Автор |
Повідомлення |
Virake Localize Team
|
2020-04-12 17:28 |
Robar III написано: | маю для тебе погані новини | мені вистачило людяності не голосувати за колективний суїцид. до речі, на відміну від деяких моїх знайомих і родичів я не чіпляю на себе стрічку з написом «25%» — бо пишатися тут нічим. і от саме тому, пане Робаре, саме тому ваш укоханий нарід я вважаю тупою худобою — бо вони не спромоглися не на якесь досягнення, а на найменше, що довело б їхню людяність. те, що в них є «обставини», які їх такими зробили, нічого не змінює. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-12 17:30 |
так - цей народ є моїм укоханим. А не ваша держава, що за 5 років свого існування з "найчеснішим, найсивішим, найщедрішим ""героєм"" не спромоглась на зміни, а навпаки консервувала, все, що можна, аби не було змін. |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-12 17:32 |
Virake, з яким ви розмовляєте, існує тільки у вашій уяві. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-12 17:54 |
Robar III написано: | не спромоглась на зміни |
Знову писати про "розстріли" двох-третин населення??)) Як з баластом 73 % можна робити тотальні зміни? На шляху до цивілізації 25 % мають на своєму горбі волокти 73, яким мало того, що все по-барабану куди йти, вони постійно скиглять і скаржаться і ще й палки вставляють..
.
Той хто не бачить змін України 2019 року і України 2013 - або не здатний їх бачити, або настільки наївний, що справді думав, що творець партії регіонів буде "розстрілювати" більшу половину населення, щоб залишилися одні прогресивні патріоти в 2014)) Навіть на таких дрібничках, як довбаний ікс-фактор, чи якомусь "світському життю" видно поступ останніх років...Я випадково натрапив на випуск сьогоднішній - там хоч і з акцентом, хоч і інколи сурж, аде 90 % справді українською...А раніше туди показово додавали 5 % шароварщини, що мовляв, є й такі ексземпляри, а 95 % було російською...Єдина біда, що ті зміни не йдуть далі, а зупинені і навіть поволі відкат іде назад...Завдяки голосам наймудріших...
Додано через 5 хвилин 27 секунд:
Майдан зробили 10 тис людей насправді...Був ще мільйон, який їм співчував реально і вболівав за них...А в країні жило 46 млн наріду...На той час...Якби Порошенко почав діяти виключно в інтересах тих 10 тис і електорально опирався на той мільйон - Україна б складалася з 1-2 областей...І то в кращому випадку...Пора вже це зрозуміти... |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-12 19:15 |
достатньо було знищити Коломойського і його найближче оточення. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-12 19:57 |
То фсьо фіґня, але в мене єдине запитання....:
- Якого дідька мені в ютубі першим рядком видає рекламу блогів Черновецького? Чим я це заслужив?)) |
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-04-12 19:58 |
qwasasqw написано: | Чим я це заслужив?)) |
Може ви його співи слухали? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-12 20:12 |
Кароч я більше не бачу сенсів дискутувати про минуле, яке вже не змінити..Є звичайні істини, які має знати кожен:
Порох - найкраще, що було з Україною за останні 30 років..
Нарід - тупий, на 73 %..І це треба враховувати..
Перемога - попереду.
Головне, що я намагався донести, це те, що коли Пороха критикують росіяни, бо він укроп, донбасяни - бо він біндєровец, зрадофіли - бо вони закомплексовані, і поцреотня - бо вони корисні ідіоти.. То від цього програє лише Україна..І поцреотню і зраднюків росіяни з про-рос колаборантави разом - використовують як серветку..Чи як прокладку..Чи тампон..А далі - всіх в розход...Не жаліючи мільйонів дурнів..Хто розумний - той і так все знає, хто має шанс порозумнішати - той зрозуміє..Дурень - подивиться 2 сезони Сватів і скаже "Зробимо їх разом". |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-12 20:26 |
Відос вже ретро) Так би мовити сходження нашого гаранта - кінець 2017 року)) Що тепер скаже петушня???? Поміняли Україну на "свати", олухи??)) Хто в Івано-франківській обл, в Тернопільській, дав більше 50 % Зе?? А на волині більше 60 %?)) Куди щезли всі зелебобіки?) Вже не модно бути шавкою в Шарія? За три копійки кричати на мітингах Пороха? Не модно вже зелені аватарки ставити..Лошарики) Економіка росла, міжнар підтримка була, санкції на росії, армія розвивалася, українізація - велась, декомунізація - завершувалась, мовні квоти - починали діяти, безвіз, Європа, норм життя - а єдине чого хіхлятині бракувало - це Сватів і в їзд Добронравову??))) Серйозно??) Хто скаже, що цей нарід не тупорилий - той брехун..Заради того, щоб Свати були на 1+1 - знищили країну(( Невже ж не могли просто завантажити це лайно з мережі(( Звірйо-шакальне...
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2020-04-12 21:22 |
qwasasqw написано: | - Якого дідька мені в ютубі першим рядком видає рекламу блогів Черновецького? Чим я це заслужив?)) |
Бо Льоня-Космос проплатив рекламу. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-12 21:38 |
don pedro написано: | рекламу |
Він вже роки минули, як повністю емігрував до Ізраїлю..Чого йому ще треба від нас(((
Додано через 51 секунду:
Маладая каманда вже все отримала що могла від Киян) |
|
|
|
|
11994455 Попереджень: 2
|
2020-04-12 21:46 |
Шо цікаво - жду від порохоботів підтримки Горбачова ... бо якщо подивитися ситуація та сама. Був Горбачов, був СРСР - жилось погано але б трішки почекали і до 2000 була б власна квартира.... коротш набагато краще ніж при бандитських 90х...
Тут деякі вірять - був би Порох президентом то ми б до 2024 війну б кінчили... жили б по європейськи ... ага як з Горбачовим комунізм побудували б до 2000.... |
|
|
|
|
|
2020-04-12 21:52 |
11994455 написано: | Горбачова |
Ситуація зовсім інша, СРСР - не Україна, Порошенко не Горбачов. І вибір у 1991 році був не між Горбачовим-СРСР, а між Україною та єльцинською Росією з іншого боку. Перед тим, як щось писати, спершу слід щось знати. Ви хоча б Плохія почитали.
11994455 написано: | то ми б до 2024 війну б кінчили |
Принаймні, ми б її не програли. Чи ви за капітуляцію? |
|
|
|
|
|
2020-04-12 22:04 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-12 22:16 |
11994455 написано: | б до 2024 війну б кінчили |
Від жодного Порохобота ви ніколи не почуєте такої маячні, як "закінчити війну"...Бо всі Порохоботи розуміють, що вінну почали не українці, і жертва агресії - ніколи не може припинити війну..Бо припинить війну на донбасі - буде війна в Харкові, припинять в Харкові - буде в Києві..І так до польського кордону буде..."припинити війну" - це термін, який характеризує інфантильну хіхлятину...Бо тільки такі вірять у те, що можна припинити війну, коли вона на твоїй території і ціль - вся країна..
11994455 написано: | порохоботів підтримки Горбачова ... бо якщо подивитися ситуація та сама. Був Горбачов, був СРСР - жилось погано але б трішки почекали і до 2000 була б |
Тобто треба розвалити Україну, щоб ви отримали квартиру?? Що за маячню я прочитав?) СССР - тюрма народів..А валити Україну навіщо? Це сепаратизм взагалі-то.. |
|
|
|
|
|
2020-04-12 22:22 |
Лукашенко - хороший: йому подобаються кози. Наша людина. На двадцятій хвилині:
|
|
|
|
|
|
2020-04-13 10:01 |
don pedro написано: |
11994455 написано:
Горбачова
Ситуація зовсім інша, СРСР - не Україна, Порошенко не Горбачов. І вибір у 1991 році був не між Горбачовим-СРСР, а між Україною та єльцинською Росією з іншого боку. Перед тим, як щось писати, спершу слід щось знати. Ви хоча б Плохія почитали.
11994455 написано:
то ми б до 2024 війну б кінчили
Принаймні, ми б її не програли. Чи ви за капітуляцію?
|
Я теж розчулився 73% було і тоді ... люди хотіли кращого життя бо Горбачовський СРСР довів все до ручки , щодо війни ... президент Порошенко, Зеленський чи мене вибрати - на війну це ніяк не впливає... |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-13 18:26 |
Моя боротьба:
Я два дні активно блокував рекламу з Черновецьким і просив ютуб більше не надсилати мені його блогів)Я заблокував всі його рекламні ролики по ходу, натиснувши "більше мені не надсилати" і вказав причину)Я переміг)Нарешті я знову зайшов в ютуб на телефоні - і там реклама нової україномовної пісні Злати Огневич) Це однозначно перемога)Переміг я - переможе й Україна!)
Це мій день пабєди) Со слєзамі на глазах) |
|
|
|
|
|
2020-04-13 20:29 |
qwasasqw
Сиди тихо - Портнов до тебе вже виїхав... |
|
|
|
|
|
2020-04-13 21:36 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-04-14 00:01 |
|
|
|
|
|
[Captain] Попереджень: 1
|
2020-04-14 03:11 |
qwasasqw
У нас є в країні нормальні змі, хоч і мало, але ТСН до них не належить |
|
|
|
|
|
2020-04-14 07:43 |
Нє, ну ось як можна бути таким цинічним???
|
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-04-14 07:49 |
нічого іншого від філії ФСБ не чекав. |
|
|
|
|
|
2020-04-14 11:02 |
Arsenfpu написано: | Нє, ну ось як можна бути таким цинічним??? |
Virake написано: | нічого іншого від філії ФСБ не чекав. |
Люди, попустіться: це все просто бізнес. Зрештою, можливо у печерських і справді немає грошей, бо їх усі "братія" відправила Гундяєву до Москви. |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-14 11:36 |
"Шалений зелений принтер" Верховної ради три дні тому подав і успішно та дуже прискорено сьогодні прийняв в цілому законопроект №3320 про "протидію коронавірусу", яким вирішив надати державній владі право на роботу з персональними даними фізичних осіб - тобто збирання, обробку, зберігання і обмін між відомствами - без дозволу, власне, цих самих фізичних осіб. Норма рішучо антиконституційна, порушує як українське, так і міжнародне законодавство, в тому числі в частині прав людини, тож можна очікувати, що з кишені платників податків піде не одна сотня тисяч гривень на компенсації за цей маразм, виграні як в наших судах, так і в ЄСПЛ.
Фракція рішучих патріотів-реформаторів з ПЄС проголосувала за цей антизаконний маразм практично повністю, в тому числі особисто натиснув кнопку "за" найвидатніший гетьман всіх часів. Крики порохоботів про порушення конституції в цьому випадку, вочевидь, не очікується - хоча верещали про обмеження свободи пересування вони дай боже, при тому, що це якраз було конституційно і законно.
Ну і щоб двічі не вставати - вочевидь голоси під так званий "антиколомойський" закон точно вже знаходяться, тим паче рішучі реформатори з усіх сил за нього пропагують, в тому числі мітингами своїх орків з "ДємСокіри" Нойнєца-Швєца. Чому пропагують - зрозуміло, під час правління кращих в світі фінансисток Гонтарєвої-Яресько під орудою кращого в світі гетьмана було знищено вісімдесят банківських установ в повній згоді з усім правлінням Порошенка - тобто не озираючись на закони і здоровий глузд, просто "брали" всіх, хто не поділився. Якась частина банків з того числа може й була сумнівними - але навіть сумнівні контори мають право на чесний і законний порядок дій з ними, звісно якщо ми говоримо про свободу, демократію і рівність всіх перед законом. Але ми про це тільки говоримо, тому банки знищувались так грубо, що деякі виграли суди прямо у нас, а питання деяких досі розглядається в європейських судах.
Нагадаю, що ̶і̶д̶і̶о̶т̶и̶ рішучі реформатори так підійшли до цього питання, що коли почали отримувати судові рішення про незаконність їхніх дій (вочевидь, вони навіть не думали, що таке можливо), вони вирішили питати у суду, що їм тепер робити зі знищеними банками, знищення яких було визнано незаконним, оскільки в законодавстві не передбачено моменту, що державний регулятор може незаконно на свій власний розсуд знищувати банки. Десь з десяток банків відтоді висить в статусі "зомбі" - знищені, але не до кінця.
Тож запропонований законопроект №2571-д пропонує:
- вивести НБУ з-під норм адміністративного права і покласти обов'язок доводити незаконність його дій на позивача (ака "зробити лоха винним")
- заборонити суду зупиняти дії будь-яких осіб, що займаються продажем майна знищеного банку ("ручні" структури типу "АРМА" вище якогось там суду)
- терміни позовної заяви щодо незаконності дій кабміну, НБУ, мінфіну, ФГВФО, НКЦПФР щодо знищення банку удвічі менші за оскарження інших актів і не підлягають подовженню (не вклався в три місяці - проблеми твої)
- заборонити залучати до оскарження будь-які оцінки, окрім оцінок самого НБУ, кабміну, Мінфіну etc (міжнародні аудитори - йдіть погуляти)
- на час розгляду заборонити суду зупиняти процес знищення банку, продажу його майна чи роботу тимчасової адміністрації
- в разі якщо постраждалий від рук НБУ виграє справу має задовольнитися виключно компенсацією, визначеною самим НБУ, відновлювати його права забороняється.
- майно банку, який знищується, переходить у власність визначеного Нацбанком нового господаря негайно і назавжди, без нотаріального засвідчення
- закон про банківську діяльність в своїй сфері має бути вищим за будь-які інші закони, в тому числі кодекси
- дати можливість НБУ визнавати банк проблемним з першого ж дня і удвічі зменшити терміни для банку на виправлення недоліків.
В своєму коментарі один з юристів нагадує, як проводилось це "визнання" банків неплатоспроможними:
"У певний період з метою запобігти непродуктивному відтоку валюти (так писав Нацбанк) НБУ перебрав на себе право вирішувати долю заявок клієнтів на її купівлю. Згодом, приходячи на перевірку в комерційний банк, чиновники НБУ бачили порушення в покупках, на які самі раніше дали дозвіл. Але замість щиросердного визнання своєї помилки співробітники НБУ примудрялися описати в акті провину банку і ліквідувати банк у зв’язку з порушеннями у сфері фінансового моніторингу."
©https://bankruptcy-ua.com/articles/13953
Тобто якщо перевести це в площину прикладу, доступного кожному громадянину, законопроектом пропонується в разі, якщо якийсь прокурор переписав на себе вашу квартиру, бо вирішив, що ви її купили незаконно - заборонити суду зупиняти її перепланування і продаж, а якщо ви виграєте суд - заборонити повертати вам квартиру, а лише компенсувати її вартість. Цікава законність, чи не так?
Хотілось би запитати у порохоботів - а що тут "антиколомойського"? Якщо Беня виграє суд по "Привату" - навіть за цим законом він отримає компенсацію, тут йому перешкод нема. Зате цей законопроект робить НБУ вищим за всіх в країні і дозволяє йому накласти лапу на будь-який банк, який йому сподобається. Який цікавий "антиколомойський механізм" - чисто як "антивірусний" з персональними даними. Лишається тільки сподіватись, що першою його жертвою стане банк самого кращого гетьмана, який так лобіює нині цей законопроект очікуючи, що його ставленик буде на чолі НБУ ще довгі роки. Тоді ми і побачимо нові мітинги "ДємСокіри" з криками про "проізвол проклятих зєбілов".
https://www.facebook.com/VJaroslaw/posts/3676248699112266 |
|
|
|
|
|
2020-04-14 11:50 |
Є підозра, що пана Вішталюка образили. Скоріш за все особисто "найвидатніший гетьман всіх часів". Ймовірно - публічно. І тепер, коли "сивочолий" уже майже рік "непрідєлах" Ярославчик мститься із ще більшим завзяттям!
"Жалко пацана" |
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2020-04-14 12:04 |
Про банки напишу при нагоді декілька речень, оскільки все ще володію цією темою, хоч і вже давно не працюю в цій сфері...
Наразі прокоментую лише наступне:
Цитата: | удвічі зменшити терміни для банку на виправлення недоліків |
Річ у тім, що проблемні банки (а це банки, в яких на підставі регулярної звітності виявлено порушення економічних нормативів - це теж потрібно буде прокоментувати детальніше) починають виводити кошти шляхом видачі фіктивних кредитів, у тому числі нерезидентам (тобто за кордон). Зменшити термін означає обмежити часове вікно для виведення коштів геть. А виведені кошти - це відповідно нестача на видачу депозитів, котрі пізніше повинен компенсувати фонд гарантування коштів вкладників за рахунок наших з вами податків... (ваш Кеп). |
|
|
|
|
Robar III Забанено
|
2020-04-14 12:04 |
ну звісно - а факт порушення найсивочолішим законів і тп - то таке собі.. |
|
|
|
|
|
2020-04-14 12:07 |
Robar III
Робаре, перед тим, як постити якусь дуроманію з брудних закутків інтернету, слід завжди вказувати, чию таку цінну думку ви просуваєте. А то я б ще оце прочитав і пожалів наших нещасних банкунів, яких анально покарала зла Гонтарєва. Я ж міг прочитати висер Вішталюка і оскоромитись! У тяжкий піст! Що ви робите зі мною?!
Arsenfpu написано: | пана Вішталюка |
Дякую, що попередили. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|