Автор |
Повідомлення |
qwasasqw VIP
|
2020-03-27 23:25 |
І так...В понеділок відбудеться позачергове засідання ВР, де будуть приймати модифікований закон про землю і так званий "антиколомойський" закон...Це свіжак...
Додано через 1 хвилину 28 секунд:
https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/27/658643/
Додано через 1 хвилину 10 секунд:
Тут є всі деталі з перших вуст:
- Брифінг Зе
- Брифінг голови ВР Разумкова:
Додано через 37 хвилин 34 секунди: |
|
|
|
|
Virake Localize Team
|
2020-03-28 07:01 |
Мрія Зеленського про Україну (рос.)
лемент потопельників… з цікавою ретроспективою на обіцянки Сеньйора Голодомора. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-28 12:46 |
|
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2020-03-28 13:01 |
|
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-28 15:01 |
18+ Чернівецький жаргон...Не знаю чи всім зайде...Обережно матюки, сортирний гумор і сільський блатняк:
|
|
|
|
|
madagaskar1 VIP
|
2020-03-28 22:27 |
Konfucius
Може давайте зробите фрееліч Пане бо на ноунеймі кацапи зробили через карантин. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-28 23:39 |
Н-да...Коронавірус набирає обертів...Найбільша .опа буде на Заході України...Кожен день заїзджають хворі з-за корону десятками тисяч...В Тернопільській обл вже 21 медик хворий. https://www.pravda.com.ua/news/2020/03/28/7245499/
..Корону підтвердили у 57 чол на сьогоднішній вечір в обл..Карантину ніхто не дотримується по-ходу....Цікаво, що і дітлахам і підліткам привезли корону...У дитини 1,5 років пневмонія.....
https://www.0352.ua/news/2710566/na-ternopilsini-u-3-ditej-koronavirus-stan-pivtoraricnoi-ditini-vazkij-stabilnij
Продовжуємо повертати "наших хлопців". Щоб в кожне село, містечко, в кожен під їзд на Галичині привести корону...На сході-півдні-центрі кілька чол, які повернулися з Куршавелю,Єгипту, Арабський Еміратів, Тайланду, а на заході в кожного в сім ї на 10 чол 2-3 десь за кордоном працюють..Нахєра кордони закривати? Сонечко пригріло 18 градусів..Пташки щебечуть..Дітки бігають у дворі, гуляють підлітки без масок..Пенси ходять в супермаркети без масок...Цікаво, що ритуальні послуги також не дурні і на карантин розійшлись.. Бо похорони - 1) масові зібрання 2) корона і на неживих 5 днів живе....Сорян, що нагнітаю, та щось мені здається, що ми на порозі великого вселенського триндєца...Ладно вже економічного...Головне, шоб у нас в день по тисячі чол не "записувались в архів"...
В США з їхнім баблом, мільярдари мільярдів долЯрів, з їхньою медициною твориться отака ..опа...А у нас влада, мабуть, думає, що українців не бере пандемія.. В Італії - опа, в Іспанії - опа, в Британії - опа, в США - опа...А ми ж найрозумніші...
ttps://nv.ua/ukr/world/countries/koronavirus-v-ssha-kilkist-pomerlih-zrosla-do-1475-ostanni-novini-50078499.html |
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2020-03-29 04:18 |
Вже ж обговорили, що Італія записувала _всі_ смерті на рахунок корони, аби вибити допомогу від єс... |
|
|
|
|
camerettaUA VIP
|
2020-03-29 08:15 |
|
|
|
|
|
Arsenfpu Відео Гуртом - фільмокрай
|
2020-03-29 08:31 |
madagaskar1 написано: | бо на ноунеймі кацапи |
Не посоромлюсь спитати: а чого ви там сидите? |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 09:51 |
camerettaUA
Держава завжди має готуватися до найгіршого, а не підбьорювати себе, мовляв, "всьо будєт харашо"..Коли в Китаї було хворих декілька чол - багато хто цілком серйозно це все "разаблачял"...Мовляв фейки комуністичного Китаю, та то нічого страшного, до нас не дійде, це піар, щоб продати маски....Хто ж міг подумати, що у начальника поліції Києва в укр депутатів, можновладців, у Бориса Джонса, у дружини Трюдо буде корона, що Меркель буде в самоізоляції що будуть закриті кордони, що ритуальні послуги відмовлятимуться хоронити людей, що буде карантин і тд..."Всьо харашо, причащайтеся і ходіть в церкву, маски нічим не допомагають" - нам розповідали з розумним виглядом, повертаймо "наших хлопців" без жодного контролю і обмежень..А тепер і у нас карантин на півтора місяці, економіка котиться в дно, а на тернопільщині заразився священник, і помер чоловік, який був у нього на службі....Якого ніхто навіть не хотів в машину погрузити, як ми бачили тут вище в стрічці...
Ми ж не можемо поїхати в Італію і порахувати тіла...Може це все фейки і один такий всесвітній жарт до 1 квітня...1 квітня скажуть - ми всі пожартували, все - ану на роботу..Коли був чорнобель також казали - всьо будєт харашо...Якщо радіації не видно - то її нема...
Я не знаю фейк це чи це не фейк, чи це вони просять бабло у когось, але щось воно мені не подобається..
https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2906512-v-italii-vid-koronavirusu-pomerli-vze-45-likariv-brakue-zahisnih-zasobiv.html
Осбливо на фоні того, що на тернопільщині вже більше двох десятків медиків хворі...А у них є сім ї, діти, сусіди і тд...Державі краще пере-....., аніж недо-.... Я вже пам ятаю, як з такими ж розумними харями сиділи екзберди і "разаблачяли" коронавірус і восхваляли цивілізованість Британії, мовляв взяли без жодної істерики поселелили евакуйованих у звичайний готель, поряд зі школою...Без жодної істерії...
А що там тепер??
https://www.unian.ua/world/10935791-u-britaniji-kilkist-smertey-vid-koronavirusu-perevishchila-tisyachu.html
https://www.eurointegration.com.ua/news/2020/03/27/7108072/
https://zn.ua/WORLD/dzhonson-soobschil-ob-uhudshenii-polozheniya-s-koronavirusom-349449_.html
Додано через 19 хвилин 50 секунд: Княжицький пояснує тупим(бо розумним це не треба пояснювати) зелебобікам, для чого потрібно розвивати укр. культуру:
|
|
|
|
|
madagaskar1 VIP
|
2020-03-29 11:13 |
Arsenfpu написано: | а чого ви там сидите? |
1. - Там можна винайти відео ряди які тут просто заборонені а вони мають і гарну якість і малі розміри тому звідси буває викачую avi avc чи доріжку й саби форс і то собі клепаю в колекцію;
2. - це моя особиста справа пане якою мовою дивитись фільми якщо ви про це подумали |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 11:36 |
madagaskar1 написано: | ноунеймі кацапи зробили через карантин |
madagaskar1 написано: | моя особиста справа пане якою мовою дивитись |
Ахаха))) Вже якщо ви споживаєте якісний рос. мовний контент чи користуєтесь їхніми ресурсами, то вже хоч не називайте їх умовними "клятими москалями" чи "кацапами")) От клаяті кацапи, ще й фріліч дали)) До карантину))
( Я це також раніше робив і зараз дуже рідко роблю, хоча останні роки менше, - і тут немає нічого дивного, бо рос мовних людей у світі десь біля 500 тис і є більше шансів, що якась німецька, фанцузька чи іспанська, арабська, індійська з книга чи фільм з являться рос. швидше, ніж укр)
От русня погана, золото не дала до релізу))) Кляті москалі!!)))) Хах))) |
|
|
|
|
|
2020-03-29 12:18 |
madagaskar1
Та які можуть бути претензії - ми ж будуємо демократичну країну (ну, принаймі, про це говоримо).
А питав, бо раз по раз на толоці лунають такі фрази у коментарях:
- вже подивився російською - гарне кіно;
- чому немає? А на кацапських торрентах уже є!
- українською назва не така - це калька з російського перекладу стрічки!
- української озвучки немає, а російської аж три!
і т.п.
Збираю до колекції |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 12:42 |
Arsenfpu
Може не в тему тут буде написано, але це флудильня...Помітив, що ви викладаєте avc фільмів ukr/eng + sub eng ..Може колись, у майбутньому, звернете увагу(або хтось інший, хто прочитає) на ці 2 фільми, яких ще немає в таких ріпах:
https://toloka.to/t40683
https://toloka.to/t65953 |
|
|
|
|
madagaskar1 VIP
|
2020-03-29 12:50 |
qwasasqw
в мене взагалі там аккаунта нема. магент використовую, нащо мені з ними спілкуватись.
Чого ви так накинулись... я просто запропонував, люди в дома сидять, може в когось рейтинг 0 а скачати хоче українською . Так просто хотів привернути увагу користувачів до толоки щоб навпаки не качали звідти. |
|
|
|
|
don pedro Попереджень: 1
|
2020-03-29 12:53 |
|
|
|
|
|
madagaskar1 VIP
|
2020-03-29 12:55 |
Arsenfpu написано: | української озвучки немає, а російської аж три! |
та є таке і в мене особливо коли режисерки в нас не озвучують.
Так визнаю це бісить. Я така людина що люблю фільми дивитись а не читати. Не засуджую людей що дивляться оригіналом. Як би в нас канали перестали клепати озвучки до фільмів одних і тих же по сто раз відмиваючи гріш. Прикро що в нас озвученнями фільмів немає кому керувати. От Термінатор 2 - нло мене взбісив тим що могли дублювати повну версію ане театральний оргизок ітд таких фільмів самі знаєте багато, де можна доозвучити повні версії нормально. |
|
|
|
|
|
2020-03-29 13:36 |
madagaskar1
На те й вона і демократія знову ж таки: ніхто не має їм вказувати що озвучувати та показувати. А загалом, я вважаю, що ми маємо дякувати тб за їхню роботу, а не жалітися... |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-29 14:13 |
qwasasqw
Цікаво, а що ви запропонуєте взамін " повертати наших хлопців"?
Тут без варінтів.
і ясно, що з тих сотень тисяч, сотні чи може тисячі інфіковані і є переносниками.
Тут вже від людей залежить.
Заробітчанам тут на роботу ходити не треба. Якщо совісні, то можуть й вдома посидіти як їх і просили.
Та й інші люди поекрасно знають хто і звідки повернувся і можуть зменшити контакти з ними та їх сім'ями.
Тому, надіюсь, карантин погасить сильний сплеск захворюваності через це. +погода. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 15:02 |
gunnarukr написано: | Цікаво, а що ви запропонуєте взамін " повертати наших хлопців"? |
Я вже пояснював...У нас є наша фортеця Україна, де живе 40 млн людей, які всі здорові...У нас є за кордоном "наші хлопці", які є молодого працездатного віку і які везуть до нас хворобу...Раніше про це боялися говорити - зараз це вже кажуть відкрито - що це була халатна помилка до здорових 40 млн запустити хворих людей без жодного контролю під чесне слово, або й без ніякого чесного слова...Випиваєш таблетку цитрамону - і проходиш термоконтроль...Далі в таксі - і куди заманеться, в супермаркет, до родичів, в аптеку і тд..У нас обрали варіант "врятувати рядового Раяна"..Щоб врятувати одного солдата, якого не факт що взагалі треба було рятувати - положили чоту... gunnarukr написано: | Заробітчанам тут на роботу ходити не треба. Якщо совісні, то можуть й вдома посидіти як їх і просили. |
Вони не совісні...Як ми бачимо..Всі летальні випадки і хвороби - це люди, які або вернулись з-за кордону, або поспілкувалися з приїзджими...Я дивлюсь у вікно людям чхати на карантин, дітки бігають по двору, підлітки гуляють, старші люди стоять і спідкуються, хтось десь доглядає ділянку у дворику чи порається з чимось...Якби зберігали карантин - нічого б не було...Вчора на прямому розповідали, що та дитина 1,5 років на Тернопільщині, яка хвора на корону і має пневмонію (і її мама, якщо не помиляюсь, також хвора) - підхопили корону від родича, який приїхав з Польщі і зайшов у гості...До того читав про жінку з Франківська, яку евакуювали до Києва, там у неї було не в порядку з температурою, але щось корона не підтвердилась...ЇЇ там десь тримали, чи сказали сидіти на карантині - а вона драпанула...І аж у Франківську її знайшли...А також розповідали в МВС, що люди дають фейкові контактні номери..За якими їх ніби-то телефоном мають контролювати..Наскільки я зрозумів евакуація не завершиться ніколи...Бо тепер будуть просто возити "спецрейсами" Свіжак за сьогодні - https://www.youtube.com/watch?v=LXVO08CJ_ig + піші переходи по декілька сотень на межі з Львівською і Волинською обл приймають сотнями, якщо не тисячами людей...Там допистумо навіть із 100 чол умовно 3 хворих...Посади їх в один рейс, постав в одну чергу на 3-5 годин і хворих буде 30-40...І по домівках...Це вже якимось триндєцом попахує...Бо реальний карантин, щоб закінчити треба відрахувати 24 дні з моменту, коли останній потенційний заражений заїде в Україну...Далі по факту треба глянути ск з "наших хлопців" було хворих, ск вони заразили і тоді вже боротися з хворобою...Інакше цей карантин на роки...Сидимо дома без роботи і бабла і приймаємо по 10 тис "наших хлопців" на день....Десь через якийсь час це має окупитися))) Я поки не "просік" коли саме)) |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-29 15:21 |
qwasasqw
Значна частина цих людей не могла не повертатися. "Забити" на таку кількість заробітчан держава не мала права. Звісно це проблема для країни. І всі ми знаємо чому та трудова міграція відбувається.
qwasasqw
qwasasqw написано: | Вони не совісні... |
Ну та. Ми не німці, корейці чи китайці. Але несовісних повно і всередині країни і ви це підмітили
qwasasqw написано: | Інакше цей карантин на роки... |
Та нє. З голоду помремо тоді))
qwasasqw
Загалом країна має перехворіти всеодно. Тільки так долається коронавірус. Може й будуть зроблені висновки й саме суспільство стане більш відповідальним дл подібних загроз. Бо будуть й наступні "віруси" |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 15:29 |
У нас для того і є держава і апарат примусу, щоб ті, хто не погоджується з тим, що гвалтувати, грабувати, вбивати - це злочин - таки дотримувалися правил)) Так і має бути з карантином...Так це вирок нам усім за те, що надіялися що нас пронесе і що нам не потрібна медицина, я і до 2014 року сподівалися, що нам не потрібна армія...Не пронесло.....Повертати людей треба, але з жорстким контролем...У нас вже наводили як приклад країни ЄС) Права людей, всі діла) Там зараз .опа...І я переконливо вважаю, що повертати 2-3 млн людей з-за кордону треба було так, щоб заподіяти найменшої шкоди здоровим 40 млн...Бо трагізм у тому, що привозитимусь корону люди 25--40 років у більшості випадків...А помиратимуть ті кому 50 і більше...Тобто їхні батьки, старші родичі і ті хто з ними пересікався.. |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-29 15:35 |
qwasasqw написано: | У нас для того і є держава і апарат примусу |
То ви за надзвичайний стан і управління авакова?
На мою думку, нунафіг таке
qwasasqw написано: | Повертати людей треба, але з жорстким контролем.. |
Ви Санжари памятаєте? Де плануєте розмістити сотні тисяч. Концтабори будувати?)
qwasasqw написано: | А помиратимути ті кому 50 і більше... |
Не факт. Не з нашим здоровям. Та й в тій самій Європі молодих достатньо з важкою формою. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 15:51 |
gunnarukr
У нас є вибір між жахливим кінцем і жахом без кінця) Для чого нам стан той? Надзвичайна ситуація чи звичайна рутина не дають змоги державі ефективно працювати?
Санжари були цирком...Зараз таких санжар вже сотні і ніхто ні про що просто не розповідає...Санжари - це були всього-навсього піар хід з врятуванням "наших хлопців"...І тим, як ефективно вирішує проблеми МВС...
Зараз вже в кожного в під їзді, в кожному містечку, селі - Нові Санжари..
Мене просто злить, що вони обрали жах без кінця, на додачу до тактики "врятувати рядового Раяна"...Якщо вже вирішили вдарити по 40 млн - і виживай хто зможе - треба було:
1) Дати коридор часовий 2 тижні і повернути всіх хто того бажає - збільшивши пропускну здатність переходів...Хто не встиг, Зе вже робив флешмоб - "ідітьусраку#" ...На випадок, якщо там розморозили якогось Фрая з Футурами і він, після замороження чи коми, прокинувся в часи пандемії - створити фонди, гарячу лінію - і вислати бабла на проживання там де він є...Без евакуації...
2) Після того як запустили останню партію - ввести жорсткий карантин з нацгвардією на 24 дні, щоб виходити можна було тільки в магазин за продуктами і в аптеку...і то в масках і рукавичах... Далі ще 3 тижні боротися з наслідками про такому ж жорсткому карантині...
3)Подумати державі що робити з тілами на випадок, якщо всі ритуальні служби відмовляться щось робити - тобто щоб військові в захисних костюмах здійснювали кремацію чи поховання..
Далі - поступово виліковувати людей і де найменше було хворих і заробітчан - "югавасток", велика східна частина центру - поступово відновлювати норм екон життя...І так далі поки на заході України не минеться епідемія...
Натомість - у нас недокарантин, який не всі дотримуються, немає роботи і запускаємо щодня десятки тис людей)) Хіба ж це не абсурд? |
|
|
|
|
gunnarukr VIP
|
2020-03-29 16:11 |
qwasasqw написано: | і вислати бабла на проживання там де він є...Без евакуації... |
А ви фантаст)
Хоча й мені чесно кажучи видаються трохи дивними заклики "бідолаг" на Балі.
То їх профук, так як не хотіли втратити гроші на путівках і рванули туди в розпал епідемії.
Тепер витратять набагато більше
qwasasqw написано: | на додачу до тактики "врятувати рядового Раяна" |
Всі країни рятували своїх "Раянів" під чесне слово і мінімальні зобовязання. Чом ви до цього так причепилися. Те що ми одні з лідерів по трудовій міграції, то наша проблема.
qwasasqw написано: | ввести жорсткий карантин з нацгвардією на 24 дні, щоб виходити можна було тільки в магазин за продуктами і в аптеку...і то в масках і рукавичах... |
Ну ок. В Києві та деяких великих містах це можливо. В інших населених пунктах ні.
qwasasqw написано: | поступово відновлювати норм екон життя |
Задниця в тому житті прийшла ще до карантину. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 16:30 |
gunnarukr
gunnarukr написано: |
А ви фантаст)
Хоча й мені чесно кажучи видаються трохи дивними заклики "бідолаг" на Балі.
|
Так я ж сказав, що це на випадок виходу з коми чи розмороження після того, як тебе заморозили у 1999 і розморозили у 2020) За 2 тижні коридору всі хто хотів би і кому реально треба - повернулися б з Балі, Мальдів, Арабських Еміратів і тд) Всі хто забив болт на це - у нас вже був досвід в країні...Можем павтаріть, як дєди... https://www.youtube.com/watch?v=EftX_qPN9S4
gunnarukr написано: | Всі країни рятували своїх "Раянів" під чесне слово і мінімальні зобовязання |
І там .опа повна...Можем павтаріть? Ми ж маємо на чужих помилках вчитися..І брати приклад хоча б з Ізраїля...Де ким би ти не був, з якою б метою не приїхав - жорсткий карантин... gunnarukr написано: | Ну ок. В Києві та деяких великих містах це можливо. В інших населених пунктах ні. |
2-3 автоматників поставити)) Я серйозно...2-3 чол з райцентру...на село...І буде контроль всюди) Штрафи ввести...Я не жартую серйозно - ввести жорсткі правила виходу з дому по найнагальнішим потребам і контролювати... gunnarukr написано: | Задниця в тому житті прийшла ще до карантину. |
Вона прийшла тоді, коли хохли обрали Зелених...І до того було не солодко..Але повний зад насунувся на Неньку саме тоді, коли тупорила інфантильна безвідповідальна хіхлятина взяла у руки бюлетень... |
|
|
|
|
Python VIP
|
2020-03-29 16:52 |
Цитата: | 2-3 автоматників поставити)) | Це якщо автоматники самі не розноситимуть той вірус. Бо пошесть уже пішла і по головних ментах... Стримувати вже в принципі немає чого — інфіковані вже мали з'явитись у всіх великих містах, і це тільки питання часу, коли почнуться клінічні випадки і коли їх офіційно підтвердять. |
|
|
|
|
qwasasqw VIP
|
2020-03-29 16:57 |
Python
Те що вони мали б мати максимальний захист (рукавички, распіратори і окуляри, як і антисептики) - це само-собою малось на увазі) Але так - це вже просто балачки)У нас інша тактика.. |
|
|
|
|
demitsuru Попереджень: 1
|
2020-03-29 16:59 |
Всім привіт. Завітав тому що припекло. Хочу висловити свої думки щодо всього що накопичилось від останнього відвідування.
Припекло, тому що сьогодні була остання краплина. До цього я був толерантним. А саме, продавали 70% антисептик 100мл за 160 грн. До цього в аптеках була відсутність взагалі все. Я сам людина яка ставиться до гігієни серйозно. В мене імунітет хороший,але за все життя хворів всяким, нічого не боявся, але інколи було відчуття що помру. Тому до нового вірусу ставлюся серйозно.
І ось наступив той період коли вже треба вводити карантин, на роботі вирішили дистанційно працювати.
Був випадок, коли я посварився з другом на роботі через те що той сміявся з тих хто вже носив маски (я ще не носив, навіть не збирався, але довелося
І навіть зараз багато байдужих людей які впевнені, що вони через це пройдуть. Я маю міцний імунітет, але в мене не має бажання хворіти. Останнім на що хворів, це в селі ротавірусом. Це було пздц. Уявіть мігрень, температуру і нудоту одночасно. Я не міг витримати без знеболювальних. Тепер мені не хочеться хворіти, і пошкодити легені, в залежності від перебігу хвороби. Тому люди які ходять в магазин без масок мене бісять.
Тепер щодо політики. Зелененький вичерпав кредит довіри. Гірше за порошенко не зробив, але сподівання не виправдав.
Додано через 42 секунди:
qwasasqw написано: | Вона прийшла тоді, коли хохли обрали Зелених...І до того було не солодко..Але повний зад насунувся на Неньку саме тоді, коли тупорила інфантильна безвідповідальна хіхлятина взяла у руки бюлетень... |
а ти зараз отримаєш попередження. |
|
|
|
|
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
|