Автор |
Повідомлення |
telefunx Забанено
|
2019-07-30 12:46 |
|
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-07-30 12:48 |
demitsuru написано: | Для росіян, Криму і Донбасу немає нічого. Вони в ваакумі. |
Передавачів на лініях розмежування з Кримом і ОРДЛО немає. Сферичні передавачі у вакуумі, так? Які ж ви зебілята всі брехливі >_< |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2019-07-30 12:48 |
demitsuru
Пане, у Вас з логікою все гаразд?
Ви пишете, що не можна використовуючи грубість, погрози, образи чи нецензурні вислови (вирізка з правил) і при цьому регулярно матюкаєтесь та обзиваєтесь пишучи тут пости.
Все ок? |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-07-30 13:00 |
Arsenfpu
Я тобі також, а ти злився. |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2019-07-30 13:02 |
Robar III
[in my humble opinion]
я тільки зараз побачив постер. В гуглю, Павло Скоропадський.
Хотів спитати. Окрім того, що Україна була заслабка, а комуністи пропагували настільки, що люди переходили на їх бік (боялися, чи колабораціоністи, не знаю) То в чому помилка останнього гетьмана?
І як це стосується зараз?
Комуністи перемогли, тому що вони пропагували, з вікі Комуні́зм (від лат. communis та фр. communisme — спільний, загальний) — політична ідеологія, заснована на ідеї суспільства загальної рівності та свободи, суспільної власності на засоби виробництва та безгрошового перерозподілу майна.
Що пропагували націоналісти?
Україна це не Польша. Історично склалося, що через нищення української державності, залишилося менше людей, яких приваблює націоналізм. В нашому випадку, треба використовувати іншу хитрішу тактику. Щоб головною метою було економічне зростання, а потім вже мова, нація.
І коли націоналісти при владі, спромоглися досягти успіху, автоматом впроваджують радикальні реформи щодо української державності.
А ось смолоскипі ходи, це повна хуйня. І я б не хотів, щоб це дійство відносили до вшанування політичних діячів України в минулому. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-07-30 13:10 |
Ідея з росмовним каналом зе - то біда, така ж ідея з вуст пороха у 2015 - і тиша...
Додано через 5 хвилин 19 секунд:
demitsuru
Помилка Гетьмана була в тому, що пізно взявся за владу.
Забагато було втрачено часу доки ідіоти награються в УНР: втратять армію, знищать економіку, потім здадуть країну більшовикам і побіжать просити у німців захисту, погоджуючись на кабальні умови, які також не здатні були виконати.
6 місяців найбоєздатніший корпус УНР тримався лиш на авторитеті Скоропадського, бо уряд не надсилав ні платні, ні провіанту і тп, адже боявся, що Скоропадський захопить владу.
„Як був Гетьман Павло
То було-й добро;
Були коні, корова,
Ще й повна стодола".
(Народна приповідка з совєтської України, яку можна було чути від старих людей, привезена новими емігрантами. Занотована в українськім таборі в Австрії).
Додано через 1 хвилину 10 секунд:
demitsuru написано: | націоналізм |
Етнічний націоналізм не приживеться у нас, політичний (як у США/Британії/Канаді) цілком можна було б наживити.
Додано через 1 хвилину 57 секунд:
Комуністичним ідеалам наше селянство противилось дуже довго. Навіть після втрати незалежності, було купа "селянських повстань" в урср. |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:10 |
Robar III
То може розрулимо?
Питання до Вас:
1. Ви порохобот?
2. За кого Ви голосувати на цих трьох виборчих турах?
Наперед відповідаю за себе:
1. Я не порохобот.
2. У першому турі голосував за Гриценка, у другому - за Порошенка.У третьому: по спискам за ЄС, по мажоритарці запредставника нацкорпусу.
Мотивацію, якщо є потреба, можемо теж висловити.
|
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-07-30 13:14 |
hetzendorf написано: | Передавачів на лініях розмежування з Кримом і ОРДЛО немає |
Скажу, що коли був у Станиці Луганській, то швидше ми ловили рос телебачення, ніж українське.
Додано через 2 хвилини 35 секунд:
Arsenfpu
1. Мені почергово приписують як зеботство, так і порохобоцтво. Що я думаю про по - я писав, ще з часу першої флудильні.
Я не задоволений зе, але поки нічого такого, що не робив би по, він не зробив.
2. Перший тур не голосував/другий тур - по/не голосував. |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:26 |
hetzendorf написано: | Передавачів на лініях розмежування з Кримом і ОРДЛО немає. Сферичні передавачі у вакуумі, так? Які ж ви зебілята всі брехливі >_< |
Навіщо останнє речення? Я не буду скаржитися. Але попрошу не провокувати безпідставними образами. Тільки змістовне пояснення в чому неправда.
Тобто зараз, жодний україномовний канал не використовує Ютуб?
Чому в Шарія чи ДУбинського, чи Страна.уа, чи ОМтв виходить?
Да й ти взагалі не в темі про який проект ведется мова. Інтернаціональний.
Я так розумію, щось схоже на Current Time or Radio Svoboda.
Усі канали мають ютуб.
В Yкраїні не вистачає
The Late Show with Stephen Colbert, The Daily Show with Trevor Noah , Comedy Central , saturday night live.
В мене добре з англійською, я дуже часто дивлюся вечірні шоу з Колбертом.
Додано через 11 хвилин 32 секунди:
Robar III написано: | Ідея з росмовним каналом зе - то біда, така ж ідея з вуст пороха у 2015 - і тиша... |
згодний. Поки що виглядає пшиком. Але якщо буде впроваджено, і буде наче https://www.youtube.com/channel/UCMtFAi84ehTSYSE9XoHefig
The Late Show with Stephen Colbert
то це не зрівняти з федеральним каналами росії ,і можна нищити російську пропаганду.
Robar III написано: | Помилка Гетьмана була в тому, що пізно взявся за владу. |
зрозумів твою думку)
Robar III написано: | Етнічний націоналізм не приживеться у нас, політичний (як у США/Британії/Канаді) цілком можна було б наживити |
згодний. |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:29 |
demitsuru написано: |
Тобто зараз, жодний україномовний канал не використовує Ютуб?
Чому в Шарія чи ДУбинського, чи Страна.уа, чи ОМтв виходить?
|
І тому ми зараз забабахаємо ЩЕ ОДИН РОСІЙСЬКОМОВНИЙ канал. Але державний |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:33 |
Arsenfpu написано: |
1. Я не порохобот.
2. У першому турі голосував за Гриценка, у другому - за Порошенка.У третьому: по спискам за ЄС, по мажоритарці запредставника нацкорпусу.
|
Додано через 1 хвилину 21 секунду:
Arsenfpu написано: | І тому ми зараз забабахаємо ЩЕ ОДИН РОСІЙСЬКОМОВНИЙ канал. Але державний |
які ще в нас російськомовні? я тв не дивлюся роками, знаю що є Інтер.
Додано через 1 хвилину 39 секунд:
Arsenfpu
ще питання, ти візьмеш від путіна 1 млн долларів як подарунок, без усіляких умов? |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-30 13:33 |
Як заблокувати telefunx, аби він не гидив мені у ПП?!
|
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:35 |
laszlozp
от би мені хтось писав у пм. (((( я би відкрив там свою душу.
а ти не можеш його заблокувати? |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:36 |
demitsuru написано: | ще питання, ти візьмеш від путіна 1 млн долларів як подарунок, без усіляких умов? |
Так. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-30 13:42 |
demitsuru
А я не бачу жодних кніпочок чи переліку (а-ля blacklist), куди б можна було занести його псевдо |
|
|
|
|
Gin_ger Забанено
|
2019-07-30 13:49 |
Канал, то канал, а передавач то передавач.
Петро Порошенко дуже хотів створити всесвітній російськомовний канал. Просто, п'яти років не вистачило.
Програма Підсумки з Євгеном Кисельовим від 29 липня 2019 року
https://www.youtube.com/watch?v=o_Mh1Z6jV4s
Починаючи з 53:51 до 57:26.
Arsenfpu
Не прибідняйтесь. Ви таки порохобот! Крапка! |
|
|
|
|
telefunx Забанено
|
2019-07-30 13:49 |
Ну чого, як кожного разу я посилаю когось нах у лічку, завжди до мене претензії? Ну попрощалися вже! Ну чого знову лізти і скаржитися? |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:51 |
Gin_ger написано: | Ви таки порохобот! Крапка! |
Поки у Вас є час між лекціями у Трускавці, то аргументуйте сказане. |
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:52 |
demitsuru написано:
ще питання, ти візьмеш від путіна 1 млн долларів як подарунок, без усіляких умов?
Так.
|
Я не зміг не цитувати усе з вікі) де Зв'язок спитаєш?
Цитата: | Марнославство — негативна риса особистості, пристрасть, набута психологічна вада, що характеризується частим намаганням людини показатися іншим у вигідному світлі й униканням такого положення, у якому вона могла би зробити відразливе враження. Прагнення стояти в думці навколишніх вище ніж є насправді. Так створюється тією чи іншою мірою «двуликість»: одна особа для сторонніх, інше — для своїх. Розходження між цими особами може досягти такого ступеня, що істинна особа, яку можна побачити в домашнім житті, зовсім не походить на «офіційну» особу, особу для інших. При брехливому, корисливому прихованні своїх справжніх властивостей вийде те, що називається лицемірством.
У Ромена Ролана є така фраза: «марнолюбному важливо не те, що він є, а яким він здається».
Похвала й осудження — найсильніші знаряддя впливу соціального середовища на своїх членів. «Глузування боїться навіть той, хто вже нічого не боїться на світі» (Гоголь). Суспільство своєю думкою регулює поведінку своїх членів. Вони виявляються, таким чином, у залежності від нього, стають тією чи іншою мірою «рабами суспільної думки». Думка «що скажуть?» одержує іноді парадоксально велику силу. Гордість і марнославство йдуть рука об руку. Гордий, як правило, у той же час надзвичайно чутливий до думки інших. Посилений розвиток марнославства, як і гордості, у різних класах і шарах суспільства пов‘язаний в зв'язку з життєвою ситуацією в даному класі у визначений момент.
Щоб поставити себе вище в очах інших, марнолюбна людина «козиряє усіма своїми козирями» і відчуває радість при удачі. Вона буде пишатися, досягши видного місця, незалежно від того якими шляхами воно отримано, кичится сходженням на високу гору, своїм знайомством з людьми, що високо стоять у думці суспільства, своїм голосом, розумом, дотепністю, своїми знаннями. При цьому марнолюбний не тільки відчуває радість, приймаючи ці факти як доказ своєї значимості, але радість випливає з почуття переваги над іншими й одержує відповідне зовнішнє вираження.
Якщо людині не можна досягти переваги над іншими в чому-небудь великому і серйозному, то вона знайде привід, щоб чим-небудь, та все ж таки пишатися.
Марнославство, прагнення до переваги там, де немає для даної особи прямого шляху, виступає в замаскованій або завуальованій формі, йде обхідними шляхами. Щоб прикувати до себе симпатії, марнолюбні люди можуть бути ласкаві, люб'язні, попереджувальні і тим самим збуджують думку, що ця людина — з великим соціальним почуттям.
Марнославство позначається у виборі професії, у постановці життєвих цілей і т. д. Невдача ворога може сприйматися як особиста удача. Людина завжди готова знецінити чужі успіхи і досягнення упередженою критикою. Заздрість не дозволяє бути об'єктивним. Марнолюбний не тільки критикує визначених конкретних осіб, але часто узагалі відноситься критично до людей, до «юрби», і судить про них зверхньо. Марнолюбне почуття переваги над людьми знаходить найрізноманітніші прояви і може бути вкраплене в переживання у виді окремих рис характеру.
Самообман — один з найпоширеніших видів життєвої неправди. Це своєрідна захисна реакція, що дозволяє зберегти психологічний спокій і почуття впевненості в собі. Розвиток марнославства, як і гордості, залежить від умов соціального існування, від індивідуальних умов розвитку даного індивіда. Його зовнішній прояв і особливості суб'єктивного переломлення можуть стояти в зв'язку з інтелектуальним і моральним розвитком даної особистості. Воно знаходиться в зв'язку з кількома факторами і представляє реакцію настільки ж історично мінливу як і гордість.
Марнославство - це пристрасть до земної, людської слави та всіляких почестей. Корінь марнославства - в залежності людини від думки про неї інших людей. Виявами марнославства є нетерпимість до критики, небажання визнати свої помилки, постійне бажання похвали від інших людей. Марнославство виявляється як у вихвалянні своїми матеріальними здобутками, розумовими здібностями чи талантами, так і хизуванні своїми духовними досягненнями. |
|
|
|
|
|
|
2019-07-30 13:54 |
demitsuru
І шо воно оце все означає? |
|
|
|
|
|
2019-07-30 14:09 |
Gin_ger написано: | Програма Підсумки з Євгеном Кисельовим від 29 липня 2019 року |
Я побачив. Але то вода.
Чому на Донбасі у людей не має АНТЕН чи Тарілок? В Приватних будинках завжди! є тарілка, і прошито так щоб показували усі канали.
В мене є російські канали. Але в мене були емоційні приступи))) ніколи не дивлюся їх.
В Криму те саме. Одні тарілки.
В Росії в усіх є тарілки чи антени.
А ось буде фейл, коли почнуть кодувати https://telekritika.ua/tv/pojetapnyj-plan-sputnikovogo-kodirovanija-ukrainskih-kanalov-chto-kak-i-kogda/
Додано через 2 хвилини 4 секунди:
demitsuru
І шо воно оце все означає?
|
Тобі Робар казав, не прикидатися.
Я тобі пояснив, що твоя діяльність в цій темі, це квінтесенція марнославства. |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-07-30 14:09 |
demitsuru написано: | Навіщо останнє речення? |
Констатація факта
demitsuru написано: | Тільки змістовне пояснення в чому неправда |
Передавачі на лініях розмежування з Кримом і ОРДЛО ставили? Ставили, й багато про це писали. І побачити й помацати їх можна. Тоді з якого моржового:
demitsuru написано: | Для росіян, Криму і Донбасу немає нічого. Вони в ваакумі. |
demitsuru написано: | А ось смолоскипі ходи, це повна хуйня. І я б не хотів, щоб це дійство відносили до вшанування політичних діячів України в минулому. |
Воно тобі чимось заважає?
demitsuru написано: | головною метою було економічне зростання, а потім вже мова, нація. |
Так не буває. Усі сучасні передові економічно розвинені країни пройшли етап становлення національних держав. Деякі окремі (США, Швайцарія, Люксембург, Бельгія) створили нації політичні, які натомість включають у себе представників деяких етнічних націй, що не втратили й не втрачатимуть самоідентифікації, на відміну від зденаціоналізованої маси кацапів. Ще в одній політична нація переплавилася й злилася в етнічну (Франція). І все одно то все випадки поодинокі. А нумо звернімо увагу на Естонію: на самому початку своїх реформ вони запровадили надважливий закон про громадянство, не надаючи його некорінним мешканцям і їхнім нащадкам (фактично етнічним неестонцям). Умовами його надання поставили 2: знання мови та історії. Тобто спершу почали будувати національну державу, а вже на 2011 рік (за 20 років незалежності) увійшли до п'ятірки найпередовіших країн ЄС за економічними та іншими показниками. А які країни без визначеної титульної етнічної нації досягли успіхів, заявляючи, що їхня мета — економічне зростання, а згодом, досягши її, розбудували свою мову та етнос? А наведіть-но приклад!
Розвиток держав має свої природні закони, що включають певні етапи, які протікають лише в одній можливій послідовності. Це як дитина не може у 5…7 років зразу піти до вишу вивчати вищу математику, квантову фізику, мікробіологію чи філософію. Спочатку треба навчитися простим речам у початковій школі, поступово переходячи до складніших у середній та вищій, здати ЗНО і лише тоді вже йти навчатися до вишу. Так і національна держава — це початкова-середня школа, без якої неможливі інтеграли з рядами, бозони-глюони та геноми із хромосомами із іншими Кантами з Ніцше економічного зростання, а тим більше проривів.
Robar III написано: | Забагато було втрачено часу доки ідіоти награються в УНР: втратять армію, знищать економіку, потім здадуть країну більшовикам і побіжать просити у німців захисту, погоджуючись на кабальні умови, які також не здатні були виконати. |
Тому що почали одразу з недальновидної й фатальної помилки — розглядали Україну як автономний суб'єкт федерації у «новій демократичній» Росії. |
|
|
|
|
|
2019-07-30 14:15 |
demitsuru написано: | Я тобі пояснив, що твоя діяльність в цій темі, це квінтесенція марнославства. |
А якби я на Ваше питання про Путіна відповів НІ, то все було б ок зі мною? |
|
|
|
|
hetzendorf Забанено
|
2019-07-30 14:19 |
laszlozp написано: | Як заблокувати telefunx, аби він не гидив мені у ПП?! |
Напишіть і Ви туди: https://toloka.to/t42182-1860#1108155
Мо прискорить привернути увагу якогось модератора.
Це тульпи (віртуали) месьйо Жінже, який прийняв Вас за мого віртуала, тому й бовкнув:
Gin_ger написано: |
laszlozp
Увага! Клон.
|
laszlozp написано: | А я не бачу жодних кніпочок чи переліку (а-ля blacklist), куди б можна було занести його псевдо |
В тому то й проблема, що немає такого простого засобу відсікати різних божевільних дебілів. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-30 14:24 |
demitsuru написано: | А ось буде фейл, коли почнуть кодувати |
А хто зараз дивиться телевізор? Ну так, щоб регулярно, не тільки новини і якісь шоу, а серіали, фільми, пізнавальні передачі?! Хіба що пенсіонери, та й ті не всі. Передові українці давно попереходили на андроїд - приставки з можливістю перегляду Youtube - каналів. Там тобі і новини, і жартики, і сякі - такі шоу. І все це відносно безкоштовно і в будь - який час. А, за умови хитрого налаштування, ще й без реклами. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2019-07-30 14:25 |
hetzendorf
Про незалежність згадали в 4 універсалі, відмовились від армії коли навкруги війна, і тп і тд.... |
|
|
|
|
|
2019-07-30 14:29 |
laszlozp написано: | А хто зараз дивиться телевізор? |
Це перебільшення. Якби ніхто не дивився, то хто б сотні мільйонів гривень вкладав у медіа-рекламу, зрештою, чого б така жорстка боротьба була за телеканали (всякі там Бєні, Медведчуки і т.д) |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-30 14:37 |
Arsenfpu
Я чого так кажу, бо часто буваю на ринках і мені доводиться спілкуватись з різними людьми. Буквально на тому тижні, якраз перед відпусткою, був на одному з запорізьких ринків і мав там розмову з людиною, яка продає супутникові тарілки. Так от, хлоп каже, що попит на них впав. Проте люди почали все частіше й частіше звертати увагу на оці андроїд - девайси. Спочатку їх використовували аби дивитись російські канали, а тепер їх купують бо бояться, що ціна підскочить, бо українські канали заблокують (читай - закодують і тарілки можуть перестати працювати). Сам сиджу з тарілкою, яку поставив ще в 2008 році, але телевізор майже не дивлюсь, тільки новини й погоду.
В моїх друзів вже давно або смарт - тіві, або такі приставки. Т2 та тарілки (без смарт - додатків) позалишались тільки в пенсіонерів. Т2, що цікаво, використовують, зі слів того хлопа з ринку, для перегляду місцевих (запорізьких) каналів, яких нема на тарілці.
Цитата: | чого б така жорстка боротьба була за телеканали |
Бо за них воюють люди учорашнього дня, воюють за уми пенсіонерів чи майже - пенсіонерів, які вже з них повиживали. Пліснява чому перемогла? Бо пішла у Всемережжя, піарилась там, де сидять "найпросунутіші". |
|
|
|
|
|
2019-07-30 14:43 |
laszlozp
Звісно, все розвивається і шириться в маси, але до нівелювання впливу ТБ на ці маси ще дуже і дуже далеко.
Особисто я "не сиджу і тупо дивлюся", але увечері ТБ у мене завжди ввімкнений - або хтось у родині щось переглядає, або просто як фон. Приміром останнє: регулярно крутять ті самі фільми чи серіали, ти вже їх сто раз бачив і просто часом слухаєш. Так і з новинами чи політ передачами.
Додано через 1 хвилину 22 секунди:
laszlozp написано: | Пліснява чому перемогла? Бо пішла у Всемережжя, піарилась там, де сидять "найпросунутіші". |
Не думаю. Перегляньте соцдослідження - немає там виразної картини, що за нову владу голосували молодь чи ті, хто сидить у неті. |
|
|
|
|
laszlozp Забанено
|
2019-07-30 14:45 |
Arsenfpu
В мене ТБ на кухні увімкнений коли снідаю чи вечеряю, у залі ТБ працює тільки для відтворення фільмів та передач, які я завантажую для матері зі Всемережжя. Навіть ватні "коллєги" не дивляться тарілку, а переглядають своїх сікельових у Всемережжі (Youtube). А цим людям, вибачте, вже за 50 років ... Вони їх на смартфонах дивляться .. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|