написано:
вони своїми "варіантами секс.різноманітності" руйнують єдиний моральний варіант: чоловік + жінка.

от жеж леля невгамовна)))

"варіантами секс.різноманітності" називаються фізичні пози в секасу, які в найбільш в точності описані давно в камасутрі, без цих варіантів поз в довгому подружньому житі чоловік+жінка від однієї пози би зійшли з розумі, або втратили до цього процесу інтерес)))

ці пози не руйнують а продовжують між статеві відносини подружжя чи партнерів в часі)))

Додано через 53 секунди:

TheSky написано:
І це тільки початок (і продовження) морального занепаду, деградації людства.

в чому це проявляється?

Додано через 2 хвилини 52 секунди:

TheSky написано:
Далі, я знаю, кажуть, будуть варіанти людина+робот.

Це вже пройдений етап в житті людства, роботом можна вважати і фен і вібратор з батарейками з радіо, вай фай та камероз з можливістю робити фото для інстаграм та коментів в твітер)))

Додано через 2 хвилини 58 секунд:

TheSky написано:
То тепер виявляється, що "варіантів" більше, вони руйнують, розмивають поняття сім'ї як союзу чоловіка та жінки. Своїми "варіантами".

Леля камасутра не руйнує, камасутра врізноманітнює, зацікавлює та продовжує стосунки...
Але якшо духівник затвердив робочу тільки одну позу з камасутри, прийдеться терпіти, не віру ж міняти за такої дрібниці???

Додано через 1 хвилину 56 секунд:

TheSky написано:
Вони йдуть проти Бога, їхнє егоїстичне "хочу" не цікавить взагалі.

Це постулат монашки затвірниці, яка випадає з суспільства та сім'ї, яка подавлює в собі інстинкт, задоволення та здоровий глузд...
demitsuru 

Востаннє: 18.11.24

2019-09-12 13:31  
не годуй троля)

Тут цікава тема. Мене це дуже стосується.
В розвинених країнах, сплачують податки за будь який додатковий дохід.

Приклад. Маркетплейс Epic Games. Якщо я отримую гроші за продаж анімацій, то я повинен сплачувати податок. Але як українець з українським менталітетом, і з моїм вихованням я нічого подібного не роблю, тому що ніхто так не робить. (почекайте осуджувати) І коли кілька років назад я це вивчав, що таке фопи і тд, я ще тоді (після 2014 року) був шоці від корупції самих же громадян.

І от, сьогодні дізнаюся що в 2021 році, після прийнятих законів, будуть перевіряти. (о це вже Європа)

АЛЕ... зараз я в шоці, від українців. Майже всі незадоволені. Якого ля біса. В будь якій державі, все починалося так само. Немає особливих умов для "багатіїв\чиновників-корупціонерів чи звичайних громадян. Усі одразу починають. із за таких умов, тоді корупційні скандали будуть сприйматися гостріше самими громадянами. Які вимагатимуть посадки, відставки і тд. Зараз, при таких умовах як зараз. Багато громадян, тупо пофігісти.

Звичайні громадяни вважають це утиском дрібних підприємців. Тобто усі ці ларьки біля метро, це і є ті що проти касових апаратів, ті що не сплачують податки. Ті ж контрабандисти з overclockers.ua які возять з ЄС усю електроніку.

мені цікаво)))) а хто з вас не вважає, що борг України не стосується їх ?))) Як бюджет поповнюється?)))
Відкрийте hotline.ua все що не сертифіковано, контрабанда?

Хто має свої точки на ринку? Happy

Совок ще не вийшов навіть серед патріотів)))
кокошнік 

2019-09-12 13:32  
TheSky написано:
Цьому треба протистояти, боротися. Для того, щоб людство проіснувало довше.

Не переживайте розумна комуністична партія китаю наведе порядок коли захопить весь світ, та все буде китай...
в їхньому неті навіть небуде натяку на існування геїв, просто ніхто ніколи недізнається що так можна було робити свободно гействувати на планеті)))
demitsuru 

2019-09-12 13:33  
TheSky написано:
Вони йдуть проти Бога, їхнє егоїстичне "хочу" не цікавить взагалі

я же казав, що треба викорінювати релігію. І пропагувати здоровий глузд, ті самі ж заповіді. Там нічого не сказано про лгбт.
Тебе не турбує що ангели це геї? )))
кокошнік 

2019-09-12 13:39  
demitsuru написано:
Тебе не турбує що ангели це геї? )))

з чого це слідує, чи відки така інфа? атеїсти розповіли???

Додано через 4 хвилини 34 секунди:

demitsuru написано:
І пропагувати здоровий глузд, ті самі ж заповіді.

Що таке здоровий глузд без релігії?
як можна пропагувати заповіді, коли вони породжують релігію, і є стовпами релігії???
де тут здоровий глузд???
demitsuru 

2019-09-12 13:44  
кокошнік написано:

Не переживайте розумна комуністична партія китаю наведе порядок коли захопить весь світ, та все буде китай...
в їхньому неті навіть небуде натяку на існування геїв, просто ніхто ніколи недізнається що так можна було робити свободно гействувати на планеті)))

Китай це друга Росія. Я в шоці від новин про ГонКонг і Тайвань. "Китайський мир".
я подписан на багато ютюб каналів про Азію. І за і проти, багато протиріч.
Китай, найбільший ворог у світі для всіх. (ми говоримо про державу, припускаємо що існує свідома меншість громадян Китаю)

Додано через 2 хвилини 50 секунд:

кокошнік написано:

Що таке здоровий глузд без релігії?
як можна пропагувати заповіді, коли вони породжують релігію, і є стовпами релігії???
де тут здоровий глузд???

сам сенс цих заповітів. Не говорити про те, що це бог наказав так робити))) До речі, на толоці не даватимуть жбан за приниження вірян?))

та наче б то я десь чув\читав що вони не мають статі)))) ангели
кокошнік 

2019-09-12 13:55  
demitsuru написано:
Китай це друга Росія.

Ні китай це перша, і тільки вона може протистояти людській цивілізації, які і породи мораль і цінності, релігії та атеїзм, тільки китай може цьому протистояти як і кількісно так і якісно, все зруйнувавши та вистоїти свійсвіт без людсько-прозахідних цінностей)))

Додано через 5 хвилин 1 секунду:

demitsuru написано:
Китай, найбільший ворог у світі для всіх.

ви почали собі суперечити, так китай це друга росія???
як може бути китай в десятеро сильніший за росію меншим за неї??? Wide grin Vampire-like teeth
як може китай бути ворогом всіх, коли у нього є союзники- росія, іран, венесуела, пів корея...
тобто він ворог не всім своїм союзникам так точно))) Wide grin Vampire-like teeth Wide grin Vampire-like teeth

Додано через 2 хвилини 29 секунд:

demitsuru написано:
сам сенс цих заповітів.

це не заповіти, а заповіді...

хоча в вашій обмовці є також сенс, заповідь як заповіт нащадкам, людству непевно не тіко моісея його соплеменникам...

Додано через 3 хвилини 30 секунд:

demitsuru написано:
та наче б то я десь чув\читав що вони не мають статі)))) ангели

так геї мають стать...

тоді сенс їх секасу? напевно не розмноження, народжують тіко жінки, чи запліднення, запліднюють тіко чоловіки.

як може бути геєм той хто позбавлений статі? геями є чоловіки здатні вчиняти статевий акт, також є потяг, любов та кохання особин вчиняти як статевий акт так і любити платонічно, а який сенс бути геєм без статі? ви щось не те читали, "не читайте совецьких газет там геями називають не тільки янголів, а і гетеросексуалів")))
Krest0 
VIP

2019-09-12 14:13  
TheSky написано:
вони своїми "варіантами секс.різноманітності" руйнують єдиний моральний варіант: чоловік + жінка.

Мораль це штука мінлива. Це сукупність суспільних переконань. Вони не завжди правильні і через певні обставини можуть кардинально змінюватися. От наприклад, 200 років тому ваша люба мораль визначала жінок, як звичайний придаток до чоловіків. Їхнє місце було на кухні і дітей народжувати. Прав майже ніяких, а от на обов'язки для жінок патріархальне суспільство було щедрим. І нікого це не хвилювало. Навіть самих жінок. Церква ніяк на це не реагувала. Видно, Бога цілком влаштовував такий порядок справ. Може, повернемо ті щасливі часи? Може, Бог хоче, щоб жінки і далі сиділи біля плити і дітей народжували, а не оце усе, що зараз твориться із гендерною рівністю. Як вам така ідея?

І взагалі. Для мене апелювання до бажань Бога це не аргумент. Біблію писали люди, а не Бог. Які причини вірити, що там абсолютно точно показані переконання Бога? Може, він тільки за, а ви тут проти його волі йдете? Або йому байдуже.
Якщо йому так не подобаються одностатеві стосунки, то нехай прямо про це скаже або ще одного сина відправить, який направить нас на шлях істинний. Або нехай блискавкою в них жбурне, щоб не робили таких неподобств.
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 20.11.24

2019-09-12 14:15  
Хмм.. я думав TheSky жирна фемка, а вона виходить худюща релігійна фанатичка...
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-12 14:39  
Krest0, крім того, від лгбт йде загроза, коли їм хочеться молодого тіла; тоді вони можуть спокушати молоді ще не зміцнілі душі, які без їхнього втручання могли би бути нормальними людьми. Якщо Ви не проти, щоб Ваша дитина була такою, то є ще, на щастя, й інші люди, які не хочуть, щоб їхню дитину спокусили. А хочуть натомість, щоб їхні діти теж мали здорову сім'ю, природно народжували своїх дітей.
Krest0 
VIP

2019-09-12 14:47  
TheSky написано:
Krest0, крім того, від лгбт йде загроза, коли їм хочеться молодого тіла; тоді вони можуть спокушати молоді ще не зміцнілі душі, які без їхнього втручання могли би бути нормальними людьми. Якщо Ви не проти, щоб Ваша дитина була такою, то є ще, на щастя, й інші люди, які не хочуть, щоб їхню дитину спокусили. А хочуть натомість, щоб їхні діти теж мали здорову сім'ю, природно народжували своїх дітей.

Що саме ви маєте на увазі під "спокушати". Займатися сексом із неповнолітніми? Чи розказувати їм, що вони можуть займатися сексом не тільки з протилежною статтю, щоб вони стали стали гомосексуальними до повноліття і вже коли стануть повнолітніми, то будуть шукати гомосексуальних стосунків?
кокошнік 

2019-09-12 14:50  
TheSky написано:
крім того, від лгбт йде загроза, коли їм хочеться молодого тіла

гіфка називається "по прайдах в пошуках своєї "лелі чоловічої статі")) Wide grin Vampire-like teeth
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-09-12 15:18  
Krest0 написано:
Якщо йому так не подобаються одностатеві стосунки, то нехай прямо про це скаже або ще одного сина відправить, який направить нас на шлях істинний. Або нехай блискавкою в них жбурне, щоб не робили таких неподобств.

Моя порада - не богохульствуйте. Ні, не вгадали, це мене ніяк не ображає. Лише порада, робіть з нею що завгодно, хоч і на сміх здіймайте на здоров'я...
Krest0 
VIP

2019-09-12 15:22  
drymbaUA написано:
Моя порада - не богохульствуйте.

А де ж тут богохульство у конкретно тих словах? Якщо вірити Біблії, то Бог із деякими людьми прямо розмовляв. Сина для профілактичних бесід відправляв. Стихіями карав. Тобто це все йому не в новинку. Міг би зробити щось із цього ще раз, якщо досі до людей не дійшло, що так робити зась. Буде наукою нам на майбутнє. Але якщо він цього не робить, то видно його все влаштовує або йому байдуже.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-12 15:49  
drymbaUA написано:
Лише порада, робіть з нею що завгодно, хоч і на сміх здіймайте на здоров'я...

Це Ви про мене? Незлюбили через Порошенка? Чи то - через Зеленського. Якщо Ви справді вірянин, а не просто релігійна людина, то мали б знати, що віра вище за політику... і про принцип "розділяй і володарюй" знати.
drymbaUA 
VIP

2019-09-12 16:49  
TheSky
Це я до Krest0.

Додано через 10 хвилин 54 секунди:

Krest0 написано:
Бог із деякими людьми прямо розмовляв

І досі це робить.

Додано через 2 хвилини 57 секунд:

TheSky написано:
Незлюбили через Порошенка?

Зовсім ні. Це окремо, це... прикро, однак не особисто.

Прикро, що в нас велика частина суспільства не вміє аналізувати причинно-наслідкові зв'язки, а також ранжувати ці зв'язки за пріоритетністю.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-12 16:54  
drymbaUA написано:
Зовсім ні.

Тоді гаразд.
drymbaUA 
VIP

2019-09-12 17:00  
Krest0
Якщо є бажання, ось канал, де є відео зі словом "свідчення" у назві (і не лише). Без віри, звісно, це все буде наче радіоприймач без батарейок, однак все ж бачу певний сенс дати лінк в контексті вищесказаного.
https://www.youtube.com/channel/UCeoqbr5_d5oHeqvOUb5CjOw/videos
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-09-12 17:17  
Якщо відкинути суспільні норми, звичаї, традиції (але як показує практика, це річ мінлива), то з погляду природи та часу не має значення, як організм проживає своє життя, аби тільки він залишив потомство. По суті життя кожного з нас це естафета з передачі генів.

Сексуальний потяг до представників своєї статі — однозначно збій, адже лібідо це складова інстинкту розмноження. Фатальним, еволюційно значущим цей збій був би в тому разі, якби гомосексуальність в принципі унеможливлювала продовження роду. Але фактично це не так, технічно сперма гея не втрачає своїх професійних якостей, так само як яйцеклітина лесбійки.

В майбутньому може бути все що завгодно, суспільство може організовуватися по-різному. Уявіть світ, де правлять тільки геї або тільки лесбіянки, а протилежна стать зведена до рабсили, а найкращі з них культивуються для запліднення.

Ми мільйонами розводимо свиней тільки для того, щоб їх їсти, але поки це так, вимирання свиням не загрожує, скоріше навпаки. Ви знали, що чисельність свиней у Данії вдвічі перевищує кількість населення?

Свиней розводять і вбивають подалі від вразливого гуманного ока, тому пересічного громадянина це мало хвилює, а діти взагалі не знають, звідки береться м’ясо в супермаркеті.

Ймовірно, це той шлях, яким ідуть гомосексуали: вписатися в суспільство, а все неприємне поступово винести за дужки. І навіть якщо в майбутньому виникнуть послуги запліднювачів для лесбійських пар, а для гейських пар жінки-інкубатори, то це все одно може бути нормою, якщо про людське око щаслива гомосексуальна пара виховує своїх дітей.
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-09-12 18:11  
Трясця, як же дістали ці нескінченні та беззмістовні просторікування про людей з альтернативною сексуальною орієнтацією. Серед вас такі є? Маєте таких родичів чи друзів? Чому ви, не всі, але певна щопта людей, думаєте, що маєте право регулювати їх життя, визначати адекватність їхніх вподобань та наділяти чи позбавляти їх прав на оформлення стосунків та всиновлення дітей? В Україні достобіса "традиційних сімей", в яких батьки калічать (ментально та фізично) власних чад, але "традиційники" не воліють про це говорити. Може хай вони (ґеї/лесбійки) самі визначаться? Чи в нашому суспільстві нема рівності? Чи це як з жінками, які наче й рівні з чоловіками, але місцем в транспорті поступися, в черзі пропусти та й коли вона втне якусь дурню - мовчи, бо ж вона - жінка, - лише на словах?!
Krest0 
VIP

2019-09-12 18:35  
TheSky
То що там про мораль? Будете далі говорити, що одностатеві стосунки погані, бо вони суперечать моралі?

Додано через 3 хвилини 54 секунди:

drymbaUA написано:
І досі це робить.

І є на це докази? Чи тільки слова людей, які або навіжені, або розводять на бабки наївних вірян, або тупо привертають увагу до своєї особистості?
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-09-12 18:46  
Поки мої маленькі розумненькі любі українчики просторікують про геїв, йде війна. У середу, 11 вересня в районі проведення операції ООС під час ворожого обстрілу загинуло двоє військовослужбовців одного з підрозділів морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Загинув прапорщик Обуховський Микола Миколайович та матрос Лінчевський Олександр Валерійович.

Страшно уявити, але десь є великий незбагненний світ зі справжніми гризотами і справами...
Krest0 
VIP

2019-09-12 18:49  
don pedro написано:

Поки мої маленькі розумненькі любі українчики просторікують про геїв, йде війна. У середу, 11 вересня в районі проведення операції ООС під час ворожого обстрілу загинуло двоє військовослужбовців одного з підрозділів морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Загинув прапорщик Обуховський Микола Миколайович та матрос Лінчевський Олександр Валерійович.
Страшно уявити, але десь є великий незбагненний світ зі справжніми гризотами і справами...

Сумно звісно, але тут нічого не вдієш. Ті, хто можуть це припинити у Кремлі. На них у мене жодних важелів впливу немає.
TheSky 
Забанено
Забанено

2019-09-12 19:21  
Krest0 написано:
Будете далі говорити, що одностатеві стосунки погані, бо вони суперечать моралі?

Так, про мораль. І про решту. Але тут важливіше інше: чи не проти Ви, щоб такою була Ваша дитина?
Тим, які не проти, можу лише поспівчувати...
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 531, 532, 533  наступна