Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 354, 355, 356 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2020-04-11 22:46  
don pedro написано:
Я теж якось після минуло річних виборів втратив цікавість до просвітницької діяльності мудрого наріду. Кожен має відчути наслідки своїх дій через власний шлунок і сраку.
мені б хотілося спостерігати ці наслідки з безпечної відстані. все-таки, хоч розчарування залежить від очікувань, але об'єктивний армагедон вдарить навіть по тих, які вже нічого хорошого не чекають.

qwasasqw, я питаю ось про що: якщо ми з вами колись вірили в народ, а потім перестали, то хіба ми не зрадили цю віру? і як бути з тими, хто не зламався — вони просто дурні і не бачать того, що бачимо ми — чи навпаки?
qwasasqw написано:
Я не бачу сенсу життя без віри в перемогу добра, справедливості і покарання зла
то що ж ви будете робити, якщо це виявиться неможливим? чи навіть гірше: що це залежить не від якоїсь логічної послідовності, а просто від випадку? що світ — не порядок, а хаос?
[Captain] 
Попереджень: 1

Востаннє: 18.10.24

2020-04-11 23:06  
don pedro написано:
Головне довести кількість сторінок висерів до 404. А там хоч трава не рости...

згоден, пишімо тут побільше, допоки адмін не бачить. а потім йому напишемо, що 404 сторінки
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2020-04-11 23:36  
О, тут новеньких (ні) набігло.....
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2020-04-11 23:55  
Virake написано:
мені б хотілося спостерігати ці наслідки з безпечної відстані

Кордони закриті. Так що, солодкі сраки усіх - і веселих мрійників, і притомних зануд, знаходяться в одному човнику.
Virake написано:
то що ж ви будете робити, якщо це виявиться неможливим?

Смиренно прийму провидіння Господнє.
Веселий огірок написано:
і винен теж він

Значною мірою винен. У нього, як у президента, та у його так званої команди, було п'ять років для розгрому внутрішнього ворога, але не було зроблено майже нічого. Тож все закономірно. Зрештою, якщо дивитись правді у її нахабні очі, то слід визнати, що без якихось накруток і вкидів українці повторно ніколи не проголосують за свого попереднього месію, який їм чимось не догодив. Поразка Порошенка була природною і те, що він набрав так багато голосів за себе у другому турі - його велика перемога як політика. Хоча, було б краще, якби він, прорахувавши шанси, десь за рік до квітня минулого року просував би когось незаплямованого, а сам би пішов у тінь. Як зробив це Яценюк. Але що зроблено - те зроблено.
Веселий огірок написано:
вата присягатиметься, що Московія ні до чого, навіть якщо на власні очі бачитиме зворотнє

Воно так, але я направду зустрічав багато диваків, у яких в цих питаннях така каша в голові, що аж дивно. Це з серії, як один ротний командир, бойовий офіцер, минулого року балотувався у депутати від жопоблоку. Мабуть, чи то по приколу, чи то по знайомству. Або заклався з кимось. Та, з іншого боку, серед українських військових чимало диваків і мудаків, які й справді мають доволі химерні політичні погляди, тож може все бути.
[Captain] написано:
а потім йому напишемо, що 404 сторінки

Тихо! Не треба бити крилами!
don pedro 

2020-04-12 00:03  
Веселий огірок написано:
як дехто тут зрадойобив на повну

Ім'я, сестро, назви ім'я!!! Дай мені його хоч за горло потримати!
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 17.11.24

2020-04-12 00:18  
Virake написано:
qwasasqw, я питаю ось про що: якщо ми з вами колись вірили в народ, а потім перестали, то хіба ми не зрадили цю віру? і як бути з тими, хто не зламався — вони просто дурні і не бачать того, що бачимо ми — чи навпаки?

Ми з вами просто зрозуміли, що якщо все буде відбуватися, як є - то народ не порозумнішає... Ми стали сильнішими, бо вже не плекаємо марних сподівань і ілюзій..Я не бачив жодної серії Сватів, і бачив лише перші 2-3 серії Слуги Народу 2015 року, завдяки вірусній рекламі про те, як Зе матюкає владу...Я побачив всі ознаки і атрибути Малорусії і просто закинув серіал ще у 2015 - промовивши - "так-так, вчитель історії України викладає рос мовою Історію України")).(Я вчився в найбільш про-рос місті Югавастока і нам Історію України солов їною співали, як і Ділову Українську і ще 1-2 предмети..Інші - російською)..А більшість населення - схавало і мало того, що вони витримали це лайно 3 сезони - вони ще й голосувати пішли) Те саме, що тупий нарід не розуміє, що коли знімають серіал про рос. інтелігента і тупогилого дегенерата хохла - то не комедія про фольклорних дурнів у вишиванках, а висміювання-маргіналізація українчиків і пропаганда хохлізма-рагулізма..
Virake написано:
а просто від випадку? що світ — не порядок, а хаос?

Укр. влада 2014-19 рр - результат хаосу і майдану)) Якби все було б за порядком - Яник був би 30 років, або Зе б його разок підмінив)) Бо так би проголосувала більшість..Ці вибори були потрібні, щоб відкрити очі і стати розумнішими нам усім..Бо я навіть сам десь в глибоко-глибоко в душі допускав, що от влада недотягує, несправляється, як мала б... от навколо всі люди її не люблять, при слові "Порох" - горять зади і піна з рота....Це небезпечно...Бо висока недовіра, от бідний нарід страждає - думав, може мене не зачепили репресії і тотальне зубожіння)) А тепер...Коли в майбутньому буде про-укр влада, і знову якась петушня буде кудахтати про якесь зубожіння, зраду, переслідування поцреотів, наживання - буду відразу як на тупориле лайно дивитися і руки не подам зубожілим) Бо я вже знаю, що буває, якщо дати їм волю) Це потрібно було, щоб тепер бути впевненими і більш безкомпромісними з хіхлятиною) На майбутнє)
don pedro 

2020-04-12 00:24  
qwasasqw написано:
Ці вибори були потрібні, щоб відкрити очі і стати розумнішими нам усім..

Щеплення від популізму, безумовно, потрібне, але чи не буде зависокою ціна? як на мне, зараз стоїть питання про виживання держави як такої.
qwasasqw 
VIP

2020-04-12 00:46  
don pedro написано:
Значною мірою винен. У нього, як у президента, та у його так званої команди, було п'ять років для розгрому внутрішнього ворога, але не було зроблено майже нічого.

Не забувайте, що Порошенко прийшов до влади в той, час, коли ЮГАВАСТОК - палав...Я сам думав, от був би я на його місці...Багато хто вважає, що Порошенко ставши президентом мав просто "фізично розстріляти" весь південь, схід, половину центру і третину заходу України.. Нагадаю, що Росія вела світову пропаганду в той час, про ультранаціоналістичну хунту, яка незаконним шляхом захопила владу і розпинає мирне населення в стрінгах...Порошенко обрав розумну тактику показати югавастоку - 1) що їм нічого не загрожує, 2) залучити їх на свою сторону - що і було далі в добробатах, всу і тд, 3) показати світовій спільноті безглуздість і брехную рос пропаганди, її агресію і тд - маємо санкції ще дотепер і тд... А так він би в протилежному випадку допоміг ввести війська в Україну аж до Києва....
don pedro написано:
Щеплення від популізму, безумовно, потрібне, але чи не буде зависокою ціна? як на мне, зараз стоїть питання про виживання держави як такої.

Ви не зрозуміли)) Це не для 73 % щеплення)) Їм вже нічого не допоможе, бо вони не здатні до раціональності і абстрактного мислення..Що скажуть з тб - то 50 % з них зроблять...Інші з 73 %- ідеологічні противники(ОПЗЖ, Опоблок і Шарій)....Це для 25 % щеплення) Для тих, хто розумів, що Зе - це зашквар, і голосував за Пороха, але глибоко в душі, думав, що влада лажає і можна набагато краще все зробити ніж робиться) І що їх справедливо критикують тощо...Що 4,6 % ріст - маленьке зростання, можна рости більше і т д) ..Тепер будуть більш рішучими і менш толерантними з зелебобіками і борцунами майбутнього)) Кінець епохи бідності)))) Лошарики))
don pedro 

2020-04-12 01:11  
qwasasqw написано:
Багато хто вважає,

Я так не вважав і не вважаю, і взагалі незрозуміло, чому раптово сплила тема масових розстрілів. Від кондитера-суднобудівника я такого точно не чекав. Але я переконаний, що ригонаналів, олігархів і їм подібних слід було жорстко щемити. Водночас готувати собі наступника. Порошенко би так чи інакше не обрався на другий раз, але Зе точно не було б при владі. А у нових обставинах виглядає так, що у 2024-му році будемо обирати між чинним президентом і таваріщєм Бойка (Путіним). І мені доведеться позеленіти. В ім'я Неньки.
qwasasqw написано:
Їм вже нічого не допоможе

Ви їх недооцінюєте. Коли срака зсохнеться від недоїдання - зразу мозок увімкнеться.
qwasasqw написано:
глибоко в душі, думав, що влада лажає і можна набагато краще все зробити ніж робиться

Я і зараз так вважаю. І це ніяке не "борцунство", зебілізм чи зрадойобство. Просто здоровий глузд. Порошенко не герой мого роману. До того ж, у християнина не має бути якихось ідолів. Тому для мене Порошенко - звичайна українська пострадянська людина з доволі суперечливим минулим за спиною, за якого я проголосував виключно з державницьких міркувань, адже для мене його правильні дії переважили шкідливі. До того ж, я не люблю вискочнів і навідріз не сприймаю Зеленського з політичних, естетичних і моральних міркувань.

Віталій Портников про останні події:

qwasasqw 
VIP

2020-04-12 01:32  
don pedro написано:
Я і зараз так вважаю.

А я не вважаю) Бо тепер вже точно знаю, що на зміну прийдуть ті, хто будуть робити в 2 рази гірше..
don pedro написано:
що ригонаналів, олігархів і їм подібних слід було жорстко щемити

73 % зараз переконані, що Порошенка і всіх майданівців треба щемити) Питання тільки - за що) Якщо є за що - тоді так.Головне, щоб потім у Євросудах з прав людини не програти справу)..За 2014-19 рр - всі риги були в екзилії, а Яник, Азіров, Захарченко, Пшонка, Клюєв, Олійник і сотні інших - ще до тепер навіть за рік моновлади Зе, не повернулися...Портнов був в еміграції, Лукаш - ходила на допити, як і Допкін і багато інших, Бондаренко - не з являлась на тб, хоча жила в Києві, Єфремов - відсидів, Штепа - відсиділа, дуже багато інших людей - відсиділи, заочно відсудили бабло в Яника і винесли вирок...Доки у Пороха була влада - ніяких ригів тут не було, а Кернес, Труханов, Ахметов - підтримували Пороха, який отримував Томос, вводив гімн ОУН у ВСУ, гасло - Слава Україні, мовні квоти, українізацію, декомунізацію і тд)) І це однозначно позитив, бо ця взаємодія припинила сепаратизм в тих регіонах і лалагодила співпрацю... Поки нарід не скинув "баригу" - доти й не було ригів..Скинув - приїхали всі, вийшли на канали куплені фактично в часи пепедвиборчої кампанії кумом Путіна, і почали розповідати про майдаунов, пригунов, кастюлєголових, про звєрства хунти, прєстувлєнія ВСУ і тд.....І росіяни бабла засіяли норм так, щоб мочити Порошенка, вони роками працювали...

Про розстіли - я так образно...Бо часто чую - Пороненко - то, Порошенко - сьо, при тому люди забувають, що Україна не обмежується західними областями....Він би посадив Кернеса - почався б хаос в Харкові..Він би розправився ще з кимось - і там би почався хаос..
don pedro 

2020-04-12 02:00  
qwasasqw написано:
Про розстіли - я так образно

Попустило.
qwasasqw 
VIP

2020-04-12 02:32  
don pedro написано:
Попустило

Я ж відразу взяв у лапки це слово..Якщо вас саме це турбувало..
Кажу, що треба не забувати, що ті, хто хотіли щемити ригів у 2014-19 - були в меншості, поріняно з тими хто просто хотів "міра" чи взагалі був фанатом ригів)Були ті ж самі 25 на 75. Просто канали тоді трохи інше розповідали..1+1 і тд тоді лили сльози по небесній сотні і воїнах ато.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-04-12 09:36  
don pedro написано:
Ви їх недооцінюєте. Коли срака зсохнеться від недоїдання - зразу мозок увімкнеться.
хіба? історія показує дещо інше — чим бідніший народ, тим він робиться тупішим. те ж саме було на початку 20-го ст. (на початку війни радянці не могли закріпитися в України, бо не було достатньо знедоленої голоти, яка б купилася на їхні казки) і під час Голодомору (годі й казати, що це опустило українців на рівень тварин, які не здатні обирати суттєве замість легкодоступного).
don pedro 

2020-04-12 12:57  
Virake написано:
на початку війни радянці не могли закріпитися в України, бо не було достатньо знедоленої голоти

У нас навпаки. Наприклад, коли бидло уже покрало ("поділило") чужу землю у 1917-1918 рр., вирішивши, що вхопило Бога за бороду. А тут прийшли червоні та повністю одержавили усю земельку. І почались повстання. Та потім Ленін порозумнішав та припинив (тимчасово) колективізацію, залишивши землю селянам. І вони в обмін на пару гектарів на сім'ю радо знищили власну державу. Потім була колективізація, Голодомор, Сибір, злидні, Великий терор, війна, і знову те саме по колу, але це вже було потім.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-04-12 13:15  
don pedro написано:
У нас навпаки.
чому навпаки? те що ви описали це просто продовження історії. на початку війни більшовики не знаходили підтримки серед місцевого населення України — це історичний факт.
madagaskar1 
VIP

2020-04-12 13:50  
[Captain] написано:
довести кількість сторінок висерів до 404

а що поганого у 404 стор? 0_о сайт накриється ?
[Captain] 

Востаннє: 18.10.24

2020-04-12 14:14  
qwasasqw написано:
73 % зараз переконані, що Порошенка і всіх майданівців треба щемити)

щемити треба всіх і вся, просто для прілічія.
madagaskar1 написано:

всесвіт самознищиться, настане судний день. ви біблію не читали? там згадано про цю тему
qwasasqw 
VIP

2020-04-12 14:20  
madagaskar1 написано:

Все можливо...А після 404 - ми всі захочемо 666 сторінок..А це точно не до добра...А там і 1111 сторінок не проти будемо нафлудити...Тому однозначно бажано починати заново...В попередніх флудильнях були зелебобіки - а тут одні порохоботи) Скукатіщя)
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-04-12 14:26  
Virake написано:
(годі й казати, що це опустило українців на рівень тварин, які не здатні обирати суттєве замість легкодоступного).

побачив би я одного киянина в тих умовах, якою твариною він би був
don pedro 

2020-04-12 15:28  
madagaskar1 написано:

Тоді кожному гуртомівцю надійдуть мої фотки у вбранні Адама. Тому, мої любі, підтисніть! Пишіть більше" Пишіть швидше!

А поки цей знаменний день не настав, мої дорогенькі солоденькі бубочки, подивіться ось це відео (найцікавіше з 3:17):

Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2020-04-12 15:49  
don pedro написано:
Тоді кожному гуртомівцю надійдуть мої фотки у вбранні Адама.

Так у мене вже є. Я думав, їх уже давно усім гуртомівцям розіслали.
don pedro 

2020-04-12 16:13  
Krest0 написано:
Я думав, їх уже давно усім гуртомівцям розіслали.

Огидні плітки. Вирвано з контексту. Той голий п'яниця на дитячому майданчику не я.

Офіційно оголошую
:
Браття флудерасти: нами перевершено другу флудильню! Там було 355 сторінок, а ми добили настрочили 356! Не спиняймося!
Доречне відео:

Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-04-12 16:16  
Robar III написано:
побачив би я одного киянина в тих умовах, якою твариною він би був
мої предки на тварин не перетворилися, так що думаю в мене теж непогані шанси.
don pedro 

2020-04-12 16:19  
Епоха бідності завершена!
Після карантину нас очікує епоха ренесансу:
https://censor.net.ua/ua/news/3188480/pislya_zavershennya_karantynu_my_pobachymo_epohu_renesansu_krykliyi

А от за таке організаторів слід карати анально вставленням у ОТВІР рапатої вербової гілки (не гілочки):
https://censor.net.ua/ua/photo_news/3188491/oblastlider_iz_koronavirusu_u_verbnu_nedilyu_bilya_hramiv_u_chernivtsyah_zibralysya_natovpy_pryhojan
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-04-12 16:27  
Virake написано:
мої предки на тварин не перетворилися, так що думаю в мене теж непогані шанси.

маю для тебе погані новини

Додано через 2 хвилини 54 секунди:

don pedro написано:
А от за таке організаторів слід карати анально вставленням у ОТВІР рапатої вербової гілки (не гілочки):

дивно, але мені тут чогось писали, що у пеклі горітиму я)) коли розповідав про оці всі ідолопоклонництва вірян. Аж тут виявляється я таки правий, коли ці їхні збіговиська почали загрожувати поширенню вірусу - усі кинулись "думати".
don pedro 

2020-04-12 16:30  
Robar III написано:
пеклі горітиму я

Можливо. Але уповаймо на Господа!
qwasasqw 
VIP

2020-04-12 16:41  
Robar III написано:
пеклі горітиму я

Глава ПЦУ Епіфаній закликав українців залишатися вдома у Вербну неділю.
Те ж саме у Греко-католиків...

Якщо якась група людей якоїсь конфесії вирішила зібратися - це на їхній совісті, і тих хто не закликав сидіти вдома...Такі речі взагалі то держава має регулювати..Був вчора - в супермакетах - там така ж ситуація..Повний маркет людей, де неможливо тримати дистанцію і ще й закрите приміщення...Оці люди хоч надворі стоять...То кого будемо чморити за скупчення людей в магазинах?)) От кляті супермаркетери))

Додано через 2 хвилини 22 секунди:

Вирішили кіло картоплі і пачку молока купити та каву - от курва, розносять заразу!! А я казав!!)) Так??))
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-04-12 16:46  
qwasasqw написано:
Такі речі взагалі то держава має регулювати..

ми ж світська держава. Та і як держава введено карантин - звісно засобів для реалізації контролю мало (а точніше вони просто неефективні), але все ж.

Додано через 1 хвилину 41 секунду:

qwasasqw написано:
Вирішили кіло картоплі і пачку молока купити та каву - от курва, розносять заразу!! А я казав!!)) Так??))

а де ж там про кіло картоплі\кави йшлось?
там ішлось до тупого стадного інстинкту пертись в церкву, а після нас хоч потом...

Додано через 35 секунд:

До речі, шкода лелі немає, цікаво вона теж у церкву сходила чи на карантині...
don pedro 

2020-04-12 16:57  
Robar III написано:
шкода лелі немає

Справді шкода. Без неї тут якийсь парад сосисок.
Robar III 
Забанено
Забанено

2020-04-12 17:22  
Трішки ретроспективи

Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 354, 355, 356 ... 531, 532, 533  наступна