Автор |
Повідомлення |
armogun Попереджень: 1
|
2018-10-13 08:25 |
ЕНЕЙ.12 написано: | Та тут така штука, як наповнення "корисними темами", дуже важлива річ, тобто простіше кажучи потрібно зібрати якусь певну команду людей (що розуміються в тих чи інших моментах, або просто розуміються + можна "активних плагіяторів", адже вже багатезно чого є...), які й будуть цим постійно займатися, а там як писав вище igor911, потім можна щось з "розділом вирішувати", якщо зайде звісно. |
Мій погляд:
Достатньо написати чіткі правила а решта впорядкується саме.
1. Теми заліза будуть всеохоплювальними*. " Економний заводський" на мене навіяло хвилю скепсису. 2. Починати можна з довільних тем. Раз сьогодні буду робити зварку - буде підрозділ саморобки. Проте мусять бути тематичні питання. Або хтось буде мавпувати теми з рос форумів. Особисто я цим займатися не буду, це неправильно. 3. Так, важливо щоб модератор розділу був мегатямущий і відсіював маячню і флуд. |
|
|
|
|
snt Свій
|
2018-10-13 23:29 |
А в чому проблема? Існує безкоштовний рушій phpBB для створення форуму. Існують хостинги, на яких можна розмістити сайт. Вперед з піснею, як то кажуть. От тільки нічого цього все одно не буде, бо хтось хоче, щоб все за нього зробили. Жорстко? Так, жорстко. Але скажіть, у Вас є хоча би 50 статей для нового "форуму"? |
|
|
|
|
кокошнік Попереджень: 1
|
2018-10-13 23:33 |
snt написано: | А в чому проблема? Існує безкоштовний рушій phpBB для створення форуму. Існують хостинги, на яких можна трозмістити сайт. Вперед з піснею, як то кажуть. От тільки нічого цього все одно не буде, бо хтось хоче, щоб все за нього зробили. Жорстко? Так, жорстко. Але скажіть, у Вас є хоча би 50 статей для нового "форуму"? |
ви незрозуміли, автор (armogun) має бути керуючим процесом, а не тим хто має працювати та мучитись роботою створюючи якісь там статті))) |
|
|
|
|
ЕНЕЙ.12 VIP
|
2018-10-14 00:48 |
armogun написано: | " Економний заводський" на мене навіяло хвилю скепсису. |
Це з власного досвіду, та й плата за електр-ю тоді була наааабагато нижчою)) Я пробував звичайні "трансформатори", та зараз настала ера інверторних, а це складніше і дорожче (складові деталі), тому просто придбав готовий, ще українського виробництва..., але це ліричний відступ)
1. "Всеохоплювальні" - це синонім "нічого", в даному випадку, починати треба з популярного ІТ, плюс "корисні дрібнички" в побуті( це відноситься до 2-го також), головне почати робити, а не просто по бла-бла-балакати!))
2. Ідея, з тим "що сам зробив" і потім написав - добра, тут погоджуюся! А от "мавпувати потрібно", і обов'язково, адже просто перекласти українською набагато простіше (писав про "велосипед..." раніше), по технічним питанням, можу допомогти (коректний і зрозумілий переклад, із заміною кацапобалаболення...), копіювати поки-що ніколи, отже потрібні люди, які б це робили (писав раніше - команда...).
3. Щодо "розділу", то Ви дуже рано...))) А от про "відсіювати", тут я більш оптимістичний, з власного досвіду бачив, як на подібних форумах, маячня, відсіюється самими ж користувачами, та й ніхто не говорить що не буде "перших синців-шишок", це нормально)
snt
Краще спробувати тут, для початку, а статті можна зробити (писав, далі буде більше вільного часу + плагіят з кацапських) хоч 100, та краще щоб вони були корисними!)
Ще раз повторюю, я б спробував, чи з радістю долучився б, і точно б не був "просто масовкою", але потрібно для початку, ще хоча б кілька однодумців!!!
Бо робити, завжди "тріхи" складніше, ніж просто поговорити і чекати)) |
|
|
|
|
|
2018-10-14 01:54 |
Головне щоб не вийшла вселохоплювальна. Погода сьогодні гарна, катався на велосипеді - яка робота ?. Зі Святом Вас ! Чим довше думаю над зваркою тим більше хороших ідей по реалізації. В середу буде готово. Вже перевірив теорію на практиці і в плані потужності вийшов сюрпрайз. думаю ще ЛБЖ в один корпус впихнути і над ілюмінацією з індикацією електродів зварки |
|
|
|
|
|
2018-11-09 21:56 |
наступна тема - три в одному. Зварка, плазморіз + ЛБЖ. Реліз весною |
|
|
|
|