Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2020-11-12 01:28  
don pedro написано:
Звісно, те, що львів'яни втомились від Садового це правда, але й Синютка не викликає особливого натхнення.

Та не всі втомилися)) Бо у Львові є така приказка "У нас є два Львова: Один для туристів, а інший - хреновий"))
Чи як казав, культурно один кандидат, який пролетів:
"І він такий — сьогодні є два Львови. Один — напоказ, а другий — для нас, місто, в якому живе майже мільйон людей"
Від себе:
1)Є Львів, красивий, бруківочний, Австрійський, 2)є Львів сучасний, європейський, новобудовний - де дійсно хочеться жити і навіть Київ чи Одеса не спокусять переїхати...3)Є Львів - совковий, куди приїзджаючи йдеш потрісканими совковими бетонними плитами, які ніхто не міняв років 40 і там совочок-совочком) А є ще 4)Львів "окраїнний" - де, нівчому невинним людям біля дому тулять то якийсь там цинковий завод, то йдуть баталії за сміттєпереробку і будуть плавити пластик "біля вікон")

І ті Львови співіснують і що дивно серед найбільш розбитих радянських спальних райончиків, куди не доходить рука влади - пацанва розповідає, який у нас європейський мер)
А є навпаки, де люду немає на що скаржитись - і вони хочуть сказати прощавай Анджею з ідеологічних міркувань) Тому це дійсно цікаво..І побачимо)
don pedro написано:
Взагалі, цікаво спостерігати, як партії самі себе знищують. І це не тільки "Свободи" стосується.

Так - самопоміч, удар, громадянська позиція, демсокира, свобода, нацкорпус, об єднання "єврооптимісти", Рухи Сааки, ота партія де були - добродомови-дерев янки (вже забув назву і навіть згадувати не буду)) радикальна партія і багато інших, які в хоробрій боротьбі з Порохом завершили кар єру і обнулилися навіть в базових регіонах))
don pedro 
Попереджень: 1
Попереджень: 1 

Востаннє: 15.09.21

2020-11-12 01:41  
qwasasqw написано:
Так -

А ще Партія Регіонів, КПУ, ОПЗЖ, Опоблок, Соціалісти Мороза, ПСПУ Вітренко, УНА-УНСО, Партія Зелених. Ім'я їм легіон.
qwasasqw написано:
І ті Львови співіснують

Нічого дивного. Так не тільки в Україні. Пляжі Ріо чи Акапулько не мають нічого спільного з фавелами, чи якимись глибинними районами. А одні райони Лос-Анджелеса (їх майже сто) майже нічим не пов'язані з іншими. Бо є райони, де живуть зірки, а є місця, де керують Bloods чи Mara Salvatrucha.
qwasasqw написано:
"І він такий — сьогодні є два Львови. Один — напоказ, а другий — для нас, місто, в якому живе майже мільйон людей"

Мене, наприклад, теж дратують намагання перетворити моє місто у якусь туристичну точку, в той час як можливості для корінних мешканців вкрай обмежені.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 02:33  
Мені подобається, що у Франику і Тернополі мери набрали 75-85%) Це, мабуть, хороші мери, раз така підтримка...Півтора роки тому був у Тернополі, катався на катері)) Гуляв містом 2 дні і аж сльози на очах були від щастя і здивування, що я там не зустрів російськомовних, а був виключно у місцях масового скупчення людей) А у Львові в тому плані ....

Додано через 15 хвилин 3 секунди:

don pedro написано:
А ще

Ну, знаєте, Партія Регіонів у тому чи іншому вигляді збереглася у вигляда ОПЗЖ і Опоблоку...Якби Росіянія не віджала крим і донбас - вони б монобільшість мали) Тому тут виключно Росія силою окупувала їх електорат.... І треба віддати належне - Батьківщина, має стабільний електорат 8 %) Якщо ті люди, нічого не мають проти того, що вони з Слугами за бюджет голоснули - то прапор їм в руки) Але їх 8 % - і тут нічого не скажеш) Інші - ...)))))
don pedro написано:
Мене, наприклад, теж дратують намагання перетворити моє місто у якусь туристичну точку, в той час як можливості для корінних мешканців вкрай обмежені.

Але що не кажіть там туристи лишають бабло - там натовп зайшов в музей, там в ресторан, там сувенірчик, там вул художник їх намалював, там музикам кинули в капелюх далЯр, там таксі взяли, там на кавуську зайшли і це плюс до карми всім) Головне коли йдеш центром посміхатися, бо будеш заднім планом у неоднієї фотки)))

Додано через 32 хвилини 58 секунд:

camerettaUA написано:
Ось саме ці дїі Президента Порошенко , призвели до того, що зі всіх ЗМІ, котрі в нас належать вище згаданим особам, рікою полилися "Мальдіви, Апшори, Ліпіцкаяфабріка, торговля на крові, алкаш, барига" і т. д і т. п.

Так і є( Недавно журнастка "Страна Ю.Ей', явно орієнтованого на Росію видання тролила наших поцреотів, що Пеця ледь не весь Ліпєцк, (який є цитую "ще та дира"), годував своєю фабрикою і прям мільярди-трильйонів платив Ліпєцчанам і паралельно фінансував тим весь військовий комплекс РФ-ії однією Фабрикою "Рошен"))) На що набігли отари русаків, які почали її чморити, що в РФ зп, про які Україні лише мріяти, що це брехня, що вона не знає нічого про багатсва Росіюшки і тд)) А наші це хавали)) І ще добавки просили))

Якщо одна фабрика Рошен в Ліпєцку за 2 з половиною роки напівжиття в сліпому трасті до закриття в 2017-му - годувала всю Росію(яка за населенням, як 3 України) і Фінансувала податками весь ВПК Росії і війну на Донбасі, то що ж тоді фінансували:
ЗАТ «Київська кондитерська фабрика „Рошен“» (Київ)
ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика» (Вінниця)
ПрАт «Кременчуцька кондитерська фабрика» (Кременчук)
Клайпедська кондитерська фабрика (Клайпеда, Литва)
Кондитерська фабрика «Bonbonetti» (Будапешт, Угорщина),
ТОВ "БІСКВІТНИЙ КОМПЛЕКС «РОШЕН» (Бориспіль, Україна)
ТОВ «Логістичний центр „Плюс“» (Яготин),
ПрАТ "Вінницький молочний завод «Рошен», який забезпечує фабрики корпорації натуральною високоякісною молочною сировиною.?????

24 України фінансував і годував Пеця???))) Ех, нарід-нарід)))
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 13:17  
Патріоти, рекомендую послухати 2 хв і насолодитися мудрістю нашого так званого наріду)) Цей типаж жінки з вінничини, як уособлення простого люду, що привів Зе - міг би запросто попасти у фільми Девіда Лінча чи навіть у пілот "Твін Піксу".... (Зверніть увагу, як ватний ведучий, який дотримується квот на укр тб, рже):
Тетяна з Вінничини: Порошенко продав Байдену 500 тис гектарів землі. НАШ 10.11

Додано через 9 хвилин 10 секунд:

Зверніть, увагу, що жінка українськомовна і не може нормально говорити російською)) Але жере кал з 1 каналу Росії і "гібридна кукурузка" Байдена вже знищила її мізки...

Її голос дорівнює голосу Академіка Наук, ветеранів УПА чи дисидента( І таких у нас 73 %((

Додано через 10 хвилин 48 секунд:

Коли поцреотня голосує "проти всіх" чи малює пісюна в бюлетені, як світоч Галичанізму Остапко - мільйони Тетян Афанасівних ідуть і голосують за Зе чи Медведчука, бо так сказали "по Москві" в ролику....Поцреотня - гірша за цю жінку) Бо з неї вже нічого не спитаєш...А наші хатоскрайні-хитрозадики віддають Україну на поталу оцьому так званому "наріду"...І потім, ще й бойкотує 99 % тієї України, яку само привело...І сидить на дні маргінесу з вузеньким поглядом на світ...Зато у вишиваночці і шароварах...А те, що 99 % дітлахів будуть 5 років рости у ватному інформ просторі - про це подумала, поцреотня? Чи стратегічне, державницьке мислення бойкотується?) Бо і там "москалі"?)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2020-11-12 14:05  
Ви знову на таблетках?..
Невже ви ще не зрозуміли, що на радіо, на телебачення, як правило, телефонують одні і ті ж особи? Спробуйте і ви зателефонувати і задати комусь там “правильне” запитання. Навіть на ефіри з вікторинами і з призами, майже завжди, додзвонюються кілька постійних слухачів-глядачів. Ведучі їх навіть по голосу пізнають.
Це як на флудильні. Теж кілька постійних учасників... Аж нудно. Деколи аж смішно. Тому не робіть ідіотських висновків.

qwasasqw написано:
сидить... з вузеньким поглядом на світ...

Це про вас.

На Толоці нормальні люди. Тут, крім вас, ніхто не дивиться те г-но. І тільки ви пропагуєте його тут.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 14:40  
ଶିଶୁ ଫିର
Джинджере, харе флудити свй "абсурд" Твоє слово нічого не варте, бо ти брехав з цього профіля і я кинув докази...Тобі поставили чіткі питання, відповісти за твої ж слова...Кожен чоловік, має відповідати за свої слова, або мати мужність визнати неправоту і сказати - дійсно, був неправий..

Ти вилизував Зе і фанатів від Бутуса, тому, будь чоловіком і відповідай:
1)ЯК ТИ ПОЯСНИШ ЗАЯВУ БУТУСОВА, (ЯКОГО ТИ РОКАМИ ЦИТУВАВ ТУТ НА ФОРУМІ) - ПРО ЗЛИТУ СПЕЦОПЕРАЦІЮ СБУ НА ДОНБАСІ????
2)Я ЖИТИ КРАЩЕ НЕ СТАВ ПРИ ЗЕ, ЗА ЯКОГО ТИ РВАВ ЗАД ВЕСНОЮ 2019...І ВСІ МОЇ ЗНАЙОМІ ЛИШЕ ВТРАТИЛИ ПРИ ЗЕ...ЯК КОНРЕТНО ЗЕ ПОКРАЩИВ ТВОЄ ЖИТТЯ??? ЩО ЗРОБИВ ДЛЯ ТВОГО СЕЛА??? В ЧОМУ ТИ СТАВ КРАЩЕ ЖИТИ?? ДАВАЙ ПОКРОКОВО...
Додано через 29 хвилин 16 секунд:

І тут на сайті активно сидить тисяча людей, з яких половина голоснула за малорусію і "бойкотує" все "московитське", тобто бойкотує 99, 999 % України..
1000 чол - це 0,002% населення...Від того, що 0,002 % населення бойкотуватиме 99, 999% України - це не означає, що її нема і що Україна - це кілька агресивних сіл...Це просто позиція страуса...Привести русифікацію і сховатися в інформ ґетто - це звісно добре...Але, хто подумав, про те, що інші 99, 999 % так не зроблять і будуть русифікуватися 5 років... Це нагадує позицію, що якщо в 32-33 році ти маєш, що жерти і бойкотуєш інформацію про Голодомор - то його немає і всі інші його теж бойкотують...
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-12 15:00  
qwasasqw написано:
Голодомор
Хлопчику! Я родом з Дикого поля. Що таке голод і що таке терор знаю не по шкільних підручниках. Не треба стільки кричати про те чого ви не знаєте. Ніхто нічого не забув і ніколи нічого не забуде. Ні ми, ні наші діти, ні наші внуки, ні наші, наші, наші... Не пам’ятають тільки чужі.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 16:25  
ଶିଶୁ ଫିର
Чіткі запитання поставлені. Ти забув у жовтні 2020, що ти за Зе агітував і обіцяв краще життя..("Я не голосував років з 15", тут байку травив).Тому відповідай по-суті хоча б для тих, хто був з тобою тут солідарний, а потім пощезали..А то твої слова варті "мішка з-під картоплі"..Якщо за дві доби не зміг народити хоч якесь пояснення...

Додано через 1 годину 6 хвилин 59 секунд:

ଶିଶୁ ଫିର
Джинджере-джинжере...
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Що таке голод і що таке терор знаю не по шкільних підручниках. Не треба стільки кричати про те чого ви не знаєте. Ніхто нічого не забув і ніколи нічого не забуде.

Тиж зад надривав, коли тут агітував "молодь" за Малоросію і русифікацію, зливи укр військових...Тебе ж аж пекла в заді, Українізація і зміцнення про-укр держави, зростання економіки, створення регулярної української армії, повернення легітимності Українській православній церкві..Ти ж тут обіцяв краще життя всім...Так давай відповідай на прості запитання...Ти ж переміг в 2019...Ти тут в кожному кроці бачив "зраду і промахи" про-української, пост-майданної влади...Тепер не можеш, навіть, пояснити, як твоє село розцвіло про Зе і чому Бутус, який боровся з Порохом, зараз розповідає, що Зе зливає операцію за операцією, щоб Росіян не друтувати...Давай, реабілітуй 73 % народо-населення...Видай істину, може я тобі повірю...Чи таки далі будеш підтверджувати своїм прикладом правдивість історії про "мудрий" нарід.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-12 17:42  
Про народо-насєлєніє!
Після президентських і парламентських виборів (2014) українська влада перестала бути “майданівською”. Зауважте! Перестала! Владу обирав увесь народ України. (Крім окупованих територій.)
Крім політиків, на Майдані ніхто не думав про вибори. Порошенко, в моїй уяві, такий собі майданівець... бігав з п’ятим каналом... і готувався до виборів. Я, навіть, Кличка, Яценюка і Тягнибока не сприймаю як справжніх майданівців. Такі собі, посередники між Майданом і Януковичем.
Я людина ліберальних поглядів. І я маю право на вибір. (На свій вибір. Не на ваш вибір.) Ви не залишаєте права на вибір. Вибір має бути тільки ваш. А коли немає вибору, тоді навіщо вибори? Ми вже жили в умовах однопартійної системи. СРСР-УРСР! (От хто тут ватник?)

Майдан був не тільки “ваш”. Там були люди різних поглядів.

От кому я це пояснюю?..
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 20:31  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
людина ліберальних поглядів. І я маю право на вибір. (На свій вибір. Не на ваш вибір.)

Ага...На свій вибір...Тільки на толоці немає жодного мого коментаря до грудня 2019 року де би я агітував за Порошенка чи Зе і критикував інших кандидатів...А ваших коментарів - незліченна кількість, де ви агітуєте за Зе і запевняєте, що буде краще життя при Зеленському, тролите і постите фейки і брехню в результаті стало все набагато гірше і мені в тому числі....От пан Деміцузу-шота-там, - агітував за Зе - весною покаявся, "розчарувався", ми поржали - і він більше не пише дурниць...А ви далі несете маячню, і не хватає духу визнати -, що ви агітували за провне дно, зашквар, лузерів, які все профукали за рік часу і такої бездарності, навіть я не очікував, бо думав Зє буде ширмою для канцлера Тимошенко, спокоєм дяді Бені..І притензія тут не до вашого чи чийогось вибору - а до того, що ви інших людей закликали робити дурниці і не несете відповідальності за свої слова...

Те, що ви ліберал - я поржав)) Але яка різниця, в кого ціляться на фото - у ліберала, лібертаріанця, демократа, чи соціаліста, якщо результат один:
https://static.espreso.tv/uploads/article/2452341/images/im578x383-rasstrel-stalin_archive.li.jpg
Русифікація і де-українізація, голодомори і репресії...
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Після президентських і парламентських виборів (2014) українська влада перестала бути “майданівською”. Зауважте! Перестала!

Оце б краще б ви розповіли тим, хто писав з вами дурниці про те, як Порошенко "майданіську" підтримку розтратив і ще щось там зробив після майдану...Бо я написав вам чітко у попередньому коментарі - "про-української, пост-майданної влади"...Я знаю, що вибори 2014 року не на майдані проводили..І там голосували 97 % людей, які до майдану жодного відношення не мали...
ଶିଶୁ ଫିର написано:
(От хто тут ватник?)

Якщо я для вас ватник - то будь-ласка...Я не комплексую, бо я сформована особистість і знаю точно, хто я..Тому, я не зважаю на те, що про мене скаже Джинджер)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-12 21:11  
qwasasqw
Читати і думати ви точно не вмієте... Добре. Проїхали.
У мене під вікном так діти галасують. Але ж вони діти. А ви піонер. Павлік Морозов. Не знаю хто вас переконав, що ви сформована особистість?.. Ви стадний крикун! Несамовитий. Смішно.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 21:59  
ଶିଶୁ ଫିର
Знову до вас приходив Павлік)))Чи діти під вікном)) Головне, щоб не переплутати підсвідомість з реальністю, на людях))Мені вас, навіть, жаль) Треба визнати, що нарід є нарід.. І нічого не вдієш)

Додано через 11 хвилин 33 секунди:

Свіжачок з рейтингами партій, даю виключно Разумкова, як афільований з владою:

Додано через 53 секунди:

За даними Центру Разумкова, листопадові рейтинги ОПЗЖ практично не відрізняються від вересневих (16,7% – вересень, 16,5% – листопад). СН виросла на 2,8% (25,7% – вересень, 27,9% – листопад), а Євросолідарність виросла на 5,6% (із 15,6% у вересні до 21,2% в листопаді).
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2020-11-12 22:07  
qwasasqw, не марнуйте сил.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 22:16  
Virake
)) Та я "збираю" цікаві образи і персонажі, мені таке треба) Але Джинджер - це феномен)) Буде землю їсти і казати, що це халва, а не визнає, що зашкварився так, що, мабуть, від односельців ховається)) Зе агітацію))

Додано через 2 хвилини 48 секунд:

Кому цікаво, як нас дурить соціологія
ОПЗЖ замовило рейтинги в КМІСу)
50 з копійками відсотків громадян - за прямі перемовини з бойовиками
ОПЗЖ - на 1 місці серед усіх партій)
Скандал із соціологами. ОПЗЖ – найбільш рейтингова партія? Ні, це не так
https://ua-news.liga.net/politics/articles/skandal-iz-sotsiologami-opzj-naybilsh-reytingova-partiya-ni-tse-ne-tak
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-11-12 22:18  
qwasasqw, в чому феномен? абсолютно типова поведінка, таких людей море.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 22:33  
Virake
Так, таких багато, вони - нарід) Я давно не бачив людей, які не відповідають за свої слова, брешуть, шкваряться і так часто сідають в калюжу)
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-11-12 22:56  
qwasasqw, якщо вам так добре вдається уникати наріду, що ви його представників дано не бачили, то я вам заздрю.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-13 00:47  
qwasasqw написано:
не визнає, що зашкварився

Пишу вам як нормальній, не зашквареній, людині.
Живу я на вулиці Зеленій в селі Зелене, Зеленопільського району, Зеленоградської області. Навколо гарно, зелено, повітря свіже, порохи підметені...
Тітушки, гопники, Павліки Морозови та інша нечисть виїхали до великого міста. Вони там підробляють на платних мітингах...

Я щасливий!
qwasasqw 
VIP

2020-11-13 22:50  
ଶିଶୁ ଫିର
Ахаха))) Це все, що ви змогли натужити про Бутусова і злив спецоперацій?))

Додано через 40 хвилин 2 секунди:
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Я щасливий!

Хто б сумнівався) Без екон падіння і русифікації було б сумно)
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-11-13 23:19  
(ґуґл транслейт)
Цитата:

Міністр екології та регіонального розвитку Латвії Юріс Пуце подав прем'єр-міністрові Крішьянсу Каріньш прохання про відставку. Глава уряду повідомив, що задовольнив прохання і запропонував блоку "Розвиток / За" висунути нового кандидата на посаду, що звільнилася.

Причиною рішення міністра стала заява депутата Ризької думи Маріса Мічеревскіса про те, що Пуце попросив його дістати пропуск на стоянку муніципального управління транспорту. Депутат представив матеріали листування в Whatsapp, які свідчать проти міністра.

"Мені соромно через те, що я зробив. Я прошу вибачення у народу Латвії і у своїх товаришів по партії. Я ввів їх в оману. Не можна допустити підриву народної довіри, тим більше - в цей нелегкий час боротьби з коронавирусной інфекцією", - повідомив Пуце.

Розумієте? Латвійський міністр ввів в оману громадян своєї країни і це стало для нього мотивом подати у відставку. Він сам визнав свою неправоту.

(Борислав Береза)
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-11-14 14:01  
Ексрадник Єрмака Уманський розкрив схему масштабного розкрадання коронавірусного фонду
https://prm.ua/eksradnyk-yermaka-umanskyy-rozkryv-skhemu-masshtabnoho-rozkradannia-koronavirusnoho-fondu/
qwasasqw 
VIP

2020-11-14 17:27  
Ну що ж пані та панове) Ретроспективної аналітики нам у стрічку...
Повернімося на півтори місяці назад у кінець вересня початку жовтня...
Останні погожі дні 2020 року, "Порошенко барига", таксуючий тут продукує нарідну мудрість у флудильні, яка тепер підконтрольна "бариго-ботам"...Просто нагадаємо собі перли:
https://toloka.to/t100198-12510#1213247
taksist написано:

вірменія оголосила воєнний стан та загальну мобілізацію.
бо їхній лідер не працює на ворога та не хоче здавати території.
не те що наші сцикуни.
порошенко, турчинов та зеленський повинні хитатися на гілляці поряд.

https://toloka.to/t100198-12630#1215324
taksist написано:

вам наведено цитати.
з них видно що і порошенко і зеленський це дві перелякані мокрі курки у питанні протидії росії і вони обидва бачать порятунок у безкінечних мінських капітуляціях а не в жорсткому опорі окупанту.
навіть боюся уявити як ви всі перелякані щоб дивитися на двох мокрих курок а бачити лише одну.

Я з майбутнього, пані та панове...Вірменія програла, вже капітулювала і сьогодні вийшла отака новина:
Вірменія назвала кількість загиблих у війні з Азербайджаном за Карабах
https://www.rbc.ua/ukr/news/armeniya-nazvala-chislo-pogibshih-voyne-azerbaydzhanom-1605350459.html

[u]Судмедекспертиза Вірменії підтвердила 2 317 загиблих військовослужбовців[/u] в Нагірному Карабасі. Процес обміну тілами загиблих триває.
Про це прес-секретар МОЗ Вірменії Аліна Нікогосян на своїй сторінці у Facebook
"На сьогоднішній день наша судово-медична служба обстежила трупи 2317 загиблих військовослужбовців, у тому числі непізнаних", - написала вона.
При цьому вона зазначила, це остаточне число загиблих поки невідомо, оскільки процес обміну тілами загиблих між Вірменією і Азербайджаном триває.

У нас за 6, 5 років війни Від 14 квітня 2014 року в зоні збройного конфлікту на Донбасі внаслідок бойових дій загинули 2660 укр військових - це ті, хто дійсно загинули безпосередньо в боях за цей час... Якщо взяти ще зниклих безвісти і тих про кого ми можемо не знати - то це 3 тис вбитих... З яких більша частина припадає на 2014-2015 рік, коли в України не було армії, і коли були серйозні поразки, здійснені рос десантниками під Ізварино, в Іловайську, В Дебальцо і коли впав ДАП...Нажаль, були смерті від дружнього вогню, і банальних людських помилок...
Чого вартує лише, як автобус з правим сектором заблукав і заїхав до бойовиків...Чи як 2 групи батальйону Айдар потрапили в засідку росіян, які були під синьо-жовтим прапором і там загинуло одномоментно до півсотні кращих людей, які рятували людей з-під куль на майдані(
Чи як 17 десантників і Айдарівців, загинули, намагаючись врятувати Надю Савченко, яка згідно байок напилася і пішла в сторону бойовиків, а потім без жодного ушкодження ожиріла голодуючи в полоні (коли іншим Айдарівцям там руки відтинали з гербом і тд) і вже 4 роки паше на Медведчука і скидає владу Пороха...А 17 кращих людей в землю лягло.
І багато ішних епізодів, як те, що аферист і дилетант Семенченко командував батальйоном Донбас під Іловайськом, сам був евакуйований і 5 років боровся з Порохом, влаштував блокаду, в р-ті якої Україна втратила юриздикцію над п-вами ОРДЛО і відсоток-другий ВВП...А люди загинули...

І той "сикун" Порох дійсно зупинив дипломатично рос наступ, коли Україна не могла протистояти, бо не мала армії, наклав санкції на РФ і використав мінські угоди не для стагнації і гниття - а дійсно за 2015-2018 роки створив регулярну українську армію, вперше в історії країни...І за 2016-перша пол 2019 рр бойові втрати були 1 до 3(інколи 5) на нашу користь, що можна чітко побачити по меморіальних групах і статистиці бойовикі..ОРДЛО було деморалізоване і всі нили, що росія їх кинула і геноцидить ополченців, забороняючи їм взяти "Київ і Лондон"...В той же час, після мінська почали зачищати всіх ідейних новоросів - Мозгового, Іщенко, Дрьомова, Моторолу, Гіві, Захарченка, Болотова...Так, не було бабла, зробити казарми у вигляді пент-хаузів з джакузі і більярдом, бо і пенсам треба було щось платити і ВВП піднімати...
Печальне:
Звісно у нас загинуло людей не 3 тисячі, і небойових втрат - дтп, необережне поводження, і самогубств кілька тисяч...Найбільше людей, які пройшли війну загинули і померли вдома...Через рік-два-три, після повернення з фронту, і там рахунок іде на 10 + тисяч, а може й 20 + тис, бо щодня мабуть у нас кілька людей по країні підривають себе гранатою, потрапляють в смертельні ддп, помирають в р-ти втрати здоров я, щезають безвісти, а потім їх знаходять через кілька тижнів зі слідами тортур, нажаль, у п яних бійках, нещасних випадках...Але якщо брати виключно бойові, як було з Вірменією - статистика і результат очевидні з того, до чого закликає з дивана поцреотня...
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 17.11.24

2020-11-14 22:58  
Доречі - хто тут за Портникова топив - занесло мене на ЕКСПРЕСО - питають його за Карабах і Донецьк, а він такий типу не треба порівнювати - там ари і азери, а тут окуповані нашие люді - бистро закінчив розмову і втік...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-11-15 00:31  
11994455, ви колись зустрічали людей, які завжди мають рацію?
General Franko-Safon 
VIP

2020-11-15 00:36  
11994455
Бо і справді ситуація цілком різна.
qwasasqw
Єдина причина, чому українські втрати відносно невеликі - те, що справжньої війни ще не було.
qwasasqw 
VIP

2020-11-15 01:15  
Virake написано:
11994455, ви колись зустрічали людей, які завжди мають рацію?

))Висновки робіть самі:
Портников: Війна у Нагірному Карабасі - домовленість Росії та Азербайджану

Додано через 11 хвилин 55 секунд:

General Franko-Safon написано:
Єдина причина, чому українські втрати відносно невеликі - те, що справжньої війни ще не було.

Питання в даному контексті стоїть лише в:
1)Чи вигідна нам була справжня війна у 2014-поч 2015рр, після того, що було тоді з тією армією зразка 2014-15 рр, від якої нас вберегли "нескінченні мінські капітуляції"
2)Як використовувати час перемир я...Чи будувати регулярну армію, з озброєнням, ідеологією чи просто сподіватися на мир і, як вже піднімають питання - скасувати воєнний збір, скоротити армію, зупинити випробування ракет і тд... Мені здається, що такими темпами, коли в нас буде коридор можливостей, як в держави і Росії буде не до нас - ми просто будемо радіти, що у нас мир, доки там знову при владі не опиниться диктатор...
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-11-15 01:59  
General Franko-Safon написано:
ви підіть до фронтовиків і скажіть, що вони не по-справжньому воювали. хто зна, може вони знайдуть якісь контр-аргументи на таку точку зору.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-15 02:06  
Непосидющі Павлікі Морозови! То вони заганяють людей до комуністичного раю. То вони заганяють людей до шоколадного раю... Але нарід є нарід... )))

qwasasqw написано:
я сформована особистість

Це, щоб ніхто не сумнівався?

qwasasqw написано:
яка тепер підконтрольна "бариго-ботам"

Раніше тут домінували гомосексуалісти. Але їх побороли порохоботи.

Якщо вас вже замучила Галька Зі Львова:
https://www.youtube.com/watch?v=2TMw92_q8Ac
https://www.youtube.com/watch?v=iRoUqivDUXI
General Franko-Safon 
VIP

2020-11-15 02:52  
Virake
Знову прикриваються фронтовикамиHappy. Хоча, всі це роблять, най буде.
Під справжньою війною я маю на увазі застосування кацапами усіх родів військ і наступ широким фронтом, відкрито, без ігор у фпопучлєнцеф, кізяків та заблудлих відпускників, під власним прапором, офіційно. Веду мову про фронтові чи хоча б армійського обсягу наступальні заходи. Тому що усі ці аеропорти, Дебальцево та іловайські - це, в кращому разі, тактично-оперативні операції рівня дивізія-корпус. А велика війна розпочнеться тоді, коли в Україну зайде 1-а танкова армія кацапів за підтримки авіа-ракетних ударів, а від моря нас повністю відріже ЧФ РФ.
qwasasqw написано:
)Чи вигідна нам була справжня війна у 2014-поч 2015рр

Звісно, що ні, і тому я вдячний владі та Заходу, які нас від цього врятували. Та й у кацапів не було тоді доста сил.
Щодо вашого другого абзацу, то впевнений, що якщо трапиться нагода, українці не втратять нагоди її згаяти.
qwasasqw 
VIP

2020-11-15 04:10  
Відео з інтерв ю розвідника, який і вийшов на Бутусова і опублічив інформацію про те, як Зелені Павліки Морозови злили спецоперацію зі звільнення полонених на Донбасі, яка готувалася тривалий час...
Зрив штурму в'язниці "ДНР": розвідник про підготовку операції, зрадництво влади та погрози від СБУ

Додано через 15 хвилин 14 секунд:

ଶିଶୁ ଫିର
Джинджере, Якщо це ти тут "таксував" - то мені тебе ще більше жаль)) Але тебе це не врятує) Твої односельці скоро тебе на вила піднімуть за те, що нещасних селян агітував за оце дно...
Весна прийде - тікати будемо)) - наступний девіз зелебобиків)
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 531, 532, 533  наступна