Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-07-10 20:02  
Нико се не знав…

Політолог: Порошенко не буде і не зможе боротися з силами «реваншу» в Раді, він з ними пов’язаний
https://inforesist.org/ua/politolog-poroshenko-ne-bude-i-ne-zmozhe-borotysya-z-sylamy-revanshu-v-radi-vin-z-nymy-povyazanyj/

А тут такі фіглі… Самі позирте…

https://www.youtube.com/watch?v=UUvPQ4X0Td8

...

https://www.youtube.com/watch?v=6q2ImBIhqC0
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 11.03.20

2019-07-10 20:09  
virtus8hur написано:
Це скандальна Чорновол сказала ?
Не переймайтесь її пустими словами.

Ви може й не переймаєтеся, але вона представляє ПЄС і говорить від його імені.
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-07-10 21:09  
Tarasyk написано:

У Порошенка готові до коаліції з Оппоблоком і "ОПЗЖ":
https://znaj.ua/politics/245577-u-poroshenka-gotovi-do-koaliciji-z-oppoblokom-i-opzzh-chornovol-vibovkala-usi-partiyni-sekreti

Цитата:
Далі сталась найбільш неоднозначна розмова, адже у Чорновол запитали, з ким в майбутньому парламенті готова співпрацювати і йти в коаліцію партія Порошенка "Європейська солідарність", на що одіозна нардеп відповіла:

"Вакарчук заявляє правильні речі. Звичайно, тоді ми зобов'язані з ним йти в коаліцію. Якщо навіть Оппоблок або "За життя" почнуть заявляти й демонструвати правильні речі - навіть з ними можна."

а що тут не так?
все правильно, наголос на правильні речі і не тільки на слові а й ділом. і я б підтримав і ви також, якщо будуть правильні речі, а не та клоунада.
я підтримаю навіть зе якщо будуть правильні речі.

Tarasyk написано:
Прекрасно, вони вже навіть не ховаються.

га?
та таке можна про будь-яку політ силу написати, написаного та сказаного вистачає!
дивно що ви не висловлюєтесь стосовно коаліції з вакарчуком типу "навіть не ховаються"
Tarasyk ви тут демонструєте себе як "просунуту" людину західного зразка, а іноді таку дурню плетете.

п.с. пороха не виправдовую, голосував за нього лише раз у житті коли був другий тур.

Додано через 2 хвилини 30 секунд:

та й пост схожий на жовту пресу...
Arsenfpu 

Востаннє: 17.11.24

2019-07-10 21:41  
Tarasyk написано:
Ви може й не переймаєтеся, але вона представляє ПЄС і говорить від його імені.

Шо всякі Зе-більчики несуть, то Ви жодного разу не заїкнулись, а тут таке-сяке сказано і роздули.
Нєкрасіво....
Tarasyk 

Востаннє: 11.03.20

2019-07-10 22:27  
demitsuru написано:
Скрипін виродок. Я в шоці.

А що там такого?
На Громадське в часи майдану запрошували Царьова, Чечетова, Шуфрича та іншу мразоту. І Скрипін особисто брав у них інтрев’ю. Так би ми ніколи не дізналися про "валинскую рєзню", "што?" та інші шедеври.
Тут же звичайне інтерв’ю про матеріали заглохлої кримінальної справи і трохи про вибори. Що в цьому поганого?

starlost написано:
та й пост схожий на жовту пресу...

Є відео, наведені цитати дослівні.

Arsenfpu написано:
Шо всякі Зе-більчики несуть, то Ви жодного разу не заїкнулись, а тут таке-сяке сказано і роздули.

Слухайте, ну ті принаймні говорять, що з Медведчуком коаліції не буде - незалежено від "правильних речей".
І я не агітую за Зеленського чи Слугу народу. Але так, я агітую проти БПП(о).
Arsenfpu 

2019-07-10 22:35  
Tarasyk
Ви таки топили за Зеленського кілька місяців тому. Це факт.
Теперішні не говорять ні про яку коаліцію, бо хочуть мати власну більшість. А ось як це не вийде, то тоді ми всяке почуємо.
Справа ж не тільки у коаліціях, а загалом про те, що і хто говорить. Так ось команда голобородька останнім часом стільки всякої ..ні молола, що тій тетянці ще сапать і сапать! Але Ви ЖОДНОГО слова на те не відреагували, а тут висер людини, від якої насправді там нічого не залежить - і Ваш прапор боротьби проти Пороха піднісся до небес!
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-07-10 22:45  
Tarasyk написано:
Є відео, наведені цитати дослівні

у правдивості ніхто не сумнівається
йшлося про ваш пост, виокремили те що цікавило додали своє і вуаля

як я вже писав
starlost написано:
та таке можна про будь-яку політ силу написати, написаного та сказаного вистачає!

це біда усіх партій, на всіх щось знайдеться, не тре когось виокремлювати і писати типу "не ховаються...."

треба бути, чи хоча б намагатись бути хоч трохи об'єктивним. як критикуєш одного то критикую решту бо вона така ж!

Додано через 1 хвилину 57 секунд:

Tarasyk написано:
що з Медведчуком коаліції не буде

це лише так кажуть зараз а потім "я вам нічєво нє должен"

Додано через 47 секунд:

як бачите
Arsenfpu написано:

48,5% проголосували б за партію "Слуга народу",
14,1% – за партію "Опозиційна платформа – "За Життя",

солодко виглядає
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-07-10 22:57  
///
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-07-10 23:13  
Qualcuno
І як це стосується теми розмови? Це через мову спортсменів виникла проблема?
У тій же темі сказано, що матчі за участю українських спортсменів будуть коментуватися українською мовою. Якою мовою ті спортсмени розмовляють тут навіть не береться до уваги. Тобто, спортсмени з України = українські коментарі.
Qualcuno 
VIP

2019-07-10 23:34  
///
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-07-10 23:41  
Qualcuno написано:
Щодо Світоліної, я висловив своє ставлення до неї як до української спортсменки: мене як українця вона представляє тією ж мірою, котрою російськомовний коментатор задовольняє мої мовні потреби.

А вона і не повинна задовольняти нічиї мовні потреби. Вона спортсменка. Усім важливий лише її результат на змаганнях. Вона не коментаторка, не акторка, не співачка, не репортерка, не депутатка, не викладачка і навіть не продавчиня. До основи її діяльності не відносяться розмови.
drymbaUA 
VIP

Востаннє: 28.11.20

2019-07-11 00:16  
Про господаря теперішнього Президента:
https://www.facebook.com/Dmitriy.Chekalkin/posts/3629598063733087
Qualcuno 
VIP

2019-07-11 00:27  
///
Python 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2019-07-11 06:36  
Спорт непотрібен. Безумовно, в середині/другій половині минулого століття це був вагомий фактор державного престижу, але нині він виродився в дорогу клоунаду з допінгами й продажними арбітрами, що має дуже віддалений стосунок до пропаганди здорового способу життя (як це колись декларувалось) чи до авторитету держави (український спортсмен, неспроможний розмовляти українською, цей авторитет тільки підриває — тим більше, якщо таких пачками перекуповує братній народ-окупант, для чого є всі умови).

Додано через 1 годину 53 хвилини 40 секунд:

Krest0 написано:
Скажу думку, за яку мене тут можуть закидати капцями, проте мова не завжди є показником приналежності до українського народу. Як не дивно, є немало російськомовних жителів України, які вважають себе українцями, позитивно ставляться до Української держави і негативно до Кацапської Федерації. Поки вона є українською громадянкою і виступає у міжнародних змаганнях під українських прапором, я вважатиму її українкою. Ця думка може змінитися, якщо вона прямо заявить, що є росіянкою, буде кликати Путіна або щось подібне.

Див. вище — спортсменів просто перекуповують. Сьогодні Україна, завтра Росія, а там, може, й Америці спортивна тушка знадобиться навіщось.

Далі, про капці. Що таке українська держава — чому йдеться виключно про державу зі столицею в Києві — адже ДНР/ЛНР, формально, теж на українській території (тож патріоти тих державних утворень, в якійсь мірі, також є патріотами «українських» «держав»)? І чого буде вартий увесь той російськомовний патріотизм, якщо Україна повернеться до звичного в історичних масштабах стану бездержавності — патріотами чого́ вони будуть? Саме мова, а не прапор, герб чи кордони на карті, є основним атрибутом України як такої. Назвався її патріотом — бери букваря і вчи мову. Берешся представляти цю державу в спорті — аналогічно, бо це теж патріотична місія, і російська мова замість української тут цілком еквівалентна російському прапору замість українського.
Arsenfpu 

2019-07-11 07:16  
Tarasyk
Як приклад, щодо "сказаного та реакції на слова":
Один український воїн загинув, дев'ять зазнали поранень і травм, поранено сімох терористів. За добу - 42 ворожі обстріли, - штаб
Це так виглядає, зі слів нового Президента, "затухання конфлікту на сході"... /не дослівно,але суть така/
dexterboy11 
Поважний учасник

Востаннє: 07.09.24

2019-07-11 08:59  
Python написано:
Спорт непотрібен. Безумовно, в середині/другій половині минулого століття це був вагомий фактор державного престижу, але нині він виродився в дорогу клоунаду

Такі тези переважно є свідченням того, що людина є безмежно далекою від предмету обговорення і поняття не має що таке спорт. Звучать переважно з вуст закомплексованих ботаніків) Це з розряду: "Мистецтво непотрібне. Воно вводить людину в оману. Викривляє сприйняття реальності".
Python написано:
Берешся представляти цю державу в спорті — аналогічно, бо це теж патріотична місія, і російська мова замість української тут цілком еквівалентна російському прапору замість українського.

Це коли ви олімпіаду дивитесь по телевізору то вам здається що то патріотична місія, що все так гарно і урочисто. Що це бої гладіаторів і все таке. А насправді спорт, здоровий спосіб життя і патріотизм це все різні речі. Бо людина що має за мету досягти довершеності у певному виді спорту, частіше за все робить це не з думкою про державу і не з наміром бути здоровим. Але мабуть потрібно хоч трошки дружити хоча б з фізкультурою, аби це зрозуміти.

Для держави спорт це політика. І у випадку українського спорту це особливо абсурдно і навіть нахабно. Бо переважно підтримка спортсменів просто відсутня. Тренуйся там собі як хочеш, шукай спонсора якшо тобі треба, якщо на міжнародний рівень вийдеш то може дамо тобі прапора і на якийсь чемпіонат відправимо. Лише коли ти вже досягнув вершини то приходить держава і починає цілувати тебе в обидві щоки і казати: "Гордість ти наша!". І той спортсмен частіше за все не розуміє за що він має дякувати державі, бо все здобуто його працею і зусиллями батьків. Тож те що частина з них їде за кордон це абсолютно адекватна реакція. А ті хто в супереч такій державній підтримці не виїхали то мабуть є в рази більшими патріотами від тих кому просто свербить російськомовність Світоліних.

Ви шановне панство все ніяк не можете зрозуміти одну просту річ. Те, що якщо для когось весь світ не зійшовся клином на Україні і мові, то це не їхня проблема, це ваша фантазія і безглузді притензії. Реальність так не працює. Спочатку досягнення, а потім "Слава Україні". Бо якщо навпаки то це посміховисько. Хочете щоб спортсмени розмовляли українською - розвивайте спорт паралельно з українізацією, протидійте корупції і кумівству у федераціях, а не ведіть себе як рекетири, приходячи до чемпіонів з вимогою присягнути на вірність. Чи взагалі з тезами про непотрібність спорту. Спробуйте зробити зі своєї дитини чемпіона, толкового інженера чи взагалі хоч якогось фахівця. Дуже швидко дійдете до висновку що для того аби рухатись далі потрібно змінювати вектор у напрямку від України. Ви ж натомість хочете щоб людини сиділа у бур'янах і кохалась у власній українськості.
Arsenfpu 

2019-07-11 09:09  
dexterboy11
От звідкіля у цих космополітів таке уявлення, що українськість - це бур'яни, а успіх - відсутність українськості? Га?
Я розумію, що це втокмачувалось в голову століттями, але ж Ви подаєте себе як просунутих лібералів-інтелектуалів, то може пора викинути із мізків подібне?
dexterboy11 
Поважний учасник

2019-07-11 11:39  
Arsenfpu
Успіх це не відсутність українськості. Успіх це традиція передачі знань, досвіду, культури і всього хорошого та продуктивного. В Україні із цим всім кепсько. Хочеш добру освіту - виїжджай. Хочеш добрі умови для реалізації себе як спортсмена - виїжджай. Не хочеш жити у лайні, брехні й несправедливості - виїжджай. Українськість сама по собі нічого цього не дає. Там он суперукраїнський пан дитячі майданчики пиляти хоче бо діти йому спати заважають і при цьому вважає бидлом усіх крім себе. Тож не знаю звідки це уявлення у лібералів-інтелекткалів, у мене це уявлення склалось протягом власного життя. І звичайно без стереотипів тут не обійшлось. Бо як ж їм не виникнути якщо переважно все що було українським було відсталим, нецікавим і таким що нездатне конкурувати у жодній сфері.

І викидати мабуть треба не свої уявлення про країну у якій ти живеш, а тих хто і досі цю країну доводить до такого стану.

Що до спорту ще додам що ті чемпіони які у нас є, це переважно заслуга залишків радянської школи. І думаю не треба пояснювати, що ці речі збереглись краще на сході, серед російськомовних. Якби не це, то у нас просто не було б чемпіонів. Був би мабуть один Вірастюк. Щоб змінити ситуацію потрібно заборонити їм бути російськомовними або зробити щось для розвитку українського спорту. Що краще це звичайно ж тема для дискусії Happy
Arsenfpu 

2019-07-11 11:52  
dexterboy11 написано:
Хочеш добру освіту - виїжджай. Хочеш добрі умови для реалізації себе як спортсмена - виїжджай. Не хочеш жити у лайні, брехні й несправедливості - виїжджай.

Це є у нас в Україні протягом усіх 30-ти років і жодного зв'язку з українськістю чи з російськістю не має.
dexterboy11 написано:
Українськість сама по собі нічого цього не дає.

Десь тут стверджувалось протилежне?
dexterboy11 написано:
І викидати мабуть треба не свої уявлення про країну у якій ти живеш, а тих хто і досі цю країну доводить до такого стану.

Наче я проти...

Власне, я не про спорт, а про:
dexterboy11 написано:
Ви ж натомість хочете щоб людини сиділа у бур'янах і кохалась у власній українськості.

ДЕ І ХТО ТУТ ТАКЕ КАЗАВ? Конкретно. Бо Ви і ще один пан тут такими фразами намагаєтесь донести нам тотожні речі: українськість=бідність.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-07-11 12:28  
dexterboy11 написано:
людина є безмежно далекою від предмету обговорення і поняття не має що таке спорт. Звучать переважно з вуст закомплексованих ботаніків) Це з розряду: "Мистецтво непотрібне. Воно вводить людину в оману. Викривляє сприйняття реальності".

Якщо ти такий близький до предмету обговорення, то поясни будь ласка, який такий кінцевий продукт у того спорту. Що такий є в згаданому тобою мистецтві ти ж не заперечуватимеш, сподіваюся? Я так розумію, ти маєш поняття у спорті настільки глибокі, що чудово розумієш красу й цінність фіналу Ролан Гарроса 1909 р і його вплив на чвертьфінал Вімбледону 1929 року, пам'ятаєш ніби зараз власну насолоду чемпіонату Європи з баскетболу 1931 р і так само не можеш забути відбірковий тур чемпіонату світу з кьорлінгу 1979 року? Впевнений, тобі не стане жодних проблем розпедалити, яким чином оці всі події вплинули не тільки на життя світу, а навіть на моє власне.
dexterboy11 написано:
Спочатку досягнення, а потім "Слава Україні".

Досягнення чиї і в чому? Наприклад, угорськомовного Ласло Ковача, уродженця села Шом Берегівського р-ну, що має нідерляндський паспорт, працює в Ірляндії у підрозділі китайської компанії, брав участь у розробці нової революційної мікросхеми для нової лінійки китайських гаджети (це ти кого гадом назвав?!) пристроїв. Досягнення? Не заперечую. Той Ласло безумовно молодець. «Слава Україні?» Але де ж тут Україна? У селі Шом? Тобі самому не смішно? Ти просто не розумієш причинно-наслідкових зв'язків, коли гадаєш, нібито сферичні досягнення у вакуумі автоматом чи то магією забезпечать «Славу Україні». Бо для того, що ти маєш на увазі потрібні саме українські досягнення, тобто досягнення, ідентифіковані Україною. Отже, першоджерелом тут є саме Україна, українськість, що дає можливість ідентифікації, маркування похідних сенсів. Тож маючи відповідну ідентифікацію й слід потім кувати досягнення та інше все добре проти всього поганого. У протилежному випадку досягнення звісно будуть, але навряд чи буде Україна.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2019-07-11 12:35  
demitsuru написано:

Скрипін виродок. Я в шоці. http://i.piccy.info/i9/69632ee05bdae1276abbe91d47059f7c/1562775999/194168/1327150/Untitled.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=1V4dX7lahhs

Ви скажіть внятно в кого то він бере інтерв'ю ?
dexterboy11 
Поважний учасник

2019-07-11 12:45  
Arsenfpu
Бідність це не українськість, бідність це убогість. А агалтєлий ватний патріотизм це дуже убого насправді. Нахіба українськість мусить бути убогою я не знаю. Але вона часто такою є. Я так не хочу, мене це не влаштовує. Мене дратує те що україномовне середовище обов'язково мусить тягти із собою весь цей депресивний спадок, озиратись на Москву, виставляти на показ свої каліцтва, просити співчуття і вимагати сатисфакції, труситись що у нас заберуть нашу ж мову.

Про бур'яни то асоціація із шкільного курсу літератури. До того ж такі таланти як Ломаченко і Вєрняєв тренувались у цих бур'янах, поки їхні конкуренти розвивались у світі комфорту, науки та сучасної медицини. Як хочете чіплятись до слів, то на здоров'я. Просто людина рве кишки щоб щось здобути, залишається у цій країні, бо це її дім, а потім одного дня чує що вона ніхто і другий сорт бо не розмовляє українською. При чому переважно від людей у яких у самих полова у голові. Це мабуть рагулізм. Вам подобається рагулізм?Happy

Додано через 52 секунди:

hetzendorf
Ти ж не думає що я буду серйозно на тебе реагувати. Правда?)
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-07-11 13:00  
dexterboy11 написано:
Ти ж не думає що я буду серйозно на тебе реагувати. Правда?

Я й не сумнівався, що ти тут черговий балабол. Злив зараховано!
demitsuru 
Попереджень: 1

Востаннє: 02.11.24

2019-07-11 13:07  
virtus8hur написано:
Ви скажіть внятно в кого то він бере інтерв'ю ?

О_О
Я в шоці.
Тоді питання до всіх. Не шукаючи в інеті інфу про ниї, самі ви нічого не знаєте хто такий Розенблат, чи Насіров? Та інші схожі персоналії?
І головне, те що Скрипін розкритикував Гордона, що той бере,брав інтерв'ю у росіян.
В цей час приймає подібних Розенблату людей и зовсім не критикує. Немає, не відчував жодного тонкого троллінгу. Мені Скрипін не подобається так само, із зі його ставлення до Порошенко.
Це Бігус проти всії, а Скрипін це порохобот, хоч і за Україну.

Додано через 54 секунди:

dexterboy11 написано:
Про бур'яни то асоціація із шкільного курсу літератури. До того ж такі таланти як Ломаченко і Вєрняєв тренувались у цих бур'янах, поки їхні конкуренти розвивались у світі комфорту, науки та сучасної медицини. Як хочете чіплятись до слів, то на здоров'я. Просто людина рве кишки щоб щось здобути, залишається у цій країні, бо це її дім, а потім одного дня чує що вона ніхто і другий сорт бо не розмовляє українською. При чому переважно від людей у яких у самих полова у голові. Це мабуть рагулізм. Вам подобається рагулізм?

👍
virtus8hur 

Востаннє: 20.09.24

2019-07-11 13:20  
demitsuru написано:
Не шукаючи в інеті інфу про ниї, самі ви нічого не знаєте хто такий Розенблат, чи Насіров? Та інші схожі персоналії?

Прізвища такі я чув, але достеменно не знаю хто вони, начебто ворого. Але що б я мав зараз шукати в неті ???
Я відкрив вашу ссилку, включив відео, бачу там Скрипін сидить з якимось чуваком. Звідки мені знати хто він ? Ви цього не написали. В самому відео на ютюбі теж не вказано. Можливо там десь на другій хвилині це говорилось, але включив випадковий кадр по середині.
Arsenfpu 

2019-07-11 13:24  
dexterboy11
Наскільки я знаю, раніше (ну, і зараз) "рагулями" називали вихідців із українських сіл, які потрапляли у міське середовище. Як це стосується теми, яку ми обговорюємо? Це про "кашу".
demitsuru 

2019-07-11 13:34  
Вважаю, що коли людина дякує рідній країні за щось, що допомогло йому в своїх досягненнях, то цим можна пишатися. Якщо людина поїхала з країни, і зробила досягнення в іншій, і при цьому не вважає за потрібним згадувати звідки він, то це не дає можливості пишатися що він земляк.
Ломаченко українець яким можна пишатися в міжнародній спільноті. Те що розмовляє російською зовсім не псує його репутацію.

Додано через 6 хвилин 37 секунд:

virtus8hur написано:

Прізвища такі я чув, але достеменно не знаю хто вони, начебто ворого. Але що б я мав зараз шукати в неті ???
Я відкрив вашу ссилку, включив відео, бачу там Скрипін сидить з якимось чуваком. Звідки мені знати хто він ? Ви цього не написали. В самому відео на ютюбі теж не вказано. Можливо там десь на другій хвилині це говорилось, але включив випадковий кадр по середині.

Розенблат. Йде знов на вибори. Корупціонер. Бурштинова проблема на Житомирщині.
Довірена особа Петра Порошенка під час виборів Президента України 2014 року, член партії «Блок Петра Порошенка».
На моєму окрузі 94, йде таке ж гівно Кононенко. Є одним з ключових бізнес-партнерів Петра Порошенка.

Оце пздц
dexterboy11 
Поважний учасник

2019-07-11 13:34  
hetzendorf написано:
Я й не сумнівався, що ти тут черговий балабол. Злив зараховано!

Ага. Уважно там заповнюй турнірну таблицю. Бо український єврей ксенофоб це таки справді занадто тонко для мене. А після того як ти фахово розклав по поличках екзистенційну проблему довжини чоловічих шортів то я взагалі читаю тебе вже через раз по діагоналі.
Arsenfpu написано:
Наскільки я знаю, раніше (ну, і зараз) "рагулями" називали вихідців із українських сіл, які потрапляли у міське середовище. Як це стосується теми, яку ми обговорюємо? Це про "кашу".

Не знаю до чого тут місто чи село. Рагулями все життя називав людей з низькім рівнем культури.
Arsenfpu 

2019-07-11 13:42  
dexterboy11 написано:
Не знаю до чого тут місто чи село. Рагулями все життя називав людей з низькім рівнем культури.

Можливо, я так нікого не називав Happy
Навіть якщо так, то все одно не бачу зв'язку з питанням українськості. Людина з низьким рівнем культури точно не ставитиме у пріоритет мову, їй головне колбаса по 2,20 і яка разніца як балакать.
demitsuru 

2019-07-11 14:00  
Arsenfpu написано:
Людина з низьким рівнем культури точно не ставитиме у пріоритет мову

йоба, ти нацист чи що?
якщо б ти був "людиною з високим рівнем культури" то би ти не сидів на торенті? ЛОЛ.
Чи висококультурність має лише одну ознаку, це знання мови? Ииии

В мене з заходу рагулі клали стіну. Сцуки спиздили речі і програвач, коли їх вигнали.
В Києві, коли знімав квартиру, по сусідству було багато міських рагулів.
В Обуїівському районі, на одній вулиці Героїв Небесної Сотні, живуть рагулі, і україномовні и російськомовні.

Рагулі який за Порошенка, це не порохобот. Порохоботи, це свідомі висококультурні люди, які трошки пришелепкуваті.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 531, 532, 533  наступна