Автор |
Повідомлення |
laszlozp Забанено
|
2019-09-03 17:16 |
kryk-v.ya.
Цитата: | при минулих(всіх) було те саме
| Чекайте, шановний, чого ви порівнюєте представників казнокрадської системи та несистемно - народного президента, який на ділі репрезентує олігарха і олігархат, який за словами голови його офісу вже відсторонили від управління країною та перемогли.
drymbaUA написано: | а народна |
В нас вже було одне бидло з Домбасу (не плутати з притомним Донецьком), а тепер криворізьке бидло обрали. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-09-03 17:16 |
кокошнік написано: | Якшо б такі сервіси статистики з'явилися раніше, і їх би зробила тодішня влада, яка зараз в меншості, і зберігала би архів з графіками чесно та постійно |
Вони й з'явилися раніше — поклацай посилання «Джерело». Яка влада це зробила — тодішня чи передтодішня — на жаль не знаю.
кокошнік написано: | яким би користувалися всі |
Всім це не цікаво, всім цікаві «своти» з «зебародькам», тому й маємо що маємо. Коли все буде навпаки, тоді й
кокошнік написано: | обличчя влади та її конфігурація були би іншими... |
|
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-09-03 17:25 |
TheSky написано: | Так, і я зрозуміла теж, що вибори 2019 були не просто вибори - це була ще одна Революція українського народу. |
Нагадайте в чому саме полягала революція на виборах??? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-03 17:35 |
TheSky
Цитата: | >здатність Зеленського говорити просто і влучно
| XD Отут я без сліз та реготу не можу. Хто слухав "живого зеленського", себто без папірця і суфлера, той з Клича не сміється. Думаю, не варто нагадувати як, про що і якими саме виразами послуговувався зеблазень на зустрічі з бізнесом. Цей "факап" забути важко. Я б навіть сказав - неможливо.
Цитата: | >зробила його прихильниками багатьох з тих
| Передвиборчій серіал, підконтрольні коломойському плюси та уніан, а ще купа проплаченої джинси та відвертої брехні зробили зеблазня переможцем. Оця фенька з серіалом, на мою скромну думку, буде або вже зара' вивчається іншими країнами в якості прикладу ведення передвиборчої агітації. В тих США, коли обирався Арні, протягом виборчої кампанії каналам забороняли крутити його фільми, а в нас зебіла крутили і в день тиші, і в день фактичних виборів. Робіть висновки.
Цитата: | >сплагіатованими у Путіна
| А типу блазень не пародіює Лукашенка з оцими візитами в областя і показовими звільненнями?))) Я вас благаю
Цитата: | >без бочок помиїв на конкурентів
| Та за часи тої кампанії притомний 1+1 перетворили на умовний "пєрвій расейскій". Стільки політичного лайна там я ще ніколи не бачив. Я думаю не варто нагадувати випад мазурки на Соколову, здається, коли та сказала що військові на передовій (!!) досі копають окопи лопатами. Вона ж бідося не знає, що на "нуль"техніку підвезти неможливо.. І це тільки один приклад..
Цитата: | > можливістю запропонувати свої кандидатури
| Отуто просто найс. В моєму місті обрали "тимчасово безробітного весільного фотографа Штепу". Багато від нього, некваліфікованого, буде користі?
Цитата: | >орієнтується на думку суспільства,
| Він просто не займає позиції з цілого ряду питань: мова, культура, церква, війна, політичний напрям руху країни. Він за все хороше і проти усього поганого, а на ділі - флюгер. Все найважливіше виноситься за дужки. Он колишній росіянин "тамбовський вовк" повчає нас, мовляв, наша Конституція застаріла і її треба правити. Може краще хай до кацапів катає і там щось виправляє?
Цитата: | >Не слід обманюватись і вважати той електорат суцільно тупим ватним бидлом
| А хто вони, якщо їх кандидат шапарює гірше попередника? Кумівство, підкилимні домовленості, перелік можна продовжувати. От тільки Порошенка за це розпікали не один день, а цьому вибачають? Хто ж вони, як не?
Цитата: | >говорить щиро і несуконно («зуб даю» у цьому контексті – не похмурий пацанський базар а-ля Янукович, а молодіжний веселий стьоб). |
Та його "факапи" українська історія вже не забуде. Його "чорта" так точно ..
Додано через 1 хвилину 36 секунд:
TheSky написано: | 2019 були не просто вибори - це була ще одна Революція українського народу. |
Це був перепис притомних, яких на ділі виявилось дуже мало. І справа не в Порошенкові, на його місці міг бути будь хто. Коли люди у воюючій країні "на переправі" обирають некваліфікованого блазня, аби той воював та домовлявся, це діагноз, над цим треба дуже й дуже серйозно думати і звертатись до профільного лікаря. |
|
|
|
|
|
2019-09-03 17:53 |
TheSky написано: | Життя є рух |
Не кожен рух породжує життя(((
Рух в презерватив життя не породжує...
Додано через 4 хвилини 24 секунди:
TheSky написано: | І бо вода, яка стоїть, перетворюється на болото і починає смердіти. |
Також цікава думка...
Вода не може зіпсуватися... Воду псують домішки, які попадають в неї, вони і пророджують запах, як з водою так і без неї...
Океан, море також стоять, як і сніг та лід але вони чомусь не смердять((( |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-09-03 18:04 |
Я вірю, що Володимир Зеленський нині чесна людина, і щиро бажає змінити Україну на краще.
Інше питання, що влада може його зіпсувати, мабуть, скоріше за все, так і станеться. На превеликий жаль. Бо влада - це дуже-дуже сильна спокуса. Але поки це станеться, це не так швидко, поки це станеться, він встигне зробити для України багато хорошого, сучасного і європейського.
І цивілізовані країни знають, що влада псує людей, тому змінюють владу, а от відсталі країни по 20 років моляться на одного.
І ще дещо:
Додано через 6 хвилин 12 секунд:
Як можна бути елітою народу, який не любиш і зневажаєш? Чия ви еліта? Українського народу? Як можна бути елітою того, кого зневажаєш і не любиш?
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
І набагато краще бути романтиком (і реалістом), ніж циніком. |
|
|
|
|
|
2019-09-03 18:13 |
TheSky написано: | І цивілізовані країни знають, що влада псує людей, тому змінюють владу, |
Леля сьогодні в ударі)))
Гарна оговочка)))
Вони міняють не владу а людей у владі, якшо вони змінять владу то зміниться і країна, її назва та їх громадянство)))
Але гарно придумали дублювати, що на виборах міняється "влада")) змінюються люди у яких пропадає влада))) але влада продовжує існувати в інститутах держави)))
Додано через 2 хвилини 34 секунди:
TheSky написано: | Як можна бути елітою народу, який не любиш і зневажаєш? Чия ви еліта? Українського народу? Як можна бути елітою того, кого зневажаєш і не любиш? |
Де в Конституції прописано про "еліту"?? А в кодексах чи законах? чи може якийсь голова сільради в своїх листах згадує про "еліту"??? Що це таке?
Додано через 5 хвилин 48 секунд:
TheSky написано: | І набагато краще бути романтиком (і реалістом), ніж циніком. |
а реаліст це не цинік?
цинік, це той хто не має ніякий спільних цінностей по відношенню до інших...
чому романтик не може бути циніком?
чоловік з сша, якому глибоко пофігу на традиції японії, є циніком до японських традицій, але якого інтерисують жінки японії, яких його цинічно-реалістична поведінка яка і буде романтичною може зацікавити для сумісного секасу...
|
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-03 18:15 |
TheSky написано: | Володимир Зеленський нині чесна людина |
Вголос до сліз xD Має офшори, бізнес росії, брехав що не літав до кацапів з початку війни .. такий чесний ..
TheSky написано: | змінюють владу, а от відсталі країни по 20 років моляться на одного |
В цивілізованих країнах міняють керманичів, а от бантустани міняють "влади"
TheSky написано: | Як можна бути елітою народу, який не любиш і зневажаєш? |
Адресуйте це питання тому, хто називав Україну актрисою фільмів для дорослих
TheSky написано: | набагато краще бути романтиком |
Краще бути кваліфікованим раціоналістом, а не марічко - президентом, який спочатку обіцяє вчителям зарплати в 4 000 баксів, а потім збирає свої слова назад.
"Пацан слово дал, пацан слово забрал" (с) з криворізької "підваротні" |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-09-03 18:51 |
|
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-03 19:17 |
Вартість 1кг гречки
20.05.2019
16,88 ₴
01.09.2019
20,15 ₴
До чого нас та чортяка зелена довела! Негайно йдемо на майдан!!! |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2019-09-03 19:44 |
Хлопці ви чого здуріли ... Я тут зараз Мадонну на реліз поставлю...
Коротш TheSky вишли свої фотки в приват... |
|
|
|
|
|
2019-09-03 19:46 |
11994455 написано: | Коротш TheSky вишли свої фотки в приват... |
Нічосе фотки...
А слабо в гульчітай-рулетку зіграти?
|
|
|
|
|
|
2019-09-03 19:49 |
Це нет ... може бути мужик ...
Як релізера мене цікавить чи буде катати субтитрований альбом Мадонни...
Ну по чесноку - бачу активна баба (а може фемка - товста і небрита)... |
|
|
|
|
|
2019-09-03 19:50 |
11994455 написано: | Це нет ... може бути мужик ... |
а якшо мужик вам вишле фотки дівчини???
|
|
|
|
|
|
2019-09-03 20:36 |
Точно мужик ... чекав реакції."С??и"... і інше бабське фемське ТП... а ні все заглохло...
А може то кокошнік перелогінюється?.. |
|
|
|
|
Krest0 VIP
|
2019-09-03 20:52 |
11994455 написано: | Точно мужик ... чекав реакції."С??и"... і інше бабське фемське ТП... а ні все заглохло... |
Дивна ви людина. Вона дуже рідко відповідала протягом години, з моїх спостережень. Крім того чому ви зробили висновок, що вона радфемка?
Додано через 6 хвилин 5 секунд:
laszlozp написано: | Краще бути кваліфікованим раціоналістом, а не марічко - президентом, який спочатку обіцяє вчителям зарплати в 4 000 баксів |
Чисто заради справедливості, про ті зарплати розповідав один із його команди, а не сам Зеленський. Хоча частково і він за це відповідальність несе, бо він же команду набирав. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 13:53 |
Krest0 написано: | розповідав один із його команди, а не сам Зеленський. |
Короля робить свита. І взагалі, якщо це черговий "факап" "узілєнскава", то в мене, як в потенційного працедавця, запитання: "А де ти цих капустоголових набрав, що верзуть казна-що?". Цей ляпнув про зарплатню, той перепостив про "обмін полоненими" і т.д, т.п. Як після цього довіряти владі? І чи треба країні така влада?
Додано через 2 хвилини 15 секунд:
Krest0 написано: |
Вартість 1кг гречки
20.05.2019
16,88 ₴
01.09.2019
20,15 ₴
|
Не зрозумів жарту. В нас що командна економіка? Невже Рада чи окрема партія визначає та регулює ціни на товари (наприклад, гречану крупу)?
Додано через 3 хвилини 8 секунд:
Тим часом в охвісі пріЗЕдєнта:
зеленський ветував закон про державне визнання "Пласту"
Цитата: | Президент Володимир Зеленський ветував 4 вересня законопроект №10184 "Про державне визнання і підтримку "Пласту" - Національної скаутської організації України"
Про це свідчить інформація на сайті Верховної Ради. |
https://espreso.tv/news/2019/09/04/zelenskyy_vetuvav_zakon_pro_derzhavne_vyznannya_quotplastuquot |
|
|
|
|
|
2019-09-04 15:10 |
laszlozp написано: |
Тим часом в охвісі пріЗЕдєнта:
зеленський ветував закон про державне визнання "Пласту"
|
Цитата: | «Пласт» — національна скаутська організація України. Метою Пласту є сприяти всебічному патріотичному вихованню і самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує свідомих, відповідальних та повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і провідників українського суспільства. |
Держпідтримка? Ні
Може ще держпідтримку УПА ОУН? )
я не проти ПЛАСТУ. Але спочатку позбутися крадіїв держбюджету в ветеранських організацій і тп.
В США Scouting in the United States не отримують державне фінансування. Тому що ці організації приватні. |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-09-04 15:19 |
demitsuru написано: | УПА ОУН |
Запорєбрєком навіть не можуть вивчити, що означають ці абревіатури |
|
|
|
|
|
2019-09-04 15:21 |
Arsenfpu написано: | УПА ОУН |
ОУН-УПА
яка різниця, переплутав.
сам ти запорєбрік. дуже образливо гірше ніж зебобік |
|
|
|
|
|
2019-09-04 15:27 |
demitsuru написано: | яка різниця, переплутав. |
Ви навіть не збагнули, про що йдеться. Це ще раз підтверджує, що Вам все одно, що пласт, що оун, що упа, що махно, що мазепа
На все це у Вас природна алергія. |
|
|
|
|
ssTAss Загальний модератор Толоки
|
2019-09-04 15:29 |
Arsenfpu написано: | Запорєбрєком |
зЕпорєбрік |
|
|
|
|
|
2019-09-04 15:32 |
11994455 написано: |
Це нет ... може бути мужик ...
Як релізера мене цікавить чи буде катати субтитрований альбом Мадонни...
Ну по чесноку - бачу активна баба (а може фемка - товста і небрита)...
|
по тексту видно що сімейна, за 40 чи 50.
хоча ні. Моїм батькам за 50, але вони не вміють користуватися форумом. О_О
35 і до 40. |
|
|
|
|
TheSky Забанено
|
2019-09-04 15:44 |
Arsenfpu написано: | все одно, що пласт, що оун, що упа, що махно, що мазепа |
троль, а чого пишеш з малої літери, це ще раз підтверджує, що ти троль і тобі все одно
Додано через 2 хвилини 21 секунду:
demitsuru, діло Ваше, чесно кажучи, тільки не розумію, для чого Ви з цими тролями взагалі спілкуєтеся. Краще зайнятися корисною справою. А це все одно не дискусія. Вони не дискутують, а просто знущаються, як на мене. |
|
|
|
|
|
2019-09-04 15:54 |
TheSky написано: |
троль, а чого пишеш з малої літери, це ще раз підтверджує, що ти троль і тобі все одно
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Швидка відповідь
Відключити: HTML BBCode Smilies Прикріпити підпис Повідомляти про відповіді
Правила трансліту
Сторінка: попередня 1, 2, 3 ... 171, 172, 173
Побудовано на phpBB | Saphic, працює на CentOS 7
Інформація для правовласників
|
TheSky написано: | троль, а чого пишеш з малої літери, це ще раз підтверджує, що ти троль і тобі все одно |
TheSky написано: | троль, а чого пишеш з малої літери, це ще раз підтверджує, що ти троль і тобі все одно |
шося з лелею робиться не теє коли її цитувати(((
Додано через 3 хвилини 28 секунд:
TheSky написано: | Вони не дискутують, а просто знущаються, як на мене. |
"на" треба змінити на "з"
Додано через 4 хвилини 52 секунди:
TheSky написано: | для чого Ви з цими тролями взагалі спілкуєтеся. |
Ви б краще пояснили нам з якої посади Кличка зняли ?
З мера
З голови кмда
З мера та голови кмда
Чи не зняди з жодної ... |
|
|
|
|
|
2019-09-04 15:59 |
TheSky написано: | що ти троль і тобі все одно |
А що з Вашою ЗЕ-спільнотою ще робить? |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:07 |
тролі переслідують лелю в флудильні(((
|
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-09-04 16:11 |
demitsuru написано: | Держпідтримка? Ні |
А це черговий приклад того, що зеблазень не хоче займати будь якої позиції. Йому простіше "накласти вето на табу", тільки б його продовжували підтримувати. Засудити Пласт? Образяться "державники". Підтримати? У вати запалає гузно. І так з усім, що так чи інакше стосується "державних підвалин".
Цитата: | >в ветеранських організацій
| Який стосунок пластуни мають до ветеранів?
От тільки давайте ми не будемо порівнювати розкручених мерикоських' скаутів, які вже бозна скільки існують і мають достобіса спонсорів, з українськими пластунами, про яких пересічний житель півдня чи сходу почув в кращому випадку в 14 році. |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:19 |
Я оце нещодавно шукав здобутки нових керманичів, то ось надибав:
У Кабміні прибрали перегородки, можна вільно кататися на самокаті, - Гончарук
"У Кабміні активно обговорюють питання максимальної відкритості будівлі, а після усунення перегородок між поверхами там можна кататися на самокаті.
За його словами, зі службою безпеки активно обговорюється, наскільки відкритою для відвідування можна зробити урядову будівлю і двір.
"Ми дуже хочемо відкрити все максимально, але не все нам, із розумних міркувань, дозволяють", - сказав він.
Гончарук припустив, що упродовж найближчих тижнів це питання буде вирішено. "Ми доручили змоделювати різні сценарії, подивитися, наскільки реалістичні загрози, через які необхідно ставити кордони", - зазначив він.
"Що вже вдалося зробити? Ми поприбирали перегородки між поверхами, і тут тепер... не треба ходити зигзагами і блукати лабіринтами, тепер все просто і прозоро. На самокаті можна кататися вільно", - розповів прем'єр. "
Свято на дворі! |
|
|
|
|
|
2019-09-04 16:30 |
TheSky написано: | demitsuru, діло Ваше, чесно кажучи, тільки не розумію, для чого Ви з цими тролями взагалі спілкуєтеся. Краще зайнятися корисною справою. А це все одно не дискусія. Вони не дискутують, а просто знущаються, як на мене. |
Нормальні люди тут не вештаються.
В мене немає сім'ї, і в мене прокрастинація. Хоча я роботу вже зробив.
100% у багатьох тут проблеми в житті. Якщо ні, то тупо витрачають час.
Я з ними спілкуюсь, тому що це весело. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|