Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 11.03.20

2019-04-10 12:55  
Qualcuno, ви ж розумієте, що між цими закликами та, наприклад, висловлюваннями занепокоєння західними лідерами під час обстрілів на майдані немає ніякої різниці? Ви розумієте, що ці заклики залишаються просто закликами, якщо не підкріплюються якимись діями? Скоро 2 місяці мине з того заклику, щось змінилося?
starlost 
VIP

Востаннє: 22.03.22

2019-04-10 13:09  
Tarasyk написано:
У мене питання до тих, хто підтримує політку П. у відношенні до Донбасу.

я не підтримую шоколадного. але, ви думаєте питання деокупації залежить від україни? як на мене ми тут малло що вирішуємо, не втому становищі, єдине що ми можемо це стояти та нарощувати сили економічну, військову, моральну. така моя думка, і інших виходів я не бачу.

щодо жителів: ті хто хоче може виїхати до московії, як кажуть"чумайдан, вокзал, москва", решті дати рік два на асиміляцію, ті хто не захоче - видати папірці які посвідчують особу і все! жодного права голосу, жодних прав займати державні посади. дати можливість сидіти тихо і доживати. щось схоже є, здається в естонії.
а ті хто скоїв злочини судити згідно законодавства.

а на розбудову ресурси знайдуться, поволі та все ж щось та й побудуємо.
на розмінування, як зазвичай світ дасть чи то спеціалістів чи грошей, - головне не розкрасти.
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2019-04-10 13:37  
Tarasyk написано:
Треба і далі стояти в окопах ще 10, 20 чи 50 років і чекати, поки в Росії станеться якась політична чи економічна криза, що вона просто так візьме і перестане підтримувати окуповані території, а ті самі здадуться і перестануть стріляти? Тобто просто чекати?

Саме так. Дочекались же люди краху СРСР, діждемось і краху ПуSSії. Тим більше, що сил наступати немає (нібито).
Tarasyk написано:
А тим часом щодня і далі мають гинути та калічитися люди,

Така дійсність. Пропонуєте здатись?
Tarasyk написано:
Чи є взагалі якесь бачення, як виглядатиме територія Донбасу і стан війни, скажімо, за наступні 5 років?

Донбас (особливо Лугандонія) занепадатимуть.
Tarasyk написано:
Чи є якийсь прогрес по миротворчій місії ООН?

Їх взагалі не потрібно. Вони нічого не змінюють на краще.
Tarasyk написано:
Чому ніхто не дає оцінку ефективності місії ОБСЄ і не вимагає якихось кардинальних змін у їх діях?

Бо ніхто нічого від ОБСЄ не чекає. Фіктивність цієї організації доведена ще в дев'яностих. Як і останніми роками ООН.
Tarasyk написано:
Які заходи вживаються, для того, щоб припинилися щоденні обстріли як з важкого озброєння так і зі стрілецької зброї?

Питання до ПуSSіна. Наш уряд ніяк не може вплинути на накази, які надходять з Москви. Капітан Залупов отримує наказ послати пакет з "Граду" на якесь село, і лейтенант Піздюхов та єфрєйтар Хуйкін його виконують.
Tarasyk написано:

А що буде після того, як територія Донбасу повернеться до складу України?
Які адміністративні і правові зміни передбачені в разі повернення?
Яким чином планується інтегрувати це населення назад? На наступний день всі знову зможуть ходити на голосування, обирати Раду і президента, отримувати субсидії і т.п.?
Яким чином буде організована амністія тисяч катів, горлорізів і просто колаборантів (а очевидно, що на ній наполягитиме як Росія, так і Захід, інакше ніякого роззброєння і припинення війни не буде)?

На ці питання ніхто чесно не відповість, бо ніхто відкрито не підпишеться на депортації та позбавлення громадських прав куп формально наших громадян. Рятує одне:кількість людей там буде стрімко і неухильно зменшуватись. Ніякого роззброєння і припинення війни не буде не тому, що кацапам є якесь діло до тамтешньої срані, а тому, що невиконані умови Кремля - повне підпорядкування України з автономною Лугандонією у її складі. До речі, як тільки на окуповані території повернеться реальна українська влада, більша частина катів і горлорізів дремене на "істарічєскую родіну". Рештою (хай і неформально) мають займатись каральні загони з втікачів, які повернуться додому з неокупованих теренів, та наші славні націоналісти (не все ж їм на гейпаради нападати).
Tarasyk написано:
За чий рахунок планується відновлювати зруйновану інфраструктуру, дороги, школи, садочки, заводи і т.п.?

Більшу частину цього відновлювати не потрібно взагалі. Решта буде відновлюватись коштом України та міжнародного співтовариства (і уряд, незалежно від персоналій, має над цим працювати). Звісно, ні про які репарації та компенсації з боку ПуSSії мова не ведеться - інше просто марення і фантазії. Зрештою, новопосталі на місці ПуSSії країни чесно і благородно скажуть: а ми тут до чого?
Tarasyk написано:
Хто і яким чином буде розміновувати дороги, мости, лісопосадки та кладовища?

Українці. За технічної допомоги наших союзників. Багато років і з великими людськими втратами.
Tarasyk написано:
Може хтось із місцевих прихильників П. це пояснити?

Я не є прихильником Соєвого, але як тверезо думаюча людина змушений підтримати його на другий термін.

Особисто моя думка щодо окупованих територій (в тому числі, й стосовно Криму): припинення будь-яких контактів з ними і виплат якихось грошей пєнсам та іншій срані. Дороги туди мають бути розбрані та заміновані. Після деокупації - позбавлення громадянських прав немалої частини населюків і навіть депортація.

Anоnymous написано:
Ні, ми чекаємо не цього, а на смерть путінна

Не в Путіні справа.
Tarasyk написано:
Увесь цей час мають далі гинути люди?

Так.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.08.19

2019-04-10 13:41  
Ну ви і фантазери! Робіть щось. От я сьогодні сходив до зештабу, познайомився з гарними молодими дівчатами – волонтерками і запропонував свої послуги. Написав заяву. Ніби буду спостерігачем, або попрацюю на якійсь виборчій дільниці. Там вирішиться. І все це на волонтерських засадах. Не лініться, беріть приклад. А то тут на Толоці електорат Свободи агітує електорат Свободи голосувати за пана ПО.
Так, напевно прихильники Бойка і Вілкула (більшість з них) голосуватимуть за ЗЕ. А ПО відмовився б від їх голосів? (Частина з них в 2014 році таки голосувала за нього.)

Вчора на Прямому у Кисельова Яковина сказав, що в Харкові ПО попросили назвати ту п’ятірку яку він обіцяв звільнити. ПО так і не назвав жодного прізвища. Нічого не буде. Пам’ятаєте, як перед відставкою Яценюк говорив-говорив, що буде оновлення влади, що прийдуть нові обличчя. Потім ПО і Гройсман говорили і говорили… І де ті нові обличчя? З перемогою ПО нічого не зміниться. Він нікого не почув. Він в черговий раз збрехав.

Штаб Зеленського назвав перші 10 кроків їхнього кандидата в разі перемоги: Аудит держави, "секретний план" для Ради і розширення Нормандського формату: штаб Зеленського назвав перші 10 кроків їхнього кандидата в разі перемоги
https://censor.net.ua/ua/news/3121424/

10 перших кроків Зеленського в разі перемоги на виборах викладені так:

"Запросить Велику Британію і США в нормандський формат. Команда готує візити до канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Емманюеля Макрона і президента США Дональда Трампа. Президент Зеленський готовий до прямих переговорів із Росією за участю міжнародних партнерів. З терористами "ЛНР" і "ДНР" переговорів не буде. Також Зеленський збирається вивести з переговорного процесу екс-главу АП Віктора Медведчука, як посередника між Україною і Росією.

Усуне конкуренцію між Міноборони і Генштабом. Про що йдеться - невідомо. Прикладів "конкуренції" в команді не назвали, як буде реалізовувати - не розповісти. Мовляв, це військове питання, а на цю тему озвучувати нічого не будуть "ні до виборів, ні після" виборів.

Призначить чесних суддів Вищого антикорупційного суду. Зеленський довіряє результатам конкурсу, який був проведений за участю міжнародних експертів.

Запропонує Верховній Раді прийняти закон про медіацію. Зеленський вважає, що у людини має бути вибір: йти в суд або використовувати систему альтернативних способів вирішення спорів.

Внесе в Раду економічний блок законопроектів. П'ятивідсоткова податкова амністія, податок на виведений капітал і Служба фінансових розслідувань. Зеленський хоче, щоб амністія стартувала з 2020 року. Законопроект готовий, але показати його команда не захотіла. Одночасно Зеленський попросить Раду ратифікувати конвенцію MCAA про міжнародний обмін податковою інформацією - це дозволить автоматично дізнаватися про рахунки і компанії громадян за кордоном.

Внесе кандидатури глав Міноборони, МЗС, СБУ та ГПУ. Обіцяє озвучити прізвища до 19 квітня. Переговори, заявляють у команді, проведені, але називати прізвища не хочуть. Мовляв, щоб не було проблем у кандидатів. Називають як приклад ситуацію із Сергієм Кривоносом, якому Зеленський нібито пропонував посаду начальника Генштабу, але потім він прийняв пропозицію Порошенка стати заступник секретаря РНБО.

Неофіційно співрозмовники називають такі імена: МЗС - екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, ГПУ - екс-прокурор США Марта Борщ, або екс-глава Національного антикорупційного управління Румунії Лаура Ковеші. СБУ - Ігор Смешко.

Зеленський попросить Раду прийняти пакет законопроектів про народовладдя. Теж не показали. Кажуть - законопроекти ще пишуться. Ідея - врегулювати загальнонаціональні та місцеві референдуми й узаконити народні петиції; процедура відкликання нардепів; процедура імпічменту президента.

Проведе аудит держави. Зеленський створить при президенті консультативний орган з експертів, в тому числі міжнародних, які проведуть аудит протягом трьох-чотирьох місяців. Мета - щоб Зеленський зрозумів, що відбувається в країні, що було зроблено і так далі.

Запровадить "секретний план" для Ради. Поскільки більшість рішень неможливі без Верховної Ради, Зеленський хоче налагодити співпрацю з депутатами. А якщо співпраці не вийде, обіцяють впровадити інші варіанти, "які багатьох здивують". Теж - ніяких деталей, про що йдеться.

Реформує Адміністрацію Президента. Зеленський збирається оновити АП і прибрати так званих кураторів. На думку його команди, АП має виконувати дві функції: канцелярії і органу, який "напрацьовує нові ідеї і дає поштовх". Обіцяє розсекретити список гостей АП".
Arsenfpu 

Востаннє: 19.11.24

2019-04-10 13:55  
Gin_ger написано:
Запросить Велику Британію і США в нормандський формат

Виявляється їх ніхто не запрошував! Ай-яй-яй!!! Зе маякне на мобільний і Трамп з Мей (чи хто там на той момент буде) прилетять миттю.
Gin_ger написано:
Усуне конкуренцію між Міноборони і Генштабом. Про що йдеться - невідомо.

Бо хрін розуміються на цьому Happy
Gin_ger написано:
Призначить чесних суддів Вищого антикорупційного суду

А не чесних? Як їх має виявити? По сто грам і по-п'яні вивідає їх підступні наміри? Happy
Gin_ger написано:
Запропонує Верховній Раді прийняти закон про медіацію

Там його пошлють, бо немає більшості.
Gin_ger написано:
Внесе в Раду економічний блок законопроектів

Побільше аміністій для тих хто краде! Таке можна повторювати кожні 5 років!
Gin_ger написано:
Зеленський попросить Раду прийняти пакет законопроектів про народовладдя. Теж не показали.

Бо не мають ніц Happy
Gin_ger написано:
Проведе аудит держави

ШО ВОНО ТАКЕ???
Gin_ger написано:
Запровадить "секретний план"

У мене в кишені щось є, але я Вам не покажу! Не доросли! Happy
Gin_ger написано:
Реформує Адміністрацію Президента. Зеленський збирається оновити АП і прибрати так званих кураторів. На думку його команди, АП має виконувати дві функції: канцелярії і органу, який "напрацьовує нові ідеї і дає поштовх". Обіцяє розсекретити список гостей АП".

Це він може. Ну, переімінує - це щось означатиме?

Оце тобі таке...
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-10 14:05  
Arsenfpu написано:
Оце тобі таке...

Тілько ПО!

https://www.youtube.com/watch?v=5xLbt9rJleU

Додано через 4 хвилини 38 секунд:

Wide grin Wide grin Wide grin

Тілько ти - солодкий і смачний,
Тілько ти - гарячий і твердий...
Tarasyk 

2019-04-10 14:20  
don pedro, фух, дякую, нарешті адекватна відповідь у цій темі.

don pedro написано:
Пропонуєте здатись?

Ні, пропоную зробити щось схоже на те що й ви. Просто облишити їх років на 20, влаштувати повну економічну блокаду, закрити будь-які канали контрабанди і хай живуть там самі по собі. Уздовж нового кордону, можливо на глибині 5-10 км (щоб уникнути обстрілів) облаштувати капітальні залізо-бетонні оборонні укріплення, встановити доти і дзоти кожні 100 метрів, вогневу підтримку з усіх озброєнь, в т.ч. важких. Як тільки з окупованих територій щось прилітає - куля чи міна - просто зрівнювати з землею кілька квадратних кілометрів, не зважаючи ні на які занепокоєння міжнародних партнерів на ООН. Попередньо можна було б це узгодити із США, щоб ті ветували будь-які резолюції ООН.

А з Ізраїлю замість чорних піарників та політтехнологів краще було б запросити військових консультантів, які передали б досвід ведення подібних бойових дій, у них такого досвіду вже 50 років і там немає таких жертв щодня.

don pedro написано:
Їх взагалі не потрібно. Вони нічого не змінюють на краще.

Я розумію, але навіщо тоді П. і уся чинна влада за них топить? Можливо краще було б направляти свої дипломатичні зусилля в інші сфери, а не заводити себе в черговий глухий кут, з якого немає виходу?

don pedro написано:
більша частина катів і горлорізів дремене на "істарічєскую родіну"

Мене більше непокоїть, якщо вони стануть новими мерами та керівниками поліцейський відділків, а це цілком можливо.

Ще мене непокоїть, що за 5 років війни влада так і не спромоглася зробити візовий режим з Росією та Білоруссю. Чому досі не введено жорсткий режим отримання та позбавлення громадянства, а також інститут негромадянства для колаборантів?

А найбільше мене непокоїть те, що П. вдалося зробити до цього неможливе - колишні націоналісти, патріоти та просто активні громадяни готові голосувати і виправдовувати крадіїв, брехунів та злочинців лише через те, що хтось із них краще говорить українською мовою і залякує війною, яка вже й так триває 5 років. Це фундаментальний зсув та спотворення моралі. Деякі порохобити вже навіть публічно висловлюються, що не проти узурпації влади П., аби лише не З. Мені здається, що така позиція зовсім протилежна позиції Майдану і Гідності. І це якраз вина чинної влади.

Додано через 9 хвилин 17 секунд:

А ще порохоботи мені нагадують людей із дуже совковим мисленням, коли "краще оце старе, передбачуване й усім знайоме, ніж будь-які зміни, ніж щось інше й невідоме". Президент - це звичайна наймана народом посада. У всіх цивілізованих країнах, якщо він не виконує свої обов’язки, то його знімають і замість нього обирають когось нового. І так повторюється доти, доки на цю посаду не знайдеться більш-менш чесна і гідна людина.

Натомість цементування режиму і утримання влади шляхом брехні і всенародного страху - це ж прямий шлях до рашки.
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2019-04-10 14:26  
Tarasyk
Tarasyk написано:
фух, дякую, нарешті адекватна відповідь у цій темі.

Від мене безглуздо чекати меншого.
Оборона має бути активною з можливістю зайняття нових рубежів при першій-ліпшій нагоді. Покроково. І це не моя думка. Звісно, це зовсім не виключає будівництва капітальних опорних споруд. До речі, зараз на КПП в зоні ОСС перебуває значна кількість прикордонників, яких можна буде вивільнити для виконання більш потрібних завдань власне для контролю кордону.
Tarasyk написано:
Я розумію, але навіщо тоді П. і уся чинна влада за них топить?

Бо така їх робота і дипломатична гра.
Tarasyk написано:
Мене більше непокоїть, якщо вони стануть новими мерами та керівниками поліцейський відділків, а це цілком можливо.

Тільки за виконання "мирного" плану Медведчука.
Tarasyk написано:
Ще мене непокоїть, що за 5 років війни влада так і не спромоглася зробити візовий режим з Росією та Білоруссю.

Жодна радянська людина не розірве стосунків з "братніми" народами.
Tarasyk написано:
Чому досі не введено жорсткий режим отримання та позбавлення громадянства, а також інститут негромадянства для колаборантів?

А як же порушення так званих "прав людини"? Захід нас не зрозуміє (с).
Tarasyk написано:
що не проти узурпації влади П., аби лише не З.

Звичайне почуття національного і особистого самозбереження. Хоча я проти узурпації, а патріотам/націоналістам слід нарешті якось об'єднатись для контролю Зе, якщо він таки буде президентом.
Tarasyk написано:
позиції Майдану і Гідності

Майдан не мав якоїсь особливої позиції, бо був ВКРАЙ неоднорідним явищем. Багато майданівців мріяли про якогось піночета домашнього розливу.
Tarasyk написано:
Президент - це звичайна наймана народом посада.

Не в наших умовах.
igor911 
Модератор відео

2019-04-10 14:29  
Tarasyk написано:
А найбільше мене непокоїть те, що П. вдалося зробити до цього неможливе - колишні націоналісти, патріоти та просто активні громадяни готові голосувати і виправдовувати крадіїв, брехунів та злочинців лише через те, що хтось із них краще говорить українською мовою і залякує війною, яка вже й так триває 5 років. Це фундаментальний зсув та спотворення моралі. Деякі порохобити вже навіть публічно висловлюються, що не проти узурпації влади П., аби лише не З. Мені здається, що така позиція зовсім протилежна позиції Майдану і Гідності. І це якраз вина чинної влади.

Так це проблема. Але не тільки чинної влади. А відсутності адекватної альтернативи. Якби замість Зе умовно кажучи був Сергій Притула, за яким би не стирчали вуха всіляких коломойських та ригів, не було антиукраїнської (проросійської) ватної риторики - усі б націоналісти, помірковані, центристи голосували б за нього. Але б тоді не було підтримки риго-електорату.

Додано через 3 хвилини 7 секунд:

На жаль, сьогодні без підтримки олігархічних груп реально сподіватись високий результат на виборах не доводиться.
Python 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2019-04-10 14:37  
Tarasyk написано:
А ще порохоботи мені нагадують людей із дуже совковим мисленням, коли "краще оце старе, передбачуване й усім знайоме, ніж будь-які зміни, ніж щось інше й невідоме".

Не всі зміни є змінами на краще. От уявіть, робите ви редизайн в давно неремонтованій квартирі, і тут дизайнер-авангардист вам каже: «Так, ось тут ми вам зробимо вибите вікно — у вас завжди буде свіже повітря. А отут напишемо на стіні матюки перфоратором. А ось тут біля ліжка буде композиція з гімна й битого пляшкового скла. Разом уся композиція підкреслюватиме бунтарський дух молоді…» Зміни потрібні? Так. Це буде щось нове? Так. Ви справді цього хочете?..
Tarasyk 

2019-04-10 14:39  
igor911, такої поляризації та ненависті один до одного не було ні на виборах 2004, ні на виборах 2010.

don pedro, ви все вірно кажете, але це ж майже все суперечить позиціям чинної влади Happy

Коли кажуть про українськість чинної влади і протиставляють ватність З. - чому всі думають лише про мову? Але ніхто не каже про все в комплексі. І про токсичне оточення. І про бізнес-партнерів. І про Медведчука, якого витягли із забуття, і який тепер грає в свою гру (або найбільш імовірно - вони тепер всі разом грають в чиюсь іншу гру). І про громадянство. І про візовий режим із сусідами. Де ж тут проукраїнська позиція?
hetzendorf 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.01.21

2019-04-10 14:41  
Gin_ger написано:
От я сьогодні сходив до зештабу, познайомився з гарними молодими дівчатами – волонтерками і запропонував свої послуги. Написав заяву. Ніби буду спостерігачем, або попрацюю на якійсь виборчій дільниці. Там вирішиться.

В нашого клоуна брак глядачів і криза жанру месьйо Жінже в нас таки утриманець ^_^
Gin_ger написано:
І все це на волонтерських засадах.

Що, навіть 200 ₴ на шмурдяк не підкинули?
Python 
VIP

2019-04-10 14:43  
Tarasyk написано:
через те, що хтось із них краще говорить українською мовою

Ну так це принциповий пункт. Російськомовний націоналіст — це як м'ясоїдний веган. І якщо, уявімо, ЗЕ в прямому ефірі заріже і з'їсть симпатичне поросятко, а ПО буде собі тихенько їсти котлетки вдома й не світитиме ними на камеру, то як гадаєте, за кого проголосують вегани?
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-04-10 14:50  
Tarasyk написано:
такої поляризації та ненависті один до одного не було ні на виборах 2004, ні на виборах 2010.

А чому прибічники зе/противники по звинувачують у цьому лише своїх опонентів? Типу Зеро зі своїми хом'ячками такі всі білі й пухнасті?
dexterboy11 
Поважний учасник

Востаннє: 07.09.24

2019-04-10 14:58  
Tarasyk написано:
Коли кажуть про українськість чинної влади і протиставляють ватність З. - чому всі думають лише про мову?

Тому, що це наш тотем. І Орвелів ми читали сидячи у печері і думали що то все про дурних кацапів. І як тільки справа доходить до мови то відразу спрацьовує якесь доісторичне реле, від чого гасне світло, запаморочується розум і в справу вступають базові інстинкти виживання. І абсолютно марно вже переконувати таку істоту логічними аргументами. До біса ефективний, перевірений прийом.

Додано через 1 хвилину 31 секунду:

hetzendorf написано:
А чому прибічники зе/противники по звинувачують у цьому лише своїх опонентів? Типу Зеро зі своїми хом'ячками такі всі білі й пухнасті?

Ну якщо вам треба живий противник ПО який вважає що це працює в обох напрямках то ось я туткай)

Додано через 1 хвилину 6 секунд:

Провокація, нагнітання страху, взаємні образи і далі вже цей механізм фігачить на автопілоті. Вже не важливо хто перший почав.
Tarasyk 

2019-04-10 15:07  
hetzendorf, ну давайте віддамо належне З. хоча б за те, що він особисто не поливає брудом П. Це ж не він називає свого опонента наркоманом, малоросом, маріонеткою коломойського і т.п.

Порівняйте політичну рекламу. Порівняйте гасла. У них просто зовсім різні кампанії. П. лякає усіх тим, що путін нападе (бляха, так виявляється, що він напав ще 5 років тому, але все одно нападе), бо йому більше немає на чому грати і до чого апелювати. Якби були якісь економічні прориво або суттєві покращення в житті українців, то він би вигравав на них, хіба ні? Натомість - знову ламає суспільство на мовному питанні, релігійному, захід-схід, путін-не-путін і т.п. Фактично єдина лінія П., яка зараз лишилася і діє, що всі окрім нього - проросійська п’ята колонна. І це при тому, що у самого П. (разом з медведчуком, ахметовим та іншим оточенням), зв’язків з Росією набагато більше, ніж у З., коломойського і пінчука разом узятих.

А З. просто звертається до людей і апелює до кращих умов життя і змін, він не переходить на особистості першим. І за нього більш-менш однаково проголосувала більшість - від заходу країни до сходу. Він не розколює країну, як це навмисне робить П.

P.S. Я не вірю, що З. усе це виконає. Але маркетинг вони використовують протилежно різний.
hetzendorf 
Забанено
Забанено

2019-04-10 15:28  
Tarasyk написано:
ну давайте віддамо належне З. хоча б за те, що він особисто не поливає брудом П.

Та невже? А отой виклик на дебати на стадіон у хамському тоні, типовій гопницькій поведінці, явно розрахований на видкидання або ігнорування діалогу? А заклик здавати аналізи з натяком на чутки про алкоголізм П.?
Tarasyk написано:
Це ж не він називає свого опонента маріонеткою

«Свинарчук Ваша маріонетка чи Ви маріонетка Свинарчуків?» © Зеро
Tarasyk написано:
Натомість - знову ламає суспільство на мовному питанні, релігійному, захід-схід, путін-не-путін і т.п.

«статус рускава язика, томос — термос, рагулі, стати на коліна й дагаваріца пасірідіні» не ламають суспільство? Навпаки, об'єднують, цементують, так? Яке саме суспільство?
Tarasyk написано:
І це при тому, що у самого П. (разом з медведчуком, ахметовим та іншим оточенням), зв’язків з Росією набагато більше, ніж у З., коломойського і пінчука разом узятих.

А отуто будь ласка конкретніше, які там і в кого зв'язки. Інакше це просто лірика.
Tarasyk написано:
Я не вірю, що З. усе це виконає.

Що конкретно? Бо я особисто так досі від нього конкретики й не почув.
Tarasyk 

2019-04-10 15:41  
hetzendorf написано:
Та невже? А отой виклик на дебати на стадіон у хамському тоні, типовій гопницькій поведінці, явно розрахований на видкидання або ігнорування діалогу? А заклик здавати аналізи з натяком на чутки про алкоголізм П.?

Заклик про стадіон був усього лише заклик, там не було якихось образ. П. міг погодитися, міг відмовитися. Оскільки в нього програшна позиція, йому довелося погоджуватися. В результаті в здаванні аналізів він навіть переміг, із чим його вітаю Happy

hetzendorf написано:
«Свинарчук Ваша маріонетка чи Ви маріонетка Свинарчуків?»

це ж було якраз після маріонетки коломойського

hetzendorf написано:
«статус рускава язика, томос — термос, рагулі, стати на коліна й дагаваріца пасірідіні»

маячня якась і вирвані з контексту фрази

hetzendorf написано:
А отуто будь ласка конкретніше, які там і в кого зв'язки. Інакше це просто лірика.

Так а що конкретніше?
П. особисто витяг Медведчука із небуття, надав йому переговорні повноваження по Донбасу, той є кумом путіна, літає щотижня до Москви, є прихильником федералізації, відкрито підтримує Бойка.
А Ахметов за мовчазної згоди президента, уряду та прокуратури прокрутив Роттердам+. Усі залишилися задоволеними. І це не кажучи про Семочко та інше оточення.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2019-04-10 15:48  
///
igor911 
Модератор відео

2019-04-10 15:50  
Tarasyk написано:
ну давайте віддамо належне З. хоча б за те, що він особисто не поливає брудом П.

Відамо належне По - не засцяв особисто взяти відповідальність на себе. Чомусь в Коломойський побоявся особисто взяти участь у виборах і поставив від себе розпіареного актора Зе. Враховуючи, що сам Зе не може взагалі якусь думку, довшу трьох слів виразити, то сумніваюсь, що він є самостійним персонажем.
Tarasyk 

2019-04-10 15:57  
Qualcuno, даруйте, я не в курсі, які там жарти у кварталі чи в слузі народу. Я їх ніколи не дивився і не збираюся. Але ви хочете, щоб там ще й на тему війни, тероризму і збитих літаків жартували, я вас правильно зрозумів?

Додано через 4 хвилини 3 секунди:

igor911 написано:
Відамо належне По - не засцяв особисто взяти відповідальність на себе.

Я віддаю. Видно, що під великим тиском, під загрозою втрати влади, він все ж таки може приймати цікаві, сміливі і неординарні рішення, навіть всупереч порадам свого оточення та технологів.
Навіть помилки навчився визнавати. Ходить на різні ток-шоу, спілкується з громадськими активістами, яких ще рік тому називав грантожерами та агентами кремля. Правда поки що все це тільки на словах, до якихось рішучих дій ще не дійшло, але подивимось. Може і оточення за тиждень змінить, і потрібні закони через раду протягне.
Qualcuno 
VIP

2019-04-10 16:06  
///
Tarasyk 

2019-04-10 16:20  
Qualcuno, ну так вони жартують і висміюють діючих політиків - порошенка, луценка, тимошенко та інших. До цього висміювали януковича з його оточенням. А ще раніше - ющенка. Тобто, наскільки я розумію, саме це їхня фокус-группа. До чого тут війна, тероризм, збиті літаки і буки?

Додано через 10 хвилин 42 секунди:

P.S. Ще раз, я не агітую за З. Я просто звертаю увагу, що останні роки відбулася значна підміна понять з боку чинної влади. Суспільство штучно намагаються розколоти згідно з найкращими практиками часів Януковича і Кучми, коли постійно спекулювали на темі мови, Голодомору, УПА і НАТО. Тоді так само лякали - "або Янукович, або НАТО", "або Янукович, або мова". Зараз все точно так само, тільки навпаки. Ось і все.

Усю цю дискусія я завів лише для того, щоб ви не так сильно переймалися президентськими виборами, вмикали критичне мислення і бачили маніпуляції. Парламентські вибори восени будуть набагато важливішими, бо там буде вибір, там будуть різні демократичні націонал-патріотичні партії і я думаю, буде з чого обирати. Плюс буде видно результати піврічної діяльності нового старого чи нового нового президента. А зараз просто не варто обсирати одне одного, бо це просто нічого не змінить, лише сіє розбрат і ненависть.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-10 16:27  
Пару років, майже щотижня, нам обіцяли безвіз. От завтра і все. ПО особисто у зверненнях або у фейсбуці обіцяв. Так було і з томосом. От наступного разу точно дадуть… Щось подібне було і з асоціацією. Такий собі довгограючий піар. Тепер ПО щодня здає аналізи. Як тільки захотів до віходка, так відразу і здає аналізи… Мужик! Ініціативу у конкурента відбирає. А про що ж ще? Менше двох тижнів залишилось.

Михайло Подоляк
політтехнолог
Порошенко вибудував систему, яка не здатна зупинити своє обвалення
https://glavred.info/opinions/10062326-poroshenko-vystroil-sistemu-kotoraya-ne-sposobna-ostanovit-svoe-obrushenie.html

Мустафа Найєм
журналіст, народний депутат України VIII скликання
Петро Олексійович, програли? Підіть у сторону, це не кінець життя
https://glavred.info/opinions/10062383-petr-alekseevich-proigrali-uydite-v-storonu-eto-ne-konec-zhizni.html

Юрій Касьянов
блогер
Зеленський vs Порошенко: чому кіт в мішку краще нашого сучого сина
https://glavred.info/opinions/10062293-zelenskiy-vs-poroshenko-pochemu-kot-v-meshke-luchshe-nashego-sukinogo-syna.html
Qualcuno 
VIP

2019-04-10 16:36  
///
Krest0 
VIP

Востаннє: 07.12.23

2019-04-10 17:31  
Tarasyk написано:
Ще мене непокоїть, що за 5 років війни влада так і не спромоглася зробити візовий режим з Росією та Білоруссю. Чому досі не введено жорсткий режим отримання та позбавлення громадянства, а також інститут негромадянства для колаборантів?

Візового режиму може і немає, але чув, що росіянам чоловічої статі не так вже й просто перетнути український кордон.
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-10 18:00  
WSJ: Порошенко підштовхнув Зеленського піти в політику
https://dt.ua/POLITICS/wsj-poroshenko-pidshtovhnuv-zelenskogo-piti-v-politiku-308168_.html
Цитата:
В день тиші, 30 березня, французький філософ Бернар-Анрі Леві сидів у ресторані біля Софійського собору з низьким чоловіком у чорній футболці. Голос чоловіка був з хрипотою і сильною енергетикою. Це був комік Володимир Зеленський. Наступного дня його результат у першому турі виборів президента України потряс весь світ.

Цитата:
Я пішов з відчуттям неспокою і трохи сумним. Володимир Зеленський більший, ніж його карикатура і, можливо, не той популіст, якого я критикував напередодні у промові в Університеті Тараса Шевченка.

Шоу проти бізнесу. Як Зеленський і Порошенко готуються до другого туру
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/04/9/7211754/
Цитата:
За даними УП, головний стратег кампанії Порошенка Ігор Гринів був проти того, аби вестися на гру Зеленського. Але Петро Олексійович вирішив ризикнути. Саме він був ідеологом появи і нічної відео-відповіді "Стадіон, так стадіон", і всіх решти звернень до Зе.

"Гринів не хотів, щоб ми йшли у цю гру. Це, мовляв, не рівень президента. Але знайшлись люди, технологи з Франції і США, які взялись швидко зробити ці відповіді. Порошенко сам хотів. І вийшло дуже достойно", – розповідає УП один зі співрозмовників у найближчому оточенні Порошенка.

Тепер стратегія чинного президента на перемогу в другому турі розгортається трьома стратегічними напрямками.

Перший напрям – гайз! – оперативне і за можливості влучне реагування на виклики Зеленського, спроба перехопити ініціативу у веденні віртуального батлу.

Другий напрям – каяття і оновлення – спроба визнати помилки і знайти шлях їхнього вирішення. Це практична реалізація сказаного 31 березня "Я вас почув!"

Третій напрямок – Порошенко або Путін – генеральна лінія кампанії.

Цитата:
Загалом команда Зеленського будує свою медіа-кампанію до другого туру навколо двох меседжів.

Перше: це не вибори між ЄС та Росією – це вибір між майбутнім і минулим.

Мовляв, "майбутнє справді невідоме і несе свої ризики, але це точно крок уперед. А минуле ми бачили і всі знаємо".

Друге: Зеленський не роз'єднує країну, а об'єднує її.

"Зелена карта областей, де ми перемогли, є наочним свідченням, що ми не ділимо країну. Зе країну об'єднав", – пояснює один із соратників керівника "Кварталу".

Нове агітаційне гасло Зеленського у боротьбі проти Порошенка звучатиме так: "Кінець епохи жадібності".
igor911 
Модератор відео

2019-04-10 18:07  
Новорос Паша Губарєв розклав все по поличках:
https://www.youtube.com/watch?v=hL3gr6ukCEE

"Юга-Васток галасуєт за Зеленскава, ... он пєрєпішет канстітуцию Украіни на Конфедерацию"
Gin_ger 
Забанено
Забанено

2019-04-10 18:23  
igor911 написано:
Новорос Паша Губарєв розклав все по поличках:

Все таки, ви дійсно вважаєте нас малоосвіченими і малограмотними, ватою, дебілами, малоросами?... Чи, просто, самі вірите в той абсурд, що викладаєте? Це ніша кількох персон, але їх, ніби, забанили… Хіба не так?
Python 
VIP

2019-04-10 18:36  
Gin_ger написано:
Друге: Зеленський не роз'єднує країну, а об'єднує її.

Роз'єднує. Причому, вже зараз.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 531, 532, 533  наступна