Флудильня - флуд, питання, новини і т.д.

Нові коментарі

Нова тема   Цю тему закрито
Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 302, 303, 304  наступна
Автор Повідомлення
Virake 
Localize Team
Localize Team

Востаннє: 08.11.24

2016-06-25 23:06  
це все дуже красиво звучить, та я все-таки хотів би отримати відповідь: чому ви навели в якості прикладу Болгарію й Туреччину?

також повторюю інше питання, яке ви проіґнорували:
Цитата:
що ж до Богомолець - а чим вона себе проявила?
Keltirulla 
Забанено
Забанено

Востаннє: 05.04.19

2016-06-25 23:24  
Virake написано:
та я все-таки хотів би отримати відповідь: чому ви навели в якості прикладу Болгарію й Туреччину?

я навів країну агресора та країну яку у свій час майже асимілювали. Історія Болгарії та України багато в чому схожі. Думаю вам як (студенту, викладачу) іст.факу це має бути знайомим. Як і те, що саме османи, й зберегли самосвідомість болгар. Через не дуже далекоглядну політику.
Virake написано:
що ж до Богомолець - а чим вона себе проявила?

Ну принаймні тим, що вона на Майдані лікувала людей, та ризикувала своїм життям, а не як наш чинний петя шоколад. що ж до поваги, то її необхідно заслужити.

Я один з тих, хто не вчитиме своїх дітей поважати старших, тільки тому, що вони старші. Повагу необхідно заслужити, й підтримувати, а не отримати цей "чин" тільки тому що ти дожив до 50 років... чи просто старший.
virtus8hur 
Попереджень: 2

Востаннє: 20.09.24

2016-06-25 23:43  
Virake написано:
цей "петя шоколад" є президентом нашої країни, подобається вам це чи ні. майте хоч якусь повагу!

І що з того, що він президент ? Він ж не король, щоб ми були зобов'язані його поважати.

Keltirulla написано:
Історія Болгарії та України багато в чому схожі.

Надто суб'єктивний вислів.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-25 23:45  
virtus8hur
ну якщо я помиляюсь, поправте мене. Наведіть приклади.
virtus8hur 

2016-06-25 23:50  
Virake написано:
якщо це той самий Дуґін, то його висери нас не повинні цікавити.

Так, саме він. Бородатий російський філософ, лідер "євразійського союзу молоді". Даруйте, але схоже що вам емоції заважають думати. Тут ж не про політику йдеться. Алєксандр Дугін - великий інтелектуал, знаєш 9 іноземних мов. А ви знаєте хоча б 2 ???

Додано через 4 хвилини 42 секунди:

Keltirulla написано:
ну якщо я помиляюсь, поправте мене. Наведіть приклади.

Я не казав, що ви помиляєтесь, я казав, що ваш вислів суб'єктивний, тому я б не надавав йому великої ваги.
От ви порівнюєте історії України та Болгарії. А хтось порівнює нас із Польщею, яка теж була поневолена і розділена між імперіями, хтось - із Білоруссю, хтось - із Ірландією, що була поневолена англійцями. Так можна продовжувати без краю.

Щодо Болгарії. А хіба це не російський цар Олександр 2 домоміг їм звільнитися від османів. Того царя двічі називали визволителем: перший раз після скасування кріпосного права, другий раз - болгари, яким він допоміг стати на ноги.
Tarasyk 
Відео Гуртом - фільмокрай
Відео Гуртом - фільмокрай

Востаннє: 11.03.20

2016-06-26 00:11  
virtus8hur написано:
Що скажете, шановні поліглоти, чи можливо вивчити мову за методом Дугіна ?

Маячня, бо максимум що можна зробити таким чином - це лише навчитися читати, розуміти суть тексту і мати якийсь пасивний словник. Розмовляти з носієм він на ньому не зможе. І звідки він взагалі знатиме як читається і звучить те чи інше слово, якщо вивчив лише довідник по граматиці, а потім почав читати тексти? Де лексика? Де фонетика?

Здається, я навіть знаю, хто в нього вчився:

virtus8hur 

2016-06-26 00:43  
Tarasyk
По-перше, спасибі що ви хоч подивилися той коротенький ролик, а не повелися на емоції чи стереотипи якVirake
А щодо самої суті, то тут згоден, що Дугін забув згадати про фонетику (правила вимови), хіба що у нього фонетика йде як частина граматики.
Tarasyk написано:
це лише навчитися читати, розуміти суть тексту і мати якийсь пасивний словник.

Думаю, ви праві, але якби навчитися добре читати і розуміти - це вже багато чого варте. А за умови великої практики можна й навчитися говорити.
Tarasyk написано:
Де лексика?

Він же казав, що на третьому етапі треба читати книжку і вчити по 3 слова на сторінку. Якщо художня книга має 400 сторінок, то вивчиш 1200 слів.

Tarasyk написано:
Здається, я навіть знаю, хто в нього вчився:

Ну, це просто знущання з мови і з людини. Пан Мутко не володіє мовою зовсім. Йому дали папірець з текстом, де усе написано транслітерацією. От він і намагається щось сказати.

Зате сам Дугін говорить непогано. Ось можете зацінити - https://www.youtube.com/watch?v=wIiKiDnMSFw
Акцент можливо і є, але не більше.

http://m2-ch.ru/fl/res/155028.html - обговорення цієї тему. Дехто навіть каже, що цей метод базується на підсвідомому вивченні.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-06-26 11:38  
virtus8hur написано:
Даруйте, але схоже що вам емоції заважають думати. Тут ж не про політику йдеться. Алєксандр Дугін - великий інтелектуал, знаєш 9 іноземних мов. А ви знаєте хоча б 2 ???
мені ні що не заважає думати. просто не вважаю за потрібне прислухатися до думки того, хто надихає наших ворогів на напад, навіть, якщо ця одна конкретна його думка не пов'язана з протистоянням. от і все.

і, так, до речі, я знаю більше двох мов - українську, російську й англійську. наступної осені почну вивчати четверту - польську. потім, мабуть, візьмуся за білоруську і боснійську. хоча з цими двома буде важче - вони виробляють інформаційного продукту ще менше, ніж українська, отже, не буде доступне живе мовне середовище.

занурюватися в мовне середовище - це і є найкращий спосіб вивчати мови. граматика теж потрібна, але якщо вивчити тільки її, то від таких знань не буде жодної користі, адже це лише теорія. і, щоб ви знали, відео того лунатика я таки дивився - трохи, щоб мати уявлення, про що тут ідеться. ніякого одкровення - звичний для росіян лепет, а його "система" - брєд.
Keltirulla написано:
я навів країну агресора та країну яку у свій час майже асимілювали. Історія Болгарії та України багато в чому схожі. Думаю вам як (студенту, викладачу) іст.факу це має бути знайомим. Як і те, що саме османи, й зберегли самосвідомість болгар. Через не дуже далекоглядну політику.
я в курсі про їхні взаємини. ви мені скажіть, чому доцільно в якості прикладу наводити їх, коли в нас зовсім інша ситуація? Туреччина - то ж не росія, і вони надто різні для порівняння.
Keltirulla написано:
Ну принаймні тим, що вона на Майдані лікувала людей, та ризикувала своїм життям, а не як наш чинний петя шоколад. що ж до поваги, то її необхідно заслужити.
Порошенко теж на Майдані був і допомагав. в принципі, як і багато хто з сучасних політиків, хоча Порошенко був єдиний, хто не просрав свій імідж у процесі (звідти й перемога на виборах). я не знаю, за якими стандартами ви присуджуєте комусь повагу, але про представника власної країни так, як ви, говорити не можна.
Keltirulla написано:
Я один з тих, хто не вчитиме своїх дітей поважати старших, тільки тому, що вони старші. Повагу необхідно заслужити, й підтримувати, а не отримати цей "чин" тільки тому що ти дожив до 50 років... чи просто старший.
і знову ви десь віднаходите лазівку, щоб зіскочити з теми. шановний, з вами буде безглуздо дискутувати, якщо так піде далі.
virtus8hur написано:
І що з того, що він президент
спробуйте сформулювати визначення цього слова і самі зрозумієте. хоча, знаючи тутешню публіку, думаю, слід дати підказку: він наш представник. зневажаючи його, ми зневажаємо себе (і решту країни). я за нього не голосував, не згоден і не підтримую багато чого з того, що він робить, але, як громадянин, не маю права так по-пролетарському про нього висловлюватися.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-26 12:00  
Virake написано:
коли в нас зовсім інша ситуація?

Добре, припустимо я чогось не розумію. Поясніть мені різницю.

Virake написано:
він наш представник. зневажаючи його, ми зневажаємо себе

А ще є українці ґвалтівники, вбивці -- їх ми теж не маємо права критикувати. А петя шоколад своїми вчинками убив більше українського народу ніж усі вони разом взяті. (це звісно образно, але так в порівнянні 1-1 він їх усіх робить) То ви пропонуєте мені шанувати вбивцю українців?
фіцко 
Забанено
Забанено

Востаннє: 17.05.17

2016-06-26 12:51  
Keltirulla написано:
Та ж болгарія у свій час повсталава проти османів майже кожне десятиліття, й в результаті таки отримала своє.

virtus8hur написано:
А хіба це не російський цар Олександр 2 домоміг їм звільнитися від османів.

virtus8hur, та ти шо? Це болгарські гайдуки самі здобули незалежність
і надалі, коли захочеш приплутати клятих москалів до чийогось визволення, зважай на офіційну лінію вільноукраїнської ізТоріографії.
Шо, не знаєш, що то за лінія така офіційна?
Тут один представник цієї лінії, трохи проговорився
don pedro написано:
Зазвичай такі речі про себе приховують.

Додано через 16 хвилин 42 секунди:

virtus8hur написано:
І що з того, що він президент ?

Virake написано:
спробуйте сформулювати визначення цього слова і самі зрозумієте. хоча, знаючи тутешню публіку, думаю, слід дати підказку: він наш представник. зневажаючи його, ми зневажаємо себе (і решту країни). я за нього не голосував, не згоден і не підтримую багато чого з того, що він робить, але, як громадянин, не маю права так по-пролетарському про нього висловлюватися.

хто/шо то є "президент"?
є гарне слово воровське, яке зараз часто звучить серед українського політикуму
"смотрящій"
оце і є зрозуміле визначення, цього заморського дурнуватого слова "пРезидент"
virtus8hur 

2016-06-26 13:43  
Virake написано:
і, так, до речі, я знаю більше двох мов - українську, російську й англійську. наступної осені почну вивчати четверту - польську. потім, мабуть, візьмуся за білоруську і боснійську.

Я вас запитував про іноземні мови, а українська такою не є.
А навіщо вам вчити боснійську ? Культурою зацікавились ? Збираєтеся на заробітки в Боснію ? Чи може, знайшли собі дівчину-боснячку ?

Virake написано:
занурюватися в мовне середовище - це і є найкращий спосіб вивчати мови.

А якщо немає такої можливості, окрім розмов по скайпу ?

Virake написано:
граматика теж потрібна, але якщо вивчити тільки її, то від таких знань не буде жодної користі, адже це лише теорія.

Якщо ви справді дивилися "того лунатика", то повинні знати, що за його системою вивчення довідника з граматики - це лише перший крок. А далі слідує читання літератури в огригіналі, не адаптованої.
Поки єдиний недолік цього методу - він розрахований переважно на пасивне знання.

Virake написано:
ніякого одкровення - звичний для росіян лепет, а його "система" - брєд.

Але ж він сам поліглотом став - подивіть оте відео в моєму коментарі, так то "бородатий лунатик" вільно базарить англійською, хоча й з акцентом трохи.

Virake написано:
він наш представник. зневажаючи його, ми зневажаємо себе (і решту країни).

Якби він був монархом (не дай боже) - тоді інша справа. Монархів треба поважати і любити, бо вони є сакральними особами. А президент - це просто чиновник, якого посадили на роботу на 5 років, а потім він звалить. Цим і відрізняється монархія від республіки.

Virake написано:
Порошенко теж на Майдані був і допомагав. в принципі, як і багато хто з сучасних політиків, хоча Порошенко був єдиний, хто не просрав свій імідж у процесі (звідти й перемога на виборах).

))))
Він усіляко намагався стримувати націоналісті, називав їх провокаторами. Весь майдан він був переважно у тіні, тому й не просрав рейтинг, бо був мало задіяний. Дивно що ви йому вірите.

фіцко написано:
зважай на офіційну лінію вільноукраїнської ізТоріографії.

Друже фіцко, "офіційна ісТоріографія" - то для баранів, а я люблю мудреців слухати.

фіцко написано:
Це болгарські гайдуки самі здобули незалежність

А хіба кацапи їх не підтримали, так само як і греків ?
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-06-26 14:39  
Keltirulla написано:
Добре, припустимо я чогось не розумію. Поясніть мені різницю.
весь російський національний міф побудований на вкраденій в України історії. відповідно, вони не можуть просто так дати нам спокій - їм потрібно нас знищити. а от турки і без нас проживуть прекрасно, як і без інших народів - вони самодостатні. Туреччина вже давно перестала бути імперією, як і більшість інших світових держав. росія - нею залишилася.
Keltirulla написано:
А ще є українці ґвалтівники, вбивці -- їх ми теж не маємо права критикувати. А петя шоколад своїми вчинками убив більше українського народу ніж усі вони разом взяті. (це звісно образно, але так в порівнянні 1-1 він їх усіх робить) То ви пропонуєте мені шанувати вбивцю українців?
ви знову все перекручуєте. йдеться про людину, обрану бути нашим представником, а не випадкового васю з підворітні. ви можете скільки завгодно звинувачувати Порошенка у вбивствах, ґвалтуваннях, поразках, в чому завгодно (чи справедливі ці звинувачення - окреме питання), але ви точно не маєте права принижувати український народ, зневажаючи його представника. невже вам так важко усвідомити себе частиною цього дійства, а не далеким споглядачем?
virtus8hur написано:
А навіщо вам вчити боснійську ? Культурою зацікавились ? Збираєтеся на заробітки в Боснію ? Чи може, знайшли собі дівчину-боснячку ?
мені подобаються слов'янські мови. а ідея вивчати боснійську в мене виникла після того, як я почав слухати боснійський гурт Dubioza Kolektiv.
virtus8hur написано:
А якщо немає такої можливості, окрім розмов по скайпу ?
якщо ця мова є в інтернеті - тоді середовище теж є.
virtus8hur написано:
Поки єдиний недолік цього методу - він розрахований переважно на пасивне знання.
не беруся стверджувати, але на позір цей метод мало чим відрізняється від шкільного методу, який дає трохи більше практики.
virtus8hur написано:
Але ж він сам поліглотом став - подивіть оте відео в моєму коментарі, так то "бородатий лунатик" вільно базарить англійською, хоча й з акцентом трохи.
що з того?
virtus8hur написано:
Якби він був монархом (не дай боже) - тоді інша справа. Монархів треба поважати і любити, бо вони є сакральними особами. А президент - це просто чиновник, якого посадили на роботу на 5 років, а потім він звалить. Цим і відрізняється монархія від республіки.
звання президента зберігається довічно - це так, до слова. а щодо посади, то даремно ви так легковажите. представник - він є представник, незалежно від того, як ви його називаєте.
virtus8hur написано:
Він усіляко намагався стримувати націоналісті, називав їх провокаторами. Весь майдан він був переважно у тіні, тому й не просрав рейтинг, бо був мало задіяний. Дивно що ви йому вірите.
провокаторами націоналістів називали Тягнибок, Клично і Яценюк - я це бачив на власні очі. від Порошенка такого не чув, хоча в цьому був би свій сенс - заплутати противника. та й не тільки - якщо подумати, то всі ті політики сильно відставали від народу, яким командували. народ був готовий до війни і революції, а вони - ні. для них це був лише спосіб перетягнути на себе державну ковдру, що й було зроблено.

до слова про мою "віру в Порошека". я не віруюча людина і сприймаю критично все, що мені кажуть. це включає в себе послання президента, багато з яких, як уже було сказано, я категорично відкидаю.
virtus8hur 

2016-06-26 14:52  
Virake написано:
на позір цей метод мало чим відрізняється від шкільного методу

Ви справді навчалися в школі ? Бо цей метод суттєво відрізнається від шкільного.

Virake написано:
що з того?

А те, що нам варто прислухатися до його досвіду.

Virake написано:
звання президента зберігається довічно - це так,

Ви не плутайте Україну з піндостаном. В нас такого немає. Усіх цих кравчуків, ющенок, називають або екс-президентами, або вказують роки їхнього президенства.

Keltirulla написано:
А ще є українці ґвалтівники, вбивці

Та ясно що є, але вони не представлють собою весь народ.

Virake написано:
народ був готовий до війни і революції, а вони - ні. для них це був лише спосіб перетягнути на себе державну ковдру, що й було зроблено.

а пєтя-шоколад хіба був готовий до війни та революції ? він іще більше цього боявся
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-06-26 14:57  
virtus8hur написано:
Ви не плутайте Україну з піндостаном. В нас такого немає. Усіх цих кравчуків, ющенок, називають або екс-президентами, або вказують роки їхнього президенства.
нда, вже й "піндостан". чим вам ця країна насолила?

що ж до звання.... ех, мабуть, то президент перекручує конституцію в себе на сайті. http://www.president.gov.ua/documents/constitution/konstituciya-ukrayini-rozdil-v/
а я "повірив".
virtus8hur написано:
а пєтя-шоколад хіба був готовий до війни та революції ? він іще більше цього боявся
та мабуть, що боявся. але мав розум не ганьбитися привселюдно. принаймні, я не бачив, щоб він на сцені щось таке казав.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-26 15:03  
Virake написано:
весь російський національний міф побудований на вкраденій в України історії. відповідно, вони не можуть просто так дати нам спокій - їм потрібно нас знищити.

Безперечно ви праві, але помиляєтесь в тому, що їм необхідно нас знищити фізично.
Й як ви кажете "український представник" на даний момент активно в цьому допомагає, через особисту жадібність, змову, чи презирство чи ще щось( це інше питання). Й справа навіть не в мінську, чи чому не в АТО, та чому не атакуємо. У цей час він міг би проводити реальні реформи, робити великі чистки як в рядах спецслужб, політиків, викладачів й тп.
Проте як бачимо він зайнятий буквально лиш рейтингом для своїх наступних виборів. Люди у нас діяльність президента оцінюють останніми 2-ма роками. Ну й він уже почав закладати цеглу для "покращення" життя саме на останні його 2 роки правління, щоб мати змогу переобратись.
Я думаю для вас це так само ж очевидно.

Virake написано:
але ви точно не маєте права принижувати український народ, зневажаючи його представника

А хто у мене це право відібрав?Чому я не маю права критикувати представника, якщо бачу, що він нічого не робить задля покращення ситуації. Вибачте, але тут ви самі собі заперечуєте, коли спочатку пишете , що українці самі роблять собі кумирів, а тепер кажете, що не можна його критикувати за бездіяльність, халатність й тп.
Десь відразу після іловайська, як тільки наші військові прибули в Київ здається, один з військових сказав: "пєтя порох - очєнь не хороший человєк". https://www.youtube.com/watch?v=y0K4jPrz4AM
(я думаю ви пам'ятаєте, що саме петя шоколад домовлявся про вихід українських військових).
То цьому військовому теж не можна критикувати нашого представника*
gunnarukr 
VIP

Востаннє: 18.10.24

2016-06-26 15:33  
virtus8hur написано:
Ви не плутайте Україну з піндостаном.

От вже США Асаду насолили)

Keltirulla написано:
Й як ви кажете "український представник" на даний момент активно в цьому допомагає, через особисту жадібність, змову, чи презирство чи ще щось(

Але ж давайте вже тоді всіх згадаємо. Не один президент в нас цим займається. Чому про інших мовчати? В нас дійсно існує проблема з народом. Прогинаються майже всі. Бо "все як було", а всі мовчать. Дрібні чиновники і далі мають статус напівбогів. Всім все пофігу. З низів треба міняти -- тоді й верх почне думати, що щось не так.
virtus8hur 

2016-06-26 16:22  
gunnarukr написано:
От вже США Асаду насолили)

В даному випадку справа не в Асаді, просто американські цінності для мене чужі. Зокрема їхня звичка називати усіх колишніх президентів просто президентами без префікса екс.

Virake написано:
а ідея вивчати боснійську в мене виникла після того, як я почав слухати боснійський гурт Dubioza Kolektiv.

Ви згодні з тим, що боснійська мова - це стандартизований варіант сербохорватської, тобто як самостійної мови, боснійської не існує.
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-26 16:26  
gunnarukr написано:
Але ж давайте вже тоді всіх згадаємо. Не один президент в нас цим займається. Чому про інших мовчати? В нас дійсно існує проблема з народом. Прогинаються майже всі. Бо "все як було", а всі мовчать. Дрібні чиновники і далі мають статус напівбогів. Всім все пофігу. З низів треба міняти -- тоді й верх почне думати, що щось не так.

З низів нічого не зміниться. Країну зажди будували верхи. А ось ці всі міфи про зміну з низів залиште комусь більш наївному.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2016-06-26 18:23  
Дистанційно зануритись у мовне середовище можна завдяки телебаченню і радіо тих країн, мову яких вивчаєте, акцент на розмовні шоу, де постійно і багато говорять. Паралельно бажано багато читати, тоді прочитані слова поєднуються з почутими, а почуті згадуються прочитаними, так краще запам'ятовується.

Одне але: для такого вивчення потрібно багато вільного часу, кожен день, по суті, потрібно створити маленьку віртуальну еміграцію, коли навколо вас принаймні кілька годин на день звучить іноземна мова.
virtus8hur 

2016-06-26 21:24  
Qualcuno написано:
Дистанційно зануритись у мовне середовище можна завдяки телебаченню і радіо тих країн, мову яких вивчаєте, акцент на розмовні шоу, де постійно і багато говорять. Паралельно бажано багато читати, тоді прочитані слова поєднуються з почутими, а почуті згадуються прочитаними, так краще запам'ятовується.

Думаю, що для активного розуміння цього недостатньо, бо треба САМОМУ ГОВОРИТИ, а не лише слухати.

Qualcuno написано:
Одне але: для такого вивчення потрібно багато вільного часу, кожен день,

Ну звісно, що практика потрібна для будь-якого методу вивчення.

Я просто починаю думати, що метод Дугіна не дає досконалого володіння, але виведе нас на такий рівень, після якого далі буде легко вдосконалювати свої мовні навички, читаючи щось або дивлять телик.
Virake 
Localize Team
Localize Team

2016-06-26 22:54  
Keltirulla написано:
Безперечно ви праві, але помиляєтесь в тому, що їм необхідно нас знищити фізично.
фізично, чи якось інакше - це вже не суттєво. росіяни не надто перебірливі в методах.
Keltirulla написано:
справа навіть не в мінську, чи чому не в АТО, та чому не атакуємо. У цей час він міг би проводити реальні реформи, робити великі чистки як в рядах спецслужб, політиків, викладачів
абсолютно з вами згоден. але давайте проаналізуємо, як би в нього пішли справи, коли б він почав "чистити ряди" і реально давити корупцію. ви не думаєте, що проти нього збунтується решта країни? адже ці реформи і чистки насправді не потрібні нікому, крім таких як ми. а нас меншість.

щодо АТО, то на просування вперед у нас просто немає ресурсів (снарядів, пального та ін.). до того ж, наші західні союзники вимагають, щоб ми притримувалися того пекельного мінського протоколу. вони й так зараз шукають лазівку, щоб зняти з росії санкції і забрати від нас навіть ту нікчемну допомогу, які досі надавали.
Keltirulla написано:
А хто у мене це право відібрав?Чому я не маю права критикувати представника, якщо бачу, що він нічого не робить задля покращення ситуації. Вибачте, але тут ви самі собі заперечуєте, коли спочатку пишете , що українці самі роблять собі кумирів, а тепер кажете, що не можна його критикувати за бездіяльність, халатність й тп.
то давати презирливі клички - це тепер критикою називають? відстав же я від часів...
virtus8hur написано:
В даному випадку справа не в Асаді, просто американські цінності для мене чужі.
от і розкажіть нам, які саме американські цінності вам чужі. чим же вони так сильно від нас відрізняються?
virtus8hur написано:
звичка називати усіх колишніх президентів просто президентами без префікса екс.
невже це для вас має таке велике значення?
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-26 23:20  
Virake написано:
"чистити ряди" і реально давити корупцію. ви не думаєте, що проти нього збунтується решта країни?

Ну за такою логікою, ніколи б не одна країна не вийшла з такої ситуації. Я думаю, що за два роки можна було б вже закласти підвалини для реформування та почати їх проводити.
Virake написано:
они й так зараз шукають лазівку, щоб зняти з росії санкції і забрати від нас навіть ту нікчемну допомогу, які досі надавали.

Повірте, й вони знайдуть таку причину, це не залежить від того чи будемо ми дотримуватись мінську, чи ні.
Основна "заслуга" петі, що він зробив з україни не об'єкта вирішення своєї долі, а суб'єкта якому диктують волю ззовні. Так ми не були сильно незалежними й до цього, проте революційні події та втеча януковича дали шанс покінчити з цим.

Додано через 12 хвилин 19 секунд:

ніхто не знає чи книга "The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable" була перекладена українською?
virtus8hur 

2016-06-26 23:27  
Virake написано:
от і розкажіть нам, які саме американські цінності вам чужі. чим же вони так сильно від нас відрізняються?

Тут наче ж не можна обговорювати політику.

Virake написано:

virtus8hur написано:
звичка називати усіх колишніх президентів просто президентами без префікса екс.
невже це для вас має таке велике значення?

Не те, щоб аж таке велике значення, просто я вважаю це не правильним.

Virake
Ви тут краще розкажіть нам більше про боснійську мову, чим вона відрізняється від сербської.
Qualcuno 
VIP

Востаннє: 18.09.24

2016-06-27 10:24  
virtus8hur

Цитата:
Думаю, що для активного розуміння цього недостатньо, бо треба САМОМУ ГОВОРИТИ, а не лише слухати.

Для розуміння мови на слух ТБ і радіо повірте дають дуже багато, самому говорити це вже інше, але все одно ви постійно чуєте ті чи інші фрази, звороти, побудову речень, ви чуєте жарти, фразеологізми, як ставляться питання і як на них відповідають, жива мова. Крім того, ви чуєте правильну вимову. Це відкладається в пам'яті, і коли ви почнете говорити, всі ці фрази спливатимуть автоматично.

Цитата:
Я просто починаю думати, що метод Дугіна не дає досконалого володіння

Оця фраза "досконале володіння" по-моєму це просто штамп, бо що таке досконале володіння? Володіння яким стилем, розмовно-побутовим, публіцистичним, науковим? Знання сленгу? Нецензурної лексики? Це дуже розмите поняття - досконале володіння. Думаю, варто говороти про якийсь середній рівень володіння мови, який дозволяє відносно вільно спілкуватися на побутові теми, слухати, читати, листуватися. ХАЙ І З ПОМИЛКАМИ, незначними, але при цьому вас розуміють без перешкод.

Вивчити мову на такому рівні без відвідин країни і занурення в живе середовище складно, але можливо, просто як я вже казав це вимагає дуже багато часу, насправді якщо є можливість то простіше виїхати на місяць-другий в середовище живого спілкування.
Леля22 
Забанено
Забанено

Востаннє: 07.08.18

2016-06-27 15:07  
Продовження:
ssTAss написано:
Цитата:
то все ж таки, Мірзоян мудак чи ні? будьте сильною... хоча б внутрішньо)))))))))

) Ну Мірзоян мені не подобається, як і ніколи не подобався. Не чіпляє. Йому, нмд, бракує харизми, чоловічої харизми і внутрішнього стрижня. Але, думаю, ця якість є вродженою, якщо нема - то вже ніц не вдієш...

Додано через 1 хвилину 56 секунд:

перенесла.
ssTAss 
Загальний модератор Толоки

Востаннє: 17.11.24

2016-06-27 15:24  
Леля22 написано:
Не чіпляє. Йому, нмд, бракує харизми, чоловічої харизми і внутрішнього стрижня.

щось Ви просто зіскакуєте з теми
нагадати Вам Ваші слова?
прошу
Леля22 написано:

Мудак і пристосуванець кінчений цей Арсен. Кинув свою дружину і двох дітей і пішов до Тоні Матвієнко, відомої доньки, заради просування по шоу-бізнесу. І творчість таке саме лайно, як і він сам.
ФУ!!! ГАНЬБА!

тобто, Ви оцінили людину не за виконанням (творчістю чи харизмою), а за те, що "кинув дружину... заради просування по шоу-бізнесу"
коли ж Вам навів аналогічний приклад притули (кинув дружину і дитину і одружився на регіоналці.... заради кохання, авжеж)) ), то знайти в собі силу волі і назвати і його мудаком не змогли
дивина коїться в Мелітополі... може там повітря якесь особливе?
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-27 15:26  
продовжуйте, продовжуйте....
ssTAss 

2016-06-27 15:32  
Keltirulla написано:
продовжуйте, продовжуйте....

Робаре, перестаньте плямкати поп-корном Wide grin
Keltirulla 
Забанено
Забанено

2016-06-27 15:35  
ssTAss
повторюсь, ви мене з кимось плутаєте... Проте, не звертайте на мене увагу, чекайте Лелю.
ssTAss 

2016-06-27 15:38  
Keltirulla написано:
повторюсь, ви мене з кимось плутаєте...

це можете Лелі розповісти
може (і то не впевнений) вона повірить Rolleyes (2)
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Цю тему закрито Сторінка:   попередня  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 302, 303, 304  наступна