Флудильня №3

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 344, 345, 346 ... 531, 532, 533  наступна
Автор Повідомлення
qwasasqw 
VIP

Востаннє: 18.11.24

2020-03-27 23:25  
І так...В понеділок відбудеться позачергове засідання ВР, де будуть приймати модифікований закон про землю і так званий "антиколомойський" закон...Це свіжак...

Додано через 1 хвилину 28 секунд:

https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/27/658643/

Додано через 1 хвилину 10 секунд:

Тут є всі деталі з перших вуст:
- Брифінг Зе

- Брифінг голови ВР Разумкова:

Додано через 37 хвилин 34 секунди:
Білецький))))))
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2020-03-28 07:01  
Мрія Зеленського про Україну (рос.)

лемент потопельників… з цікавою ретроспективою на обіцянки Сеньйора Голодомора.
qwasasqw 
VIP

2020-03-28 12:46  
Раннішній контент від ТСН, що вражає) https://www.youtube.com/post/UgxEpzJcjsn7CjMIt294AaABCQ
don pedro 
Попереджень: 1

Востаннє: 15.09.21

2020-03-28 13:01  
qwasasqw 
VIP

2020-03-28 15:01  
18+ Чернівецький жаргон...Не знаю чи всім зайде...Обережно матюки, сортирний гумор і сільський блатняк:

madagaskar1 
VIP

2020-03-28 22:27  
Konfucius
Може давайте зробите фрееліч Пане бо на ноунеймі кацапи зробили через карантин.
qwasasqw 
VIP

2020-03-28 23:39  
Н-да...Коронавірус набирає обертів...Найбільша .опа буде на Заході України...Кожен день заїзджають хворі з-за корону десятками тисяч...В Тернопільській обл вже 21 медик хворий. https://www.pravda.com.ua/news/2020/03/28/7245499/
..Корону підтвердили у 57 чол на сьогоднішній вечір в обл..Карантину ніхто не дотримується по-ходу....Цікаво, що і дітлахам і підліткам привезли корону...У дитини 1,5 років пневмонія.....
https://www.0352.ua/news/2710566/na-ternopilsini-u-3-ditej-koronavirus-stan-pivtoraricnoi-ditini-vazkij-stabilnij

Продовжуємо повертати "наших хлопців". Щоб в кожне село, містечко, в кожен під їзд на Галичині привести корону...На сході-півдні-центрі кілька чол, які повернулися з Куршавелю,Єгипту, Арабський Еміратів, Тайланду, а на заході в кожного в сім ї на 10 чол 2-3 десь за кордоном працюють..Нахєра кордони закривати? Сонечко пригріло 18 градусів..Пташки щебечуть..Дітки бігають у дворі, гуляють підлітки без масок..Пенси ходять в супермаркети без масок...Цікаво, що ритуальні послуги також не дурні і на карантин розійшлись.. Бо похорони - 1) масові зібрання 2) корона і на неживих 5 днів живе....Сорян, що нагнітаю, та щось мені здається, що ми на порозі великого вселенського триндєца...Ладно вже економічного...Головне, шоб у нас в день по тисячі чол не "записувались в архів"...

В США з їхнім баблом, мільярдари мільярдів долЯрів, з їхньою медициною твориться отака ..опа...А у нас влада, мабуть, думає, що українців не бере пандемія.. В Італії - опа, в Іспанії - опа, в Британії - опа, в США - опа...А ми ж найрозумніші...
ttps://nv.ua/ukr/world/countries/koronavirus-v-ssha-kilkist-pomerlih-zrosla-do-1475-ostanni-novini-50078499.html
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-03-29 04:18  
Вже ж обговорили, що Італія записувала _всі_ смерті на рахунок корони, аби вибити допомогу від єс...
camerettaUA 
VIP

Востаннє: 14.11.24

2020-03-29 08:15  
Arsenfpu 
Відео Гуртом - фільмокрай

2020-03-29 08:31  
madagaskar1 написано:
бо на ноунеймі кацапи

Не посоромлюсь спитати: а чого ви там сидите?
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 09:51  
camerettaUA
Держава завжди має готуватися до найгіршого, а не підбьорювати себе, мовляв, "всьо будєт харашо"..Коли в Китаї було хворих декілька чол - багато хто цілком серйозно це все "разаблачял"...Мовляв фейки комуністичного Китаю, та то нічого страшного, до нас не дійде, це піар, щоб продати маски....Хто ж міг подумати, що у начальника поліції Києва в укр депутатів, можновладців, у Бориса Джонса, у дружини Трюдо буде корона, що Меркель буде в самоізоляції що будуть закриті кордони, що ритуальні послуги відмовлятимуться хоронити людей, що буде карантин і тд..."Всьо харашо, причащайтеся і ходіть в церкву, маски нічим не допомагають" - нам розповідали з розумним виглядом, повертаймо "наших хлопців" без жодного контролю і обмежень..А тепер і у нас карантин на півтора місяці, економіка котиться в дно, а на тернопільщині заразився священник, і помер чоловік, який був у нього на службі....Якого ніхто навіть не хотів в машину погрузити, як ми бачили тут вище в стрічці...

Ми ж не можемо поїхати в Італію і порахувати тіла...Може це все фейки і один такий всесвітній жарт до 1 квітня...1 квітня скажуть - ми всі пожартували, все - ану на роботу..Коли був чорнобель також казали - всьо будєт харашо...Якщо радіації не видно - то її нема...

Я не знаю фейк це чи це не фейк, чи це вони просять бабло у когось, але щось воно мені не подобається..
https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2906512-v-italii-vid-koronavirusu-pomerli-vze-45-likariv-brakue-zahisnih-zasobiv.html

Осбливо на фоні того, що на тернопільщині вже більше двох десятків медиків хворі...А у них є сім ї, діти, сусіди і тд...Державі краще пере-....., аніж недо-.... Я вже пам ятаю, як з такими ж розумними харями сиділи екзберди і "разаблачяли" коронавірус і восхваляли цивілізованість Британії, мовляв взяли без жодної істерики поселелили евакуйованих у звичайний готель, поряд зі школою...Без жодної істерії...

А що там тепер??
https://www.unian.ua/world/10935791-u-britaniji-kilkist-smertey-vid-koronavirusu-perevishchila-tisyachu.html
https://www.eurointegration.com.ua/news/2020/03/27/7108072/
https://zn.ua/WORLD/dzhonson-soobschil-ob-uhudshenii-polozheniya-s-koronavirusom-349449_.html

Додано через 19 хвилин 50 секунд:
Княжицький пояснує тупим(бо розумним це не треба пояснювати) зелебобікам, для чого потрібно розвивати укр. культуру:
madagaskar1 
VIP

2020-03-29 11:13  
Arsenfpu написано:
а чого ви там сидите?

1. - Там можна винайти відео ряди які тут просто заборонені а вони мають і гарну якість і малі розміри тому звідси буває викачую avi avc чи доріжку й саби форс і то собі клепаю в колекцію;
2. - це моя особиста справа пане якою мовою дивитись фільми якщо ви про це подумали Wide grin
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 11:36  
madagaskar1 написано:
ноунеймі кацапи зробили через карантин

madagaskar1 написано:
моя особиста справа пане якою мовою дивитись

Ахаха))) Вже якщо ви споживаєте якісний рос. мовний контент чи користуєтесь їхніми ресурсами, то вже хоч не називайте їх умовними "клятими москалями" чи "кацапами")) От клаяті кацапи, ще й фріліч дали)) До карантину))

( Я це також раніше робив і зараз дуже рідко роблю, хоча останні роки менше, - і тут немає нічого дивного, бо рос мовних людей у світі десь біля 500 тис і є більше шансів, що якась німецька, фанцузька чи іспанська, арабська, індійська з книга чи фільм з являться рос. швидше, ніж укр)

От русня погана, золото не дала до релізу))) Кляті москалі!!)))) Хах)))
Arsenfpu 

2020-03-29 12:18  
madagaskar1
Та які можуть бути претензії - ми ж будуємо демократичну країну (ну, принаймі, про це говоримо).
А питав, бо раз по раз на толоці лунають такі фрази у коментарях:
- вже подивився російською - гарне кіно;
- чому немає? А на кацапських торрентах уже є!
- українською назва не така - це калька з російського перекладу стрічки!
- української озвучки немає, а російської аж три!
і т.п.

Збираю до колекції Happy
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 12:42  
Arsenfpu
Може не в тему тут буде написано, але це флудильня...Помітив, що ви викладаєте avc фільмів ukr/eng + sub eng ..Може колись, у майбутньому, звернете увагу(або хтось інший, хто прочитає) на ці 2 фільми, яких ще немає в таких ріпах:
https://toloka.to/t40683
https://toloka.to/t65953
madagaskar1 
VIP

2020-03-29 12:50  
qwasasqw
в мене взагалі там аккаунта нема. магент використовую, нащо мені з ними спілкуватись.

Чого ви так накинулись... я просто запропонував, люди в дома сидять, може в когось рейтинг 0 а скачати хоче українською . Так просто хотів привернути увагу користувачів до толоки щоб навпаки не качали звідти.
don pedro 

Востаннє: 15.09.21

2020-03-29 12:53  
Під шумок коронавірусу, Ахметов мутить чергову аферу:
https://www.youtube.com/watch?v=6hzrDeceEKc
madagaskar1 
VIP

2020-03-29 12:55  
Arsenfpu написано:
української озвучки немає, а російської аж три!

та є таке і в мене особливо коли режисерки в нас не озвучують.
Так визнаю це бісить. Я така людина що люблю фільми дивитись а не читати. Не засуджую людей що дивляться оригіналом. Як би в нас канали перестали клепати озвучки до фільмів одних і тих же по сто раз відмиваючи гріш. Прикро що в нас озвученнями фільмів немає кому керувати. От Термінатор 2 - нло мене взбісив тим що могли дублювати повну версію ане театральний оргизок ітд таких фільмів самі знаєте багато, де можна доозвучити повні версії нормально.
Arsenfpu 

2020-03-29 13:36  
madagaskar1
На те й вона і демократія знову ж таки: ніхто не має їм вказувати що озвучувати та показувати. А загалом, я вважаю, що ми маємо дякувати тб за їхню роботу, а не жалітися...
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2020-03-29 14:13  
qwasasqw
Цікаво, а що ви запропонуєте взамін " повертати наших хлопців"?
Тут без варінтів.
і ясно, що з тих сотень тисяч, сотні чи може тисячі інфіковані і є переносниками.
Тут вже від людей залежить.
Заробітчанам тут на роботу ходити не треба. Якщо совісні, то можуть й вдома посидіти як їх і просили.
Та й інші люди поекрасно знають хто і звідки повернувся і можуть зменшити контакти з ними та їх сім'ями.
Тому, надіюсь, карантин погасить сильний сплеск захворюваності через це. +погода.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 15:02  
gunnarukr написано:
Цікаво, а що ви запропонуєте взамін " повертати наших хлопців"?

Я вже пояснював...У нас є наша фортеця Україна, де живе 40 млн людей, які всі здорові...У нас є за кордоном "наші хлопці", які є молодого працездатного віку і які везуть до нас хворобу...Раніше про це боялися говорити - зараз це вже кажуть відкрито - що це була халатна помилка до здорових 40 млн запустити хворих людей без жодного контролю під чесне слово, або й без ніякого чесного слова...Випиваєш таблетку цитрамону - і проходиш термоконтроль...Далі в таксі - і куди заманеться, в супермаркет, до родичів, в аптеку і тд..У нас обрали варіант "врятувати рядового Раяна"..Щоб врятувати одного солдата, якого не факт що взагалі треба було рятувати - положили чоту...
gunnarukr написано:
Заробітчанам тут на роботу ходити не треба. Якщо совісні, то можуть й вдома посидіти як їх і просили.

Вони не совісні...Як ми бачимо..Всі летальні випадки і хвороби - це люди, які або вернулись з-за кордону, або поспілкувалися з приїзджими...Я дивлюсь у вікно людям чхати на карантин, дітки бігають по двору, підлітки гуляють, старші люди стоять і спідкуються, хтось десь доглядає ділянку у дворику чи порається з чимось...Якби зберігали карантин - нічого б не було...Вчора на прямому розповідали, що та дитина 1,5 років на Тернопільщині, яка хвора на корону і має пневмонію (і її мама, якщо не помиляюсь, також хвора) - підхопили корону від родича, який приїхав з Польщі і зайшов у гості...До того читав про жінку з Франківська, яку евакуювали до Києва, там у неї було не в порядку з температурою, але щось корона не підтвердилась...ЇЇ там десь тримали, чи сказали сидіти на карантині - а вона драпанула...І аж у Франківську її знайшли...А також розповідали в МВС, що люди дають фейкові контактні номери..За якими їх ніби-то телефоном мають контролювати..Наскільки я зрозумів евакуація не завершиться ніколи...Бо тепер будуть просто возити "спецрейсами" Свіжак за сьогодні - https://www.youtube.com/watch?v=LXVO08CJ_ig + піші переходи по декілька сотень на межі з Львівською і Волинською обл приймають сотнями, якщо не тисячами людей...Там допистумо навіть із 100 чол умовно 3 хворих...Посади їх в один рейс, постав в одну чергу на 3-5 годин і хворих буде 30-40...І по домівках...Це вже якимось триндєцом попахує...Бо реальний карантин, щоб закінчити треба відрахувати 24 дні з моменту, коли останній потенційний заражений заїде в Україну...Далі по факту треба глянути ск з "наших хлопців" було хворих, ск вони заразили і тоді вже боротися з хворобою...Інакше цей карантин на роки...Сидимо дома без роботи і бабла і приймаємо по 10 тис "наших хлопців" на день....Десь через якийсь час це має окупитися))) Я поки не "просік" коли саме))
gunnarukr 
VIP

2020-03-29 15:21  
qwasasqw
Значна частина цих людей не могла не повертатися. "Забити" на таку кількість заробітчан держава не мала права. Звісно це проблема для країни. І всі ми знаємо чому та трудова міграція відбувається.
qwasasqw
qwasasqw написано:
Вони не совісні...

Ну та. Ми не німці, корейці чи китайці. Але несовісних повно і всередині країни і ви це підмітили

qwasasqw написано:
Інакше цей карантин на роки...

Та нє. З голоду помремо тоді))

qwasasqw
Загалом країна має перехворіти всеодно. Тільки так долається коронавірус. Може й будуть зроблені висновки й саме суспільство стане більш відповідальним дл подібних загроз. Бо будуть й наступні "віруси"
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 15:29  
gunnarukr написано:

У нас для того і є держава і апарат примусу, щоб ті, хто не погоджується з тим, що гвалтувати, грабувати, вбивати - це злочин - таки дотримувалися правил)) Так і має бути з карантином...Так це вирок нам усім за те, що надіялися що нас пронесе і що нам не потрібна медицина, я і до 2014 року сподівалися, що нам не потрібна армія...Не пронесло.....Повертати людей треба, але з жорстким контролем...У нас вже наводили як приклад країни ЄС) Права людей, всі діла) Там зараз .опа...І я переконливо вважаю, що повертати 2-3 млн людей з-за кордону треба було так, щоб заподіяти найменшої шкоди здоровим 40 млн...Бо трагізм у тому, що привозитимусь корону люди 25--40 років у більшості випадків...А помиратимуть ті кому 50 і більше...Тобто їхні батьки, старші родичі і ті хто з ними пересікався..
gunnarukr 
VIP

2020-03-29 15:35  
qwasasqw написано:
У нас для того і є держава і апарат примусу

То ви за надзвичайний стан і управління авакова?
На мою думку, нунафіг таке
qwasasqw написано:
Повертати людей треба, але з жорстким контролем..

Ви Санжари памятаєте? Де плануєте розмістити сотні тисяч. Концтабори будувати?)
qwasasqw написано:
А помиратимути ті кому 50 і більше...

Не факт. Не з нашим здоровям. Та й в тій самій Європі молодих достатньо з важкою формою.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 15:51  
gunnarukr
У нас є вибір між жахливим кінцем і жахом без кінця) Для чого нам стан той? Надзвичайна ситуація чи звичайна рутина не дають змоги державі ефективно працювати?
Санжари були цирком...Зараз таких санжар вже сотні і ніхто ні про що просто не розповідає...Санжари - це були всього-навсього піар хід з врятуванням "наших хлопців"...І тим, як ефективно вирішує проблеми МВС...
Зараз вже в кожного в під їзді, в кожному містечку, селі - Нові Санжари..
Мене просто злить, що вони обрали жах без кінця, на додачу до тактики "врятувати рядового Раяна"...Якщо вже вирішили вдарити по 40 млн - і виживай хто зможе - треба було:
1) Дати коридор часовий 2 тижні і повернути всіх хто того бажає - збільшивши пропускну здатність переходів...Хто не встиг, Зе вже робив флешмоб - "ідітьусраку#" ...На випадок, якщо там розморозили якогось Фрая з Футурами і він, після замороження чи коми, прокинувся в часи пандемії - створити фонди, гарячу лінію - і вислати бабла на проживання там де він є...Без евакуації...
2) Після того як запустили останню партію - ввести жорсткий карантин з нацгвардією на 24 дні, щоб виходити можна було тільки в магазин за продуктами і в аптеку...і то в масках і рукавичах... Далі ще 3 тижні боротися з наслідками про такому ж жорсткому карантині...
3)Подумати державі що робити з тілами на випадок, якщо всі ритуальні служби відмовляться щось робити - тобто щоб військові в захисних костюмах здійснювали кремацію чи поховання..
Далі - поступово виліковувати людей і де найменше було хворих і заробітчан - "югавасток", велика східна частина центру - поступово відновлювати норм екон життя...І так далі поки на заході України не минеться епідемія...

Натомість - у нас недокарантин, який не всі дотримуються, немає роботи і запускаємо щодня десятки тис людей)) Хіба ж це не абсурд?
gunnarukr 
VIP

2020-03-29 16:11  
qwasasqw написано:
і вислати бабла на проживання там де він є...Без евакуації...

А ви фантаст)
Хоча й мені чесно кажучи видаються трохи дивними заклики "бідолаг" на Балі.
То їх профук, так як не хотіли втратити гроші на путівках і рванули туди в розпал епідемії.
Тепер витратять набагато більше

qwasasqw написано:
на додачу до тактики "врятувати рядового Раяна"

Всі країни рятували своїх "Раянів" під чесне слово і мінімальні зобовязання. Чом ви до цього так причепилися. Те що ми одні з лідерів по трудовій міграції, то наша проблема.
qwasasqw написано:
ввести жорсткий карантин з нацгвардією на 24 дні, щоб виходити можна було тільки в магазин за продуктами і в аптеку...і то в масках і рукавичах...

Ну ок. В Києві та деяких великих містах це можливо. В інших населених пунктах ні.

qwasasqw написано:
поступово відновлювати норм екон життя

Задниця в тому житті прийшла ще до карантину.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 16:30  
gunnarukr
gunnarukr написано:

А ви фантаст)
Хоча й мені чесно кажучи видаються трохи дивними заклики "бідолаг" на Балі.

Так я ж сказав, що це на випадок виходу з коми чи розмороження після того, як тебе заморозили у 1999 і розморозили у 2020) За 2 тижні коридору всі хто хотів би і кому реально треба - повернулися б з Балі, Мальдів, Арабських Еміратів і тд) Всі хто забив болт на це - у нас вже був досвід в країні...Можем павтаріть, як дєди... https://www.youtube.com/watch?v=EftX_qPN9S4
gunnarukr написано:
Всі країни рятували своїх "Раянів" під чесне слово і мінімальні зобовязання

І там .опа повна...Можем павтаріть? Ми ж маємо на чужих помилках вчитися..І брати приклад хоча б з Ізраїля...Де ким би ти не був, з якою б метою не приїхав - жорсткий карантин...
gunnarukr написано:
Ну ок. В Києві та деяких великих містах це можливо. В інших населених пунктах ні.

2-3 автоматників поставити)) Я серйозно...2-3 чол з райцентру...на село...І буде контроль всюди) Штрафи ввести...Я не жартую серйозно - ввести жорсткі правила виходу з дому по найнагальнішим потребам і контролювати...
gunnarukr написано:
Задниця в тому житті прийшла ще до карантину.

Вона прийшла тоді, коли хохли обрали Зелених...І до того було не солодко..Але повний зад насунувся на Неньку саме тоді, коли тупорила інфантильна безвідповідальна хіхлятина взяла у руки бюлетень...
Python 
VIP

2020-03-29 16:52  
Цитата:
2-3 автоматників поставити))
Це якщо автоматники самі не розноситимуть той вірус. Бо пошесть уже пішла і по головних ментах... Стримувати вже в принципі немає чого — інфіковані вже мали з'явитись у всіх великих містах, і це тільки питання часу, коли почнуться клінічні випадки і коли їх офіційно підтвердять.
qwasasqw 
VIP

2020-03-29 16:57  
Python
Те що вони мали б мати максимальний захист (рукавички, распіратори і окуляри, як і антисептики) - це само-собою малось на увазі) Але так - це вже просто балачки)У нас інша тактика..
demitsuru 

2020-03-29 16:59  
Всім привіт. Завітав тому що припекло. Хочу висловити свої думки щодо всього що накопичилось від останнього відвідування.
Припекло, тому що сьогодні була остання краплина. До цього я був толерантним. А саме, продавали 70% антисептик 100мл за 160 грн. До цього в аптеках була відсутність взагалі все. Я сам людина яка ставиться до гігієни серйозно. В мене імунітет хороший,але за все життя хворів всяким, нічого не боявся, але інколи було відчуття що помру. Тому до нового вірусу ставлюся серйозно.
І ось наступив той період коли вже треба вводити карантин, на роботі вирішили дистанційно працювати.
Був випадок, коли я посварився з другом на роботі через те що той сміявся з тих хто вже носив маски (я ще не носив, навіть не збирався, але довелосяHappy
І навіть зараз багато байдужих людей які впевнені, що вони через це пройдуть. Я маю міцний імунітет, але в мене не має бажання хворіти. Останнім на що хворів, це в селі ротавірусом. Це було пздц. Уявіть мігрень, температуру і нудоту одночасно. Я не міг витримати без знеболювальних. Тепер мені не хочеться хворіти, і пошкодити легені, в залежності від перебігу хвороби. Тому люди які ходять в магазин без масок мене бісять.

Тепер щодо політики. Зелененький вичерпав кредит довіри. Гірше за порошенко не зробив, але сподівання не виправдав.

Додано через 42 секунди:

qwasasqw написано:
Вона прийшла тоді, коли хохли обрали Зелених...І до того було не солодко..Але повний зад насунувся на Неньку саме тоді, коли тупорила інфантильна безвідповідальна хіхлятина взяла у руки бюлетень...

а ти зараз отримаєш попередження.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 344, 345, 346 ... 531, 532, 533  наступна