Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2019-08-01 15:47  
demitsuru
Брежня, яка породжує ще брехню, і так цикл за циклом, до тієї ситуації, що ми маємо зараз.
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 02.11.24

2019-08-01 15:55  
laszlozp написано:
Ну, це типовий приклад "кумівства". З іншого боку, чим зара' займається наш новий гідрант? Хіба колишні "коллєги" по цеху - не кумівство? Цей хоч визнав, а "несистемний" мовчить. Мені цікаво, чим закінчилась ситуація з отим бидло - активістом куницьким.

після таких слів, що можна сказати про вас?

Куницький депутат. Переміг гниду Грановського, який самовисуванець, колишній БПП.
Мені сам Куницький не подобається як людина. Хоча він таранить систему своїм підходом. Він звичайна людина. Довів ділом, а не популізмом. Що робитиме в раді ми ще побачимо.

Мені просто цікаво, звідки ви і за якого мажоритарника голосували?
В мене 94 округ, Дубінський переміг гниду Кононенко.

Додано через 5 хвилин 57 секунд:

Robar III написано:
Брежня, яка породжує ще брехню, і так цикл за циклом, до тієї ситуації, що ми маємо зараз.

порох відтягує час. Брехнею він тільки додає більше підписників на ютубі, хто розбирає це інтерв'ю на деталі.
Просто де логіка. Він балотувавсяя на пост президента. Казав що зрозумів свої помилки. Але програв в суху. Потім він балотувався до парламенту, і знову програв, 8%. І тепер робить інтерв'ю, що він визнав помилки?
laszlozp ???

Українська https://www.youtube.com/watch?v=vYqc87kXH_E
laszlozp 
Забанено
Забанено

Востаннє: 13.11.19

2019-08-01 16:06  
demitsuru
Цитата:
Куницький депутат

Цитата:
він таранить систему своїм підходом

Хіба що порушуючи законодавство нашої країни. Цей бевзь має ізраїльське підданство, чи як там воно називається. Він не відмовився, і не відомо чи відмовлявся, від того громадянства до виборів. А ще він не жив тут більше 160 днів, якщо не помиляюсь, але батя (бєня) його прикрив, видавши фіктивну довідку про виробниче відрядження від 1+1 заднім числом. Але той, хто хоч трошки слідкував за його кар'єрою та життям, знає, що він ніколи не працював на ТБ, але давав інтерв'ю.
Цитата:
звідки ви і за якого мажоритарника голосували

Запоріжжя , Олександр Константінов
Цитата:
Дубінський переміг гниду Кононенко

Один унтерменш переміг іншого .. здобули ..
Цитата:
Але програв в суху

В Україні жоден президент не сидів 2 терміни підряд, без підтасувань. Я думаю не варто згадувати, як Пороха топили перед виборами, пригадуючи йому кумівство, порушення закону і т.д. Але тепер, коли це робить новий гідрант, а за мітинг нацжінкам вже ніхто не платить, наш вельмишановний нарід чомусь мовчить. "Шо нє так?!" (с)
demitsuru 

2019-08-01 16:07  
Robar III написано:
Ви зрозуміли, що я мав на увазі. (Пасивний) Конфлікт який сама Україна може завершити лиш капітулювавши. А підживлюється конфлікт рашкою.

ти не віриш що є можливість притягнути за носа ЄС чи США, щоб була ізоляція?
Теоретично можливість є? Чи МН17 для Нідерландів це пшик?

[чисто теорія, нічого серйозного]Я не маю права це казати, тому що в мене конфлікт всередині щодо моєї участі в війні. Але якби Україна пішла наступом на Донбас?
Чи можливо вивести усіх громадян України з Донбасу, дітей і старих? 100% забезпечення житлом. І тоді зрівняти з землею весь Донбас. Адже Україна зможе використовувати балістичні ракети. І при цьому Росія не має права бути на території України. ЯКЩО ВОНИ ВВАЖАЮТЬ ЦЕ ВНУТРІШНІМ КОНФЛІКТОМ ака Громадянська війна, то одна сторона переможе через кровопролиття.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 16:10  
demitsuru написано:
Чи МН17 для Нідерландів це пшик?

Судячи з того, як швидко прогнули ПАСЕ, "європейські цінності" - красива, тільки на перший погляд, мильна булька, яка швидко лопнула. Я вже мовчу про те, що Нідерланди проголосували за повернення москалів. Певно гроші не пахнуть, навіть обпеченим м'ясом твоїх громадян
demitsuru 

2019-08-01 16:16  
laszlozp написано:
Хіба що порушуючи законодавство нашої країни. Цей бевзь має ізраїльське підданство, чи як там воно називається. Він не відмовився, і не відомо чи відмовлявся, від того громадянства до виборів. А ще він не жив тут більше 160 днів, якщо не помиляюсь, але батя (бєня) його прикрив, видавши фіктивну довідку про виробниче відрядження від 1+1 заднім числом. Але той, хто хоч трошки слідкував за його кар'єрою та життям, знає, що він ніколи не працював на ТБ, але давав інтерв'ю.

що за фігня... чого він відмовлятиметься від громадянства?
я не бачу жодної об'єктивності з твоєї сторони.

laszlozp написано:
Запоріжжя , Олександр Константінов

Це БПП? https://zp.gov.ua/ru/persons/item/127

Додано через 3 хвилини 47 секунд:

laszlozp написано:
Судячи з того, як швидко прогнули ПАСЕ, "європейські цінності" - красива, тільки на перший погляд, мильна булька, яка швидко лопнула. Я вже мовчу про те, що Нідерланди проголосували за повернення москалів. Певно гроші не пахнуть, навіть обпеченим м'ясом твоїх громадян

розумію, але є чинники які відрізняють цю ситуацію від інших.

http://assembly.coe.int/nw/xml/Votes/DB-VotesResults-EN.asp?VoteID=37964&DocID=18997&MemberID=&Sort=2

я не можу навіть уявити про спроби підкупу. Мені ввижається тільки якийсь підступний план.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 16:27  
demitsuru
Цитата:
>Але якби Україна пішла наступом на Донбас?

Не пішла б, бо в нас ніхто не хоче брати на себе відповідальність за життя особового складу. За майно та життя цивільних я просто скромно промовчу. Наступу, офіційного, б ніколи не було. Охотники могли б спробувати, але офіційно ніхто б не штурмував міста.
>Чи можливо вивести усіх громадян України з Донбасу, дітей і старих? 100% забезпечення житлом
Цитата:
Чи можливо вивести усіх громадян України з Донбасу, дітей і старих? 100% забезпечення житлом

о_О А як звільняли міста під час 2гої світової? Усім житло давали? Може й годували ще канапками з червоною ікрою? Таким побитом війна б продовжилась до наших днів.
Цитата:
ака Громадянська війна

Вони його таким вважають, бо вважають українців росіянами, рівними або майже рівними собі. Виходить, що майже - росіяни убивають росіян, що дорівнює громадянській війні. З іншого боку, за такою логікою 2га світова теж громадянська війна, бо громадяни окупаційного совку були і з одного, і з другого боків.

Додано через 9 хвилин 30 секунд:

demitsuru
Коментар "патрона" куницького
Цитата:
"За законом він не може бути депутатом, якщо в нього є подвійне громадянство. Ось і все. Якщо в нього є другий паспорт, якщо він його не віддав, не може бути депутатом", - підкреслив Зеленський

https://kh.depo.ua/ukr/kh/zelenskiy-skazav-chi-mae-deputatske-maybutne-gromadyanin-izrailyu-kunitskiy-20190717996608

Цитата:
Це БПП?

Європейська Солідарність

Цитата:
Мені ввижається тільки якийсь підступний план

Жодного плану. Європа чітко зрозуміла сигнал України: "будєм міріться". Що шмаркля сказала Леві? "Мєня расіяні зняйут, мі будєм вмєстє смєяцца" - якось так. І все... Нащо їм втрачати гроші через людей, які не можуть тримати курс?
demitsuru 

2019-08-01 16:37  
laszlozp написано:
о_О А як звільняли міста під час 2гої світової?

чого це ти прирівнюєш сьогодення з минулим? Не вистачає технологій ?

Я розумію, на колорадів в Одесі не можна було, але якщо це ДНР чи ЛНР, це вороги (після евакуації)
Не можна використовувати блеф? щоб прибрати живий щит?
Просто якщо Росія поставлятиме балістичні ракети ОРДЛО, це можна зафіксувати, після успішного блефу.

США не ведеться на блеф рашки, і чвк вагнер знищений. Чому тоді Україна не може?
Знищити скупчення ворогів, за допомогою балістичних, і чекати відповідь.

Якщо згадати Іловайськ, це неймовірна тупість командувачів. І ніхто за це не відповів.

Додано через 2 хвилини 20 секунд:

laszlozp написано:
Європейська Солідарність

ще гірше.
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-08-01 16:47  
laszlozp написано:
Судячи з того, як швидко прогнули ПАСЕ, "європейські цінності" - красива, тільки на перший погляд, мильна булька, яка швидко лопнула

Пасе прогнули за 5 років бездіяльності нашого мзс та клімкіна.
MH-17 - така ж штука як терракт над локербі.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 16:49  
demitsuru
Цитата:
Не вистачає технологій ?

Гм, а зараз міста розумні роботи беруть? Чи закордонний аналог кашпіровського навчився вводити цілі міста у транс та керувати мешканцями, мов маріонетками? Щось я про таке не чув.

Цитата:
якщо це ДНР чи ЛНР, це вороги

Воу - воу - воу, хлопче, полегше! Ти ж в Європу там збиравсі чи вже передумав?! Як ти поясниш нашим закордонним колегам такий штурм? Вони ж бо знають, що ватне бидло не евакуюється, а кацапи вигадають 1000 і 1 історію про страчену фашистами бабусю, яку перед смертю зґвалтували прикладом "баррета".

Цитата:
це можна зафіксувати

А далі? Ми вже зафіксували там новітні зразки кацапського озброєння. Що нам це дало? Чергову порцію співчуттів та занепокоєнь ООН.

Цитата:
США не ведеться на блеф рашки

Бо знаходиться бозна де і має передове озброєння, яке дозволить провести москалям моджахедиськом по мармизі доки ті встигнуть вимовити "абамка - абізянка"

Цитата:
Знищити скупчення ворогів, за допомогою балістичних

Бо кацапський модернізований брухт трохи кращий за наш не модернізований

[img]ще гірше.[/img]
Принаймні моя совість чиста - за блазня я не голосував
demitsuru 

2019-08-01 16:49  
laszlozp написано:

Коментар "патрона" куницького
Цитата:
"За законом він не може бути депутатом, якщо в нього є подвійне громадянство. Ось і все. Якщо в нього є другий паспорт, якщо він його не віддав, не може бути депутатом", - підкреслив Зеленський

ти дивись оригінал. Тебе не вчили? Чи ти підписаний на Полтаву, Олешко, Луганского?
з таймлайном 3:33
https://youtu.be/5pFN8q0kNFY?t=213

https://kh.suspilne.media/news/30387

Чому суд прийняв рішення? Тому що його кандидатуру прийняли. Винуваті ті хто прийняв, бо тупі?
Ви ж розумієте як працює закон?
Robar III 
Забанено
Забанено

2019-08-01 16:51  
demitsuru написано:
чисто теорія,

Ні, не можливо. Дуже затратно, і тп. Хоча переселенцям і так оплачують 50% вартості житла. Що ті гарно використовують, купуючи квартири ̶ ̶в̶ ̶к̶л̶я̶т̶и̶х̶ ̶з̶а̶п̶а̶д̶е̶н̶ц̶і̶в̶ у Львові.
demitsuru 

2019-08-01 16:57  
Robar III написано:

Пасе прогнули за 5 років бездіяльності нашого мзс та клімкіна.

згодний
і дякую за приклад
вікі про теракт над Локбері
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0%D0%B4_%D0%9B%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B1%D1%96
Додано через 5 хвилин 58 секунд:

Robar III написано:
Ні, не можливо. Дуже затратно, і тп. Хоча переселенцям і так оплачують 50% вартості житла. Що ті гарно використовують, купуючи квартири ̶ ̶в̶ ̶к̶л̶я̶т̶и̶х̶ ̶з̶а̶п̶а̶д̶е̶н̶ц̶і̶в̶ у Львові.

затратне ніж втрачені території + інвестиція в репутацію України "можемо повторити", щоб більше не зачіпали ?
Я взагалі не розумію, як держава не може власними силами, без затрат зробити балістичні?

Тоді нафіга взагалі робити військові паради з технікою?
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 17:01  
demitsuru написано:
ти дивись оригінал

ще й посилання на цю мерзоту дав, фу, гидота. Ну, а що в цьому відео відрізняється від фрагменту, який опублікував сайт? Пліснява визнала, що куницький не має права бути депутатом, а потім почав тиснути на виборця (журналістку), кажучи, ну ти ж знаєш проти кого він там балотується, ти ж того не хочеш .. Це нормально для президента? Не думаю..

Цитата:
Чому суд прийняв рішення?

Знаючи наші суди.... Або занесли, або притиснули, швидше за все 2гий варіант

Додано через 51 секунду:

demitsuru написано:
Тоді нафіга взагалі робити військові паради з технікою?

Щоб українці знали на кому тримається незалежність? Хоча малоросам байдуже, їм і без параду кайфово
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-08-01 17:07  
Цитата:
унтерменш
і т.д.

У нас знову з’явилась (відродилась) надлюдина. Вантажник, котрий вдає з себе крутого політексперта. Таких персон потрібно банити. За ксенофобію. Чи не так, панове?
Цитата:
Недолюдина або унтерменш (нім. Untermensch) — расистсько-євґенічний термін з ідеології націонал-соціалістів. Німецьке слово «Mensch» буквально означає: «людина». Нацистська пропаганда використовувала похідне від нього з приставкою Unter-, щоб описати згідно зі своєю концепцією «нижчих людей» — євреїв, циган і слов'ян і так званих «Mischlinge» відповідно до нацистської термінолоґії Третього райху.
У контексті нацистської расової політики недолюдей протиставляли «надлюдям» (нім. Übermensch), хоча нерідко наголошували не на фізіологічній стороні, а на душевній. /Вікіпедія/
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 17:16  
Gin_ger написано:
Таких персон потрібно банити

тільки після того, як заблокують тебе і твоїх клонів

Додано через 2 хвилини 37 секунд:

Robar III написано:

Серйозно? Вони не видали підозрюваних у справі про отруєння Литвиненка, а цих і поготів не видадуть
Python 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2019-08-01 17:24  
Gin_ger написано:
У нас знову з’явилась (відродилась) надлюдина. Вантажник, котрий вдає з себе крутого політексперта. Таких персон потрібно банити. За ксенофобію. Чи не так, панове?

Пропонуєте всім нам начепити георгіївські стрічечки й піддати гнівному осуду кожного, хто виявить ознаки ксенофобії до росіян?
demitsuru 

2019-08-01 17:35  
laszlozp написано:

ти опосередковано обізвав мене унтерменш. Бо я голосував за ДУбінського.
Тому Гін_джер діло каже.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 17:37  
demitsuru написано:
ти опосередковано обізвав мене унтерменш.

о_О це в тебе аж настільки запекло, що ти в моїх словах все ж вишукав надуману образу?! нічого собі .. я таке вперше бачу ..
demitsuru 

2019-08-01 17:40  
Python написано:
Пропонуєте всім нам начепити георгіївські стрічечки й піддати гнівному осуду кожного, хто виявить ознаки ксенофобії до росіян?

де ти бачиш росіян?

Додано через 3 хвилини 2 секунди:

laszlozp написано:
о_О це в тебе аж настільки запекло, що ти в моїх словах все ж вишукав надуману образу?! нічого собі .. я таке вперше бачу ..

по-перше, ти двічі порушив правила форуму. ксенофобія і провокація. Останнє повідомлення це провокація чистої води "аж настільки запекло"
по-друге, я підтримав гін-джера, тому що я не знав що таке слово унтерменш %)))))))
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-08-01 17:41  
Наприклад:
laszlozp написано:

Цитата:
Дубінський переміг гниду Кононенко

Де тут кляті росіяни?

Python написано:
Пропонуєте всім нам начепити георгіївські стрічечки...

Це вже ваші фантазії.

Python написано:
...піддати гнівному осуду кожного, хто виявить ознаки ксенофобії до росіян?

Уявіть собі, що так. (Ви мене здивували? Ніби, такий інтелігент? Трішки лівий, трішки правий...)
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 17:52  
)) Кумедна насправді ситуація, бо я багато років поспіль сидів по американських форумах та бордах, але мені завжди не вистачало спілкування з україномовними українцями (у мережі). Але, поспілкувавшись тут, в мене наче рожеві окуляри розбились. Я просто шокований .. краще було сюди не заходити
Python 
VIP

2019-08-01 17:53  
Gin_ger написано:
Де тут кляті росіяни?

Якщо обидва «унтерменші» є українцями, то де тут ознаки КСЕНОфобії?
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 18.11.24

2019-08-01 17:57  
laszlozp
Не засмучуйтесь Happy - Вам просто "пощастило" натрапити на кількох ЗЕлених чоловічків. Не більше. Один з яких українські букви бачить винятково на цьому форумі Happy
Python 
VIP

2019-08-01 17:57  
laszlozp написано:
)) Кумедна насправді ситуація, бо я багато років поспіль сидів по американських форумах та бордах, але мені завжди не вистачало спілкування з україномовними українцями (у мережі). Але, поспілкувавшись тут, в мене наче рожеві окуляри розбились. Я просто шокований .. краще було сюди не заходити

Якщо чесно, навіть і російськомовні росіяни з Росії часом справляють приємніше враження.
laszlozp 
Забанено
Забанено

2019-08-01 17:58  
Arsenfpu
Я не засмучуюсь, але висновки зроблю. Якщо на забанять, то буду сідувати, але спілкуватись вже не буду. Надто специфічна тут публіка
Arsenfpu 

2019-08-01 18:00  
laszlozp
За що банити? Кого Ви слухаєте!? Happy
demitsuru 

2019-08-01 18:05  
laszlozp написано:

1. ти марнославний (нещодавно вивчив нове українське слово) "бо я багато років поспіль сидів по американських форумах та бордах"
2. я сам сиджу на реддіт, але чисто з геймерською тематикою. І якшо ти якимось чином є на реддіт, то ти знаєш правила. Апвот чи даунвот. І все, маджоріті перемагає міноріті. Це не двач чи фочан.
3. звикай жити в демократії. Wide grin арсенптьфу спитай.

Python
ти щось плутаєш? )))))
Ксенофо́бія (від грец. ξένος (ксенос), що означає «чужинець», «незнайомець», та φόβος (фобос), що означає «страх») — різке несприйняття особою чи національною лінгвокультурною спільнотою чужої культури, мови, поведінки, манери спілкування тощо. На рівні державної політики може виявлятися як дискримінація за національно-культурними ознаками[1].

дещо інше. порошенко в своїй агітації використовував саме цю риторику. А Зеленський навпаки, об'єднував.

Додано через 2 хвилини 32 секунди:

laszlozp написано:
Я не засмучуюсь, але висновки зроблю. Якщо на забанять, то буду сідувати, але спілкуватись вже не буду. Надто специфічна тут публіка

приєднуйся до табору більшості. у цій темі 25%\8% виграють.

Додано через 57 секунд:

Arsenfpu написано:
За що банити? Кого Ви слухаєте!?

каже донощик ))))))
Arsenfpu 

2019-08-01 18:06  
demitsuru написано:
каже донощик ))))))

Може пан любитель Вечірніхкварталів аргументує? Чи як завжди у Вас прийнято ля-ля?
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-08-01 18:06  
Python
Не прикидайтесь дурником. При нагоді перегляньте дописи цього філософа.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 531, 532, 533  наступна