Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 345, 346, 347 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2020-03-29 17:09  
Про смішне: місцевий голобородько скаржитись почав:
https://toloka.to/t42182-2100#1167888
Ні утискам свободи слова! Путінізм не пройде!

demitsuru написано:
Зелененький вичерпав кредит довіри.

Тепер тільки анально.
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2020-03-29 17:10  
demitsuru написано:
Зелененький вичерпав кредит довіри. Гірше за порошенко не зробив, але сподівання не виправдав.

Ахахахаа))) Посміявся....Чому Порошенко з маленької літери?))Це такий спротив баригам?)) Сподівання на Зеленського?? Я думав таких людей вже немає)) Ну плюсом у вас буде сміливість) Бо зелебобіки вже всі перезулись) І стали дисидентами..
demitsuru написано:
а ти зараз отримаєш попередження.

По-перше, з незнайомими спілкуються на "ви", а не на "ти"..
По-друге - за що попередження? За правду?)) Чи ви себе вважаєте "тупорилою інфантильною безведповідальною хіхлятиною"?)) Чи може ви українець? А не хахол? І при слові "хіхлятина" не будете його на себе приміряти? Ех...
demitsuru 

2020-03-29 17:17  
qwasasqw

ти ненормальний. Як ти ставишься до тих людей, які перебували за кордоном тимчасово? Якщо треба звинувачувати, так це українців, які за всі роки незалежності не зробили із України державу як Ізраїль. Звинувачувати політиків можна, я згодний. Але розповсюджувати розбрат, ти просто зла людина.

Додано через 4 хвилини 8 секунд:

qwasasqw написано:

По-перше, з незнайомими спілкуються на "ви", а не на "ти"..
По-друге - за що попередження? За правду?)) Чи ви себе вважаєте "тупорилою інфантильною безведповідальною хіхлятиною"?)) Чи може ви українець? А не хахол? І при слові "хіхлятина" не будете його на себе приміряти? Ех...

з якого дива я буду до тебе звертатися на ви , з анонімусом, який навіжений.
А те, що я на тебе звернув увагу і дозволив так висловитися, то цьому не має виправдання.
Я вже написав скаргу.

Додано через 1 хвилину 38 секунд:

don pedro написано:

https://toloka.to/t42182-2100#1167888
Ні утискам свободи слова! Путінізм не пройде!

і що це б значило? Тобі скільки років, а поводишся як мала дитина.

Де ти бачиш свободу слова, коли треба дотримуватися правил форуму?
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 17:20  
demitsuru
"Зробимо їх разом" - це не розбрат?"Весна прийде - саджати будемо" - це не розбрат? Я ставлюся погано до дій влади, яка не може нормально організувати повернення людей, а робить це неорганізовано і нелогічно..

Відрудагуйте комент, де є перехід на особистість, бо ви отримаєте попередження...Тут місце для аргументів, а не війн з суб єктивними думками про людей..

Додано через 2 хвилини 4 секунди:

don pedro написано:

)))))
demitsuru 

2020-03-29 17:28  
qwasasqw написано:

"Зробимо їх разом" - це не розбрат?"Весна прийде - саджати будемо" - це не розбрат? Я ставлюся погано до дій влади, яка не може нормально організувати повернення людей, а робить це неорганізовано і нелогічно..

Відрудагуйте комент, де є перехід на особистість, бо ви отримаєте попередження...Тут місце для аргументів, а не війн з суб єктивними думками про людей..

Зробимо їх разом - Весна прийде - саджати будемо, це мова йдеться не про корупціонерів?який в дупу розбрат? до чого тут пересічні українці? зеленобобіки, чи порошенківські і тд, ще не існували коли йшли вибори. Тільки після виборів, вже почалося.

Цитата:
По-друге - за що попередження? За правду?)) Чи ви себе вважаєте "тупорилою інфантильною безведповідальною хіхлятиною"?)) Чи може ви українець? А не хахол? І при слові "хіхлятина" не будете його на себе приміряти? Ех....

ти вже завуальовано ображаєш. І продовжуєш це робити.

Якщо мені і дадуть попередження, то тільки надуманим причинам самого модератора, за продовження розмови з тобою і годування тролля.

Додано через 2 хвилини 20 секунд:

Витрачаю час, хотів поговорити про пандемію і тп, але троллі не дають спокою. Всім до побачень.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 18:40  
demitsuru
Я написав - ви прочитали і зробили або не зробили висновки..Рекомендую перечитати ще раз, що я вам відписав тут і виключити емоції...Спокійно..."Хто вміє керувати своїми емоціями - той керує своїм життям"...Це фраза з одного фільму...Звичайний відео-бойовичок 90-х, тому назву не називаю..

Додано через 1 годину 8 хвилин 58 секунд:

Про шашличничних карателів))) У цьому заголовку чудово все:
https://www.youtube.com/post/UgyPmtO2ZxpTdg0ID394AaABCQ
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2020-03-29 18:54  
Ну за антисептики я не знаю. Руки з милом та й усе.
Ті маски й рукавтчки втридорога купувати не буду.
Держава має це робити безкоштовно або за нормальнтми цінами.
а от завищення цін на звичайні продукти. Особливо в глибинці. От сюди треба автоматників. І не жаліти черг в тих бариг. Бо бізнес бізнесом, а скотство скотством.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 19:04  
gunnarukr написано:
Ті маски й рукавтчки втридорога купувати не буду.

Треба накрайняк зробити собі балаклаву для того, щоб зайти в магазин...Є бафи, шарфи і т д...Креатив і все буде добре)
gunnarukr написано:
От сюди треба автоматників. І не жаліти черг в тих бариг

Під "автоматниками" я мав на увазі поліцейських, які слідкують за дотриманням карантину) Точно нікого в селах на Тернопільщині чи Іванофранківщині стріляти не треба...Штрафи...І контроль..Щоб не контактували без діла між собою..І дітей не випускали на двір...
11994455 
Попереджень: 2
Попереджень: 2 

Востаннє: 17.11.24

2020-03-29 19:05  
demitsuru
Всім привіт. Завітав тому що припекло. Хочу висловити свої думки щодо всього що накопичилось від останнього відвідування.
Припекло, тому що сьогодні була остання краплина. До цього я був толерантним. А саме, продавали 70% антисептик 100мл за 160 грн. До цього в аптеках була відсутність взагалі все. Я сам людина яка ставиться до гігієни серйозно. В мене імунітет хороший,але за все життя хворів всяким, нічого не боявся, але інколи було відчуття що помру. Тому до нового вірусу ставлюся серйозно.

Нема масок - знайди мило і мотузку...
demitsuru 

2020-03-29 19:12  
qwasasqw написано:

Про шашличничних карателів))) У цьому заголовку чудово все:
https://www.youtube.com/post/UgyPmtO2ZxpTdg0ID394AaABCQ

))) Я повернувся. На карантині мені дуже самотньо, а окрім толоки ніде не зареєстрований.
Щодо карателів.
Я зняв квартиру на Герцені, там І Бабин Яр та Гаврилівський Гай. Це парк. Ось там є нехороші люди, які роблять шашлики, в парку пам'яті жертвам Холокосту. А ще багато сміття в самому Гаю.
Я прийшов в парк, і не хочу там бачити шашлики, дим від багаття.
Там багато людей з масками, і багато без. Є дитячий майданчик, і батьки з дітьми, це теж порушення карантину.
Цікаво, в Італії чи в Німеччині так само на барбек'ю збираються під час карантину? Шашлики в місцях пам'ятках теж?
u7ws6zzmas 
Новенький

Востаннє: 05.04.20

2020-03-29 19:12  
Боже, як же приємно спостерігати за корчами зеленої маржини, за її кволим намаганням перевзутись. Невже щурі побігли з облавку?
demitsuru 

2020-03-29 19:14  
gunnarukr
)))) горіхи подорожчали на 50%
спиртові серветки на 100%

треба спекулянтів наказувати ))
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 19:58  
demitsuru написано:
))) Я повернувся. На карантині мені дуже самотньо, а окрім толоки ніде не зареєстрований.

Ви потрапили саме туди, куди треба...Толока змінилася за останні декілька місяців) Тут тепер всім заправляє таємний орден ВМЗЗБП (
Всесвітньої масонської закулісної змови "бариг" порохоботів )
Тому щоб допомогти вам розважитися на карантині, пропоную вам заняття, такий собі челендж)):
1)Аргументами розпишіть, чому вас розчарував Зе, виговоріться, у вас накипіло, бо ви мовчали майже рік..Прийшов час..Що ж цей зрадник очікувань накоїв за майже рік про владі, окрім спекулятивних цін на мед засоби, про що ви написали вище...
2)Як можна зрозуміти з сьогоднішніх ваших коментарів - ви, україномовний, з села десь в Центрі України...Отже - чому рос. мовний Зе, який жартував про Україну повію, висміював Голодомор, майдан, принижував укр. держ діячів на час війни, зображував українців тупуватими дегенератами у своїх скетчах ( https://www.youtube.com/watch?v=iPRZiLsBH7Y ) і так далі - вам видавався на той час виборів - кращим за Порошенка) Можна пунктами...Буде дуже цікаво...
3) Які висновки ви з цього року зробили...тобто 1)хто винен і 2) що робити...

Давайте, без емоцій, спокійно...Ви просто перший прихильник Зе, який тут трапився з кінця грудня 2019 року, коли я вперше, зайшов у флудильню) Вам респект за сміливість, бо тут за 3 місяці мало хто зізнався, що голосував за Зе чи Голос) Всі мовчать тихенько...бо соромно...Тому це вам плюс, однозначно...
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

2020-03-29 20:00  
qwasasqw написано:
ви, україномовний, з села десь в Центрі України..

))))
https://toloka.to/t88805-10350#1080415
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 20:13  
ssTAss написано:
))))

Це найгірший спойлер в моєму житті)))
А щодо російської мови в селах - це щось типу "Дочя, я жи тєбє Гаваріла Шо ето плОхо...Дєтвара бєГаєт..Парахі лєтают")) Тому не кожен хто думає, що він говорить по городському, російською - є рос. мовним))) Пушкін з Лєрмонтовим пристрелили б на дуелі, за знущання над літературною російською більшість наших так званих "рос. мовних" у яких бабусі-дідусі говорили укр.)
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-03-29 21:13  

Військовий лікар Наталія Ніколаєва - про профілактику коронавірусу, заходи безпеки і самоізоляцію. Джерела не буде - мабуть перепост з фейсбучику.

ґуґл транслейт

Складіть кожен свій пазл.

- Вірус ковід19 існує
- Він викликав пандемію
- Пандемія - це епідемії в багатьох країнах, а не масовий мор і вони не посилюють ефект один одного.
- Ковід19 - респіраторний вірус.
- Респіраторні віруси передаються повітряно-крапельним шляхом.
- Кожен вірус має певні рецептори в організмі, до яких він тропен і через які він проникає.
- Респіраторні віруси проникають через рецептори дихальних шляхів
- Де вірус проник - там і будуть первинні симптоми після інкубаційного періоду.
- Ковід19 викликає захворювання органів дихання.
- Якщо вірус впроваджується через кишечник - буде діарея головним ведучим симптомом. Якщо вірус впроваджується через слизову оболонку очей - буде кон'юнктивіт. Якщо вірус впроваджується через носоглотку - буде фарингіт, тонзиліт.
- Вірус ковід19 викликає бронхіти, пневмонії. Він впроваджується через дихальні шляхи.
- Вірус - НЕ живий. Це РНК в оболонці.
- Респіраторні віруси не можуть "жити" поза організмом.
- У вірусів немає "живучості". У них вірулентність, тобто здатність заражати організм.
- Респіраторні віруси здатні заражати повітряно-крапельним шляхом, тобто при розмові, кашлі, чханні від хворої людини при безпосередньому контакті з хворим.
- Респіраторний вірус, що впав на землю, предмети, одяг, інше - не здатний злетіти і потрапити в дихальні шляхи. Він втрачає вірулентність, хоч сто років там нехай лежить.
- Віруси не мають ніжок, лапок, джгутиків - вони не повзають по тілу людини.
- Респіраторний вірус, що потрапив в рот через руки, їжу не переміщається в трахею, а переміщається в шлунок і гастрит не викликає. Нічого не викликає, бо там немає для нього рецепторів.
- При ковід19 вкрай рідко спостерігається рідкий стілець, але не діарея.
- Не всі респіраторні віруси можуть проникати через слизову оболонку очей, а тільки ті, до яких є там рецептори.
- Рецептори ковід19 - це АПФ, вони знаходяться в дихальної та серцево-судинної системи.
- фактром ризику до захворювання ковід19 - ті ж, що і для захворювання на грип, крім дітей.
- Фактор ризику означає більшу ймовірність захворіти.
- Імовірність - ступінь (відносна міра, кількісна оцінка) можливості настання деякої події.
- Британські учьоние в черговий раз підтвердили статус "британських учьоних"
- Ніколи жодна пандемія не викликала одномоментне зараження 80% населення. Навіть "іспанка" викликала захворювання у 30% (під час війни, голоду, антисанітарії і депресії) і протягом двох років.
- Летальність від ковід 19 завищена з об'єктивних і суб'єктивних причин і становить не більше 1% або менше.
- Італія офіційно "попалили" на штучному завищенні кількості померлих від ковід19, включаючи туди ВСЕ причини смерті від інших хвороб, і це підтверджено.
Мета - отримання більше грошей від Євросоюзу на боротьбу.
- З усіх політиків найрозумніше виявився Трамп і зрозумів, що гра не варта свічок, ризики перебільшені, а мета не виправдовує засоби.
- Кількість ідіотів в світі стабільно - 95%
- Більшість населення - тупе неосвічене стадо, яке не здатне до критичного мислення і необучаемость.
- Мити вулиці хлоркою, де немає чуми і не ступала нога хворої людини - це кретинізм.
- Мити вулиці з хлоркою за мільярд гривень в тиждень - це талант і ділові якості.
- Якщо восени списав гроші на снігоприбиральні роботи, а снігу взимку не випало - мій вулиці з хлоркою навесні.
- Якщо міністр охорони здоров'я старий бездарний керівник і совок, то його нічим не виправити - він буде діяти старими совковими бездарними методами.
- Заявити, що в Україні не вистачить місць у лікарнях для важкохворих, які очікуються в результаті масовості і жертв буде багато, а потім заявити, що всіх легких хворих і підозрюваних будуть насильно класти в стаціонари - це дивує.
- Заявити все це і виділити на стаціонари охуліард мільйонів гривень - це не дивує, це талант старого господарника, бо ліжко-місця рулять.
- ВООЗ і ООН обіцяють виділити Україні грошей на боротьбу з епідемією. Якщо епідемії немає, її потрібно створити - старе вічне правило міцних господарників МОЗ.
- Чим більше хворих в стаціонарах, тим більше грошей - це закон вітчизняної і по ходу світової медицини. Перевірено "епідемією" холери особисто.
- Дякую всім, хто поруч і підтримує.
- Дурні люди, ви можете стрибати скільки завгодно - цим ви тільки підкреслюєте свою нікчемність - ваша думка нікого не цікавить.

Отже, профілактика коронавирусной інфекції, заходи безпеки і самоізоляція.
Для розумних і для своїх.
Чужі, упоротие і тупі можуть біснуватися і підвищувати мені самооцінку.

Виходячи з усіх наявних даних про шляхи передачі, основні симптоми і відомостей про групу інших коронавірусних інфекцій, які давно вивчені і яким теж прогнозували стати бичем людства, але немає - ковід19 відноситься до респіраторних вірусів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, тобто безпосередньо від хворого або зараженого

тобто безпосередньо від хворого або зараженого, але безсимптомного людини, при розмові, кашлі і чханні (якщо він є, але рідко).
Взагалі, коронавірус виявлений у всіх фізіологічних рідинах хворої людини і навіть у фекаліях, але це як наслідок розносу його по організму людини вже після зараження, з початком клінічних симптомів і це не означає, що зараження їм відбувається через всі можливі органи і слизові. Вірус де увійшов, там і відбувається його реплікація і накопичення, і там і будуть клінічні прояви після інкубаційного періоду.
Про контактно-побутовому шляху я писала вже, але повторю, що цей шлях більше властивий для кишкових інфекцій і паразитарних, хоча там основний шлях все ж фекально-оральний: їжа, вода, ну і руки. Контактно-побутовий - це через предмети і речі. Через посуд загальну ту ж.
Але контактно-побутовий шлях, яким можуть передаватися деякі інфекції - це не основний, а як би випадкові, непрямі, оскільки доза інфекції, тобто, кількість вірусів або мікробів набагато менше на предметах, ніж в забрудненій фекаліями їжі (якщо кухар хворіє, але НЕ миє руки) або в мокроті хворого на грип.
Навіть для дифтерії, яка теж повітряно-крапельна, але у неї є контактно-побутовий шлях передачі, він не грає істотно ролі в розвитку епідемій, оскільки дуже рідкісний. Контактно-побутовим шляхом можна заразитися в дуже скупчених колективах, де антисанітарія - це в основному дитячі, і де діти облизують ложки один одного, п'ють з одного посуду, відкушують від одного шматка. І то, таким шляхом заражаються вкрай мало дітей, навіть при таких умовах, і епідемій в колективі не виникає, а максимум пару випадків. Так може передаватися скарлатина, ангіна (стрептокок), мононуклеоз той же, вірус Коксакі.
Ось вірус Коксакі дуже показовий у тому плані, про що я пишу вже стільки все останні дні.
До нього є рецептори практично скрізь, крім статевих органів, тому він може передаватися усіма шляхами: і повітряно-крапельним, і побутовим - через посуд і предмети, і фекально-оральним. Тому і клініка у нього настільки різноманітна: він може і кишкові симптоми викликати - діарею, і Герпен-ангіну (горло), і кон'юнктивіт, і стоматит, і захворювання верхніх дихальних шляхів, і інше - в залежності, де були вхідні ворота.
Я спеціально звертаю вашу увагу на ці подробиці, щоб це була не просто інструкція тупа по пунктам, а ви розуміли механізми і були більш грамотними, ніж решта, відстале і дрімуче населення.

Так ось.
Ковід19 - це респіраторний вірус, оскільки вражає органи дихання (бронхи, легені), а у дітей і трахею (трахеїти при легкому перебігу). Свідоцтва, що при ковід19, бувають кон'юнктивіти є, але таких випадків дуже мало і в основні симптоми кон'юнктивіт не входить, тому говорити переконливо про передачу через очі, тим більше, якщо там немає рецепторів, можна тільки дуже імовірно, і то з натяжкою. Так само і з кишковими симптомами - бувають, але рідко. І вже якщо вірус потрапив через рот, то кислота в шлунку для нього згубна (а писали вам "грамотні люди", що воду пити, щоб "змивати вірус зі рота в шлунок", а ви сміялися?)), Але не в воді тут справа і кожні 10 хвилин пити не потрібно)

Тому, заходи профілактики при ковід19 - точно такі ж, як і при грипі.
І вам спочатку давали саме такі, осудні, рекомендації: уникати контактів, при перших симптомах надягати маску, мити руки після відвідування публічні місць або обробляти антисептиком, якщо ніде помити. Чи не одночасно мити і обробляти, а ЗАМІСТЬ. Або те, або інше. Є вода з милом - моєму. Немає води - ви десь не вдома - обробіть. Все, як раніше.
Ви в поїзд хіба не брали ніколи антибактеріальні серветки або САНІТАЙЗЕР якийсь? Це просто правила звичайне, нормальної, повсякденної гігієни.
Але потім щось пішло не так. І хтось виявив "виживання" до п'яти днів. Мені Інтер, як вони це робили і як з'ясували, ччто цього вірусу саме пяять днів? Він щоденник вів ?, як іронічно сказала колега-епідеміолог у відповідь на "виживання". Можу припустити, що брали просто вірус і поміщали його з спеціальні лабораорние умови, а потім спостерігали, поки він зруйнується. Сумніваюся, щоб їм когось навмисно заражали для провверкі вірулентності.
Це просто комусь нєфіг було робити, як і у випадку з "виживанням" ВІЛ в шприці. Нагадайте - розповім про це.
А ймовірність заразитися ковід19 через предмети, одяг та інші поверхні мізерно мала і передбачувана, як зазвичай під час епідемій.
Це як і з "побутовим" сифілісом, хто знає про що я.

Так, лікарям потрібен захист, бо вони там в атмосфері з коронавируса знаходяться і це ЗВИЧАЙНІ заходи профілактики при інфекційних вспищках для медперсоналу.
А якщо ви не перебуваєте серед десятків хворих, то вам не потрібен скафандр, окуляри і протигаз.

Я хочу ще один момент уточнити, бо здогадуюся, що люди плутаються в ньому. Контактно-побутовий шлях і близький контакт, про який говорять, що високий шанс заразитися - це трохи різне.
Близький контакт - це якщо ви тісно

Близький контакт - це якщо ви тісно спілкуєтеся з людиною - живете разом, сидите в барі, інше. Тобто, якийсь час перебуваєте в безпосередній близькості, ближче, ніж на метр-півтора.
Тому і хворіють насамперед родичі або знайомі. Або депутати в Куршавелі, де мабуть, одна дівчинка на всіх була, але це залишиться загадкою, хто там з ким близько контактував)

Тому, якщо ви не хворі і немає хворих у вас в будинку, ви дотримуєтеся звичайні заходи профілактики, як при епідемії грипу.
- Удома ви себе ведете, як зазвичай: НЕ обробляєте руки антисептиком кожні дві години, до екземи (про це теж якось напишу, як приклад упоротості і ризики при частому застосуванні САНІТАЙЗЕР), НЕ миєте все з хлоркою, НЕ спалюєте і не обробляєте упаковку від продуктів з магазину, НЕ стоїте під кварцовою лампою, повернувшись з нього, півгодини, НЕ кварцуете приміщення і т.д. Тобто, НЕ ведете себе, як параноїк і неврастенік.
- На вулиці шансів заразитися мало. Тільки в транспорті, де битком і їхати годину. Для передачі інфекції потрібен час, ну хоч якесь - зупинитися і поговорити з людиною, при цьому близько, а не просто махнути рукою або кивнути, проходячи повз. Тому маска вам на вулиці не потрібна. Але хочете - носите, якщо так спокійніше. Не потрібно мені зараз китайців сюди - у них це культурна традиція така.
Але під час масової епідемії, носіння маски УСІМА і СКРІЗЬ - трохи допомагає знизити ризик зараження. Бо доза інфекції, яку може виділяти потенційний хворий, буде нижче.
- Тому, в магазин, де є люди ще, ви ходите в масці, тим більше скоро змусять всіх і всюди і виходу у вас не буде, навіть якщо ви сміливий і впевнений. Важко боротися з масовим психозом в поодинці - подивіться на мене - я б теж зараз краще смішні картинки постила і не мала той потік лайна і загроз, котори зараз ллються. Таке.
- Прийшовши з вулиці НЕ потрібно обробляти взуття хлоркою. Просто залишите її в передпокої, як зазвичай. І верхній одяг вибивати не потрібно. Це взагалі тупість. Якщо припустити, що вірус передається контактно-побутовим шляхом, то як раз витрушування і підніме в повітря з пилом той коронавірус, який на куртці осел і ви його вдихнете, якщо ви не в респіраторі.
Коротше, нерозумно все це.
- Прийшовши з вулиці, вам потрібно просто помити руки, як ви робите це завжди. Не потрібно мити при цьому голову і обробляти її з хлоркою.
- Не ходіть до бабусь і батьків у гості зараз, бо вони ж почнуть нити, що нудно і запрошувати на вареники і пиріжки. Будьте морально стійкими і строго скажіть: Ні.
- Гуляти в парку можна, якщо їх ще патрулі не заблокований, але вночі, бо зараз почнеться, що я змушую людей виходити з самоізоляції і піддаю ризику. А взагалі, марення такий на заборону гуляти. Похилого віку і дітям потрібне повітря і рух. Ми їх вбиваємо, ви розумієте?
- Що забула згадати - питайте.
- Будь-які коментарі не по темі, посилання, марення і розповіді про мою некомпетентність - будуть видалятися, щоб не засмічували ефір і щоб люди могли нормально задати питання.
Тому не намагайтеся, упоротие.
Краще дайте відповідь мені на запитання:
Чому ніколи, ні за яких епідеміях останніх ста років, гроші не були шляхом передачі інфекції?
А це ж - самий распространеений, найпростіший і очевидний контактно-побутовий спосіб передачі.
Ніхто навіть кишковою інфекцією через гроші не заражався, не кажучи про респіраторної.
Або ви зараз тільки картою розраховуєтесь, і обробляєте її спиртом?
А, і так - маску на промежину не забудьте надіти - там теж слизова, а раптом через труси коронавірус проникне і заразить? І обробити спиртом не забудьте.

Загалом, психіатрів буде багато роботи.
А пишу я тому, що розумію, як зараз важко адекватним людям не розгубитися і не впасти в тривогу або паніку, разом з усіма.
Бо реально вантажить і я знаю, що ви всі відчуваєте.
Тому я взяла на себе роль морально-психологічного забезпечення.

Н.Ніколаева
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 21:18  
З ким же ми живемо в країні, панове((..."Ті, хто захищають Україну на сході, захищають і корупцію в тому числі"...Вибачте, будь ласка, мене.. Але я зневажаю тупорилу інфантильну недалекоглядну безвідповідальну малоросятину..Я б міг збрехати про наймудріший у світі нарід...Але рагулізм не лікується скиданням вроків...Вони вже дітей своїх їли, а розуму не набралися..І ніколи не наберуться..Сезон "сватів" нам в телеекран..Заслужили...І Сивоху в радники РНБО..Так і хочеться притиснути до стінки умовного якогось зелебобіка і запитати - "ну що, щасливий тепер, борцун-зубожун?" Петушня зубожіла коли був ріст економіки, міжнародна підтримка, захист наших кордонів від агресора.. Тепер їм залишилось тільки обрати Медведчука, після Зе..Бо він точно не підведе і не розчарує)..І Шарія провести в раду..Він же боровся з "режимом" Порошенка)Разаблачял, так би мовити.."Необучаємі"..
don pedro 

2020-03-29 21:44  
Про смішне: Народний депутат Ірина Геращенко повідомила, що міністр охорони здоров'я Ілля Ємець та міністр фінансів Ігор Уманський подали у відставку

Про це Геращенко написала у facebook.

"Другий уряд Зеленського побив рекорди швидкості зміни міністрів. Місяць пропрацювали міністри фінансів і охорони здоров’я, й вже подали у відставку- в розпал короновірусу. На нараді керівництва ВР відбувається зустріч з кандидатами на посади міністра енергетики Ольгою Богуславець, охорони здоров‘я Максимом Степановим і фінансів Сергієм Марченком. Всі вони.... колись працювали в команді Порошенка на різних посадах. Тобто, лава запасних у Зеленського настільки мала, що там навіть немає вже на кого міняти провальних міністрів", - зазначила Геращенко.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 21:59  
don pedro
І головне, потім, рагулі скажуть - от набрав Зе собі порохоботню одню, яка працювала на Порошенка...От і така біда в країні...А от Медведчук, якби був.......
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2020-03-29 22:03  
для довідки: demitsuru — основний зелебоб Толоки, який активізувався тут акурат під вибори, а потім зник (аж до сьогодні).
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2020-03-29 22:05  
qwasasqw
це ж які вологі фантзії.....

Додано через 1 хвилину 10 секунд:

Ото вам нудно в часи карантину... зайнятись нічим...

Я он з'їздив у місто, купив собі вуликів з бджільми. Влітку смакуватиму свіжим медом.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 22:06  
Robar III
З поверненням)
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-03-29 22:06  
з поверненням!
Robar III 
Забанено
Забанено

Востаннє: 01.05.20

2020-03-29 22:07  
так я не пропадав. Заходжу періодично, почитую вас...
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 22:09  
Virake
Ми написали однаковий комент у 23 06)) Совпадєніє - нє думаю)
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-03-29 22:19  

qwasasqw 
VIP

2020-03-29 22:20  
Із рубрики цитати великих людей: "Ви хоча б розумієте що таке Еспрессо? Це саніна, жовта обосцяна преса.
")))
Virake 
Localize Team
Localize Team

2020-03-29 22:24  
Robar III, а don pedro так за вас переживав :/
don pedro 

2020-03-29 22:29  
Virake написано:
а потім зник (аж до сьогодні).

Бо у кошеняток розплющуються оченята. Це так мило.
Robar III написано:
Я он з'їздив у місто, купив собі вуликів з бджільми. Влітку смакуватиму свіжим медом.

Блага вість. Головне не захоплюватись горілчаною дебілізацією і не готувати бурду під назвою "медовуха". А то я знаю вас, бджолярів.
qwasasqw 
VIP

2020-03-30 09:59  
Стосовно вчорашнього діалогу про повернення "наших хлопців", карантин і тд...ЗМІ дають дуже цікаве відео...
Ось сайт Гордона, єдиний поки україномовний, багато рос. мовних укр дають цю інфу:
"Фашисти!" Українці, які прилетіли з В'єтнаму, відмовилися від обсервації і вирвалися з будівлі аеропорту. Відео
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/society/-fashisti-priletili-z-v-jetnamu-ukrajintsi-vidmovilisja-vid-observatsiji-i-virvalisja-z-budivli-aeroportu-video-1493188.html

Саме відео:

Додано через 9 хвилин 34 секунди:
Укр центральні канали також дають цю інфу і відео:
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 345, 346, 347 ... 531, 532, 533  наступна