Автор |
Повідомлення |
telefunx Забанено
|
2019-07-30 18:37 |
demitsuru
Ну але ж не зубАжіння)) Взагалі-то не ви писали. Ви радили тому грамотію займатися перекладацькою діяльністю.
Додано через 1 хвилину:
Порадьте краще спонсорською!)) |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-07-30 21:56 |
Нова аватарка demitsuru без анімешних ґіфок у кожному повідомленні виглядає якось непереконливо. |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-31 12:48 |
|
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-07-31 12:51 |
Gin_ger написано: |
Для тих, хто критично мислить!
Росія поглине Україну до 2042 року за однієї умови - Олексій Арестович
Військовий експерт про перспективи миру на Донбасі та майбутнє України
|
https://www.youtube.com/watch?v=eXWUAQBRvgg
|
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-31 12:53 |
Чи можна якось зробити так (з допомогою якихось додатків), щоб на Yotube під час пошуку мені не видавало кацапський контент? Останнім часом алгоритм мені то "опозиційний" дощ пропонує, то підкацапський "наш", і це при тому що я цих унтерменшів не дивлюся
p/s: Як я намагаюсь прибрати ці відео, вибираючи опцію "Не цікавить", я натискаю "Чому" і не бачу жодного відео, на основі якого б система мені порадила переглянути кацапське лайно |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-31 12:57 |
кокошнік написано: | https://www.youtube.com/watch?v=eXWUAQBRvgg |
Тут патріоти України, а не Росії. На війні як на війні. (с) Вам щось не зрозуміло? |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-31 13:48 |
laszlozp написано: | намагаюсь прибрати ці відео, вибираючи опцію "Не цікавить" |
Просто продовжувати. Я досяг мети в цей спосіб. Причину вказувати не обов'язково. Додатково обрав в налаштуваннях країну Англія, ну це на любителя - буде пропонувати нові популярні відео з обраної країни. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-31 14:40 |
drymbaUA
Я вже давненько цим займаюсь. Мені під вибори президентські/до ВР цей алгоритм підкидав, і досі підкидає, плісняву, мураєва, квартал, а тепер, як пішла хвиля з отим побиттям кацапів у москві, мені "рекомендують" дощ, підкацапський "наш" і т.д. xD Я вже так з пів року продовжую, але кінця - краю поки не видно ... |
|
|
|
|
R.V.V. Забанено
|
2019-07-31 15:12 |
Gin_ger. Не варто тут, при такій публіці, своє гнати, ви будете все рівно не зрозумілі. Тому що дорослі, обізнані і маєте свою, іншу від тут прийнятої, думку. Одним словом - ви не формат. Тому перестаньте тужитися, то їсти ніхто не буде. Варто всюди враховувати віковий аспект, інтереси і розуміти задум. |
|
|
|
|
telefunx Забанено
|
2019-07-31 15:31 |
Це як сказати "В нас крали (чи брехали), крадуть і будуть красти. А ви не формат. Тому перестаньте смикатися, вас ніхто не зрозуміє". |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2019-07-31 15:36 |
Так, це сумно коли ти неформат в https(( |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-31 16:47 |
laszlozp
Тоді таки радив би додатково змінити країну в налаштуваннях на будь-яку англомовну. Пів року? Я за місяць впорався. Мій акаунт підключений в дитячій кімнаті через osmc/kodi, тож мені вкрай важливо щоб там не було ніякої каки. І таки нема. Щойно переглянув рекомендовані канали, натиснув на хрестик коло музичного відео, котре я би не хотів бачити. Це все. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-07-31 23:01 |
Про законотворчість (с) Лінія оборони
(гугл транслейт)
Цитата: |
... у судді - обов'язково є вищу юридичну освіту, стаж роботи і таке інше. Так що він однозначно розуміє, що написав його помічник. А депутат, у своїй масі, дуже слабо розбирається в предметі, яким займається, і навіть якщо виходить документ під його ім'ям, то він може навіть не розуміти його сенсу, навіть якщо прочитає.
Напевно, за часів формування ВР, було передбачено, що парламент в дуже великій мірі буде складатися з дурнів, ледарів і осіб, яким глибоко полевать на свої обов'язки, і яким потрібні тільки депутатські ништяки. Але ж робота повинна виконуватися, і для цього був введений інститут помічників.
На свій розсуд, депутат бере помічників, які і займаються замість нього законодавчим творчістю. Згодом, стало модно робити помічниками родичів, знайомих, коханок і так далі. У підсумку, залишався хоча б один помічник - робоча конячка, яка і тягне всю депутатську роботу. Але ми ж обирали депутата, який зобов'язаний творити закони або незрозумілого Васю, який робить це за депутата? У Васі банально немає повноважень цього робити.
В результаті, якщо у депутата минулого складу Верховної Ради почати уточнювати деталі якогось закону, чому воно там саме так виписано, в 90% випадків він відверто попливе, і якщо ви опинитеся добре підкованим в цьому питанні і будете насідати, він врешті-решт , попросить вас змінити тему, оскільки він всього лише колишній депутат і не може всього знати і пам'ятати. А коли ви зробите контрольний постріл тим, що законопроект, який став законом, вийшов за його підписом, то на цьому будь-яке спілкування закінчиться.
Загалом, приблизно так справа йшла до закінчення роботи ВР останнього скликання. Але схоже на те, що прийшла нова епоха. Якщо помічники були введені в режимі «захисту від дурня», то тепер цей захист буде поширюватися і на самих помічників, оскільки швидше за все, там не буде робочих коней взагалі. Напевно, ми побачимо сімейний підряд або щось в цьому плані, і Трускавець - яскраво світиться покажчик, в цьому напрямку. Схоже на те, що навіть люди, які тримають зелений прапори, відчули те, що зараз заходить в Раду, і що з цим треба щось робити. І схоже на те, що вихід таки знайшли.
Законотворчість піде не тільки з сесійної зали, не тільки з робочого кабінету депутата, але і з кабінетів його помічників. Тепер всі вони будуть аналогом туристів, які просто дивляться на всі боки з роззявленою рукавичкою і роблять те, що їм каже гід.
На це наштовхує серія розмов з колегами, що відбулися за два останні дні. Якщо цей текст читають юристи, наступну фразу вони зрозуміють без коментарів. Колеги розповідають, що цілий ряд великих юридичних компаній, що входять в «топи» рейтингу, терміново створюють «департаменти законотворчої діяльності», і зараз заповнюють їх штат, в очікуванні вала замовлень з Верховної Ради, а вірніше - від окремих депутатів.
Ще раз, гряде передача законотворчої діяльності від осіб, які мають виключне право і обов'язок писати закони, навіть не до власних помічникам, а взагалі - на сторону. З цього випливає, що гряде пора, коли хтось десь буде писати щось, за що або проти чого будуть голосувати люди, зовсім не розуміють сенсу тексту документа.
Хотілося б помилятися, але поки це виглядає саме так. А це означає, що наші закони можуть писатися нема на Грушевського, а на іншій вулиці іншого міста, а можливо і країни. По крайней мере, якщо аутсорсинг законотворчості підтвердиться, то це стане дуже навіть можливим.
| |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2019-08-01 00:09 |
|
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-08-01 07:18 |
Трохи з фронтів боротьби з корупцією:
Помічника нардепа від «Свободи» виправдали у справі про підкуп військового прокурора
За допомогу в закритті справи обвинувачений запропонував 3 тис. Доларів.
Помічника народного депутата від партії «Свобода» Ігоря Швайки Артема Заїку виправдали від звинувачень в підкупі прокурора військової прокуратури Луганського гарнізону. Про це редакція 368.media дізналася з вироку Слов'янського суду Донецької області.
У 2016 році помічник нардепа Артем Заїка приходив до прокурора як голова організації Луганської області від партії «Свобода» і намагався домовитися про закриття справи проти однопартійця. Останній був військовослужбовцем і підозрювався в розбійному нападі за змовою з групою осіб на хлібокомбінат «Укр-Вереск».
Нападники погрожували розправою із застосуванням зброї, а також порушили порядок роботи підприємства, що завдало великої шкоди. Підозрюваний уникав слідства і перебував у розшуку.
Прокурор пояснив, що намагався дізнатися у Заїки місцезнаходження підозрюваного, а розмова з записав на телефон. За допомогу в закритті справи обвинувачений запропонував 3 тис. Доларів.
Чоловік, чия справа повинні були закрити, розповів, що в 2014 році вступив в батальйон «Айдар» та під час служби у нього був конфлікти з поліцією. Військовослужбовець попросив обвинуваченого поїхати і повідомити про готовність того дати свідчення військовій прокуратурі без співробітників поліції. Свідок стверджував, що не домовлявся про незаконне закриття справи і передачі коштів. До суду для розгляду справи по суті його не викликали, де знаходиться його справа він не знає.
Помічник депутата провину не визнав і свідчити відмовився. З багажника його автомобіля вилучили лист благодійної організації «Волонтерський легіон свободи» від 20 квітня 2016 року у ім'я військового прокурора Луганського гарнізону. Згідно з попередньою домовленістю вони передають фінансову допомогу для облаштування приміщень військової прокуратури Луганського гарнізону, закупівлю необхідної оргтехніки та офісного обладнання, а також для поточного ремонту рухомого складу підрозділу в сумі 3 тис. Доларів. Лист підписаний головою «Волонтерського Легіону Свободи» Артемом Заїкою.
Однак, суд угледів порушення підслідності і визнав неприпустимими всі отримані докази, за винятком свідчень свідків в судовому засіданні. Також суд зазначив, що дата постанови вписана кульковою ручкою, підпис головний військовий прокурор Анатолій Матіос поставив кульковою ручкою. Крім того, різні як ручки, так і почерк. При цьому, відомості в ЕРДР про постанову Матіоса не вносилися. У зв'язку з цим, суд вирішив, що такої постанови в дійсності не існувало, а підслідність незаконно визначив місцевий прокурор ще до передачі коштів.
Суд не прийняв в якості доказу аудіозапис прокурора і виправдав помічника депутата за недоведеністю вини у вчиненні злочину.
/авто-переклад з сусідської/ |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-08-01 09:32 |
don pedro
Мда...
У списку є хлопець, з яким разом підписували контракт.... Лісовол бляха.... |
|
|
|
|
|
2019-08-01 13:20 |
Robar III написано: | Мда... |
Війна тривала, триває і триватиме багато років. Що б там не белькотіли голобородьки. |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-08-01 13:47 |
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/08/1/7222417/
Цитата: |
Петро Порошенко: В мене, на жаль, є за що просити пробачення в Господа |
Цитата: | – Але навіщо було призначати свого бізнес-партнера, Олега Гладковського, заступником секретаря РНБО?
– Тому що я був переконаний в тому, що його управлінські якості дозволять швидко виконати поставлені під час війни завдання – переведення на тризмінний режим підприємства "Укроборонпрому". І вони були виконані.
Я ще раз хочу наголосити, якщо у вас є будь-які підстави говорити про те, що було порушено законодавство, будь ласка – в суд. |
Цитата: | – Ви визнаєте, що це була помилка?
– Кадрова? Звичайно, якщо я його звільнив, то звільненням я її і виправляв. |
Це інтерв'ю додає ще більше ненависті до нього.
Що думають представники цього розділу стосовно того, що каже порошенко в інтерв'ю?
Додано через 8 хвилин 59 секунд:
Python написано: | Нова аватарка demitsuru без анімешних ґіфок у кожному повідомленні виглядає якось непереконливо. | я цим не хворію. так це хвороба |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-08-01 13:52 |
demitsuru
Ну, це типовий приклад "кумівства". З іншого боку, чим зара' займається наш новий гідрант? Хіба колишні "коллєги" по цеху - не кумівство? Цей хоч визнав, а "несистемний" мовчить. Мені цікаво, чим закінчилась ситуація з отим бидло - активістом куницьким. |
|
|
|
|
Python VIP
|
2019-08-01 14:07 |
laszlozp написано: | Чи можна якось зробити так (з допомогою якихось додатків), щоб на Yotube під час пошуку мені не видавало кацапський контент? |
Шукати з допомогою tydyvy.com ? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-08-01 14:19 |
Python написано: | tydyvy.com |
Не вперше чую про цей ресурс та інколи ним користуюсь. Проте переважно я дивлюсь англомовні канали, наприклад, "Pursuit of Wonder" чи "Townsends". І от, хочу я знайти відео про те, як у 18 сторіччі (або раніше) робили квашену капусту. Я забиваю "townsends sauerkraut" і отримую разом з шуканим відео купу російськомовного лайна.
upd: Може цей приклад і не найкращий, бо зара' оце спробував і російськомовного не отримав, бо ця тема надто "вузька", кацапи про таке не знімають.
Чи хочу я, наприклад, побачити якийсь ґайд по Slackware, але під час пошуку я отримую купу російськомовоного скаму. Я й хтів спитати, чи є в природі такий додаток, який помагав би відсіяти канали, які зареєстровані в кацапії?!
upd 2.0: зара' почав користуватись gtk-youtube-viewer (linux) і, після авторизації через цей софт, дивлюсь youtube виключно через mpv і тільки те, на що підписаний. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-08-01 14:29 |
laszlozp написано: | townsends sauerkraut |
Щойно спробував. Жодного російського відео. Зміна країни в налаштуваннях рулить. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-08-01 14:30 |
drymbaUA
Я ж і написав ниже
Цитата: | Може цей приклад і не найкращий, бо зара' оце спробував і російськомовного не отримав, бо ця тема надто "вузька", кацапи про таке не знімають. |
|
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-08-01 14:30 |
laszlozp написано: | Slackware |
Було два російських серед безлічі англійських, також декілька іспанських і ще якісь пару мов з латинською абеткою. Але все по темі пошуку. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-08-01 14:33 |
drymbaUA
Знову ж таки, вже не дуже актуально, бо з бравзера перейшов на клієнт (gtk-youtube-viewer). І, знову ж таки, писав про те вище. Просто відповів на Python'ове повідомлення |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-08-01 14:33 |
don pedro написано: | Війна тривала, триває і триватиме багато років. Що б там не белькотіли голобородьки. |
Думаю заморожена версія конфлікту (як зараз) буде до 26го року точно. |
|
|
|
|
drymbaUA VIP
|
2019-08-01 14:42 |
Теж часом юзаю gtk-youtube-viewer, та останнім часом використовую ClipGrab (краще працює для тих випадків, коли я знаю потрібний лінк, бо дає можливість обрати якість). |
|
|
|
|
|
2019-08-01 14:47 |
Robar III написано: | заморожена |
Перепрошую, але заморожений конфлікт у Придністров'ї. У нас - Карабах. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-08-01 15:41 |
don pedro
Ви зрозуміли, що я мав на увазі. (Пасивний) Конфлікт який сама Україна може завершити лиш капітулювавши. А підживлюється конфлікт рашкою. |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-08-01 15:43 |
demitsuru написано: | Що думають представники цього розділу стосовно того, що каже порошенко в інтерв'ю? |
|
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|