Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-11-10 19:52  
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

Востаннє: 08.10.21

2020-11-10 20:50  
qwasasqw написано:
тер коментарі через 20 хв))

Ви теж трете свої повідомлення. Не соромно?

)))
Щодо відомчих лікарень? Я тільки “за”! Тим більше, що про це вже давно говорять.
Де цей популіст ПО був коли пані Супрун медицину реформувала?
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2020-11-10 21:19  
ଶିଶୁ ଫିର написано:
Ви теж трете свої повідомлення. Не соромно?

Я володар своєї долі..Капітан своєї душі))))
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-10 21:31  
qwasasqw написано:
Я володар своєї долі..Капітан своєї душі))))

Тоді не звинувачуйте інших.

Про вас? То не маячня. Я так думаю.
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-10 21:34  
О!!!

Фігурант кримінальних проваджень, ексголова Держінвестпроєкту Каськів став депутатом Закарпатської облради від ОПЗЖ
https://censor.net/ua/news/3230250/
qwasasqw 
VIP

2020-11-10 23:39  
ଶିଶୁ ଫିର
Ахаха)) Коменти ж терли Джинджер і Кокошнік)) І підписи у них були дуже схожі)) Ви сприймаєте їх "звинувачення" на свій рахунок?) Якщо це все була одна людина - то в когось було надто багато вільного часу, чи не так?) І де ви побачили звинувачення?) Ви їх придумали)) Бо я написав - "Він також любив абсурд, вступав у діалоги і тер коментарі через 20 хв))" Це все плід уяви) І ваше бачення) Бо:
Те, що ми бачимо, залежить від того, як ми дивимося. (с)

Додано через 8 хвилин 15 секунд:

ଶିଶୁ ଫିର написано:
censor.net

Цікаво, що при зелених, ми вже навіть не звертаємо увагу на таке, що вчора оприлюднив головний редактор Цензора - Бутусов:
Підполковник ЗСУ заявив, що керівництво України зірвало спецоперацію в Донецьку – Бутусов

Уявіть собі, патріоти, як би палали задки, якби щось схоже відбулося за часів Пороха))) А тепер це вже норма) І ніхто навіть не реагує) Бо кому то всьо треба) Ті ваші українські мови, Бандери, Армії, Томоси, квоти)) Українські канали забили на квоти, в освіті також всі плювали на закон, його ніхто не виконує, бо нема покарання) То всьо трималося на 10-20 % населення) Яких гордо побороли поцреоти) Де зараз Донії, Хмари, Дроздови, Фаріони, Білецькі, Бігуси і інша братія?) Знаю де) Вони всі далі боряться з Порохом і обнуляються)))

Тут більш детално про спецоперацію, хто бажає:
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-11 00:35  
qwasasqw написано:

Ахаха)) Коменти ж терли Джинджер і Кокошнік)) І підписи у них були дуже схожі)) Ви сприймаєте їх "звинувачення" на свій рахунок?) Якщо це все була одна людина - то в когось було надто багато вільного часу, чи не так?) І де ви побачили звинувачення?) Ви їх придумали)) Бо я написав - "Він також любив абсурд, вступав у діалоги і тер коментарі через 20 хв))" Це все плід уяви) І ваше бачення) Бо:
Те, що ми бачимо, залежить від того, як ми дивимося. (с)

Ви, ніби в носі колупаєтесь. Краще вже порохоботьте.
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 01:02  
ଶିଶୁ ଫିର
Це все, що ви могли народити за стільки часу?)) Краще вже зебобте з кількох профілів, як раніше)))То не правда, що молодь активно голосувала...зрадддааа!! Порохоботи всіх гнуть))))

Що по Бутусу скажете і його інфі про зрив спецоперації? Бутус всі роки критикував Пороха і ви його видання цитували кілька годин тому?) Чи натужите маячню про ніс?))

Додано через 9 хвилин 2 секунди:

Навіть Садовий вже розуміє, що Слуги - це зашквар)) Брехливі зелені фальсифікатори)))
""Слуги", змиріться! Це Львів", - Садовий закликав "СН" визнати поразку на виборах
https://censor.net/ua/news/3229875/slugy_zmyritsya_tse_lviv_sadovyyi_zaklykav_sn_vyznaty_porazku_na_vyborah

"Сьогодні у Львівському окружному адміністративному суді буде спроба оскаржити волевиявлення львів'ян 25 жовтня. Я розумію, що не всім сподобалися результати. Розумію, що "слугам" дуже важко сприйняти те, що їх не буде в Львівській міській раді. Але зрозумійте нарешті - це Львів! Тут через суди довіру не завоюєш", - зазначив Садовий.

Він нагадав, що "протоколи з" мокрими "печатками підтверджують - "слуги" до ради не заходять. 3,4% - це навіть не близько до бар'єра".

"Зроблю все в межах своїх повноважень, аби вибір львів'ян не був спотворений", - резюмував Садовий.

Джерело: https://censor.net/ua/n3229875
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2020-11-11 01:19  
ось фотка Геннадія Адольфовича Кернеса з "Шаріте", яка подається як доказ того, що він живий і придатний до мерства другим за значенням містом України:

Спритність рук і ніякого шахрайства: фотографуєш напівтруп після інсульту і потім роками керуєш містом-мільйонником від його імені. Це ніякий не "новий Рузвельт", а щось на кшталт "Вікенду з Берні" та історій трупів Ясіра Арафата, Сталіна чи Карімова, про яких їх оточення після смерті цих "достойників" говорило нарідам, що вони живіші усіх живих, в цей же час ділячи гроші та владу.
Втім, виборці Харкова ще не найтупіші: україчники і Лозінського обрали головою ОТГ.
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 02:57  
Ржу в обличчя ночі)))
На Закарпатті на хабарі затримали голову ОТГ
https://www.rbc.ua/ukr/news/zakarpate-vzyatke-zaderzhali-izbrannogo-glavu-1605040658.html
В Закарпатській області затримали на хабарі голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича. Він був переобраний на посаду від партії "Слуга народу".

Слуга Народу))) Він в той момент, мабуть, казав - "зробимо їх разом" і рахував лавандос))

Додано через 44 хвилини 23 секунди:

Найкраще аналізувати прогнози і обіцянки-цяцянки ретроспективно)) Як розводили простий люд)
Я рекомендую усім патріотам уважно послухати цю фінальну пісеньку Кварталу за кілька днів до президентських виборів)) Слухайте уважно слова від початку і до кінця та перенесіться у кінець березня 2019 року (українізація повним ходом, зростання економіки 4 рік поспіль, професіонали при владі, вата за кордоном в екзилії, або під лавкою тихенько дивиться Шарія, ОРДЛО деморалізоване, з Україною рахуються в світі, Україна щойно отримала Томос і ПЦУ і багато іншого) ...

Саня, який грає Яника аж сльозу пустив))Лєнка відіграє на всі 100 %) Майбутній президент у всій красі, зал плаче, мріє і аплодує стоячи)) Але мій улюблений момент починається з 3 хв 30 сек - хор малоросенят (астАвіш, свАбода, Аґньом, пакАлєній - респект за акцент, Альберт Рязанський просто милується, бо не любить пролетарського пронансу), але до нього треба дійти від початку!

Насолоджуйтесь, патріоти і робіть вже нарешті висновки на майбутнє:
Страна, которой будут гордиться наши дети - Финальная песня | Новый Вечерний Квартал 2019
Mar 17, 2019

Додано через 10 хвилин 39 секунд:

Пишаюсь тими 15 %, хто мав стержень у 2019) Кого не зламала хвиля наріду, кому не властиві стадні інстинкти) Хоча встояла лише Львівська область, але звідти пішов контрнаступ)) І просто огидно, що в мене однаковий паспорт з поцреотами, які у 2019 році вірили у кожну малоросячу байку про Пороха, кожному замовному сюжету, кожній брехні антикорупційних шавок... Та якщо є 10 % тих, хто не перезується і не пускає ніс за вітром - Україна не щезне...Але буде жити дуже бідно і погано і плодити малорусійську ідентичність серед наріду...Бо після українізації Юща і Пороха - поцреотня і малороси спільно з совдепами завжди приводить русифікаторів..
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-11 03:38  
qwasasqw написано:
просто огидно, що в мене однаковий паспорт з поцреотами

Ти ба! І тут порохобота понесло... Вам огидно мати український паспорт? Здайте!
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 05:22  
ଶିଶୁ ଫିର
Швидше 100 тис інфантильних зелебобиків перезуються вчергове в стрибку, ніж один укр здасть свій паспорт)))
Укри знову вернуться не через 5 так, через 10 років - і знову буде українізація і "Свати" вам знову заборонять)) А ваше село, як заросло бур яном при Янику, так і ніхто не покосить при Зе...
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-11 14:23  
qwasasqw написано:
Те, що бачимо залежить від того, як ми дивимось...

ଶିଶୁ ଫିର написано:
Ви дивитесь очима шоколадного Павліка Морозова.

qwasasqw написано:
просто огидно, що в мене однаковий паспорт з поцреотами

Все правильно. Ви шоколадний Павлік Морозов.
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 14:43  
ଶିଶୁ ଫିର
Шо таки нема, що "народити" на запитання про Бутусова і оприлюднений ним черговий зрив спецоперації?

Тобі ж рот не закривався, коли треба було зелених привести...Агітував "молодь" за Зеленку..Як там молодь в селі зараз??)) Потянуть односельчани підвищення ціни на газ? Чи таки собачку продаватимуть?.. Колаборанти)

Додано через 14 хвилин 28 секунд:

ଶିଶୁ ଫିର
Окрім маячні примітивної про шоколадних павліків нічого в голову не лізе?) Лише комуняцькі ідеологеми а ля - павліки морозови)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-11 14:46  
qwasasqw
Ви ще не виросли з піонерських шортиків, а вже (знову!) на “ти”.
І не повторюйте монологи актора моно-театру. У вас у самого багата фантазія. )))

qwasasqw написано:
про шоколадних павліків

Так правда.
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 15:01  
ଶିଶୁ ଫିର
Я твої комуняцькі піонерські шортики в сільский дерев яний сортир змивав))
Не прикидуйся шлангом, я від тебе втричі старший) (Ментально так точно)

Ти що дійсно не можеш нічого вродити про Бутусова і оприлюднені ним факти зливу операції?? Тужся))
Наступний раз зайду в районі 18 00.. Давай зберися і видай якесь пояснення...Маєш 3 години...Старайся)
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-11 15:44  
qwasasqw написано:
18 00

Забили стрєлку. )))

Ви, напевно, земляк Спиридона Кілінкарова? )))

qwasasqw написано:
втричі старший) (Ментально так точно)

Не ображайтесь, але ментально ви Павлік Морозов.

Ваші картинки не відразу помітив.
Ви на дивані, в шортах, з дитячим автоматом, стіни обклеєні картинками з Великим ПО... Може бути.
Слідкуйте за тим, що пишете.
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 18:02  
ଶିଶୁ ଫିର
Я ще раз повторюю чітке запитання - "Ти що дійсно не можеш нічого вродити про Бутусова і оприлюднені ним факти зливу операції в Донецьку?? "
Зосередься....

Додано через 5 хвилин 27 секунд:

Наступний раз зайду після 22 00...Кілінкаров не спасе) Бутусов!! Маєш вже 4 години, щоб придумати відмазку..
camerettaUA 
VIP

2020-11-11 18:42  
Ґорліс Ґорський запропонував пороздумувати над таким питанням.

Рік тому, в листопаді 2019 Україна купувала газ в Європі по 300$, а ціна для громадян (не люблю слово "населення", пахне совком) була 8,50 грн.

Зараз, у листопаді 2020, Україна купує газ в тій же Європі по 200$, ціну для громадян підвищили на третину враховуючи "плату за доставку".

Але Порошенко все одно "барига" - чи не так, Жинжере?
І прохання активізуватися в підготовці відповіді на запитання пана Квасаскв-а, вже один дедлайн пропущено.
don pedro 

2020-11-11 21:50  
У другому турі виборів у Львові Кошулинський підтримав Синютку:

Сподіваюсь, "Свобода", нарешті, зробила роботу над помилками і стане молодшим партнером "Європейської солідарності" без марень про велику владу. Тоді врятуються.
camerettaUA 
VIP

2020-11-11 22:07  
don pedro написано:
Сподіваюсь, "Свобода", нарешті, зробила роботу над помилками

Повірю після того як про це напише Стас, при цьому перелічить предметно які саме було зроблено помилки і (розширено) як саме їх виправлено.

Upd: поки що виглядає максимум як ситуативна місцева коаліція.
qwasasqw 
VIP

2020-11-11 22:45  
ଶିଶୁ ଫିର
Джинджере, я тебе ще раз запитую...І тут не тільки мене цікавить твоя відповідь...Біля мене стоять "20 озвірівших хлопаків з битками", які читали твої пости весною 2019 і повірили тобі, проголосувавши за Зе і хочуть спитати з тебе, бо прийшла пора відповідати:
1)Хочеш жити краще - голосуй за зеленського!

2)Я не тільки агітую людей (в реалі) голосувати за хорошу людину, але цього разу беру активну участь у виборчому процесі. Ось так! А ви кажете?.. Все буде добре! - - (Брехунець - https://toloka.to/t100198-12750#1218419 )
3)Що спільного між "московськими оптимістами" і нашими порохоботами? І "москвичі" і порохоботи сподіваються, що в Україні буде гірше. Робіть висновки, панове.
4)Штаб Зеленського назвав перші 10 кроків їхнього кандидата в разі перемоги: Аудит держави, "секретний план" для Ради і розширення Нормандського формату: штаб Зеленського назвав перші 10 кроків їхнього кандидата в разі перемоги
5)ПО ловив ЗЕ, та не спіймав. ( Wide grin )
Ти багато говорив про казкове життя при Зе і як було погано при Пороху...Пройшло майже 2 роки і пора відповідати...
Вчергове запитую:
1)ЯК ТИ ПОЯСНИШ ЗАЯВУ БУТУСОВА, (ЯКОГО ТИ РОКАМИ ЦИТУВАВ ТУТ НА ФОРУМІ) - ПРО ЗЛИТУ СПЕЦОПЕРАЦІЮ СБУ НА ДОНБАСІ????
2)Я ЖИТИ КРАЩЕ НЕ СТАВ ПРИ ЗЕ, ЗА ЯКОГО ТИ РВАВ ЗАД ВЕСНОЮ 2019...І ВСІ МОЇ ЗНАЙОМІ ЛИШЕ ВТРАТИЛИ ПРИ ЗЕ...ЯК КОНРЕТНО ЗЕ ПОКРАЩИВ ТВОЄ ЖИТТЯ??? ЩО ЗРОБИВ ДЛЯ ТВОГО СЕЛА??? В ЧОМУ ТИ СТАВ КРАЩЕ ЖИТИ?? ДАВАЙ ПОКРОКОВО...

camerettaUA 
VIP

2020-11-11 23:37  
Цитата:

Аудит “Держрезерву” підтвердив тотальне розкрадання запасів і мільйонні збитки

05.11.2020
Але ж крали все одно порошенківські свинарчуки, чи не так, Жинжере...

Додано через 20 хвилин 8 секунд:

Цитата:

Український режисер, оператор, сценарист і продюсер Валентин Васянович відмовився від ордена "За заслуги" 3-го ступеня, який йому присудив президент Володимир Зеленський.

Як учасник кінематографічного процесу я протестую цією відмовою проти генерування владою кримінальних проваджень проти більшості кіновиробників, котрі створювали українську кіноіндустрію останніми роками. За дивним збігом обставин, ці "справи" переважно стосуються тих продакшнів, які представляли Україну на міжнародній арені, – коментує Васянович.

11 листопада 2020
ଶିଶୁ ଫିର 
Забанено
Забанено

2020-11-12 00:21  
З 18.00 чергуєте? )))

qwasasqw написано:
20 озвірівших хлопаків з битками

Банда з 20 Павліків Морозових... Людей на лічильник ставите? Скоро давитимете? Ви пишіть-пишіть, а я знайду, що і як прокоментувати.

camerettaUA
Ви 21 Павлік Морозов?
Марчелло? Спальня-Дримба-Марчелло! ))) Нормально! Вас вигнали?

Вам, ніби, не місце серед гопників?
Чи ви, може, член “кривавої ботоферми”?

Мені ви нецікаві. Я і так про вас багато знаю.
Ви тут чуже викладаєте. Напишіть хоч щось від себе. Свої думки, наприклад. Може і прокоментую? А так... От квас як напише, так напише...
Нудно мені з вами, Павліки Морозови.
Вахта закінчена. Ідіть спати.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 00:36  
ଶିଶୁ ଫିର
Джинджере, твоя маячня про Павліків Морозових тебе не врятує...Не відволікайся..Ти можеш і далі шизофреніком прикидатися, але повторюю запитання, виділю капслоком, щоб не розсіяти твою увагу:

1)ЯК ТИ ПОЯСНИШ ЗАЯВУ БУТУСОВА, (ЯКОГО ТИ РОКАМИ ЦИТУВАВ ТУТ НА ФОРУМІ) - ПРО ЗЛИТУ СПЕЦОПЕРАЦІЮ СБУ НА ДОНБАСІ????
2)Я ЖИТИ КРАЩЕ НЕ СТАВ ПРИ ЗЕ, ЗА ЯКОГО ТИ РВАВ ЗАД ВЕСНОЮ 2019...І ВСІ МОЇ ЗНАЙОМІ ЛИШЕ ВТРАТИЛИ ПРИ ЗЕ...ЯК КОНРЕТНО ЗЕ ПОКРАЩИВ ТВОЄ ЖИТТЯ??? ЩО ЗРОБИВ ДЛЯ ТВОГО СЕЛА??? В ЧОМУ ТИ СТАВ КРАЩЕ ЖИТИ?? ДАВАЙ ПОКРОКОВО...
don pedro 

2020-11-12 00:48  
camerettaUA написано:
поки що виглядає максимум як ситуативна місцева коаліція.

Добро й то, бо зебіли будуть об'єднуватись/вже об'єднуються з ригами.
qwasasqw 
VIP

2020-11-12 00:50  
don pedro написано:
У другому турі виборів у Львові Кошулинський підтримав Синютку:

Можу дати розкладку з середини по Львову і Свободі)Вважаю цю версію на 99, 99 % вірною) Тезово:
1)Анджейко за 14 років керування Львовом зробив націоналістичний Львів - ліберальним і космополітичним містом, експлуатуючи Австрійську архітектуру і польське бабло, яке дають за умови відсторонення від червоно-чорного Львова) Те, що Кошулинський у Львові набрав лише 9, 75 %, а свобода - трохи більше, ніж 5 % - тому підтвердження. (Тут ще дуже вагому роль відіграла Ірина Фаріон, яка дуже активно працювала 10 років на знищення рейтингу партії у Львові)...Девіз Садового - "Львів відкритий для світу") Росіян, Поляків, тих...як їх, шо на Сихові живуть і в Рясному....А - українців...Їх також можна))

2)Кошулинський розуміє, що пройде ще 5 років, виростуть нові покоління - і Собода вже не пройде ніколи у Львові) Тому він, програвши підтримав Синютку, не задля єднання про-українських сил для того, щоб скинути "поляка" Анджейка)) А лише, щоб розбити Садову Імперію, а далі, коли до влади прийдуть патріоти з ЄС, вже їх чморити і на тому відрощувати собі якийсь рейтинг) Це аналогія того, як риги підтримали Зе - щоб скинути пост-майданівську, патріотичну владу, і вже, привівши Зелених, коли розквітне свобода ватного слова і вернуться найбільш-агресивні риги з екзилії - на зашкварах і критиці Слуг - нарощувати собі рейтинг до наступних виборів) Це не більше, як хитрозадий план, який не спрацює для Свободи, а Кошулинському - респект) Міг би увійти в ЄС, разом з Андрієм Іллєнком і іншими адекватами зі Свободи і будувати Україну - і не марнувати 10-20-30 років молодого і зрілого життя в маргінесі 1-2% і вічної непрохідності)

3)Чи має шанс Синютка у Львові стати мером?
Результати:
Андрій Садовий – 40,09%
Олега Синютка – 31,1%
Руслан Кошулинський – 9,75%

Враховуючи відрив лише на 9 % у 1-му турі, і що якщо акумулювати результами Синютки і Кошулинського 31+9=тих же 40 % А Свобода буде точно проти Садового, бо голос проти всіх - це за того, хто лідирує)) Тобто за Анджея)) Нас чекають цікаві баталії і тут все залежить від 1)Явки 2)Дебатів, як себе покаже Синютка 3)Реального анти-рейтингу Анджея... Бо після того чуда, яке зоветься Слугами Наріду у нас по країні будуть голосувати і за шкварених і за перешкварених, лише б дилетантська братія не прийшла і на запитання про бабло не сказала - "продай чи з їж собаку - заплати за комуналку, чи похавай"))) Зеля так дискредитував поняття нові обличчя, що ще довго бабульки будуть за своїх голосувати, хто вже є і хоч щось показує))) Лише б не "молодь")))
Я солідарний з Порохом, і Кошулинським)) Я за Синютку) Чого й патріотам бажаю, хто зі Львова)
camerettaUA 
VIP

2020-11-12 00:52  
Цитата:

“В ЦЬОМУ ЗАЛІ НА ФОРТЕПІАНО БУДУТЬ ГРАТИ ЛИШЕ РУКАМИ”, – Мapинa Пopoшeнкo нa пpeзeнтaцiї Рoшeн Хoллу
don pedro 

2020-11-12 01:00  
qwasasqw
Звісно, те, що львів'яни втомились від Садового це правда, але й Синютка не викликає особливого натхнення.
qwasasqw написано:
Лише б не "молодь"

Нічого дивного. "Просунута" молодь виявилась ще тупішою, аніж попередники. Хто б міг подумати, що постити в інстаграмі, записувати відосики і лаяти "совок" недостатньо для того, щоб керувати.
qwasasqw написано:
знищення рейтингу партії

Взагалі, цікаво спостерігати, як партії самі себе знищують. І це не тільки "Свободи" стосується.
camerettaUA 
VIP

2020-11-12 01:18  
Цитата:

Іван Авраміді
15/9/2020

Довго думав,в чому ж була головна помилка Пороха???

І нарешті зрозумів!!!
Їх "помилок" було не одна , а декілька.
Ось вони.
1.) Система ПРОЗОРО, наступив на хвіст відразу усім алігархам
2.) Націоналізація Приватбанка,наступив на хвіст Бені.
3). Націоналізація Укртелекому, наступив на хвіст Ахметову.
4.) Газ по ринковій ціні,наступив на хвіст Фірташу, Бєні, Ахметову.
5.) Санкціі України проти рф, наступив на хвіст Пінчуку(торгівля металом з рф заглохла).
6.) Ротердам+, наступив на хвіст Ахметову , Бєні.
Ось саме ці дїі Президента Порошенко , призвели до того, що зі всіх ЗМІ, котрі в нас належать вище згаданим особам, рікою полилися "Мальдіви, Апшори, Ліпіцкаяфабріка, торговля на крові, алкаш, барига" і т. д і т. п.
Що сказати у підсумку?
Все правильно робив Порох... От тільки нарід в нас дуже мудрий...
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 531, 532, 533  наступна