Автор |
Повідомлення |
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 16:34 |
Україна за крок від авториторизму:
Цитата: | Призначення Зеленським відповідальних і з Ради, і з уряду за розробку тих чи інших законопроектів (частина із яких справді є дуже важливими і необхідними – і щодо легалізації ігорного бізнесу, і щодо видобутку бурштину etc) продемонструвало: нинішній президент публічно ігнорує Конституцію, яка чітко визначає повноваження глави держави.
Зеленський, перебравши на себе не властиві йому конституційні повноваження, хоче продемонструвати всім, як він "робить усіх". Єдине питання – хто у нинішній ситуації зупинить президента, коли він буде ухвалювати помилкові рішення? Спікер і віце-спікер парламенту, голова уряду, Генпрокурор чи голова СБУ, яким він "нарізає" завдання? Чи парламентська опозиція, роль якої за нинішніх умов зведена до нуля? Ці питання – риторичні. |
https://espreso.tv/article/2019/09/02/quotkrayina_95quot_zelenskyy_za_krok_do_avtorytaryzmu |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-09-04 16:36 |
laszlozp написано: | От тільки давайте ми не будемо порівнювати розкручених мерикоських' скаутів, які вже бозна скільки існують і мають достобіса спонсорів, з українськими пластунами, про яких пересічний житель півдня чи сходу почув в кращому випадку в 14 році. |
так йопта. Чого в Україні немає свого НБА, НХЛ, МБЛ і тд?
Не від держави залежить.
Держпідтримка, це значить платити з свого карману. Чого це мені платити за те, що не обов'язково для держави?
¯\(°_o)/¯
Тю, шукайте спонсорів серед багатих українців.
Чому бізнесмени заробляють в СШа на скаутах?
Чому техкомпаніях заробляють на геймерах?
laszlozp написано: |
Цитата:
>в ветеранських організацій
Який стосунок пластуни мають до ветеранів?
|
а звідки інфа що лідери в ПЛАСТІв не педофіли, і не корупціонери?
це також гніздо корупціонерів http://noc-ukr.org/en/ |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-09-04 16:39 |
demitsuru написано: | Нормальні люди тут не вештаються. |
Ви просто непристойно опустили свою поплічницю...
Додано через 2 хвилини:
demitsuru написано: | Тю, шукайте спонсорів серед багатих українців. |
Це з серії: чого це держава має ставити пам'ятники Бандері чи Петлюрі - хай багатії з ОУН-УПА ставлять (карочє, всякі нацики)! |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-09-04 16:39 |
Нормальні люди інтернетами не шастаються, нормальні люди сидять в реалі... хто по буцигарнях, а хто по кабаках))) (с) |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:49 |
laszlozp написано: | Україна за крок від авториторизму: |
що за тупість.
все це по прописаним по законам України.
Якщо в США в конгресс потрапило більше республіканців, то Трамп був би авторитарним?)))
В Україні з'явилася монобільшість. Зняли деп недоторканість, знімуть президентську недоторканість. ДЕ ля авторитаризм?
Де поліцейська свавілля?
Треба, то повторимо майдан, чи ні? Вже є передумови для майдану?
В перші два засіданні голосують за адекватні закони. Хочуть внести народовладдя. Проти голосували представники фракції "Європейської солідарності"
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66254
Проект Закону про внесення змін до статті 93 Конституції України (щодо законодавчої ініціативи народу)
1015 від 29.08.2019
Він пропонує змінити Конституцію. Нині право законодавчої ініціативи належить президенту, Кабінету міністрів, народним депутатам. Зеленський пропонує додати до цього переліку "народ".
Де авторитаризм?
предвиборча программа https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp001.html
Цитата: | Народовладдя через референдуми
Одразу хочу запевнити – іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього.
Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не стану. Буду чесним та відданим Україні та передам її в руки нового покоління політиків.
Хочу нагадати, що саме воля народу, висловлена на референдумі 1 грудня 1991 року – народила Україну як державу. З того часу в нас не було референдумів, на яких народ би щось вирішував.
Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. В сучасній Україні це повинно відбуватись із максимальним використанням новітніх технологій. |
Додано через 3 хвилини 21 секунду:
Arsenfpu написано: | Ви просто непристойно опустили свою поплічницю... |
це моя особиста думка, тут не має образ.
зараз середа, або люди працюють, або в них проблема. Або вони фрілансери, але при цьому страждають прокрастинацією. Або ти мільйонер і ти дурень. Або ти бідний, і тобі достатньо зарплатні, яку ти отримуєш, і вештаєшся на форумах, для підвищення самооцінки?)
або найпоширеніша, людям самотньо. |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:52 |
demitsuru написано: | прокрастинацією |
А українською, шо не можна сказати? Капець... |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:55 |
А ЩЕ ЗВІЛЬНИЛИ КЛИЧКА. НАРЕШТІ.
тепер треба його в тюрьму.
Додано через 1 хвилину 8 секунд:
Arsenfpu написано: | А українською, шо не можна сказати? Капець... |
Прокрастинація (від лат. procrastinare) — психологічний термін, що означає схильність людини відкладати неприємні завдання на потім, тяжіння до справ, що приносять більше задоволення або швидший результат.
це не означає, що людина ледащо)
Додано через 1 хвилину 40 секунд:
"Рабінович подав до Конституційного Суду на Разумкова, бо йому не дають розмовляти "на руском язикє""
як мене воно бісить.
Доречі, коли я дивився стрім ВРУ, то в чаті на російській мові люди злилися на рабіновича. ))) |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:55 |
І про пластунів відомих, якісь там самі інтелегенти, патріоти, простому совецькому пролетарію це якось незрозуміло...
http://likbez.org.ua/ua/ukrayinska-tsvit-ukrayini-top-20-vihovantsiv-plastu.html
З відомих тіко Любомир Гузар, Олег Ольжич (Кандиюа), Орест Субтельний, Квітка Цісик, Роман Шухевич...
Не дивно, що президент не буде підтримувати на держ рівні такий рух, який гартує характер, який є у цих людей... |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:57 |
demitsuru написано: | А ЩЕ ЗВІЛЬНИЛИ КЛИЧКА. НАРЕШТІ. |
Він МЕР міста! Його не можна звільнити з цієї посади. І поява в тюрмі не залежить є хтось на посаді державної адміністрації чи ні. Вчіть Закони, товариші зелені!
Додано через 1 хвилину 8 секунд:
demitsuru написано: | як мене воно бісить. |
Так у Вас рецепт один - звільнити і в тюрму! |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 16:59 |
demitsuru
Цитата: | >Чого в Україні немає свого НБА, НХЛ, МБЛ і тд?
| Ти себе як чуєш? Ти взагалі нормальний, щоб порівнювати NBA, який приносить фактичний грошовий дохід, з Пластом, який його не буде генерувати? Скаути живуть на пожертви та внески, але в них величезна історія та розкрученість. Наші пластуни такого не мали і без державної підтримки не матимуть. Але "державні підвалини" мало кого цікавлять.
Цитата: | > що не обов'язково для держави?
| Пожежників часто викликаєте? Нащо на них платити податки? Цікава логіка
Цитата: | >Тю, шукайте спонсорів серед багатих українців.
| Відродимо "молоді регіони"
Цитата: | > не педофіли, і не корупціонери?
| Вчергове питаю: ти себе як чуєш? Яким це чином в тебе ветерани перетворились на педофілів та корупціонерів? о_О
Цитата: | > не педофіли, і не корупціонери?
| і посилання на сайт НОКУ - найкраща відповідь )))
Додано через 1 хвилину 10 секунд:
demitsuru написано: | А ЩЕ ЗВІЛЬНИЛИ КЛИЧКА |
Черговий приклад того, що в Україні закони не діють. З такою владою нормального життя нам не бачити |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:03 |
Arsenfpu написано: | Він МЕР міста! |
ти себе як чуєш*? )) він і залишився мером міста. Його звільнили з посади голови КМДА |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:04 |
demitsuru
То чого його в тюрму? Тільки тому, що перестав бути головою адміністрації????????????? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 17:05 |
demitsuru написано: | Його звільнили з посади голови КМДА |
Невже хочуть паралельну владу створити? Аби цього уникнути колись об'єднали посади голови КМДА та мера. Але блазням байдуже )) |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:06 |
demitsuru написано: | Його звільнили з посади голови КМДА |
Він під камери говорив, що доків на руки ще не отримав, тобто хвилин 40 назад він ще незнав звільнили його чи ні, змі кажуть, що звільнили... |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:06 |
Arsenfpu написано: | Це з серії: чого це держава має ставити пам'ятники Бандері чи Петлюрі |
Ну ставте там, де більшість захоче. Але не там, де ніхто не хоче, тим паче за власні кошти.
Не треба знову оцю пісню. |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:08 |
demitsuru написано: | Ну ставте там, де більшість захоче. Але не там, де ніхто не хоче, тим паче за власні кошти. |
Я ж кажу - ці нацики обнагліли, тулять скрізь своїх бендер |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:14 |
laszlozp написано: | Невже хочуть паралельну владу створити? Аби цього уникнути колись об'єднали посади голови КМДА та мера. Але блазням байдуже )) |
фейспалм.
Додано через 4 хвилини 5 секунд:
Arsenfpu написано: | Я ж кажу - ці нацики обнагліли, тулять скрізь своїх бендер |
хто що думає. одні націоналісти чекають коли їх хтось почне ображати. ¯\(°_o)/¯
До речі, вас там навиворіт розперло від новини, про ексгумацію польських захоронень?) |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2019-09-04 17:14 |
Хм... Чого ви кудахтаєте ... було же-ш ...Льоню Космоса таксамо звільнили... і поставили Попова ... Навіть вибори не провели ....
TheSky ВИШЛИ ФОТКИ!!! МАдонну я релізнув ... https://toloka.to/t103762 Тільки банальна проблема В мене знову не роздає - І шо робити... |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:16 |
Arsenfpu написано: | Я ж кажу - ці нацики обнагліли, тулять скрізь своїх бендер |
люди скрізь однакові, герої просто у них різні...
У віруючих - бог, месія...
У націоналістів - пророк, проводир, лідер нації...
У атеїстів - перший секретар...
І всі носяться з своїм та тулять своїх поперед себе...
і тільки цінік може мати собі першим секретарем бога проводиря))) |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:16 |
demitsuru написано: | До речі, вас там навиворіт розперло від новини, про ексгумацію польських захоронень?) |
Ні, мені не байдуже, коли нас принижують. Ви, вочевидь, хочете ще добавки. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-09-04 17:45 |
Arsenfpu, тебе, чмо, хто уповноважував чіпляти на себе суддівську мантію? Ти Бог, може? Сидять тут такі, судять всіх, на себе подивися. Фу просто. |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:49 |
У когось тут підгорає)))
|
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:52 |
Панянко, Ви як як зрозумів, уже закрили тему власної присутності у християнстві... |
|
|
|
|
|
2019-09-04 17:52 |
TheSky написано: | Arsenfpu, тебе, чмо, хто уповноважував чіпляти на себе суддівську мантію? Ти Бог, може? Сидять тут такі, судять всіх, на себе подивися. Фу просто. |
краще не переходити на особистості) це інтернет) Arsenfpu написано: | Ні, мені не байдуже, коли нас принижують. Ви, вочевидь, хочете ще добавки. |
Я не бачу приниження. Я не відчуваю приниження.
Поясніть. |
|
|
|
|
|
2019-09-04 18:04 |
demitsuru написано: |
Я не бачу приниження. Я не відчуваю приниження.
Поясніть.
|
Спробую.
У минулому ми з поляками мали складні стосунки. Нас вбивали, ми вбивали. Ми виганяли їх з певних територій, так само чинили вони. Але час минув. Зараз ми хочемо бути добрими сусідами, ну, як не друзями, то партнерами. Минуле треба знати, пам'ятати. Своїх людей також. Отже, має бути обопільне вшанування предків як на нашій землі, так і на їхній. Ми надаємо можливість полякам проводити дослідження тут, вони - нам там. Або робимо це спільно. Домовляємось ставити скрізь певні пам'ятні знаки для згадки про загиблих.
Так має бути. Але саме поляки поставили в цій історії себе вище нас. У той час, як ми відкрились для них, вони неодноразово знищували ВЖЕ ВСТАНОВЛЕНІ наші пам'ятні знаки там. Я вже не кажу про криміналізацію згадки про певні прізвища та організації тих часів. Тому, Україна надала адекватну відповідь.
Ось і все. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 18:26 |
demitsuru
* ховаєшся за пост - правками мов якийсь школяр *
Цитата: | >Якщо в США в конгресс потрапило більше республіканців, то Трамп був би авторитарним?)))
| *рукалице* Ну звідки ці недолугі порівняння?! Чому ти нас, людей які досі плутають поняття "вседозволеність" та "демократія", порівнюєш з країною, на яку рівняється решта світу? В нас є президент, який клав прут на Конституцію (а його депутати поки що лікоть), моно - більшість, яка йому підконтрольна, та коломойський, який все це спонсорує, а кишенькові суди списують йому борги. І це не демократія. Хто буде стримувати зебіла? Його куми з "кварталу", яких він поставив на керівні пости, чи, скажімо, профнепридатний керівник СБУ?
Цитата: | >Треба, то повторимо майдан, чи ні?
| о_О Це діч, це просто сюр. Він вже, лише за 100 днів, переплюнув Порошенка з кумівством, підкилимними домовленостями, порушеннями законів, а люд мовчить і мовчатиме. Забудьте про Майдани, вони вже вам не допоможуть. Вам вже сказали, що Порошенко готує путч. Будь який ваш виступ проти блазня запишуть як бажання насильно повалити конституційний лад. каломойський зробив висновки з подій 2014 року.
Цитата: | >Він пропонує змінити Конституцію
| А дотримуватись її положень слабо? Нагадай но мені скільки в Штатах існує поправок до Конституції і коли була внесена остання? А потім порівняй це з українськими реаліями.
Цитата: | >Де авторитаризм?
| Монобільшість, куми на керівних посадах, нема стримуючих факторів, порушення законів. Коли президент перебирає на себе не властиві йому функції, коли кладе прут на закони, це вже не демократія і не цивілізована країна. Це бантустан, а в нашому випадку - шапіто
Додано через 1 хвилину 7 секунд:
Оце рівень дискусії. Жодних тобі доводів, жодних контр - аргументів. Образа та прозеленська агітка наше "всьо"
Додано через 2 хвилини 20 секунд:
Arsenfpu
Мене в усій цій історії з поляками і не тільки дивує тільки одне: чому держава не візьме на себе зобов'язання створити пантеон, скажімо, учасників визвольних змагань і не перепоховає українських героїв вдома? Звісно з дозволу родичів. Бо вже скільки історій було про те, що могили унр-івців зникають, бо їх або забувають, або там когось іншого ховають і т.д |
|
|
|
|
|
2019-09-04 18:38 |
laszlozp написано: | чому держава не візьме на себе зобов'язання |
На це треба мати купа дозволів і т.і. Звісно, крім бажання.
Простіше, просто вкладатись організаційно і фінансово у догляд за тими місцями. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 18:42 |
Arsenfpu написано: | Простіше, просто вкладатись організаційно і фінансово у догляд за тими місцями. |
Та я розумію, але хотілося б бачити пантеон. Це б мінімізувало можливість псування пам'ятників усякими недолюдками |
|
|
|
|
|
2019-09-04 18:45 |
laszlozp
Не зовсім. Прийде тута нова влада, яка бульдозером зішкребе це як непотріб і красивою аргументацією на поточний момент. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 18:53 |
|
|
|
|
|